joi, 22 august 2013

INCENDIILE DE PĂDURI, INCENDIILE DE VEGETAŢIE !

                                                            22 August 2013, dimineaţa !

                   Eram trează, dar mai stăteam în pat, cu ochii închişi. Şi astfel, UN FULGER , luminos care-mi luminează în faţa ochilor închişi, şi din CERUL de noapte, vad UN CER, de ziuă ,UN CER senin ,de vară.
Jos pe Pământ, UN SOARE, torid, a uscat totul, doar undeva mai departe, spre rasarit, văd O PADURE verde, cu mulţi copaci,verzi, o pădure foarte deasa, dar care pădure, începuse să ardă şi să trosnească,  precum lemnele iarna, in soba noastra.
În faţa pădurii, care începuse să ardă, era un lan, cu grâu copt. Ca aurul, arăta acest lan de grâu, atât de galben şi copt, era grâul.
O parte din grâu era cules, si mai rămăsese doar miriştea. Dar aici, deşi era numai uscătură, după grâul cules, aici ,nu era foc. Erau oameni, care munceau în lanul de grâu, numai, în Pădurea din depărtare, focul a izbucnit, în mai multe locuri odata.
Dragii mei, nici nu-i de mirare ,cu atâta Soare torid, ca se aprin pădurile. Dar, din păcate sunt si oameni, care din neglijenţă, refuz sa cred că intenţionat, deci din neglijenţă, lasă focul aprins ,prin păduri, după ce s-au distrat la un picnic.
Păcat ! O PĂDURE, ca să devină frumoasa, cu arbori frumoşi şi viguroşi, are nevoie de mulţi ani, ca să crească; şi dintr-o neatenţie ca sa arda ca o torţă, este strigător la CER.
Dragii mei, din păcate, vom auzi de alte incendii de păduri, cât de curând, nu ştiu unde şi ziua exactă când se va împlini, dar se va împlini, nu că aşa doresc eu, ci pentru că, aşa este VOIA LUI DUMNEZEU., ca eu să le văd, să le scriu aici, iar voi cu toţii, care citiţi aceste rânduri, să credeţi în PUTEREA DIVINĂ, care lucrează, prin noi oamenii.
Eu sunt sigură că mai sunt si alti oameni ca mine, care aud si vad lucruri, nevazute de ochii fireşti, dar, din orgoiliu, din mândrie, de ruşinea de a fi acuzaţi de semeni că sunt nebuni, nu ies la suprafaţă, ci se ascund, şi nu fac cunoscut CUVÂNTUL şi PUTEREA LUI DUMNEZEU.
Mare păcat fac, pentru că, vor da socoteală în FAŢA LUI DUMNEZEU, pentru că, au avut DARUL DIVIN, şi l-au ţinut sub obroc, adică numai pentru ei.
Mie nu-mi pasă, ce părere au semenii mei, despre mine ! Pot să spună ce vor,vorbele lor nu mă ating.
De altfel, am luat măsuri, pentru ca aici pe BLOG, la COMENTARII, să nu mai apară, tot felul de cuvinte murdare şi jignitoare,.atât la adresa mea, dar mai ales, la adresa CREDINCIOŞILOR.
Să nu mai apară ,cuvinte de hulă, împotriva LUI DUMNEZEU şi a MAICII DOMNULUI.
Sunt câteva persoane, care si acum , trimit cuvinte tare urâte şi murdare, la adresa LUI DUMNEZEU , A MANTUITORULUI IISUS  HRISTOS, şi a MAICII DOMNULUI.
Nu am acceptat ca ele, să apară pe Blog, le-am sters si m-am rugat pentru acea persoana, şi am zis, IARTA-L DOAMNE, CĂ NU ŞTIE CE SPUNE, ŞI CE FACE !
Fraţilor, DUMNEZEU şi MĂICUŢA DOMNULUI, să ne ierte pe toţi, şi să ne ajute, ca să fim mai buni, şi mai tari în CREDINŢĂ.
                                                       Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu