luni, 26 decembrie 2016

LUPTELE SE VOR DUCE LA ARAD !


                                25 Decembrie 2016,ora 6,18 dimineaţa!

                                                Dragii mei, 

M-a intrebat un fidel cititor astazi, de ce nu am mai scris despre ceea ce am promis,adica, despre LUPTELE din ARAD? Nu cumva m-a amenintat cineva? 
Nu dragilor! Si chiar daca ar fi facut-o ,eu tot aici as fi ,si as scrie ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Iata ce spunea un glas,in prima zi de Craciun:

                     "Viaţă sedentară la Nord -Vest!
              Luptele se vor duce la Nord -Vest.
              La Arad ,se vor duce Luptele!"

După care dragilor, glasul dispare, iar eu ma grabesc a scrie in caietul de la capătâiul meu.
Dragii mei, care lupte, si cine se va lupta cu cine, eu nu stiu a va spune. Nu mi s-a descoperit.
Dar trebuie sa avem rabdare,si sa ne rugam impreuna pentru pacea si linistea noastra ,dar si pentru a tuturor Semenilor nostri,iar atunci can va fi orânduit de Sus,vom afla impreuna,ce se va intampla la ARAD si nu numai.
Mai am multe de scris astazi,dar ceea ce va pot spune, este ca,RUSIA pregateste o mega surpriza neplacuta,tuturor TARILOR.
Veti afla astazi, pe parcursul zilei.
                                         Cu dragoste,Maria.

29 de comentarii:

  1. Ca de obicei se v-or folosii de slavofoni,de aceia si acum ca de sute de ani Rusia ii inarmeaza pe sirbi dar cultiva si spiritul revansard al Ungariei prin Victor Orban,dar si al Bulgariei care a-ti vazut ce raspuns negativ dar si birfitor -ofensator i-au dat lui Iohannis la propunerea NATO de organizarea unei flote la Marea. Neagra;Cu asa vecini nu ne ramine decit pregatirea teritoriului si populatiei pentru aparare intrucit ca de obicei sintem in urma iar Putin este de mult in forma maxima,dar merge ca de obicei la santaj daca-si gaseste adversari slabi.Tarul PETRU a facut esirea lor la Baltica,comunistii prin Afganistan au esuat esirea la oceanul Indian,acum continuatorul lor incearca peste Rominia sa ajunga la Mediterana unde s-au plasat in Siria armate si portavionul,dar ca de obicei incearca si teritorii la schimb cum au obtinut Crimeia si Basarabia de doua ori-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun tu ai o mare ură pe Rusia si acum mai nou pe Bulgaria că la refuzat pe preferatul tău Iohannis să-și bage mortul în casă adică Baze Nato.Presedintele bulgar Rumen Radev și cel al Moldovei Igor Dodon au înțeles că trebuie să se aibe bine cu vecinii și atunci au preferar să fie mai apropiați de ruși.Noi asta nu am înțeles și tot raul de aici ni se va trage.Astăzi securiștii de la B1 TV scriau pe ecran că Rusia va ataca Romania să intre lumea în panică și să prindă ură pe Rusia.In loc să le transmitem condoleante pentru cele 92 de victime, care si-au pierdut viața in catastrofa aviatică,noi tot băgăm bățul prin gard.În avionul acela trebuia să se afle și idolul meu Toto Cutugno,dar pentru că avea programul prea încărcat,nu a onorat invitația și așa a depășit această cumpănă.După cum observăm,viața se poate sfîrși într-o secundă,așa că nu are rost să ne dușmănim că nu știm cind apare pericolul.DS

      Ștergere
    2. Te apreciez f. mult DS de felul cum vezi situatiile !
      Sa nu-l mai bagam in seama pe craciun pentruca este un postaci platit de sorosisti, care desi s-au certat pe banii lui soros tot au mai ramas si pentru craciun.

      Ștergere
    3. EXISTA O LOCALITAE ARAD IN ISRAEL!

      Ștergere
  2. Astepi cu mare interes si nu am cuvinte sa va multumesc pentru tot ce faceti pentru noi. Maria H

    RăspundețiȘtergere
  3. Probabil imigranti inarmati care vor forta granita sa intre ascunsi prin tiruri , camioane etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 26 decembrie 2016, 17:54 o iei razna de tot. Mintea ta creaza scenarii iluzorii.

      Ștergere
  4. Nu se va intampla nimic,ca de obicei aberatii maladive,Maria este dominata de ingerul mortii,ti-am prescris o pauza si medicamente.val

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 decembrie 2016, 19:47
      Dna Maria nu trebuie sa va asculte comentariile. dv.
      Nu aveti dv, de unde sa stiti.
      Neluta

      Ștergere
  5. Am doua variante ;prima ar fi ca aceste lupte se vor duce in cadrul Marii Revolutii Romane (vezi si profetia Sfantului Parinte Arsenie Boca care ne-a spus ca Romania va lua foc de la Prislop)si asa cum stim si de la doamna Maria Gheorghiu aceasta revolutie va incepe tot din Timisoara sau zona respectiva.-----a doua varianta ar fi un atac surpriza al Ungariei cam la fel ca cel care a fost incercat in 1986.Din punct de vedere militar se pare ca Aradul detine o pozitie cheie pt desfasurarea unei invazii prin vestul tarii.Dumnezeu sa ne apere de asa ceva .Doamne ajuta !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.35,

      spune-i si lui 19.34 !

      Ștergere
    2. Anonim 26 decembrie 2016, 20:43, ai gresit in exprimare in comentul de la 17:54 din 26.12, anume: imigranti? Nu aceia umbla sa ne invadeze ci vecinii din partea de vest cel mai probabil (daca ne raportam la ce a spus Arsenie). Mai pune din umbra umarul si batranul Soros. Ei doresc o Republica Transilvania inca din'nainte de 1989. Este visul lor nebun pe care sper sa nu si-l atinga vreodata. De la Anonim 26 decembrie 2016, 19:34.

      Ștergere
    3. Draga eugen M.Romania va lua foc dw la Prislop se refera la flacara Duhului Sfant care nu arde,Sf.Parinte Arsenie Boca avea-are Duh Sfant.Uitam mereu de profetia Pr.Arsenie Boca_intr-o noapte spre dimineata ne vor invada trei tari:Rusia,Bulgaria si Ungaria

      Ștergere
    4. Da, Silvia la Focul Duhului Sfant se refera! In ce privesc cele 3 tari: sa le incurcam un pic planurile. Avem postul si rugaciunea. Acestea sunt cele mai puternice arme. Nu le vom permite.

      Ștergere
  6. Daca ar fi initiativa ungara ar fi prea mica si ar face-o incepind de la Satu Mare-Oradea. Serbia am auzit ca primeste avioane rusesti supersonice gratuite si ar fi o diversiune pentru o actiune mai mare in Nord a Rusiei care ar putea incepe prin Ucraina si/sau Polonia,fara care nici Serbia nu ar avea curajul-craciun

    RăspundețiȘtergere
  7. Aradul e al nostru...si toata partea de nord vest...cu respect simon istvan

    RăspundețiȘtergere
  8. Simon Istvan să ști că Aradul și toată partea de nord-vest este a româmilor și așa va rămîne.După cum observ tu ai nume unguresc,dar locuiești în Romania.Cînd ai spus că e al vostru la ce te-ai referit?Tu te consideri ungur sau român?DS

    RăspundețiȘtergere
  9. Istvan ,vorbeste mai clar =al nostru=te referi la UNGaria,atunci cum se face ca de sute de ani majoritari sint romanii,o spune si geografia toate tin de iesirile din Carpati unde majoritari sint'opincarii'ciobanii romanii Dar nu te stresa ca in curind in Europa vor fi majoritari musulmanii si apoi chinezii care-i va astimpara si pe rusi-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Simon iștvan strămoșii tăi sunt cumva DACI?

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu se va scinda teritorial tara.
    E vb. de. niste lupte civile in ambele cazuri pe fond religios. Batai de strada cu mult fanatism de partea traditionalista care va crede ca apara ortodoxia de fiara cind de fapt va lupta contra Duhului Sfint teofanic .
    De fapt mai exact contra membrilor noii sale religii care va fi promovata mediatic atunci.
    Asa incit in apararea lor nu vor face fata fortele de jandarmi nici ele prea convinse ori destul de nepartinitoare asa incit vor sari in ajutor practicanti de arte martiale chemati de Iisus chiar si din alte orase.
    Dar la Bucuresti si invaziia de fanatici din cele trei tari amintite de sfintul.Arsenie. contextul va fi similar cu diferenta ca venirea lor cit si mobilul esential tine de viitorul Sinod panortodox care va fi convocat la Bucuresti de urgenta de catre Biiserica Rusa.
    Profetiile ruse vestesc deja rezultatul votului cit si partile participante ..doar ca talmacirea lor momentan e una nefavorabila Duhului Sfint Cineva teofanic.
    Vor veni doar ortodoxiile de sorginte rusa iar restul nu vor dori sa vina in.lipsa undei pareri unanime in sinodurile lor nationale si altele ca un.gest de vot negativ sperind ca nr participantilor sa fie prra mic ot a fi valudat votul final.
    Vor mai fi prezenti reprezentanti delegati ai noii religii catre care se va vota convertirea dar evident fara drept de vot ci ca invitati observatori .
    Votul si lucrarile se vor finaliza f repede nefiind nevoie de dezbateri sau discursuri deosebite . Asa incit la incheierea lucrarilor cu usile blocate de paznici pe interior evacuarea tuturor se va face pe iesiri secundare pt protectia fizica contra manifestantilor furibunzi care vor devasta maggazine panouri publicitare si in.general ce se poate distruge le strazile principale din centrul calitalei .. va fi de parca Bucurestiul e ocupat cita vreme autoritatile nu vir dori sa intervina cu trupe de jandarmi vazind nr lor mult prea mare.
    Dupa annuntarea incheierii lucrarilor si plecarii delegatilor lucrurile se vir linisti treptat si vor reusi sa plece in citeva zile ajjtati material pt deplasarra inapoi .
    Fanatismul va face ca sa fie atacati si chiar ucisi ortodocsi romani care vor dori sa ajute cu apa si hrana pe cei veniti in urma unui indemn de a refuza orice ajutor pt a evita riscul unei eventuale otraviri dusmanoase.
    Pt ca televiziunile nu vor sesiza la timp.cauza reala a razbunarilor preventive pina sa avertizeze vor continua sa aibe loc pedepsirea acestor fapte bune.
    La un moment dat pedepsele vor fi puse pe seama unor infiltrati dar cind se vor traduce mesajele care indeamna atit la postire cit si la aprivizionare strict din praduirea magazinelor le va pica fisa ca romanii trebuie avertizati si impiedicati sa ofere ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ,,vor sari in ajutor practicanti de arte martiale chemati de Iisus chiar si din alte orase. '' ????

      ,,Asa incit la incheierea lucrarilor cu usile blocate de paznici pe interior evacuarea tuturor se va face pe iesiri secundare pt protectia fizica contra manifestantilor furibunzi care vor devasta maggazine panouri publicitare si in.general ce se poate distruge le strazile principale din centrul calitalei .''?????

      Ce film e asta , cum se numeste ?

      Ștergere
  12. Exista o localitate Arad si in Israel, poate despre ea e vorba!

    RăspundețiȘtergere
  13. A mericanii au expulzat 35 diplomati rusi ca urmare a interventiilor cibernetice rusesti la alegerile prezidentiale din SUA.

    RăspundețiȘtergere
  14. Va fi vb de Arad din Romania unde fanatici ultrasi ortodocsi vor dori sa bata mar chiar sa linseze sfi.ti din ceata celor 144000 pe care ii deminizeaza fara sa stie despre ce e vb. din scepticism si dezinformari insa le vor veni in ajutor oameni tari trimisi de Dumnezeu care ii vor apara cu pretul vietii lor cita vreme jandarmeria nu va face fata. Expresia in profetie fiind " luptatorii lui Dumnezeu" chemati in apararea minoritatii.

    RăspundețiȘtergere
  15. mesajele sunt din 2016!!! de ce nu au fost postate atunci ?

    RăspundețiȘtergere
  16. BANATUL CIURUIT DE GLOANTE !

    http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/banatul-ciuruit-de-gloante.html

    RăspundețiȘtergere
  17. https://a1.ro/news/social/cum-arata-spitalul-in-care-becali-trateaza-gratuit-bolnavii-de-cancer-id848089.html?utm_source=Facebook%2520Observator&utm_campaign=Facebook&utm_medium=Social&utm_term=articol&utm_content=848089

    RăspundețiȘtergere