marți, 3 iulie 2018

S - A ADEVERIT ! ROSIA MONTANA NU A FOST INSCRISA , IN PATRIMONIUL UNESCO !

                                                         Dragii mei,


Scriam în urma cu 4 zile un articol cu titlul :

                 "Rosia Montana!"

ROŞIA MONTANA - Dumnezeu există - Mărturii. - Blogger

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/rosia-montana.html
Acum 3 zile - 29 Iunie 2018,ora 5,34 dimineata ! Dragii mei, În aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune asa: " Din nou Roşia Montana ! Oauuu!

În ziua in care am primit Mesajul nu stiam ce semnificatie are sau va avea.
Dar iata dragilor si adeverirea MESAJULUI din 29 iunie 2018.
UNESCO a amânat inscrierea ROSIEI MONTANE in PATRIMONIUL MONDIAL UNESCO.
Iata:

de N.O.     HotNews.ro
Luni, 2 iulie 2018, 17:34 Actualitate | 

Includerea localității Roșia Montană în lista Patrimoniului Mondial UNESCO a fost amânată, luni, după dezbaterile de la cea de-a 42-a sesiune a Comitetului pentru Patrimoniul Mondial UNESCO, care are loc în perioada 24 iunie - 4 iulie, la Manama, în Bahrain. Asta, după ce guvernul României a cerut acest lucru până la finalizarea procesului cu Gabriel Resources. Dosarul este trimis înapoi României pentru informații adiționale și trebuie retrimis UNESCO în termen de maximum trei ani. Dacă această perioadă expiră, dosarul trebuie propus ca o nouă candidatură.
Si iata dragilor ca, ORGANIZAȚIEI NAȚIUNILOR UNITE PENTRU ÎNVĂȚĂMÂNT, ȘTIINȚĂ ȘI CULTURĂ (in engleza :
: United Nations Educational, Scientific and Cultural Organization – U.N.E.S.C.O.). nu a vrut ROSIA MONTANA in PATRIMONIUL MONDIAL.
Mesajul din articol este acesta:

               " Din nou Roşia Montana !
                   Oauuu! N-a vrut Roşia Montana şi l-am prevenit noi !"
Cu siguranta reiese foarte clar ceea ce s-a intamplat la UNESCO in legatura cu ROSIA MONTANA. 
Iar cel care a reprezentat Romania la UNESCO ,Stefan Razvan Rab,asa cum spune MESAJUL, a fost prevenit ca ROSIA MONTANA nu va intra.
Sa mai spuna cineva ca ,toate cate scriu aici pe Blog,nu se adeveresc sau că nu sunt de la Duhul Cel Prea Sfant.
Tot ce eu scriu aici pe Blogul Dumnezeu Exista -Marturii,toate se adeveresc in timp,toate sunt de la DUHUL CEL PREA SFANT.
Iata linkurile cu INFORMATIA :

E oficial. Înscrierea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO a fost ...

https://www.digi24.ro/.../e-oficial-inscrierea-rosiei-montane-in-patrimoniul-unesco-a-f...
Acum 4 ore - Înscrierea Roșiei Montane în Patrimoniul UNESCO a fost amânată. Comitetul Patrimoniului Mondial a decis astăzi să amâne înscrierea Roșiei ...

Înscrierea Roşiei Montane în Patrimoniul UNESCO, amânată de ...

https://stirileprotv.ro/.../rosia-montana-suspendata-de-la-inscrierea-in-patrimoniul-unes...
Acum 5 ore - Comitetul Patrimoniului Mondial a decis amânarea înscrierii Roşiei Montane în Patrimoniul UNESCO, a transmis Ministerul Culturii şi Identităţii ...

Roşia Montană în Patrimoniul UNESCO, amânare. Ivaşcu: Decizia ...

https://www.dcnews.ro/intrare-rosia-montana-in-patrimoniul-unesco-amanata-ivascu-d...
Acum 4 ore - Roşia Montană în Patrimoniul UNESCOamânare. ... de a amâna înscriereaPeisajului Cultural Minier de la Roşia Montană în lista UNESCO, ..

UNESCO amână, la cererea României, discutarea dosarului Roşia ...

https://www.news.ro/.../unesco-amana-la-cererea-romaniei-discutarea-dosarului-rosia-...
Acum 1 zi - UNESCO amână, la cererea României, discutarea dosarului Roşia ... dosarul „Peisajul Cultural Minier Roşia Montană”, pentru înscrierea în ...

Iata si articolul meu mai pe larg:

                              29 Iunie 2018,ora 5,34 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas care spune asa:

                   " Din nou Roşia Montana !
                   Oauuu! N-a vrut Roşia Montana şi l-am prevenit noi !"

                   Image result for rosia montana.

Dragii mei, este clar ca vom auzi din nou despre ROSIA MONTANA si cred ca nu va fi de bine.

                   Image result for rosia montana.

Ce vrea sa insemne aceste cuvinte ? Cu siguranta ne vom lamuri in timp.
                                Cu dragoste,Maria.

Iata si Informatia mai pe larg:

UNESCO a amânat includerea Roșiei Montane în patrimoniul mondial, după ce Guvernul României a cerut acest lucru: Statul parte nu vrea să înscriem situl pe listă

de N.O.     HotNews.ro
Luni, 2 iulie 2018, 17:34 Actualitate | 

Includerea localității Roșia Montană în lista Patrimoniului Mondial UNESCO a fost amânată, luni, după dezbaterile de la cea de-a 42-a sesiune a Comitetului pentru Patrimoniul Mondial UNESCO, care are loc în perioada 24 iunie - 4 iulie, la Manama, în Bahrain. Asta, după ce guvernul României a cerut acest lucru până la finalizarea procesului cu Gabriel Resources. Dosarul este trimis înapoi României pentru informații adiționale și trebuie retrimis UNESCO în termen de maximum trei ani. Dacă această perioadă expiră, dosarul trebuie propus ca o nouă candidatură.

România a fost reprezentată la Manama de Ștefan Răzvan Rab, secretar de stat din Ministerul Culturii, acesta având mandatul de a prezenta poziția de amânare a includerii Peisajului Cultural Minier de la Roșia Montană în lista Patrimoniului Mondial până la finalizarea procesului de la Washington, respectiv litigiul cu compania Gabriel Resources.

Luni după amiază, la începutul dezbaterii privind dosarul Roșia Montană, care a durat aproximativ o oră și jumătate, oficialii UNESCO au menționat că, pentru includerea unui sit pe lista Patrimoniului Mondial, este nevoie de consimțământul statului parte, relatează Mediafax.

Delegația Azerbaidjanului a propus, luni, un amendament prin care, cu toate că includerea sitului Roșia Montană pe lista Patrimoniului Mondial este îndreptățită, îndeplinind toate condițiile de autenticitate și integritate cerute de UNESCO, "luând în considerare cererea de amânare făcută de statul parte", să se trimită dosarul înapoi statului român, având în vedere problema arbitrajului internațional aflat în curs. Amendamentul se referă la litigiul cu compania Gabriel Resources.

Amânarea se referă la articolul 159 din regulamentul de funcționare al Comitetului pentru Patrimoniul UNESCO, respectiv dosarul este trimis înapoi statului parte ("referred", n.r.) pentru informații adiționale și trebuie retrimis UNESCO în termen de maximum trei ani. Dacă această perioadă expiră, dosarul trebuie propus ca o nouă candidatură.

Mai multe delegații au subliniat caracterul extraordinar al cererii de amânare a includerii, în condițiile în care situl primise recomandarea din partea ICOMOS.
Pe de altă parte, Tunisia a arătat că statul parte "nu vrea să înscriem situl pe listă. Nu putem să trecem peste dorința statului parte".

Dosarul "Peisajul Cultural Minier Roşia Montană" a fost trimis de Ministerul Culturii din România la UNESCO, pentru înscrierea în Patrimoniul Mondial, pe 4 ianuarie 2017 și primise recomandare pentru includere din partea International Council on Monuments and Sites (ICOMOS).

