vineri, 23 august 2013

VULCANII NOROIOŞI ??? VULCANII CARE ARUNCĂ FOC ŞI ZGURĂ ? TOTUL SE ÎNTÂMPLĂ , CU VOIA LUI DUMNEZEU ! ÎNVĂŢĂM NOI CEVA , DIN ACESTE SEMNE DIVINE ?

                                                13  August  2005, ora 23, 18 !

                  Ca întotdeauna, la această oră, mă rugam, în gândul meu, spuneam PSALMUL 50, când  brusc, văd cu ochii închişi , cum din Pământ, ies cu repeziciune, mai multe deodata, şi continuu unele după altele, vârfuri de flăcări, cu tot cu lavă, ce se înălţau până la BOLTA CEREASCĂ.
Numai că, aceste flacări cu lavă, pe care Pământul le arunca până la CER, aveu o formă, binedefinită.
Nimic nu era la voia întâmplării, aşa cum vedem noi la tv, că Vulcanii izbucnesc . Ci, din Pământ, flacările şi lava, au formă de TURLĂ, a SFINTEI  BISERICI !
Partea de jos, care se înălţa la CER, avea culoarea focului amestecat cu lavă, cu zgură; vârful însă, care ajungea la CER, avea forma cupolei, ca de ciupercă, şi culoarea gri, precum tabla.
Deci fraţilor, focul şi lava, ce ieşeau din Pământ cu furie, stăteau sub TURLA (cupola ), SFINTEI BISERICI.
Închipuiţi-vă fraţilor, că vedeţi cum izbucneşte UN VULCAN, şi în loc de foc şi lavă împrăştiată, vedeţi ,precum ciupercile după ploaie, "CIUPERCI" de foc şi cenuşă , ce se înalţă până la CER, sub CUPOLA (TURLA), SFINTEI  BISERICI.
Ca şi cum , TURLA  SFINTEI BISERICI, ar porni de jos, de pe acoperiş, cu foc şi lavă, iar deasupra, ar avea tabla, de culoare gri.sub forma fireasca.
Aşa arunca, dragii mei, VULCANUL, focul şi lava sa, sub SEMNUL  DIVIN, al TURLEI  BISERICII  LUI  HRISTOS !Am dat un exemplu, ca să vă închipuiţi, cum ieseau din Pământ, focul şi lava, ca semn divin.
Cu adevărat, MINUNE DUMNEZEIASCA, ŞI SEMN  DUMNEZEIESC, pentru toate câte se întâmplă, în viaţa noastră, în lumea aceasta. Bine sau rău, frumos sau urât, toate sunt, cu VOIA LUI DUMNEZEU.
Credeţi şi vă minunaţi, căci minunată a făcut DUMNEZEU LUMEA, cu tot ce este MINUNAT în Lume.
                                        Cu dragoste, Maria

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu