duminică, 15 iulie 2018

11 MARTIE ! JUSTITIA FACE JUSTITIE PENTRU DUMNEZEU !


      Imagini pentru JUSTITIE IMAGINI     


                                     14 Iulie 2018,ora 6,11 dimineata  !


                                      Dragii mei,

                            Imagini pentru dumnezeu.

În aceasta dimineata m-a trezit un glas din Cer,un glas divin care spunea asa:

                    "11 Martie !
                  Justitia face Justitie pentru DUMNEZEU !"
După care dragilor, glasul dispare iar eu ma grabesc a scrie toate in caietul meu de suflet.
Acum dragii mei, vom nadajdui ca si pana acum in BUNUL DUMNEZEU si-n MAICUTA DOMNULUI ,si vom astepta cu dragoste si cu rabdare ziua de 11 Martie ca sa vedem ce inteles au aceste cuvinte divine.
Sa ne rugam la PREA SFANTA TREIME si la PREA CURATA FECIOARA MARIA ca sa aiba grija si mila de noi Fiii Săi si sa ne apere de tot răul si de tot necazul ,Amin.
                                     Cu dragoste,Maria.

33 de comentarii:

  1. "Punctul de vedere al Dr. DORU POP – Conf. universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj:

    România “ne-resetabilă” şi moştenirea “neamului prost”

    “Resetarea” societăţii în care trăim nu este posibilă pentru că pur şi simplu nu există resursele umane pentru a o realiza.

    Marea problemă a României contemporane este golirea demografică. Catastrofa noastră este una biologică, ceea ce produce cumplite efecte politice.

    Aşteptând această resetare, demonstrăm că suntem o

    comunitate care aşteaptă minuni din nimic.

    Pare o constatare cinică, dar e o tristă realitate: România nu are oameni, nu are fondul genetic pentru a fi altceva decât ceea ce este acum.💔

    De trei ori România a fost secătuită de cele mai bune resurse umane ale sale. Oameni de calitate, bărbaţi curajoşi şi femei inteligente, cetăţeni bine educaţi şi intelectuali formaţi de-a lungul câtorva generaţii au fost ucişi sau au fugit din această ţară. Am asistat nepăsători la decimarea biologică a celor mai buni dintre noi.

    Naţiunile şi popoarele nu sunt un sac fără fund, bazinul lor genetic nu regenerează la nesfârşit. În teoria politică există o ştiinţă numită demografie politică, specializată în studierea efectelor transformărilor care au loc la nivelul structurii populaţiei asupra societăţii în ansamblul ei. Funcţionarea unor sisteme politice sau disfuncţionalitatea socială nu pot fi înţelese fără studierea dinamicii populaţionale.

    În întreaga lume asistăm la nişte transformări demografice fără precedent, iar dezechilibrele demografice au fost mereu o sursă pentru marile conflicte globale sau regionale.

    Aş vrea să atrag atenţia asupra efectelor negative ale acestei schimbări demografice pentru istoria recentă a naţiunii noastre şi asupra modului cum arată instituţiile publice şi private de la noi. Pretutindeni vedem surogate de profesionişti publici, fantoşe de politicieni, profesori contrafăcuţi, medici incompetenţi.

    Peste tot întâlnim o lipsă cumplită de profesionalism şi ne ciocnim de zidul competenţelor false.

    De unde provin aceste defecte congenitale, extinse la nivel naţional? Din epuizarea demografică!

    Prima golire demografică s-a produs la începutul secolului trecut şi a fost o consecinţă nefastă a celor două războaie mondiale.

    RăspundețiȘtergere
  2. 2.
    În urma conflagraţiilor mondiale, România a pierdut, cumulat, aproape 10% din populaţie, mai ales de sex masculin.

    Conform estimărilor, în urma primului conflict global am pierdut peste 600.000 de oameni (civili şi militari), iar în cel de-Al Doilea Război Mondial au murit peste 500.000 de oameni (civili şi militari).

    La pierderile cumulate trebuie să adăugăm şi victimele Holocaustului şi pe cele ale pogromurilor rasiale, ceea ce înseamnă cel puţin încă 1,2 milioane de oameni.

    Catastrofa demografică a continuat şi în România stalinistă. Urmând modelul sovietic, statul român a demarat un proces de epurare demografică pe criterii de clasă, orientându-se mai ales împotriva elitelor sociale şi intelectuale.

    Astfel, conform evaluărilor din Raportul Tismăneanu, se pare că ar fi vorba de 350 de mii de victime – deşi alţi cercetători susţin că între 1948 şi 1989 au fost ucise 1,2 milioane de persoane.

    Oricum încă 10% din cetăţenii statului român au fost eliminaţi, şi nu vorbim doar despre elita politică.

    A fost distrusă o întreagă pătură medie, inteligentă şi valoroasă: săteni bogaţi, preoţimea educată, precum şi o mare parte a intelectualităţii urbane (medici, avocaţi, jurnalişti).

    Evreii şi etnicii germani

    La aceste victime politice se adaugă cumplita dispariţie a unor etnii întregi, care are consecinţe grave pe ansamblu.

    Pierderea irecuperabilă a cel puţin două etnii foarte importante pentru structura socială a statului român modern, evreii şi etnicii germani, este incomensurabilă.

    În aceeaşi perioadă au plecat din România aproape jumătate de milion de evrei (conform statisticilor din 1947 erau peste 400 de mii de evrei în statul român), dar distrugerea este şi mai mare, dacă ţinem cont că în 1930 România Mare număra peste 750 de mii de etnici evrei, în timp ce astăzi mai există doar 6.000 de persoane care se declară de această etnie.

    Evreimea românească a avut un rol de urbanizare, de racordare la valorile cosmopolite şi de stimulare a vieţii artistice, culturale şi economice.

    Să nu uităm nici că Nicolae Ceauşescu a primit jumătate de miliard de mărci pentru alţi aproape 200 de mii de etnici germani, pe care i-a vândut ca pe nişte bunuri de export.

    Numai că, tot conform recensământului din 1930, ştim faptul că România avea peste 745 de mii de etnici germani. Astăzi mai sunt puţin peste 60.000.

    România a mai pierdut aproximativ 10% dintre cetăţeni, dintre care mulţi reprezentau o elită socială, modele publice de comportament.

    Exodul după 1989

    A treia şi cea mai mare golire demografică a avut loc după 1989. Deşi statisticile nu sunt concludente, pentru că mulţi români şi-au luat lumea în cap, pur şi simplu au plecat fără să se mai uite în urmă şi fără să oficializeze această plecare, se estimează că undeva între 2,5 şi 3 milioane de concetăţeni au emigrat în ultimii 25 de ani.

    Numai în 2007 au plecat voluntar aproape o jumătate de milion de români.

    RăspundețiȘtergere
  3. 3.
    Şi nu au plecat infractorii, leneşii sau ignoranţii. Au plecat tinerii de până în 35 de ani, oameni educaţi şi bine pregătiţi profesional, bărbaţi şi femei curajoşi şi cu iniţiativă, cu profil psihologic de învingători, indivizi gata să muncească, dispuşi să facă eforturi remarcabile de adaptare la o nouă societate.

    Iarăşi, ce aveam mai bun din punct de vedere demografic.

    Golirea etnică a dus şi la atingerea limitelor morale şi etice. Pentru că mârlănia şi primitivismului comportamentelor nu se schimbă peste noapte.

    Lipsa de decenţă şi eleganţă în comportamentele publice nu pot fi predate sau învăţate din manuale de “bune maniere”.

    Cine a luat locul acestor oameni, pentru că, de fiecare dată, după fiecare golire demografică, locurile goale au fost umplute de cineva?

    Din păcate în locul unor oameni cinstiţi şi educaţi, instituţiile româneşti au fost populate cu hoţi şi şarlatani. În locul unor intelectuali de calitate am fost obligaţi să punem analfabeţi şnapani, în locul unor oameni capabili să dialogheze civilizat, am adus făpturi care urlă şi creaturi care înjură şi scuipă, ghiolbanii şi primitivii i-au înlocuit pe oamenii inteligenţi şi serioşi, urmând vechea filozofie mioritică: nimeni nu este de neînlocuit, cum nu se poate mai FALS.🤔

    Cu cât te pricepi mai puţin la un lucru, cu atât ai şanse mai mari să fii pus într-o funcţie care să-ţi permită să administrezi acel domeniu. Incompetenţa a devenit la noi o formă de calificare.

    Miliţienii au ajuns profesori de democraţie, turnătorii au devenit instructori de etică şi morală, iar nulităţile s-au transformat în modele de comportament.

    Când vulgaritatea şi nesimţirea sunt substitutele bunei-creşteri, nu mai e nimic de făcut, nu mai poţi dobândi deprinderi civilizate la doctorat.

