marți, 10 iulie 2018

S - A ADEVERIT DIN PĂCATE ! JAPONIA ,INUNDATII CATASTROFALE !


                                            Dragii mei,

Scriam in urma cu doar o saptamana, un articol cu titlul din linkul de mai jos :

INUNDATII CATASTROFALE ÎNSPRE SUD - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/inundatii-catastrofale-inspre-sud-case.html
1 iul. 2018 - În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud cum Pămantul se lasa brusc si inghite o ...


Şi iata dragilor ,ce se intampla in JAPONIA in aceste zile si-n aceste ore:

FOTO Japonia, cele mai grave inundaţii din ultimii 36 de ani: Numărul ...

https://adevarul.ro › Internaţional › Asia
Acum 8 ore - SalvatoriI japonezi si-au intensificat marti eforturile, in pofida sanselor reduse de a gasi supravietuitori printre daramaturi, in urma ravagiilor ...

INUNDAŢII CATASTROFALE! Este potop în Japonia - Antena 1

https://a1.ro/.../inundatii-catastrofale-este-potop-in-japonia-peste-100-de-morti-in-unu...
Acum 1 zi - HOME NEWS EXTERN INUNDAŢII CATASTROFALE! Este potop în Japonia: Peste 100 de morţi în unul dintre cele mai mari dezastre ...

Inundatii catastrofale in Japonia. Imagini care amintesc de un tsunami ...

https://www.youtube.com/watch?v=Ub7H9C9o66Q
Acum 2 zile - Încărcat de CANALUL DE STIRI
Este dezastru în Japonia, unde inundaţii de proporţii au lăsat în urmă 50 de morţi şi tot atâţia dispăruţi ...

INUNDAŢII CATASTROFALE! Este potop în Japonia: Peste 150 de morţi în unul dintre cele mai mari dezastre meteorologice

Inundații devastatoare în Japonia: milioane de evacuați.
Din nefericire dragii mei, zeci de oameni sunt dati disparuti,si peste 150 sunt morti.
Iata si articolul meu ,de-acum o saptamana in urma :

                         30 Iunie 2018,ora 15,34 !

                                          Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud cum Pămantul se lasa brusc si inghite o masina cu totul si o casa pana la jumatate.
Image result for case inghitite de pamantImage result for case inghitite de pamantImage result for case inghitite de pamant.

Din pricina inundatiilor,pamantul s-a surpat si-a inghitit masina si casa.
Dragii mei, vom auzi de aceste tragedii care vor avea loc, dar sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca nu cumva s-auzim si de pierderi de vieti omenesti.
Rugaciunea fratilor,iubirea fata de Aproapele si nadejdea in Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ne vor ocroti in faţa acestor DEZASTRE .
                               Cu dragoste,Maria.

46 de comentarii:

  1. Pe cine vrea Tudorel Toader în locul lui Kovesi? Ce nume se vehiculează pentru conducerea DNA

    Ana Maria Roman a prezentat în emisiunea „Esențial” ce nume se vehiculează pentru conducerea DNA, după ce Laura Codruța Kovesi a fost revocată din funcție de președintele Klaus Iohannis.

    Primul pe listă ar fi Marius Iacob, omul care a stat în umbra Laurei Codruța Kovesi și s-a ocupat de cazul Elodia. Anca Jurma, actualul șef interimar DNA, Călin Nistor, fost șef la DNA Argeș, Doru Țuluș, fost șef secția a 2 pe vremea lui Daniel Morar, Oana Schmidt-Hăineală sunt alte nume vehiculate pentru conducerea DNA.

    Ultimele două nume vehiculate sunt Marius Bulancea și Alexandra Lăncrănjan, pregătită de ambasade pentru conducerea DNA.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt destui procurori care s-au afirmat profesional, important este sa nu mai accepte comenzile politice (de acuzare, de tergiversare si clasare dosare, etc.) de la cei aflati la butoanele decizionale.

      Ștergere
    2. 14.33 butoanele vor fi la PSD, o fi mai bine? Ce zici?

      Ștergere
  2. Doamna Maria este infiorator ce se petrece in Japonia. Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa dezastre.
    Acolo chiar parca s-a produs un sunami.
    Numai cand privesc filmuletul acela ma cutremur dar bieti oameni Doamne fereste. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate le sunt date oamenilor cu ingaduinta lui Dumnezeu.

      Ștergere
  3. Oricine ar fii Dumnezeu sa aibe grija de ei,si sa-i pedepseasca pe cei care nu fac ce si cum trebuie pentru poporul lor!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:47Dar daca tot poporul e ateu pe cine pedepseste Dumnezeu ?

      Ștergere
    2. 00:47, vremea este ciudata in toata lumea... cine stie ce ne mai asteapta... insa probabil Nibiru este mai aproape decat ne imaginam iar aceast fapt determina anomalii pe mai multe planuri, inclusiv vremea...

      Ștergere
    3. 11:27, poporul acela nu-i ateu, Viata este in toti oamenii la fel. Sa nu judecam din prisma apartenentei la religii caci nu este corect. Iar Viata nu pedepseste caci ea sustine, insa religiile pot naste monstri de multe ori.

      Ștergere
    4. Ce-i cu Nibiru asta?!

      Ștergere
    5. 17:31Eu stiu ca nu religiile au provocat dezastru ci mania lui Dumnezeu asupra unui popor care nu crede in Dumneze aprox 99 o .Ei cred numai in stiinta de aceea s-au dezvoltat atat de mult sfidand ceea ce a creiat Dumnezeu ei isi dezvolta nebuneste tehnologia care se
      dovedeste ca e nimic in fata lui .DumnezeuAcest lucru il marturiseste chiar un sportiv japonez care s-a botezat ortodox dar mai ales sf.parinti cara afirma ca japonia in final se va
      scufunda.

      Ștergere
    6. 13:52, din ce ai scris reiese ca habar nu ai despre intelepciunea si spiritualitatea acestui popor care intrece cu mult crestinismul. Suntem in urma lor la acest capitol.
      Cuvantul manie nu exista in spiritualitatea autentica.

      Ștergere
    7. 17:08 Acest popor nu are cum sa intreaca intelepciunea lui Hristos fondatorul crestinismului.Dovada, priveste cat de intelepti sunt i dezastrele ce au venit peste ei si numai peste ei ci peste intreaga omenire care s-a indepartat de Dumnezeu .Spune Iisus:"Intelepciunea lumii e nebunie inaintea lui Dumnezeu".Asa ca mai citeste si din intelepciunea lui Dumnezeu(Sfanta Evanghelie si scrierile sfintilor parinti )si mai lasa intelepciunea lumii acestea ca se ineaca in inundatii si prabusiri de terenuri si foc cumplit.Un lucru sa tii minte mandria omului va fi biruita de smerenia si supliciul lui Iisus.

      Ștergere
    8. 17:08Se vede cat de mult ii ajuta intelepciunea lor!

      Ștergere
    9. 17:08Cu siguranta esti in urma tu cu puterea de a intelege adevarul dar crestinii adevarati sunt mai intelepti decat intelepciunea si cultura popoarelor.Priveste at de ingrozite sunt popoarele in fata puterii dumnezeiesti.Opreste intelepciunea lor puhoiul apelor,tornadele tsunami focul care devasteaza zone intregi de pe pamant prabusirea terenurilor si inghitirea caselor etc?Unde e puterea stiintei si intelepciunii lor?Si stai sa vezi ce va fi de aici incolo!Daca oamenii s-au indepartat de Dumnezeu ,Intelepciunea Suprema asta ii asteapta.

      Ștergere
    10. Mai cititi cate ceva din scrierile lor pe parte spirituala si veti intelege la ce ma refer. Pana atunci degeaba ne contram pe aici.
      Angel tocmai ca nu m-am referit la intelepciunea lumii. Dar repet trebuie citit caci altfel nu putem emite o concluzie corecta.
      Sa nu ne punem obloane si sa credem ca noi suntem "buricul" judecatndu-i pe altii, caci nu este asa.

      Ștergere
    11. 13:36Eu nu judec pe nimeni dar pot sa constat o realitate vazuta cu ochii.Stiu despre ce vorbesti dar ca si la hindusi budisti nu e prezent duhul lui Hristos.
      Una sunt intelepciunea practicile de meditatie si alta e sa fie prezent Iisus Singurul carea mantuieste!

      Ștergere
    12. 00:34, treaba este mult mai complexa decat stim noi. Nu persoana Iisus mantuieste (cum gresit se crede) ci Invatatura Lui daca o asimilam este mantuitoare si lucratoare in noi, ea este cea care ar aduce mantuirea caci pe ea a venit Iisus sa ne-o aduca si tot pentru ea a fost ucis, pentru a fi stopata raspandirea ei. Problema in crestinism este ca omul crede ca persoana Iisus aduce mantuirea dar nu este asa ci Invatatura Lui aduce Schimbarea Autentica. Nu moartea lui Iisus pe cruce aduce mantuirea (jertfa, cum se vehiculeaza) ci schimbarea omului, de la bestie la fiinta divina prin asimilarea invataturii Lui care schimba omul. Insa "EI" au transferat procesul mantuirii de la Invatatura catre persoana ceea ce nu este corect, pentru ca prin aceasta manipuleaza, lasand omul sa stagneze si sa se complaca in mediocritate si confuzie, lasandu-l sa creada gresit ca daca accepta doar crezul in Iisus este suficient pentru mantuire dar eu va spun ca nu este suficient.
      Mantuirea este rezultatul multor schimbari benefice din inima persoanei. Doar o persoana schimbata are sanse sa ajunga la mantuire.
      O persoana care doar zice ca el crede in Iisus dar nu are in el activa Esenta Invataturii Sale Eliberatoare... acela nu va fi niciodata mantuit pentru ca nu este decat un adormit si asa va ramane daca nu se trezeste sa se schimbe. I se va spune: “Pleaca de la Mine caci nu te cunosc”... spre stuparea persoanei... Deci sa facem totul sa ne schimbam si sa nu ne complacem in mediocritate caci altfel nu vom avea mantuirea. Chiar de va intriga ce am scris, este adevarul. Nici o persoana nemantuita nu va vedea Imparatia iar mantuirea se capata prin schimbare si transformare, deci este de munca cu noi insine.
      Cei de alte credinte, au si ei invataturile care duc la mantuirea sufletului (chiar daca cel ce le scrie nu se numeste Iisus), adica la eliberare din sclavia pacatului si a lumii materiale. Si ei se indreapta spre aceasta mantuire.
      Depinde de fiecare cat asimileaza din esenta divina... ca sa se schimbe.

      Ștergere
    13. Lao Zi este un filozof chinez, a cărui naștere este cel mai probabil databilă în jurul veacului VI înainte de Hristos. Este figura fondatoare a taoismului și autorul cărții de bază a acestuia, Tao Te Ching - Cartea Căii și a Virtuții.

      https://www.scribd.com/document/64912554/Tao-Te-Ching-in-roman%C4%83-Cartea-despre-Cale-%C8%99i-Virtute

      Ștergere
    14. 2:59Sa-lasam pe Iisus sa hotarasca dar eu stiu ca ELpoate sa mantuiasca si pe"putin credinciosul"care ii invoca numele macar in incercarile lui daca se afla in dreapta credinta.Iar cei de alte credinte nu stiu ca"poarta cea stramta este Iisus"prin care e drept" multi vor incerca sa intre dar putini vor putea"In ce priveste noua gandire de tip "New age" este religia celor mandrii care folosesc alta cale decat cea a smereniei si supunerii fata de Dumnezeu Iisus despre care Iisus spune"cel ce nu intra pe usa cea stramta (care este chiar EL) sunt hoti si talhari care intra in casa Tatalui "pe fereasta "Ei vor fi dati afara din Casa Tatalui cu "cainii si vrajitorii".PS.Iisus este si persoana nu numai cuvant deci dragostea pt EL valoreaza la fel de mult ca si Cuvantul.Deci sa-L lasam pe EL sa judece cu dreptate dar si cu mila Sa!

      Ștergere
    15. Anghel, nici o "poama" stricata nu va vedea Imparatia ci doar cele pure, sa nu ne amagim.
      Am postat mai sus un link cu informatii din inteleciunea asiatca (pt. ca venise vorba) care exista cu mult inainte de Iisus. Ceea ce a venit Iisus sa ne spuna ei cunosteau demult.

      Ștergere
    16. 22:14Intelepciunea lor este un mod de abordare a vietii dar nu a avut puterea sa se impuna in lumea intreaga precum crestinismul pt ca intemeietorii nu au fost trimisii lui Dumnezeu.Si un lucru e cert -mantuirea e de la evrei, primii trimisi au fost proorocii si apoi Fiul lui Dumnezeu pt Mantuirea oamenilor!

      Ștergere
    17. 1.
      Angel poate tu nu sti ca numarul crestinilor pe Glob nu este majoritar. Numarul total al populatiei planetei este de 7.3~7.4 mlrd. persoane.
      Crestinii sunt doar 1.8 mlrd persoane ( catolici 1.020 mlrd., ortodocsi abia 0.23 mlrd persoane iar restul de 0.55 mlrd reprezinta alte biserici, secte crestine.)
      Musulmanii reprezinta 1 mlrd persoane
      Hinduistii reprezinta 1.2 mlrd persoane
      Budistii (tao+zen+tibetani) reprezinta 3 mlrd persoane pe Glob.
      Iar restul de 0.3~0.4 mlrd sunt alte credinte (iudaism evreiesc, voodoo-ul nigerian care are adepti de aprox. 0.15 mlrd persoane, amerindienii, aborigenii australieni, etc.)
      Deci nu putem spune ca acest crestinism, mai ales cel ortodox, ar fi majoritar in lume. Este de ajuns sa ne uitam la numere.

      Ștergere
    18. 2.
      Mantuirea nu este de la evrei caci Iisus nu a fost evreu vreodata. Chiar El a declarat ca Tatal Sau este diferit de cel al evreilor. O sa va dau detalii mai multe despre acest aspect, date foarte interesante pe care lumea nu prea le cunoaste. Este de ajuns sa folosim un minim de inteligenta pentru a vedea lucurile evidente, precum sunt prezentate.
      Iisus a predicat impotriva clasei preotesti evreiesti, era in total dezacord cu acestia, iar acest lucru i-a adus condamnarea la moarte prin tzintuirea membrelor Sale pe lemn. Daca nu ar fi fost asa, El ar fi primit mari onoruri si functii din partea acelei clase preotesti…si nu cuie!
      De fapt mesajul lui Iisus este un mesaj care se bazeaza pe iubire. Iubire pe care am putea-o chema chiar extrema, de exemplu “iubeste-ti aproapele tau mai mult ca pe tine insuti”. Dar toate cuvantarile Sale incepeau si se sfarseau cu mesaj de iubire, direct sau indirect.
      Asadar sa ne uitam cine era clasa sacerdotala evreiasca care dupa fapt l-au dusmanit de moarte pe Iisus.
      Acesti sacerdoti studiau, traiau si impuneau reguli de viata si credinta scrise in Torah.
      Torah care era complet diferit de mesajul nou si revolutionar (in acele teritorii), mesaj care i-a adus condamnarea la moarte. Dar acuma eu te intreb: Vechiul Testament din Biblie din care scriere a fost tradus in latina si in greaca? Raspunsul este simplu: din Torah.
      Asadar Vechiul Testament este doar o selectie a multor scrieri din Torahul evreiesc.
      Si cum acei preoti ai Torah-ului L-au ucis, de aici am putea deduce ca si preotii crestini de azi ce se bazeaza pe Vechiul Testament L-ar condamna din nou la moarte AZI, daca le-ar permite legea.

      Ștergere
    19. 3.
      Biblia veche evreiasca si mesajul lui Iisus sunt doua lucruri diamentral opuse.
      Iisus vorbea doar de iubire! Acum te intreb pe tine sau pe oricine are dorinta sa raspunda, sa gasesti o singura propozitie macar din Vechiul Testament in care se vorbeste despre Iubire.
      Dumnezeul biblic este unul sangeros fara doar si poate, gelos, neidurtator, razbunator, posesiv, un zeu al razboiului care indragea violenta si exterminarea (caci de zeci de ori a zis: omoriti-i pe toti, un ordin dat lui Moise) pe cand Iisus vorbea de un Tata iubitor, capabil de iubirea totala ce El indica a fi insasi Viata, Calea, Mantuirea.

      Dar Iisus nu a fost singurul care a spus: Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti”. Ei bine acest mesaj a fost spus cu mult inainte de Iisus de catre Lao Tzu (si nu numai ci si de alti Trimisi in timpuri mai stravechi). Citez din in scrierea sa Cale si Virtute:

      “Celui care-i iubeste pe altii cum se iubeste pe el însusi i se poate acorda încredere.”

      Ștergere
    20. 3:38Evreii au fost poporul ales acum sunt crestinii cei care Il recunosc pe Iisus ca Mantuitor si imbratisa invatatura Lui Il iubesc si Il asteapta pt ca EL singur va veni la Judecata si nu Lao Zi sau altii.E drept ,spune Iisus"nu toti cei ce Imi zic Mie Doamne, Doamne sunt ai Mei"Si aici e vorba de secte (o multime influentata de satan prin"politica""divide et impera"! )

      Ștergere
    21. 3:38Gresesti fundamental-preotii ortoxoxi se bazeaza pe NT.si uneori fac referire la prooroci caci scris este"Noua lege a credintei nu desfiinteaza legea poruncilor ci o implineste.

      Ștergere
    22. 3:38Invataturile lui Solomon si Isus Sirahul-despre iubire.

      Ștergere
    23. 3:38Multi din inteleptii lumii dinaintea lui Iisus au spus vorbe intelepte dar nu au fost deajuns pt mantuirea omului si nu trebuie sa ne intoarcem la filosofia si practicile dinaintea lui Hristos pt ca Il jignim sfidand toata invatatura si jertfa Sa.IIsus a spus clar:"Datu-mi-sa toata puterea in cer si pe pamant "pt ca tot omul sa se inchine Sfintei Treimi.Scris este:"Cel ce crede in Fiul are viata vesnica,iar cel ce nu asculta de Fiul nu va vedea viata,ci mania lui Dumnezeu va ramane peste el".(Ioan,cap.3/36)PS.Deci EL poate fi si manios si se vede clar din ce se intampla pe pamant

      Ștergere
    24. Anghel hai sa o luam mai in profunzumea lucrurilor, spune-mi ce intelegi tu prin mantuire?

      Ștergere
    25. 16.

      Fiind fara de dorinte, se atinge linistea.
      Pentru tot ce capata existenta,
      Este un timp de absorbtie în non-existenta.
      Dupa o viguroasa crestere,
      Orice dispare, întorcându-se astfel la sursa.
      Întorcerea la origini este linistea,
      Repaosul este conditia naturala.
      Întoarcerea la origini este eternitatea,
      Cel ce stie aceasta este iluminat.
      Cel ce nu stie are parte de suferinta.
      Cunoscând eternitatea se contopeste cu totul.
      Contopindu-se cu totul expandeaza.
      Prin expandare este prezent peste tot.
      Fiind omniprezent atinge o stare înalta.
      Prin starea înalta atinge Tao (Este pe Carare).
      Cine atinge Tao intra în eternitate.
      Desi corpul îmbatrâneste, spiritu-i nu moare niciodata.

      Lao Tzu, Cale si Virtute

      Ștergere
  4. Hmmm...a fost vizat și aprobat...necredința voastră față de DUMNEZEU ADEVĂRAT aduce aceste evenimente.ele sunt vizate și aprobate.urmează Israel..

    RăspundețiȘtergere
  5. pai JAPONIA este lovita si de ploile musonice ca sa nu spunem de asezarea geografica-in mijlocul oceanului PACIFIC

    RăspundețiȘtergere
  6. 3:38"Daca ai putina inteligenta"Iisus a venit la evrei nu la chinezi.Doar 1/3din oameni se mantuies.

    RăspundețiȘtergere
  7. 3:38In afara crestinilor nu vor putea vedea dupa moarte, chipul lui Iisus si frumusetile Raiului nici un om mantuit din alte religii care nu au avut lumina Lui Hristos si au folosit alte cai pt a se salva(exp-meditatia transcedentala)

    RăspundețiȘtergere
  8. 3:38Si in final trebuie sa-ti spun ca toata intelepciunea inteleptilor este lipsita de duhul sfant(Mangaietorul) si aceasta se simte la simpla lectura a cuvintelor lor si din pacate si in cuvintele asternute de tine.PS.Nu e deajuns o simpla insiruire de cuvinte-idei fie si intelepte daca nu au duhul Sfant al lui Hristos .

