joi, 26 iulie 2018

ESCROCHERIE !!! ACEST BLOG AL NEVAZATOAREI MARIA,NU-MI APARTINE !


                    Dragii mei,


Circula pe net un link cu imaginea mea,iar cand este accesat, apare imaginea unei doamne care administreaza un Blog in care, ar prezice horoscopul,dar pentru ca sa te imbogatesti conform horoscopului dânsei,trebuie sa-i cumperi anumite amulete pe care ea le vinde.
Aceasta este doamna Maria nevazatoarea:
.
Aceasta persoana s-a folosit de imaginea mea,pentru ca Blogul ei sa fie accesat mai des, si astfel,sa-si vanda amuletele care apartin lucrarii diavolului ,celor care cred in ele, si mai puţin sau deloc in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului.
Iata linkul care circula cu imaginea mea si care link,atunci cand este accesat apare doamna nevazatoare cu horoscopul ei si cu amuletele care ,ar aduce bogatie imensa celor care le cumpara:

BLOGUL.AMULETMONEY.ORG
Clarvăzătoarea Doamna Maria: "Incredibil de mulți bani vor primi pe neașteptate în așa semne ca... Acest horoscop a făcut deja multă zarvă. Spre regret, va fi foarte grea pentru 2 semne zodiacale, dar 3 semne vor primi pe neașteptate foarte mulți bani. Doar apasă pe zodia ta și află ce...

Dragii mei,eu nu am alt Blog inafara de acesta:

Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/
Apoi:


Dumnezeu exista -Marturii - Posts | Facebook

https://www.facebook.com/ghiorghiumaria/posts
Dumnezeu exista -Marturii. 3.4K likes. Dumnezeu existăMarturii, dovezi.


Si aceasta:




Maria Ghiorghiu | Facebook

https://ro-ro.facebook.com/maria.ghiorghiu

fotografia ta de profil

Acestea sunt paginile mele oficiale.
Tot ce veti gasi pe internet inafara acestora,sunt conturi si Bloguri false !
Iata ce va ofera aceasta nevazatoare doamna,care,ar trebui sa vada cu ochii sufletului ,daca pe cei firesti nu-i mai are, 
cat de mult pacatuieste si cum face lucrarea diavolului.
Omul trebuie sa-si puna toata nadejdea,toata Credinta si dragostea in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului si nicidecum in amulete.
Dragilor,nu va lasati inselati de astfel de personaje care va vand minciuni la pachet ,si care,au rolul de a va slabi CREDINTA si NADEJDEA in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI.
Iata ce vedeti ,după ce accesati linkul cu poza mea :

NEVĂZĂTOAREA DOAMNA MARIA


    Doamna Maria este o clarvăzătoare și prezicătoare legendară, cunoscută în toată lumea. Profețiile și prezicerile sunt până în prezent un fenomen inexplicabil

Pentru semnul Balanță în august . Veți primi mulți bani dacă veți atrage spre sine energia norocului. Este foarte simplu de realizat, vă voi arăta cum...


Clarvăzătoarea Doamna Maria: "Incredibil de mulți bani vor primi pe neașteptate în augustașa semne ca...


Acest horoscop a făcut deja multă zarvă. Spre regret, august va fi foarte grea pentru 2 semne zodiacale, dar 3 semne vor primi pe neașteptate foarte mulți bani. Doar apasă pe zodia ta și află ce te așteaptă. Sper că horoscopul meu te va ajuta să eviți multe probleme și să faci alegerea corectă. Horoscopul este gratuit și poți beneficia de el zilnic!

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioară

Balanță

Scorpion

Săgetător

Capricorn

Vărsător

Pești

Felicitări! În următoarele 7 zile stele sunt foarte bine dispuse față de zodia Balanță! În viața ta vor veni bani, dacă vei urma sfatul meu...
Iata si conditiile care le ofera aceasta 
doamna,ca sa va imbogatiti:

Cum să atragi norocul și banii?

Eu, clarvăzătoarea Doamna Maria, te voi ajuta să faci o cotitură pe linia vieții, unde vei fi bogat, fericit și norocos. Banii se vor atrage spre tine ca un magnet. Se consideră că este foarte dificil de a obține aceasta, dar eu știu cum se face acest lucru. Astăzi te voi învăța și pe tine!

