marți, 31 iulie 2018

O FURTUNA GROAZNICĂ !!! PLOI EXTREME SI NORI NEGRI SPRE PĂMANT !


                                              31  Iulie 2018,ora 6,02 !

                                        Dragii mei ,

În aceasta dimineata, m-a trezit un glas care spune ceva tare ingrijorator.
Glasul spunea asa:

               "Noile semne arată că ,va fi o furtună groaznica! Acum!"
                                         

Imagini pentru FURTUNA IMAGINI.

Prieteni dragi, daca pana acum nu am stiut ce inseamna o furtuna groaznica,iata ca,din păcate, vom avea parte sau poate vom auzi numai,de o furtuna groaznica.
Imagini pentru FURTUNA IMAGINI.
Dragii mei,o furtuna groaznica inseamna o furtuna devastatoare .
Sa ne fereasca Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de o astfel de furtuna groaznica.
Odată cu auzul glasului cu furtuna groaznica,vedeam cum din Cer ploaia cadea ca din cascada,iar pe strazi ziua se transformase in intuneric,din pricina unui perete negru ca de fum,sau poate apa involburata,care aparuse de nicaieri.
Brusc,Cerul de ziua se transformase in noapte.
Dragilor, sa nu uitam ca sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului in fiecare clipă,ca sa fim păziti de astfel de tragedii.
Iata dragilor că, chiar in acest moment cand scriu,desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele inspre Sud, vad nori negri si densi precum stanca,nori care coboara spre pamant,precum coboara Elicopterul pe spatiul de aterizare.
Norii se lasau in jos ,de parca o greutate uriasa i-ar fi impins spre si pe pamant.
Sa multumim in fiecare clipa fratilor,pentru ca ne trezim dimineata,pentru ca respiram si ne bucuram de rasăritul soarelui ,pentru ca ne bucuram de toti cei dragi din jurul nostru pe care ni i-a dat BUNUL DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI.
Sa plecam genunchii nostri si sa cerem iertare Lui DUMNEZEU si PREA SFINTEI NASCATOARE de DUMNEZEU ,pentru gresalele noastre facute cu voie sau fara voie,ca astfel, sa gasim calea spre mantuirea sufletului nostru,Amin!
                                      Cu dragoste,Maria.


20 iul. 2018 - Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL ...


                             Prieteni dragi,


               În zilele de 11 si 12 August 2018,va astept cu mare drag la Sala Dalles -Bucuresti, unde va avea loc LANSAREA Cartilor : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM si 
VIATA EXTRATERESTRĂ !
Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si ,
VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES,adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti.
         Imagini pentru sala dalles adresa.
                   Imagini pentru sala dalles imagini
              Imagini pentru sala dalles adresa

                Imagini pentru sala dalles adresa
Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu. 
Cartile vor costa in felul urmator:
Primul volum din 2016 Adevarul Duhului Sfant - 28 leiRomania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim  35 lei (vol .2), precum si Viaţa Extraterestra 15 LEI (vol.3).
Dar fiecare cititor si iubitor de Dumnezeu si de Maica Domnului ,va cumpara ce volum doreste!
DONATORII vor primi toate cele 3 CARTI total GRATUIT ! 
Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
Pe parcurs ,la nevoie, voi reveni cu amanunte !
Iata dragii mei :

ADEVARUL 
.DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ! 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..



Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 

Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.

Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 

                                      Maria Ghiorghiu.

76 de comentarii:

  1. Dumneavoastra doamna Maria spuneati ca vine Iisus vara dar a mai o luna osa vie sau nu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De venit-vine,dar cine stie exact cand?a zis Maria ca vine in vara asta?nu!nu mai puneti intrebari aberante!

      Ștergere
    2. 18.17 lumea intreaba pentru ca asa i se spune. Ti-e frica sa nu oboseasca Maria cu raspunsurile? Ce te ratoiesti asa?

      Ștergere
  2. Bine ati venit . F1 , F2, F3, F4, F5 .
    Sa mai aiba lumea indoieli ca potopul lui Noe nu a fost pe intreg pamintul :
    Facerea 6
    17.Şi iată Eu voi aduce asupra pământului potop de apă, ca să pierd tot trupul de sub cer, în care este suflu de viaţă, şi tot ce este pe pământ va pieri.
    facerea 7
    11.in anul şase sute al vieţii lui Noe, în luna a doua, în ziua a douăzeci şi şaptea a lunii acesteia, chiar în acea zi, s-au desfăcut toate izvoarele adâncului celui mare şi s-au deschis jgheaburile cerului;
    .......
    19. Şi a sporit apa pe pământ atât de mult, încât a acoperit toţi munţii cei înalţi, care erau sub cer.
    20. Şi a acoperit apa toţi munţii cei înalţi, ridicându-se cu cincisprezece coţi mai sus de ei.
    21. Şi a murit tot trupul ce se mişca pe pământ: păsările, animalele, fiarele, toate vietăţile ce mişunau pe pământ şi toţi oamenii.
    22.Toate cele de pe uscat, câte aveau suflare de viată în nările lor, au murit.
    23.Şi aşa s-a stins toată fiinţa care se afla pe faţa a tot pământul, de la om până la dobitoc şi până la târâtoare şi până la păsările cerului, toate s-au stins de pe pământ, şi a rămas numai Noe şi ce era cu el în corabie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In secolul acesta , cred ca Noe ar cauta cu lupa pe cine ar mai putea lua in corabie .

      Ștergere
    2. Noe, al zecelea patriarh după Adam, a luat doar pe ai sai in corabie din care a luat nastere, dupa potop(8) a doua oara omenirea , din cei 3 fii ai lui :Sem, Ham și Iafet, . Nimic nou sub soare .
      Facerea 7
      13.In ziua aceasta a intrat Noe în corabie şi împreună cu dânsul au intrat Sem, Ham şi Iafet, fiii lui Noe, femeia lui Noe şi cele trei femei ale fiilor lui.
      in total sunt
      2- Noe si femeia lui
      2-Sem si femeia lui
      2-Iafet si femeia lui
      2-Ham si femeia lui
      8 oameni dintre care 6 oameni au refacut omenirea ( steaua lui David )

      Ștergere
    3. Nu acesti 6 oameni au refacut omenirea,e nevoie de citeva zeci de mii de ADN,recoltate de la cei putini alesi din cei multi chemati

      Ștergere
  3. Sa ne fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului doamna Maria de asa furtuna mare numai cand ma uit la poze va rog sa ma credeti ca nu e bine deloc.
    Bunul Dumnezeu sa fie cu noi cu toti doamna Maria.
    Cu mult drag si abia astept s-a iau cartile. Doamne Ajuta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Se apropie Iisus Hristos cu gloria pe pamant.Va veni in scurt timp catre noi.Furtunile se vor inteti la maxim de acum pentru ca El se tot apropie ca un vant si ca un vartej de vant puternic si ca un foc in nori si pentru ca trecem si printr-o perioada de tranzitie de la un sezon la altul. Este vorba despre o noua dimensiune supranaturală in care vom intra cu totii si va fi un sezon plin de miracole,vindecari si minuni si lucruri pe care nu le'a mai vazut omenirea..Isus se pregateste sa inceapa lucrarea acum cu profeții,apostolii,învățătorii si evanghelistii care ii va trimite la toate natiunile sa pregătească venirea sa a doua.
    Ne apropiem de momentul cand in Romania va fi instalata si scena internațională si la care vor lua parte toate natiunile si toate limbile de pe pamant.Dumnezeu ii va trimite in curand aici vor veni din Asia,Africa,Orient,Australia ,Europa si Sua..O sa vedeti planul de restaurare,vindecare si eliberare si o sa vedeti ca nici nu stiti ce pregateste Tatăl Ceresc pentru România pentru poporul sau ales..Iisus vine sa va elibereze de forțele întunericului si sa nimiceasca lucrarile de viclenie ale vrajmasului si sa-l zdrobeasca ca atunci când culegi via si vrei sa faci mustul..Vine sa curețe pământul de minciuna lui Satan .O sa mai vorbim...monica meryah..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Monica,nu putem sa te credem! Iisus este fiul unui savant ET(Yahve) si a unei pamintence. Ma crezi?

      Ștergere
    2. Monica,

      Vorbeste-ne mai multe despre tine, de unde ai tu aceste capacitati si cum le-ai dobandit ? In urma carei experiente ai inteles ca aceste mesaje sunt profetice ? Iar vindecarile despre care vorbesti, cum se vor face, cine le va face ? Multumesc .

      Ștergere
    3. Se apropie, vine, se pregateste. ...
      Cand?
      Ca asta auzim de vreo 10 ani.

