duminică, 18 august 2013

FRAŢILOR , NU SUNT NICI NEBUNĂ, ŞI NICI ESCROACĂ !!! SUNT UN OM , CU UN MARE DAR, DE LA DUMNEZEU !

                                                   FRAŢILOR !

Primesc din partea anumitor cititori şi critici, aş putea spune multe poveţe, care mai de care mai ţepoase.
Şi aş vrea să lămuresc cât de cât, aceasta problemă.
Dragilor, sunt un om obişnuit ca voi toţi, numai că, m-a înzestrat BUNUL DUMNEZEU cu acest DAR, de a vedea cele nevazute şi de a auzi cele neauzite.
Ştiu, e greu de crezut că ar putea fi adevărat.  Dar vă spun cu mâna pe inimă, că sunt ADEVĂR din ADEVĂRUL LUI DUMNEZEU !
Dar ce aţi putea spune, când eu vă spun că pentru mine, nu exista NOAPTE ?
Ce aţi putea spune când vă spun că atunci când închid ochii, din ochii mei curg râuri de LUMINĂ, alb, albastra, aurie, roşie, verde....,depinde cum şi ce voieşte DUMNEZEU, în acel moment, ca eu să văd cele ascunse ala SALE .
Dar ce aţi mai spune când eu  mă rog, şi din ochii mei, fie închişi sau deschişi, ies râuri de LUMINI, alb aurii, care îmbraca SFINTELE ICOANE, şi care prind viaţă, atunci când eu mă rog? MÂNTUITORUL, când eu mă rog LUI, din ochii SĂI vin spre mine ca un abur, O LUMINĂ aurie, iar din GURA SA, care se deschide, şi buzele LUI se mişca, suflă spre mine O LUMINA AURIE, sub forma de con de brad.
Iar marginile SFINTEI ICOANE, sunt înconjurate de O LUMINA ALBA orbitor de stralucitoare şi de o alta albastra violet, care se mişca după forma icoanei ca un reflector.
ICOANA SFINTEI TREIMI, când eu mă rog, este orbitor de stralucitoare, în alb şi auriu, iar DUHUL SFÂNT trimite spre mine, tunel de raze aurii rupte ca din soare. Toate acestea le vad, privind spre SFINTELE ICOANE şi rugându-mă.
Chiar de ar fi întuneric beznă în camera, când eu mă rog  SFINTELE ICOANE, se îmbraca în LUMINĂ ca de SOARE, şi SFINŢII din ICOANE înviază . Îi văd cum ies din SFINTELE ICOANE, vii ,ca şi în carne şi oase, sau vorbesc, între ei.
Mie nu-mi este teamă de întunericul firesc, pentru că, pentru mine întunericul nu exista !
De este întuneric în jurul meu, eu văd multe lumini, în special albe, steluţe sau mici norişori de lumina, care îmi călăuzesc paşii, şi mă ajuta ca să văd lucrurile din casa si din jurul meu.
De citesc si ţin cartea in mâini, sau scriu pe o hârtie albă, şi ţin palma pe hârtie, în câteva secunde, O LUMINA ALBA, orbitor de stralucitoare, iese din mâna mea din degetele mele, şi-mi înconjoara toată palma, iar de o ridic, pentru cateva secunde amprenta palmei mele, rămâne pe hârtie, şi este mai albă decât albul hârtiei.
Când sunt la birou şi scriu, ori acasa, ori in alta parte, ori cum scriu aici pe BLOG, O LUMINA verde de smarald, sau aurie, sau roşie, mă însoţeşte, aşezându-se ori pe braţ, ori pe tastatura,ori pe masa, lângă mine, şi sta pe loc, şi pulseaza şi straluceşte.
De vine cineva la mine, cu doar cateva minute inainte, văd liber precum stelele pe CER, O steluţă albă care straluceste undeva, într-un colţ al camerei, si atunci stiu că urmeaza sa vina cineva la mine acasa.
Cand suna telefonul fix, de multe ori aud telefonul sunând, înainte ca el să înceapă a suna, şi mă îndrept spre el, si abia în clipa următoare începe a suna in mod firesc.