    Pseudo-intelectualitatea compusă dintr-o clică nepotistă s-a instaurat definitiv şi confortabil în fotoliile lăsate libere de oamenii de calitate, diverşi mitocani iau drept libertate de exprimare sudalmele, şi orice semianalfabet care crede că vorbirea este egală cu inteligenţa îşi dă cu părerea despre cum ar trebui să arate lumea.

    Farsorii dansează goi pe scena publică, mimând societatea civilă, iar mass-media este plină de ipochimeni care nu cunosc regulile de gramatică elementara, nimic nu-i împiedică să debiteze aberaţii.

    Impostura academică pe care o vedem expusă zilnic este doar vârful de aisberg, cu cât coborâm mai jos în infrastructura demografică a ţării în care trăim, vedem pretutindeni dezastrul.

    Din păcate, el se produce de mai bine de o sută de ani, de un secol şi mai bine asistăm cum se instalează domnia neamului prost – mai ales din punct de vedere moral, nu doar organizaţional sau administrativ.

    Daca astăzi suntem o naţiune distrusa, nu e din cauza dispariţiei fabricilor si uzinelor, aceasta fiind doar o consecinta, ci din cauza factorului UMAN, calitatea acestuia din urma stand in numărul de like-uri pe Facebook..

    Am înlocuit neamul bun cu neamul prost, iar neamul prost continuă să se perpetueze. Democraţia are multe plusuri, dar si un uriaş minus, lipsa oricărui criteriu de selecţie a liderilor.

    Acolo, în rădăcina ADN-ului nostru, reformele şi resetarea sistemului nu mai înseamnă nimic.

    România este o colonie…, vasala multora, dar mai ales neamului prost!".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 07:34 FOARTE INTERESANT ȘI DUREROS DE ADEVĂRAT !!!

      Ștergere
  4. 11 martie 2011,Fukushima-Japonia!
    Atunci elitele (in sens negativ) au hotarat sa pedepseasca Japonia pentru ca nu a vrut sa cotizeze la buzunarul lor!
    Ce cutremur si mai ales ce tsunami a urmat... se stie!
    Urmeaza sa aflam si cine a programat 11 septembrie 2001!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandule, poti sa demonstrezi ceea ce spui ???

      Ștergere
    2. Asa este Alexandru!

      Ștergere
    3. La fel si cu 9/11/2001 s-a aflat adevarul, cu siguranta vom afla si 11/03/2011 Japonia ce s-a intamplat

      Ștergere
  5. Bineinteles !!!
    Ciordache modifica Codul Penal c-asa vrea Dumnezeu !!!

    ... am mai intilnit situatii d'astea ... unii se folosesc de numele lui Dumnezeu ca sa-si ascunda ticalosiile !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 12.21 tie chiar nu ti-e rusine?!? Din 89 incoace a existat "justitie" garla iar tara asta numai in groapa a mers. Romanii sunt haituiti, afaceri zero, interceptari garla, puscarii,mascati, legi interpretabile si neconstitutionale, care se splica discriminatoriu. Pt furturi minuscule in cazul oamenilor obisnuiti puscarie garla, pt marile jafuri de milioane justitia inchide ochii.
      Lasa-ne...
      O sa zici iar de Dragnea... adica pt incatusarea lui Dragnea trebuie sa sufere alti ca cateva mii de oameni. Pt un om la puscarie sa intre alte cateva mii degeaba?!?
      Clar rezultatele justitiei din ultimii ani: saracie,mizerie,coruptie si mai mare, toate RELELe
      In consecinta justitia actuala nu este cea corecta. Avem nevoie de reset, T zero. Totul trebuie schimbat iar cei vinovati de aceste ilegalitati si nenorociri produse tarii si romanilor ...la puscarie pe viata

      Ștergere
    2. Asta se poate doar intro tara plina de prosti care nu-si dau seama de nemernicia celor ce-i conduc.

      Ștergere
    3. 14.17 in locul tau as tacea. Cand toata lumea iti spune ca esti beat, te duci si te culci. Prostiile astea debitate de gura si creierul tau sunt culese de la Antena 3 si Dragnea. Toate organismele internationale care se ocupa cu probleme de justie ne spun ca modificarile facute de psd-isti nu-s bune si tu te incapatanezi sa repeti aceleasi prostii si minciuni spune de gura lui Dragnea si a lui grupare mafiota care au un interes personal sa „schimbe” justitia. Pana cand vei mai crede minciunile mustaciosului pervers? Pana cand vei fi sustinator al acestor marsavi tradatori de tara?

      Ștergere
    4. 22:34Acum si tie iti spun altii ca esti beat.Daca n-ai intelepciune cere de la Dumnezeu.Crezi ca situatia dramatica se datoreaz numai romanilor sau PSD-ului?Eu iti spun ca tocmai cei pe care ii sustineti unii sunt adevaratii vinovati si anume cei care au supus ,invrajbit si prostit ,inselat ,furat pe romani adica "scumpele"Organisme Internationale" care au planuit de mult sa distruga anumite tari din 2 motive:unul si cel mai important -distrugerea crestinismului si al doilea -jefuirea si stapanirea bogatiilor acestei tari binecuvantate de Dumnezeu.Ceea ce nu stiu multi este ca diavolul i-a cerut lui Dumnezeu sa stapaneasca si el singur prin"ai lui"(vezi Organismele Intern. si masoneria)sa se vada cine e cu Dumnezeu si cine e cu diavolul facand nedreptati si nelegiuiri strigatoare la cer dezbinad oamenii prin ideologii prin partide prin nedreptati .Cei mai inraiti adepti ai lui sunt cei ce se scandalizeaza si sustin orientarea spre occident cu toate nebuniile lui(vezi sustinerea homosex.si a casatoriilor lor care a cuprins prin ispita multi tineri romani)Psd- cu toate pacatele lui incearca sa mai mentina o situatie de normalitate ceea ce n-au facut si n-o vor face liberalii si usr-istii niciodata.Numai cei f.credinciosi si iubitori de neam si popor trebuie promovati in fruntea Romaniei!

      Ștergere
    5. 22:34Acum si tie iti spun altii ca esti beat.Daca n-ai intelepciune cere de la Dumnezeu.Crezi ca situatia dramatica se datoreaz numai romanilor sau PSD-
      ului?Eu iti spun ca tocmai cei pe care ii
      sustineti unii sunt adevaratii vinovati si
      anume cei care au supus ,invrajbit si
      prostit ,inselat ,furat pe romani adica
      "scumpele"Organisme Internationale"
      care au planuit de mult sa distruga
      anumite tari din 2 motive:unul si cel mai
      important -distrugerea crestinismului si
      al doilea -jefuirea si stapanirea bogatiilor
      acestei tari binecuvantate de
      Dumnezeu.Ceea ce nu stiu multi este ca
      diavolul i-a cerut lui Dumnezeu sa stapaneasca si el singur prin"ai lui"(vezi Organismele Intern. si masoneria)sa se vada cine e cu Dumnezeu si cine e cu diavolul facand nedreptati si nelegiuiri
      strigatoare la cer dezbinad oamenii prin
      ideologii prin partide prin nedreptati .Cei
      mai inraiti adepti ai lui sunt cei ce se
      scandalizeaza si sustin orientarea spre
      occident cu toate nebuniile lui(vezi
      sustinerea homosex.si a casatoriilor lor
      care a cuprins prin ispita multi tineri
      romani)Psd- cu toate pacatele lui
      incearca sa mai mentina o situatie de
      normalitate ceea ce n-au facut si n-o vor
      face liberalii si usr-istii niciodata.Numai
      cei f.credinciosi si iubitori de neam si
      popor trebuie promovati in fruntea
      Romaniei!

      Ștergere
    6. 22:34, ma nene lasa-ne cu organismele internationale de kkt caci si alea au interesele gobalistior. Normal ca o sa-ti spuna ce vor ele, dupa interesul celor care le manevreaza din umbra, care urmaresc globalizarea si eliminarea celor care se opun acestei mizerii de globalizare. Pana cand ii pupi undeva pe globalistii astia?

      Ștergere
  6. Excepționalul mesaj al judecătoarei Adriana Stoicescu. Toată România cinstită se regăsește în el. Aroganța și ipocrizia PSD ne vor îngropa ca nație. Președinta Tribunalului Timiș, judecătoarea Adriana Stoicescu a postat în decembrie anul trecut un mesaj de mare bun simț.

    Magistratul arată că, în fapt, avem două „Românii”, o Românie a bunului simți, a dezvoltării și modernității, dar și una încremenită în timp, în medievalism și corupție. Reacția pesediștilor după apariția raportului preliminar al Comisiei de la Veneția confirmă spusele judecătoarei: „Pe noi nu ne va ucide corupția. Nu va apuca. Vom fi striviți de ipocrizie, suficiență și aroganță. Iar pe unii îi va ucide prostia”

    „România este țara oamenilor care consumă, în medie, un tub de pastă de dinți pe an.

    Și două săpunuri.
    România nu este doar București sau Timișoara.
    Este, mai degrabă, țara oamenilor din Cuca Măcăii.
    Fără drum asfaltat și fără canalizare și fără dispensar, dar cu o biserica aurită și școală cu toaletă în curte.

    Fără medic și cu o învățătoare care face naveta cu trenul, la clasa a II-a, pentru că Primăria nu are bani să îi deconteze transportul.
    Este țara oamenilor care sunt în birt la ora 10 dimineața.
    Și care își îmbată copiii ca să stea liniștiți.

    Este țara oamenilor care nu au o problemă cu lenea și cu hoția.

    De 20 de ani aleg același primar. Băiat bun, de-al lor, isteț, care a reușit în viață fără prea multă școală, că oricum nu ai ce face cu ea.
    Băiat ”dăștept”. Dacă e și hoț pe deasupra, admirația concetățenilor este nemăsurată
    Le place viața lor. Nu sunt nevoiți să se ridice din pat în fiecare zi, la 6 dimineața. Ajutorul social vine, de bine de rău. Internet au, la fel și telefoane inteligente.
    Pentru ei educația e un moft. Și nu au nevoie de ea. Se intra politic pe toate locurile din buget.

    La fel stau lucrurile și cu legea.
    Din anii 90 s-au obișnuit să râdă de omul în uniformă. Garcea i-a învățat. Apoi, alți băieți le-au spus că e mult mai haios să îl scuipe pe polițist. Azi îl taie cu sabia pentru că, nu–i așa, suntem în democrație.

    Disprețul lor față de uniformă este disprețul față de lege.

    Noi disprețuim legea. Doar ipocrizia ne oprește să recunoaștem că nu ne plac regulile.

    Desigur, suntem apărători înfocați ai legii, când e vorba de fețe care nu ne plac. Atunci devenim justițiari și vrem sânge, dăm sentințe definitive și apoi plecăm la culcare cu conștiința împăcată.

    Dar, cum ne oprește polițistul de la rutieră în trafic, primul gest e să sunăm un prieten sau să facem bășcălie de polițist, doar, doar îl înduplecăm.

    Suntem plini de avânt justițiar când e vorba să îi pedepsim pe alții, dar devenim brusc înțelegători când e vorba de propria persoană.

    Vrem justiție, dar de ce atâta grabă când suntem noi cu musca pe căciulă?
    Condițiile din instanțe sunt, în mare parte, aceleași de 10 ani. Și e normal să fie așa când bugetul instanțelor este limitat; nu avem bani să zugrăvim și nici să dotăm sălile de judecată cu aparate de aer condiționat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sunt grefieri care stau câte 6 într-un birou de 2. Sau judecători care stau în birouri fără lumină naturală.
    Cei care ar fi trebuit să se ocupe de asta, au stabilit, cu profesionalism și preocupare pentru starea justiției, înălțimea podiumului judecătorului și, mai ales, al procurorului.
    Apoi au plecat.

    Dar….nu am văzut pe nimeni să solicite renunțarea la privilegii. Nu am văzut pe nimeni dintre noi indignat că un magistrat cu salariul de 10.000 lei își decontează cu sârg algocalminul și picăturile de nas.
    Doar îi permite legea, nu-i așa?

    Nu ne deranjează pensiile mai mari decât salariile celor care lucrează, intrând cu 100 de dosare pe termen.

    Nu am văzut pe nimeni să ceară modificarea legii astfel încât să nu ne mai decontăm transportul de la instanța spre casă, când locuim la 2 km de oraș.
    Dar, nu-i așa, e altă localitate și legea ne permite….

    Nu putem fi drepți decât cu plombe decontate de Stat?

    Asta în timp ce învățătoarea nu își poate permite un laptop, iar medicul rezident are de ales între a-și cumpăra o carte de specialitate sau o pereche de blugi mai de Doamne-ajută.
    Pe noi nu ne va ucide corupția.
    Nu va apuca.
    Vom fi striviți de ipocrizie, suficiență și aroganță.
    Iar pe unii îi va ucide prostia”

    a scris magistratul pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce se grabeste Dragnea sa schimbe codul penal? Poate sa-mi raspunda fanii lui? Oare nu cumva pentru ca este cu musca pe caciula si vrea sa scape de puscarie? Poporul nu are nicio graba sa dea amnistii si sa elibereze infractori de-a valma, dar el, Dragnea, are o mare graba. Pe voi cei care il adorati ca v-a marit pensiile si salariile, nu va mustra constiinta ca tradati interesele tarii si ale neamului pentru interesul unuia care sacrifica tot, chiar si tara intreaga ca sa-si castige libertatea nemeritata? V-ati gandit vreodata ca veti plati in fata lui Dumnezeu aceasta tradare de Iuda? Intreb si eu, nu dau cu parul, cum spunea un confrate de pe aici!

      Ștergere
    2. Ce vb tu aici de tradare de Dumnezeu de iuda??? Serios.??? Daca Dumnezeu nu te-ar fi iertat la fiecare secunda a vietii tale( ca toti suntem niste pacatosi) erai de mult in iad. Nesimtire ce ai. Mai si prostesti lumea. Vai de capul tau. Adevarul ca prostie mai mare ca in societatea romaneasca nu exista nicaieri. Cat de clar este ca justitia actuala este un putregai corupt si imputit si tu sa iei apararea. Ia exemplul lui Iisus care El iarta toate.

      Ștergere
    3. 22 40
      Ma, voi uitati un lucru:iertarea e dumnezeiasca, razbunarea:arma prostului!
      Mai bine te uiti cum voteaza unele partide in parlament la legea offshore in legatura cu gazele si petrolul din Marea Neagra!
      Acolo sunt sute de miliarde de euro care asteapta sa fie exploatate, dar daca dam resursele pe 2-3 lei nu am facut nimic!
      Pe mine nu ma incalzeste cu nimic daca un ticalos face sau nu puscarie, ma intereseaza daca resursele acestei tari aduc prosperitate intregii tari!
      In concluzie: dragnea nu-i important pentru mine, dar este important daca cei ce voteaza in parlament se gandesc la avutia acestei tari!
      Slabiti-ma cu penalul si alte alea...
      24. Călăuze oarbe care strecuraţi ţânţarul şi înghiţiţi cămila!

      Ștergere
    4. 01.00 sa te ierte pe tine pentru ca a trăda tara pentru câțiva arginti e foarte grav.

      Ștergere
    5. An. 12.50. Ce vorbesti? Tara si romanii au fost tradati de catre astia din justitie: taieri ilegale de paduri( justitia DIICOT+DNA s-au facut ca nu vad, de aia si atatea inundatii si ploi torentiale din cauza defrisarilor), miliarde de euro cheltuite pe interceptari si filaje ( mai bine ii cheltuiam pt copiii bolnavi,spitale), legi interpretabile,aplicate discriminatoriu, astia au tradat romanii si i-au adus la pragul disperarii, mizeriei, fricii, prostiei, tot ce e rau
      Asta este tradare de tara
      Ca justitia sa aduca proprii cetateni la disperare in favoarea altor natii
      Clar

      Ștergere
  8. Buna analiza lui DORU POP prezentata de 7,34 ,eu as mai adauga ca scaderea populatiei unei tari mai ales in conditiile dintr-o uniune ca UE creeaza si o comprimare a dimensiunii ei teritoriale deorece spatiul sau devine un teritoriu bun de colonizare cu alte natii vecine ,dar cu un potential demografic in crestere.
    Solutia o vad in conducatori nationali inteligenti cea ce nu e cazul alogenilor,romani sau nu,urmasi ai regimului de ocupatie comunista care ne conduc astazi ...deocamdata.-craciun

    RăspundețiȘtergere
  9. VIVE LA FRANCE campioana mondiala la fotbal,4 la 2 cu Croatia .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  10. VIVE LA FRANCE campioana mondiala la fotbal,4 la 2 cu Croatia .-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 12,21 salutari lui Ciolanis

    RăspundețiȘtergere
  12. Poate scapam de clica lui dragnea apoi de cea a lui iohanis .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. craciun, de cand nu ai mai strigat „traiasca Romania”?

      Ștergere
  13. Cam demult 22,41,stam rau cam cu toate si mai ales cu sportul si cu politica externa.Sintem intr-o perioada nationala cam pesimista si cu fatalism mult,deci cam rea-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Oare de ce stam rau cu toate daca la putere e cine trebuie?

    RăspundețiȘtergere
  15. Avem nevoie de a ilocui aceasta generatie de alogeni neocomunisti din fii de comunisti cu patrioti romani,asa ca e bine cit timp se elimina intre ei .

    RăspundețiȘtergere
  16. It's actually very complex in this full of activity life to listen news on Television, therefore I just use world wide web for that reason, and obtain the hottest news.

    RăspundețiȘtergere