      Ștergere
    4. Nu exista "free lunch" pe acest pamant. Urmeaza sa se instaleze toate tarile lumii in Romania?.VA FI O SINGURA RELIGIE? (noi romanii la ce renuntam?....ceva nu e in regula,adica tot globul cu musulmani se vor inchina la religia noastra ortodoxa sau NOI ne vom inchina la o noua religie????) NWO VINE CU CIPUIREA , AICI va fi CENTRUL PAMATULUI?......dar exista o contrazicere :1.intai e cernerea cu toate cataclismele(inundatii,cutremure,Etna clocoteste,),
      TU INTR_O POSTARE ANTERIOARA AI ACCENTUAT : IESIREA TA IN PUBLIC CU TOTI APOSTOLII TAI(in cateva saptamani).
      <<>>


      ps Ce studii ai? De unde vi? Tu esti Monica Gabor COLUMBEANU?
      TE-AM CHICIT?
      Nu te aprob, Nu te dezaprob,Dar povestile tale sunt imaginabile si induci populatia in eroare.
      Anul 2018 ne vom lupta cu problemele climatice, NU RAZBOI.
      O sa mai vorbim...mm. DA! cu siguranta o sa vorbim in 2019.

      Ștergere
    5. Aveti răbdare ca veti afla toate răspunsurile la timpul potrivit.In curand apar toate lucrurile ca niste dezvaluiri.Vine clipa adevarului.Veti vedea cum si in ce fel se va intampla totul..Iisus e acum in drum spre pământ si vine sa lucreze ca la inceput cu semne si minuni pentru a întoarce orice suflare la credinta si totul se datoreaza iubirii nemasurate si bunătății lui Dumnezeu pentru a mai da încă o sansa lumii la pocainta si pentru ca toti sa fie salvati. Ceea ce urmează nu sa mai vazut si nu sa mai intamplat de la crearea lumii si vor fi manifestări care va întrece orice imaginatie dincolo de absolut si va depasi orice minte umana..Asemeni lui Ilie si Enoch care sunt gata si ei sa iasă pentru restaurarea lucrurilor si transformarile vor fi uriase.Acuma vor incepe profetiile din Apocalipsa sa se se desfasoare sub ochii tuturor.O sa mai vorbim. monica meryah.

      Ștergere
    6. An 02:13 despre ce război vorbesti tu ?Am spus Eu ceva in comentariul meu de război?Am spus ca El vine ca un judecător sa curateasca pământul cand va începe Cernerea.Va cerne pe cei buni de cei rai.Cernerea-Apocalipsa începe cand apar apostolii sa lucreze cu semne miracole si minuni acestea sunt zilele din urma nu vezi semnele in jurul tau? Vor fi cataclisme in lume in timpul cernerii si a marilor treziri mondiale.De aceea se va face unirea națiunilor pentru a pregăti pământul de venirea lui Iisus când va aparea oficial in văzul tuturor.Prima etapa a venirii se face acum in Septembrie cand vor începe lucrarile care le-a facut el acum 2000de ani.Precum a fost la prima venire cand el savarsea semne vindecari si minuni astfel va fi si la a doua venire..ai inteles mai anonim 02:13? Începe un revival mondial.
      monica meryah.

      Ștergere
    7. Nu te supăra dragă monica dar,d-na.Maria primeşte mesajele de la DUHUL CEL SFĂNT si mesajele te contrazic!Nici sfăntul Arsenie n-a avut profeții prea încurajatoare.Maria H

      Ștergere
    8. Monica,ai dreptate. Isus va veni impreuna cu ET de pe planeta unde traieste(ca doar nu sta in cer). Atunci,toata lumea va cunoaste adevarul(vor fi dovezi) si se va renunta la orice forma de religie. Important e daca vor ateriza in Romania!

      Ștergere
    9. Dna Maria Handic daca ati fi citit mesajele mai clar ati fi observat ca nu contrazic pe nici un sfânt părinte si nici pe doamna Maria..Chiar pe blog exista anumite mesaje care confirma ceea ce afirm eu.Exista o pregatire in acest moment si initierile sunt spre final.Dumnezeu Tatal ne pregateste pentru marea misiune.Apostolii vor transforma Romania in Noul Ierusalim.Si Arsenie Boca si alți sfinti părinți au prevestit acest lucru despre Romania. Dar,va repet ca eu nu contrazic pe nimeni si apoi Cernerea si apocalipsa trebuie sa înceapă cu toate evenimentele scrise pe blog.Toate mesajele insuflate de la duhul sfant se vor adeveri.Si cand vor începe vor începe una dupa alta.Eveniment dupa eveniment.Pentru ca atunci intram in Apocalipsa oficial cu tot felul de cataclisme..Va spun ca orice urma de îndoială vor fi spulberate in curand cand totul va fi dezvăluit..Extraterestrii sunt deja sositi deasupra Bucurestiului dar se vor arata la momentul potrivit acum sunt ascunsi de nori.in ultimele zile s-au auzit tot mai multe sunete de motor si de metal venite din spatiu si semnale de avertizare ca ei sunt deja veniti...Si atunci veti vedea ca toate mesajele dnei Maria se vor confirma si atunci sa va vad pe toți cum veti reactiona cand dintr'o data aflati ca Dumnezeu era cel care ii descoperea mesajele pe care unii le considera false.Vor cădea de rusine mai mult ca sigur..Sa va vad atunci cum vi se înmoaie glasul si cum o sa va para rău ca ati lovit tot timpul in cine nu trebuia.Doamna Maria este si Iisus in care ati lovit.
      Iisus o sa va arate faptele si veti amuti de frica .Vine momentul adevărului in curand..Apoi Dna Maria va avea si susținători puternici
      - Apostolii- pe care o vor sustine cu tarie in lucrarea ei si va demonstra toate scrise de ea..Mai vorbim.
      Ps.Dna Maria Handic ma iertați nu am facut nici o aluzie la adresa dvs.va respect si va prețuiesc.Am vorbit pentru ceilalți care lovesc in graiul lui Dumnezeu.Multumesc mult pentru mesaj.
      monica meryah.

      Ștergere
    10. An 17:16 extraterestrii sunt deja aici deasupra Bucurestiului dar se vor arata in curand.SEMNELE sunt tot mai evidente ca sunt deasupra țării..noaptea se aud multe sunete aici dar si ziua..dar am confirmarea ca se vor arata si oamenii vor fi martori.Si atunci religiile vor dispărea cand vor vedea adevarul..Si toti se vor uni in numele lui Iisus in noua ordine prin unificarea tuturor creștinilor.
      monica meryah.

      Ștergere
    11. 15:34 Nu ,nu am inteles . Nu te cred. Cine sunt apostolii tai?


      1. Intr-o postare a ta anterioara ,TU "ne-ai promis" venirea ta (in cateva saptamani) in public cu apostolii tai, sa ne invatati pe noi romanii cum sa ne intoarcem la credinta.

      Cu siguranta vom mai vorbi in 2019 aici pe net

      Ștergere
    12. 20:02 da bine.Cu siguranta esti greu/a de cap.Mai vorbim..Si in 2019 veti vedea cele mai mari minuni..
      Acuma va fi doar începutul.
      monica meryah.

      Ștergere
    13. monica meryah ce inseamna ca Iisus se apropie? Se intrupeaza sau vine cu un ozn? Ca doar n-o zbura prin cosmos!

      nu cumva esti tot Maria si vrei sa pari alta persoana? Asta este „graiul” Mariei: „Am vorbit pentru ceilalți care lovesc in graiul lui Dumnezeu.”

      Ștergere
    14. 22.16 e greu de cap? Asta este exprimare de proroaca a lui Dumnezeu catre un semen? Numai minciuni proferezi ca si cea cu care te-ai aliat, asta daca nu cumva esti una si aceeasi persoana.
      Auzi... extraterestrii stau ascunsi in nori deasupra Bucurestiului”. Chiar ne crezi idioti??? Armata si americanii i-ar fi interceptat demult. Numai increngaturi de minciuni spui. Sper sa te „auda” Dumnezeu!

      Ștergere
    15. Cred ca tu an.23:40 nu stii nimic despre aceste rase extraterestre.Ei pot lua forme oricum doresc nu sunt materiale ci fiinte de energie care pot lua si trup la comanda..Deci pot fi camuflate in nori sau pot lua forma de nori deci nu stii nimic despre acest subiect ca sa ma acuzi de minciuna.Si nu sunt demoni cum pretind unii spalati pe creier.Ei sunt fiinte rationale,delicate,speciale si mult mai evoluate spiritual decat rasa umană.absolut toti sunt sfinti si mai buni la inima decat oricare dintre voi care nu aveti cei 7 ani de acasa..numai cuvinte de batjocura pe limba voastră.Dar timpul vostru e limitat gata.Poți sa ma înjuri cat vrei.
      monica meryah.

