vineri, 9 august 2013

DUMNEZEU , S-A COBORÂT DIN CERURI .......! IARTĂ - MĂ ! IARTĂ - MĂ !

                                                            8  AUGUST  2013, zori de zi !

Dormeam, încă nu se facuse ziuă !  Şi ca la o strafulgerare, prin tot corpul, mă trezesc, si aud UN GLAS, tare dulce, UN GLAS, mângâietor, care spune duios ,aşa :

                       "DUMNEZEU , PRIN  MAREA  SA  MILĂ ,
                         S - A  COBORÂT  DIN CERURI , CU  MIRURI  SFINŢITE "!

Dragii mei, DUMNEZEU ,  prin  MAREA SA MILĂ , coboară în inimile şi-n sufletele noastre, ori de câte ori, ÎL chemăm, şi Îi facem loc; Îi pregatim loc curat, prin  POST şi RUGACIUNE, prin SFANTA SPOVEDANIE.., DUMNEZEU VINE, daca ÎL iubim, şi ne închinăm LUI, şi numai LUI !
Sa nu ezitaţi, ca în RUGĂCIUNILE voastre, să-L, imploraţi pe BUNUL DUMNEZEU, ca să coboare, în sufletul vostru, să-l curăţe de toate păcatele şi apoi, DUMNEZEU, sa salaşluiască în el, în suflet.
Sa nu vă ruşinaţi, cu al LUI DUMNEZEU CUVÂNT !
Să credeţi în CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU, şi să încercaţi, ca să împliniţi PORUNCILE SALE.
Seara, în timp ce mă rugam, RUGACIUNEA ,îmi este întreruptă, de UN GLAS, care îşi cerea iertare, pentru ca a intervenit, in timp ce eu ma rugam.
Am să citez, mai intai :

                                 "IARTA - MĂ !  IARTĂ - MĂ , CĂ  TE-AM  ÎNTRERUPT !
                                                            IARTĂ - MĂ !"

Clipă în care, ochii mi se închid, fară voia mea, si astfel, asa în genunchi, cum mă aflam, în camera mea, în colţişorul meu de rai, văd, o siluieta, firava, ca de copil, la 10 - 12 ani, a carui mânuţă firava, si foarte luminată, de o lumină aurie, căuta ceva, pe o măsuţă, pe care erau, multe cutii de medicamente.
Se pare însa, că în timp ce căuta, şi îşi cerea iertare, ca m-a întrerupt de la RUGĂCIUNE, gasise ceea ce căuta, cu ajutorul luminii ca de soare, care îi lumina masa cu tot ce era pe ea.
Se întâmpl de multe ori, dragii mei, sa vad anumite lucruri, anumite persoane, pe care nu le-am văzut în viaţa mea, dar pe care, le revad, la tv, cand se întamplă, ceea ce vazusem cu mult timp înainte.
Sunt multe persoane, care sun t grav bolnave, sau sunt la un mare necaz, si pentru o fractiune de secunda, imi apar in faţă, şi imi spune, ajuta-ma, salveaza -ma !
Cum sa fac? Cum sa ajung la ele ? De unde sa stiu, unde se afla, sau daca mai sunt in viata ?
Si atunci, ma rog la BUNUL DUMNEZEU si la MAICA DOMNULUI, ca sa ajute, pe aceste suflete, care vin pentru o clip ,la mine, si imi cer ajutorul.
Dragii mei, nu ma întrebaţi, cum se întâmplă, toate aceste MINUNI, căci ,nu stiu a da un raspuns.
Dar stiu ca, tot ce se întamplă, trebuie sa le dau viaţă, aici pe BLOG, pentru ca, multi dintre semenii nostri, citind, sa creada si sa se întoarca la CREDINTA CEA ADEVARATA !  CREDINTA  CRESTIN ORTODOXA !
                                              Cu preţuire şi cu dragoste, Maria.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu