vineri, 27 iulie 2018

ARHANGHELUL MIHAIL CU SABIA DE FOC !


                                       26 Iulie 2018,ora 6,34 zori de zi !   

                                                                   Dragii mei,

În aceasta dimineata,ma trezeste o lumina alba si stralucitoare foarte,si astfel, vad stand in pat cu ochii inchisi (asa vad eu cel mai bine )pe Însusi Arhanghelul Mihail ÎNGERUL DREPTATII si al LEGII LUI DUMNEZEU.
Sfantul Arhanghel Mihail era chiar sub plafonul camerei mele care disparuse ,statea in picioare si cu sabia de foc in mana Sa dreapta indreptata in jos catre piciorul Său stang.
Arhanghelul Mihail era imbracat cu vesminte rosii-grena si cu aripi mari maro inchis, aripi ce si le stransese catre faţă sub forma de Cerc.
                                             

                                   Imagini pentru ARHANGHELUL MIHAIL INGERUL DREPTATII.

Totul arata ca ,era gata de lupta in caz ca ar fi fost nevoie.
L-am privit cu infinita bucurie pe Arhanghelul Mihail,I-am multumit in gand (fara cuvinte),ca m-a vegheat toata noaptea. Cand eu am hotarat ca sa deschid ochii,Sfantul Arhanghel Mihail a disparut.
Dragilor,nu este prima oara cand vad deasupra patului meu ,Sfinti care-mi vegheaza somnul ,si care,nu lasa Duhurile rele ca sa se apropie de mine.
Cuvintele sunt prea putine ca sa-I pot multumi IMPARATULUI CERESC ,DOMNUL si MANTUITORUL nostru al tuturor pentru toate cate mi-a daruit si-mi daruieste,si nici pentru PREA CURATA FECIOARA MARIA ,Maicuta noastra a tuturor care ,se roaga pentru noi in fiecare clipa a vietii noastre.
Sa ne rugam si noi fratilor PREA SFINTEI TREIMI si MAICII LUI DUMNEZEU ca sa ne daruiasca sanatate,iertare si mantuire.
                                   Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

 1. Doamna Maria nici nu stiti cat ma bucur pentru dv. pentru cea ce traiti. Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului va iubeste si sa stiti ca si eu va iubesc din tot sufletul.
  Daca ma ajuta Dumnezeu s-a fac ce am in gand ar fi cea mai mare bucurie dupa toate bucuriile pe care Bunul Dumnezeu ma binecuvantat.
  Am vazut un nr.de telefon doamna Maria va pot suna?
  Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza sa.

  RăspundețiȘtergere
 2. Da.Incep judecățile împotriva celor ce au conspirat spre distrugere.Judecata va fi TRIPLĂ! In numele Sfintei Treimi se vor judeca la 3 nivele: țările națiunile(1),familiile,grupurile,partidele,biserica(nivel 2),indivizii(nivel 3)fiecare după faptele,gândurile și credința sa!!!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ce le mai stii tu pe toate. Te pomenesti ca tu esti sfetnicul lui Dumnezeu.

   Ștergere
  2. Anonim 17:23 Sfetnic? Ieri am stat la o bere cu Dumnezeu și mi-a spus tot.

   Ștergere
 3. Niciunul din cei 4 inscrisi nu s-au calificat pentru conducerea DNA-uli.BRAVO TUDORELE

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. 15.09 Slugarel al tau pe care, cu onor, il admiri in prostia ta, are ordin de la Dragnea sa taraganeze totul pana in septembrie cand se va da verdictul in cazul noilor modificari ale legilor penale. Dupa aceea va numi un apropiat PSD, devotat lui Dragnea care sa-l scape de puscarie.Cu alte cuvinte, iti admiri proprii calai, asa de jos ai decazut!

   Ștergere
 4. Ce chestie,numele meu este chiar Mihai

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Macar tu sa nu dai cu sabia ca sfantul ........ este tare amenintator.

   Ștergere
  2. Eu imi iubesc aproapele

   Ștergere
  3. Si cine este aproapele tau?.

   Ștergere
 5. Multumesc TATALUI CERESC, pt grija ce ne poarta si pt INGERII PROTECTORI per care ni trimite.

  RăspundețiȘtergere
 6. Doamna Maria va rog FF mult daca puteti Ca' sa imi raspunde la o intrebare pt ca dv stiti mai bine. Vreau sa stiu daca Biserica Ortodoxa Ucraniana din Romania Este eretica , pt ca asa mi-a zia o persoana din cadrul biserici. Daca vreti postati Sau nu comentul, pe mine ma intereseaza doar raspunde, un da Sau nu, multumesc anticipat Ika

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Nu te speria si nu purta grija bisericii ca este cine sa o poarte. Daca sunt eretici, atunci sunt eventual unii preoti, dar nu biserica. Nu umbla dupa toate balivernele unor preoti sau calugari care spun ca doar ortodoxia si in speta cea romaneasca este cea buna si dreapta.

   Ștergere
  2. 16.24 Maria a facut pe dos. Ti-a publicat raspunsul dar nu ti-a raspuns. Multumita?

   Ștergere
 7. Dar ingerii cazuti , ce culoare a aripilor , au?

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ingerii nu au aripi decat in inchipuirea unora. Ei nu au corp fizic, au corp spiritual (eteric). Ingerii nu sunt pasari.

   Ștergere
  2. INGERII AU ARIPI ca scris este :
   ISAIA 6
   2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
   3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

   mai studiaza ...

   Ștergere
  3. Ingerii cazuti au aripi , negre , de intuneric

   Ștergere
 8. Sebastian Ghita nu v-a fi extradat din Serbia ,din cauza probelor false au hotarit judecatorii ca ar putea fi persecutat in Romania ,ba mai mult a primit AZIL POLITIC in Serbia.
  Pe cealalta parte a Dunarii in Romania procurorii care i-au administrat probe false;Negulescu si Onea de la DNA Ploesti au primit interdictie judiciara si sint anchetati pentru probe false.
  Chiar spuneam atunci ca o sa dureze extradarea mai mult de un an,dar chiar la asa ceva nu m-am asteptat.
  Stie el si Ponta de ce si-a facut cetatenie sirba.-craciun

  RăspundețiȘtergere
 9. 16,24 De ce ar fi eretica,asta e ledat de dogma crestina?.
  Dar eu cred poate e vorba mai mult de interesele KGB-ului in Romania ca si promotoare cu o parte ruseasca a ideilor PANSLAVISTE promovate de la Petru cel Mare citire,dar asta tine de ideologie si nu de crestinism.
  Eretici si persecutati au fost considerati rusii lipoveni ,motiv pentru care au emigrat gasind libertate religioasa in Dobrogea si Bucovina,ei find adeptii vechiului calendar si sarbatoresc impreuna cu unii moldoveni Craciunul la alta data in luna Ianuarie,dar ei nu pot fi considerati eretici fiind doar conservatori in pastrarea vechilor traditii rusesti-craciun

  RăspundețiȘtergere
 10. Pentru unele persoane care se dau rotunde pe aici sa stie ca credinta nu sta in inteligenta artificială si nici sa te dai mai interesant ca altu pe aici pentru ca am vazut aluzii la diferite persoane si in special la adresa dnei Maria.Chiar numai aveti respect de sine ati decazut atat? De ce pe sfinții părinți nu i-ati acuzat niciodată ca sunt prosti,inculți si ca au doua clase primare ca asa erau in acele vremuri si nu intelegeai nimic de la dansii si modul de exprimare cand cu greu te chinuiai sa intelegi doua cuvinte.Voi credeti ca nu mai sunt sfinți în zilele noastre a venit sfarsitul si o data cu ei au dispărut si preabunii parinti? Sfinti mai sunt si vor fi de acum inainte asa ca sa stiti.Nu au dispărut.Poate sa schimbat roata dar ei inca circula printre voi si ii atacati cum va vine la gura spurcandu-va de mizeriile ce le scoateți..Generatia veche a plecat dar au rămas sfinții tineri si de varsta mijlocie.Asa ca idee mai tapinarilor.Off..of.

  RăspundețiȘtergere
 11. Sf. Arhangheli Mihail, al cărui nume înseamnă „cine este ca Dumnezeu?”, a condus armatele de îngeri care i-au aruncat pe Satana şi pe îngerii rebeli în iad; iar la sfârşitul timpurilor, el va ţine sabia dreptăţii pentru a-i separa pe cei buni de cei răi.

  Primii Părinţi ai Bisericii au recunoscut importanţa îngerilor şi a arhanghelilor, în special a lui Mihai. Teodor din Cir (393-466) în a sa „Interpretare la Daniel” scria: „Suntem învăţaţi că fiecare dintre noi este încredinţat grijii individuale a unui înger păzitor, care să ne scape de cursele celui rău.

  Arhanghelii au sarcina să păzească neamuri, aşa după cum ne spune Fecioara Maria, şi cum Daniel confirmă; pentru că el vorbeşte despre ‘căpetenia împărăţiei perşilor’ şi puţin mai încolo de ‘căpetenia grecilor’, în timp ce pe Mihail îl numeşte căpetenia Israelului.”

  Părinţii Bisericii îl pun pe Sf. Mihail ca paznic la porţile paradisului după ce Adam şi Eva au fost daţi afară de acolo; tot el este îngerul prin care Dumnezeu a transmis Cele Zece Porunci, care a blocat trecerea lui Balaam şi care a distrus armata lui Sennacherib.

  Sf. Arhanghel Mihail a fost invocat în apărarea noastră cu diferite ocazii.

  În 590, Roma a fost lovită de o gravă plagă. Papa Grigore cel Mare a condus o procesiune pe străzi, ca act de penitenţă, căutând iertare şi ispăşire de păcate.

  La mormântul lui Adrian (acum Castelul Sant’Angelo de lângă Bazilica SanPietro), Sf. Mihail a apărut şi şi-a scos sabia din teacă, indicând sfârşitul plăgii. Sfântul Părinte a construit mai apoi o capelă în vârful mormântului şi acolo până şi astăzi se află o mare statuie a Sf. Mihail.

  RăspundețiȘtergere
 12. Astfel, în tradiţia noastră catolică, Sf. Mihail are patru îndatoriri:

  (1) să continue lupta împotriva Satanei şi a celorlalţi îngeri căzuţi;

  (2) să salveze sufletele credincioşilor din puterea Satanei, în special în ceasul morţii;

  (3) să apere Poporul lui Dumnezeu, atât pe evreii Vechiului Testament, cât şi pe creştinii Noului Testament;

  şi (4) să conducă sufletele celor ce au părăsit această viaţă şi să le prezinte Domnului pentru judecata particulară, iar la sfârşitul timpurilor, pentru judecata finală.

  Din aceste motive, iconografia creştină îl prezintă pe Mihail ca pe un cavaler de război, purtând armură şi o sabie, stând triumfător pe un şarpe sau pe o altă reprezentare a Satanei. Uneori este prezentat ţinând balanţa dreptăţii sau Cartea Vieţii, ambele simboluri ale judecăţii finale.

  Catolicii nu au uitat în ritualurile lor liturgice de importanţa Arhanghelului Mihail, care ne apără de Satana şi de rău.

  Un vechi cântec de la ofertoriu, din Liturghia pentru morţi, atestă :”Doamne, Isus Cristoase, Rege al Gloriei, eliberează sufletele tuturor credincioşilor decedaţi de durerile iadului şi de groapa adâncă; scapă-i din gura leului pentru ca iadul să nu îi înghită şi să nu cadă în întuneric, şi fă ca purtătorul de sabie Mihail să îi conducă la lumina sfântă, pe care tu ai promis-o din vechime lui Avraam şi neamului lui.

  Îţi oferim, Doamne, jertfe şi rugăciuni; primeşte-le în numele acestor suflete pe care le comemorăm astăzi. Dă-le, Doamne, să treacă de la moarte la acea viaţă pe care a-i promis-o lui Avraam şi neamului său.”

  În Liturghia tridentină, din 1200, Sf. Mihail era invocat în Confiteor, alături de Fecioara Maria, Sf. Ioan Botezătorul şi Ss Petru şi Paul; invocarea acestor sfinţi i-a inspirat pe credincioşi să îşi amintească de chemarea la sfinţenie şi de curăţenia Bisericii triumfătoare din ceruri.

  În cea mai mare parte a secolului XX, credincioşii au recitat rugăciuni la Sf. Mihail la sfârşitul Liturghiei.