      Ștergere
    16. monica, draga, du-te mama la un psihiatru ca e de rau. Ineptiile tale au depasit limita. Stiu foarte multe despre extraterestri si sunt la curent cu ce apare nou in domeniu dar lucruri adevarate, nu cele din imaginatia ta bolnava. Simt oamenii falsi de la o posta asa ca nu te mai stradui sa ma convingi inventand elucubratii caraghioase. Cu mine nu-ti merge!

      Ștergere
    17. Tocmai stau pe terasa si ma gandeam,ca de sta vreunul camuflat in nori si se bolboaie la mine....zau ca nu mi-ar place!Numai cand citeam Harap Alb,era asa fascinant.Doar ca atunci,copil fiind,ma bucuram la final.Acum ma ia tristetea cand citesc asa ceva!

      Ștergere
    18. 22.16 monica meryah, ai ramas blocata cu „acum va fi doar inceputul”. Cand ai de gand sa depasesti faza asta si sa vii cu dovezi concrete! De vorbe suntem satui pana in gat. Pe de o parte ne omoara politicienii, pe de alta parte voi prorocitele alese cu apostolii si cu Dumnezeii vostri ca singur nu sunt si ai nostri. Numai apocalipse si catastrofe vedeti peste tot.

      Ștergere
    19. 00:56 stai linistită ca sunt mai sănătoasă la minte ca tine.Cred ca tu ai nevoie urgentă de doctor psihiatru pentru ca e mare nevoie.nu vezi câtă ură răzbate din cuvintele tale?Mie sa-mi fie teama de tine? Niciodata..Cu Dumnezeu sa nu te pui Ok? El detine sabia de foc si o foloseste impotriva oricarui doreste.Si e gata sa loveasca cu ea ca sa pedepseasca.
      Si apropo tu nu ai nici un drept sa-mi vorbesti mie asa dar nici la adresa dnei Maria care este plina de Duh Sfant dar ceea ce doresti altuia ti se va întoarce tie insutit inapoi.Si mare necaz vei avea.Ai auzit bine da? Iubire din cuvintele tale nu se arata oare ce fel de persoana esti?..vad ca esti pornita impotriva Dumnezeului nostru CEL ADEVARAT SI DREPT ca al tau e Dracu Dumnezeul tau furios care vrea sa distrugă Cuvântul Neantinat si Adevarat al Duhului Sfânt din graiul lui Dumnezeu.Dar lovesti dur nu te lasi.Ok.eu zic sa o lasi balta,altfel nu te vad bine..Si eu nu am de gand sa-mi mai racesc gura pentru toții nebunii ca tine.Rusine sa-ti fie..te anunt de acum.tu ca sa te confrunți cu mine in viitoarea mea misiune apostolica nu ai nici o sansa de izbândă.Te vei lovi de Dumnezeu si de puterea sa..
      monica meryah .

      Ștergere
    20. 01.21 m-ai facut sa rad. :))) Ai grija ce faci pe la terase ca esti monitotizat de sus din nori, „se bolboaie aia la tine!”
      :)))))))

      Ștergere
    21. Stateam pe terasa mea de acasa!...si zau ca meditam!!!😁

      Ștergere
  5. Rezultatul incalzirii globale,rezultat al consumului exagerat,rezultat al egoismului si orgoliului omului care consuma resurse medii pe cap de locuitor dublu fata de cit poate regenera Pamintul si e doar inceputul.-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum consuma dublu mai Craciun,cand 80% cel putin fac economie?!

      Ștergere
  6. https://b1.ro/stiri/eveniment/anm-cod-galben-ploi-1-august-234593.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://adevarul.ro/locale/iasi/foto-imagini-apocaliptice-ultima-zi-cuptor-iasi-judetul-cod-meteorologic-vreme-severa-1_5b60aec5df52022f75daf05c/index.html#photo-head

      Ștergere
  7. In Bucuresti ploua zilnic, zici ca suntem la ecuator.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru cei interesati,in seara asta la ora 21 pe Antena 3 MINISTRUL Mihai Fifor despre ROMANIA si Razboiul HIBRID-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fifor al tau spune numai prostii! „Rachete balistice”! Ai timp sa te uiti in gura unui neprofesionist, craciun?

      Ștergere
  9. Monica , ce crezi tu despre spovedanie si Impartasanie?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20.32 monica crede ce crede si Maria. Nu ai inteles asta pana acum? Sunt „gemene” in gandire si isi iau apararea una alteia. Nu te mai osteni sa afli ce hram poarta ca iti irosesti energia degeaba pe lucruri care nu merita. Impostori sunt pe toate drumurile.

      Ștergere
  10. Monica surioara,am scris la comentarii. Brasovul sub ape,despre ínseptita venire a . Domnului . Iisus . Hristos pe pamant. Citeste cu atentie,sa nu-ti fuga gandul . Multumesc frumos.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu pot sa o injosesc pe doamna Maria dar ea are multi ani de cand spune ca vine iisus,inca din 2004 sincer aceasta profetie oare cand va fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca asa scrie in biblie,Iisus va veni dar nu cand vrea monica si maria si mai ales, nu asa cum spun ele! Amandoua arata cu degetul dar nu se vede nimic la orizont!In schimb extraterestrii s-au mutat deasupra Bucurestiului dar s-au preschimbat in nori! Pe buuneeeee??? Cat de redus sa fii sa crezi asemenea enormitate???

      Ștergere
  12. Am avertizat mai demult ce urmeaza, Nu m-ati crezut si m-ati luat in ras. Cand va veni pustiitorul, am sa rad eu de voi. Se apropie vremea curatirii. Sper sa va placa iarna care vine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.55 „pustiitorul”?????????
      Auzi, din cate inteleg eu si tu tot pe Pamant locuiesti, tot in Romania, deci de cine vei rade?

      Ștergere
    2. O iau extraterestrii pe nava lor,si acolo e cald si bine # asta-i profetia mea!😁

      Ștergere
    3. 23.43 nu da din gura aiurea. asteapta si vezi

      Ștergere
    4. 23.43 eu cred ca tu dai din gura aiurea.
      Frateee, nu mai ai loc de profeti si apostoli cati sunt pe blogul asta! :)) Cred ca Maria a raspandit „boala”!

      Ștergere
  13. Doamna Maria vreau sa va rugati pentru mama mea care simnte ca moare are 48 de ani, nu vreau sa-mi pierd mama de tanar are puroi la maxilar. a zis doctorul ca nu a vazut asa ceva in 17 ani de munca. mama are puroi de 2 luni de zile doctorii nu stiu ce au mama. se nummeste Pavel Gabriela nascuta in anul 18.04.1970 vreau sa-mi spuneti daca mai are de trait? sunt cu moralul la pamant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai domnule sigur a mers la medic? I-ar fi dat sa faca o radio si apoi sa vada un neurolog dintr-un spital. Incercati sa nu dramatizati si vedeti un adevarat medic care stie sa va orienteze

      Ștergere
    2. La URGENTA-SPITAL
      Probabil nu sunteti din Buc. Nu mai asteptati,apelati la rude,vecini,prieteni, strangeti bani si urgent la spital intr-un oras mai mare.
      Merg sa aprind candela, si tu sa faci la fel aprinde o lumanare si roaga-te la icoana.
      Din ce localitate sunteti?
      DOAMENE AJUTA SI SANATATE

      Ștergere
    3. Mergeți la alt doctor,sigur se poate face ceva, de exemplu drenați puroiul la chirurgie maxilo-faciala,căutați urgent alt medic, sa nu se verse puroiul in sânge !

      Ștergere
    4. lasati-ma cu dramatizarea, sa fim oamenii Doamna Maria sper sa va rugati ca mama sa se faca bine nu bag in seamana hulitori fara mila

      Ștergere
    5. URGENT !!!!!!!!!Scumpa mea, eu nu pot sa prevad viitorul nimanui ! Eu nu ghicesc nici in carti si nici altfel.
      Sigur ca pot sa ma rog ptr mama ta, dar nu este indeajuns.
      MAMA ta are nevoie de medici cu experienta ca s/o faca bine. Are nevoie de operatie la acel maxilar, si nu trebuie sa astepte moartea. Te rog din suflet,este prea tanara ca sa plece din aceasta lume. Du-o la un medic specialist de urgenta. Nu stiu de unde esti ca sa-ti recomand anume unde sa mergi. Dar te rog insistent,mergi la un SPITAL cel mai apropiat,mergi cu mama si o interneaza. Chiar daca nu ar avea asigurare,este o URGENTA si o interneaza . Se va face bine! DUMNEZEU ne-a lasat si medicii,ca sa mergem la ei. Medicii vindeca trupul cu ajutorul LUI DUMNEZEU si al MAICII DOMNULUI iar DUMNEZEU vindeca SUFLETUL. Te rog nu mai intarzia si nu mai apela la asa zise ghicitoare! E pacat! DOAMNE AJUTA si astept ca sa-mi mai scrii.

