luni, 26 decembrie 2016

FOC SUS PE CER, FOC JOS PE PAMANT , IAR DUHUL SFANT IN MIJLOCUL CERULUI !

XX


                               Noapte de 25 - 26 Decembrie 2016,ora 23,45 !


                                               Dragii mei, 

În timp ce scriam aici pe BLOG,vad cum inspre Rasarit ,Cerul noptii se transformase in Cer de foc, precum carbunii aprinsi,sau precum vulcanii care arunca foc.
Asa, arata tot Cerul noptii dinspre Rasarit:


Image result for VULCANI...
Image result for DUHUL SFANT
Dragii mei, in mijlocul acestui Cer de foc,a aparut intr-un dreptunghi negru, DUHUL CEL PREA SFANT.
Desi eram cu ochii pe monitor,vedeam toate acestea in spatele meu,de parca as fi avut un al treilea ochi in crestetul capului.
Dragii mei, pe mine m-a cutremurat la propriu Cerul de foc, dar aparitia DUHULUI SFANT, mi-a dat puterea ca sa pot lasa toate deoparte si sa scriu aici pe Blog.
 Spre final, DUMNEZEU imi ingaduie a vedea si Pamantul,care arata exact precum Cerul de foc:
Image result for VULCANI,,,
Deci dragilor, Sus Foc si cu DUHUL SFANT in dreptunghi negru,jos pe Pamant ,tot FOC ca la vulcanii in plina eruptie.
M-au cutremurat aceste imagini,ma cutremur si acum, dar nadajduiesc ca DUHUL CEL PREA SFANT si MAICUTA DOMNULUI nu ne vor lasa de izbeliste,ci ne vor ocroti si păzi de tot răul si de toată suferinţa.
Indiferent de câte necazuri ne vor astepta, nu trebuie sa slabim in Credinţă,deoarece, DUMNEZEU si MĂICUŢA  DOMNULUI ne intareste si ne ajuta în orice clipă.
Trebuie doar sa cerem, sa ne rugam din toata inima si cu tot sufletul ,si vom primi ceea ce noi cerem.
Sa cerem iertarea pacatelor,si vom primi iertarea păcatelor; sa cerem sa fim ocrotiti,si vom fi ocrotiti; sa cerem Dragoste faţă de Aproapele ,si vom primi in inima si-n suflet,Izvor de Dragoste din Dragostea Divina.
Iata:

Sfânta Evanghelie după Luca :: Capitolul 11 - Biblia Ortodoxa

www.bibliaortodoxa.ro/carte.php?id=48&cap=11

Translate this page
Şi pe când Se ruga Iisus într-un loc, când a încetat, unul dintre ucenicii Lui I-a ... Şi Eu zic vouă: Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
                                      Cu dragoste,Maria.

28 de comentarii:

 1. Daa scrie in apocalipsa ca va pica foc din cer pe pamant.
  Si eu am si visat ca foc din cer va pica..
  Doar Dumnezeu stie cand
  Dumnezeu sa ne apere si sa ne pazeasca pentru vremurile grele si sa ne ajute sa ne pocaim asa cum vrea El

  RăspundețiȘtergere
 2. Dragii mei, am promis ceva ,si vreau sa ma tin de Promisiune.
  Voi scrie despre Luptele care vor incepe de la ARAD.!Nu am avut timp pana acum, dar iata ca a venit timpul, dar mai inainte de toate, am sa va scriu despre ce a putut spune in PREDICA sa, un Preot care m-a si judecat cand am aparut prima oara pe sticla.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Voi fi prezenta aici să vă urmăresc viziunile 👍👍👍🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟🌟

   Ștergere
 3. ALEXANDRU DRAGOMIR, din toata inima iti urez CRACIUN FERICIT, si te asigur ca nimeni si nimic nu ma va opri ca sa dezavalui ADEVARUL DUHULUI SFANT,chiar de-ar fi sa platesc cu viata mea,pentru acest ADEVAR UNIC al LUI DUMNEZEU!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Foarte bine doamnă!Continuați indiferent ce se intampla,iar Dumnezeu o să vă protejeze!Cei care încearcă să vă oprească,nu stiu cât greșesc.Eu am realizat la timp adevăru pe care-l spuneați.

   Ștergere
 4. Va admir pentru asta ! 👍👍👍💗💗💗💗💗
  Dacă nu ați mai face politică , ar fi perfect .

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Politica face parte din viata noastra a tuturor asa ca Maria scumpa te rog sa spui totul ! cu curaj inainte si cu Dumnezeu !

   Ștergere
  2. POLITICA face parte din viata ns, si din trairile mele. Daca nu mi s+ar arata,nu as mai scrie!

   Ștergere
 5. Ce căutați la TV... Va rog din suflet sa răspundeți sa pot intelege

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu ai sa intelegi niciodata!
   Merg la fiecare TV,acolo unde sunt invitata, si merg din dragoste pentru SEMENI, si niciodata pe bani!
   Merg in mod special la ANTENA STARS,care a crezut si crede in ccea ce scriu, si nu m-a criticat niciodata!
   Trebuie sa intelegi ca, ADEVARUL DUHULUI SFANT,trebuie facut cunoscut,prin toate mijloacele care ne sunt la indemana.
   Asadar, voi raspunde cu dragoste sufleteasca si la TV, acolo unde sunt dorita sa apar,pentru a face cunoscut si a intari CUVANTUL LUI DUMNEZEU. Asta nu inseamna ca ,m-am autointitulat vedeta! Sunt un om obisnuit,cu iubire de SEMENI si de BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI. Dar voi cei care sunteti razvratiti impotriva mea, nu veti intelege niciodata,ceea ce eu fac si scriu.

   Ștergere
  2. D-na.Maria,va rog sa scrieti fara nici o ýmteama tot ce aflati de ka Duhul cek prea Sfant.Indeiferent in ce context,televiziune,blog si undese mai poate!Asta e nenirea Dumneavoastra siasa faceti!Bunul Dumnezeu si Maicuta luminii sant langa dumneavoastra.Cu drag Maria H

   Ștergere
  3. Va rog sa ma scuzati pentru greselile facute!Am un telefon mic si de multe ori ami tremura mana.Maria H

   Ștergere
 6. Anonim 26 dec 12:50 dacă nu ați mai judeca-o pe D-na Maria ar fi perfect.Politica face parte din viața noastra chiar dacă vrem sau nu. Un om responsabil trebuie să fie la curent cu ce se întîmplă pe scena politică pentru că este vorba de viitorul nostru.DS

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mai oameni buni, una e sa primesti mesaje si alta e sa le interpretezi dupa simpatiile politice. Ce tot sustineti ca politica face parte din viata noastra dar cand va duceti la biserica va spune preotul cu cine sa votati sau va spune pe cine sustine el? Sunteti chiar culmea! Maria greseste cand face politica! Misiunea ei este sa publice mesajele asa cum le primeste, nu sa le interpreteze conform simpatiilor ei politice. Altfel nu e decat o deturnare a sensului mesajelor de la Sfantul Duh!

   Ștergere
  2. Corect 00.14 !

   Tot elogiul facut pentru Hillary era de la dansa citire , nu o felicita duhul sfant inainte ca apoi sa ia plasa la alegeri . Cred ca de la acel episod s-a cam trezit lumea .

   Ștergere
 7. Pana acum Sfantul Duh sub forma de porumbel aparea tot timpul intr-un tringhi, acuma apare intr-un dreptunghi. Oare ce schimbari au aparut in Cer si pe Pamant (sau vor aparea)???

  RăspundețiȘtergere
 8. Triunghiul reprezinta Trinitatea .
  Ca e un dreptunghi e posibil sa nu aibe o semnificatie speciala sau sa aibe de ex o noua manifestare vizibila teofanica sau o noua intelegere care compketraza ceea ce se stia.
  Dar faptul ca totusi apare indiferent de forma semnifica ca se face voia Sa si mai ales prin puterea Sa daca nu chiar si grija Sa. acolo unde e necesar.
  Este necesara o astfel de viziune pt a se putea combate atit o falsa profetie care pretinde ca urgia ar fi fost abrogata cit si o viitoare anuntare a iminentei ei chiar de catre Dumnezeu insusi dar lipsit de credibilitate in mod intentionat.
  Avertismentul Sau va fi cataligat ddrrept o neavenita " Amenintare..." ( Ieremia 23)

  RăspundețiȘtergere
 9. Anonim26 decembrie 2016, 20:14
  Pana acum Sfantul Duh sub forma de porumbel aparea tot timpul intr-un triunghi, acuma apare intr-un dreptunghi. Oare ce schimbari au aparut in Cer si pe Pamant (sau vor aparea)???

  raspuns :
  ai triunghi si dreptunghi
  din cele doua ai PIRAMIDA ... IN EA E ´´duhul sfint ´´ ....

