luni, 30 iulie 2018

LANSAREA CARTILOR VA FI LA BUCURESTI - SALA DALLES !

                               Prieteni dragi,

               În zilele de 11 si 12 August 2018,va astept cu mare drag la Sala Dalles -Bucuresti, unde va avea loc LANSAREA Cartilor : 
ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,si 
VIATA EXTRATERESTRĂ !
Ne apropiem cu ajutorul LUI DUMNEZEU si-al MAICII DOMNULUI de LANSAREA mult dorita si mult asteptata. 
EDITURA KITCOM lucreaza "la foc "continuu si ma bucur sa va arăt cum vor arata copertile Cartii -ADEVARUL DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si -VIATA EXTRATERESTRA ! 
Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, si nicidecum ale mele.
Eu am fost si sunt, doar Condeiul Duhului Sfant !
Va multumesc din inima pentru ajutorul vostru financiar,moral si sufletesc ,si va asigur ca ,ma rog pentru voi toti la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa va rasplateasca bunatatea inimii voastre.
Dragii mei,a venit clipa ADEVARULUI DUHULUI SFANT,a venit clipa anuntarii locului unde se va tine LANSAREA CARTILOR - ADEVARUL DUHULUI SFANT -ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si ,
VIATA EXTRATERESTRĂ ,dar si zilele cand va avea loc Divinul Eveniment.
LANSAREA va fi pe parcursul a 2 zile, in BUCURESTI la SALA DALLES,adresa: Bd. Nicolae Bălcescu nr. 18, Sector 1, Bucureşti.
         Imagini pentru sala dalles adresa.
                   Imagini pentru sala dalles imagini
              Imagini pentru sala dalles adresa

                Imagini pentru sala dalles adresa
Aceste zile vor fi pe 11 si 12 august 2018,de dimineata si pana seara tarziu. 
Cartile vor costa in felul urmator:
Primul volum din 2016 Adevarul Duhului Sfant - 28 leiRomania Viitorul al Doilea Nou Ierusalim  35 lei (vol .2), precum si Viaţa Extraterestra 15 LEI (vol.3).
Dar fiecare cititor si iubitor de Dumnezeu si de Maica Domnului ,va cumpara ce volum doreste!
DONATORII vor primi toate cele 3 CARTI total GRATUIT ! 
Asadar,pregatiti-va sufleteste ,deoarece ,va fi minunat de frumos.
DUHUL CEL PREA SFANT si MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,va fi in mijlocul nostru, va fi intru noi cei care ,iubim pe DUMNEZEU si pe MAICA LUMINII si pe Aproapele nostru.
Va rog din suflet,DISTRIBUITI si pe pagina voastra de Fb,si nu numai,pentru ca toata lumea sa afle de acest EVENIMENT DIVIN. Va multumesc din toata inima si va iubesc cu sufletul !
Pe parcurs ,la nevoie, voi reveni cu amanunte !
Iata dragii mei :

ADEVARUL 
.DUHULUI SFANT- ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM ,precum si VIATA EXTRATERESTRĂ! 

Fotografia postată de Maria Ghiorghiu..


Fotografia postată de Maria Ghiorghiu.

Doresc ca sa va reamintesc  dragii mei,ca toti DONATORII vor primi absolut GRATUIT CARTILE dorite ! 

Atunci cand voi incepe sa le distribui ,adica ,după LANSARE,am rugamintea ca sa ma contactati la nr de tel : 0747226236  sau pe maill : mariatecuci61@yahoo.com,sau pe :http://adevarulduhuluisfant.ro/,precum si pe BLOG,sau Facebook.

Va imbratisez cu mult drag si cu multa pretuire sufleteasca ! 

                                      Maria Ghiorghiu.

2 comentarii:

  1. Doamna Maria, ieri seara, in Craiova am vazut o cumplita furtuna, cu nori venind cu o viteza greu de inteles, cu fulgere si tunete pe care nu le-am mai vazut. Insa ce este mai important, am vazut ceva care poate pentru unii este de domeniul SF-ului, pt altii nimic, dar pt mine a fot un nou semn pe care trebuie sa-l intelegem. Am vazut 2 fulgere facand semnul CRUCII PE CEE. A fost un fulger care a brazdat cerul paralel cu pamintul si al doilea fulger la nici o secunda, care a taiat primul fulger perpendicular. Cand de Sf Ilie se aud fulgere si sunt tunete si vezi pe cer norii care nu au nicio logica si stii ca vor urma 20 de zile de ploaie. Asa a fost! Cand de Sf Pantelimon (fratele Sf.Ilie) ploua, tuna si fulgera mai rau decat de Sf Ilie, simti ca DUmnezeu este suparat pe oamenii. Devine evident ca nu mai este nevoie de o logica, de intelepciunea batrinilor. Se apropie ....

    RăspundețiȘtergere