De e cineva necajit şi îngândurat, îl întreb fara sa ştiu dinainte de problema lui, îl întreb exact despre ceea ce îl doare, iar persoana rămâne uimită de cele auzite de la mine.
De multe ori ,văd lucrurile firesti din viaţa noastra, inainte cu ceva timp de a se întâmpla, ;
De pierd un lucru, sau îl ratacesc pe undeva, prin casa ÎL rog pe DUMNEZEU ca să-mi arate unde este, şi în scurt timp ,cateva secunde sau cateva minuţele, merg direct la locul unde se afla lucrul respectiv.
Credeţi voi FRAŢILOR, daca eram o impostaore , o escroaca, sau nebuna  cum zic unii, nu puteam să-mi folosesc acest DAR, storcând de bani pe mulţi dintre semenii noştri ?
Mulţi dintre voi, credeţi în oamenii cu aşa zisa bioenergie, care doar se plimba cu mâinile lor prin faţa celor bolnavi, le iau banii, şi-i programeaza pentru o alta şedinţă mincinoasa, iar cei bolnavi, mor cu zile dându-şi şi ultimul leu, acestor escroci.
Daca credeţi în astfele de escroci care înşeală oamenii, de ce nu aţi crede cu adevărat în CUVÂNTUL LUI DUMNEZEU ?
V-am aratat aici o mica parte, din ceea ce sunt eu acum, înzestrată cu acest DAR de la DUMNEZEU, şi pe care ÎL folosesc numai spre folosul semenilor mei, pentru vindecarea sufletului lor,pentru întoarcerea lor la CREDINŢĂ.
Daca voiam sa câştig, să inventez de la mine, sa urmăresc un anume scop murdar, puteam sa accept, publicitatea care mi-a fost solicitata, de anumite televiziuni  sau firme, dar am refuzat categoric, deoarece ,eu doresc ca atunci când cineva citeşte ceea ce eu scriu, să nu fie atras de publicitate, ci să trăiasca cu sufletul ceea ce citeşte.
Asta sunt eu şi mă doare sufletul, pentru cei care nu cred în DUMNEZEU, şi fac de toată ocara NUMELE LUI.
                     Cei care vor mai scrie cuvinte de ocara şi jignitoare, împotriva LUI DUMNEZEU, a MAICII SFINTE, şi la adresa mea, îi asigur că voi lua măsuri drastice, adica le voi sterge !
Sau cel mai bine, după ce le voi citi doar eu, voi decide dacă merita sau nu a fi publicate.  Eu am vrut să fiu cinstită şi corecta,  şi ca fiecare care intra pe BLOG, sa fie liber, ca să-şi spună părerea. Dar s-a exagerat, cu mizeriile anumitor persoane, nu atât la adresa mea, ci faţă de MULT PREA BUNUL ŞI PREA MILOSTIVUL DUMNEZEU. Sunt câteva persoane foarte înverşunate, care scriu, nu urât, ci oribil  de josnic, nu gasesc cuvintele ; hulesc pe DUMNEZEU şi pe toate cele Sfinte, şi eu nu pot accepta asemenea mizerii, de la asemenea oameni cu o astfel de gândire,
                                    Cu dragoste, Maria

P.S. Începând din aceasta seara, fiicare comentariu, va trece şi prin ciur şi prin sită, şi apoi va apărea pe BLOG, dacă va merita !

Un comentariu:

  1. Maria,iti inteleg suferinta si ocara celor multi care vin cu cuvinte jignitoare si inca nu cred in Cuvantul Lui Dumnezeu,dar vine timpul si se apropie si cuvintele ce le-ai scris pe blog se vor adeveri si vor fi crezute de toata lumea,prin voia lui Dumnezeu Tatal. Sunt convinsa ca va veni cineva care va intari si va sustine cele spuse si traite de tine ,cineva cu o putere pe care numai Dumnezeu va permite ,si va face ca copiii Sai sa se intoarca la credinta cea adevarata .Pana atunci sa ai multa pace si liniste in suflet!

    RăspundețiȘtergere