La mine se adresează foarte mulți oameni care și-au pierdut speranța în viață. Sunt rugată să ajut persoanele să trăiască îmbelșugat, să uite de problemele cu banii pentru totdeauna.
Am făcut o muncă enormă, pentru a înțelege care anume mecanisme ale lumii noastre trebuie lansate pentru ca omul să-și găsească norocul și bogăția. Acum sunt gata să împărtășesc cu tine descoperirea mea!

Când banii vor începe să cadă peste tine din cer?

Descoperirea mea a fost testată de familia mea, rude prieteni, apoi și de oamenii care mi-au solicitat ajutorul. Toți sunt încântați de puterea miraculoasă care îi ajută acum în viață. Iar numărul mare de scrisori de mulțumire de la ei este cea mai bună confirmare a faptului că metoda mea funcționează în iar la 100%.
Eu garantez semnului Balanță, că vei putea atrage în doar 7 zile bani în viața ta, dacă vei urma o regulă simplă: să porți cu tine Moneda-amuletă.
Cu ajutorul AMULETEI vei avea întotdeauna bani, toate afacerile și pornirile se vor încheia cu succes, nu vei mai avea zile negre, amuleta te va proteja de deochi și de invidie.
Atenție! Fii atent, s-au întețit cazurile de contrafacere a amuletelor. Așa arată o adevărată amuletă de la mine. Poți salva această imagine, gratuit, și ea, de asemenea, te va putea ajuta.
Amuleta în formă de monedă nu doar va atrage banii în viața ta, dar și te va proteja de deochi și de va salva de la oameni răi.

Eu, clarvăzătoarea Doamna Maria, garantez personal că vei simți efectul amuletei asupra vieții tale în primele 2 săptămâni de la utilizarea acesteia.
PENTRU CE ESTE NEVOIE DE AMULETĂ?
Amuleta atrage fluxurile pozitive și de numerar, care mai devreme te ocoleau, către proprietarul său. Datorită acestui fapt:
 Îți va fi majorat salariul;  O să ți se ofere o avansare sau un nou loc de muncă;  Îți va fi returnată pe neașteptate o datorie mai veche;  Vei găsi banii care au "dispărut" de la tine de acasă;  Vei avea brusc banii necesari pentru o cumpărătură la care ai visat de mult timp;  Vei avea pe neașteptate succes în afaceri;
Acum, cu ajutorul acestei amulete poți avea noroc și bogăție pe parcursul întregii vieți. Îți va fi imposibil să le pierzi, chiar dacă ai vrea. Dacă v-ați întâlnit, vă veți contopi ca două picături de mercur, iar dacă vă veți despărți, veți fi din nou un tot întreg.
COMANDĂ AMULETA

Pentru cine este interesat: monedele-amulete pot fi comandate anume aici.   Dar alegerea îți aparține! Sărăcie, dar liniște, sau bogăție și noroc, dar frică permanentă.
Mulțumesc tuturor pentru atenție!



    Doamna Maria este o clarvăzătoare și prezicătoare legendară, cunoscută în toată lumea. Profețiile și prezicerile sunt până în prezent un fenomen inexplicabil


35 de comentarii:

  1. In curand va fi luna sangerie si va veni focul pe pamant ca la Sodoma si Gomora..Asta e cernerea in care neghina va fi arsă de tot.Asa spune cuvântul lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamna Maria acestia care se folosesc de imaginea dvs.vor plăti scump.Acestia nu sunt oameni sunt demoni.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ard pădurile și în Suedia
    https://m.activenews.ro/prima-pagina/Ard-padurile-si-in-Suedia-152012

    RăspundețiȘtergere
  4. Tara plina de excroci,borfasi,hoti si nenorociti!!!Numai focul sfant va putea curata aceasta hazna!!!

    RăspundețiȘtergere
  5. I am sure this paragraph has touched all the internet visitors, its
    really really pleasant piece of writing on building up new webpage.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si numai daca ma uit la ea, da sentimente de rea credinta

    RăspundețiȘtergere
  7. Am ajuns să nu ne mai mire nimic!Se înmulțesc oamenii răuvoitori!Oricăt de greu ne este să acceptăm dar,merităm tot ce se întămplă.Maria H

    RăspundețiȘtergere
  8. ANAF-ul ce pazeste ?
    Au aparut metode noi care sa le inlocuiasca pe cele cu ,,metoda accidentul ''. Daca a te imbogati insemna sa nu faci nimic ci doar sa iti iei amuleta , ....apai chiar ca banii stau doar in mainile prostilor pentru care orice se poate cumparara daca ai bani . Ca aia care se detoneaza in speranta mantuirii si intrarii in Paradisul cu cele 77 de fecioare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Very energetic blog, I enjoyed that a lot. Will there be a part 2?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. You made me laugh. What did you extect it to be?...a bride...
      Let's be serious.

      Ștergere
    2. 17:57 nu te mai prosti atata si scrie romaneste !!!!!!!!!!!!!!!1

      Ștergere
  10. Fraudele cu criptomonede, la ordinea zilei. Atenție la ”ofertele” care vă promit câștiguri fabuloase

    Românii au o înclinație spre câștiguri rapide, existând în acest sens exemple precum Caritas sau FNI .

    Deja autoritățile din SUA investighează astfel de lansări de monede care sunt pur și simplu fraude. Astfel, înainte de a cumpăra astfel de monede virtuale trebuie să verificați exact cine sunt cei care le-au inventat și cine sunt cei care le promovează.

    https://www.apcf.ro/ro/articole/fraude-de-tip-romance

    Internetul s-a umplut de zeci de site-uri, care promit ca va pot ajuta sa bifati un castig la cel mai indragit joc al Loteriei. Spre exemplu, un astfel de site cere cinci euro pentru a va facilita accesul spre cele sase numere norocoase, care se stabilesc in functie de un complex algoritm matematic. - Exclus asa ceva.

    https://profitpoint.ro/cum-sa-te-feresti-de-frauda

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca ati vrut sa scrieti "clarvazatoarea". E irelevant oricum, dar puteti solicita opinia unui avocat, sa va sfatuiasca ce puteti face pentru a putea opri aceasta persoana de la a se mai folosi de numele Dvs. Cred ca exista si pedepse legale pentru persoane ca dumneaei, care folosesc imaginea unor persoane publice in scopuri personale.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Excroc la excroc trage! De ce te plangi ca si tu esti exact ce-o acuzi pe ea ca ea!O excroaca!

      Ștergere
  12. Sa ne unim in rugaciune,si toti cei vinovati,Bunul Dumnezeu,sa-i rasplateasca dupa faptele lor,pe toti de pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ma,io bag de sama dupa cum íi moaca ca ori vine din fund,ori mere in acelasi fund de gaura de vierme de unde o vint . Cum traznitu o fi íesita ma,din unirea a doua picaturi de mercur,cand oamenií ís mai mult din picaturi de apa? Asta va avea ceva cur egretatu fredy mer curii? Apai íntreb si io ca un ardelean nu pre bagat si scos din fudul lumii asta de cacao. Ma copii,omu cat íi pe lume ínvata,ca de felu lui íi taren curozitate,saraca muma eva,ca numa curozitatea ei íi de vina ca ea lo fost ispitit pe dracu,saracu de el care no mai vast dos pana atunci,ca nu o avut oglinda. Tulai,da ce am mai putut zace. Sa mi le íntroduceti pe toate legate de mer cur. Multumesc frumos,numa sa ne caza bine la toti,ma.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. Un refren de la mama mea . Paraschiva,de cantat íntre multele neamuri . Tata mecanic de locomotiva. Chefuri,bancuri nu gluma,mai ales a doua zi dupa nunti. Íliuta ,eu cand te iubesc,la curbe sinile troznesc. Era viata ca atunci,da si-o stiau trai.mai si radem cu pofta,cand om fi sfinti,avem misîí mai serioase.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. CINE sunt cei care AU DECLANȘAT INCENDIILE din Grecia. Guvernul de la Atena CERE AJUTORUL SUA pentru a-i găsi. Se banuie filiera Moscova .

    http://evz.ro/cine-sunt-cei-care-au-declansat-incendiile-din-grecia-guvernul-d.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incendiile au loc in mai multe țări din Europa nu numai Grecia.Si apoi tot in Grecia sunt inundații catastrofale..deci au parte si de ape si de foc.

