sâmbătă, 28 iulie 2018

UNTOLD FESTIVAL !


https://www.infomusic.ro › Festivaluri › Locatii › Cluj Arena

Cea de-a patra ediție UNTOLD Festival va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 2-5 august 2018. Black Eyed Peas, The Prodigy, Bonobo, Afrojack, Armin van ...


                              Noapte de 27/28  Iulie 2018 ,ora 2,14 !

                                          Dragii mei,

Scriam in anul 2016 si-n 2017 câte un articol despre, Festivalul UNTOLD de la Cluj Napoca .
În acea perioada dragilor, atat o parte din mass media cat si multi dintre cititorii si participantii la UNTOLD,s-au grabit sa arunce in mine cu vorbe jignitoare si cu tot felul de injurii.
Aceasta s-a intamplat si inainte de FESTIVAL ,deoarece ,le-am stricat buna dispozitie,dar si după Festival chiar daca totul a fost bine si nu s-a intamplat nimic rău.
Aceasta s-a datorat vigilentei AUTORITATILOR romane,care sunt de felicitat,si nu in ultimul rand,VOINTEI BUNULUI DUMNEZEU pentru RUGACIUNILE noastre,ale celor care-L iubim si ne inchinam LUI.
 Deci,pentru faptul ca nu s-a intamplat nimic rău ,eu cadeam de mincinoasa ,in opinia lor.
Le-am primit pe toate si m-am rugat la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ,ca sa-i apere si sa-i ocroteasca.
Astazi insa,vin cu un nou MESAJ (sau asa ar trebui sa vin ) despre UNTOLD.
MESAJUL si ceea ce mi s-a aratat nu -l voi spune;nu-l voi scrie aici. Ci -l voi pastra in caietul meu de suflet,pentru a nu mai da fiori participantilor si organizatorilor FESTIVALULUI UNTOLD,si-apoi sa fiu acuzata pe nedrept, ca le stric FESTIVALUL,sau ca, tinerii nu se pot distra din cauza mea,din cauza a ceea ce am scris pe Blogul DUMNEZEU EXISTA -MARTURII referitor la o posibilitate de a avea loc ceva neplacut la FESTIVAL.
Doresc insa,sa-i atentionez pe toti participantii la FESTIVALUL UNTOLD, sa fie foarte vigilenti si de ce nu,sa se distreze bine.
Daca in 2016 nu s-a intamplat nimic din fericire,asta nu inseamna ca eu sunt mincinoasa sau ca nu se va intampla niciodata. DUMNEZEU nu ne spune locul,ziua si ora a ceva ce urmeaza ca sa se intample,deoarece,asa este oranduit de EL a se intampla.
Asadar dragilor,anul acesta nu va voi mai dezvalui nimic din ceea ce mi s-a aratat ,si va doresc ca sa fiti sanatosi,fericiti si sa va distrati asa cum va place ,si cum doreste inima si sufletul vostru la UNTOLD FESTIVAL 2018.
Va rog insa ,ATENTIE MARE si multa vigilenta in incaperile inguste !
                                         Cu dragoste,Maria.

P.S.
11 aug. 2017 - Untold Festival is an electronic music festival held in Cluj-Napoca, Romania. ... This guide is for the2017 edition of the festival, but we have a ...

28 mar. 2016 - Doamna Maria, in august, la Cluj,va fi festivalul Untold. .... folos faceti-va un sait ,unblog si datii---drumul la orgolii,birfa ,politica de doi bani ,cine pe cine,cine .... Dacă o lauzi pe Maria Ghiorghiu, poate te băgă un pic în seamă.


74 de comentarii:

  1. Cine se distreaza pe lumea asta de chinuri de veci va avea parte,Iisus si sfintii Lui Nu s-au distrat,iar adevaratii crestini nu s-au distrat pe lumea asta ca sa castige viata si bucuria de veci,pe care Dumnezeu o poate da celor ce IL iubesc pe El si implinesc toate Poruncile Lui cu tot cu Sabatul,distractia lumeasca e pt slujitorii Satanei,si de iadul sau vvor avea parte cei ce fac astfel de lucruri!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. An.15.38. asta e pentru tine : "cuvantul pe care-l gandesti,sau rostesti,pe acela ti-l daruiesti " ( citatul e al unei persoane de pe alt blog,mare adevar in el...).

