marți, 10 iulie 2018

PLOI TORENTIALE IN SUD SI SUD -VEST ! INUNDATII GRAVE !


                                                       10 Iulie 2018,ora 6,11 !

                                               Dragii mei,

În aceasta dimineata dragilor, ma trezeste o lumina alba si stralucitoare, si astfel,vad stand in pat cu ochii inchisi,vad strada din faţa casei mele (sud) inundata de atata apa mâloasa.
Apa trecea de portiera masinilor.

Imagini pentru PLOI TORENTIALE.

Din Cer, ploaia cadea ca din cascada.

Imagini pentru PLOI TORENTIALE.

Dragii mei, ploile torentiale vor continua si vom auzi in continuare de grave inundatii si de mari dezastre in urma Inundatiilor.
Sa ne rugam fratilor la Bunul Dumnzeu si la Maicuta Domnului ca sa nu-si intoarca Faţa sa de la noi robii Săi, sa nu ne lase din Mâna Sa blanda si ocrotitoare, ci sa ne ajute cu Mila si cu Dragostea Sa,Amin ! 
                                           Cu dragoste,Maria.


13 comentarii:

  1. Am spus cu două postări în urmă că România va trece prin probleme mari și că e doar începutul. S-au găsit unii să mă acuze că judec de parcă eu fac să plouă. Așadar apocalipsa în România a sosit vor urma lucruri și mai rele cutremure alunecări de teren lucruri prevestite si de Dna Maria. 2018-2019 și început lui 2020 vor fi groaznici pentru România. Singura problemă este cum te prinde iarna în maieu sau îmbrăcat bine pe România a prins-o în maieu și va fi vai și amar de voi. După faptă și răsplată.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:20 Parca ai fi :Mama Omida,dar tu esti mai rau:COBE!
      "vai si amar de voi" "dupa fapta si rasplata"...si TU esti in aceeasi troaca cu restul planetei.
      "Cele mai rele cutremure" : vor fi in gradina TA. COBE!.

      Ștergere
    2. Dar de tine nu va fii vai si amar, sau poate nu esti in Romania de te bucuri asa!?

      Ștergere
    3. Anonim 21:20 te bucuri degeaba că „ pe România a prins o iarna în maieu “ cum spui , e numai în mintea ta bolnavă !!! Foarte multe țări trec prin adevărate catastrofe(cutremure,inundații ,incendii apocaliptice ) și în România va fi un cutremur puternic în mod ciclic, a fost și în anul 1802, 1940, 1977...dar tu cu mintea ta bolnavă mai și adaugi „va fi vai și amar de voi.După faptă și răsplată “ . Te-am mai întrebat și nu ai răspuns , cine ești tu să judeci poporul român ??? Mergi la biserică în țara în care ești (Rusia,Ungaria....) și roagă te la Dumnezeu să te ierte pt.aroganța și răutatea teribilă din sufletul tău și poate așa eviți să te prindă iarna în maieu !!!!

      Ștergere
  2. LARRY WATTS: Războiul secret împotriva României

    Noi, americanii, nu am ştiut prea multe despre situaţia României, românii fiind nerecunoscuţi că naţionalitate şi religie în Imperiul austro-ungar. Ei i-au catalogat foarte urat pe români şi au făcut un apel la uciderea lor în masă. Ceea ce s-a şi întâmplat, în Transilvania, în 1849. Ca şi în Basarabia, în acea perioadă. Politica justificativă a Imperiului Ţarist, aceeaşi cu cea a Imperiului Habsburgic, apoi austro-ungar, a funcţionat şi în Statele Unite, unde băştinaşii, cuceriţi prin expansiune imperialistă, au fost etichetaţi ca inferiori, ca un pericol pentru toată lumea.

    Războiul secret din interiorul Pactului de la Varşovia împotriva României are rădăcini mai adânci, românii constituind o insula de latinitate între cele trei imperii înconjurătoare – rus, habsburgic şi otoman şi urmaşele acestora. […].

