duminică, 11 decembrie 2016

EXPLOZIE IMINENTA ,LA O CENTRALA NUCLEARA ! ATENTIE ! VA FI O ADEVARATA CATASTROFA !



ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ
Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...
                                       

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...


https://plus.google.com/.../posts/Cv7fEspZKC...

Translate this page
4 days ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI PLUS TAXELE POSTALE , NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL ...
                           10 Decembrie 2016,ora 23,00 !

                                            Dragii mei, 

In aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog, vad o mare Catastrofa inspre Sud.
Vedeam dragilor, O Centrala Nucleara precum aceasta de mai jos, cu doua mari furnale ,din care iesea un fum dens si violent,dar si cu flacari uriase, in fata acestor doua turnuri din beton.

Image result for centrala nucleara explozii..
Image result for centrala nucleara explozii..
Dragii mei, de cateva zile tot scriu despre Explozii la CENTRALE NUCLEARE.
Iar in aceasta noapte,mi s-au aratat si flacarile uriase, din fata celor doua turnuri din beton.
Dragilor,suntem avertizati de o iminenta EXPLOZIE NUCLEARA,despre o CATASTROFA NUCLEARA. Dar cine sa ia aminte? Primesc de la unii cititori COMENTARII acide si pline de venin si de jigniri la adresa mea.
Dar eu ma rog si pentru acestia,pentru ca BUNUL DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI,sa le arate si lor ADEVARUL  DUHULUI SFANT, in ceea ce ma priveste personal.
Sa nadajduim dragii mei, ca urmarile Exploziei CENTRALEI  NUCLEARE,  nu vor fi atat de catastrofale.
                                        Cu dragoste,Maria.

12 comentarii:

  1. Despre explozii la centrale nucleare au profetit deja sfinții cu zeci de ani în urma, aceste evenimente prevestesc războiul ce este aproape, deoarece oaamenii sunt in directia gresita din păcate schimbarea către mai bine se va face prin o distrugere parțială a lumii

    RăspundețiȘtergere
  2. SUNTEM INTRUN RAZBOI Sufletesc si o sa vina si cel trupesc.,RAZBIOUL CERNEREA CRESTINILOR D. GEORGETA FLOAREA(GALLY)

    RăspundețiȘtergere
  3. https://youtu.be/SmRtFH1zIGQ

    Un filmuleț care merită să fie văzut pt ca să învățăm să pregătim sărbătoarea Crăciunului.
    Vă recomand să începeți să urmăriți de la minutul 21 până la capăt.
    Foarte interesant si folositor mesaj!

    RăspundețiȘtergere
  4. In unele cazuri aceste centrale nucleare mascheaza in subteranul lor reactoare nucleare care servesc la alte scopuri decat la obtinerea energiei electrice .Vedeti si cazul centralei atomice de la Fukushima ,care in continuare produce urmari catastrofale pt intreaga omenire .Dumnezeu sa ne protejeze de astfel de nenorociri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa ne apere bunul Dzeu ca milioane de oameni au murit nevinovați după Cernobal si inca se mai vad urmările.Doamne apăra si păzește si ai mila de noi păcătoșii ca a ta este puterea si slava si noi tie ne rugam .

    RăspundețiȘtergere
  6. Ma uimeste faptul ca mereu intram in panica auzind ca vor avea loc diverse evenimente neplacute dar, nu schimbam nimic in atitudinea noastra .Am devenit dependenti de cofortul nostru zilnic, nu suportam ,sau ,ne suparam foarte tare daca intr-o zi ramanem fara electricitate , fara gaze sau fara internet . Aceste lucruri sunt atat de prezente in viata noastre incat nici nu mai constientizam faptul ca suntem dependemti de ele. Ne intrebam oare cat rau si cata distrugere generam in mediul natural pentru a ne satisface capriciile efemere
    si egoiste? Nu mai avem paduri dar,nu mergem la toaleta fara hartie triplustratificata, nu mai stim ce inseamna o batista avem la dispozitie sevetele nazale, pampers in locul scutecelor etc. Acum, mai nou ,asteptam sa apara extraterestii pentru a face ordine si a salva omenirea de la disparitie . Cine sa ne salveze oameni buni daca nu o vom face moi ? Nici pamantenii care ,,ne-au ajutat" in decursul istoriei nu au facut-o dezinteresat ,cum am putea avea incredere ca alte rase ne vor binele asa ,doar ca au tenologie avansata .Or fi avand si sentimente ? Maria vorbeste de iminenta unei explozii la o centrala nucleara, vorbim aici deci de tehnologie avansata .Daca punem in balanta riscurile generate de tehnologiile moderne ,vedem ca nu merita pretul platit de generatii intregi. Dar ce sa facem ,noi ne trsformam incet, incet, in robotei benevol . Uitam ca am fost inzestrati de Dumnezeu cu tot ce este necesar vietuirii si supravetuirii , si mai presus de toate cu libertatea de decizie .Vremea si vremurile ne arata insa ca majoritatea este dispusa sa astepte a cadea para malaiata ,decat a face un pas spre schimbarea interioara care ridica omul din stadiul de turma in care se incearca a fi transformati la stadiul de fiinta umana ,responsabila si stapana pe destinul sau.Atunci am fi suficient de vigilenti pentru a ne prpteja pe noi si pe ceilalati de dezastre . Stiinta este benica, dar utilizarea ei in actiuni din care lipseste Dumnezeu devine nociva.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scuze va rog, am scris mesajul de pe telefonul mobil si acum observ cate greseli de exprimare am comis.Nu am avut intentia sa maltratez limba romana.

      Ștergere
    2. Bun, dar un plan ai in acest sens?
      Ma gandesc ca fiind atat de dezvoltata spiritual ai putea sa dai omeniri o centrala cu fuziune nucleara la rece fara pericolul radioctivitati!
      -Ce zici, te bagi?
      Ca asa sa dam din clanta...

      Ștergere
    3. Mă mir cum de a scăpat această postare,de regulă părerile care nu plac sunt rejectate

      Ștergere
    4. Nu va faceți griji soluții de înlocuirea a centralelor nucleare sunt foarte multe și extrem de ieftine,dar nu se doreste decat sclavie si distrugere intrucat naivitatea și ignoranta oamenilor nu poate fi înlocuită asa ușor cu inteligenta și minte limpede

      Ștergere
  7. SUFLETE DRAGI,IA VEDETI MAGRAV ROMANIA.VA MULTUMESC FRUMOS.

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa ne rugam pentru Americani, cred eu ca la ei se va intampla . isi vor face un autoatentat ca cel din 11 sept 2001, de data aceeasta ca Obama sa ramana la putere. Vom trai si vom vedea. Eu nu am viziuni ca dmv , doar ma informez din avertismentele celor care au acest har. Dumnezeu sa ne ajute sa intelegem unde gresim de trebuie sa trecem prin toate aceste incercari, Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere