duminică, 18 decembrie 2016

LIFTUL !!! CABLURILE UNUI LIFT ,SE VOR RUPE !

                 

DONATORI ! ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU ...

https://plus.google.com/.../HpBMMgRMXaZ

Translate this page
3 mins ago - ADEVARUL DUHULUI SFANT ! PRIETENI DRAGI, NUMAI CU 
AJUTORUL VOSTRU DE NEPRETUIT , VOR PUTEA AJUNGE LA EDITURA ,URMATOARELE ...

                               

                             Noapte de 17 - 18 Decembrie 2016 !

                                                                     Dragii mei, 

In aceasta noapte ,in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad dragilor partea de pe sub cabina liftului.
Acel loc imens ca inaltime,plin de cabluri electrice.

Image result for LIFT

Am vazut dragilor, cum unul dintre cabluri,cel din stanga fata,cum privim la acesta din pagina,vedeam cum s-a largit si posibil sa se rupa.

Image result for LIFT..
Din nefericire dragilor, vom auzi de un accident de lift.
Unde anume va fi ,sau cand se va intampla nenorocirea,eu nu cunosc,nu mi-a fost descoperit.
Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca nimeni sa nu-si piarda viata.Adica,sa fie gol liftul,atunci cand acel cablu va ceda.
DOAMNE  AJUTA,sa fie bine pentru oamenii care vor urca si cobora cu acel lift.
                                     Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. Un lift minier.Creatorul Pământ este tot mai suparat.forăm,forăm in trupul lui beneficiind de resursele care le pune la dispoziția noastră şi nu îl binecuvântați deloc.Argeşul este binecuvântat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dacă se rupe cablul electric,ascensorul nu cade in gol,are protectie la frâne,numai când se rupe cablul de oțel care ridică și coboară liftul se produce nenorocirea,foarte rar se intâmplă(un specialist).

    RăspundețiȘtergere
  3. PRIETENI dragi si carcotasi !

    Mai sunt doar 7 zile,pana la NASTEREA PRUNCUTULUI IISUS HRISTOS.
    Cu lacrimi de compatimire pentru fiecare dintre voi, cu durere in suflet va spun ca, voi carcotasii,ca sa nu spun altfel, nu urmariti decat sa aruncati in mine cu pietre si cu venin.
    Zeci de MESAJE am primit de la voi, in care ma faceti cu oua si cu otet, si aruncati si cu blesteme si jigniri.
    Eu va doresc tuturor sanatate,bucurii, si multa LUMINA in suflet,ca sa cunoasteti si voi carcaotasii,ce inseamna LUMINA LUI DUMNEZEU, ce inseamna sa te contopesti cu DUHUL CEL PREA SFANT si cu MAICA DOMNULUI.Eu v-am iertat din toata inima, pe voi toti cei care zi si noapte aruncati in mine,cu bolovani,cu fiere si jigniri.Ma rog la DUHUL CEL PREA SFANT si la MAICA DOMNULUI,ca sa va ierte pe toti,si sa nu va puna la socoteala acest pacat.
    Pentru ca daca ati fi stiut ce vorbiti, nu ati fi avut inima si sufletul plin de ura si de venin!
    IARTA-I DOAMNE, caci nu stiu ce fac si ce spun acesti SEMENI ai mei,care stau numai cu ura pe varful limbii,si numai cu ochii tinta,pe cine sa mai loveasca si sa mai jigneasca.
    COMENTARIILE care nu sunt cuviincioase, cele care-mi arata ca nu aveti cei 7 ani de acasa,nu le voi publica. le voi sterge de la primul cuvant citit.
    Imi doresc ca sa ma fi facut inteleasa! In rest, sa auzim numai de bine.
    Era sa uit: DA ! PSD -ul este pus de asta data in fruntea TARII,de DUHUL SFANT si de MAICA DOMNULUI. Au gresit cand au fost la guvernare, acum stiu ce au de facut si vor indrepta lucrurile acolo unde nu au facut-o in MANDATUL anterior.
    PSD -ul este cel mai bun PARTID la ora actuala, care tine cu romanul de rand,care tine cu saracul care mananca din ghena de gunoi, care tine cu orfanii si cu pensionarii.
    PSD -ul a reparat multe din rautatile GUVERNULUI BOC si BASESCU.
    PSD -ul se va gasi tot mai des pe acest BLOG,DUMNEZEU EXISTA MARTURII. Cui nu-i place de PSD sau de ce gaseste scris pe BLOG, este invitat sa aleaga altceva de citit,ceva care=i face placere,si care il reprezinta. Dar far jigniri la adresa mea,sau a cititorilor carora sustin PSD .Nimeni nu obliga pe nimeni la nimic. Depinde numai de cei 7 ani de acasa a fiecaruia, si decat de mult stie ,ce inseamna sa traiesti intr-un STAT DEMOCRAT. Adica ,mai pe intelesul tuturor,: sa stie cu ce sa mananca DEMOCRATIA.Iata:Democrația (în traducere literală „conducere de către popor”, din grecescul δημοκρατία - demokratia, de la demos, „popor” + kratos, „putere” = "puterea poporului") este un regim politic care se bazează pe voința poporului. Principiile de bază ale democrației sunt votul universal și suveranitatea națiunii. DEMOCRATIA este modul in care ne putem exprima parerea in mod civilizat ,fara sa aducem atingere celorlalti care au alte pareri..
    .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. http://www.romaniatv.net/mobi/tariceanu-am-discutat-cu-psd-sa-incheie-povestea-cu-ajutorul-de-stat-acordat-exclusiv-firmelor-straine_331468.html

      http://www.romaniatv.net/mobi/calin-popescu-tariceanu-prima-reactie-la-posibila-invalidare-a-mandatului-lui-liviu-dragnea_331458.html



      Ștergere
    2. Maria scumpa aveai inainte niste mesaje cu proteste si uite ca am vazut la TV acum ca iohanisti-sorosisti sunt in piata universitatii si-i chiama pe altii impotriva PSD-ului ca iohan vrea din nou "guvernul meu". Doamne Dumnezeule oare cand ne scapa Dumnezeu de acest individ?

      Ștergere
    3. De ce vă place să o jigniți pe doamna Maria?Cu ce vă încălzește?
      Cu cât o jigniți,cu atât sunteți mai departe de Duhul Sfânt.
      Cei care o jigniți,Nu aveți nici o treabă cu Dumnezeu,gândurile și sentimentele voastre negative sunt de la cel rău,de ce-l lăsați să vă controleze?Dacă aveați măcar un gram de Duh-Sfânt,țineati măcar cont de acest Post.Dumnezeule iartă-i pe cei care o jignesc pe doamna Maria şi aratăle adevărul în numele Mântuitorului Hristos.Amin!

      Ștergere
    4. Iubesc PSD!Sper sa fie asa precum spuneti!Astazi v am descoperit doresc mai multe informatii in legatura cu previziunile dumneavoastra. Va multumesc!

      Ștergere
    5. Eu nu prea vad nici o jignire pe site-ul asta. Ne puteti arata un exemplu? Daca cineva isi exprima opinia va jigneste? Daca eu spun ca nu cred in prezicerile dvs va jignesc? Pana acum nu cred in prezicerile dvs cum nu cred nici in PSD ca va face ceva. Va rog sa carcotiti si la mesajul meu si sa nu-l cenzurati

      Ștergere
    6. Anonim 20 dec 15:32 dacă nu crezi în previziunile D-nei Maria de ce mai intri pe acest blog?După cum vezi majoritatea previziunilor s-au adeverit,așa că fără comentarii.DS

      Ștergere
  4. lucrUrile sunt foarte simple SI MATEMATIC se calculeaza :
    PSD sau orice alt partid NU REPREZINTA POPORUL CA DIN 18 MIL au votat sapte si 3 mil sunt PSD-ISTI .... restul pnlisti si udmristi si ce alti ISTI sunt ... deci DEMOCRATIA E DEMONOCRATIA PSD sau pnl sau orice ALT PARTID CARE NU REPREZINTA POPPORUL ROMAN .... POPORUL ROMAN NU ARE PARTID CI NATIUNE care E CONDUSA DE ???? conducatori NU MAI AVEM DIN 1918 DE LA MAREA UNIRE deci TRADATORI DE TARA SUNT DE 98 DE ANI ... DUR ADEVAR STIU dar ROMANIA E IN DERIVA SI VA MAI FI CA NU VREa SA FIE CONDUSA ci ´´ alege ´´ PARTIDE IN AFARA DUMNEZEULUI ORTODOX CRESTIN si SUFERA TOT POPORUL ... E SIMPLU .... si cutremure si alte forme de INDREPTARE prin DEZASTRE vor veni DACA POPORUL ROMAN NU REDEVINE UN POPOR CONDUS DE CINEVA CA Stefam cel mare , VLAD TEPES , MIRCEA CEL BATRIN etc etc care ERAU CREDINCIOSI ORTODOCSI IN PRIMUL RIND si IN NUMELE LUI DUMNEZEU ISI APARAU TARA = GRADINA MAICII DOMNULUI ... deci NICI UN PARTID CA E PSD , PNL , UDMR, PMP , PRU SAU ALTE CARE SUNT NU ARE ACESTE CRITERII deci Romania TOATA VA SUFERI sI se Implineste ce spune ARSENIE BOCA .... dur adevar stiu DAR MULTI PAREROLOGI SI PAREROLOAGE VORBESC SI DE ASTA E HAOSSSS , REPET , HAOSSSSSSSSS in romania CA TOTI ´´ CONDUC ´´ fara sa aiba Nici cea mai mica VALOARE DE CONDUCERE SI sunt liberi LA VORBA ´´... deci mulT succes la DEZASTRE ca asa poate INVATATI TOTI ORTODOXIA si apoi Dumnezeu ISI INTORCE FATA SPRE ROMANIA .... alegeti CE VRETI si asa sa fie ...DUMNEZEU NU SE LASA BATJOCORIT .... ROMANIA TREBUIE CURATATA DE FFFFFF MULTI SI MULTE si face DUMNEZEU selectia MORTII LOR ....

    AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

    CRESTIN ORTODOX

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aici te înșeli .Maria , a spus clar că Dumnezeu este Psd ist .
      Așa a scris ea

      Ștergere
    2. Monica Liliana, bine ca ai tu treaba cu Dumnezeu. Aceleasi ganduri negative le ai si tu asa ca mai bine abtine-te sa emiti judecati pretioase. Nu o jigneste nimeni pe Maria, problema e a ei ca nu accepta critici de niciun fel chiar daca sunt bine intentionate.

      Ștergere
    3. Anonim 8.34 nu cred ca Dumnezeu este Psd.ist :) :)

      Ștergere
  5. Doamna Maria va felicit pentru acest articol scris mai sus, aveti multa dreptate.Doamne ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna Gheorghiu dar nu se poate să nu faceți propaganda PSD și nu se vor mai supărați ce care poate pe bună dreptate nu-i iubesc pe foști bolșevici.Cât despre bunătatea PSD o să ne lămurim repede.Toate cele bune.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 18 decembrie 2016, 16:42, nu face nimeni propaganda. Nu te agita atata caci va fi bine. Keep calm!

      Ștergere
    2. Bravooooooooo !!!
      Anonim .16:42;

      Ștergere
    3. Anonim 16.11, inseamna ca nu citesti ce partid sustine Maria, daca spui ca nu face nimeni propaganda PSD. Mai citeste inca o data mesajul Mariei catre „carcotasi” si o sa te lamuresti.

      Ștergere
    4. Bravo iti spun si eu, anonim 16.42

      Ștergere
  7. Maria draga imi pare nespus de rau pentru tine dar,asa cum spui mereu ,caci toate jignirile la adresa TA sant ingaduite de DUMNEZEU,in mod cert cu un scop anume.Stiu ca ierti si bunul Dumnezeu are grija de tine!Imi permit sa-ti dau un sfat :publica mesajele,pentru ca se fac de rusine in fata noastra a tuturor.Cu mult respect te inbratisez Maria H

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa d.na M.Handic, imi permit sa.ti un sfat:NU MAI DA SFATURI.E monstruos sa le publici mesajele jignitoare,murdare,sataniste ale celor cu creierii spalati.Plus NU ne face placere sa le citim. Cu mult respect te iMbratisez Paraschiva

