vineri, 16 decembrie 2016

TRUPUL LUI DUMNEZEU , SE RASFRANGE DUPA NORI !

                                                 

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI     
                          15 Decembrie 2016,ora 0,00 !

                                              Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, ceva minunat ,ceva dumnezeiesc s-a auzit din CER.
Un glas dragilor, spunea asa:

                  `` Trupul Lui DUMNEZEU, se rasfrange dupa nori!``


              Image result for DUMNEZEU..

Prieteni dragi, ca sa intelegem cum se poate rasfrange Trupul Tatalui Ceresc dupa nori, trebuie sa intelegem ce inseamna cu adevarat a se rasfrange.
Iata:
               RĂSFRẤNGE, răsfrấng, vb. III. I. 1. Tranz. și refl. A(-și) proiecta lumina asupra unui obiect, facând-o să se reflecte; (despre obiecte) a(-și) reflecta lumina proiectată asupra lor. ♦ A (se) refracta. ♦ Refl. (Despre sunete) A se întoarce sub formă de ecou; a se repeta. 2. Refl. A se face simțit, influențând, înrâurind, determinând...; a avea repercusiuni asupra cuiva sau a ceva. 3.Refl. și tranz. A (se) oglindi, a (se) reflecta, II. Tranz. și refl. (Despre țesături, părți de îmbrăcăminte etc.) A (se) întoarce în afară, a (se) desface, a (se) îndoi, a (se) plia. [Perf. s. răsfrănsei, part. răsfrânt] – Pref. răs- + frânge.

  • sursa: DEX '09 (2009)
  •  
  • adăugată de blaurb.
  •  
  • DUMNEZEU este Lumina noastra! 
  • Dumnezeu este viata noastra,aerul nostru!
  • DUMNEZEU este IUBIREA si DRAGOSTEA inimii noastre.
  • De Sus din Ceruri,de dupa nori,DUMNEZEU trimite peste noi Fiii Sai, Lumina SA, Iubirea SA, si gandul nostru cel bun.
  • Din ATOTPUTERNICIA SA, DUMNEZEU se rasfrange dupa nori, si revarsa asupra noastra,dragoste,iubire ,ajutorul Sau in tot ce avem nevoie.
  • Iar ca rasplata,noua ne cere doar ca sa-L iubim,si sa daruim la randul nostru ,Aproapelui nostru, sa daruim Dragoste sufleteasca,mila si iubire,fara ca sa asteptam rasplata.
  • Daca DUMNEZEU Isi rasfrange Trupul SAU dupa nori, noi sa ne rasfrangem trupul fratilor, aici pe Pamant,printre Semenii nostri si pentru semenii nostri.
  • TRUPUL LUI DUMNEZEU care se rasfrange dupa nori, ne lumineaza mintea,trupul ,inima si cugetul fiecaruia dintre noi. 
  • Numai de noi depinde,cat vrem sa primim din DARUL rasfrangerii Trupului Lui Dumnezeu de dupa nori.
  • De vom primi mai mult,inseamna ca ducem o viata bineplacuta Duhului Sfant. 
  • De vom primi mai putin ,sau deloc, inseamna ca a noastra Credinta este putina,este caldicica,sau deloc.
  • Iar trupul fiecaruia dintre noi, care a primit din rasfrangerea Trupului Lui Dumnezeu de dupa nori,va lumina pentru Semenii nostri,pentru Aproapele nostru, a carui Credinta se usuca ,precum o floare fara de apa.
  • Prieteni dragi, sa primim tot ce BUNUL DUMNEZEU ne daruieste,si sa fim si noi ca niste luminatori printre semenii nostri mai putin inzestrati,aducandu-i astfel si pe ei,pe calea cea buna si bineplacuta Lui Dumnezeu si Maicii Domnului.Amin!
  •                                       Cu dragoste,Maria.

59 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! DUHUL CEL PREA SFANT, a fost Cel care mi-a grait cum si ce sa scriu. Nu este meritul meu! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
  2. Fata lui Dumnezeu Tatăl nu o văd nici îngerii,nu stiu ce a putut fi dar dacă tu Maria ai văzut-o eu nu te contrazic,nu sunt un om atît de usor de convins.Cred în Dumnezeu orbeste dar cînd e vorba de vederea Tatălui stiu că sunt niste restrictii foarte severe.,,Aratăne nouă pe Tatăl,,stii de această intrebare pusă lui IISUS Hristos! Stiu că acest coment nu îl vei publica pt că am mai scris atentionări de astea pt tine si nu le-ai publicat,probabil le consideri jignitoare.Am vizionat filmuletele despre Otroc Vaceslav vizionează si tu si sigur vei intelege si rezervele mele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. DUMNEZEU TATAL, DUMNEZEU FIUL SI DUHUL SFANT,poate fi vazut de noi oamenii de rand.
      Asadar, eu mai spun inca o data, si-nca o data,ca L-AM vazut si pe DUMNEZEU TATAL de mai multe ori.
      Ceea ce scrie in BIBLIE si-n CARTILE SFINTE,precum ca nu poate fi vazut de noi FIII SAI, se cheama mandrie si egoism!
      Nu numai PREOTIIau voie sa vada MINUNI,.ci si omul de rand,omul pacatos care doreste sa se indrepte.DUMNEZEU TATAL, stie sa-si mai tempereze din stralucirea-I orbitoare,ca sa poata fi vazut de noi muritorii de rand.
      Asadar, este GRESIT ceea ce sustii !!!
      M-a sunat de curand o tanara, si mi-a spus ca a visat-o pe MAICUTA DOMNULUI, si ca i-a spus PREOTULUI Visul ei, iar PREOTUL a ras de ea, spunand ca au fost halucinatii.
      Aceste lucruri pline de mandrie si de egoism, pline de infatuare,trebuie sa inceteze. PREOTII sunt si ei oameni in Slujba LUI DUMNEZEU si nu sunt nicidecum dumnezei. Filmuletele????? Sunt doar filmulete cu jumatate de adevar! Cealalta jumatate a ramas nescrisa! Eu o voi scrie asa cum imi este aratata ,chiar daca voi primi doar jigniri si pietre.
      Sa nu uite cei care vor arunca cu piatra,caci acea piatra pe care o vor arunca in mine, o arunca in GRAIUL DUHULUI SFANT,si i se va intoarce inapoi asupra sa,sau mai cumplit, asupra celor dragi lor, ca un bumerang. De aceea va spun mereu: daca nu va place ceea ce scriu, sau nu sunteti de acord cu ceea ce scriu, abtineti-va de la COMENTARII acide,pline de ura si de venin. Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    2. Da aşa este doamna Maria,putem vedea aproape tot,dar depinde de noi.Daca stăm în rugăciune,atunci suntem plăcuti Lui Dumnezeu.
      Dumnezeu poate lua legatura cu noi în multe feluri;Prin oameni,în vise,ori în realitate.La Dumnezeu totul e posibil,nimeni nu-i poate pune reacție la ceva.Deci dacă Dumnezeu vrea să-mi apară mie în vis,asta se va întâmpla.Toți suntem diferiți si apare la fiecare Dumnezeu diferit,în felul care doreşte El şi suntem noi capabili să-l primim.
      Eu l-am visat pe Dumnezeu,pe Iisus,pe Maica Domnului,Arhangheli şi am mai visat de curând o Doamnă îmbrăcată în alb care mă ia în brațe și îmi alină suferința,îmi arată o casă cu grădină foarte frumoasă.Când mă îmbrățișează,nu
      mai îmi lipsește nimic,si spune ca,acolo e casa mea.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze pe toți!Doamne ajută!

      Ștergere
    3. "Restricție la ceva" vroiam sa scriu,dar se pare ca am scris "reacție".

      Ștergere
    4. Dumnezeu nu putea fi vazut de generatiile vechi. oamenii din trecut prin natura lor erau mult mai animalici traiau dupa conceptii de genul "ochi pentru ochi si dinte pentru dinte". noi insa, acestia din prezent avem o alta structura mintala,sufleteasca.

      Ștergere
  3. Fata de toate Lucrarile lui DUMNEZEU,acest "rasfrange" , nu prea isi gaseste legatura cu DUMNEZEU.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce frumos ati scris trupul lui dumnezeu pentru noi pacatosi si cei care nu cred in dumnezeu poate nu ne mai urim si ne iubim nu ne mai jignim ne vom intoarce cu adevatat la cedinta domne ajuta

    RăspundețiȘtergere
  5. Bravo D-na Maria VA sustin in tot ceea CE scrieti CE vi se spine Sa scrieti multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa fie aceasta o explicatie pentru darele de condens chimice (chemtrails), cele pe care le traseaza de zor avioanele atunci cand cerul este senin, pentru ca lumina lui Dumnezeu sa nu patrunda prea mult la noi, sa ramana dupa nori?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da exact asta e si motivul sa nu se vadă Slava lui Dumnezeu apropiindu-se de pământ si este dincolo de nori acum atât de mult s-a apropiat de noi, iar chemntrails face o perdea de condens alb sa nu patrunda acea lumina dumnezeiasca.În curând se va da aceasta perdea la o parte cu propriile mâini dumnezeiești ale Tatălui.

