sâmbătă, 10 august 2013

TRAGEDIA , S-A ÎMPLINIT ! S -A ÎMPLINIT , DIN NEFERICIRE ! O ALTĂ DOVADĂ , DE NECONTESTAT !!!

                                                        9 AUGUST 2013  !

Dragii mei, în timp ce scriam, aici pe BLOG, în această seară, aud O ŞTIRE, la TV, care mi-a dat mari fiori reci, deoarece, ceea ce s-a întâmplat astăzi, eu am spus, în urmă cu doar 4 zile, adică, mai precis, pe 5 august 2013, LA ARTICOLUL cu titlul,   UN AVION, UN AVION ,URMEAZA  A AVEA PROBLEME GRAVE....."!
               Şi iată că, astăzi 9 august 2013, ora 22, 29, UN AVION, exact aşa precum l-am descris eu, ca dimensiuni şi culoare, precum şi ca înălţime, unde era în acel moment, s-a prăbuşit peste două case, în SUA, Connecticut, în apropiere de Aeroportul Tweed  New Haven.
Pilotul e dat dispărut, iar doi copilaşi, aflaţi la sol, au murit arşi.

Ce spuneţi ??? Vă  mai îndoiţi de cele scrise de mine ???
Am descris, întru totul AVIONUL, ce s-a prăbuşit azi, cu 4 zile înainte de a avea loc, nefericitul accident !
Am scris si despre dimensiuni, si despre culoarea lui, si despre înălţime.....

AVIONUL, CARE S-A PRĂBUŞIT ASTĂZI , ÎN SUA, PESTE DOUA CASE,  A AVUT  GRAVE PROBLEME, LA ARIPA DREAPTA !

Citiţi articolul, din 5 august 2013, UN AVION, UN AVION..., şi vă convingeţi, apoi, ÎNCHINAŢI-VĂ MÂNTUITORULUI, pentru MINUNILE şi TAINELE, pe care le face, prin mine, păcătoasa.
Nu am minţit, nu mint şi nu voi minţi niciodată cu absolut nimic, în tot ce am scris, scriu şi voi scrie, pe acest BLOG, sau oriunde, despre CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU.
Nimic, material sau banesc, nu ma leaga în viaţa aceasta grabnic trecătoare ! Voiesc doar, sa fac VOIA LUI DUMNEZEU, propovăduind al SĂU CUVÂNT !
Luaţi aminte fraţilor, şi întoarceţi-vă la CREDINŢĂ, cât mai este timp. La CREDINŢA, CREŞTIN ORTODOXA !!! ACEASTA  CREDINŢĂ, NE-A LĂSAT IISUS HRISTOS, CÂND A FOST RASTIGNIT PE SFANTA CRUCE !
                                                             Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu