miercuri, 25 iulie 2018

ROMANIA ,CRUCEA LUI HRISTOS SI SOARELE DE PE CER !


                                                       24  Iulie 2018,ora 6,22 dimineata !

                                       Dragii mei,

În aceasta dimineata,treaza fiind,mai stateam in pat cu ochii inchisi. Si astefel,vad Cerul de noapte albastra ,un Cer fara de stele si fara de LUNA,dar pe care Cer, apare LUMINA DUHULUI SFANT; apare SOARELE  DREPTATII !
Vedeam fratilor, SFANTA CRUCE a Lui Hristos pe Bolta Cereasca,langa care apare un Soare galben orbitor de stralucitor.

Imagini pentru cruceImagini pentru SOARE.


Soarele era perfect rotund, era mare cat Soarele firesc de pe Cer,atunci cand se ridica in zori de zi sau, atunci cand apune.
Atat de mare era.
Acest SOARE galben orbitor de stralucitor ,nu lumina precum Soarele firesc; ci stralucea el, ca LUMINA DIVINĂ.
Intre Sfanta Cruce a Lui Hristos si Soarele galben stralucitor,are loc o Mare MINUNE. 
O treime din Soarele galben care era inspre CRUCEA maro ca fagurele de miere, se transforma in culorile Tricolorului Romaniei.



                
Imagini pentru TRICOLORImagini pentru SOARE   
Vedeam acum ,Crucea Lui Hristos Domnul si Dumnezeul nostru al tuturor, in stanga careia, era o treime din Soarele galben in culorile Tricolorului romanesc,după care,urmau celelalte
doua treimi din Soarele galben stralucitor .Soarele divin fratilor ,era format din TRICOLORUL romanesc(o treime ) si fireste,din Lumina galben orbitor de stralucitoare a Lui Dumnezeu.Totul a durat circa 10 secunde,după care,Cerul noptii albastre si-a reluat locul si aspectul firesc de fiecare noapte.Prieteni dragi,iata inca o Dovada vie (daca mai era nevoie), că Romania este VIITORUL NOU IERUSALIM,este ŢARA DUHULUI SFANT.Sigur,unii veti spune că daca este asa,atunci de ce suferim atat de mult ca popor?
Iar eu o sa va raspund: suntem noi vrednici de mila si bunatatea Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului? Meritam noi oare numai BINELE??? Facem noi numai BINE Aproapelui nostru? Respectam noi cele 10 Porunci dumnezeiesti?
Categoric NU ! Si-atunci,meritam toate cate ni se intampla,toate cate vor mai veni peste noi! Dar chiar si-asa, ne putem indrepta prin Rugaciune curata;prin prezenta noastra la SFANTA BISERICA; prin marturisirea păcatelor la Preotul Bisericii; prin Credinta statornica si prin iubire faţă de Aproapele.Sa daruim dragoste Aproapelui nostru, si vom primi Iubire divina !Cu dragoste,Maria.



Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
  2. l. “De se va ridica in mijlocul tau prooroc sau vazator de vise si va face inaintea ta semn si minune,
    2. Si se va implini semnul sau minunea aceea, de care ti-a grait el, si-ti va zice atunci: Sa mergem dupa alti dumnezei, pe care tu nu-i stii si sa le slujim acelora,
    3. Sa nu asculti cuvintele proorocului aceluia sau ale acelui vazator de vise, ca prin aceasta va ispiteste Domnul Dumnezeul vostru, ca sa afle de iubiti pe Domnul Dumnezeul vostru din toata inima voastra si din tot sufletul vostru.
    4. Domnului Dumnezeului vostru sa-I urmati si de El sa va temeti; sa paziti poruncile Lui si glasul Lui sa-l ascultati; Lui sa-I slujiti si de El sa va lipiti.
    (Deuteronom cap.13)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu multi ani inurma am visat de doua ori cruci;odata o cruce de lemn asa cum scrie Maria"de culoarea fagurelui de miere"si altadata crucea de deasupra usii din stanga(intrarea in Altar).Dupa vreo 3 ani am avut fericita ocazie sa fac(sa platesc eu)Crucea din Sf.Altar si cand a fost gata-m-a chemat Parintele exact la usa din stanga sa o vad cum a iesit.Mie cam tot ce visez se adevereste cumva.Cand am vise neclare(tulburi)am ceva probleme.Asa ca...sa cugetam mai bine innainte de a critica-bumerangul se va intoarce!

      Ștergere
    2. Silvia, aceea este experienta ta, asta nu inseamna ca va fi si a altora. Eu nu mai cred in vise si semne. Mi s-a intamplat sa ma pacalesc singura si am avut mult de suferit.

      Ștergere
    3. Nu stiu ce sa zic,mie orce vis i-mi prevesteste ceva,important e sa ti cont de ele si sa vezi ce se intampla!(orice,am vrut sa scriu)

      Ștergere
    4. 15:19, tu iti duci crucea ta. Nu esti tu in masura sa spui tu cuiva ce e corect si ce nu. Si nici fara pata nu esti ...mai ales ca sufletul tau e plin de ... Stii tu de ce!

      Ștergere
    5. Orcum,vezi tu de sufletul tau ca eu am grija de al meu!pup.

      Ștergere
    6. Silvia este posibil sa ai si vise premonitorii dar este posibil sa te si inseli in interpretarea lor. Dovada este din belsug aici pe blog.Oamenii vad ceea ce vor sa vada chiar daca acel lucru nu exista in realitate.

      Ștergere
    7. Mai "anonim", chiar la punctul doi scrie de "alti dumnezei', ori aici nu era cazul de asa ceva. Ai o minte de bibilica.

      Ștergere
  3. Doamna Maria Crucea este mantuirea noastra avem de dus crucea in Romania sa fim mantuiti si miluiti pentru venirea Mantuitorului in tara Duhului Cel Preasfant.
    Dragostea lui Dumnezeu sa fie cu noi cu toti doamna Maria cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  4. Despre aceasta intervenție divina va vorbesc in toate mesajele mele,Iisus vine sub diferite forme deghizate pentru a da încă o sansa la mântuire oamenilor inainte de a doua sa venire.Vine ca un judecător dar ca si un mantuitor in timpul cernerii,Apocalipsa.
    Si in Romania si in toata lumea vor avea loc aparitiile lui.El va fi de multe ori deghizat in fata oamenilor pentru ai invata noile învățături ale sale,si chiar sfântul părinte Paisie Aghioritul confirma aceasta lucrare a noastra cu Hristos prin care vom uni toate credințele in Una.In urma căreia toate natiunile vor veni la Hristos..
    " Oamenii se vor întoarce la Hristos şi va veni în toată lumea o linişte duhovnicească pentru mulţi ani. Unii leagă a Doua Venire de această intervenţie a lui Hristos. Eu nu pot spune asta. Gândul îmi spune că nu va fi a Doua Venire, când va veni ca Judecător, ci o intervenţie a lui Hristos, pentru că sunt atâtea fapte care nu s-au petrecut încă. Va interveni Hristos, va da o brâncă acestui întreg sistem, va pedepsi tot răul şi în cele din urmă îl va transforma în bine. Drumurile se vor umple de locuri de închinare. Autobuzele vor avea icoane pe dinafară. Toţi oamenii vor crede. Te vor trage apostolii să le vorbeşti despre Hristos. Aşa se va propovădui Evanghelia la toată lumea. Şi atunci Hristos va veni ca Judecător să judece lumea. Altceva este Judecata, altceva o intervenţie a lui Hristos, ca să ajute făptura Sa. Din editura cartii Sfântul Paisie Aghioritul
    Monica Meryah

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-ai vazut si pe Dragnea luminat ca soarele precum Isus pe Tabor, la Schimbarea la Fata ???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:43, numai daca il spala cu ariel. Curata 90% din pete.

      Ștergere
    2. 07:07, cu domestos trebuie curatata mintiuca ta, caci ala distruge microbii 100%.

      Ștergere
  6. Crucea Lui HRISTOS,vor aparea asa pe cer,cand Duhul Sfant coboara spre Prunca Lui Dumnezeu,sa primeasca Har,sa-si poata duce la indeplinire ceea ce este scris in adevarata Biblie.Sa pregateasca omenirea,pentru a doua venire a MANTUITORULUI,in locul unde sa nascut in Romania.

    RăspundețiȘtergere
  7. In România va răsări soarele dreptății si al justiției divine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.14,31 ,de-as trai s-o vad si pe asta,as zice ca s-a meritat sa traiesc! Pacat ca nu cred asa ceva, macar as avea-o mai usor,chiar daca astea sunt basme.Sa nu ne imbatam cu apa rece,ca nu reusim!😕

      Ștergere
    2. Imi pare rau dar eu nu am rabdare sa citesc ce scrie Monica Meryah.

      Ștergere
  8. monica meryah, nu mai asocia mesajul tau "new age" cu invataturile Sfintilor Parinti, ca nu ti se potrivesc...

