luni, 12 decembrie 2016

ROMANIA ! SALVAREA ROMANIEI !!!


DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P

Translate this page
1 day ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI 



Noi suntem romani (versuri) - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=LJ0rC9m2n78

Apr 23, 2011 - Uploaded by IstRomanilor
Noi suntem romani (versuri) ... Nicolae Furdui Iancu - Noi suntem Romani (We are Romanians ...

                                        Noapte de 11-12 Decembrie 2016,ora 0,00!

                                                     Dragii mei,

In aceasta noapte,in timp ce scriam la articolul anterior,aud dragilor un glas tare bucuros, care spunea asa:

                      `` Acum, salvarea !
                    Salvarea Romaniei!``

Dragii mei, sa multumim Bunului Dumnezeu pentru rezultatele alegerilor de azi, deoarece ,DUMNEZEU astazi ,chiar a fost roman! 
Mana Sa cea atotputernica, a tinut cu omul de rand, si nu cu cei care urasc traditiile romanesti, care le anihileaza,si care sunt de o cu totul alta Religie, si care ,au crezut ca o sa ne domine.
Romania in acest moment, este salvata din mana tiranilor!
Astazi,inima romanilor a batut pentru PSD!
Si nu vor regreta acest lucru!
                                            Cu dragoste,Maria.

                      



36 de comentarii:

  1. In inima noastra ortodoxa romaneasca curge sange cald si bate tare Hristos. Si el ne invata si ne apara. El isi mana oitele in staul Sau. El nu ne lasa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Asa sa fie, avem nevoie de un reset ca tara, dar dacă ne uitam in ultimii 26 de ani toate guvernele au dezamăgit, au cotropit tara inaintea străinilor.
    Dacă aveam lideri de rasa, acum eram peste nemti ca nivel de trai.
    Doamne ajuta sa ne fie si noua in sfârșit bine 🙏👼

    RăspundețiȘtergere
  3. Așa ieste doamna Maria noi suntem romani trăiască România trăiască Psd.oamenilor săraci și necăjiți.La multi ani Românie.ca draga îmi mai iești.Adunai Românie ca o Cloșca români tai împrăștiați în toată lumea și dale de lucru în țară .construiește fabrici si uzine si dale în țară o bucată de pîine.ca vai amarai piinea ii între străini.rugativa pentru noi păcătoși care scriem aceste rinduri .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Locurile de munca nu apar peste noapte, si ajutoarele sociale nu sunt atat de bune; ce s-a distrus in 25 de ani, uzine si fabrici, nu cred ca pot fi reconstruite in 4 ani;UE asta a si vrut, noi sa fim consumatorii produselor lor; la noi sa nu mai fie nimic; ne-au luat/distrus bogatiile (petrolul, energia electrica, padurile, agrucultura si pamantul(vanzarea lui))si ne-au obligat sa ne indatoram la bancile straine;nu stiu cum Romania si roamanii vor putea sa-si recapete pamantul vandut strainilor;cel care a dat voie ca strainii sa cumpere pamant, trebuie sa plateasca; nici un guvern nu a fost mai bun; nu a stiut sa fie vertical;toate guvernele au fost marionetele altora, ca altfel nu se intamplau atatea jafuri;
      Nu avem decat sa ne rugam ptr conducatorii tarii sa faca/poata ceea ce trebuie ptr tara si popor; si nu doar ajutoare sociale. Parerea mea.
      Cu drag, Neluta

      Ștergere
    2. Oare ar fi atat de greu daca,politicienii ar da deoparte orgoliile personale si de partid si inpreuna sa scoata tara la liman?! Vise frumoase,nu-uasa?? Cu drag Maria H

      Ștergere
  4. Ce spuneam eu ca Iohannis a distrus dreapta,dupa ce a intervenit numind-o pe Gorgiu in locul lui Orban,alegerile o confirma.Asa si merita,urmeaza el.

    RăspundețiȘtergere
  5. Cu ceva timp în urmă Suflete dragi a postat ceva care ma tulburat profund.Acum se potrivește foarte bine acea postare.