  TOATE LA UN LOC sa concluzionam
  in piramida e ´´ duhul sfint ´´

  concluzia este clara
  piramida si duhul in ea sunt casa DIAVOLULUI ca si el este duh ....de ce ? simplu de raspuns

  diavolul = lucifer = duh

  de unde a cazut ? din cerul 7 AL IMPARATIEI cerurilor
  este HERUVIM

  si era capul celor 4 HERUVIMI care formau PIRAMIDA cereasca ....


  niciodata DUHUL SFINT NU APARE IN PIRAMIDA ci IN CON..... ADICA BAZA ESTE MEREU CERC sau triunghi in cerc prin lumina Trinitatii pe cerc , nu patrat .... si triunghiul FARA BAZA poate prosti pe multi CA DIAVOLUL= lucifer E VICLEAN .....el stie bine STRUCUTURA de unde a cazut si vrea sa o refaca pe pamint CA SA SE INTRUPEZE SATANA in omul neleguit .... de asta PIRAMIDELE SI ´´ EXTRATERESTRII = DEMONII ´´ pe pamint , sub pamint si in tot universul AU LASAT SEMNE ca SA PROSTEASCA si pe cei alesi DE VA FI CU PUTINTA ....

  aviz amatorilor si amatoarelor

  crestin ortodox

  ps toate PIRAMIDELE de pe pamint sunt CASA DEMONILOR ... dur adevar stiu dar e BINE SA SE RETINA ASTA si alta taina dezvaluita ....

  aviz amatorilor si amatoarelor

  crestin ortodox

  RăspundețiȘtergere
 10. Ortodox,

  Deci extraterestrii, sunt demoni ! Nu sunt creatii evoluate din alte parti ale Universului ?!
  Rapirile lor sunt demonice ?!
  Curiozitatile lor maladive sunt de la cel ....?!
  Ajutor omenirii deci nu vor da ?!
  Experimentele NASA si acele trupuri avute in custodie de guvernul american la Baza dulce sau Zona 51 ale cui sunt ?!  http://esoterism.ro/ro/dulce.php

  http://www.dzr.org.ro/baza-dulce-din-new-mexico-locul-unde-reptilienii-si-micii-cenusii-lucreaza-impreuna-cu-iluminatii/

  RăspundețiȘtergere
 11. Baza secretă de la Dulce, un secret obscur :

  http://gandestepozitiv2014.blogspot.ro/2014/05/baza-secreta-de-la-dulce-un-secret.html

  RăspundețiȘtergere
 12. Anonim29 decembrie 2016, 19:00
  Ortodox,

  Deci extraterestrii, sunt demoni ! Nu sunt creatii evoluate din alte parti ale Universului ?!

  RASPUNS :
  daaa , nu sunt nici o evolutie a omului
  ESTE INSELARE ca sa PROSTEASCA omul si sa il duca la pierzanie ... dincolo de intreg universul ESTE INCEPUTUL imparatiei cerurilor LA CARE EI NU AU ACCES ca au cazut DE ACOLO ....

  ´´Rapirile lor sunt demonice ?!´´

  DA ca SA ISI FACA TRUPUL CA OMUL SAU SA IL POSEDE CA sa prosteasca pe om SA SE INCHINE LOR sau sa ´´ vindece ´´ CA SA LE IA SUFLETUL CARE NU MOARE .... de asta fac rapirile si FOLOSESC MATERIAL GENETIC UMAN ca SA ISI FACA TRUPURI CA OMUL , SA IL POSEDE si ´´ sa se arate ´´ vizibil SAU SA IL STUDIEZE CA SA ´´ IL VINDECE ´´ SI SA FACA MINUNILE ´´ STIINTEI ´´ si apoi sa l prosteasca ca sunt ´´ divini si ajuta ( multi cad de pe acum iin capcana lor si nici macar nu s-au aratat LA TOTI SI TOATE )

  ´´Curiozitatile lor maladive sunt de la cel ....?!´´

  raspuns
  NU AU CURIOZITATI , ERAU INGERI HERUVIMI ( INTELEPTI ) SI AU VAZUT CUM A FOST CREAT OMUL de catre INSUSI DUMNEZEU si NU LE CONVINE SA FIE SLUJITORII LUI si atunci AU CAZUT DIN CER si acum VIND TEHNOLOGIE ( STIU BINE CUM FUNCTONEAZA UNIVERSUL ca l-au vazut de susssss ) ACUM FIIND IN EL pentru A LUA SUFLETUL UMAN la schimb ... moartea TRUPURILOR GENETICE REALIZATe pentu ei SUNT FOLOSITE CA SA PROSTEASCA OMUL ca ei sunt DUHURI de asta comunica ´´ telepatic ´´

  ´´Ajutor omenirii deci nu vor da ?!´´

  RASPUNS :
  nuuuu
  ei vor sa aduca SATANA pe pamint si pregatesc calea lui tehnologic cu minuni FALSE ...