      Ștergere
    2. Citesc si ma minunez de ce puteti sa scrieti!!! :) Sunteti niste copiluti draguti!
      Vio

      Ștergere
    3. Maih, dar voi nu intelegeti ca acele chemtrails sunt otrava? Ne termina cu astia. Nu ar trebui sa mai fie asa ceva, NU pe cerul Romaniei. Trebuie oprit acest fenomen de distrugere in masa pe care il practica "cineva" cu buna stiinta.

      Ștergere
    4. Chemtrails-urile sunt arme biochimice de distrugere in masa.
      Postez din nou:
      http://dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.html

      Ștergere
    5. Nu s-au simtit acele reactii adverse de la chamtrails,si in zona mea trec mii de avioane care arunca aceste prafuri dar nu au fost simtite simptome de nici un fel,nu cred ca sunt otrava de asta am scris mai sus ca sa se stie ca aceste dare au rolul de a acoperi o suprafata de cer pentru a nu se vedea ceva de dincolo de nori,asta e si motivul pentru care stropesc doar in zilele senine si niciodata cand sunt nori sau ploi,si stiu ce vorbesc pentru ca le urmaresc de ani de zile de cand au aparut si la noi/

      Ștergere
    6. Nu este otrava darele chemtrails ,Anonim16 decembrie 2016, 21:44,nu au fost observate efecte secundare de cand arunca de ceva ani si stiu mai bine ce spun,altul este rolul lor.UE ascunde ceva cu siguranta,cautati materiale pe youtube si ve-ti descoperi ca este adevarat ce spun.

      Ștergere
    7. Acel "cineva"este UE,Angela Merkel am vazut cu ochii mei documentare video,si nu se sfieste sa ascunda aceste lucruri pentru ca nu sunt otravuri.

      Ștergere
    8. Anonim16 decembrie 2016, 22:35, citeste:

      http://dreptate.org.ro/actiuni/30-the-community/63-oprii-genocidul-impotriva-poporului-roman.htm

      Ștergere
    9. Nu este asa Anonim 16 decembrie 2016, 22:35. Chemtrails-urile acestea sunt nocive.Nu sunt dare normale de avion, sunt altceva. Sunt raspandite cu intentie. Cauta informatie caci vei gasi. Acestea nu sunt lasate din avioane la intamplare ci faptul ca ne "spray-aza" cu ele se intampla dupa un program al Ocultei bine stabilit. E parte din agenda lor. Vor sa mai reduca din populatie. Sa nu ne miram ca ne simtim foarte obositi, sa nu ne miram ca auzim de oameni tineri care s-au imbolnavit prematur, sa nu ne miram de multitudinea bolnavilor. Acesti "cineva" stiu bine ce fac, insa este o chestie rea pentru umanitate.

      Ștergere
    10. E condens pt.a forma nori pt.ploaie,nimic altceva,tu va mai luati dupa tot ce scrie pe you tube,daca ar fi sa distruga oamenii s-ar distruge si ei,doara respira acelasi aer,si in Germania se da la greu,cel mai mult vara,dar si acum,nu atat de mult.

      Ștergere
    11. Anonim 17 decembrie 2016, 10:17, tu nu intelegi ca acele chemtrails-uri nu au treaba cu condensul? Sunt otravuri lasate din "anumite" avioane cu intentie clara. Au activitate serioasa. Toata vremea au "norma" de facut, zilnic de fapt.Tu nu ai decat sa crezi ce doresti dar esti dezinformat. Informeaza-te mai bine.
      Acelor "ei", nu le purta de grija caci sunt "imuni" la chimicalele respective si la nanorobotii imprastiati, dar tu nu, noi cei multi nu. Nu fi naiv.

      Ștergere
    12. După atâția ani in care suntem otraviti zilnic din avioane, mai crede cineva ca e vorba de ...'condens'!?.

      Luati produse ptr îndepărtarea metalelor grele din organism, daca mai stie cineva ce ar trebui sa facem sa ne spună.

      Ștergere
    13. Testul privind metalele grele din organism ar fi necesar. Pentru ca pot face dauna mare in organism prezenta acestora, inclusiv moartea. Sunt foarte periculoase. "Cineva" se joaca cu omenirea imprastiind chemtrails-uri.

      Ștergere
  7. Felicitari Maria unora dintre farisei nu le place ca spui adevarul Ei stiu foarte bine ca este adevarat ceea ce scri De la Duhul Sfint prin tine o sa iasa multe lucruri adevarate la lumina Cine este drept si nu este fatarnic cu adevarat poate sa vada sfinti si chiar pe Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
  8. Sint o pacatoasa dar il iubesc ffffmult pe DUMNEZEU SI PE MAICUTA DOMNULUI, in 2006 ,in Manastirea SFINTA eram doar doua sau trei persoane era dupa slujba de dimineata si rugindu-ma eu l-am vazut pe ISUS a fost ceva de citeva secunde dar ceealalta persoana nu a vazur nimic , ceea ce am simtit in acel moment nu se poate descrie in cuvinte multumesc LUI DUMNEZEU .AMIN,

    RăspundețiȘtergere
  9. Otroc Vaceslav era clarvăzător, dar si vindeca de boli incurabile maturi si in special copii.A murit la 11 ani si a vindecat copii pînă la ultima suflare.Vindecă si acum după moarte cine ia de la mormînt pietricele sau pămînt.A produs si oarece dezbinare in biserica rusă in privinta canonizării lui.Cînd trăia a spus că moare copil pt că Dumnezeu nu vrea să îl mai lase omenirii pt că toti uită foarte repede pe Tatăl Ceresc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De la morminte sfinte nu-i voie sa iei nici pamant nici pietricele,in general de la morminte nu se ia nimic!

      Ștergere
    2. La mormîntul lui Otroc este un adevărat pelerinaj,dar și la casa părintească,unde a copilărit el.Am vazut și am citit multe despre el și despre mama lui,care povestește cu lux de amănunte,toate întîmplările din viața lui scurtă.DS

      Ștergere
  10. dragii mei revin si spun--daca D-NA MARIA spune ca l-a vazut pe Dumnezeu Tatal-sa stiti ca nu minte--spuneam pe blog ca sunt multi cei care-l vad si spuneam de duhovnicii mei vizionari--DACA DUMNEZEU NU VOIA NU-L TRIMITEA PE FIUL SAU D-NUL IISUS HRISTOS PE PAMANT CARE E INSUSI DUMNEZEU ASA CUM A SPUS APOSTOLILOR LUI SI CUM NOI CRESTINII STIM sunt alesii lui UMNEZEU CEI CARORA LI SE ARATA --noi cei mai mici trebuie sa avem viata curata pentru a-l vedea OTROC VEACESLAV a trait putin si a spus ca la o manastire din Rusia se va gasi caietul in care mama sa a scris ce i-a spus el deci e pe jumatate ce el a spus oamenilor--EU PERSONAL CRED CA EL ESTE O ENTITATE MAAAARE--CARE STA ACUM LANGA TRONUL DIVIN-- dupa ce biciul aspru se va abate peste romani--om vedea cu ochii nostri ce este adevarul lui DUMNEZEU---sa fim sanatosi si credinciosi

    RăspundețiȘtergere
  11. După nori în partea de jos.adica Creatorul Pământ se va răsfrânge.naşpa asta.va urma urgie

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca nimeni nu iti impartaseste parerea ta,Madus!

      Ștergere
    2. Nimeni de pe blog,dar cei din jurul meu da.tu ce crezi planeta PĂMÂNT ESTE CREATORUL ADEVĂRATUL DUMNEZEU AL OAMENILOR?avem noi chipul si asemănarea ei?exista o super inteligență(un creier)în interiorul ei.este ea un organism viu?pot oamenii comunica cu acest organism viu?stă PĂMÂNTUL suspendat în ceruri?ne da EL pâinea noastră cea de toate zilele,ne poate ierta el păcatele?ne poate pedepsi el pt nelegiurile noastre?DUMNEZEU A FOST DINTODEAUNA LA PICIOARELE VOASTRE.L-ATI călcat dar nu l-ați binecuvântat.sunteti atat de rataciti in religii si secte ca nu mai aveti ochi pt creatorul vostru.il cautati pe cel al intregului univers.nu puteti vedea minunile pe care PĂMÂNTUL le face darmite să mai faceti voi minuni.

      Ștergere
    3. Madus!opreste-te sa te inchini la alti dumnezei nascociti de mintea ta.
      Dumnezeu cel din ceruri este adevaratul si singurul Dumnezeu,caruia se cuvine slujirea si slava dumnezeiasca.
      Noi,crestinii,trebuie sa credem ,sa nadajduim si sa-l iubim pe acest Dumnezeu,mai presus de orice.

      Ștergere
    4. Cine eşti tu liliano să îmi dictezi mie în cine să cred.Chipul lui Isus Cristos a apărut deasupra mea,iar tu eşti departe de el.Isus la provăduit pe Dumnezeu Pământul de aceea l-au răstignit.la minunile pe care le făcea daca îl provăduia pe cel din ceruri îl pupau nu îl răstigneau.Isus Cristos a facut toate minunile prin rugăciune nu pt că a avut mâinile fermecate.dar sore deosebire de tine a ştiut cui să se roage.prin rugăciune a apărut chipul lui Isus deasupra mea şi nu a ta.10 vieti daca ai să te rogi în sus nu vei fi înstare să faci o astfel de minune.nu vei fi binecuvântată cu chipul lui.

      Ștergere
    5. Madus18 decembrie 2016, 13:55
      Cine eşti tu liliano să îmi dictezi mie în cine să cred.Chipul lui Isus Cristos a apărut deasupra mea,iar tu eşti departe de el.Isus la provăduit pe Dumnezeu Pământul de aceea l-au răstignit.la minunile pe care le făcea daca îl provăduia pe cel din ceruri îl pupau nu îl răstigneau.Isus Cristos a facut toate minunile prin rugăciune nu pt că a avut mâinile fermecate.dar sore deosebire de tine a ştiut cui să se roage.prin rugăciune a apărut chipul lui Isus deasupra mea şi nu a ta.10 vieti daca ai să te rogi în sus nu vei fi înstare să faci o astfel de minune.nu vei fi binecuvântată cu chipul lui.


      raspuns
      serios ??? mor de rasss
      ia fi atent aici madus dar intai repetam cu terra = lumina viscoasa si neagra ... ai retinut asta da ?
      si spui de nori ???

      IISUS HRISTOS VINE PEEEEEEEEEEEEEEE nori ca scris este :
      27.Şi atunci vor vedea pe Fiul Omului venind pe nori cu putere şi cu slavă multă.

      deci cel DIN NORI aparut tie e ANTIHRISTUL si el te invata continnarea despre pamint si cerul ca nu trec pe care il vezi tu ca scris este :
      iisus hristos a SPUS:
      33.Cerul şi pământul vor trece, dar cuvintele Mele nu vor trece.

      deci concluzii simple pina aici
      1. ce ai vazut tu pe cer NU E IISUS ci ANTIHRISTOS SAU VARIANTA DE NORI care ´´ vezi tu ´´ ca e ce spui
      2.pamintul TRECE deci nu are cum sa fie propovaduit de IISUS HRISTOS si NU DE ASTA A FOST RASTIGNIT CA SCRIS ESTE :
      IMPARATIA MEA NU E DIN LUMEA ACEASTA
      ca scris este :
      36.Iisus a răspuns: Împărăţia Mea nu este din lumea aceasta. Dacă împărăţia Mea ar fi din lumea aceasta, slujitorii Mei s-ar fi luptat ca să nu fiu predat iudeilor. Dar acum împărăţia Mea nu este de aici.
      deci NU E DE PE PAMINT asadar PAMINTUL , UNIVERSUL TOT SI ADINCURILE PAMINTULUI SUNT ALE satanei CARE DORESTE SA APARA ca el STAPINUL PAMINTULUI SI INTREG UNIVERSULUI Dupa cadere ... AI INTELES prostie INTRUCHIPATA ? DUR ADEVAR STIU dar NU TE JUCA CU MANTUIREA TA ca DUMNEZEU NU SE LASA BAJOCORIT ...

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX

      MADUS RETINEM ADEVARUL , DA ???SAU sau repetam pina retinem si nu mai scriem prostii cu carul .... am rabdare ,crede-ma ... ha ha ha

      HA HA HA

      AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

      CRESTIN ORTODOX



      Ștergere
    6. Madus,de unde esti tu asa de sigur ca este chipul lui Iisus Hristos?Daca nu iti este f greu, as vrea si eu sa stiu,cum te rogi,spune-mi o rugaciune de a ta.
      Te citez,,tu esti departe de El",aici ai dreptate,pt ca in momentul de fata,m-am distantat f mult si asta din pricina pacatelor...dar am avut si perioade cand am fost extrem de aproape de El,traind experiente f placute.
      De aceea iti spun,ca trebuie sa luptam zilnic sa nu mai pacatuim...
      Madus,eu cred ca tu esti un om bun si este pacat sa nu il recunosti pe Dumnezeu ca Unicul Creeator a tot ceea ce este.
      Dumnezeu sa te binecuvanteze!

      Ștergere
    7. Fiecare crede cum doreste. Are aceasta libertate.

      Ștergere
  12. ` Trupul Lui DUMNEZEU, se rasfrange dupa nori!``exact acest lucru se va intampla cand cerul se va da la o parte Dumnezeu in toata maretia sa se va vedea deasupra pamantului vazand orice ochi,acest lucru am vazut in viziune era deasupra pamantului si o cifra de 13,adica ziua in care se va arata omenirii..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai vorbiți ce nu cunoașteți și nici nu puteți cunoaște. Nimănui nu-i este dezvăluit acest lucru maret,numai Dumnezeu Tatăl știe timpul intoarcerii, când dorim un răspuns asa important e nevoie sa mai citim scripturile, ori ne luam după vise sau viziuni? Și Inca ceva,nici un om în trup nu IL poate vedea în realitate pe Dumnezeu Tatăl și sa rămână în viata!!!, în vis e altceva

      Ștergere
    2. Anonim 17 decembrie 2016,02:23
      Da normal cine-L vede direct pe Dumnezeu,poate avea un şoc fizic,de aceea mie mi sa arătat în vis.Acolo nu a avut cum să mă afecteze fizic.
      Dar de unde sti că doamna Maria nu e afectată fizic?Vezi nu ai de unde să sti?Dar la Dumnezeu totul e posibil,poate cineva a protejat-o în timpul vederii cu Dumnezeu.Poate,Iisus,Maica Domnului,etc.Nu avem noi să ştim cum au decurs lucrurile atunci.

      Ștergere
    3. Ba vorbim ce cunoastem,voi vorbiti si comentati contra din ce nu cunoasteti,si cu asta basta..nu stii tu cine sunt si nici eu cine esti tu...mai taci

      Ștergere
    4. Anonim 17 decembrie 2016,12:28
      Te contrazici singur/ă.Daca ai fi fost atent/ă la ce spune doamna Maria,ai fi observat adevărul.
      Sti ceva,dar nu tot.
      Nu vreau să stiu cine esti tu,poti să fi cine vrei!Numai bine!

      Ștergere
    5. Anonim 17 decembrie 2016,18:39
      Când l-am visat pe Iisus şi pe Dumnezeu ptr mine a fost un chin.În timp ce dormeam nu ma afectat deloc,dar după ce mă trezeam,era oribil.Nu puteam să mă scol din pat singură.Cred că a durat o săptămână-două această stare de rău.Seara după rugăciune când mă aşezam în pat,tot corpul îmi tremura,dar nu îmi era frig.De vreo două ori am crezut că e cutremur. Am luat şi vitamine,fără nici un rezultat bun.
      Când am fost de Paşti anul trecut la o biserică din Franța.Am văzut o lumină la fel cum e blițul de la aparatul Photo,dar care cuprindea un spațiu mai mare.Prima oară am simțit un blocaj emoțional puternic,în timp ce vedeam aceea lumină,nu îi mai vedeam pe preoții din fața mea.În afară de asta,mă luase o amețeală profundă,mi-a căzut şi lumănarea din mână,nici măcar nu ştiu cum am prins-o intactă fără să se stingă.
      Când am plecat de la biserică de Bobotează,pe drum spre casă am văzut pe cer scări un prag formate din nori,au văzut si copii mei,dar copii mei au mai văzut un barbat care se uita la noi.Eu am simțit că e Iisus.
      Dumnezeu mi-a dovedit că există prin multe şi diferit stări. Dumnezeu vrea să ne salveze, aratandu-ne existența Sa prin multe feluri.Important e să luăm legătura cu El prin rugăciune si credință.Dumnezeu sa vă binecuvânteze!

      Ștergere
  13. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  14. 13 este doar o alta zi in care s-a facut o mare greseala,o caramida la o constructie gresita pt care probabil Dumnezeu este suparat;asta e doar parerea mea

    RăspundețiȘtergere
  15. adica ni se va intoarce tot ce am dat (ganduri, emotii, fapte). Nu ma mir, 25 decembrie se apropie iar natia asta are o karma cam proasta, are de paltit pana cand isi asuma si indreapta vina.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Karma personala poate fi stinsa.

      http://tristar77.blogspot.ro/2012/10/cum-sa-ne-mai-stingem-din-karma-dragii.html

      Ștergere
  16. CUM CREDETI VOI DRAGII MEI CA D-NA MARIA ARE CLAR VEDERE DACA SFINTII PARINTI INCLUSIV PARINTELE ARSENIE BOCA FIIND IN TRUP DE PAMANT L-AU PUTUT VADEA PE DUMNEZEU ,MAICA DOMNULUI SI PE SFINTI ?-NU TUTURORA LE ESTE DAT SA VADA--DAR NOI NU SUNTEM SCANTEIE DIN DUMNEZEU ?---DA SUNTEM--ESTE ORDINE IN CER SI PE PAMANT--ASA CUM VREA NUMAI DUMNEZEU--AVEM UN STAPAN ALFEL OMUL CUM A SI FACUT UNEORI -VEZI ATLANTIDA--AR DISTRUGE DIN MANDRIE TOTUL--SA NU NE BATEM CU PUMNII IN PIEPT A TOATE STIUTORI CU VISE SI PREMONITII PANA NU AVEM CERTITUDINI--DARURILE DE LA DUMNEZEU VIN DE LA EL SI TOT EL LE POATE LUA---SANATATE SI INTELEPCIUNE SA AVEM

    RăspundețiȘtergere
  17. Dragi prieteni,voi credeti ca ADEVARUL sta in afara voastra,si fiecare mai prinde cate o ciosvarta din el din cand in cand.Fiecare dintre noi are dreptul sa creada ce doreste cum doreste si cat doreste.Asta inseamna Liber Arbitru,fiecare entitate creata sa se recreeze pe SINE asa cum doreste.De asta ne-a individualizat Dumnezeu,ca fiecare sa-si aduca contributia in evolutia CREATIEI prin ce experimenteaza.

    Eu cred ca Divinitatea se distreaza tare cand ne vede ca ne certam intre noi crezand ca Dumnezeul meu este mai tare decat Dumnezeul tau.
    Divinul este UNUL si ACESTA se afla in voi in interiorul vostru, va cuprinde in totalitate.

    Ei, voi, noi toti suntem TRUPUL LUI DUMNEZEU.Trupul divinitatii este inteles de mintea noastra limitata ca un corp omenesc fiindca noi nu suntem capabili sa intelegem DIVINITATEA CA UN TOT, CA O SURSA A CREATIEI.

    Mintile voastre se cearta pentru Dumnezeul sau inchipuit care sta ascuns dupa nori,gestionand fiecare "pacat" comis.
    Chiar nu realizati cat de mic si limitat IL credeti pe Dumnezeu?

    Eu apreciez mult dragostea lui Madus pentru planeta care acum este casa noastra, si are dreptate cand spune ca este creatorul nostru,dar Creatorul corpurilor si Sustinatorul experientelor noastre fizice, NU si al ESENTEI NOASTRE DIVINE care cuprinde SI ESENTA SPIRITULUI PLANETEI.
    Planeta Pamant este o FIINTA VIE,este O FIINTA DIVINA care are si un corp fizic,ca si noi dealtfel.

    Noi, ca individualitati a UNITATII ESENTEI DIVINE suntem aici in aceste vremuri pe aceasta planeta s-o ajutam in ASCENSIUNEA SA, intro dimensiune mai inalta.Fiecare om poate lua parte la schimbarile incluse in acest proces.
    TREZITI-VA LA POTENTIALUL VOSTRU,LA CEEA CE SUNTETI CU ADEVARAT!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "D"Tu chiar dacă ai să-l vezi pe Iisus,tot nu ai să crezi nimic.Eşti departe rău de adevăr.Eu nu mă cert cu tine,vreau să te ajut să vezi unde greseşti.Dumnezeu ne vorbeste prin oameni de cele mai multe ori şi noi nu suntem atenți deloc.

      Ștergere
    2. Cristina, nu e chiar asa. Un pic nu ai inteles ce vrea sa transmita D. Dar este ok, la fiecare vine timpul potrivit.

