joi, 19 iulie 2018

FOSTA SEFA DNA ,VA FI TRIMISA IN JUDECATA !

                                             Dragii mei,

Am simtit in suflet ca trebuie sa ne reamintim si de acest Mesaj,si l-am republicat.
Iata:


                             16 Iulie 2017,ora 5,08 dimineata!

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,m-a trezit un glas care spune ceva arzator despre Politică.
Glasul spunea asa dragilor:

           "A văzut Dragnea ca are mai mult teren decât la sol,nu s-a lăsat.
 Descoperirea, a trimis-o în Judecata pe Procuroarea Sefa !"

Dragii mei, grele si intortocheate cuvinte.
Eu am sa postez doar 2 linkuri,si va las pe voi sa comentati.

Liviu Dragnea o amenință pe Kovesi cu o serie de dezvăluiri - Huff

https://huff.ro › Știri › Politic

Translate this page
Jun 19, 2017 - Președintele PSD, Liviu Dragnea, a avut o primă reacție în urma apariției în spațiul public a mai multor înregistrări audio cu șefa DNA, ...


Dragnea o AMENINȚĂ pe Kovesi: ”Voi începe să VORBESC”

www.puterea.ro/.../dragnea-o-ameninta-pe-kovesi-voi-incepe-sa-vo...

Translate this page
19 hours ago - Președintele PSD, Liviu Dragnea, susține că nu a fost chemat până acum la DNA, dar nu exclude ca în perioada următoare să se întâmple ...

Ce se va intampla,vom afla cu siguranta impreuna. 

                              Cu dragoste,Maria.  

23 de comentarii:

  1. Era cazul ! Orice nas isi are nasul . Nu poti sa stai la petreceri cu penalii si apoi sa te prefaci Alba ca zapada .

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragnea o trimite în judecată pe Koveși ???? Păi Dragnea este condamnat !!! Dna Maria care e părerea dvs pe data de 27 iulie (când este luna sângerie) se întâmplă ceva ? Numerologic e 9—9—9 adică 27(2+7=9)7+2 (0 1 8) Mulțumesc !

    RăspundețiȘtergere
  3. da si ca multi altii scapa cu ceva usor-oricum multi dintre cei trimisi in judecata AU UN AS IN MANECA TOTDEAUNA-noi sa avem gria de noi familie si sa ne rugam si pentru altii

    RăspundețiȘtergere
  4. Cine e Dragnea sa trimita in judecata un procuror? Dragnea intruchipeaza justitia in Romania? Vai de noi daca am ajuns asa!

    RăspundețiȘtergere
  5. Bai oameni buni, pai ce democatie mai e asta daca un sef de partid trimite in judecata pe fostul procuror sef? Voi nu vedeti ca e un nonsens? Cu incalcarea legii? Cine e acest specimen care intoarce tara pe dos? Un infractor neispravit!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:39, daca este un corupt exact procurorul ce vrei? Si pentru unul din asta trebuie sa existe lege. Foarte bine, sa fie trimisi in judecata toti procurorii corupti din aceasta tara.

      Ștergere
    2. Dar tradatorii de tara si neam ce sunt??? Cred eu ca sunt mai rai decat infractorii, sunt niste criminali. Au dovedit-o din plin...

      Ștergere
    3. 12.57 pai unde scrie in constitutie ca Dragnea trimite oameni in judecata? Sariti repede ca nu stiu ce a facut presedintele dar Dragnea are voie sa faca orice in tara asta? Nu vedeti ca judecati cu dubla masura?

      Ștergere
    4. 14:12, normal ca nu Dragnea trimite pe cineva in judecata insa nu trebuie sa ne pierdem in amanunte marunte. Ce este important a se intelege ca nimeni nu este mai presus cand e vorba a se face dreptate. Un procuror trebuie sa raspunda daca este corupt, asa este normal. Toti procurorii care sunt corupti trebuie sa raspunda fara doar si poate, ei nu mai au ce cauta sa fie procurori caci sunt altceva.

      Ștergere
    5. 21.00 daca asta e un „amanunt” atunci afla ca tocmai de la „amanunte” ni se trage. Capul tau e plin de astfel de „amanunte” de aia voteaza si sustine niste infractori si tradatori de tara. Ia ghici cum se numesc cei care sustin tradatorii de tara?

      Ștergere
    6. Cam toti politicienii si nu numai..., chiar si cei din anumite Institutii, cam toti au platit cumva, undeva in timp..., deci este posibil sa se-ntample ceea ce scrieti pe aici!

      Ștergere
    7. 01:38, progloblistule vezi-ti de treaba. Toti procurorii corupti trebuie trasi la raspundere. Este un lucru necesar.
      Si toti care umbla sa faca tot felul de cardasii necurate cu strainii progresisti-globalisti pe spatele tarii fac parte din categoria tradatorilor ne neam si tara.

      Ștergere
  6. 23.11 era si timpul sa se faca abuzuri si mai mari? Asta ti se pare tie dreptate??? Pai cu masura asta sa-si masoare si tie Dumnezeu, vrei???

    RăspundețiȘtergere
  7. Doamna Maria ne spune ca in Romania borfasii vor cuceri total puterea si se vor razbuna pe toti dusmanii si adversarii politici.
    Cam cum a fost la instaurarea comunismului in România dupa 1945.
    Mai are o viziune cu foamete in Romania.
    Cine a mai văzut prosperitate cu conducatori hoti si prosti ?

    RăspundețiȘtergere
  8. Sa vedem care va fi drumul primei tari condusa de borfasi cu legi pentru infractori si împotriva oamenilor cinstiti.
    Mie mi se pare ca va fi prima tara judecata de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bati campii, omule.

      Ștergere
    2. 23.14 care om?care campi?

      Ștergere
    3. 16.13 de unde ai luat cuvantul „progloblist”, cumva de la Veorica cu „imunoglobina”? Se vede ca esti acelasi aluat!
      Eu te-as trage si pe tine la raspundere pentru coeficient ridicat de prostie, tradare de tara si sustinerea infractorilor. KGB-istule!

      Ștergere
    4. 17:01, prescurtare de la proglobalist, nah. Multumit?

      Ștergere
    5. 17:01, ma' coeficientul de prostie se afla la tine, progresistule cu orientari globaliste! Tu esti de partea celor care vor sa distruga Romania si omenirea. Te legi de prescurtari ca unul care are un IQ scazut si nu poate deduce dand dovada de nimicnicie.
      Tradatorule globalist tras pe banda.

      Ștergere
    6. 23.30 tu te auzi ce spui? De cand a devenit progresul ceva rau? Daca nu progresai de cand te-ai nascut nu ai fi devenit adultul de azi. E in firea lucrurilor sa evolueze. Dar se pare ca tu te-ai oprit din evolutie, ba chiar ai inceput sa involuezi. PSD-ist tradator de tara ce esti!Mana in mana cu hotii care devalizeaza tara! Ce prescurtari, pur si simplu ai uitat limba romana de cand nu ai mai pus mana pe-o carte. Creierul tau s-a intors la origini adica involueaza spre creierul de maimuta!

      Ștergere
    7. 00:48, esti un habarnist. Nu incurca progresul cu globalismul progresist, pentru ca acesta nu este un "progres" in bine ci este o cale spre pierderea omului. Pentru asta militezi tu, pentru progres in globalism. Asa ca din nou ai dovedit ca esti zero, mai globalistule. Nu va iesi nimic din planurile voastre mizere de distrugere a Romaniei; praful se va alege de gruparea voastra infecta, cu toti banii lui soros pe care ii baga in aceste organizatii de kakao numite globalist progresiste care nu urmaresc decat distrugerea omului si a independentei nationale a tarilor din Europa. Pe cine crezi tu ca prostesti?

      Ștergere
  9. Urmeaza Kovesi cu casele sale.

    RăspundețiȘtergere