vineri, 27 iulie 2018

TRAGEDIE MONDIALA ??? SUTE DE MII DE OAMENI ....!


Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.
                                                 27 Iulie 2018,ora 17,23 !



                                                       Dragii mei ,

Tot in aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune de doua ori consecutiv asa:

          "Sute de mii de persoane ,au înnebunit !
          "Sute de mii de persoane ,au înnebunit !"

După care,glasul nu mai spune absolut nimic.
Dragii mei,după părerea mea,aceasta ar fi o Tragedie la nivel mondial.
Cu siguranta aceste sute de mii de persoane nu vor fi numai dintr-o anume Ţara.
O boala cumplita,vreun Virus ucigas poate duce la aceasta posibila uriasa Tragedie.
Sa ne rugam fratilor, cu toata inima si din tot sufletul nostru la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi, ci sa ne ajute ca s-avem minte luminata,inima buna,suflet luminat si multa Credinta in DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI,Cărora Li se cuvine toata cinstea ,slava si inchinarea,Amin!
                            Cu dragoste,Maria.
                           

41 de comentarii:

  1. De data asta cred ca aveti dreptate 😔

    RăspundețiȘtergere
  2. STIE DOMNUL-arme biologice si chimice !-ce nu-i posibil daca oameni de stiinta se pun in slujba RAULUI=laboratoare ascunse

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, se poate sa fie vreun virus...SAU omenirea poate afla un mare ADEVAR care a fost ascuns iar acest lucru ii va aduce pe unii in stare de nebunie pentru ca nu pot concepe ca totul este diferit decat au crezut... om vedea...

    RăspundețiȘtergere
  4. PREASFINTA TREIME IARTANE PE NOI MAICUTA SFINTA PREACURATA ROAGATE PT NOI. AMIN


    Maria multumesc pt toate aceste mesajele, poate se mai trezestete lumea, vazind ce se intimpla in toata lumea, EU sint sicura ca mai avem FF putin timp pina la punctul ZERO, ma doare f tare ca atunci cind conversez cu diverse persoane si le avertizez Ca' sintem FF aproape........si de venirea lui ISUS,. Imi RID in fata via cred nebuna. EU cred ca foarte putine persoane vor fi salvate la venirea DOMNULUI, pt ca pentru ei exista doar bogatie , moda, bani sex, si toate alte porcari care le ofera cel rau.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:29 Scumpa mea ,m-ai facut sa zambesc.
      Exact la fel si in "gradina"mea, pe nimeni nu intereseaza,nu vor sa auda, daca insist primesc niste replici de ma face sa tac.
      E trist,parca au perdea pe ochii si doape in urechi (se traieste ca si cum e normal toate aceste calamitati,semne pe cer,trambite,ozn-ri), NU-NU E NORMAL.
      Raspuns: ei si daca murim-murim cu totii(pai nu sunt idioti)
      Simt ca trebuie sa ne pregatim cumva pentru aceste:incercari,cernerea, transformari,venirea Domnului.
      Voi continua sa pastrez CREDINTA la cote maxime, va fi ca o locomotiva(ii furnizezi carburant sa aibe putere sa traga dupa ea toate vagoanele pline sau goale)

      ps.deci...roaga-te si pentru toti cei apropiati

      Ștergere
    2. 00.32 ai uitat sa te semnezi „scumpa mea”! Cu dragoste, Maria!

      Ștergere
    3. 23:29&00:32, de ce nu incepeti cu voi? Pregatiti-va! In general, oamenii cand sunt dezamagiti de viata isi caut refugiul la Dumnezeu. Se resemneaza cu soarta. Isi plang de mile din orice. Pana una alta, voi ce fapte bune ati facut pe Pamant? V-ati gandit de ce nu va asculta cei carora incercati sa le vorbiti "pasareasca"? Voi nu stiti sa transmiti "mesajul" celor din jurul vostru; habar nu aveti ce inseamna dragoastea de oameni.. Incercati supunerea omului prin amenintari. Vreti sa vi se dea dreptate fortat. Pana una alta, cernerea va incepe cu voi, doamnelor, 23:29&00:32!

      Ștergere
    4. 06:48 bravo,in sfarsit o persoana inteligenta .

      Ștergere
    5. 15:18, lasati-o mai moale cu INTELIGENTA.....nu vedeti ca PROSTII si PROSTIA ne conduc ??????

      Ștergere
    6. 06:49 te-ai bagat ca musca in ciorba. Inteligetul tace si observa,iar prostul latra.
      ps.nu ti-a cerut nimeni parerea ca sa te oparesti asa rau.

      Ștergere
    7. 18:56 aveti dreptate, comentariul 06:48 a fost deplasat,urat si si-a dat in stamba cu PROSTIA din capul lui

      Ștergere
    8. 18:56, in cercul tau te conduc aia cu PROSTIA. Pe noi ne conduc cei cu dragostea de tara si de neam si care au facut ceva pentru romani, fatza de ceilalti.

      Ștergere
    9. 06:49, Doamne fereste. Mare e Gradina lui Dumnezeu.
      What's wrong with you?!

      Ștergere
    10. 06:49,ai mancat ciuperci otravite de esti asa oparit?

      Ștergere
    11. 06.49 are dreptate. In mintea unora, cernerea se refere mereu la ceilalti care ii contrazic si nu la ei.

      Ștergere
  5. Fereasca-ne Dumnezeu.Maria,te rugam,roaga-te pentru noi pacatosii!Multumim.

    RăspundețiȘtergere
  6. Ceva mai rău nu poate sa fie pentru oameni!

    RăspundețiȘtergere
  7. Se poate ca cele citeva mii de oameni care vor"inebuni"sa fie defapt cei normali, iar noi restul, neincrezatorii sa fim cei debili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:53De la...calculator!Dar e scris si:
      "O buba rea si ucigatoare va apare pe toti care s-au inchinat "chipului fiarei al carui numar este 666"!

      Ștergere
  8. De la consum de carne se poate transmite vreun virus de nebunie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Boala vacii nebune este cauzată de un agent infecțios numit prion, care nu poate fi inactivat prin fierbere sau alte tratamente termice. Transmiterea la om se face prin consumul de carne sau prin contactul între pielea rănită și produse cum ar fi gelatina, cleiul sau pielea animală. Prionii ajung în creier unde declanșează reacții la nivel celular care au ca rezultat formarea de plăci fibroase care creează "găuri" microscopice în substanța neurală. Această "ciuruire" a creierului duce la degenerarea funcțiilor mentale și fizice, până la deces.

      La om, prionul bovin produce o boală tip Creutzfeldt-Jakob, mortală după o lungă suferință. În Marea Britanie, de la descoperirea afecțiunii au fost înregistrate 165 de cazuri care ar fi putut să fie generate de contaminarea prin consum de carne de la vaci afectate de encefalopatie. Uniunea Europeană a impus un embargou Marii Britanii, în 1999, care a fost ridicat abia după 10 ani, timp în care au fost sacrificate sute de mii de animale, pentru a opri epizootia.

      Ștergere
  9. Inamicul numarul unu Stresul si apoi poluarea chimica si electomagnetica,telefoanele mobile si antenele de retransmitere mai ales in marile orase,cu cit mai multe cu atit mai rau cresc temperatura creerului dar si a ochiului care e afectat de lungimea conversatiei pe mobil.
    Undele trec prin celule si le dezechilibreaza dind si cancere, insomni care dau si boli vasculare , de inima si AVC.
    Pericol mare noaptea in apropierea capului nu numai telefoanele dar si ceasurile electrice,liniile electrice mai ales cele de inalta tensiune si fregventa sub 300 de metri,deoarece cu cit sint mai aproape puterea receptionata este mai mare si mai periculoasa.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumim frumos pt avertismentul deosebit de grav, doamna Ghiorghiu !
    Cum programul "investeste in tine" intarzie sa apara, putini psihiatri vor fi pe baricade in Romania cand dezastrul va lovi. psihologia fiind subfinantata, la limita dezvoltarii, cu actualii studenti haituiti in ultimul de profesori si pusi sa faca sute de drumuri inutile pt banalitati, Romania o sa alerge dupa psihologi doar atunci cand va fi prea tarziu si se va constata ca suntem in plina criza fara arma suprema: arma sufletului.
    sper ca aceste randuri sa apara si in rapoartele putinilor care reusesc sa termine, pe motiv ca au totul finantat de la stat, adica plagiatorii din padurea Baneasa. toti restul suntem expusi subdezvoltarii.
    https://e-psihiatrie.ro/eurostat-romania-printre-statele-cu-cei-mai-putini-psihiatri/
    felicitari tuturor fortelor implicate ! ati reusit sa slabiti tara din interior !

    RăspundețiȘtergere
  11. Sincer...ma uit in jurul meu si toți îmi par nebuni,intru pe net -la fel, am senzația ca e ceva in aer care afectează in masa creierele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, asa mi se pare si mie cand iti citesc mesajele.

