marți, 24 iulie 2018

HARTA ROMANIEI DISTRUSA LA IESIREA SPRE MARE !


                             Noapte de 23 -24 Iulie 2018,ora 0,33 !

                                       Dragii mei,

În aceasta noapte, in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor de parca as fi avut si un al treilea ochi in crestet,vad un Cer de noapte,iar sub Cer vad HARTA ROMANIEI.

     Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Harta Romaniei era pe un fond alb ca din plastic,fara inscrisuri,iar conturul HARTII era de culoarea fagurelui de miere; o culoare vie, o culoare care păre ca fierbe.
                Imagini pentru HARTA ROMANIEI.

Toata partea de la iesirea spre Marea Neagra (coada HARTII),era lasata in jos,era alungita de parca o mare greutate nevazuta apăsa pe ea. Ca o haina imbibata cu apa pana la refuz si care,atarna in jos,asa arata aceasta parte a Hartii Romaniei.
Dragii mei,ne asteapta vremuri tulburi !
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta DOMNULUI ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi,si sa ne apere ,sa ne ocroteasca cu mila si cu Iubirea Sa de oameni,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.

17 comentarii:

  1. Mai sunt orașe scufundate in Marea Neagra,daca se topesc ghețării marea se va mari in timp,va înghiți mult uscat...asta e o profeție de mai lunga durata sper...

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 08:08 asta înseamnă că o să dispari și tu pt.că ești un gunoi ! Dna Maria va plăcut așa mult comentariul că l-ați publicat de două ori !!!

      Ștergere
  4. Si tot pe calea armelor le luam inapoi ca sa o citez pe dna Ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere
  5. Dobrogea expusa atit unor interese economice prin rezervele mari de gaze,titei,titan ,geopolitic Putin are nevoie de ea pentru noua Uniune a slavilor pe care o pregateste Pas cu Pas sau pot fi miscari tectonice ale scoartei urmare a schimbarii axei pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. http://mariaghiorghiu.blogspot.com/2017/09/constanta-va-fi-sub-daramaturi-ciclon.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  7. asa si este.toate tarile si-au trimis trupe la marea neagra de ce.nu era mai bine fara nici o tara acolo.ce vor de fapt sa puna o presiune in jurul tarii noastre o greutate care atarna...vorbesc de pace si de mentinerea sigurantei in zona dar arata armele.chiar asa ne ar fi atacat rusii daca nu erau ei acolo.turcii i-au dat afara din zona lor oare de ce.daca nu erau ei acolo cu mentinerea pacii eram mai in siguranta.dar Dumnezeu are planurile lui sunt atrasi in cursa Lui si isi va implini razbunarea asupra Romaniei si Americanilor atragandui intr-un razboi care nu exista nu este al lor si caruia americanii i dau motiv sa existe cu scutul lor pe care il vand iar daca tara refuza sa-l cumpere e clar ca pe teritoriul tarii sunt teroristi si este un motiv sa distruga tara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Trebuie să se întâmple ceea ce a zis și îngerul rus la marea neagra.

    RăspundețiȘtergere
  9. PENTRU CEI CARE CRED ORBESTE IN TOT CE AUD SI VAD ,CHIAR SI LA NIVEL MENTAL.

    https://realitateposibila.blogspot.com/2018/07/consecintele-canalizarii.html#more

    RăspundețiȘtergere
  10. SF. PAISIE AGHIORITUL: OAMENII SE VOR ÎNTOARCE LA HRISTOS ŞI VA VENI ÎN TOATĂ LUMEA O LINIŞTE DUHOVNICEASCĂ PENTRU MULŢI ANI

    https://www.aparatorul.md/sf-paisie-aghioritul-oamenii-se-vor-intoarce-la-hristos-si-va-veni-in-toata-lumea-o-liniste-duhovniceasca-pentru-multi-ani/

    RăspundețiȘtergere
  11. UN INCENDIU URIASI SPRE EST,sa adeverit din pacate in Grecia.

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu ne mai rabdă Tatal nostru cat suntem de neascultatori si atata mizerie peste tot si multa batjocură. Si bine face ceea ce vrea sa facă...sa curețe odata pamantul ca nu se mai poate trăi așa...FACASE VOIA DOMNULUI...Ceea ce este scris a inceput a se adeveri din 2012...Dar nu intelege multa lume...multe suflete DORM...Păcat de cei care dorm si de toti copiii ca nu vor apuca sa se bucure si in aceeasi masura sa-si incheie complet tot ce au de invatat pe acest pamant...

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu se ştie cum, dar este lucru dovedit că, în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, mai ales către sfârşitul său, inginerii şi geologii germani ajunseseră să posede hărţi cu perimetrele gazelor de şist din Moldova şi Dobrogea. În zona Costineşti-Tuzla şi între Vama Veche şi Duranculak, în Bulgaria, au existat chiar colonii de ingineri şi tehnicieni nemţi, militari şi civili, care prin 1943-44 sondau şi cartografiau locul. După război, aceste hărţi au ajuns la americani, nu la ruşi, iar după 1970 s-a legat o prietenie deosebită între Ceauşescu şi preşedinţii Statelor Unite, respectiv Richard Nixon, Gerald Ford şi James Earl Carter.
    Proiectul secret „Zebra” abandonat în urma cutremurului din 1977

    În contextul prezentat, Nicolae Ceauşescu a primit de la americani hărţile şi specialiştii necesari pentru configurarea în secret a extracţiei gazelor de şist în parteneriat româno-american. Dacă petrolul nu era o problemă la vremea respectivă, gazele naturale clasice autohtone, necesare pentru o industrie chimică supradimensionată, erau insuficiente. Ruşii ne exportau gaz metan puţin şi scump, pentru că nu vedeau cu ochi buni independenţa noastră economică. Atunci s-a ajuns la un plan de extragere, împreună cu americanii, a gazelor de şist, proiect ce a primit numele de cod „Zebra”. În martie 1977 a intervenit însă cutremurul, iar de atunci, Ceauşescu, sfătuit de specialişti, a abandonat ideea exploatării gazelor de şist, pentru că poate influenţa mişcarea telurică, în special în zonele unde plăcile tectonice produc periodic seisme, cum este cazul Vrancei.
    Fracturarea hidraulică poate produce cutremure .

    RăspundețiȘtergere
  14. Vor fi ploi mari si vijelii in Dobrogea ...

    RăspundețiȘtergere