Citește și:

Guvernul își asumă oficial cererea de amânare a includerii Roșiei Montane în patrimoniul UNESCO. Explicația ministrului Culturii: „Propunem soluția rațională”

DOCUMENT EXCLUSIV. Adresa ministrului Culturii, George Ivașcu, cu „solicitarea fermă a amânării unei decizii” în cazul includerii Roșiei Montane în patrimoniul UNESC
O

68 de comentarii:

  1. Ho trovato questo:

    Am gasit aceasta:

    https://actmedia.eu/daily/klaus-iohannis-summoned-csat-for-27-june-on-the-agenda-the-topic-of-rosia-montana-has-been-added/75913

    E purtroppo penso che le motivazioni siano queste:

    Și, din păcate, cred că motivele sunt următoarele:

    http://www.rinnovabili.it/ambiente/romania-unesco-rosia-montana-oro-cianuro-222/

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte bine,ramane aurul româniei a scuze îi rămâne lui Gabriel iar românii tot foamea vor face. Și cu aur și cu gazele din marea neagră tot foame scrie pe români ca de proști ce sunt se găsește cineva să le ia si să le mulțumească. Așa visau ei și cu insula șerpilor și și-au luat degetul mijlociu. Păi bă copii la voi poate să plouă cu mahmudele din aur că voi tot săraci datori și înfometați veți fi de proști ce sunteți !

    RăspundețiȘtergere
  3. Se non ho capito male, qualcuno dei vostri politici mente.

    Dacă nu am înțeles greșit, unii dintre politicienii tăi mințesc.

    http://www.ziare.com/dacian-ciolos/guvern/ciolos-despre-suspendarea-inregistrarii-la-unesco-a-rosiei-montane-guvernul-priveaza-zona-de-un-instrument-de-dezvoltare-si-promovare-1519713

    Geraldina

    RăspundețiȘtergere
  4. https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/g4media-guvernul-dancila-a-stopat-procedura-de-includere-a-rosiei-montane-in-patrimoniul-unesco-942343

    Geraldina

    Con l'occasione ho guardato varie fotografie della Transilvania. Che terra incantevole avete!

    Cu această ocazie m-am uitat la diverse fotografii ale Transilvaniei. Ce pământ minunat ai!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pai ,am inteles ca au dat-o evreilor sa ne i-a aurul si d-aia nu a mai fost inclusa in UNESCO.Guvernul pesedist in frunte cu Dracnea ...ne vand la evrei.Bravo.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:26, din nou postezi baliverne. Guvernul nu a facut asta si nici nu va face.
      Rosia Montana trebuie sa ramana in patrimoniul Romaniei, nu trebuie sa dam voie nici unui strain sa aiba drept asupra ei. Este riscant sa permitem includerea ei intr-un patrimoniu al unei organizatii oculte.

      Ștergere
    2. Ce urmeaza sa mai inventezi?

      Ștergere
    3. 13.28 tu realizezi ce prostii spui? Macar stii despre ce vorbesti? Eu cred ca nu prea! Daca un monument intra in patrimoniul UNESCO inseamna ca este protejat si nimeni nu-l poate distruge.Sari repede sa aperi PSD-ul, pesemne ca faci parte dintre jefuitori daca tipi asa.

      Ștergere
    4. 13:28, mai du.te cu "corectitudinea" ta cumparata cu 50 de lei. Scarba!

      Ștergere
    5. 13:28 chiar in halul asta poti sa prostesti lumea ?! UNESCO este organizatie oculta ?! Pai evreii de la Gabriel Resource au dat Romania in judecata si cer 4,2 mld. de dolari despagubiri, pt. Rosia Montana. Daca sit-ul nu intra in patrimoniul UNESCO ,Romania pierde sigur procesul, din cauza aranjamentelor lui Dracnea si Dancila din Israel.Asa sa primesti mai dezinformatorule dupa cat de adevarat sau fals scrii, Amin.