      Ștergere
  8. Dupa cum vedem la TV acest verneriohan doreste cel mai mare rau al Romaniei. Ma intreb cat mai il rabda Dumnezeu in fruntea Romaniei? Ai este o frica teribila de Dragnea pentruca este inteligent si patriot el fiind de o imbecilitate nemaintalnita pentru un presedinte de tara. Dragi prieteni sa ne unim sufletele intr-unul singur sa ne rugam pentru scumpa noastra tara Romania. Jos cu tradatorul iohanis si cu toata banda lui de sorosisti din spatele lui. Acest individ calca in piciare poporul si tara aceasta numita Romania.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iohannis nu are frică așa mare de Dragnea,cit are de mentorul lui Soroș,care a investit bani grei în el și tehnocrați lui, dar s-a dovedit a fi un eșec în urma alegerilor.Să nu uităm că Soroș a fost implicat și în lovitura de stat din 1989,dar și în mineriadele din 13-14 iunie 1990.Sunt implicate persoane din TVR cu nume sonore,care se află pe statul de plată al acestui demon.GDS(Grupul de dialog social)avîndu-l ca director pe Alin Teodorescu(securist) si Revista 22 avîndu-l ca director pe Stelian Tănase au primit 1 milion de dolari de la Soroș pentru a înființa mai multe ONG-uri.Toate au rolul de a manipula populația și de a destabiliza țara.Soroș a colaborat cu Silviu Brucan pentru lovitura de stat și s-au întîlnit in Calea Victoriei 120 și in str.Paris din București.Vă pun aici la dispoziție linkul și fotografii de la întîlnirea secretă.DS

      Ștergere
    2. Dacă a fost implicat și în mineriade asta înseamnă că Iliescu a fost plătit de Soros!!! Măcar realizați cum a-ți ajuns???

      Ștergere
    3. Greșeala voastră este că asociați PSD-ul de azi cu Iliescu, care a fost implicat în lovitura de stat și in mineriade.Nu pot să judec pe Ponta,Dragnea sau Gabriela Fire pentru ce a făcut Iliescu,doar pentru faptul că fac parte din PSD.Acum sunt alții oameni,care au altă viziune și nu pot să condamn întregul Partid pentru faptele altora.Nici eu nu am agreeat vechea formulă cu Iliescu și Năstase,dar acum lucrurile s-au schimbat in bine,odată cu plecarea lor de la conducere.DS

      Ștergere
    4. Bai oamenilor , acesta se vrea a fi un blog de religie .
      De ce se face politică zilnic ?
      Nu era altul scopul acestui blog ?
      Pentru politică merg la antena 3, sau România Tv ,..........






      Ștergere
    5. Corect, anonim 08.37!

      Ștergere
    6. DS, esti naiv daca tu crezi ca cei de acum din PSD sunt altfel decat Iliescu si Nastase.

      Ștergere
    7. Aceasta e parerea mea,nu va obliga nimeni sa credeti la fel.DS

      Ștergere
  9. Foarte bine spus doamna Maria,capul sus si cu Dumnezeu inainte

    RăspundețiȘtergere
  10. Doamna Maria capul sus,nu dati atentie acestor mesaje caci dvs stiti bine ca v-ati ales o misiune si trebuie sa o duceti la capat pentru ca asa va este pecetluit,Iisus v-a ales si cei care nu cred vor da socoteala in fata lui.Si Fecioara Maria a avut o misiune mai grea decat a dvs,stiti bine prin ce a trebuit sa treaca cata suferinta si amaraciune a avut de indurat,in cazul dvs este un mizilic fata de ce a avut ea de indurat.Asa ca nu este cazul sa suferiti,si nu trebuie sa puneti la suflet pe toti care va sunt impotriva,si stiti de ce?Pentru ca ei nu cred in Dumnezeu si in mantuirea sufletului asa ca nu se merita toata aceasta osanda si amaraciune fiecare vine si arunca cate ceva ce nu gaseste la el dar dar rolul dvs este sa va rugati pentru fiecare suflet in parte.Lasati pe ei sa spuna ce vor ca va veni si timpul trezirii lor si se vor cai in cele din urma.Tocmai de aceea nu ar trebui sa va afecteze,pentru ca inca cei adormiti se vor trezi si va vor multumi pentru ca ati dus munca de lamurire in salvarea sufletului lor si bine le vor fii lor.Rugati-va pentru ei ca Dumnezeu are grija ve-ti vedea.puterea lui.

    RăspundețiȘtergere
  11. Am visat ca Sfanta Parascheva de la Iasi a fost inlocuita si mutata in alta parte, asa am simtit in vis, ca ea nu mai e acolo, ce vis...

    RăspundețiȘtergere