      Ștergere
  12. Păi lumea e plină de nebuni, Doamne fereste de mai multi! 01:18 cu mii de scuze dar psihologii la ce scrie dna Maria nu mai ajuta (indiferent din ce tara). Credința în Cel de Sus ne mai ajuta! Sper sa nu fie gen zombie nebunia asta..😕

    RăspundețiȘtergere
  13. Asta este adevărat.In spitalele de psihiatrie se interneaza tot mai multe persoane.Si cati sunt cei care nu se tratează? Răspunsul nu e greu de dat, îl vedem în jurul nostru.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu cred ca datorita schimbarii polilor...se schimba si campul electromagnetic...si altele...eclipse...toate schimbarile planetare duc la perturbarea functiilor corpului uman...trebuie sa fim mai buni, iar atunci numic nu ne va face rau...Cu drag va imbratisez Doamna Maria, va multumesc pt. tot ce ne comunicati

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand magnetismul terei va ajunge la zero va trebui sa ne adapostim in cusca faraday pentru 3 zile pentru a preintampina nebunia.

      Ștergere
    2. Sau mai usor, iti pui o palarie de staniol.ce zici, 14:43 ?!?

      Ștergere
    3. Si cum o sa stim ca magnetismul e aproape de 0?

      Ștergere
  15. Creierul uman este un "computer" foarte performant ( ca nu e folosit la o capacitate mai mare,e alta poveste si asta ),dar extrem de sensibil...Si da,poate fi manipulat ( creierul ) si "virusat" foarte usor . Se pare ca la ora actuala exista mijloacele de a crea "zombi umani" ( arme biologice,dar si psihotronice ). Ati auzit de "candidatul manciurian"? Oricine e tinta poate deveni unul...Nici nu vreau sa ma gandesc ce se poate face cu o multime de "candidati"...si este doar un exemplu.Cred ca la ora actuala exista mijloace mult mai diabolice de "resetare" a creierului,ceva ce se poate aplica si asupra unor mase mari de oameni...Nici nu ne imaginam in ce lume traim,cred ca aflarea adevarului i-ar face pe multi sa clacheze...

    RăspundețiȘtergere
  16. Da,e adevărat...Tehnologia a ajuns deja prea departe şi din păcate în defavoarea ființelor umane...Elita mondială nu dorește ca civilizația umană să evolueze spiritual pentru că aceasta ar însemna sfârșitul manipulării...Dar este necesar să ştiți că acesta este doar începutul,unei ere care probabil nu va conduce decât la extincția rasei umane...Din păcate,ființele umane nu au învățat încă să existe în deplină armonie cu natura şi cu semenii lor...Și dacă omenirea nu va face un efort pentru transformarea ei spiritualăsta, mă îndoiesc că ne aşteaptă un viitor prea luminos...

    RăspundețiȘtergere
  17. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa ceva.
    Mereu zic Doamne sa am mintrea intreaga si sa am dragoste de Dumnezeu iertare de pacate si sanatate si nimic mai mult
    Daca le avem pe acestea nu mai avem nevoie chiar de nimic.
    Sa revenim la subiect cred ca ne otraveste de sus prin ce mancam de aceia cand mancam este bine s-a facem semnul sf. Cruci peste mancare s-au bautura care o avem pe masa sa inchinam si apoi sa mancam si sa bem este foarte bine. Explicatia este ca poate un patron nu a platit muncitorului care a produs mancare nautura s-au pur simplu da la necuratu si va dati seama ca e bine s-ai pronuntam numele dar sa nui dam lui ceva pentru ca intra in ce afurisim si noi mancam,bem si mai departe stiti ce urmeaza. Este bine s-a inchinam. Cu mult drag si doamne ajuta la toata lumea cu mult drag.
    DOAMNE AJUTA

    RăspundețiȘtergere
  18. Astia sunt plecati de acasa:

    https://adevarul.ro/life-style/stil-de-viata/zeci-mii-oameni-cer-permita-bea-bautura-dintr-un-sarcofag-descoperit-egipt-este-fapt-lichidul-1_5b5c5328df52022f75b9b000/index.html

    RăspundețiȘtergere
  19. Bolile neurodegenerative instalate in stadiu avansat nu mai pot fi vindecate,singurul tratament acceptabil e cel preventiv prin evitarea factorilor de risc,alimentatie si viata echilibrata cu pauze in activitate pentru reducerea stresului,eventual pentru incetinirea evolutiei bolii deja incepute-craciun

    RăspundețiȘtergere
  20. 3,09 Ai dreptate,credinta e un factor de stabilizare pentru astfel de boli-craciun

    RăspundețiȘtergere
  21. 8.06 Buna idee, staniolul e valabila si pentru invelitul telefonul mobil si in plus nu mai poate fi detectat de cei cu ochii 'albastri' care ne urmaresc///.

    RăspundețiȘtergere
  22. Virus West Nile adus de tintari, ajuns in sudul [dolj] si est [Iasi] Romaniei ca urmare a schimbarilor climatice ,afecteaza sistemul nervos si memoria-craciun

    RăspundețiȘtergere
  23. https://archangelmikail.blogspot.com/2018/08/iin-urma-unei-anomalii-sute-de-mii-de.html

    RăspundețiȘtergere