    Sovieticii, ca şi ruşii înainte, au avut o atitudine de total dispreţ faţă de români şi, în consecinţă, această abordare a fost înrădăcinată în sistemul de învăţământ. Au practicat un şovinism care justifică expansiunea lor în zona Moldovei, ei pretinzând despre români că sunt barbari, sălbatici, lipsiţi de orice competenţă şi nu merită nici un fel de drepturi. Noi, americanii, ne-am purtat la fel cu indienii. Şi la fel s-au comportat austro-ungarii şi, în special, partea ungară, unde a fost înrădăcinată aceeaşi concepţie. Nu ştiu dacă austriecii au redresat astăzi lucrurile, dar cred că da, conformându-se noilor condiţii europene.

    România exclusă, până în 2007, la convorbirile UE cu Moldova

    Dar, în Ungaria, nu au fost reevaluate lucrurile şi, din cauza această, şovinismul este, încă, foarte puternic, afectând chiar politica de stat. Acum, o dată introdus în învăţământ, devine o teorie acceptată, pe care este foarte dificil să o mai schimbi. În Ungaria de azi, în loc să aibă loc o reevaluare a sistemului de învăţământ, cum, de exemplu, s-a făcut în Germania prin procesul de denazificare, este răspândită fără ruşine politica şovină antiromânească, iar fenomenul se extinde şi în Franţa, pe posturile TV de stat, unde se vorbeşte într-un mod extremist care nu poate să fie acceptat, astăzi, într-o Europa liberal


    Şovinismul este împotriva spiritului Uniunii Europene, este scandalos şi pune un mare semn de întrebare asupra tuturor abordărilor politice ale ungurilor privitoare la România. De exemplu, până recent, reprezentatul UE în Moldova a fost un ungur. Dacă această persoană a fost născută şi crescută în Ungaria, ar fi fost foarte dificil pentru ea să rămână neafectată de aceeaşi baza de şovinism antiromânesc. Şi ce înseamnă asta pentru orice fel de abordare normală şi constructivă? Marile puteri trebuie să ajungă la un acord între ele. E clar că, în prezent, Germania şi Franţa sunt foarte interesate să aibă o relaţie bună cu Rusia. E normal, între puterile mari, chiar şi numai în interesul păcii. Dar de aici şi până la a exclude România, până în 2007, din convorbirile cu Moldova, cu care are graniţe comune şi a cărei populaţie e majoritar românească, şi, apoi, să se mai şi pretindă că România e deja reprezentată de un oficial al UE, originar din Ungaria, în aceste convorbiri, e o glumă proastă.

    Șovinismul antiromânesc se învață în școlile din Ungaria

    Autorităţile europene tac mâlc. Situaţia în sine este întoarsă împotriva României, ungurii spun că România e antimaghiară! Dar şovinismul antiromânesc e evident – poporul român rămânând un popor paria mulţi ani după căderea lui Ceauşescu – e un fenomen foarte nociv care trebuie combătut pe plan european. […].

    Aceste idei le sunt inculcate prin şcoală. Şi Kossuth este prezentat, de exemplu, ca un erou democrat, dar nu se scrie în cărţile lor de istorie despre şovinismul lui. Kossuth care a aruncat asupra românilor anatema de a fi nişte ucigaşi care au luptat împotriva revoluţiei, cu Avram Iancu şi cu toţi ceilalţi. E foarte greu să înlături asemenea mentalităţi, căci e vorba de o mentalitate, nu de un complot, întrucât nu oamenii creează această imagine, nu falsifică lucrurile intenţionat, ei chiar cred asta.[…].

    RăspundețiȘtergere
  3. 2.

    Îmi imaginez cât de dificil ar fi pentru unguri să gândească despre Kossuth ca despre un criminal, căci el este o icoană pentru ei. Este un erou, şi pentru ei, şi pentru diaspora din Statele Unite, multe organizaţii primind numele lui, iar mentalităţile, repet, nu se schimbă uşor. Şovinismul trebuie eradicat din sistemul de învăţământ de oriunde. Asta nu este istorie, ci politică europeană. E o chestiune care trebuie abordată deschis. Adevărul este că ţările din Pactul de la Varşovia au conlucrat împotriva României, încă din anii ’60. Iar în anii ’70-’80, au continuat într-un mod foarte nociv, prin serviciile lor de informaţii, până în ’91 […].

    După ’62, România a încetat să mai depindă de sovietici pe linie de aviaţie şi echipaje şi a construit sau cumpărat avioane şi a pregătit piloţi cu ajutorul englezilor şi al altor ţări occidentale. În 1971, Brejnev declara: „Ceauşescu a mers prea departe. El conduce lupta împotriva noastră şi reprezintă obstrucţia fundamentală în calea liniei noastre. (…) Tot în 1971, la Conferinţă de la Crimeea, Kadar acuză: „Ceauşescu ne‐a abandonat întotdeauna (…), a trădat poziţia comună“.

    Toate aceste performanţe pozitive ale României au fost sistematic subminate de „prieteni”. Politica excepţională a României în Orientul Apropiat, de pildă. Ceauşescu a fost convins până în măduva oaselor că, de fapt, el poate să aducă o contribuţie importantă în problema această. Yossif Govrin a scris despre această politică pro-israeliană. El a cunoscut foarte clar situaţia din România, fiind director al Departamentului Europa de Est din Ministerul de Externe al Israelului din ’79 până în ’85, după care a fost ambasadorul Israelului în România până în ’89.

    Larry Watts

    RăspundețiȘtergere
  4. In Zona de sud acum e nor mare negru apocaliptic.si cu nori rosii...

    RăspundețiȘtergere
  5. A apărut pe internet un nou film documentar remarcabil – “NIASCHARIAN – TAINA SPIRITUALITĂȚII ROMÂNEȘTI”.

    Leonardo Tonitza, regizorul filmului: “A doua parte a trilogiei documentare Niascharian, filmul de lung metraj Niascharian-Taina, dezvăluie o parte din secretele spiritualității multimilenare și a continuității populației sedentare, agricol-pastorale, pe teritoriul actual al României.
    Un proiect în care s-au implicat personalități științifice la nivel internațional, ridică voalul inițierilor, a ritualurilor secrete și al adevărurilor științifice, descoperind și prezentând, atât cât se poate, taina spiritualității românești. Proiectul Niascharian rămâne fidel conceptului fundamental pe care s-a format echipa multidisciplinară: îi credem pe cei care caută adevărul și nu pe cei ce se laudă că-l dețin.”

    Îl poți vedea aici:

    https://www.youtube.com/watch?v=MsNWgNRrtY8

    Vizionare placuta !
    sandy

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu vam spus sa aveti maleta facuta cu actele si bani ca sa aveti timp sa plecati si nu mati crezut dumnezeu si maicuta domnului aparane ocrotestene pazestene amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandy.nota zece plus pentru postarea cu . Sfantul . Arsenie leromonahul . Si eu sunt un eretic. Serb llie-sorinel. Multumesc. Marioara surioara,multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Io nu stiu cat de ''eretic'' esti tu Ilie,da'io vad ca tu esti tare bogat,multe daruri ai primit de Sus...Esti binecuvantat,Ilie...asa sa fie...acum si mereu...

      Ștergere
    2. Pe Ilie-sorinel eu îl asemuiesc cu un sfânt părinte deghizat.vad prin el un preot al lui Dumnezeu.E foarte modest in exprimare este o raritate în zilele noastre ca sa mai întâlnești asa ceva si greu poate fi deosebit de cineva căruia ii place"viata".Ilie asta e un sfânt dar nu ar recunoaste in veci.Eu asa il privesc de mult timp de când a inceput sa scrie pe blog...e plin de iubire nu am întâlnit asa ceva pana acum pe aici.
      Ps.Pretuiti oamenii caci nu stiti pe cine judecati din prisma voastră.Uneori vorbiti cu un înger sau cu un sfânt.Si e păcat rau daca ratati asta.

      Ștergere