vineri, 30 decembrie 2016

MAMA PLANETĂ ! PÂLCUL ESTE ŞANDRIT !

                        Noapte de  29 - 30 Decembrie 2016,ora 0,05 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte,în timp ce scriam aici pe Blog, aud dragilor un glas care întreaba asa:

                     "Eiiiii! Ce faci acolo?
                  Esti apetitul pentru Mama Planetă?
                Iată ,te crezi mai puternic,decât Mama Planetă?
               Iată: Pâlcul este şandrit!"

După care dragilor, dialogul ia sfarsit,iar eu rămân uimită de cele auzite,si din care nu am înteles mai nimic.
Despre care Mamă PLANETĂ este vorba, eu nu stiu! Planete sunt multe; deci pot fi oricare dintre ele Mama Planetă.
Apoi,mai sunt cuvintele:
              
 "Iată: Pâlcul este şandrit!"
Dragii mei, daca voi stiti despre ce este vorba,astept cu drag si cu mult interes,COMENTARIILE voastre.
                                    Cu dragoste,Maria.


36 de comentarii:

  1. Palc sandrit....fara p aduce a Alecsandrit. Alexandru inseamna aparatorul oamenilor. Sau putem lua t de la final si vine "Talcul e pe Alecsandri".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. voi n-ati auzit de sandrila de pe casa,inseamna ca lemnul este taiat in nestire,la noi ca la nime-n lume.

      Ștergere
    2. Nu e nimic decat o aiurela de-a Mariei,iar voi exact in pilda ca un nebun arunca piatra in ocean iar o suta o cauta.nelu2017.

      Ștergere
  2. E cineva care nu stie bine romaneste, din moment ce zice "esti apetitul" si nu "ai apetitul"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este corect: esti apetitul pentru Mama Planeta. De ce nu? Ia gadeste mai bine.

      Ștergere
    2. buna observatie
      oricum, nu e Duhul Sfant, clar !

      Ștergere
    3. POATE FII MARELE EGOU,naiba sa-l ia.Astea nu sunt de la duhul sfant nicidecum.

      Ștergere
  3. Ma gandesc ca mesajul este pentru noi pamantenii si nicidecum pentru extraterestrii :)
    Cei care nu respecta mama planeta ,posibil sa fie inghititi de vii de ea!

    RăspundețiȘtergere

  4. 00.53

    Asta este limbajul stalcit , in care sunt receptate o buna parte din aceste mesaje , nu are nicio treaba cu lb. romana , entitatile extraterestre care transmit, sunt de diverse feluri .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ca si in urmatoarea e vorba de schimbari climatice intrate in faza in care nu se mai pot evita, cauzate de OM-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta cu schimbarile climatice realizate din cauza omului este o gogorita sa incaseze niste unii neste bani de la prosti!

      Ștergere
    2. Corect Alexandru.Ai auzit Madus,mama planeta,nu tata,cred ca acest mesaj e pt.tine!

      Ștergere
    3. Craciun sorosistule, toate schimbarile climatice sunt cauzate de cabala. In curand va avea loc MAREA DEZVALUIRE. Ar fi bine sa te mai informezi ca numai de prosti esti in stare sa debitezi si sa dezinformezi baiatule.

      Ștergere
    4. Cam care-ar fi "MAREA DEZVALUIRE", despre care spui ca va fi, Anonim 17:58 ?

      Ștergere
  6. Potopul din vremea lui mosu Noe,oare nu a venit din cauza pacatelor oamenilor,seceta din timpul lui Ilie prooroc,nu a venit pentru intoarcerea la credinta a oamenilor,ori i-a venit asa peste noapte sa lege ploile,ori defrisarile fara de lege de la noi,nu-s din cauza noastra,altii au legi,vedeti la vecinii ucrainieni,ca la ei ai plin de paduri si la noi bate vantul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cititi Programul Terrade ToniVictor Moldovan,o gasiti la Editura Conexiuni,o sa vedeti si intelege de ce a avut loc potopul lui Noe,totul e clar si la obiect.

      Ștergere
    2. Silvia, daca ai citit cartea lui Victor Moldovan cum de mai crezi in Duhul Sfant? Acolo se sustine ca e vorba de o civilizatie extraterestra extrem de avansata care se foloseste de pamanteni in scopuri nu prea nobile. Conform autorului, Dumnezeu nu este ceea ce credem noi.Eu una nu m-am simtit prea ok dupa ce am citit-o. Daca nu esti tare in credinta te poate zdruncina.Ceea ce scrie autorul in acea carte sunt speculatii facute in urma cercetarii cartilor sfinte ale popoarelor de diferite religii, informatii pe care le-a coroborat cu cele dobandite in munca sa de medic anestezist. Dar e doar o presupunere, nicidecum un adevar demonstrat.