      Ștergere
    2. Nu e pt mine,e pt toti,pt ca la Dreapta Judecata,Iisus va pedepsi aceste distractii lumesti a tuturor care practica asta,pt ca oamenii accepta si se lasa hipnotizati de muzica si concertele Satanei si de Dumnezeu se leapada,astfel va face si Iisus la Judecata,si primii pe care ii va pedepsii sunt fricosii si necredinciosii pt ca de la astea doua izvorasc toate celelalte pacate!

      Ștergere
    3. 15:38, s-au găsit ”deştepţi” care din mândria venind de la diavol, au vrut să arate că adevărul este altul de cum el ne-a fost el lăsat şi revelat şi au falsificat si răstălmăcit Sfintele Scripturi. Normal că îi ard rău de tot, iar satana urlă prin gurile lor ca un leu căutând pe cine să înghită.Vrăjmasul diavol NU suportă adevărul , care stă numai în Biserica Ortodoxă si caută prin slugile lui să o distrugă prin orice mijloace, dar în Biblia spune destul de clar: Si Eu iti zic tie, ca tu esti Petru si pe aceasta piatra voi zidi Biserica Mea si portile iadului nu o vor birui“ (Matei 16:18).

      Ștergere
    4. 18.55 urat suflet ai daca il vezi pe Satana peste tot!

      Ștergere
    5. bine spus.. poate ar trebui sa mai consultati niste carti de stiinta sau macar sa priviti lumea si din alt punct de vedere, cat despre dumneavoastra.. imi pare rau ca nu va distrati in viata asta

      Ștergere
  2. Pericolul ar putea veni din Ungaria de la oficialitatile ungare care se plimba anual prin Ardeal si tot incita la separatism dupa modelul catalan-craciun

    RăspundețiȘtergere
  3. de ce este neaparat necesar sa se intample ceva ? ... ma scuzati, dar nu inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  4. poate nu se intampla nimic, si Dumnezeu ne ocroteste, ne iarta si este alaturi de noi :) multumesc..

    RăspundețiȘtergere
  5. Protest la Cotroceni al romanilor din Covasna si Hargita,ei cer presedintelui sa nu promulge Codul Administrativ si sa-l trimita la Curtea Constitutionala-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Anonim 15:38 de ce crezi că tu deții adevărul absolut ??? Noi,ORTODOCȘII, ținem DUMINICA !!! Dumnezeu ne-a dat și bucuria de a trăii,aminteste ți de nunta unde Iisus Cristos,MÂNTUITORUL nostru ,a transformat apa în vin

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am spus ca detin adevarul absolut,am spus ca orice e lumesc e pacat si urat inaintea Domnului,si Domnul Iisus este cum a spus si Domn al Sabatului si n-a incalcat Sambata cum spun preotii falsi,fatarnici in biserici,ci Iisus a aratat ce e bine sa faci si ce nu e bine sa faci Sambata,si revenind la distractiile lumesti,spune-mi un crestin,sau martir,sau sfant,sau apostol sau mucenic,care iubeste distractia lumeasca a diavolului si in acelasi timp si pe Dumnezeu si Imparatia Sa,prin asta se vvede ca Maria e cat se poate de prinsa in cele lumesti si inselata de diavvol,mai bine s-ar pocai de pacate cu bocete decat sa incurajeze lumea la microcipare si sa se distreze!Maria sa decida astazi pe cine slujeste pe Iisus si sa accepte chhiar prigoana si martirajj pt Numele Lui cel Sfant,ori Satan si obiceiurile si traditiile lumesti,nu Dumnezeiesti,si sa renunte la a mai minti luema ca ea primeste mesajele respective de la Dumnezeu prin Duhul Sfant,Duhul Sfant nu indeamna la lucruri si lucrari lumesti,ci la lucruri si lucrari pt Imparatia Lui Dumnezeu!Asa ca Marie,decide-te oadata,da decide-te repede,Dumnezeu si Imparatia cu lumea Lui sau Satan si Imparatia si lumea lui,nu poti sluji la doi stapani,prin asta se dovedeste ca mesajele tale nu vin de la Duhul Sfant ci de la diavol,si eu nu l-am gasit pe Dumnezeu pe blogul tau ci Insasi El mi s-a descoperit,dac-ar fi fost blogul tau Calea,Adevarul si Viata catre Hhristos,s-ar fi produs schimbare in vvietile multor romani,poate chiar in toata Romania,ori nu cred ca la ora actuala ,nu cred ca se gasesc in Romania macar 1000 de oameni sfinti,sau macar in proces de sfintire pregatiti sa-L intampine pe Domnul Iisus in vazduh la a doua Sa Venire care e foarte aproape!Blogul tau Marie,n-a intors unu care sa fie in clocot pt Hristos,pt ca tu traiesti in minciuna si-n inselare,si duci pe multi la pierzare,ma voi ruga pt tine Marie,sa te trezeste,si ca Domnul Iisus sa aibe mila de sufletul tau la Dreapta Judecata ca nu stii ce faci!

      Ștergere
    2. Si inca ceva anonim 17:48 degeaba tii Dumminica daca incalci Sabatul,nu e gresit sa tii si Invierea Domnului Iisus,atata timp cat esti constient ca nu cedezi autoritatea Sabatului Sambetei si nu transformi in Duminica Odihna Adevarata a Lui Dumnezeu care stim cu totii ca e ziua a 7-a in care Dumnezeu S-a odihnit,de toata lucrarea Sa!Duminica Dumnezeu si-a inceput lucrarea,d-asta poarta si denummirea de Ziua Soarelui sau de prima zi saptamanii,saptamana in mod normal incepe Duminica,nu Luni!

      Ștergere
    3. 18.51 pentru cineva care sustine ca il iubeste pe Dumnezeu esti plin de ura. Cu ura nu vei trece in imparatia cerurilor lui Dumnezeu! Numai iubirea absoluta te poate duce acolo.
      Judecata ti-o faci tu singur prin ceea ce faci. Fanatismul religios este o plaga, nicidecum ceva care sa placa lui Dumnezeu pentru ca poate face mult rau.Nu te erija in judecator suprem in numele lui Iisus ca nu esti in masura sa faci asta. Uita-te la pacatele tale ca sigur ai, ca tot omul, si nu purta de grija altora. Domnul a dat fiecaruia ceva de facut pe Pamant, stie El mai bine rostul fiecaruia in aceasta lume!

      Ștergere
    4. In caz ca nu stiaiu doar cei considerati fanatici religiosi de lume intra in Imparatia Lui Dumnezeu asemenea,restul toti crestinii cladicei cu numele nu intra,pt ca le place luema si pacatul,ia documenteaza-te si vezi ca asa e Iisus primeste doar pe cei ce sunt in clocot dupa El,nu fatarnici,cu minti duble, si cu lumea si cu Dumnezeu!Nu poti sluji la doi stapani,Domnul vvrea sa lasam tot si sa-L urmam,sau ai uitat cce inseamna sa iubesti pe Dumnezeu din toata inima ta?!

      Ștergere
    5. 09.45 GRESIT! Inchizitia a facut multe victime in numele lui Dumnezeu.Si asta este doar un exemplu! Fanaticii pot face crime in numele lui Dumnezeu! Iisus ne-a spus sa ne iubim unii pe altii, nu sa ne facem rau in numele Lui. Diferenta este extrem de importanta si se vede clar ca nu ai inteles-o! Atentie ca din excel de zel s-ar putea sa gresesti drumul cel bun!Nu mai judeca lumea!

      Ștergere
    6. 22:32 nu ma refeream la fanaticii religiosi ai diavolului care sunt cu miliardele printre care si cei cu inchizitia cand au fost,ci la dreptii Lui Hristos care sunt foarte,foarte putini cu adevarat slujitorii Lui,care li se cere de la Iisus sa fie perfecti spiritual sau in proces de perfectiune!Lumea are impresia ca se intra in Rai doar pt apartin unei religii,credinte sau adunari religioase,avand impresia ca doar chemand Numele Lui Iisus,da fara sa-si schimbe vietile,pocaindu-se cu amarciune asemenea Mariei Egipteanca,ei au impresia ca vor intra in Rai,si daca-si continua vietile in pacate,iar asta e doctrina diavolului cu care inseala aproape toti oamenii!Pocainta de pacate inseamna schimbare totala,radicala a vietii,si evident nastere din nou cu Duh Sfant!Timpul nostru e pe sfarsite,alegi astazi vesnic cui sa slujiti,diavolului sau Iisus,nu poti sa amesteci raul cu binele,pt ca se intampla ce-a zis Iisus,sau vei uri sau vei iubi pe un stapan mai mult ca pe altul!

      Ștergere
    7. 16.40 atunci hai sa lasa tot, si copiii mici in drum, si batranii parinti neputinciosi, serviciu,datorie, prieteni, tot. Sa ne astupam urechile, sa nu mai folosim net-ul ca vine de la satana si sa ne nastem din nou plecad in lume dupa...ce???

      Ștergere
  7. Spuneam anul trecut despre pericolul despaduririlor de la Sarmisegetuza Regia,din pacate s-au implinit ,in urma ploilor un versant despadurit a alunecat impreuna cu copaci taiati abandonati peste drumul de acces iar o alta alunecare chiar in situl arheologic blocind vizitarea lui.
    Sper ca nu aceiasi soarta sa aiba cetatea lui Decebal descoperita de un arheolog clujan la Valea Zinelor din jud Covasna tot in urma unor copaci smusi din pamint.
    O cetate mare cu 4 terase asemanatoare celor de la Sarmizegetuza Regia-craciun

    RăspundețiȘtergere
  8. E un festival important , sigur va fi politie si paza suficienta , nu stiu cat pentru romani, cat pentru strainii de acolo .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18:41Important pt fii intunericului nu ai luminii!

      Ștergere
  9. Si anonimm 17:48 si eu sunt ortodox,si de cand am primit nasterea din nou cu Duh Sfant din 2013-2014,nu mai are importanta religia din care fac parte,religia si credinta adevarata a mmea sunt ale Duhului Sfant,dar tin Sabatul pt siguranta mantuirii mele tinerea Sabatului e asemenea pariului lui Pascal "Daca tu crezi, si nu exista - nu ai pierdut Nimic; dar daca nu Crezi, si Exista - ai pierdut TOTUL."Pt ca Sabatul trebuie tinut pt siguranta mantuirii sufletelor noastre,si la judecata Iisus va intreba pe toti de ce n-au tinut Sabatul cum a aratat El ca trebuia tinut,si ce vor raspunde?,c-au crezut c-a fost inlocuit cu Duminica,sau ca n-au stiut,sau alte lucruri,care nu vor avea nici o insemnatate acolo!Dommnul Iisus in viata Sa a aratat cum trebuie tinuta Sambata,ce e bine si ce nu e bine sa faci in ziua Odihnii Lui Dumnezeu,nicidecum n-a desfiintat-o si tot Iisus a zis ca El na- venit sa modifice nimic ci sa implineasca tot,si tot El a zis ca nu vav trece nici o litera din Lege cat vor fi Cerul si Pammantul,asadat Sabatul este atat pt evrei cat si pt intreaga lumea!Iar apostolul Iacov a spus ca oamenii care incalca o porunca le incalca pe toate,ori Sabatul stim cu totii ca e Porunca 4 din Decalog cu Adu-ti aminte de ziua de odihna(a 7-a)ca s-o sfintesti,sa lucrezi 6 zile,iar ziua a 7-a inchin-o Lui Dumnezeu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19.17 Iisus a spus ca Sabatul a fost facut pentru om si nu omul pentru Sabat. Ziua a 7-a e Duminica, dai prea mare importanta amanuntelor si pierzi esentialul.Ai multa confuzie in mintea ta!

      Ștergere
    2. Nu va mai chinuiti atata. Spunea Iisus, pentru unii toate zilele sunt la fel iar pentru altii o zi este mai presus ca cealalta.

      Romani 14:

      5.Unul deosebeşte o zi de alta, iar altul judecă toate zilele la fel. Fiecare să fie deplin încredinţat în mintea lui.
      (...)
      13.Deci să nu ne mai judecăm unii pe alţii, ci mai degrabă judecaţi aceasta: Să nu daţi fratelui prilej de poticnire sau de sminteală.
      14.Ştiu şi sunt încredinţat în Domnul Iisus că nimic nu este întinat prin sine, decât numai pentru cel care gândeşte că e ceva întinat; pentru acela întinat este.

      Ștergere
    3. Asa este 23.25! Intinat e dupa cum crede fiecare.

      „14.Ştiu şi sunt încredinţat în Domnul Iisus că nimic nu este întinat prin sine, decât numai pentru cel care gândeşte că e ceva întinat; pentru acela întinat este.”

      Ștergere
    4. Anonim 22:36 pana si preotii ortodocsi recunosc in special la sarbatorirea Invierii Lui Iisus ca Duminica e prima zi a saptamanii nu a saptea!

      Ștergere
    5. 12.31 tine tu dupa cum simti si lasa restul lumii sa faca dupa cum a apucat. Nu vei schimba tu lumea pentru un nume de zi,fie ca e Sabat, fie ca e Duminica.

      Ștergere
    6. Doar implinind tot ce spune Iisus si cerand Duh Sfant o pot schimba atat eu cat si toti care fac asta!

      Ștergere
  10. Nunta Este o sarbatoarea de un mare SACRAMENT, si o noua familie care poate sa aduca roade de Lauda Domnului,si unde binecuvinteaza DOMNUL, dar la festival nimeni nu isi aminteste de DUMNEZEU, ci doar de ........

    RăspundețiȘtergere
  11. La rugaciune nu se unesc asa de multe persoane,dar la satana sunt primii.Sa nu va mirati daca Dumnezeu,isi intoarce fata de la ei.De ce nu se aduna in numele Lui Dumnezeu,si in fapte bune,sa-i ajutam pe cei bonlavi si saraci,nu sa ne imbatam,drogam si alte lucruri rele.Cine nu are credinta,va avea numai suferinta,nu Dumnezeu ii pedepseste,ci satana ii joaca mintile dupa placul ei.Vine pedeapsa si pentru vrajitoare si cei care au cerut sa faca rau altor persoane.Dumnezeu,este supraveghetorul nostru,zi si noapte.Cine il cauta,El vine in ajutor.
    Sa ne rugam la Sfanta Treime si Maica Domnului,sa se trezeasca tinerii si sa nu il urmeze pe satana,sa-l cautam pe Dumnezeu,ca El ne iubeste si ne daruieste viata.
    Sa-l iubim pe Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.55 iubeste-L, cine nu te lasa!
      Cat despre tineri, stiu ei mai bine ce au de facut, nu le purta tu de grija! Dumnezeu e pentru toti si in toti, nu doar pentru tine!

      Ștergere
    2. 22.55 mirosi a fanatism religios!De unde ai rasarit?

      Ștergere
    3. Ai mare dreptate anonim 22:55,lumea si la facut demult satapan pe Satan si umbla dupa lucrurile sale,si ii considera fanatici pe cei in clocot dupa Iisus,dar va veni cernerea,va veni potopul de foc cat de curand,si se vor vedea toti asa zisii crestini fatarnici cu numele doar,iar nu in sfintenia si Duhhul Adevarul Lui Dumnezeu,se vor vedea in chinurile de veci,iar pe cei ce iau considerat fanatici religiosi ii vor vedea de-a dreapta Tatalui Ceresc,alaturi de Noe care tot la fel parintii lor au ras de el in vechhime,si-a venit potopul si i-a luat pe toti,cu toate placerile lor lumesti,dracesti,asemenea se va intampla si acum,doar ca data asata potopul de foc,si toti ca si atunci nu vor sti nimic,pt ca diavolul le spune sa nu stie,ca oameni sunt care le spun sa lasa tot si sa pocaiasca de pacate,cum a fost si Noe,cum a fost si Iona pt cei din Ninive!Va fi jale la foarte apropiata judecata a lui Iisus,si multi au impresia ca sunt mantuiti,cand apostolul Petru a spus sa ne asiguram ca suntem dintre cei alesi ca sa nu fim inselati,pt ca mai ales acum in ceasul din urma e o inselare atat de mare,incat dac-ar fi cu putinta si cei alesi ar fi inselati!

      Ștergere
    4. 10.23 iti repet si tie: mai intai ai grija de sufletul tau si lasa-i pe ceilalti, fii smerit si nu te crede mai bun decat esti, lasa pe Dumnezeu sa aprecieze asta. Citeste in dictionar ce inseamna cuvantul fanatic religios si apoi da-ti cu parerea. Nu te opreste nimeni sa „dai in clocot ” pentru Iisus dar asta nu inseamna ca ai dreptul de a judeca semenii in locul Lui. Observ la tine si la atii ca tine un fel de bucurie si satifactie la gandul ca Iisus ii va pedepsi pe cei care nu sunt ca tine, fanatici. Oare e crestineste sa te bucuri de raul semenilor tai? Intreb si eu, nu dau cu parul!

      Ștergere
    5. 22:42, da, ai sesizat bine unele "nuante", sa zic asa...!

      Doamne ajuta!

      Ștergere
    6. Multumes 22:42,dar nu judec si nu ma bucur ca Iisus vva pedepsi,si eu sunt vrednic de chinurile de vveci pt ce-am facut in viata,dar acum incerc sa ma schimb si doar atrag atentia ca trebuie sa ne vietile sa traim in sfintenie bineplacuta Lui Dumnezeu,ca ne-am inrait cu totii si Domnul nu va cruta pe nimeni la dreapta Judecata,daca ne continuam vietile in pacate,si nu ne intoarcem la El cu toata fiinta si gandirea!

      Ștergere
    7. 12.28 foarte bine ca incerci sa te schimbi dar ramai echilibrat ca sa nu cazi in extrema cealalta. In rest, e treaba lui Dumnezeu ce hotarare ia in privinta fiecaruia. Nu cred ca este om fara pacat, in afara de spiritele care s-au intrupat fiind trimise de El sa ajute lumea. Stradania ta ii placea Domnului cu conditia sa nu exagerezi aiurea facand mai mult rau decat bine din exces de zel. Succes!

      Ștergere
    8. Extrema la care te referi tocmai ca Domnul acolo ma vrea si vrea pe toti,adica in clocot dupa El,considerati fanatici religiosi urati de lume,suferind,patimind si murind pt Numele Lui Iisus,e scris in Cuvantul Lui Iisus,ca trebuie sa renuntam la tot ce e lumesc pt a fi vrednici de Imparatia Lui Dumnezeu,sunt doua cai catre Imparatia Lui Dumnezeu,cea usoara e sa te pocaiesti cu amaraciune de toate pacatele,iar cea grea este sa lasi tot,familie,prieteni,serviciu,si sa-ti iei crucea si sa-L urmezi pe Hristos,devenind ucenicul Lui,slujindu-I zi si noapte asemenea apostolilor,proorocilor si mucenicilor adevarati care imapratesc cu Iisus vesnic!

      Ștergere
  12. Domnul . Iisus. Hristos a ínviat . Duminica. Cine nu cinsteste . Ziua lnvierii . Domnuluí nu este crestin. . Úntold ínseamna nenumit,anonim ,cum sunt multi care-sí tropaie copitele si pe aicea,ati uitat sfiala la adunari,unde ascultati orbeste de alti orbi care au ímpietrit ochiul mintii si al sufletului. Autoritatile nu si-au facut si nici nu-si fac datoria. Donari de sange pentru ritualuri satanice,consum de droguri si alcool,sex in public,. Sa ne rugam pentru toti deopotriva ,ca nu au níci o vina decat ca slujesc mamonei, si voi mucarilor,behaiti ca tapii ín calduri ín adunarile voastre unde aveti orgasme extatice mai ceva ca aia de la untold. Multumesc . Marioara surioara si nu-i mai pune la masa de cuvant pe aia care-si sufla mucii.n el. Al tau fratior de suflet. Íliuta.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 0:22 tu nu intelegi ca degeaba cinstesti Invierea daca incalci Sabatul,pt ca Iisus n-a incalcat Sabatul si fara Sabat nu ar fi existat nimic,nici Dumnezeu,nici creatie,nici nimic,pt ca Domnul a dat Sabatul tuturor,atat evreilor cat si intregii lumi,si cat a fost pe Pamant Iisus n-a incalcat Sambata ci a aratat cum trebuie implinita,si la Judecata Iisus nu te va judeca pt faptu ca ai vrut sa tii si Duminica, ci pt faptu ai incalcat Sambata,ca ai facut lucrari lumesti si mai rau dracesti in ziua Sabatul,cand Domnul Iisus n-a facut asta,si eu mai tin si Duminica,dar nu incalc Sabatul Safnt al Sambetei pt ca e foc inaintea Lui Dumnezeu,cine incalca o singura porunca le incalca pe toate,si e vrednic de muncile iadului!Lucrarile lumesti sunt permise de Duminica pana Vineri,cele dracesti adica pacatele niciodata!Sabatul este odihna Tatalui si va fi jale la Dreapta Judecata pt toti calcatorii de LEge care nu vor sa se pocaiasca!

      Ștergere
    2. 09.52 Dumnezeu nu are nevoie de odihna, El si-a contemplat creatia in cea de a 7-a zi. Sabatul adica ziua de odihna este pentru noi, pamantenii, ca sa nu ne „stricam” sanatatea cu munca in exces. Domnul ne vrea sanatosi si echilibrati.La fel si postul, te tine sanatos la minte si la trup si inlesneste comunicarea cu divinitatea pentru ca in post trupul si sufletul se curateste sau asa ar trebui.

      Ștergere
    3. Nu va impiedicati in dogma. Nu in aceasta sta ci ceea ce ai in inima conteaza. Daca esti plin de murdarie interioara poti sa sarbatoresti ce vrei si poti sa faci toate Sabatele ca tot un nimic este omul acela.
      Omul sa aiba inima curata in primul rand. Nu tine de dogma ci tine de Iubire.