  Explicaţia o găsim într-un episod desfăşurat la sfârşitul secolului XIX, când Papa Leon al XIII-lea a avut o viziune profetică despre secolul ce urma.

  După ce a celebrat Liturghia, Sfântul Părinte vorbea cu Cardinalii săi. Brusc a căzut la pământ. Cardinalii au chemat imediat un medic.

  Cum Papa nu avea puls, cei prezenţi se temeau că a murit.

  Dar tot brusc, Papa Leon s-a trezit şi a spus: „Ce imagine oribilă mi s-a permis să văd!” În această viziune, Dumnezeu i-a dat Satanei posibilitatea să aleagă un secol în care să îşi dezlănţuie lucrarea cea mai cumplită împotriva Bisericii.

  RăspundețiȘtergere
 13. Diavolul a ales secolul XX. Atât de impresionat a fost Papa de această viziune, încât a compus o rugăciune: „Sfinte Arhanghel Mihail, apără-ne în bătălie! Fi protectorul nostru împotriva răutăţii şi şireteniei diavolului.

  Fie ca Dumnezeu să îl mustre, ne rugăm noi cu umilinţă, iar tu, Prinţ al cerurilor, cu puterea lui Dumnezeu, aruncă-l în iad pe Satana şi pe celelalte spirite necurate care rătăcesc în lume căutând să ruineze sufletele.” Papa Leon a ordonat în 1886 ca această rugăciune să fie spusă la finalul Liturghiei. (Când Papa Paul al VI-lea a dat „Novus Ordo” în 1968, rugăciunea Sf. Mihail şi lectura „ultimei evanghelii” la sfârşitul Liturghiei, au fost suspendate.)

  Mihail are un rol proeminent şi în ritualul exorcizării, în special în cazul locurilor infestate de prezenţe diabolice.

  colo preotul spune: „Prea glorioase Prinţe al armatei cereşti, Sfinte Mihaile Arhanghel, apără-ne în bătălia împotriva prinţilor şi puterilor şi domnitorilor întunericului în această lume, împotriva chinuirilor spirituale provocate de aceştia.

  Vino pentru a ajuta omul pe care Dumnezeu l-a făcut după chipul şi asemănarea Sa. El ne-a răscumpărat de sub tiraniei Satanei cu preţ scump.

  Biserica te venerează ca păzitor al ei şi ca patron. Domnul îţi încredinţează spre grijă toate sufletele celor răscumpăraţi, pentru ca să îi conduci spre fericirea cerească.

  Roagă-te Dumnezeului păcii ca El să îl zdrobească pe Satana sub picioarele noastre; pentru ca Satana să nu mai poată să ţină oamenii captivi şi să lovească Biserica. Oferă rugăciunile noastre Preaînaltului Dumnezeu, pentru ca îndurările Sale să vină asupra noastră. Fă captiv acest animal, acest şarpe străvechi, care este duşman şi spirit necurat, şi redu-l la nimic pe vecie, pentru ca să nu mai ispitească neamurile.”

  Privind înapoi spre secolul XX, putem vedea că lucrarea Satanei împotriva Bisericii a fost intensă.

  Vedem mult rău prezent şi astăzi, manifestat prin păcate grave precum avortul, eutanasia, genocidul, pornografia şi terorismul.

  Satana şi alţi îngeri căzuţi fac tot ce pot pentru a conduce sufletele la iad. Avem nevoie de ajutorul Sf. Mihail.

  De aceea, multe parohii au ridicat locuri speciale de rugăciune la Sf. Mihail, sau îi mai oferă încă rugăciuni la sfârşitul Liturghiei.

  RăspundețiȘtergere
 14. 18:51, "Căci inima ta singură ştie de câte ori şi tu ai defăimat pe alţii." [7:22]. Vezi tu (si maria), asa se intampla si in viata: cand ataci credinta altora va veni o vreme in care ti se va raspunde cu contraatac si altii vor ataca credinta ta.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Esti intelept,an.07.10...respect pentru raspunsul dat.

   Ștergere
 15. Dar mai scrieți si din propriile voastre cuvinte nu numai sa dati copy-paste de pe toate blogurile.
  Voi nu aveti experiente de viata,vise,viziuni sa le expuneti si pentru cei necredinciosi ? Asta ca sa le fie mărturie la judecata..Treziti-va si nu mai dormiti e timpul sa iesiti la rampă,iesiti din frica care va domina.

  RăspundețiȘtergere
 16. 07.10 referitor la ultimile tale cuvinte: macar de-ar fi fost credinta si nu altceva mai urat.

  RăspundețiȘtergere
 17. 28 iulie 14:06-evreii asa i-au vazut pe ingeri in mintea lor-cu aripi pt ca in vremea aceea era supranatural tot ce se intampla-daca DUMNEZEU ESTE SPIRIT -ATUNCI SLUJITORII SAI CUM VOR ARATA??-nici noi nu suntem pregatiti sa vedem asa ceva

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. SERIOS ??? pe vremea aia ? ha ha ha ...
   SUPRANATURAL =Ceea ce se pretinde a fi mai presus de legile naturii

   ingerii SUNT MAI PRESUS de legile naturii DECI NU POT FI CONFUNDAti cind ii vezi CA NU INTELEGI daca NU TI SE EXPLICA DIFERENTA ... asadar MAI STUDIAZA

   Dumnezeu E DUH , spirit e asta si nu e dumnezeu
   SPÍRIT, spirite, s. n. I. 1. Factor ideal al existenței (opus materiei); conștiință, gândire; p. ext. minte, rațiune, intelect. ♦ Inteligență, deșteptăciune, istețime; capacitate de imaginație, fantezie.

   confuzie rau la tine dar vrei sa ma inveti despre cum arata ingerii ??? pe bune ??? ha ha ha \

   ps PUNE-TE LA PUNCT CU TERMENII si apoi trecem mai departe SI RETINE INGERII AU ARIPI
   SERAFIMII = 6 ARIPI
   HERUVIMII = 4 ARIPI
   DUHUL SFINT = 2 ARIPI
   si nu au nimic in comun cu pasarile
   Si corpul tau are aripi in interior ... descopera care sunt ...si ramine taina stiu ca nu vei reusi sa o faci . alta data , dupa ce te pui la punct cu ARIPILE INGERILOR trecem si la alte ADEVARURI

   ai retinut , da ??? ha ha ha si repeta dupa mine SI RETINE
   INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI ....
   INGERII AU ARIPI ca scris este :
   ISAIA 6
   2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
   3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

   Ștergere
 18. 30 iunie 19:21--unde ai disparut o vreme !-era liniste pe blog-ce te hlizesti- oamenii in trecut nu aveau cunostinte despre ingeri ca sa repet dupa tine ce spui n-as fi eu-nu te mai da desteptaciunea lumii ca repeti ce scrie in biblie-FII SMERIT SI TE CRED DAR FOLOSESTE CUVINTE BLANDE FARA JIGNIRI

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. ''oamenii in trecut nu aveau cunostinte despre ingeri ca sa repet dupa tine ce spui n-as fi eu''

   raspuns :
   serios ??? ha ha ha
   Profetii din vechiul testament nu au vazut ingeri zici ? ISAIA , IEZECHIEL , IOV etc etc etc nu stiau cum arata INGERII ?? PE BUNE ??? HA HA HA ..., si vii tu acum si spui asa ''nu te mai da desteptaciunea lumii''... APLICA-O LA TINE , INTAI ca TE DAI MAI TARE decit PROFETII CARE AU VAZUT INGERII CU ARIPI... ASADAR stiu ca '' nu mai esti tu , in prostia ta , daca repeti '' ingerii au aripi , ingerii au aripi , ca devii destept si e greu sa duci asta , nu ??? ha ha ha ...deci NU MAI FII TU CAZUT si INVATA SA TE RIDICI SI REPETA '' ingerii au aripi , ingerii au aripi CA VECHIUL TESTAMENT TE AstEAPTA SA IL CITESTI ... AI INTELES , DA ??? .....

   Cuvinte blinde , zici ???ha ha ha
   ia de aici , orbule
   matei 23
   33.Şerpi, pui de vipere, cum veţi scăpa de osânda gheenei?
   34.De aceea, iată Eu trimit la voi prooroci şi înţelepţi şi cărturari;

   asadar alte nelamuriri mai ai ??? ( esti confuz rau dar '' invataturile satanice ies din tine incet incet '' )

   Ștergere
 19. --ma refer la aspectul trupesc ingerii sunt trupuri de lumina-daca eu sunt orb tu esti un scelerat nerespectuos-ma faci prost! atunci tu esti crestin cum eu sunt budist-asa te invata ortodoxia ?iar d-na MARIA NU CITESTE CE SCRII -EDUCATIA TA LIPSESTE CU DESAVARSIRE -DOAMNE LUMINEZA-I MINTEA SA TACA PE VECIE

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri

  1. Anonim31 iulie 2018, 18:59
   --ma refer la aspectul trupesc ingerii sunt trupuri de lumina-daca eu sunt orb tu esti un scelerat nerespectuos-ma faci prost!

   raspuns :
   serios ??? ha ha ha
   nu te fac eu , arati TU SINGUR cind scrii ... ha ha ha
   si trupurile de lumina NU POT AVEA ARIPI ca nu vrei tu , nu ??? ha ha ha ... cind incepi sa gindesti SEMNALIZEAZA ca pina atunci ramine ce am stabilit ... ha ha ha
   mai studiaza ORTODOXIA ce invata si apoi INVATA-MA daca ai ce , ''budistule ''...HA HA HA

   PS ai repetat da ???? ingerii AU ARIPI , INGERII AU ARIPI , INGERII AU ARIPI ....SI AI RETINUT . DA ???

   https://www.youtube.com/watch?v=wpnPS1B9hW4

   Ștergere
 20. du-te la preot in biserica si rade-i in fata vezi ce zice?ingerii au aripi de lumina dar ale tale sunt negre-se vede ca n-ai cu cine vorbi si repeti la nesfarsit

  RăspundețiȘtergere
 21. 2 aug 17:08-am scris asa:tu esti crestin cum sunt eu budist-pai nu sunt budist odata ce-s ortodox convins-interpretezi fara atentie nu toti oamenii gandesc la fel -altfel DUMNEZEU facea roboti nu oameni fii mai atent

  RăspundețiȘtergere

 22. Anonim4 august 2018, 01:06
  2 aug 17:08-am scris asa:tu esti crestin cum sunt eu budist-pai nu sunt budist odata ce-s ortodox convins-interpretezi fara atentie nu toti oamenii gandesc la fel -altfel DUMNEZEU facea roboti nu oameni fii mai atent

  raspuns :
  serios ??? ha ha ha

  Oamenii NU GINDESC , ci ASCULTA DE DUHUL LUMII ASTEIA SI SUNT LA FEL , ROBOTII AHTIHRISTULUI . deci ai inteles , da ortodoxule '' convins '' ??? ha ha ha
  deci caldiceii vor fi primii scuipati ca scris este :
  apocalipsa 3
  15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
  16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

  https://www.youtube.com/watch?v=JaTLRmJGoDI

  RăspundețiȘtergere
 23. te-ai intrecut cu gluma mai ortodoxule--ce stii despre fiecare semen i-ai vazut in realitate? lasa nu mai critica vezi-ti de neamul tau caruia ii tragi si tu pacatele

  RăspundețiȘtergere
 24. Anonim7 august 2018, 20:20
  te-ai intrecut cu gluma mai ortodoxule--ce stii despre fiecare semen i-ai vazut in realitate? lasa nu mai critica vezi-ti de neamul tau caruia ii tragi si tu pacatele

  raspuns :
  serios ? ai gindit-o mult ?? ha ha ha
  raspunusul e simplu despre '' seaman'' ca scris este "
  Iisus Hristos =ADEVARUL este '' cine NU ADUNA CU MINE , risipeste '' deci seamanul meu este ORTODOX ca '' cine se aSEAMANa se aduna '' deci esti liber sa te '' semeni '' cu mine si atunci VEZI ce spun eu sau sa '' nu te semeni '' cu mine si sa te cari sau sa ramai si ne luptam ... simplu ...capisci , da ???ha ha ha ... eu nu trag pacatele neamului CA E SCRIS AICI '' FIECARE ISI VA PLATI PROPRIILE PACATE ''
  IEZECHIEL 18
  20.Sufletul care păcătuieşte va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, şi tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa.

  alte intrebari ? HA HA HA

  ps daca vreau eu DIN IUBIRE sa platesc pentru neamul meu '' ca sa fiu desavarsit PRECUM TATAL ESTE '' asta DA o FAC LA ALEGEREA MEA , dar DUPA CE ard DEMONII DIN NEAMUL MEU cu CRUCEA LUI IISUS HRISTOS ... ai priceput , da ??? ha ha ha

  ALTE NELAMURIRI ? ( nu te da semanul meu decit cind esti ca mine , da ???) ha ha ha ... ca ai cetatenie romana , nu te face roman ci CETATEAN ... ha ha ha ... pina la roman mai e si stramosii nu inghit leprele .... ha ha ha ....

  RăspundețiȘtergere
 25. iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM nu pentru ca ai vrea doar sa platesti pt neamul tau-las-o balta--ESTI RAU DE CLANTA-si vei da socoteala pt ce incepi sa declari-caci tu incepi totdeauna-sa fii sanatos si de-acum ia-i si pe altii la rost

  RăspundețiȘtergere
 26. Anonim9 august 2018, 00:30
  iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM nu pentru ca ai vrea doar sa platesti pt neamul tau-las-o balta--ESTI RAU DE CLANTA-si vei da socoteala pt ce incepi sa declari-caci tu incepi totdeauna-sa fii sanatos si de-acum ia-i si pe altii la rost

  raspuns :
  ce e aia lepra ??? uite aici DESPRE MIRIAM , sora lui MOISE care se credea si ea profetesa ca e din '' neamul '' lui moise fiind CHIAR SORA LUI DE SANGE = SEAMANUL de care vorbesti SI CARE CU '' DREPTUL ASTA '' s-a crezut egala lui si a primit LEPRA pentru neascultare
  numeri 12
  1. Mariam şi Aaron vorbeau însă împotriva lui Moise pentru femeia etiopiancă, pe care o luase Moise, căci Moise era căsătorit cu o etiopiancă.
  2. Ei ziceau: "Oare numai cu Moise a grăit Domnul? N-a grăit El, oare, şi cu noi?" Şi a auzit acestea Domnul.
  3. Moise însă era omul cel mai blând dintre toţi oamenii de pe pământ.
  4. Atunci a zis Domnul fără de veste către Moise şi către Aaron şi către Mariam: "Ieşiţi câteşi trei la cortul adunării". Şi au ieşit tustrei.
  5. Atunci S-a pogorât Domnul în stâlpul cel de nor, a stat la uşa cortului şi a chemat pe Aaron şi pe Mariam şi au ieşit amândoi.
  6. Apoi a zis: "Ascultaţi cuvintele Mele: De este între voi vreun prooroc al Domnului, Mă arăt lui în vedenie şi în somn vorbesc cu el.
  7. Nu tot aşa am grăit şi cu robul Meu Moise, - el este credincios în toată casa Mea:
  8. Cu el grăiesc gură către gură, la arătare şi aievea, iar nu în ghicituri, şi el vede faţa Domnului. Cum de nu v-aţi temut să cârtiţi împotriva robului Meu Moise?"
  9. Şi s-a aprins mânia Domnului asupra lor şi, depărtându-Se Domnul,
  10. S-a depărtat şi norul de la cort şi iată Mariam s-a făcut albă de lepră, ca zăpada. Şi când s-a uitat Aaron la Mariam, iată era leproasă.
  11. Atunci a zis Aaron către Moise: "Rogu-mă, domnul meu, să nu ne socoteşti greşeala că ne-am purtat rău şi am păcătuit!
  12. Nu îngădui dar să fie Mariam ca cel născut mort, al cărui trup, la ieşirea din pântecele mamei sale, este pe jumătate putred".
  13. Atunci a strigat Moise către Domnul şi a zis: "Dumnezeule, vindec-o!"
  14. Domnul însă a zis către Moise: "Dacă tatăl ei ar fi scuipat-o în obraz, oare n-ar fi trebuit să se ruşineze şapte zile? Aşa dar să fie închisă şapte zile afară din tabără, după aceea să intre>.
  15. Şi a şezut Mariam închisă afară din tabără şapte zile şi poporul n-a plecat la drum până s-a curăţit Mariam.