      Ștergere
    2. Aceste dezastre sunt din cauza pacatelor. Nu mai cautati raspunsul in alta parte. Toate cate sunt si cate vor veni sunt din cauza indepartarii oamenilor de DUMNEZEU.

      Ștergere
  16. Fiul premierului Viorica Dăncilă s-a angajat la stat; Este consilierul unui vicepreședinte de la Curtea de Conturi


    https://www.libertatea.ro/ultima-ora/fiul-premierului-viorica-dancila-angajat-la-stat-este-consilier-la-curtea-de-conturi-2341009

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deh, se putea altfel! Si asta o sa.si construiasca palat...tot la prima generatie.

      Ștergere
    2. 22:06, tare iti mai place sa le programezi. Softuletul din mintea ta da erori. Ar fi bine sa nu generalizezi, caci exista si oameni corecti pe lumea aceasta.

      Ștergere
    3. 22.06 corect!
      22.55 si tu faci la fel, iti construiesti palate din furturi de sari asa? Te-a durut rau!

      Ștergere
  17. Ministrul Petre Daea, despre incinerarea porcilor: “E o muncă extraordinară, e ca la Auschwitz”

    https://stirileprotv.ro/stiri/politic/ministrul-petre-daea-despre-incinerarea-porcilor-e-o-munca-extraordinara-e-ca-la-auschwitz.html

    RăspundețiȘtergere
  18. Perfect adevărat singura ,, amuletă,, este credința, rugăciunea și postul ( pentru cei care pot ține). În rest prostii de gen o bucată de metal care te ajută și te îmbogățește sunt escrocherii adică că_c__turi. Amuletele, talismanele, baierele descântate reprezintă întunericul. Hristos este lumina căutați lumina !

    RăspundețiȘtergere
  19. Da citi nu sint de astia,care ghicesc si vind iluzii ,din anii 90'incoace,si din pacate tot mai exista,ca gasesc fraieri in Romania ,care sa le dea bani!Si eu am dat de unul,chiar recent,tot cu horoscopul,citindu-i si dind ok ca sa-mi mai trimita,intr-o zi dupa vreo 2 saptamini de trimis horoscopul,imi scrie de ceva pietre gen amuleta -bratara din pietre mai bine zis!Bineinteles l-am si blocat si sters tot ,era unul "Nostradamus de Romania"!Deci fiti atenti oameni buni!

    RăspundețiȘtergere
  20. Ma,nu are cum sa fie,nostradamus íí o porecla. Michel de . Nótre- . Dame este íntrupat ín cea mai mare clarvazatoare din . Romania, . Georgeta . Florea, ímparateasa mea ludita. Cu acest dar mai sunt l2 ín toata lumea. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  21. Ma,la deastia sa nu va puie sfantu sa le treceti pragul,sa le trimiteti obiecte personale,poze,ori sa purttati óri sa cgati ín casa ce va trimit ei. Am venit íarasi ín viata pentru mantuirea sufletului nostru si al semenilor.,nu pentru placeri sau bani. Ma puteam recasatorii cu o milionara si nu am vrút sa-mi las copiií si sa plec cu ea la capatul lumií. Multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  22. Tamara Globa

    http://god2018.su/goroskop-na-yanvar-2018-dlya-telcov/#Астропрогноз от Тамары Глобы

    RăspundețiȘtergere
  23. Tamara Globa si Pavel Globa nu stiu daca cumva nu s-au folosit altii de poza Tamarei care sunt astrologi rusi ca sa fie discreditati uneori poate aparentele inseala nu un fan de horoscoape sau amulete dar paziti-va netul e cel mai inselator mediu inventat de om.

    RăspundețiȘtergere
  24. http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Oameni_si_demoni.pdf

    RăspundețiȘtergere
  25. se pare ca sunt sotii Globa in articolul Părintelui Rodion la pag 30 ? unde se spune in legatura cu invataturile fam globa . NU pot sa ii judec eu ii judeca marele Judecator Hristos . http://www.desprevremuriledinurma.ro/wp-content/uploads/Oameni_si_demoni.pdf

    RăspundețiȘtergere