    RăspundețiȘtergere
  9. 3:38Daca il am pe IIsus numai am nevoie de altii!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anghel, iti repet: nici o poama stricata nu va vedea Imparatia.
    *
    Nici un suflet stricat nu va merge pe o alta treapta (numeste-o cum vrei). Este ca si la scoala, nu treci clasa pana nu corespunzi. Iisus nu-ti poate face temele in locul tau si iti garantez ca nu ti le face dar nici „baiatul de serviciu de la curatenie" nu este pentru noi. Pana nu vei deveni un suflet pur nu vei ajunge acolo unde trebuie. Este intr-o mare eroare cel care crede ca desi are carente si trage dupa el o gramada de imperfectiuni ajunge pe o alta treapta „din oficiu” doar pentru el crede ca vine Iisus si ii „ ia greseala (sau pacatul)”. Eu iti spun ca acela va mai comite in continuare pentru ca este inca o bestie. Nu este schimbat cu adevarat, nu vorbim de o schimbare autentica. Acela nu are cum sa acceada spre ceva mai inalt, pentru simplul fapt ca este repetent, nu si-a facut temele. Cei care au introdus in Biblie faptul ca Iisus te absolva... dar tu (nu ma refer la tine) tot bestie ai ramas, caci le comiti in continuare sunt cei care tin umanitatea in intuneric. Ei nu vor ca noi sa crestem ci vor sa ne complacem intr-o stare grosiera, comoda. Este o mare cursa intinsa omului aceasta teorie, din punctul meu de vedere. Omul trebuie sa se schimbe dar pentru asta trebuie sa inteleaga mai intai ca nu-i bine cu el, sa constientizeze unde greseste. Daca aceasta constientizare este una reala, nu va mai repeta iar asta inseamna ca s-a izbavit de acel rau... daca insa este doar ceva spus din varful buzelor, dar sufletul tot stricat a ramas... este o nulitate, schimbarea nu s-a produs iar el isi va duce mai departe statutul de primitiv spiritual.
    *
    Nu are importanta religia ci sufletul omului. Orice suflet pur urca, orice suflet impur, murdar stagneaza sau poate sa cada si mai rau, nu are cum sa urce pentru ca este greu de relele in care e imbibat. Daca un om nu se schimba pe parcursul vietii si-a irosit viata.
    *
    Duhul Sfant nu se aseaza in locuri murdare si pline de rautate. Duhul lumii este opus Duhului Sfant. Cine are duhul lumii in el nu poate avea Duhul Sfant. El se aseaza unde este puritate si crede-ma ca nu are importanta religia pe care o are omul ci puritatea acelui suflet. Degeaba oarecine spune ca este crestin si ca el crede in Iisus Hristos insa acel oarecine este plin de duhul lumii, ei bine acela nu va avea Duhul Sfant, din motivele pe care le-am scris.
    *
    Cuvintele scrise de marii iluminati ai planetei, nu sunt doar o insiruire de litere si cuvinte, caci intelepciunea lor nu este una lumeasca ci una divina. De aceea nu este usor pentru toata lumea a intelege profunzimea scrierilor lor.
    *
    Iubirea autentica se naste din puritatea inimii. In rest orice alta iubire este una interesata, este una egotica, adica falsa iubire. Doar cel eliberat de ego poate iubi cu adevarat fara sa astepte nimic in schimb. Cel care inca zace in legaturi ale acestei lumi intotdeauna va astepta ceva in schimb, chiar daca de multe ori nu realizeaza. Cine prezinta dorinte si asteptari, acela este patronat inca de duhul lumii, opusul Duhului Sfant.

    RăspundețiȘtergere
  11. 14;32Nu-mi plac fatarnicii.Oare traiesti intr-o grota si nu ti-ai dorit nimic in aceasta viata?Eu zic ca ti-ai dorit f. multe decand te-ai nascut si pana acum si traiesti mult mai confortabil decat f.multi dintre noi.Deci ai duhul lumii din.plin ca toti "iluminatii"si budistii si himdusii si....intreaga lume!Insa-si meditatia e tot o dorinta personala.Asa ca...vorbe,vorbe,vorbe!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anghel doar ti-am spus cum este bine si care este directia corecta din punctul meu de vedere. Fiecare treapta are importanta ei pentru om, dar la fel de important este sa nu stagnam.
      Nu stiu de ce pui tu accent pe meditatie caci eu asa ceva nu practic, insa un lucru este cert, daca nu ne detasam de problemele si dezideratele lumii nu avem cum sa fim in directia buna caci linistea sufletului iti permite sa-L simti iar ceva "caldicel" la ce ar ajuta? Lumea cu ale ei. Pe doua carari nu se poate merge decat pe una.
      *
      Ce nu trebuie sa uitam vreodata: eu sunt tu, tu esti eu, aplicabil la tot ce poarta Viata, totul devine Unul. Iubirea este cea mai de pret comoara din inima omului dar numai daca este autentica. Cine iubeste cu adevarat este Viu. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti" spunea Iisus. Aproapele inseamna mult, caci Divinul este in toti si in toate.
      Sa nu "iubim" conditionat caci este degeaba.
      *
      Iluminarea este un lucru mare, un iluminat nu mai este prins de lucrurile din lume, caci el stie ca toate sunt trecatoare precum un vis si la ce i-ar folosi? A te topi in Dumnezeu complet inseamna eliberare adica iluminare. "Caci nu mai exist eu ci El traieste in mine."
      Esti in lume dar nu esti din lume si nici a lumii.

      Ștergere
  12. Inca ceva Anghel: toate au vremea lor, copilaria vremea ei, tineretea vremea ei dar si intelepciunea vremea ei. Asa si in spiritualitate, exista o crestere a copilariei si a tineretii apoi o inteleptire si contopire in Dumnezeu (Sursa a toate).

    "Dupa o viguroasa crestere,
    Orice dispare, întorcându-se astfel la sursa."

    Lao Tzu, Cale si Virtute

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga 1:31Copilaria spirituala a fost cam acum 30 de anii odata cu facultatea mea de un anumit profil uman care mi-a permis sa citesc f mult carti interzise(expl "Teosofia"lui Rudolf Shteiner ,"La vie après la vie "a lui R.Moody si f.mult filosofie indiana dar si ceva din Lao Zi si multe altele)Pe Dumnezeu L-am descopert tot acum vreo 30 de ani desi El ma ales dintru-nceput.Pe la 14 ani scriam poiezii filosofico-religioase fara sa fiu prea constienta de menirea mea.Iar de 30ani am parcurs mai multe trepte pana la iluminare vazandu-L si auzindu-L pe Iisus traind experiente incredibile (viziuni:inceputul vietii pe pamant cu Adam si Eva,vedere in Rai si Iad calatorii pe alte.planete etc)Asa ca ce imi scrii tu sunt pt mine f. cunoscute de mult timp.Dar un lucru sa stii aceste trairi numai prin rugaciune au fost in credinta ortodoxa cea adevarata iar ceilalti din alte religii au experiente extrasenzoriale dar nu in duhul lui Iisus si duhul diavolului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:56, mesajul de la 01:31 era un raspuns la mesajul tau insa nu are legatura directa cu tine!
      Omul care cauta cu adevarat trece printr-o copilarie spirituala, apoi vine tineretea iar mai incolo vine si maturitatea (inteleptirea) si intoarcerea in Sursa inca din aceasta viata. Nimeni nu a fost vreodata intelept de la inceput, ci totul vine prin experienta traita si inteleasa (constientizata). Mai mult, topirea completa in Dumnezeu este finalitatea cautatorului si a cautarii sale, abia atunci te gaseste iluminarea. Iar cel iluminat este dar nu este din si in aceasta lume.
      *
      Iubirea este pulsatia Vietii. UNUL este definitia iubirii si doar prin iubire ajungi in UNUL, caci eu sunt tu si tu esti eu acum, aici si oriunde, permanent si general valabil. Viata este cea care anima si sustine totul, prezenta Sa este in toti si in toate, caci totul este manifestarea divinului.
      *
      Prezenta unor experiente extrasenzoriale nu releva dovada iluminarii/izbavirii sau a mantuirii/eliberarii, nicidecum.
      *
      Cel iluminat simte unitatea cu toti si toate, armonia, observand frumusetea manifestarii divinului in toate. Simte fericirea recunoasterii Divinului in tot, zambetul Sau care ne dezmiarda la orice pas, caci El este prezent oriunde privesti, in manifestarea Sa.
      *
      Iubirea si recunostinta infinita pentru aceasta frumusete desavarsita care este prezenta in noi si peste tot dar si increderea in Viata lasandu-ne purtati de jocul Ei perfect, elibereaza si descatuseaza.

      Ștergere
  14. 17:51O expunere poietica dar si de data aceasta iti spun ca nu esti un bun cunoscator al celor cu care vorbesti.Fiecare are experienta lui de viata temperamentul si personalitatea lui care nu se anuleaza prin credinta altfel am fi ca si clonati.Ceea ce vrei tu sa-mi spui este ca toti vom fi Una(Mireasa lui Iisus) in Unul ,dar acest lucru se va intampa dupa Judecata cand toti cei mantuiti vor avea pe deplin duhul si varsta
    lui Iisus.Cei credinciosi nu sunt lipsiti nici acum de dragoste si mila fata de ceilalti dar in fata atator ispite uneori sufletului ii repugna ceea ce vede si aude si devine mai circumspect si mai prevazator pt. a nu cadea in capcana si a apuca pe alaturea.A te increde pe deplin in ceea ce ti se ofera ,spiritual si ideologic vorbind,nu este un lucru intelept.Dragostea este Iisus dar iti amintesc ca Insusi Iisus nu a crezut in toti spunand:"Multi vor veni in numele Meu dar nu sunt ai Mei",caci si satana se face inger de lumina dar vorbirea lui nu e in duhul lui Dumnezeu ci in duhul new age si al ecumenismului care propovaduieste unirea tuturor in acelasi duh -o amestecatura de credinte ca apoi sa-i stapaneasca prin Antihrist.Unire trebuie sa se faca exclusiv in duhul lui Hristos deci cei de alte confesiuni sa adere la adevarata invatatura a lui Hristos pastrata de 2000 de ani in ortodoxie( confirmare facuta si de cei de alte religii:Sundar Singh si chiar Papa Ioan Paul in vizita la Bucuresti)Dragostea si mila au fost cele care m-au calauzit intreaga viata desi multi mi-au ranit ani de zile sufletul care s-a topit in dragoste pt altii.Iubesc tot ce a creat Dumnezeu ma incanta si ma veseleste toata natura de la trandafiri la pasarile cerului dar mai cu seama cerul cu stralucirea lui si in fiecare dimineata ii dau lui Dumnezeu :SLAVA!





    Iisus.Pana atunci nu vom putea fi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anghel, separarea nu-si are rostul… toate fapturile au Viata manifesta in ele, adica pe Dumnezeu… Tu nu esti mai presus decat un altul sau alta cum nici eu nu sunt mai presus… Sa nu ne separam caci aceasta separare (iluzorie) nu aduce numai rau… Iubirea nu are la baza separarea si nici competitia… eu nu sunt mai presus ca tine dar nici tu nu esti mai presus ca mine acum, aici, oriunde, permanent si general valabil…la toata faptura. Sa nu desconsideram pe nimeni care poarta Viata caci astfel IL desconsideram pe El, pe Divinul manifest.
      Nu, nu aceea am vrut sa sa-ti spun, ci sa recunosti Divinul in manifestarea Lui in toti si toate ACUM inclusiv in tine, pentru ca oriunde privesti in armonia fiintarii este prezent El, Dumnezeu care iti zambeste …si este absolut minunat!
      UNUL suntem dintotdeauna, doar ca am uitat sa iubim cu adevarat si noi am creat o iluzie a separarii in care am ajuns sa credem. Dar este atat de gresit… Eu sunt tu si tu esti eu…niciodata nu a fost altfel. Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti, caci nu este diferenta si nici separare, aproapele esti chiar tu… indiferent cum arata acel aproape… toate faptuile vii s-au ivit din Divin care le sustine, caci Viata este ceea ce anima totul…
      *
      Ti-am mai spus ca adevarata iubire izvoraste din puritatea inimii.
      Cine cunoaste aceasta iubire, ispita nu mai are putere asupra lui. Amagirile trebuie sa se prinda de ceva ca sa existe…adica o inima patrunsa de sistemul lumii, cu toate dorintele care sunt carligul pe care se prind amagirile si inselarile. Dar spuneam ca cel iluminat este dar de fapt nu este din lume…
      *
      Eu spun sa ai incredere in Viata, in perfectiunea Ei. Ideologiile nu au valoare, atata vreme cat au fost emise de altii, nu? Experienta personala sta la baza intelegerii… sa experimentam Iubirea infinita care este prezenta in manifestarea Vietii, iar inima va cunoaste bucuria adevaratei regasiri…
      *
      O amestecatura de diverse… sa-ti spun ceva: singura credinta adevarata are la baza iubirea autentica si ea nu are nume si nici religie. Ea ESTE, asa a fost dintotdeauna… faptul ca unii sau altii au creat legatori si lese la care le-au pus nume iar altii le-au acceptat… sunt creatii umane acestea… Unde este iubirea autentica prezenta cu adevarat, legea paleste… pentru ca legea obliga si inrobeste pe cand iubirea adevarata elibereaza, dezleaga, descatuseaza, impaca si uneste…
      *
      Orice actiune impotriva iubirii aduce suferinta. Acel Antihrist numit va fi usor de recunoscut de cei care au in inima iubirea autentica. Fiecare om/faptura emana/emite ceva (nici nu trebuie sa deschida gura pentru a grai)… degeaba isi spune credincios si cand ii simti emanatia… iti dai seama ce este cu acela…
      Ei bine, exista Cineva prezent in inima curata a omului care intotdeauna arata deslusit cu cine ai de a face.
      *
      Cel ce iubeste cu adevarat, nu este partas omorului vreunei fapturi. Cel care a ajuns la acel nivel de a respecta orice faptura care poarta Viata, fara a dori sa-l exploateze sau sa ia/fure ceva de la acela (sa-i manance carnea, de ex.)… este pe drumul bun!

      Ștergere
    2. Anghel, iata o mica farama din expresia dorintei si dorului de libertate a sufletului uman, transpusa pe note muzicale, atat cat au reusit autorii, in momente sublime de creatie si inspiratie:

      Oxygene - The Ocean

      https://www.youtube.com/watch?v=aI3yNckfSvU

      *
      Robert Miles - Children

      https://www.youtube.com/watch?v=CC5ca6Hsb2Q

      Ștergere