luni, 12 decembrie 2016

IADUL PE PAMANT !!!



DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P


Translate this page
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI 

PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA .

                           Noapte de 11 -12 Decembrie 2016,ora 0,45 !

                                          Dragii mei,

Si tot in aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior, vad dragilor, de parca as fi avut un ochi la ceafa,vad un oras mare la Sud - Est.
Eram undeva sus,si ca din Elicopter, priveam la orasul de jos,plin de case si blocuri, un oras normal, dar foarte mare ca intindere.
Brusc,un foc violent,cu flacari uriase, a cuprins ca intr-un cerc tot acel oras, de pe margine incepand.

 Image result for focul iadului..
Dragii mei, in acest moment aud si un glas care striga asa:
                     `` Vai! E un adevarat Iad!
Dar un alt glas,completeaza asa:
                         Iadul pe Pamant!,,
Dragilor, daca ar fi vorba despre Romania,ma gandesc numai la DEVESELU, pentru ca eu stiu ce am vazut, si despre care am scris aici pe blog.
Sa nu uitam acel MESAJ:
                              Fug oitele de la DEVESELU.
                                  sau:
                CRUCEA LUI HRISTOS,sa fie cu DEVESELU.
Dar se poate intampla orice, si in alta Tara.
Noua nu ne ramane decat, sa ne intarim in Credinta si sa avem Nadejde in BUNUL DUMNEZEU si -n MAICUTA DOMNULUI, ca ne va apara si ne va ocroti,atat pe noi, dar si pe Semenii nostri.
                                                    Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Maria, apocaliptica imagine. Sper din suflet sa nu fie la noi in Romania, pentru ca ar fi o rana dureroasa pe trupul Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu cred că e vorba de Deveselu,mai curînd inclin să cred că va bubui pe undeva vreun vulcan mă gindesc la Vezuviu.La poalele lui este oraș,nici nu mă pot gîndi ce poate fi acolo. Doamne fie după mare mila Ta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred,doamna Maria,ca nu e vba despre Deveselu,pt ca Deveselu este un sat,adica langa baza militara este un sat,iar la 7km de baza este municipiul Caracal..care,nu e un oras foarte mare..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu știu ce va fi,dar Părintele Arsenie a spus că Romania va fi înconjurată de flăcări.Nu ne rămîne decît să ne rugăm la Bunul Dumnezeu să ocrotească Romania că tare a fost greu încercată.DS

    RăspundețiȘtergere
  5. Fugiti si va ascundeti,de la NE vine apocalipsa,de la SV la NE vine cutremurul,de la SE la NV vine razboiul,la SV spre NE explodeaza un avion,de la NS la SN ne ataca rusii,in centru au navalit ungurii,sub pamant sunt reptilienii,la guvernare sunt sorosistii,ce mai nebunie mare.lili.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.activenews.ro/stiri-social/Cui-serveste-cu-adevarat-scutul-de-la-Deveselu-Romania-va-fi-semnalul-de-alarma-pentru-alianta-practic-joaca-rolul-clopotelui-sau-talangii-de-la-gatul-vacii-nebune-133328?fb_comment_id=1293950710634506_1294627243900186#f2a71b799608c7c

    RăspundețiȘtergere
  7. pentru anonim 14 dec 2016,14.59---RAZI TU HARAP ALB! DAR SI CAND S-O PORNI URGIA PESTE OAMENI PE UNDE SCOATEM CAMASA--SUNTEM AVERTIZATI NUMAI CA FIECARE POPOR SI INDIVID VOR DA SOCOTEALA PENTRU CE AU ZIS SI AU FACUT---CUVANTUL DAR MAI ALES GANDUL SUNT ENERGII FF MARI --SA NU NE JUCAM CU ELE MANTUITORUL N-A FOST CUVANTUL LUI DUMNEZEU TATAL ?--se vede treaba ca esti un picut ateu sau--mai caldicel--sa lasam [ adica ce nu stim si nu intelegem-- spunea duhovnicul meu

    RăspundețiȘtergere