      Ștergere
    4. 00.22 ti-am raspuns dar nu stiu ce face Maria de nu publica. E lipsa de respect sa nu publici replica la un mesaj, cu atat mai mult cu cat continea niste explicatii cu folos.
      Untold nu insemna ce spui tu ci NESPUS, NEPOVESTIT,nicidecum „nenumit, anonim”. Nu mai cauta interpretari trase de par ca sa-ti iasa tie pasenta conform gandirii tale primitive.

      Ștergere
    5. Ilie-00:22, nu inteleg de ce mesajele tale apar. Nu spui nimic folositor, logic si realist. Care e scopul? E un amalgam de cuvinte fara cap si fara coada, dar tov.maria adora "vorbit in limbi".

      Ștergere
    6. 23.28 pentru ca Ilie nu o critica, ce daca spune aiureli pe care numai el le intelege. E total incoerent!Aici, turmentatii au voie sa comenteze, li se publica instant toate ineptiile in schimb cei care chiar au ceva de spus sunt opriti de cenzura feroce a Mariei. Nu realizeaza ca ascuzand adevarul, isi face mai mult rau si isi atrage tot mai multi dusmani. Victimizarea e la ordinea zilei aici!

      Ștergere
  13. muzica și melodiile sunt opus rugăciunii pentru ca îs incantanții care te duc spre păcat și nu spre folos duhovnicesc.rugăciunea e o activitate continuă de îndreptare a relației omului cu Dumnezeu.muzica e plăcere iar rugaciunea e bucuria îndreptării firii spre Dumnezeu

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si daca e concertul de pe 22 septembrie,cu cele patru formatii,din Cluj, cum ar fii Boneym, Richie e Poweri etc.pe ce muzica am crescut?!Voi citi ani aveti ,nu v-o placut melodiile lor,nu le-ati freedonat in tinerete sau distrat pe muzica lor!?Ei tinerii acum n-au voie la distractii! ?

      Ștergere
    2. Sunteti fanatici, au si tinerii dreptul sa se distraze. Chiar si sfintii au facut-o. Se pot si ruga (merge la biserica) si distra.

      Ștergere
    3. Singura distractie a sfintilor era si este sa faca Voia Lui Dumnezeu in Duh si Adevar,nu poti sluji la doi stapani,si Lui Dumnezeu si diavolului!

      Ștergere
    4. 10.48 ai luat-o pe aratura rau de tot. Ma intreb cum traiesti tu in viata de toate zilele. Din ce traiesti daca ti-ai lasat serviciul, familia, prietenii si toate cele lumesti? Parintele Arsenie Boca traia printre oameni si ii ajuta cu sfaturi, muncea, invata, nu era un nestiutot din contra.
      Tu realizezi ca scrii la un computer sau un laptop sau un smart phone? Nu sunt si astea inventii ale diavolului menite sa distraga sufletele de la calea spre mantuire? De ce te folosesti de ele? Daca tu simti acest „clocot pentru Iisus” du-te si fa fapte bune, ajuta oamenii in nevoi, nu veni aici sa faci pe marele credincios doar din vorbe. Nici nu ar tebui sa-ti strigi credinta in fata tuturor laudandu-te cu ea. Credinta se dovedeste prin iubire de semeni, de tot si de toate pentru ca in fiecare creatie este si o particica de divinitate, credinta se dovedeste prin fapte. Vorbe spun multi si mai ales prorocii de ocazie aciuati aici pe blog.Dar daca e rost de cearta, nu ezita sa se adreseze necuviincios semenului sau care se indoieste de vorbele sale.

      Ștergere
    5. Nu era nevoie sa-mi spui ce-nseamna in clocot dupa Iisus,evident ca trebuie sa aratam in fapte ca-L iubim pe Iisus cu tot sufletul si pe aproapele si vrajmasul nostru ca pe noi insine,si e bine sa folosim calculator,laptop,tel,etc,nu pt folosuri lumesti,dracesti,ci pt slujba Lui Dumnezeu!

      Ștergere
  14. Aveti grija la ceea ce vorbiti si la ce ganditi ca in curand Dumnezeu va da o lectie dură României pentru necredinta ei.
    Dumnezeu a spus de curand De acum trebuie sa va inchinati mie nu altor idoli si celorlalte Satane care imi sunt vrăjmaș mie si acum daca va lăsați copii sa meargă la distracțiile lor s-ar putea sa nu luati in seama avertizarea si sa plătiți scump din propria greseala.Dar O sa vedem..

