sâmbătă, 31 august 2013

TRIST , DAR ADEVĂRAT ! MULTĂ SUFERINŢĂ ŞI MOARTE , ÎN RÂNDUL COPILAŞILOR ŞI A OAMENILOR NEVINOVAŢI , VA ADUCE RĂZBOIUL ÎMPOTRIVA SIRIEI , CARE ESTE GATA SĂ ÎNCEAPĂ !

                                                          30 August  2013  , ora 0, 30  !

Abia  stinsesem becul si mă băgasem în pat. Stateam cu ochii închişi, şi îmi doream să văd ce se mai întâmplă în CERUL  din CER.
Şi astfel O LUMINĂ  albastra violet si transparenta, iese din ochii mei închişi, şi limpezeşte CERUL nopţii, făcând să dispară întunericul şi astfel, să văd UN CER alabastru violet ,catifelat, şi pe CER, mulţime de obiecte luminoase, inclusiv OZN-urile mult controversate, SFINŢI, cu trup si chip de lumină albă orbitoare, păduri verzi, dumnezeieşti de frumoase, neasemuit de frumoase, râuri cu apă cristalinăî, care curg, de sus ca de pe munţi, până şi zumzetul apei, îl auzeam, peşti, mulţi peşti, ca în nişte lacuri imense , sus în CER, peşti vii, ca şi peştii din apele pământului, SFANTUL MARE MUCENIC GHEORGHE,PURTĂTORUL DE BIRUINŢĂ, călare pe un cal alb, şi cu o săgeată în mâna SA dreaptă, flori, multe flori, care nu au asemănare în niciun fel, cu cele de pe pământ,au culori vii, pastelate şi un infinit de nuanţe, pentru fiecare culoare., şi multe .multe alte MINUNI, pe care nu am timpul necesar pentru a le scrie aici.
Brusc, CERUL albastru violet, se transforma, într-un CER de ziuă, senin, precum CERUL de vară, fară niciun nor.
Şi sub CER, pe PĂMÂNT, văd un oraş mare, după strazile multe şi întortocheate pe care le avea. Apoi, mi se arată O  INTERSECŢIE de străzi, erau 4 strazi, ca şi cele 4 puncte cardinale: NORD, SUD , EST şi VEST !
Atât din VEST, cât şi din SUD, dar şi din EST, pe şosele, în această intersecţie, precum vin şuvoaiele de apă, la inundaţii, aşa fugeau bieţii oamenii, tineri, şi  femei care aveau prunci în braţe, precum şi pe alţii mai mici, care le ţineau de fuste, şi fugeau şi ei, mititeii , toţi se îmbulzeau, ca oile, aproape că se călcau în picioare, şi fugeau sărmanii, privind din când în când , peste umăr, să vadă dacă nu cumva îi ajunge din urmă, RĂUL, de care se înfricoşaseră şi fugiseră, ca din gură de şarpe.
MULŢIMEA DE OAMENI mari, femei şi copii, şi prunci în braţele mamelor, fugeau cu toţii pe o singură stradă, şi anume spre NORD !
Acesti oameni, toţi aveau culoarea  pielii, neagra, creolă, precum turcii.
TEAMA din ochii lor, de pe chipul lor, se asemăna cu teama, pe care au întâmpinat-o multi oameni, când vedeau că se apropie un TSUNAMI.
Fugeau sărmanii, dar cu capul îndreptat spre spatele lor, ca nu cumva, să-i ajungă ceva sau cineva.
Erau foarte multe femei, bărbaţi mai puţini, doar tineri, până în 16 ani., aceştia cu toţii fugeau spre căutarea unui adăpost ,pentru ei, şi copilaşii lor.
Sub CERUL de ziuă, oamenii nevinovaţi, şi-au părăsit munca de-o viaţă.,şi căutau ca să-şi salveze viaţa lor şi a copilaşilor lor, nenăscuţi şi născuţi.
DUREREA ŞI SUFERINŢA DE PE CHIPUL LOR, A FIECARUIA, era nespus de mare, şi nu se poate compara cu nimic, nu se poate exprima în cuvinte.
Dragii mei, să ne rugăm pentru aceşti oameni nevinovaţi, să ne rugăm, pentru conducătorii ŢĂRILOR, să ne rugăm pentru pace si linişte, pe PĂMÂNTUL întreg.
Credeţi-mă că, acest RĂZBOI , împotriva SIRIEI, este SCÂNTEIA, care va da curs, în timp nu prea îndelungat, unui al TREILEA  RĂZBOI MONDIAL,  care va fi, ca o joacă de copii, cu atâtea arme chimice, şi BOMBE, care rade tot de pe faţa PĂMÂNTULUI.
Dar DUMNEZEU, este MARE şi ATOTPUTERNIC, şi la momentul potrivit, numai de EL ştiut, va face ordine, între STATE, şi nu va lăsa nepedepsiţi, pe cei care au vărsat sânge nevinovat, sau pe cei care provoacă atâta suferinţă semenilor.
Aveţi CREDINŢĂ TARE, în BUNUL DUMNEZEU şi MAICA DOMNULUI, şi nu vă lăsaţi cuprinşi de teamă, pentru că, DUMNEZEU EXISTĂ, vede toate şi aude toate, şi cunoaşte toate, până şi gândurile noastre, înainte ca să ne vină nouă în minte.
                                           Cu preţuire şi cu dragoste, Maria

Un comentariu:

  1. Se pare ca e vorba de valurile de refugiati, data si ora mi se par interesante 30 aug 2013 ora 0,30....03 03

    RăspundețiȘtergere