      Ștergere
    3. Pai sa-ti raspund:tocmai de aia,mi-a intarit credinta in Dumnezeu,la inceput,o prerioada de timp am avut si eu senzatia asta,dar gandeste-te ca totul e logic,intreaba-te de ce a fost scoasa Cartea lui Enoh din Biblie.Are dreptate Maria in ce priveste continutul Bibliei si extraterestrii,mie inca mi s-a aratat multe chestii sa le zic asa si am mai scris si pe aici dar nu m-a bagat nimeni in seama,oricum acel medic TVM e un om f.inteligent si ff.bine pregatit profesional.Una peste alta,pt.mine totul e clar,ar fi muuulte de dezbatut,de despicat firul in 4 dar ma opresc aici.Una e religia,alta e credinta si alta e REALITATEA.Deci Maria stie ea ce stie,va doresc toate cele bune in noul an tuturor,Doamne ajuta-ne!

      Ștergere
    4. Silvia, nu stiu ce poate fi asa clar, Dumnezeul de care vorbeste TVM e unul malefic. Intradevar, TVM e un om deosebit si ceea ce spune el pare foarte logic dar daca e asa atunci pentru noi nu e nimic bun.Maria primeste mesaje dar nu e prea clar de unde vin pentru ca sunt trunchiate si uneori de neinteles nici macar pentru ea, ce sa mai spunem de cazurile cand nu se adeveresc. De-a lungul vremii, mesajele de la divinitate au fost clare mereu.

      Ștergere
  7. Filtrele care formeaza sistemul de credinte al Dnei Maria,reda informatia asa truncheata.

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca duhul sfant a chefuit cam mult de sarbatori si acum se balbaie,dupa anul nou o sa-si revina.vica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dv. si alti asemenea dv, doar va dati cu presupusul fara sa cunosteti omul respectiv; toate cele bune.
      Neluta

      Ștergere
  9. Cuvîntul șandrit nu poate fi tradus cu exactitate,mesaj încîlcit rău.Vica în loc de DUHUL SFÎNT puteai să folosești extratereștrii nu face batjocură din cei sfînt.Mesajele Mariei vin de la ei nu de la Duhul Sfînt,aceștia ne,,lucrează,, pe credintele noastre.Maria a fost luată în navele lor și i sa dat de băut un lichid amar apoi a început să aibă viziuni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An 13:14,sincera sa fiu si eu m-am gandit la aceasta ipoteza de care scrieti.Dar,cum e cu putinta ca Domnul nostru IIsus si Sf Maria,pe care Maria noastra ii adora,si-a incredintat viata Lor,ii roaga zi si noapte si totusi Ei sa ramana "orbi si surzi "la rugaciunile si iubirea ei,sa o lase in inselare si control de aceste fiinte extraterestre malefice (si prin ea,noi de pe acest blog).Te rog daca binevoiti,raspundeti-mi la aceasta intrebare.
      aaa,sau poate nu credeti nici in Domnul nostru IIsus?
      Astept cu interes raspunsul d-voastra.Multumesc :)
      Vio

      Ștergere
    2. Vorbesti serios, Anonim 13:14 ?! Nu stiam asta.

      Dar ceva anagramat nu iese?!

      Ștergere
    3. Vica, 21:15, cam ironic acest comentariu al tau!

      Ștergere
    4. Musai amar ? De fapt era dulce ..am gustat si eu dar asa mai spritz..indoit cu coca cola...

      Ștergere
    5. Vio,fiintele intraterestre sunt mlefice,nu am inteles de la cine astepti un raspuns.(malefice am vrut sa scriu)

      Ștergere
    6. Astept raspuns de la anonim 31 decembrie 13:14 si de la toti cei care cred ca mesajele primite de dmna Maria vin de la extraterestrii si nu de la Duhul Sfant.Consider,ca este foarte important pentru noi toti,sa lamurim acest aspect.
      Vio

      Ștergere
    7. * Apoc 11:15;
      8 Şi glasul* pe care-l auzisem din cer mi-a vorbit din nou şi mi-a zis: „Du-te de ia cărticica deschisă din mâna îngerului care stă în picioare pe mare şi pe pământ!”
      * Apoc 10:4;
      9 M-am dus la înger şi i-am cerut să-mi dea cărticica. „Ia-o”*, mi-a zis el, „şi mănânc-o; ea îţi va amărî pântecele, dar în gura ta va fi dulce ca mierea.”
      * Ier 15:16; Ezec 2:8; Ezec 3:1-3;
      10 Am luat cărticica din mâna îngerului şi am mâncat-o: în gura* mea a fost dulce ca mierea, dar, după ce am mâncat-o, mi s-a umplut pântecele de amărăciune**.
      * Ezec 3:3; ** Ezec 2:10;
      11 Apoi mi-au zis: „Trebuie să proroceşti din nou cu privire la multe noroade, neamuri, limbi şi împăraţi.” https://biblia.resursecrestine.ro/apocalipsa/10