    RăspundețiȘtergere
  9. MINCIUNILE de la ora 17 acum pe' Realitatea' TV unde se sustine cum ca acea casa in litigiu a 'lui Iohanis'e facuta de sasi ca si celelalte din Ardeal.Total fals pentru ca cele doua case erau ale unor romani,la fel cetatile nemtesti cum e cea construita la 1715 si dezgropata de 15 ani la ALBA IULIA a fost construita prin munca silnica a 20.000 de iobagi romani din jur cam in acelasi timp cind generalul austriac Bucov distrugea cu tunurile bisericile ortodoxe ale romanilor.
    Iar terenul orasului Sibiu a apartinut renumitului sat romanesc Rasinari cunoscut mai nou pentru copii traficati.
    Toate satele nemtesti de-a lungul Secasului si Muresului sint facute pe terenurile romanilor obligati sa se retraga spre munte dar care pina astazi i-si lucreaza terenurie dincolo de burgurile nemtesti prin care erau obligati sa circule cu rotile carelor invelite in cirpe pentru a nu-i trezii pe colonistii adusi in burgurile ardelenesti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cata dreptate ai an.17:51,cunosc si iohan ce-o fi zis,sa puna si el umarul si sa instaineze niste copilasi din Rasinari.Oare cat il va mai rabda Dumnezeu?

      Ștergere
    2. Iar mesaje ambigui care pot insemna nimic sau orice. Ce fel de profetii sunt astea?

      Ștergere
    3. 19:21, "...sa cugetam mai bine innainte de a critica-bumerangul se va intoarce!"
      Dumnezeu nu doarme 19:21! Te loveste exact cand nu te astepti. Amin!

      Ștergere
    4. Silvia dar daca nu e asa cum spui si omul este nevinovat? Cine crezi ca-si va incasa „pedeapsa” il locul lui?

      Ștergere
    5. 00:05, sa ne rugam ca sa ne descopere Dumnezeu care-i adevarul despre acesta. Ce zici?

      Ștergere
    6. La cel pe care il acuzi de instrainarea copiilor.

      Ștergere
    7. 14.22 de acord!

      Ștergere
    8. Okay then, let's see...

      Ștergere
  10. Monica, asta cu , Autobuzele vor avea icoane pe dinafara...de unde este?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din profeția Sfântului Paisie Aghioritul.

      Ștergere
    2. 19:38 S-au sesizat x,y,z ca postarile monicai meryah sunt de fapt aceeasi persoana cu d-na mariaghiorghiu.Aceeasi mireasa.

      Ștergere
  11. Sa te lamuresti ca nu e nici un new age.Eu am vorbit despre întoarcerea la credinta a Romaniei mesajul acesta il confirma.
    Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
    România ,va fi Noul IERUSALIM!”
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/romania-sfanta.html?m=0

    RăspundețiȘtergere
  12. ROMÂNIA SFÂNTĂ ! Mesajul acesta e o Confirmare.
    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2016/08/romania-sfanta.html?m=0Iata ce spunea glasul:

    ” Dinspre Apostoli, vine sfintenia României si a poporului român .
    România ,va fi Noul IERUSALIM!”
    Monica Meryah.

    RăspundețiȘtergere
  13. 19,21 Silvia ,e bine ca nu mai esti pesimista.

    RăspundețiȘtergere
  14. In sudul peninsulei Sinai la Manastirea ortodoxa Sfinta Ecaterina exista un trib Gabalyya format din urmasi ai vlahilor de acum 1500 de ani,dusi acolo din sudul Dunarii de un imparat roman pentru a pazii manastirea.
    Interesant numele tribului Gabalyya asemanator cu numele zeului unic al dacilor care avea doua denumiri Zamolxis dar si Gebeleizis cit si faptul ca acesti urmasi ai vlahilor au fizionomii si obiceiuri romanesti iar istoria lor se gaseste in surse imperiale bizantine dar si britanice-craciun

    RăspundețiȘtergere
  15. Tot ca un fapt deosebit cind a inceput constructia canalului Suez,Alexandru Ioan Cuza a trimis in Egipt, in anul 1862 doua corabii cu lemn din Romania, pentru a contribui ca ajutor la constructia canalului Suez-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Mai adaug ca in jurul manastirii Sfinta Ecaterina unde traieste acest trib Gabalya -pronuntat'Gebelia'asemanator cu zeul dac Gebeliazis=Zamolxis-, de urmasi ai vlahilor este muntele Sinai unde Moise a primit de la Dumnezeu placile cu cele 10 porunci-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. Legatura intre romani si muntele Sinai este continuata peste veacuri prin pelerinaje la manastirea Sfinta Ecaterina.
    In urma pelerinajului Marelui Spatar Mihail Cantacuzino cu mama sa Elena si sora sa Stanca in secolul 17 la manastirea Sfinta Ecaterina de la muntele Sinai se hotaraste si construeste o manastire in tara intr-un cadru muntos asemanator pe un platou sub mintii Bucegi intre 1690-95 , numita Manastirea Sinaia care va da ulterior si numele orasului Sinaia.
    Faptul si motivatia sint documentate in corespondenta spatarului roman Mihail Cantacuzino cu tarul Rusiei-craciun

    RăspundețiȘtergere