duminică, 25 august 2013

SFÂNTA CRUCE , DIN VASUL ÎN CARE, FIERBEA GRÂUL, PENTRU COLIVĂ !

                        x                                    23  Septembrie  2008, dimineaţa !

Dormeam, dar UN GLAS, duios şi blând, începe a cânta aşa ;
 
                         "DOAMNE  !  BINE  EŞTI  CUVÂNTAT !
                          ÎNVAŢĂ- NE PE NOI , ÎNDREPTĂRILE  TALE !
                          DOAMNE ! CĂ  ATUNCI AM SUFERIT !"

Iar UN ALT GLAS, spune :

                        "DUMNEZEU , ÎL  ÎNCONJOARĂ !
                         L-O  ÎNCONJURAT , CU  SFINŢII  SĂI  ÎNGERI , ŞI  CU PARĂ  DE FOC "!

Clipă în care, văd cum coboară ca din CERURI, O SFÂNTĂ CRUCE, ca şi din ceară curată, şi se aşează, în mijlocul unui vas mare, în care fierbea grâul pentru COLIVĂ.
SFÂNTA  CRUCE , stătea deasupra Grâului, plutea în apa în care fierbea grâul, şi văd doar O MÂNĂ, care binecuvânta GRÂUL care fierbea, făcând SEMNUL SFINTEI CRUCI !
Deşi SFANTA CRUCE, venită in mod nevăzut din CERURI, stătea deasupra grâului, a apei în care fierbea grâul, totuşi, acea mână, a făcut SEMNUL SFINTEI CRUCI, pe deasupra oalei, şi s-a auzit GLAS, din CER, care strigă aşa ;

                                   "CEREREA  MÂNTUIRII !
                                    DOAMNE  ! PRIMEŞTE  DOAMNE  IISUSE  HRISTOASE , JERTFĂ  DE  MÂNCARE  ŞI  LAUDĂ "!

Şi văd cu ochii închişi, UN CER de noapte, pe care straluceşte orbitor de tare, UN TRIUNGHI ,  cu vârful în sus, sub BOLTA CEREASCĂ, ce era numai din LUMINĂ AURIE,ca de soare, iar marginile TRIUNGHIULUI, cele 3 laturi, erau roşii, ca de foc.
În mijlocul TRIUNGHIULUI, ca de soare şi cu laturile lui roşii ca de foc, era MÂNTUITORUL ,bust, cu TRUPUL SĂU, în întuneric, deşi se afla în LUMINA AURIE, din TRIUNGHI, dar cu CHIPUL LUMINOS, şi având pe cap, COROANA DE SPINI .
Mântuitorul, era viu, ca şi in carne şi oase, iar CHIPUL SĂU, suferea enorm, sub COROANA DE SPINI, de pe FRUNTEA LUI PREA SFÂNTĂ !
Dragii mei, să nu luăm în derădere, CELE  SFINTE, ci să le respectăm, slăvindu-le, închinându-ne cu smerenie SFINTEI CRUCI, a LUI HRISTOS, şi să facem toate cele de trebuinţă, după datina crestin-ortodoxă, pentru cei dragi care nu mai sunt printre noi.
După cum aţi văzut, COLIVA de GRÂU, trebuie neapărat pregătită la PARASTASELE ce se fac ,pentru sufletele celor plecaţi într-o lume mai bună, deoarece, este ca O CERERE, pentru MÂNTUIREA SUFLETELOR, către MÂNTUITORUL şi DUMNEZEUL nostru IISUS  HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU TATĂL şi al PURUREA.PREA CURATEI ,FECIOARA  MARIA !
Să ne rugăm şi noi, şi să implorăm pe DUMNEZEU, să ne ajute în CALEA spre mântuirea sufletului nostru, al fiecaruia dintre noi.
                                     Cu dragoste , Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu