luni, 16 iulie 2018

ARE CANCER IN STADIU TERMINAL, SI DORESTE SA MOARA ACASA, IN ROMANIA !


                                                            Prieteni dragi,

Acum ,in aceste clipe,Dragostea faţă de DUMNEZEU si faţă de MAICUTA DOMNULUI ,dar si faţă de Aproapele nostru care este in suferinta,ne este pusa la grea incercare.
Fratele nostru intru HRISTOS ,Constantin,are nevoie de ajutorul nostru după puterea fiecaruia.
Din dragoste si din iubire putem sa-l ajutam ca sa-si indeplineasca ultima lui dorinta.
Sa ne rugam la Bunul DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI,ca sa infaptuiasca o Minune si sa se faca bine.
Iata toate datele :

"Sufera de cancer terminal, doctorii ii mai dau doua luni!". Apelul DISPERAT al uriasului Ghita Muresan: "Ajutati un om sa-si traiasca ultimele clipe cu cei dragi"

publicat 2018-07-14 22:00:08 (Mediafax)

                  Are doar 47 de ani si Cancer in stadiu terminal.
                      ghita-muresan.jpg
Doreste sa moara in Romania si nicidecum pe meleaguri americane.
Nu are bani ca sa revina in TARA, cu tot cu familie.
Sa-l ajutam fiecare ,după puterea noastra si după bunatatea inimii noastre.

                                 .


           

"Sufera de cancer terminal, doctorii ii mai dau doua luni!". Apelul ...

https://www.astazi.ro/.../stire--sufera-de-cancer-terminal-doctorii-ii-mai-dau-doua-luni...
Acum 2 zile - ... un apel disperat pentru a-l ajuta pe Constantin Palai, fost baschetbalist, component al nationalei Romaniei, care sufera de cancer terminal.

Ghita Muresan, apel disperat: "Sufera de cancer... | WOWBiz

https://www.wowbiz.ro/ghita-muresan-apel-disperat-sufera-de-cancer-terminal-cu-dur...
Acum 1 zi - Constantin Palai, component al nationalei Romaniei, care sufera de ... baschetbalistdoreste sa stranga 10.000 de dolari pentru ca Palai sa ...            

Ghiță Mureșan luptă pentru o cauză nobilă. Vrea să adune 10.000 de dolari pentru un fost baschetbalist român, care își trăiește ultimele clipe de viață.


Constantin Palâi, fost baschetbalist, component al naționalei României, suferă de cancer în fază terminală. Are nevoie de 10.000 euro ca să poată reveni în România pentru a-și vedea familia. Ghiță Mureșan s-a implicat în acest caz și face apel la toți cei care vor să doneze pentru a-și ajuta fostul coleg.

               
"Cu durere în suflet fac apel la dumneavoastră să-l ajutăm pe fostul meu coleg din echipa naţională de basket a României, Constantin Palâi, care suferă de cancer terminal. Constantin se află în Florida, a cheltuit ultimii bani pe doctori şi medicamente şi mai are o singură dorinţă: să revină în România, să-şi revadă părinţii pentru ultima dată şi să moară acasă. Constantin are nevoie de bani pentru a călători, împreună cu soţia care îi administrează perfuziile. Fac apel la dumneavoastră să contribuim la un fond comun de 10,000 de dolari, necesar pentru ca călătoria să fie organizată în condiţiile necesare pentru starea sa medicală.
Este important să-l ajutăm imediat, pentru că doctorii îi mai dau doar două luni de viaţă. Contribuind la acest fond, ajutaţi un om deosebit să-şi trăiască ultimele clipe, alături de cei dragi", a spus Ghiță Mureșan.
Donații se pot face AICI.
                                       Cu dragoste si cu iubire,Maria Ghiorghiu!

11 comentarii:

  1. Becali a spus ca va achita diferenta de bani obtinuta din coleta publica in vederea repatrierii fostului sportiv-craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Doamne ajuta-l!Poate totusi acolo ii mai gasesc un leac, pentru a supravietui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Dacă nici Ghiță nu are bani si apelează la oamenii săraci din Romania e trist ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Asta nu are nevoie de bani de tratament are nevoie de bani de plimbare. Lasă că te ajută Becali că la cât a furat și pe câți i-a nenorocit în primii ani după revoluție face milostenie poate se pune bine cu Dumnezeu. Ciudat că mai toți care sunt pe ducă au nevoie de bani. A stat prin America și după ce a terminat banii s-a gândit că trebuie să se mai și întoarcă. Da ce credeai mă că ăia prin America nu suferă și nu mor de cancer ?Stai acolo că pământul e același peste tot și moartea e aceiași peste tot.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02.35 Felicitări pentru curajul de a spune ce gândești! Dur,dar adevărat. Nu e normal ca statul Roman cheltuie pe tratamentul bolnavilor de cancer sume uriașe, în timp ce ajutorul social acordat unui cetatea fără venit e atât de mic. De fapt, nu o face pentru bolnav, ci pentru câștigul unor corupti. Cei ce doresc sa cheltuie sume uriașe pentru boala lor,banii altora, nu cred în Dumnezeu și viata de apoi. Putini oameni acorda nitel timp pe zi pentru sănătatea lor(30 minute exercițiu fizic-sarituri pe loc).dar au pretentia sa fie îngrijiri de altii(si poate ca lor nu le-a pasat de altii).Titi(durul)

      Ștergere
    2. Așa e ! Parcă contează unde te îngropi. Biletul de avion luat din timp e mult sub o mie de dolari deci zece mii e fabulos

      Ștergere
  5. Scriau ziarele ca s-au strans deja banii intr-o singura zi. Pe de alta parte Ghita Muresan isi vinde vila din America cu 2 milioane de euro .
    Pentru orice sportiv de performanta suma de 10.000 $ este derizorie. Oare de ce Nadia , Tiriac, Nastase , Halep nu contribuie umanitar ? Pe astia nu i-am auzit vreodata sa faca ceva .

    RăspundețiȘtergere
  6. Dar cat costa domnule un bilet de avion ? E totusi bizar....

    RăspundețiȘtergere
  7. D-na Maria, va rog din toata inima sa dati acest mesaj. Ce vreau sa va rog oameni buni... se stie, toata lumea stie ca romanii sunt naivi. Foarte multe persoane profita de pe urma acestui lucru.
    Va rog sa cautati pe internet aceasta persoana Constantin Palii si veti vedea ca aveti a face cu un adevarat escroc si te tin de inselat oamenii.
    Dumnezeu cu el insa nu poti profita de oameni in acest fel ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunul Dumnezeu s-ai dea sanatate.
    Ma gandesc la boala de care sufera e groaznic Dumnezeu s-ai dea putere cu credinta ca poate birui boala asa trebuie sa gandeasca ca se face bine.
    Cu mult drag si multa sanatate tuturor.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu .Įi avem pe ai nostri. IN NICI UN CAZ AICI E ZERO TRANSPARETA

    RăspundețiȘtergere