      Ștergere
    6. sunt baiat, da am dat de un doctor se duce la un spital prin acest doctor multumesc ma rog ca ca totul sa fie bine si va multumesc de raspuns!

      Ștergere
    7. nu am apelat in viata mea la ghicitoare! doar m-am rugat la icoana SF Maria ca mama sa se faca bine acum e la spital astept sa ma sune de acolo

      Ștergere
    8. Nu-ti face griji ! MAMA ta se va face bine,ai sa vezi ! Mergeti la medici si-i va da de capat. se va vindeca! Ma rog si eu pentru ea,si nu lua in seama hulitorii ! DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    9. 13:37 Inca ne rugam cu totii ptr sanatatea mamicutei tale.
      Fi tare,o sa fie bine

      Ștergere
    10. Care hulitori, Maria???? Sfaturile realiste sunt date de "hulitori"??? Dupa mintea ta, cand cineva te InDRUMA spre medic/doctor/specialist, e "hulitor"??? Doamne, femeie, chiar atat de limitata in gandire poti fi?!? Asta e nivelul tau de educatie: limitata!!! Sa iti fie rusine, pentru ca jignesti inteligenta. Cat despre baiatul, care solicitate ajutor...sa puna accentul pe educatie! Altfel, viata lui va fi un calvar.

      Ștergere

















    11. Anonim1 august 2018, 22:03


      Anonim1 august 2018, 22:03 Ce-ti mai place sa sari la gâtul Semenilor tăi,si-n mod special la al meu. Eu am dat un raspuns la acest baiat care, este tare ingrijorat pentru MAMA lui. Iata Comentariul lui: Anonim1 august 2018, 12:21
      lasati-ma cu dramatizarea, sa fim oamenii Doamna Maria sper sa va rugati ca mama sa se faca bine nu bag in seamana hulitori fara mila.
      Ce spui? Este frumos cum mi te-ai adresat??? DUMNEZEU sa aiba mila de sufletul tau . DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    12. Sa iti fie si tie rusine 22:03 ca esti un nesimțit si fara scrupule.Asta este nivelul tau de gândire sa acuzi pe nedrept pe dna Maria? Asta este o forma de miselie la adresa unei persoane pentru ca esti o persoana fara educatie si bun simt.Intenționat ai scris cuvintele astea ca sa lovesti dur in cine nu trebuie,dar Cine loveste in dna Maria loveste în Iisus si va plăti grav..
      monica meryah.

      Ștergere
    13. monica alias maria, sa-ti fie rusine ca te dai drept ce nu esti. Nu esti decat o impostoare! Anonim 22.03 are dreptate! De ce pomenesti de hulitori daca ei nu exista? Oamenii au incercat sa ajute cu sfaturi disperarea baiatului. Cred ca de disperare el, ca si tine, a vazut hulitori unde nu sunt! Nu te mai preface, recunoaste ca esti una si aceeasi persoana!
      Daca nu, ai cel putin o complice aici pe blog! Rusine sa va fie ca amagiti lumea folosindu-va de numele lui Dumnezeu!

      Stiti ce va tradeaza pe amandoua??? Ura cu care raspundeti la comentarii si cenzura acerba! Astea nu sunt si nu vor fi niciodata de la Dumnezeu pentru ca Dumnezeu inseamna
      A D E V A R, nu minciuna cum faceti voi!

      Ștergere
    14. monica merryah (ti-a trebuit mult sa inventezi numele asta care vine tot de la numele Maria?)
      Maria Ghiorghiu nu este Iisus si nu mai ameninta lumea cu pedepse divine. Impostura e ceea ce faci tu si mai ales,este blasfemie! Iisus nu sta la comanda ta si a Mariei ca sa pedepseasca nesupusii minciunilor voastre. O sa fac o plangere la politie pentru inselaciune ca poate asa va lecuiti amandoua sa mai mintiti in numele lui Dumnezeu!Atunci chiar ca veti deveni celebre ca vad ca atat de mult va doriti asta!