    Cu haină albă Te-am îmbrăcat
    La grad înalt Te-am ridicat,
    Tu veacuri și milenii ai suferit
    Eu pe tine tot timpul Te-am privit,
    Ai răbdat și nu te-ai mîniat
    La jugul greu te-ai înhămat,
    Cu lipsuri te-ai hrănit
    Cu durerea te-ai învelit,
    Ai oftat și-ai suspinat
    Tu în seamă nu ai fost luat.
    Eu Tatăl Ceresc,Te-am urmărit
    Și într-una Te-am privit.
    Pentru suferința și răbdarea ta
    Vei primi răsplata: LUMINA MEA!
    Voi dragii mei ce spuneți? Eu zic că acesta este poporul roman, și dacă perdanții acestor alegeri vor dori revolte ca cele din SUA,nu ieșiti în stadă să le faceți jocul.Dea lungul timpului am observat că așa zisa nepăsare a romanilor a fost cea care ne-a salvat de la nimicire.Avem protectie Divină să o păstrăm oameni buni prin bunătate,credință,rugăciune și milostenie.Doamne ajută pe poprul roman!

    RăspundețiȘtergere
  6. Cuvantul Dacia inseamna de aicia am sa imi incep noua credinta.Romania inseamna ramani,urmasi,nu plec etc..Deci nu estd nimic intamplator.fiecare cuvant inseamna ceva.alceva ce stim caci limba noastra e o comoara nu se spune degeaba.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ROMANIA= RA MANIA = BIJUTERIA/COMOARA ZEULUI RA
      ROMANI= RA MANI= CEI ILUMINATI AI ZEULUI RA

      Ștergere
  7. Foarte interesant
    De ce o fi așa de extraordinar că au ieșit hoții ăștia nu știu .Este adevărat că liberalii și-au făcut-o singuri.Dar ce te faci dacă-i saltă pe Dragnea ,Ponta,Iliescu,etc.Au promis multe dar o să o întoarcă ca la Ploiețti cu moștenirea,Uniunea Europeană,FMI,

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12 decembrie 2016, 10:28, e usor sa fabrici dosare la comanda, sti? Mai incet cu acuzatiile caci stim foarte bine de ce au fost fabricate aceste dosare si cine le-a comandat si mai ales de ce le-a comandat. Rusine Iohannis, penalul penalilor!

      Ștergere
    2. Tot timpul se vor face dosare la comandă când vrei să elimini pe cineva.Pune mâna pe o cate de nnemorii și citește ce au făcut prietenii lui Iliescu ,Ponta sau Dragnea prin anii 50 sa vrei tu procese,respectarea legii. Dar ce spui despre Dosarul revoluției ,mineriadelor,al procurorului Panait.Prieteni tăi au omorât mii de oameni la revoluție și în iunie 1990.Duminică i-au speriat pe bieții pensionari că li se iau pensiile dacă ni câștigă Dragnea et comp.alegerile minciuni și iar minciuni.Dacă sunt așa de buni de ce suntem cei mi săraci din Europa.Cine a vândut Petrom-ul,Sidex-ul eu sau PSD.Cine a guvernat 1990-1996,2000-2004,2012-2015 nu cumva pui de comuniști vopsiți democrați.
      Abuzurile din vremea lui Băsescu vor fi floare la ureche pe lângă ce vor face acești democrați.

      Ștergere
    3. Anonim 13 decembrie 2016, 08:44, ai vrea tu, dar PSD va face o guvernare buna! Spre disperarea ta...

      Ștergere
  8. Unde te ascunzi iohanis? iesi afara din barlogul tau si fa ce trebuie ce-ti permite functia sa faci ca tara sa-si reia si sa mearga inainte. Ca doar primesti un salar de presedinte, cheltui banii tarii de cand te-ai instalat doar pe luxul si pe mofturile tale. Fi atent ca daca tara va intra in colaps , este din vina ta, acum ca n-a iesit guvernul tau te ascunzi, ti-e frica? n-o sa scapi, ai sa raspunzi pentru tot ce-ai facut ! Ai auzit ce a zis Ponta ? este destept de aceia l-ai inlaturat? Dumnezeu sa vina la voi la toti sa nu va mai permita sa batjocoriti Romania ! Doamne salveaza Romania si poporul roman si nimiceste pe toti cei care au adus-o unde-i acum! Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne Dumnezeule tata ceresc intruchiparea iubirii te rog vino ACUM si salveaza ROMANIA ! Scapa-ne de tradatorii de tara, iohanis, gheorghiu, ciolos, si toate ong-urile sorosiste in frunte cu seful lor nicusor dan!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si să rămână diavolul de ponta și penalul ce rânjea aseară SATISFĂCUT ))))))))))))))

      Ștergere
    2. Toti astia pe care i-ai enumerat sunt puii lui Soros! Niste odiosi. Rusine lor, pentru ca nu sunt romani, sunt niste tradatori.

      Ștergere
  10. Iohannis a distrus totul,dar nu singur ci împreună cu românii,care nu au venit la vot.Cu toate ca duminică a fost o zi superbă,ei au preferat să meargă la munte sau să iasă la grătar cu prietenii. Aceste persoane ignorante,nu merită această țară pentru că ei nu sunt patrioți.După procentele adunate de UDMR s-a vazut clar că o parte din romăni au votat cu ei,mai ales acolo unde există familii mixte. Să ne aducem aminte ce prăpăd a făcut UDMR-ul cind a fost la guvernare și cum au fost închise spitalele din anumite zone ale țării.Ei au cerut învătămînt în limba maghiară și au spus că nu recunosc Constituția României,atunci nu înțeleg ce caută aici.DS

    RăspundețiȘtergere
  11. Niciodata nu mi-a placut PSD,dar acum pentru prima oara imi place ce vad si sunt de acord cu rezultatul alegerilor si speram sa fie asa cum ne transmiteti prin mesaje doamna Maria.Nu am votat si nu regret pentru ca nu am stiut sa aleg in a lua o decizie fiind nehotarata avand in vedere jocurile lor politice murdare.Dar sa speram ca lucrurile se vor aranja de la sine cu toate ca nu cred in aceste schimbari politice si in continuare vom urma tot regulile stapanilor care ne sunt guvernate din umbra din afara Romaniei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate nu ți-a plăcut PSD-ul cind era condus de Ion Iliescu și Adrian Năstase,dar acum sunt alte persoane și au altă gîndire. Eu consider că Dragnea,Ponta,Tăriceanu și Gabriela Firea vor face o echipă unită și vor scoate țara la liman.DS

      Ștergere
  12. 2017 anul noilor inceputuri.Numarul 9 ia sfarsit acum la sfarsit de an si noi inceputuri sunt inaintea noastra.Sa avem o Romanie spirituala,mai dezvoltata material,mai culta,cu mai putina rautate,fara ura intre semeni,fara dezbinare, si nu in ultimul rand o Romanie mai curata si cu oameni mai sanatosi mai puternici pe toate planurile.Asa sa fie Romania tuturor romanilor din tara si din strainatate.O Romanie prospera,bogata si curata.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dna Maria,eu zic ca nu trebuie sa facem politica,toți sunt la fel.Numai Bunul Dumnezeu si Măicuță Domnului este alaturi de noi,atât!!!Gândurile noastre sa fie la cele sfinte,la rugaciune,fiecare este răspunzător pt ceea ce face.

    RăspundețiȘtergere
  14. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Desigur ca totul este in schimbare pe plan global si de aceia speram ca vantul schimbari sa bata si la noi. Daca ar face un referendum sa schapam de verner...

      Ștergere
  15. Voi chiar nu intelegeti esenta lucrurilor si anume UNITATEA!
    Cata vreme vom fi separati si vom sustine separarea intre noi ca partide ,putere,influenta etc,nimic bun nu va iesi din asta.Separarea vine din intuneric,UNITATEA vine din lumina.Prin aceasta separare facem jocul de ura si dezbinare a elitei malefice.
    Calea spirituala a Romaniei se va deschide in momentul in care vom fi toti romanii UNUL fara batalii intre puteri.Forta noastra sta in uniune,de aceea ne-au dezbinat "astia" fiindca le este frica de UNITATEA CONSTIINTEI COLECTIVE A ROMANILOR.

    Cand vom intelege aceasta va veni si schimbarea,pana atunci nu vom face decat sa ne luptam cu prostia.

    Constiinta colectiva a Romaniei este foarte scazuta.Aici trebuie facuta multa munca spirituala prin aducerea luminii care noi suntem.Numai de noi depinde s-o inaltam,Dumnezeu doar ne sprijina in intentie,nu ne pune nimic in traista fiindca am fi noi poporul ales.

    Cand vom iesi din ignoranta cat casa, ca Dumnezeu ne apara fara ca noi sa nu facem nimic,poate vom deveni si noi liberi .Altfel!!!!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SUFLETE DRAGI,LUATI AMINTE...RUGACIUNEA TATAL NOSTRU CEA ADEVARATA,INSOTITA DE RUGACIUNEA INGERULUI,TREBUIESC SPUSE ZILNIC LA ORELE 7,14 SI 21.NUMAI DACA JUMATATE PLUS 1 DIN LOCUITORII ROMANIEI O VOR ROSTI LA ACESTE ORE,VOM FI ABSOLVITI DE RAZBOIUL CRESTIN CERNEREA,ALTFEL VOM TRECE PRIN EL SI FIECARE CUM ISI ALEGE.ACEST INDEMN DAT DE ENTITATEA SA,INGER DE LUMINA CREDINTA SI COROANA,CONDUCATORUL CETELOR DE INGERI DIN SEMINTIA NEAMULUI 25 DIN RAI SI IMPARATIA CERURILOR,ESTE PENTRU A FI SALVATI CAT MAI MULTI ROMANI.NU VA GANDITI NUMAI LA VOI,CI GANDITI-VA LA COPII VOSTRI SI NEPOTII VOSTRI.ATI FACE BINE SA DATI DOVADA DE UNIRE IN RUGACIUNE SI SA LASATI PE;'DE CE,DE UNDE,ETC.'INGERII INFORMEAZA,IAR CINE VREA SA ASCULTE,BINE,CINE NU,LA FEL DE BINE.V-AM MAI SPUS SI VA REPET,DUMNEZEU TATAL NU STA IN LOC DE CATEVA MILIOANE,CARE NU CRED.ASA CA ,MACAR IN CEASUL AL 12-LEA ESTE BINE SA NE ADUNAM MINTILE IMPRASTIATE SI SA ASCULTAM,SA DAM DOVADA CA SUNTEM NOUL ISRAEL CEL DIN ROMANI.NU VA JUCATI CU MANTUIREA SUFLETELOR VOASTRE SI ALE URMASILOR VOSTRI,CITITI ACATISTUL SFANTULUI DUH SI MACAR DUMINICA TINETI POST NEGRU.NU VETI PUTEA SPUNE CA NU ATI STIUT.LA JUDECATA SUFLETULUI SE PEDEPSESTE SI INACTIUNEA.AVETI GRIJA DE VOI.AMIN.

      Ștergere
    2. Suflete dragi, nu ne interesează Învățăturile Georgetei. Sunt eretice. Nu înțeleg de ce îți publica ție mesajele, iar multora li se cenzurează comentariile decente. Doar Dumnezeu e drept, pe pamant se dau mulți sfinți si aleși care nu-si văd de lungul nasului si care cand se văd sus uita de unde au plecat. Recunoștință este o haina grea, putini știu sa o poarte.

      Ștergere
    3. Prieteni,daca mi=a scapat ceva si am publicat COMENATRII cu GEORGETA FLOREA,va rog sa-mi spuneti si le voi sterge,
      Cu dragoste,Maria.

      Ștergere
    4. Chiar va rog, daca ceva nu este in regula cu vreun COMENTARIU,va rog sa-mi scrieti. Inseamna ca mi-a scapat. Va multumesc frumos!

      Ștergere
    5. Lasati tot, doamna Maria , vor fi cititorii cei care vor selecta , ce spuneti ? Lasati-i pe toti sa vina la Domnul , el judeca , el stabileste . Sa fie un 2017 al tuturor , al omeniei si iubirii , al intelegerii intre religii .
      Inainte nu sortati nimic , eu am apreciat lucrul asta , e ca si cum ai sta la masa si cu cel flamand si gol si descult si cu cel sarac cu duhul si cu cei batrani si bolnavi si cu cei invatati .
      Uniunea face forta , iar daca e asa cum spuneti, toti vor veni la dreapta credinta iar cei rataciti se vor rusina . Sanatate va doresc. !

      Vine Craciunul si trebuie sa fie loc pentru toti sub acelasi brad !

      Ștergere
  16. Eu cred ca dati dovada de maturitate spirituala ,Dna Maria,acceptand toate comentariile indiferent de atitudinea afisata,fiindca nu-i intamplatoare aceasta comunicare a noastra a tuturor.Fiecare comentariu are scopul sau,asa mai vedem ce aspecte ascundem in interior pe care refuzam sa-l recunoastem.
    Daca eu cred ca cineva este rautacios fiindca a atins un punc slab in constiinta mea inseamna ca eu detin un aspect rautacios care se ascunde in Sinele meu si trebuie sa-l aduc in fata mea pentru recunoastere.Nu o sa-l cert ci doar il voi recunoaste ca face parte din Fiinta mea cea complexa pe care o voi intregi.

    Fiti atenti la oamenii care va ies in cale si care va deranjeaza fiindca acestia sunt chemati se Sinele vostru pentru a va atrage atentia ce anume aveti de vindecat.

    LUMEA INCONJURATOARE ESTE OGLINDA NOASTRA.

    EU SUNT TOT CE MA INCONJOARA,VOI SUNTETI EU, NOI TOTI SUNTEM DUMNEZEU.NOI SI DUMNEZEU UNA SUNTEM! DUMNEZEU ESTE TOT CEEA CE ESTE,TOT CEEA CE A FOST SI TOT CEEA CE VA FI!
    EU SUNT D

    RăspundețiȘtergere
  17. UDMR-isti sint mai uniti ca majoritatea minoritarilor dar procentul mare al lor s-a datorat rominilor care nu s-au dus la vot astfel ponderea lor creste ,dar au fost stmulati si din afara prin declaratiile de la Budapesta ale lui Victor Orban.Asa ca daca vreti sa nu mai aiba procente mari alta data sa va faceti datoria si sa veniti la vot,e vina celor comozi care nici pe vreme frumoasa nu au votat-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Daca eu cred ca cineva este rautacios fiindca a atins un punc slab in constiinta mea inseamna ca eu detin un aspect rautacios care se ascunde in Sinele meu si trebuie sa-l aduc in fata mea pentru recunoastere.Nu o sa-l cert ci doar il voi recunoaste ca face parte din Fiinta mea cea complexa pe care o voi intregi.

    raspuns :

    SERIOS ??? MOR DE RASSSS
    sa ITI TRADUC ´´Fiinta mea cea complexa pe care o voi intregi´´ este DEREGLARE nici treaba cu complexitatea ...deci fiiinta ta ESTE DEREGLATA . pina la complexa REGLEAZA-O ca e vai si amara de ´´ fiinta ta ´´ ..... si cuvintul DEREGLARE este complex si il definim CA SA VEZI DEREGLAREA lui si pentru asta folosim DEX-UL limbii romane CITIRE

    DEREGLÁRE, dereglări, s. f. Acțiunea de a (se) deregla și rezultatul ei; stricare, deranjare.

    AM AUZIT prostia asta cu ´´ fiinta complexa ´´ DIN MULTE GURI si in special FEMEILE o folosesc ´´ VAI , SUNT COMPLEXA ´´ si in traducere pentru toti ´´ vai SUNT DEREGLATA ´´ si din DEREGLARE ies
    postarile de mai sus ... dur adevar stiu DAR NU CONFUNDAM complexitatea CU DEREGLAREA FEMININA si mai si ´´ filozofam ´´ pe tema ei .... deci EST DEREGLATA in FIINTA TA si REGLEAZA-TE si apoi ADAUGAM COMPLEXITATE ADICA 2 PARTI trup si suflet REGLATE

    COMPLÉX, -Ă, complecși, -xe, 1. adj., s. n. 1. Adj. Format din mai multe părți; care întrunește în sine mai multe laturi sau elemente diferite

    DECI EU SUNT D = DEREGLARE nu e complexitate SI SA NU MAI VAD TIMPENII DE GENUL LA NIMENI ....dur adevar stiu DAR MELODIA ASTA E CLARA si pe intelesul tau si a celor ´´ complexe ´´ ---- ha ha ha

    https://www.youtube.com/watch?v=qWMn-cioXXA

    aviz amatorilor si amatoarelor

    crestin ortodox

    RăspundețiȘtergere