sâmbătă, 10 decembrie 2016

AVIOANE DE LUPTA SE INDREAPTA DINSPRE NORD ,INSPRE SUD !

CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../MvSY6ajbF1P
Translate this page
2 hours ago - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, NUMAI PENTRU LUNA DECEMBRIE 2016 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...
                                 
              Noapte de 9 -10 Decembrie 2016,ora 3,45 !

                                            Dragii mei,

Desi este aceasta ora extrem de tarzie,eu sunt tot in fata monitorului,si scriu toate cate mi se arata.
Si iata dragilor, ca in timp ce scriam aici pe Blog,vad inspre Nord un Cer ca un amurg,iar sub Cer, vin cu o viteza uimitoare, Avioane multe de razboi.
Asa ,precum acestea de mai jos:


Image result for avioane de luptaImage result for avioane de lupta....
Prieteni dragi ,se facuse intuneric de-a binelea cand au aparut aceste Avioane,atat de multe erau.
Din nefericire dragilor, RAZBOIUL e tot mai aproape de usile noastre.  
Din pricina  acestei BAZE antiracheta de la DEVESELU, Romania sta ca pe jar.
Dar,sa ramanem totusi optimisti si sa avem CREDINTA tare in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului,si vom fi ocrotiti.
                                         Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

  1. Doamna Maria, sa fim seriosi. Nu cred ca statea Putin in scutul antiracheta de la Deveselu. Asta e doar un pretext. Faptul ca exista acest scut, baza de la Kogalniceanu a americanilor si centrul de comanda NATO, face ca azi sa ne mai vedem de prostiile noastre interne "in liniste". Altfel din 2014 cand noi vorbeam cine pe cine mai aresteaza, cati copii mai are Borcea si cu cine si alte prostii pe care le mai debiteaza acest popor, sa vorbim limba rusa acum. Putin ne-ar fi facut ce a facut cu Ucraina, cu Crimeea. Ar fi venit aici si ar fi zis Romania este a mea si gata. Cine l-ar fi oprit? Vedem Crimeea. Sau poate ar fi facut pactul Ribentrop gen, Moldova la rusi, Transilvania la unguri si Dobrogea pe la bulgari, si noi muntenii si oltenii la gramada daca era baiat bun si ne lasa si noua ceva. Razboiul acesta mondial oricum este inevitabil si va fi, cu sau fara scutul de la Deveselu, toate trebuie sa se intample pana la venirea Lui caci toate sunt ingaduite de Tatal. Doar s-au mai amanat zilele dar timpurile sunt aproape. Vom fi invadati dar nu vom fi cuceriti. Nu vor stationa prea mult peaici si nu vor avea timp sa faca purici multi nici unii, nici altii caci Dumnezeu ne iubeste. Domnul sa va binecuvanteze si sa va lumineze mintea, inima, sufletul si calea, caci El este Calea, Lumina, Adevarul si Viata si toata puterea, marirea, slava, cinstea si inchinarea numai Sfintei Treimi trebuie sa I-o inaltam! Amin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Total de acord!!! Mulți români cred asta!!! Am inceput sa ne trezim. Mulțumim anonim 7:54.Mulțumim d-na Maria ca ia-ți publicat comentariu.

      Ștergere
  2. Informeaza-te cine a facut in ucraina si cine conduce pe acolo:americani...iar in crimeia a fost referendum..Repede dati pe Putin mai bine uita-te cate tari au cotropit americanii ca sa triasca ei bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In Crimeea s-a votat cu tancurile si armata pe strada.

      Ștergere
    2. Nu este adevarat, in crimeia 90% sunt rusi. Nici un tsnc n- a fost in strada. Dece dezinformezi ?

      Ștergere
    3. Corect la ora actuala capul tutu ror rautatilor in lume este usa condusa de juw merloci, care au declarat ca au pregatit pt fiecare tara o racheta mare mare, doar ei sunt poporul ales a lui d zeu, si d zeu iubeste ce a creat, inafara de goimi(vedti cine sunt goimi) dar acesta este un blog religios iar derapam!!Sa auzim de bine!

      Ștergere
  3. Voi nu puteti sa intelegi odata ca ce a spus parintele arsene boca ce va intimpla mia aparut in vis si mia spus asa lumea asta nu poate sa inteleaga odata ca rominia trebue curatata de pacatele care forfotesc si asa va fi cum spun eu ca eu de la tatal nostru le spunmi mie mia spus curind se va intimpla rugativa in continuare nu va pierdeti credinta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știe toată lumea ce a prevestit părintele Arsenie,că intr-o noapte spre dimineață ne vor ocupa 3 țări,dar a mai spus și de un cutremur atît de mare că nu va rămîne piatră pe piatră.Așa că decit să stăm in teroare zi de zi și să suportăm aceasta tortură psihică,mai bine să vină mai repede.Dacă tot se spune că în România forfotesc păcatele și toate sunt îngăduite de Dumnezeu să se întîmple,atunci să vină mai repede și să ne primim pedeapsa.Suntem singura țară din lume,care ne-am omorît presedintele in ziua de Crăciun,așa că ne merităm soarta.Sper să vină mai repede și cutremurul și razboiul să se purifice țara asta odată.Știu că vi se pare dur mesajul,dar îmi asum.DS

      Ștergere
    2. Da D.S,si dupa toate acestea petrecute va fii Noul Ierusalim in Romania.Dupa Apocalipsa..

      Ștergere
  4. 7.54 de acord total cu tine-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Avioanele americane vor fi transferate de la baza militara Cincu la Bucuresti,in urma rezultatului alegerilor de Dumineca, care va fi castigat de fortele proruse. Otilia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Otilia,de unde sti tu toate acestea?te rog frumos sa raspunzi,multumesc!

      Ștergere
    2. Multumim pentru informatie Otilia.Stiu ca asa se va intampla ca si eu le-am visat aproape de Bucuresti.Le vor vedea toata lumea.

      Ștergere
    3. Silvia, de la bunicul meu care acum se afla in ceruri si din cand in cand imi trimite cate un mesaj. Otilia

      Ștergere
    4. Multumesc Otilia,Dumnezeu sa-l odihneasca in pace.Atunci mai asteptam si noi vesti de la tine.

      Ștergere
  6. Răspunsuri
    1. Logic, 7:54
      La TV nu avem decat praf in ochi;
      Vom vedea.
      Neluta

      Ștergere
  7. Americani trimit 200 de soldati in crimeia au anuntat astazi pe stiri in spania

    RăspundețiȘtergere
  8. http://constelatiadestinului.blogspot.ro/2016/12/doar-viziuni-de-aseara.html?m=1

    joi, 8 decembrie 2016
    Doar viziuni de aseara...

    Desi nu pentru prima data am simtit si am vazut efectiv ca Europa va fi invadata. Astazi am o certitudine ca suntem in plin "miez" de liniste dinaintea furtunii. Fara panica, nu doresc sa sperii pe nimeni, insa de-a lungul anilor am vazut multe la viata mea chiar si invazia de anul trecut mai concret vara lui 2015.

    Problema este ca de cateva saptamani trei sunt, nu nelinistit, ci vad efectiv ca Europa va fi din nou lovita la ordin.
    Cati ori fi imigranti si cati sunt instruiti sa ucida de alte "corporatii" militare Dumnezeu le stie. insa eu atat pot spune: nu ne asteapta vremuri bune.
    Ma gandesc cu groaza la ce flash-uri am avut azi noapte si trag pe aceasta cale un semnal de alarma romanilor de pretutindeni si in mod deosebit, fata de cei care locuiesc in capitalele sau orasele mari!
    Vad Germania atacata dar si Regatul in vad in pericol. Practic ceea ce am vazut, simt si ma determina sa scriu, nu sunt stirile din ultima perioada ci faptul ca simt cum va fi asa! Franta, Germania Regatul, Belgia si nu numai....
    Nu mai spun nimic!.... Dar nu e de bine.
    Ioan Burculet - JOHN la 17:48

    RăspundețiȘtergere
  9. Stiati ca rusia a ajutat a trump ca sa easa prezidente este adevarat acum o sa vedeti ca va incepe al treilea razboi doamna maria va rog sa publicati am mai scris trei si nu ati publicat va pup dulce

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce te face sa crezi ca va incepe razboi din moment ce Rusia la ajutat pe Trump sa iasa presedinte?Daca-s prieteni acum cum poate incepe razboi?

      Ștergere
    2. Inca nu e Trump presedinte, pana in ianuarie e tot Obama!

      Ștergere
  10. Pentru ca ceva va fi in legatura cu alegerile de mine si america va incepe nici decum rusia anonim 17;30 trebue sa intelegi eu asa vad

    RăspundețiȘtergere
  11. Otilia la Cincu nu e aeroport ,deci nici avioane.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Cincu este bază militară Nato cum e și la Deveselu.DS

      Ștergere
  12. Daba Vanga a spus ca un presedinde de culoare va fi si va vi ULTIMUL (OBAMA)INAINTE DE RAZBOI VA MURI UN OM DE SEF DE STAT (POSIBIL TRUMP)CA HILARI CLINTON ESTE CU MASONIII PENTRU OCUPATIA GLOBALA A UNUI GUVERN CARE VA AVEA PE ANTIHRIST.

    RăspundețiȘtergere