  ´´Experimentele NASA si acele trupuri avute in custodie de guvernul american la Baza dulce sau Zona 51 ale cui sunt ?! ´´

  sunt fabricate GENETIC de catre demoni CA SA SE INTRUPEZE in ele ca multi OAMENI RAPITI AU DECLARAT CA LI S-A LUAT MATERIAL GENETIC complet incluzind si de reproducere ....

  trupurile lor SUNT FACUTE DIN GENETICA UMANA ca sa prosteasca OMUL ca demonii POSEDA fabricarea trupurilor .... DE ASTA SUNT URITI LA VEDERE , OCHI MARI SI VAI DE CAPUL LOR ..... ei prind omul cu ´´ capacitatile lor ´´inselatoare DAR OMUL NU ISI CUNOASTE INZESTRARILE divine care sunt MULTTTTTTTT SUPERIOARE ORICARUI demon cu cap MARE ....

  EXTRATERESTRII = DEMONII vor ca omul sa fie SCLAV si sclavia INTREGULUI PAMINT si univers ....  aviz amatorilor si amatoarelor

  crestin ortodox

  PS aria 51 este baza lor impreuna cu omul MURDAR si este o reproducere CA DENUMIRE a celor 51 de SISTEME SOLARE si au 369 tipuri de nave ....

  AVIZ AMATORILOR SI AMATOARELOR

  CRESTIN ORTODOX


  RăspundețiȘtergere
 13. este clar de la mari duhovnici se stie ca omenirea a disparut prima oara prin potop-acum va veni Duhul Sfant cu foc--ceva va fi si noi tot adormiti suntem--vedem in jur nenorociri si nu luam aminte--rugativa neincetat--este singura scapare--sa fiti sanatosi si credinciosi

  RăspundețiȘtergere
 14. Ce să zic!!! DUHUL SFÂNT în întuneric! Hai că-i bună asta! Măi oameni buni,DUHUL SFÂNT stă-n LUMINĂ, pentru că EL ESTE LUMINA(SLAVA LUI DUMNEZEU).DUHUL SFÂNT nu S-A arătat,nu se arată şi nu se va arăta niciodată în întuneric(cerul nopții se făcu cer de foc).Adică DUMNEZEU se arată în foc noaptea pe cer!!!???DOAMNE,dar câtă înşelare în această viziune. Stați cam prost cu "LUMINA),doamna MARIA. Unde-i DUHUL SFÂNT ESTE LUMINĂ MAXIMĂ,nema beznă,întuneric,cer de foc în beznă.LOCUINȚA DUHULUI SFÂNT E CERUL de LUMINĂ. BISERICA,SFINȚII PĂRINȚI,cărțile ortodoxe spun clar asta. Extratereștrii sunt demoni care profită de pe urma sufletului rătăcit,pentru a-şi face înşelările cu el,SFINȚII PĂRINȚI o spun clar şi despicat.SFINȚII PĂRINȚI vorbeau de la DUHUL SFÂNT,pentru că erau smeriți şi înțelepți în ceea ce spuneau. Dacă vedeau că eşti contra se uitau blând la tine şi se rugau la DUMNEZEU să-ți lumineze mintea,nu reacționau cu răutate,pentru că aşa era normal şi firesc de la DUHUL SFÂNT.Când vorbeşti de DUHU SFÂNT trebuie să fii cu mare luare de aminte să nu faci asociere între EL şi-ntuneric ca şi cum ar face parte din el. DUHUL SFÂNT risipeşte întunericul, nu se arată-n el,să fie clar!

  RăspundețiȘtergere
 15. Nu mai criticati daca nu stiti.Doamna Maria me transmite cea ce vede si ce I se transmite si ei. Incercati sa fiti mai buni si sa be intelegem intre noi,si nu mai fiti egoisti si rai,ca nu castigati nimic cu rautatea. Eu stiu ca sunt opinii si opinii Dar nu mai arucati cu pietre,si uitati-va si ochiul vostru cei care comenteaza si critica.Doamna Maria este in om extraordinar care incearca sa ne ajute sa vedem si sa auzim ce se intampla pe aceasta planeta,si incercati sa va deschideti ochii si urechile si sa priviti ce se intampla pe aceasta planeta..

  RăspundețiȘtergere