miercuri, 7 decembrie 2016

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, COSTA DOAR 28 LEI !

                       

                                            ..

                                                            Prieteni dragi, 

Luna DECEMBRIE, este Luna CADOURILOR !

Deoarece ne aflam în luna Decembrie,lună in care, fiecare crestin trebuie sa fie bucuros si fericit,ne-am gandit ca sa va facem o mare Bucurie.
Numai pentru aceasta luna DECEMBRIE 2016, CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, va beneficia de o reducere de preț considerabilă.
CARTEA va costa doar 28 lei ,plus taxele postale.
Primii 12 doritori care vor comanda CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, o vor primi in DAR de la MOS CRACIUN,si vor achita doar ,taxele postale de 12 lei, sau la Fan Curier circa 18 lei.
Comenzile pentru CARTE,pot fi facute la telefon: 0747226236,si pe site-ul  :

Comanda aici cartea "Adevarul Duhului Sfant "

adevarulduhuluisfant.ro/index.php?route=product/.

Sau:


          https://www.facebook.com/maria.ghiorghiu
precum și pe maill: mariatecuci61@yahoo.com
Dar si pe Blogul : Dumnezeu Exista Marturii, la rubrica Comentarii. 
Toti cititorii care doresc sa cumpere CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT,la numai 28 lei plus taxele postale, sunt rugati ca sa lase si un nr de telefon, pentru a fi contactati personal ,de Autoarea Maria Ghiorghiu.
                               Va asteptam cu mult drag.
                                                 Maria Ghiorghiu!  

P.S. 
Si pentru întreg anul 2017,pretul CARTII va ramane tot 28 lei!
                 

12 comentarii:

  1. Emisiunea live Antena Stars 6 Decembrie 2016!!
    http://antenastars.ro/agentul-vip/maria-ghiorghiu-femeia-care-a-prevazut-dezastrul-de-la-colectiv-anunta-noi-calamitati-id37213.html
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  2. Candidaturi depuse la Birourile electorale de circumscripție :

    http://parlamentare2016.bec.ro/candidati/candidaturi-depuse-la-birourile-electorale-de-circumscriptie/


    Va rog sa va uitati la Bucuresti ce candidati sunt la Senat si Camera deputatilor ca ti se face parul maciuca .

    Daca insa vreti sa si radeti copios, deschideti la UDMR si cititi candidatii lor : soferi, menajere, chelneri , dactilografe , coregraf care e si instructor auto , someri, lacatus mecanic , strungar .
    Cum de au ajuns pe liste ?
    Cine i-a pus si pe ce criterii ?
    Poate fi azi cineva menajera si maine doamna deputat ?
    Poate fi un agent de paza un senator in noua legislatura ?
    Astia oameni buni, vor fi cei care vor aproba maine legile , vor baga bilele negre si albe sau vor vota la ambele maini , deci, cu
    cine votam?
    Specimene din astea am observat la toate partidele .

    http://parlamentare2016.bec.ro/candidati/candidaturi-depuse-la-birourile-electorale-de-circumscriptie/bucuresti/

    RăspundețiȘtergere
  3. Ion L. Caragiale - ,,O scrisoare pierduta''

    Trahanache : ,,Noi votam pentru candidatul pe care-l pune pe tapet partidul întreg... pentru ca de la partidul întreg atârna binele tarii si de la binele tarii atârna binele nostru...''


    Regia: Sica Alexandrescu, Victor Iliu | Actori: Niki Atanasiu, Elvira Godeanu, Alexandru Giugaru, Marcel Anghelescu, Costache Antoniu, Radu Beligan, Ion Fintesteanu, Grigore Vasiliu-Birlic.

    https://www.youtube.com/watch?v=KAjQOloZDKg

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.efemeride.ro/secretele-vaticanului-iisus-a-fost-insurat-cu-maria-magdalena-si-au-avut-2-copii-pe-manase-si-efraim ...ar putea fi adevarat??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu se merita sa se raspunda la o astfel de intrebare.Anoim 20:22,citeste cu sinceritate Noul Testament si asculta-ti inima,caci cu sigurata ea o sa-ti dea raspunsul corect.
      Vio

      Ștergere
    2. Anonim 20:22, sunt atat de multe "scenarii" lansate pe "piata ", transmise subliminal in mintea oamenilor ravasiti de diverse neputinte si toate au ca scop denigrarea Mantuitorului Iisus Hristos, Fiul lui Dumnezeu si denigrarii Mamei Divine. Sa nu carecumva sa va lasati inselati de aceste "strategii"!