      Ștergere
    3. Anonim 20 decembrie 2016,20:05
      Ba da ştiu ce vrea să transmită, tocmai de aceea o tot atenționez.Nu e bine ce face.Ea vrea să pară altcineva,dar defapt e inversul așteptărilor mele."D" nu crede în Dumnezeu și nici în existența Lui Iisus.Vrea să ne ducă într-o lume de vis(imaginară).Da ştiu ce poate face gândurile noastre,unde putem ajunge gândind pozitiv,însă pierdem totul în momentul când devenim egoişti şi ne gândim doar la noi înșine.Sunt de acord să ne imaginăm o lume plină de iubire pură,totul să fie doar miere,dar vezi tu..uităm ce e important"SACRIFICIUL" ptr aproapele nostru.Asta a făcut Iisus ptr noi,iar dacă unii nu la văzut încă,asta nu înseamnă,că El nu există.O să-l vedem cu toți,dar nu vă grăbiți,căci atunci va fi zilele de pe urmă,iar noi trebui să ne pregătim.
      Dumnezeu să vă binecuvânteze!

      Ștergere
  18. Didona,da,avem dreptul sa credem,sa visam,sa...sa...dar pana la Dumnezeu.Cand vorbim despre El,trebuie sa recunoastem ca Dumnezeu este creeatorul a tot ceea ce este,Lui trebuie sa ne rugam si sa ne inchinam.
    Si eu iubesc pamantul,soarele,etc dar...ca sa ajung sa afirm ca pamantul este Dumnezeu ar fi strigator la cer.Pamantul este idolul lui Madus.La fel si tu...nu mai incetezi cu reincarnarile tale.Intelege odata ca nu exista Reincarnarea!
    Dumnezeu sa va lumineze pe tine si pe Madus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci Liliana şi pe tine la fel.Dumnezeu să ne dea înțelepciune şi sănătate multă că restu le-om duce singuri.sărbători fericite tuturor.

      Ștergere
    2. Ai dreptate Liliana Muresan,doar un Singur Dumnezeu există,restul face parte din creația Sa.Dumnezeu să te binecuvânteze!

      Ștergere
  19. Dragele mele cu numele Liliana, va grabiti sa judecati inaite de a intelege mesajul,poate daca-l mai cititi odata... Sunteti libere sa credeti doar ceea ce va face bine,dar asta nu inseamna ca ce mai spun altii nu ar reprezenta un adevar.Fiecare acceseaza adevarul pe nivelul Constiintei sale,iar acesta se schimba in funtie de expandarea Constiintei.
    Daca iti place sa refuzi reincarnrea asta nu inseamna ca nu se intampla.Oricum o vei accepta in momentul plecarii tale cand iti vei revedea toate experientele de pe Pamant.

    Dragele mele voi sunteti mai mult decat va permite mintea sa admiteti!Iar notiunea de Dumnezeu este cu mult mai mult decat stiu oamenii de pe Pamant!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "D",mintea ta te ajută să fii altcineva decât ceea ce eşti cu adevărat?Degeaba te ascunzi după o mască şi vrei să pari cea mai echilibrată persoană,dacă tu eşti în intimitatea ta tot "tu".
      Eu nu te judec,am încercat să te ajut,să vezi şi să înțelegi unde greşeşti.
      Iisus să-ți lumineze calea!

      Ștergere
  20. DRAGA D 20 DECEMBRIE 2016 09.10-- TU SPUI-DUMNEZEU ESTE CU MULT MAI MULT DECAT STIU OAMENII DE PE PAMANT--MINTEA JOACA FESTE DE MULTE ORI SI ESTE LEGATA SI DE PARTEA SUFLETULUI ASADAR CU PARTEA SPIRITUALA SA NU NE JUCAM--ACEEA ESTE SCANTEIA DIVINA CU CARE TOTI VENIM PE PAMANT SI PLECAM --REINTRUPAREA EXISTA STA SCRIS SI IN BIBLIE--SI DESPRE IISUS SCRIE CA ASA CUM A PLECAT[IN TRUP] ASA VA SI VENI--DE CE SA NE OFUSCAM-CONSTIINTA APARTINE TOT LUI DDUMNEZEU CARE DA FIECARUIA CE I SE CUVINE--SUNT OAMENI SIMPLI CARE AU PARTE DE VIZIUNI [PROFETII] MAI MULT DECAT UNII DOCTI--ASADAR SA FIM INTELIENTI CA SERPII SI BLANZI CA OITELE--!?CU STTIMA

    RăspundețiȘtergere