      Ștergere
    6. 21:24, nu are legatura cu nici o culoare politica ci are legatura cu protejarea patrimoniului Romaniei. UNESCO nu-mi insufla incredere. Nu-mi garanteaza nimeni ca Rosia Montana va mai fi a romanilor odata cu includerea in patrimoniul organizatiei UNESCO. Or Rosia Montana este a romanilor si trebuie sa fie a romanilor si a urmasilor pentru totdeauna pentru ca este mostenirea stramosilor nostri. Solutia nu este includerea ei in patrimoniul UNESCO ci trebuie asigurat prin litera de lege ca nimeni sa nu poate instraina ceva fara acordul poporului roman. Trebuia demult sa fie astfel. Romanii trebuie sa se trezeasca odata si sa ceara modificarea legislatiei incat sa se asigure protectia resurselor Romaniei.
      22:37, invata sa nu mai jignesti oamenii. Cei 7 ani de acasa la tine unde sunt?
      01:21, ambele sunt fetze ale aceleiasi monde: atat Gabriel Res. cat si UNESCO, apartin Ocultei. La fel ca si Uniunea Europeana. In rest nu acuza pe nimeni, despre fapte inchipuite de tine. Tu procedezi ca si in povestea cu drobul de sare, dar gresesti.

      Ștergere
    7. 14.20 tie nu o sa-ti garanteze nimeni nimic, oricum denaturezi tot ce auzi pana la limita absurdului. Dupa cat esti de refractar si dezinformat mai mult ca sigur ca ai o culoare politica putin cam rosie. Numai acestia gandesc distorsionat si rauvoitor fata de tara. Se gandesc numai la cat le mai da guvernul ca sa taca din gura cand sunt vazuti ca fura.

      Daca RM intra in patrimoniul UNESCO va fi cu adevarat numai a romanilor, NU A PSD-ILOR! Tocmai pentru ca e in patrimoniul UNESCO e cu adevarat protejata, nicidecum instrainata. Nu o vinde nimeni!
      Dar o sa vezi ce urmeaza sa se intample de acum incolo pentru ca a incaput pe mana PSD.
      Din cate vad, tu nu pricepi nimic din ce se intampla dar vorbesti sa te afli in treaba.

      Ștergere
    8. 14.20 De unde stii tu ca apartin Ocultei? Si ce e Oculta asta in capul tau?
      Cred ca numai PSD-UL nu apartine Ocultei, nu-i asa? Nici nu-i nevoie, PSD insusi este o Oculta a Romaniei de care nu mai putem scapa.

      Ștergere
    9. 18:59(19:02), cel care denatureaza esti chiar dumneata.
      Tu intelegi ceva din notiunea de patrimoniu? Se pare ca nu prea.
      A intra in patrimoniul UNESCO inseamna sa iasa din patrimoniul romanilor, respectiv a Romaniei. Este destul de riscant. Nu acord credit acestei actiuni si nici acestei organizatii intrnationale. Romanii nu ar trebui sa-si cedeze ceea ce au mostenit de la strabuni unei organizatii straine.
      Despre Globalism si Oculta mondiala ar trebui sa te mai informezi, ca sa intelegi ce se intampla pe Glob si cum actioneaza masoneria. Sunt o gramada de scrieri care te pot ajuta sa acumulezi informatie importanta.

      Ștergere
  6. Iar opoziția a vândut lui Soros,încă înainte de viitoarea victorioasa lor lovitură de stat(drept plată ptr servicii de ajutor),..zăcămăntul de diamant de sub județul Galați care se întinde pănă în Ucraina.De aceea a fost împinsă în război Ucraina.Ptr a aduce la putere un guvern marionetă,obedient UE și potrivnic intereselor poporului ucrainean,cărui popor i se servește"integrare în UE si valori democratice"sub formă de libertate și dezmăt(=pâine și circ)ptr ca fiind în continuă"petrecăreală"să nu sesize că le este furat pământul strămoșesc de sub picioare.La noi unii s-au trezit,dar au fost trădați de către Ponta(trădator care acum a renăscut în politica în opoziție)care îndruga într-una,că cică,se făceau doar prospecțiuni și testări ptr gazele de șist.Mama mia!Ce puternice prospecțiuni,de au cutremurat pe bieții oameni din satul Izvoarele(buldozere și forjoare de mare adăncime ce săpau tuneluri să ajungă la filon)de nimeni nu știa de unde provin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tradatori sunt toti din 89' si pana in prezent ! Ce nu se vede? doar Ponta e tradator? toti absolut toti sunt tradatori! RUSINE LOR !!!!

      Ștergere
    2. Indrugi baliverne de la partidul lui Dragnea...Auzi bazaconie filoane de diamante sub Galati ...Rad si curcile. Diamantele nu sunt in filoane mai gagauță. Mai incearca pe la Tecuci ,poate o fi niste platina...;)
      Spune-i lui Dragnea si Dancila ca nu Soros a marit ROBORUL , a scazut pensiile si salariile, etc.

      Ștergere
    3. 01:26, Oculta Mondiala detine bancile. Iar Soros este parte din Oculta prin faptul ca a fost intotdeauna sluga lui Rothschild.

      Ștergere
    4. 04.51 cred ca la ora asta, 4 dimineata, de oboseala, vezi numai conspiratii in jurul tau. Si pentru ca azi nu a iesit soarele, sigur e de vina tot Soros. Are puteri de Dumnezeu in mintea ta.

      Ștergere
    5. Israelul este o organizatie oculta , cu care Dracnea a facut intelegere sa dea Fondul Suveran si Rosia Montana . Evreii lui vor fura Romania de ultimele resurse. Iar diamantele nu sunt in filoane ,mai dezinformatorule.

      Ștergere
    6. Baliverne, 11:40. Nu Dragnea comploteaza impotriva Romaniei si a romanilor ci slugile de la Bruxelles. Stim care sunt acelea.

      Ștergere
  7. Doama Ghiorgiu, asteptam urmatorul mesaj cu Rosia Montana. Poate tineti minte mesajul cu harta Romaniei facuta bucati si Transilviania rupta pana in inima tarii, unde e R.M. si Alba Iulia.
    Dragi romani, ati reusit "performanta" sa va distrugem singuri
    Felicitari

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa le caut si pe aceste articole. Cu drag !

      Ștergere
    2. Care romani , ca vedem ca suntem condusi de la Videle...

      Ștergere
  8. Cauza ar fi faptul ca Rosia Montana ar fi grefata de un litigiu dar si de indecizia guvernului,deci lupta economica-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. Pe blogul asta se fac previziuni adevarate: http://a-craciunescu.blogspot.com/2018/06/ticalosia-suprema-guvernului-dancila.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim3 iulie 2018, 09:22
      Esti liber sa alegi sa citesti ce vrei si unde vrei. Nimeni nu te tine legat de vreun blog anume.

      Ștergere
    2. 11:49, ti-e ciuda, pentru ca altii chiar o fac mai bine ca tine.

      Ștergere
    3. 09.22 o faci geloasa pe dna Ghiorghiu?

      Ștergere
  10. Maria, doar atat ai de spus despre Rosia Montana? Ce ai de zis ca va fi data pe maini straine? Asta este tradare de tara, mai clar de atat nici nu se poate!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce ma intrebi si ma judeci? Am eu vreo vina in toata aceasta situatie? Eu doar am scris ce mi s-a grait,in rest,depinde de fiecare dintre noi ce se va intampla cu ROSIA MONTANA.

      Ștergere
    2. 10:14 vorbesi sa nu adormi?

      Ștergere
    3. 11:54 vorbesti sa nu adormi?

      Ștergere
    4. Cum sa nu ai vina, Maria cand ne spui sa fim de partea PSD-ului ca vrea binele tarii? Nu tu ii sustii si le canti osanale?

      Ștergere
    5. Pai ,daca Dragnea si Dancila tin cu evreii de la Gabriel Resources, care cer 4,2 mld. dolari sau aurul din Rosia Montana ,nu sunt cei pe care îi aparati si laudati ?!
      Unde este adevarul ?

      Ștergere
    6. 01:31, nici Dragnea si nici Dancila nu au semnat vreun act/intelegere de unde sa reiasa ceea ce ai sustinut tu.

      La 7 iunie 1997 cine era la guvernare? Victor Ciorbea, parca era premier la acea vreme (PNTCD) si Constantinescu presedinte.
      De pe Wiki:
      "Pe 7 iunie 1997, Gabriel a intrat, prin subsidiara Gabriel Jersey, într-un Contract de încorporare și Articol de Asociere cu Regia Autonomă a Cuprului Deva („Regia Deva") și trei acționari minoritari: CARTEL BAU - S.A., FORICON - S.A., COMAT TRADING - S.A., care au dus la formarea companiei mixte Euro Gold Resources S.A. („Euro Gold") (actuala Rosia Montana Gold Corporation - RMGC); proprietățile incluse în înțelegerea „Romanian Properties" sunt Roșia Montana și Bucium. Gabriel a contribuit cu US$ 357.000 pentru capitalizarea inițială a lui Euro Gold. În ACTUL ADITIONAL Nr. 3/1998 al Euro Gold , se scrie: „ Regia se obligă, conform Legii Minelor, să obțină licențele de explorare și exploatare pentru perimetrele care fac obiectul acestei societăți. Regia se obligă să transfere societății aceste licențe de explorare, dezvoltare și exploatare în termen de 7 zile lucrătoare de la obținerea lor" (Mon. Of. Partea a IV-a, Nr. 3290/1998)."

      Ștergere
    7. 15.49 daca nu au semnat atunci vor semna acum ca nu degeaba a retras-o de la a intra in patrimoniul UNESCO.Nu mai cauta justificari pentru faradelegile lor.

      Ștergere
    8. 19:07, cu siguranta nu vor semna. Nu acest motiv inchipuit de tine sta la baza, ci necesitatea asigurarii securitatii resurselor nationale. Inca ar trebui o lege sau modificata Constitutia prin care sa se asigure securitatea acestor resurse sau nationalizarea resurselor tarii, ca-i mai sigur. Pana la urma proprietar este poporul roman peste resursele Romaniei nu UNESCO sau altcineva. Romanii sunt singurii proprietri de drept, caci noi suntem mostenitorii stramosilor daci nu vreo organizatie straina.
      Partea care incurca sunt contractele care s-au semnat in diverse guvernari cu strainii privind exploatarea resurselor. Ele (contractele) ar trebui reziliate insa nu stim care este pretul acestei actiuni caci sigur exista clauze de despagubire in favoarea strainilor.
      Ar trebui trasi la raspundere cei care si-au pus semnatura pe aceste contracte si au permis si acceptat sa faca actiuni nesocotite care sa duca la instrainarea unor parti din patrimoniul tarii.

      Ștergere
    9. E clar ca Dracnea si Dancila au semnat o intelegere pt. a da Rosia Montana strainilor ,cand au vizitat Israelul .D'aia au retras dosarul de la UNESCO . Ce e asa greu de inteles ?
      Iar tu mai trolule , nu te crede nimeni cand incerci sa iti aperi sefii de la PSD.

      Ștergere
    10. 11:46, in inchipuirea ta, dar in realitate nicidecum. Aiurezi postand lucruri neconforme cu realitatea.

      Ștergere
  11. Geraldna.,anul trecut vara am íntílnt doua fete frumoase absolvente la o facultate de teologie din . Venetia,ne intelegeam ín franceza. Le-am dus ín bíserca noastra din . Calvaser,. Si nu le mai venea sa plece,atata de mult le-a placú. Apoi le-am condus ín cimitir unde au facut iarasi poze. Íe-am strans ín brate pe amandoua odata,am plans toti trei. A fost frumos.. Multumesc frumos. Cat despre . Rosia . Montana,este legatura spirituala cu stramosî nostrî daci. Daca ürem sa o pierdem pierduti suntem,nu ne mai púem numi urmasii 5ui. Decebal si-al luh . Traian.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Rosia Montana trebuie sa ramana in patrimoniul Romaniei. Nimeni nu are dreptul sa o transfere in alt patrimoniu strain. Este ceva sub Rosia Montana ramas de la strabunii nostri daci, ceva foarte important. Ori Oculta Mondiala doreste sa blocheze accesul fie prin preluarea in patrimoniul Unesco sau sa sigileze cu cianuri pentru a se impiedica accesul acolo, dedesubt. Romanii trebuie sa invete sa nu-si mai dea resursele si nici pamantul stramosesc la straini.

      Ștergere
    2. 13.35 vorbesti in dodii, habar nu ai ce prostii spui!

      Ștergere
    3. 13:35 nu mai rastalmacii lucrurile ! Patrimoniul UNESCO inseamna ca evreii lui Dragnea de la Gabriel Resources nu vor lua aurul de la Rosia Montana. Si Coloana Infinitului a lui Brancusi este in patrimoniul UNESCO si nu a luat-o nimeni . Patrimoniul UNESCO inseamna o lista de monumente si locuri unice in lume care vor fi PROTEJATE .
      Deci mai dezinformatorule , de la pesede ,te-ai dat de gol.

      Ștergere
    4. 13:35, mesajul tau se adreseaza sustinitorilor psd. Da, vorbesti pe limba lor ptr.ca sa "priceapa". Din pacate ptr. acesti oameni, sustinatori psd, informatiile sunt false. Urasc cand cineva isi bate joc de oamenii defavorizati(saraci), care nu au avut sansa ta in viata, mai, 13:35! Necazurile, neajunsurile, nemultumirile lor se TRAG exact de la cei ca tine 13:35! Aveti nevoie de ei DOAR ptr. vot. Sa iti fie rusine ptr.ca ti-ai cladit bunastarea pe spatele acestor oameni saraci! Sa iti fie rusine ptr.furnizarea de informatii false pe blog! Sunt prea saraci ca sa fie prostiti la nesfarsit de cei ca tine!

      Ștergere
    5. 01:37, nu trebuie sa amestecam strainii in resursele Romaniei. Pentru ca Rosia Montana trebuia si trebuie sa ramana in patrimoniul poporului roman. Trebuie cadru legislativ care sa protejeze resursele tarii, nu avem nevoie de straini implicati peste resursele tarii. Este un risc sa treci Rosia Montana din patrimoniul Romaniei si a romanilor in patrimoniul unei organizatii straine.

      Ștergere
    6. 09:07, tu dai dovada de multa nesimtire si obraznicie. Vorbesti neadevaruri ticluite dupa interesele tale. Mie nu trebuie sa-mi fie rusine pentru ca nu am de ce sa-mi fie rusine. Dupa bunastare poate umbli tu, altii sunt mai modesti si este suficient pentru un trai decent, ai inteles? Poate ar trebui sa mai gandesti inainte sa postezi anomalii.

      Ștergere
    7. 14.31 tu pricepi ca a intra in patrimonul UNESCO inseamna ca ai garantia ca nu ti-o ia nimeni si e protejata? Pe cate limbi si in cate feluri vrei sa ti se mai spuna ca sa pricepi o data? Nu te mai uita la Antena 3 ca de acolo ti se trage, nu-ti mai intelegi nici propria limba!

      Ștergere
    8. 14:36, este "normal"sa te manifesti arogand cand sunt date pe fata interesele tale! Ai si mintea scurta... mesajul cu Rosia Montana...transfer in patrimoniul strain... Hai,mai, an.14:36!

      Ștergere
    9. 19:11, 20:03 esti naiv daca tu crezi ca un transfer de drepturi patrimoniale inseamna doar atat. Trecerea din patrimoniul tarii in patrimoniul altcuiva din afara inseamna mai mult decat tu crezi. Este periculos, consider ca mai bine ar fi daca s-ar emite legi care sa protejeze patrimoniul tarii incat sa nu poata fi instrainat vreodata si nici exploatat in favoarea strainilor.

      Ștergere
    10. Rosia montana trebuie sa fie inclusa in LISTA sit-urilor PROTEJATE ale UNESCO , pt. a nu fi furata de Dracnea ,Dancila si evreii de la Gabriel Resources. Aurul Romaniei trebuie sa ramana in tara , nu in buzunarele lui Dracnea.

      Ștergere
    11. 11:50 Rosia Montana nu trebuie inclusa in patrimoniul UNESCO pentru ca atunci nu va mai fi a romanilor. Lupta nu este pentru aur(naivule!) ci pentru ce se afla sub Rosia Montana care in viziunea Ocultei nu trebuie vreodata dezvaluit umanitatii, de aia vor sa o puna in patrimoniul UNESCO sa ramana sigilata poarta. Insa ce este acolo trebuie dezvaluit umanitatii iar asta se va intampla, nu-i dupa nemernicii din Oculta. Rosia Montana este a romanilor si asa trebuie sa ramana, iar dezvaluirile se vor face la vremea potrivita, spre disperarea intunecatilor.

      Ștergere
  12. Ma ,ío asa le-as tranti de-o nationalizare,da nu ai cu cine ca din frúntea tarii toti sunt cumparati,asa ca nu va mai necajiti romani ,aurul luminii ceresti sa straluceasca ín inimile voastre si ducasa ín fundu iadului de nesatui. Muntii nostri aur poarta,noi cersim din poarta-n poarta,haideti sa cersim la poarta raiului direct,fara intermediari,iertare,pace,armonie,íntelepciune,sa punem mai mare set pe manúirea sufletului nostru,praf de ei,2 toti ahtiatii dupa averi sunt evreií,fííí diavolului,tatal minciunii,asa ca sa-i lasam la tatal lor,ca noi ne mai saturam cu mamaliga cu ceapa si cu o ruga si ce buna íi. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Petitie: "CEREM NATIONALIZAREA TUTUROR RESURSELOR NATURALE ALE ROMANIEI ! - Initiativa Legislativa care are nevoie de 500.000 de semnaturi"

      https://petitieonline.net/petitie/44953153

      Ștergere
    2. Asa este, ai dreptate an.15.43 asa sunt jidovi cum zici. De fapt ei sunt cei care au creat comunismul in lume, aceasta ciuma rosie. Duca-se in iad ca acolo merita ! AMIN

      Ștergere
  13. Mai,suflete dragi,mai stiti cand s-or íntalnit prima data lon cu . Gheorghe si cu o broasca testoasa si o ajuns la convingerea ca ori vine de undeva,óri va mere undeva? Va spui si io ca un ardelean,de unde o vinit codruta nu poate si mere dupa ce o slugarit atata lui coldea,ca noua ba. Acuma ajunge la lohannis? Prima doamna nu se aútosesizeaza? Am ajuns de rasula toti. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care ardelean , ca eu vad numai Teleorman ,unde sunt toti corupti.

      Ștergere
    2. 01:38, nu ai priceput nimic. Individa a venit din Sibiu iar 17:59 este ardelean de prin zona Sibiului. Teleormanul nu-i in acest context.

      Ștergere
    3. Prima Doamna a lui Dracnea ,nu este casatorita cu acte si este mai tanara cu 23 ani. E frumos asa in fata lui Dumnezeu ? Sta cu o femeie mai tanara decat fica lui....
      Toti de la conducerea tarii sunt din Teleorman: Dracnea ,Dancila ...

      Ștergere
    4. 17:38 Dar Dancila din ce zona este ? Videle, teleorman ....

      Ștergere
    5. 12:27, aici se vorbea de Kovesi, daca nu ai priceput. De la Sibiu vine. Teleormanul nu era in context.

      Ștergere
    6. 11:53,esti cumva o baba barfitoare? Viata personala a cuiva nu ar trebui sa ne intereseze.
      Corecteaza-te.

      Ștergere
  14. Mai suflete dragi,nu índemn la anarhie ,ci sa merem pe calea adevarului,sa respectam constitutia crestina a . Romaniei si sa sanctionam toate legile date de parlamentele alese anticonstitutional de pína acum. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. Alt broscoi testos.mai tare decat aia din . Galapagos,pe-aia nu i-am vast ,da am auzat ca músca asa cum ís ei de ínceti,asta-i ma dragii mei . Mugur ltzarescu ce ne face noua itele de atatia amar de ani de o albit saracul de grija noastra ,de fapt a aurului nostru,dupa ce le-o dat evreilor pentru hoholocaust tezaurul de la moscwa,o dus aurul bnr la londra,macar de ar fi acolo,de parca ar fi fost de pe valceaua lui,, . Si maine poimane ia pensie cat ía un orfelinat íntreg. Va rog sa iertati un om bolnav ca mine ce nu o luat polidinul cand a trebuit.,astept plutoniul cu cafea reteta , . Stefan . Gusa,da-i prea scump. Mulúmesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  16. ar iesi cu mare scandal daca bogatiile tarii ajung pe alte maini--destul c-au taiat padurile si gazele MARII NEGRE-parca intentionat au facut-o sa ia vieti si asezaminte-vai ,vai

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragnea si Dancila au vandut bogatiile Romaniei , evreilor. Au facut multe vizite in Israel ,de ce credeti ? Pt. Rosia Montana , Fondul Suveran ,etc.

      Ștergere
    2. 12:30, iara bati campii scriind doar minciuni extrase din mintea ta "minunata"?

      Ștergere