      Ștergere
  10. Eu cred ca chiar e de la Duhul Sfint numai ca e nevoit de multe ori sa nu spuna lucrurile pe fata sau cu toate detalie din diferite motive. Mai cu seama atunci cind se atinge tema eschatologica in privinta careia ttebuie sa fie tainuite anumite adevaruri pt a fi posibila incercarea credintei.
    Mama Planeta e cu siguranta Terra caci ea ne da hrana zilnica.
    Iar mai departe pot exista doua ingelesuri simultan valabile insa eu optez pt cel in care uscarea padurii face parte din pedeapsa impotriva avaritiei si lipsei de masura in care oamenii se identifica cu tendintele lor nestapanite pretibzind tupeist ca aceea e natura si aceea e necesitatea lor fara de care nu pot trai.
    Disparitia bogatiilor solului duce la foamete si atunci esti nevoit sa iti controlezi poftele prin rationalizare temeinica si alte masuri inclusiv politice economice si schimbarea atitudinii fara de intreaga realitate a vietii.
    Eu sint unul dintre cei carora li s-a aratat ca partea esentiala a Judecatii va incepe in 2017 precum si alte lucruri asa incit studiind si alte profetii in lumina celor deja cunoscute mi-am facut o imagine destul de clara despre ce va fi si ce va face Dumnezeu cu civilizatia noastra .
    Despre incenndierea unei paduri de catre insusi Dumnezeu in Israel se profeteste in VT. iar in Apocalipsa din versiunea de circulatie cea mai aproape de originale intr-un context al urgiei cataclismice se arata ca toata iarba va arde si o treime din copaci murind totodata o treime din oameni si din animale.
    Numai ca aici taina treimii arse e ca nu va fi o ardere cu flacara ci una chimica acida de natura vulcanica.
    Tocmai de aceea apararea contra fumului vulcanic potential acid in contact cu apa salvarea e sa stam in case cit mai etans in acele circa trei zile de ( semi) antunetic.
    Si sa nu deschidem la nimeni oricit ar zbiera de usturime si durere pt ca nu exista scapare odata atins si risti sa te amesteci in trierea lui Dumnezeu care nu tine cont de rude si prieteni.
    Dar in ultima noapte a intunericului vom fi salvati de ploi torentiale care vor spala atmosfera iiar trioxidul de sulf se va transforma in acid sulfuric ( 82%) si restul in acid sulfhidric numite biblic " scirba" datoritta mirosului gretos.
    Asa incit va ploua noaptea cu noroi acid care va avea diferite culori in functie de culorile solului sutelor de vulcani care vor exploda in lume. Majoritatea au sol rosu feros asa incit lumina lunii filtrata uneori se va vedea rosie caramizie.
    Copacii arborii nu vor fi topiti cu totul ci doar frunzele iar coaja superficial care nu provoaca moartea ..dar cei care vor muri va fi pt ca radacina lor va fi atinsa si va fi daca nu e destul de adinca ( arbori f mari) sau daca nu s-au luat masuri de preventie cu izolare fie cu un strat de pamant gros de o cazma pe o raza de 2-3m iar linga tulpina pina la 1m inaltime ( care apoi va fi indepartat ) fie cu celofan bine ancorat si strins bine etans in jurl tulpinii .
    Restul terenului agricol afectat isi va pierde fertilitatea de suprafata pt citeva luni fiind ratat anul.agricol aproape peste tot.
    Teoretic poti acoperi mii de hectare cu celofan insa cine iisi permite? Solutia alternativa fiiind trasarea de brazde cu adincime dubla care sa fie ulterior acoperite cu materialul alaturat care va descoperi suprafete curate cultivabile.
    Ancorarea celofanului nu e contra cutremurelor in serii ci contra furtunii.
    Daca aveti solar fie ii dati jos folia fie intariti acoperisul si lateralele cu sirma etc cit sa va tina pe voi culcati deasupra si apoi acoperiti totul cu rafie bine legata si batuta cu sipca sau cu orice vreti voi care sa reziste vitezei cocenilor adusi de furtiuna si alte gunoaie in zbor. Nu era rau si un sistem.de burduf pt preluarea diferentei de temperatura si presiune noapte zi si in rest etansat tot cu banda adeziva .
    Recomand inghesuirea in astfel de magazii rasaduri puieti si culturi care vor fi la mare cautare ulteruor in privinta semintelor indeosebi deci cu germinatie problematica cum.ar fi porumb cartofi ceapa grau pastirnac si maghiran ori ceva plante tehnice

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ramane sa ne mai punem funia de gat , Mihai !

      Ștergere
    2. Subscriu cele spuse de mihai35 și știu că anul 2016 a fost anul Diavolului și că anul 2017 este anul Mântuitorului. Îți urmăresc comentariile pentru că sunt la subiect și pline de Adevăr.

      Ștergere