      Ștergere
    15. Ai dreptate ! IISUS este UNIC si este FIUL LUI DUMNEZEU si-al MAICII PREA CURATEI FECIOARA MARIA. Dar eu scriu CUVANTUL LUI IISUS HRISTOS! Si cine are impresia ca loveste in mine,loveste de fapt in CUVANTUL MANTUITORULUI HRISTOS,căci eu fac VOIA SA,după PORUNCA SA pentru mine roaba SA ! Esti liber sa te plangi cui vrei! Ce doresti tu altora,se va intoarce ca un bumerang asupra ta si a celor dragi tie. nu ca as vrea eu acest lucru,Doamne fereste! Dar asa îi rasplateste DUMNEZEU pe cei care arunca cu gunoi in al SAU CUVANT. DOAMNE AJUTA !

      Ștergere
    16. anonim 00.39,si ce ai sa decalri la politie?in secunda unu vine ambulanta cu 2 oameni solizi sa te ia la o plimbare pina la spitatul de nebuni.anonimilor,in halul asta a-ti ajuns,sinteti de o nesimtire mare,oare chiar nu mai aveti frica de DUMNEZEU?rusine sa va fie,si ce-mi urati mie sa se intoarca la voi toate blestemele care le trimiteti catre mine.rugamintea mea e sa nu va mai luati de doamna maria ghiorghiu si nici de monica meryah,daca vreti razboi razboiti-va cu mine nu cu 2 femei,lasatile in pace.cine ridica sabia la doamna maria ghiorghiu si la monica meryah,si la mine de aceea sabie veti pieri

      Ștergere
    17. Multumim ! Lasa-i in pace ca-si vor lua rasplata pentru vorbele lor,pentru faptele lor de la Bunul Dumnezeu !

      Ștergere
    18. Doamna Maria mama este bine acum, multumim a fost la un specalist in Bucuresti multumesc ca v-ati rugat pentu ea Dumnezeu sa va dea sanatatea lunga si multe bucurii in viata

      Ștergere
    19. Apis si tu esti proroc? Oi fi vreun sfant sub acoperire.

      Ștergere
    20. 12.41 multumeste-i Lui Dumnezeu ca El te-a ajutat cu adevarat! Multumeste-I din suflet, cu recunostinta profunda!

      Ștergere
    21. An.12.41. ma bucur mult pentru mama ta,Dumnezeu sa-i dea sanatate multa. Sa ne mai scrii cum se simte...Toate cele bune iti doresc.

      Ștergere
  14. 18,22 poate m-am grabit si nu m-am exprimat eu exact/corect ,ma gindeam ca omenirea in total consuma dublu fata de resursele regenerabile ale Terei,altfel spus consuma de la generatiile viitoare carora le maninca resursele naturale.
    Dau un singur exemplu, pescuitul,ca sa nu mai vorbim de amprenta de carbon data de arderea hidrocarburilor si care duce direct la incalzirea globala ,inclusiv catastrofa Pamintului care abia incepe-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. 23.43 Exista stomatologi , duceti-va la un medic stomatolog . Inainte de a-i drena puroiul, abcesul si de a-i incepe sa lucreze, i se va da un antibiotic. Mergeti periodic sa va ingrijiti dintii , periaj, detrartraj, carii , nu mai stati ca in evul mediu . Nu se moare de la o masea netratata, dar o infectie in organism face ravagii la toate organele . Sa-si faca si un CT , sa nu fie ceva la cap .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am fost la trei medici nu a stat nimeni ca in evul mediu ce vina avem noi ca unii doctori nu isi fac treaba!

      Ștergere
    2. NU RENUNTA! Mergi si la alti medici,chiar daca sunt din alt judet! Cere o trimitere de la medicul de familie pentru BUCURESTI.
      Ai mai multe sanse ca MAMA ta sa gaseasca un MEDIC bun.

      Ștergere
  16. anonimilor,pina acum am stat in umbra sa vad cit va duce capu la prostii,m-am ingrozit.eu nu am ura in suflet,nu port dusmanie la nimeni.eu ma rog la bunul DUMNEZEU sa va lumineze mintea si sa va arate calea cea buna sa va intoarceti la credinta si la DUMNEZEU.orice veti spune de acum despre mine de rau,la voi se va intoarce raul

    RăspundețiȘtergere