  ASADAR AL PATRULEA NEAM NU MAI EXISTA cind ESTI BOTEZAT ORTODOX , si FIECARE E RESPONSABIL DE EL INSUSI CA MOARE SINGUR ... capisci , orbule ???

  alte nelamuriri ?

  ps vezi ca tu confunzi rautatea ta cu '' asprimea '' mea si te iert pentru asta '' dar sa nu mai pacatuiesti .... da , orbule ???
  cuvintul aspru este SURPA si eu il folosesc din plin sa ard demonii din voi .... doare stiu , dar la final bucuria va fi deplina ca scris este
  iezechiel 2
  4.Aceşti fii sunt neruşinaţi şi cu inima împietrită; la ei te trimit Eu, ca să le zici: Aşa grăieşte Domnul!
  5.Ori te-or asculta, ori nu te-or asculta - căci sunt un neam îndărătnic - să ştie însă că este între ei un prooroc.
  6.Dar tu, fiul omului, să nu te temi de ei şi de cuvintele lor să nu te sperii, deşi ei vor fi pentru tine spini şi ciulini, şi ai să trăieşti între ei, ca între scorpii; să nu te temi de cuvintele lor şi de faţa lor să nu te sperii, deşi sunt un neam îndărătnic,

  eu incep si sfarsesc intotdeauna ca scris este ca oricine, ORTODOX FIIND si CU, PRIN, PENTRU , IN IISUS HRISTOS devine '' inceputul si sfarsitul '' in ADEVAR , CALE SI VIATA ... NU TE CHINUI SA PRICEPI dar poti retine ... incep si sfarsesc eu .... ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 27. Anonim9 august 2018, 00:30
  iar te-ai dat in stamba--ce este ala LEPRA-e clar te crezi f luminat si destept ---cum spui ca nu ma aseman tie--nici nu vreau PACATELE SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM

  raspuns :
  FALS ... pacatele SE MOSTENEAU inainte dar DUMNEZEU A SCHIMBAT ASTA PRIN IEZECHIEL ... deci ORBULE vezi CRONOLOGIA SFINTEI SCRIPTURI ca DUPA CE CA ESTI ORB , mai si te razvratesti IN ORBIREA TA
  deci RETINE ASTA ca era deja scrisa mai sus DAR TU NU CITESTI , guraliv si parerolog de profesie .... ha ha ha
  IEZECHIEL 18
  20.Sufletul care păcătuieşte va muri. Fiul nu va purta nedreptatea tatălui, şi tatăl nu va purta nedreptatea fiului. Celui drept i se va socoti dreptatea sa, iar celui rău, răutatea sa.

  vezi orbule ???

  Fiul NU VA PURTA nedreptatea tatalui ??? Tatal NU VA PURTA nedreptatea fiului ?
  asadar rautatea VA FI SOCOTITA CELUI RAU indiferent daca e tata sau fiu IN MOD PARTICULAR ... acum VEZI orbule ??? deci NEAMULUI ROMANESC nu ii sunt dator CU NIMIC , dar POATE , DACA VREA DUMNEZEU din IUBIRE il AJUT ... deci pot sa aleg FIE SA O FAC , FIE SA NU O FAC ... AI INTELES , DA ??? HA HA HA

  alte intrebari ??? ha ha ha

  RăspundețiȘtergere
 28. tu imi explici ce este lepra? din biblie dar o faci cu bataie lunga catre mine iar folosesti cuvantul orb-si vei avea parte de cum te-ai adresat lasa nu mai arde demonii ca ai si tu LEGIUNI-nu te-am intrebat nimic ti-am raspuns dupa cum ai scris-de la tine n-am avut ce intelege-am avut parte de mari duhovnici care m-au adus pe calea dreapta-intrebarea este ce lucrezi=serviciu ai in afara de comentarii din biblie?eu m-am prezentat intr-un comentariu-vorbesti de pacate ca s-au mostenit--preotii la care mergi REPETA MEREU SE MOSTENESC PANA LA AL 4-LEA NEAM-AICI NU VORBESTI DESPRE PACAT CI DE DREPATEA DIN BIBLIE-FALS ESTE TOT CE SCRII PENTRU CA TRECI PRIN FILTRUL MINTII TALE-hai sa rad si euHA HA HA ORBULE TI-AI UITAT ORIGINEA

  RăspundețiȘtergere