      Doamne ajuta !

      Lucia Dobrea (Bistrita)

      Ștergere


  5. SECRETELE INTUNECATE ALE PROFETEI BABA VANGA: EA SE FOLOSEA DE DEMONI IN PREZICERILE SALE!
    -68,290 vizualizari- | 31/Martie/2015 | Articolul zilei, Miracole, Religie | No Comments
    15


    In Bulgaria, a fost celebra faimoasa prezicatoare si profeta Vanga. Ea a stat multi ani intr-un singur loc, pe care nu l-a parasit mult timp. Multi nu intelegeau ce o retinea pe Baba Vanga acolo. Ea insa sustine ca „numai aici” aude glasurile care au initiat-o in multe lucruri. Tocmai in locul unde sta casa ei se afla centrul care leaga sanctuarele sacre vechi situate in imprejurimi.

    Dimitri, nepotul Vangai, evoca o credinta veche de prin partea locului. „Oamenii batrani povestesc ca aici este ingropata statuia unui cavaler de dimensiuni naturale, banuind ca este statuia Sfantului Constantin. Ea ar fi fost ingropata in pamant cand au venit turcii. Dar mi se pare ca ar fi putut fi statuia zeului tracilor, Hors, deoarece tocmai in aceasta regiune au fost descoperite placi de marmura cu chipul acestui zeu… Primele revelatii ale matusii mele sunt legate de un calaret cu care ea ar fi stat de vorba la fantana. Dupa aceea, calaretul si-a mai facut o data aparitia, comunicandu-i ca incepe razboiul. I-a mai spus, de asemenea, ca va fi profeta si ca va prevesti despre „vii si morti”.

    Profesorul Y. Lozanov, care se ocupa de fenomenul Vangai, scrie: „Din anul 1964 colectivul aflat sub conducerea mea a chestionat zeci de mii de vizitatori. Ne-am propus sa stabilim, cu ajutorul statisticii, in ce masura se implinesc previziunile ei peste cinci, zece, cincisprezece ani”. Potrivit datelor lui Lozanov, aproximativ 70% din profetii se implinesc.



    Asadar, din cele expuse mai sus rezulta ca toate mesajele profetice sunt dictate Vangai de niste anumite „forte” care, fie ca ele insele o viziteaza, fie ca vin la chemarea ei. Din spusele ei reiese ca exista niste „puteri mici”, a caror prezenta o resimte permanent. Periodic profeta este vizitata si de „puteri mai mari”, dupa care ea se simte „rau”. Vanga vede aceste „forte” in chip de stafii, vedenii cetoase. Cel mai bine aude glasurile in casa sa, in locul in care, dupa cum sustine, se afla „centrul care leaga templele sacre vechi situate in imprejurimi”. Dupa parerea nepotului vrajitoarei, aici s-a aflat capistea zeului pagan Hors, a carui statuie este ingropata in acest loc. Sederea in aceasta regiune asupra tuturor celorlalti oameni „actioneaza deprimant”.

    Fenomenul Vangai poate fi explicat in felul urmator. Inca pe cand avea vederea buna, de cateva ori i s-a aratat un demon in chip de calaret, intrand in contact cu ea. Fata a acceptat cu placere aceasta legatura, apropiindu-se curioasa de fenomenul nou, misterios pentru ea. Dupa aceea, fiind smulsa si rostogolita pe camp de o furtuna enigmatica, a orbit si i-a aparut capacitatea de a prezice. Vrajitoarea oarba este mereu inconjurata de demoni, adunati pe locul vechiului templu pagan, unde li se aduceau jertfe. Periodic isi fac aparitia aici stapanitorii demonilor, dupa cum spune prezicatoarea „mai marii peste puterile mici”, intra in ea si incep a prezice. Dupa aceea, i se face rau. Concentrarea excesiva a fortelor raului in aceste locuri actioneaza deprimant asupra celor care vin incoace, lucru pe care il si marturisesc. Aceasta se explica prin infiorarea fireasca a sufletului atunci cand vine in atingere cu fortele raului.

    Faptul ca, potrivit cercetatorilor, se implinesc numai 70% din prezicerile batranei oarbe, confirma justetea fenomenul Vanga. Este evident caracterul demonic al prevestirilor ei, caci proorocirea dumnezeiasca nu poate sa nu se implineasca, iar demonii nu pot decat sa calculeze si sa incerce sa ghiceasca anumite probabilitati. Aceasta e cauza erorilor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte tare : ,,Aceasta este cauza erorilor "!
      Sa luam aminte !

      Ștergere
  6. O RUGACIUNE PUTERNICA PENTRU A SCAPA DE BLESTEMELE CARE NE POT DISTRUGE VIETILE

    -44,856 vizualizari- | 14/Iunie/2016 | Religie, Texte religioase | No Comments
    111


    Blestemele sunt energii negative foarte puternice, care va pot face viata un iad. Si, tineti minte: un blestem se poate transmite peste generatii, nefiind de vina voi, ci stramosii vostri! De aceea, aceste blesteme trebuie indepartate. Cum? Iata o modalitate practica pentru crestini, sub forma unei rugaciuni frumoase, dar si puternice in acelasi timp.

    “Tatal Ceresc, vin inaintea Ta in lauda, inchinaciune si veneratie. Iti multumesc pentru trimiterea Fiului Tau, Iisus Hristos, care si-a dat viata pentru noi, pacatosii. Iti multumesc pentru ca ai trimis Duhul Sfant sa ma ghideze si sa ma imputerniceasca in viata mea de zi cu zi. Tatal ceresc, deschide-mi ochii ca sa vad maretia Ta.

    Ma pun sub crucea lui Iisus si ma predau luminii lui Hristos. Ma imbrac in armele lui Dumnezeu, pentru a sta impotriva uneltirilor diavolului. Iau pavaza credintei, cu care voi putea stinge toate sagetile arzatoare ale diavolului.



    In numele lui Iisus Hristos, resping ispita diavolului in toate formele sale si refuz sa las pacatul sa domneasca asupra mea. Il resping pe Satana si toate lucrarile sale, impreuna cu toate promisiunile sale goale. Tatal Ceresc, iti cer iertare pentru mine, pentru prietenii mei, pentru rudele si stramosii mei, care au facut apel la puterile ce se opun lui Iisus Hristos. Renunt la puterea oferita de ocultism si de artele magice. Renunt la orice putere, in afara de cea a lui Dumnezeu si la orice forma de inchinare in afara de cea fata de Iisus Hristos.

    In numele lui Iisus Hristos, rup orice blestem care ar fi putut veni impotriva mea si familiei mele si opresc transmiterea acestor blesteme prin urmasii mei. Tatal iubitor, curata linia familiei mele de orice blestem.

    Iti multumesc, Doamne, ca m-ai eliberat! Amin!”

    Repetati, cu inima curata si cu gandurile curate, aceasta rugaciune de mai multe ori, si veti constata ca orice blestem se va rupe de voi.

    RăspundețiȘtergere
  7. De ce sunt atât de puține comentarii?
    Unde sunt cei care aveau ceva de spus, ca de cărțile ratacite-i Georgeta ne-am săturat până la cer si mai sus de parca numai el trimite comentarii si numai lui i se aprobă publicarea?
    Unde sunteți fraților? M-am săturat de Direcția Securitate sau Dreapta Socialistă, cei inteligenți înțeleg ce spun, să tot trimită mesaje manipulatoare, aprobate cu ochii închisi de gazdă.

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua Dna Maria!Imi pare rau ca nu v-am mai prins in data de 6Dec la librarie sa va cunosc personal insa am cumparat cartea dvs dar cu 35Lei nu cu 28.Asta doar ca o informare personala.Nu mai conteaza acuma diferenta.Sanatosi sa fim si sa avem si in acest an sarbatori cu pace si liniste pentru toti romanii!Va pup si sa auzim numai de bine!Tineti-o tot asa.Eu va urmaresc.

    RăspundețiȘtergere
  9. ...A!Rectific.Imi cer scuze.Cred ca am inteles gresit.Diferenta de pret era pt cei care o comandau.Scuze!

    RăspundețiȘtergere