    RăspundețiȘtergere
  15. 03.55 vorbesti prostii. Numai citindu-te si simt un puternic disconfort psihic. Emani multa energie negativa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11:13Intunericul nu suporta lumina de aceea simti disconfort pt ca in Rai nu intra decat muzica sfanta.Clar pt toti razvratitii !?

      Ștergere
    2. 22:03, no, meri incet si sigur pe drumul ales. Fara muzica, fara dragoste, fara nimic. Ia cu tine doar fanatismul tau. Oricum, esti dusa, dar rau de tot! Sictir!

      Ștergere
    3. 11.13 e relatia dintre plus( poz.) si minus( neg), dintre caine si pisica.
      Este evident care esti tu...
      Problema este ca opunandu-se negativului, pozitivul devine el insusi negativ.
      Ce-ar trebui sa daca ? -sa te lase in voia ta.
      Cine sant eu ?

      Ștergere
    4. 22.03, disconfortul e de la ceea ce emana mintea ta bolnava. In niciun caz nu te poti numi lumina!

      Ștergere
    5. 23.26 pai spune-ne cine esti, daca asta te macina! Pui doar intrebarea si atat?

      Ștergere
  16. Eu am spus-o EU nu altcineva sper sda fie ultimul rahat organizat de Dumnezeu si sufletul meu pe teritoriul tarii.totul e un rahat in muzica caci adedvarul trebuia spus cum òl-a spus si aiasus multimi.un mare rahat al sfimtilor in muzica...atata tot.anuntat cu surle si trambibite in aèocalipsa.droguri si orgii sexuale sau sex in publis.un popor de tampiti si retarzi adunati de muzica ca acolo este spus adevarul care pe o ureche intra fara sa-l priceapa nimeni ca asa vrea Dumnezeu pana la o anumita zi cand oamenii vor intelege muzica si pe alta iese fara sa ramana nimic in cap decat iarba si cocaina.un mare rahat al sfintilor care trebuie terminat de mult stransa multimea si explicat adedvarul.adevarul insa nu vrea Dumnezeu sa-l spuna pentru ca e prea devreme pentru planurile Sale asa ca ascultati tot muzica insa sper sa fie ultimul cacat organizat in romania si sa se termine odata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 12:59, ce vrei tu sa zici, de fapt?!
      Se spune ca intreaga tara, poporul, sut "dusi la film"...!
      Oare despre ce film este vorba?!

      Ștergere
    2. urmeaza sa afle si filmul insa jur ca nu vreau sa fiu in locul lor cand vor da ochii cu Dumnezeu....dusi la film...tara asta este dusa cu pluta si nici nu are de gand sa citeasca o scriiptura a Lui Dumnezeu sa invete ceva din ea.nimic nu se leaga de ei ca intelepciunea sa prinda lumina...sa vezi ca scot singuri adevarul din biblie...nu.tara asta va fi luata prin surprindere de rabufnirea Lui Dumnezeu.eu le urez vizionare placuta si auditie maxima.nimeni nu spune sa nu te distrezi.asta nu inseamna betii continue sex pe strada orgii si droguri.sa mi spui si mie e veunul dintre la concertul asta de cacat cu gandul la Dumnezeu si cu teama fata de El in ceea ce fac ei acolo...nu.nici unul nu se gandeste la asta sa spuna in gandul lor Dumnezeu este cu noi...nici unul.mai este ceva de adaugat in plus?

      Ștergere
  17. Ar trebui....dacă suntem creștini și ne pasa unul de celălalt, sa ne strângem asa ca la untold...sa ajutam pe săraci, pe cei care nu mai au Nimik după inundații, bătrâni singuri si părăsiți, bolnavi...etc.
    Pentru asemenea fapte nu se organizează Nimik.
    Acolo se duc toti. Nu se uita la bani!!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.26 nu te impiedica nimeni sa fii tu primul in ceea ce ai spus!

      Ștergere
  18. ROMÂNIA ! VENIREA SI MINUNILE LUI IISUS HRISTOS !
    Un glas spunea asa ,dragilor:

    "Eu zic sa facem totul.
    MINUNILE umblă spre România !
    După care dragii mei, aud din nou alt glas care spune asa:

    "Unii Apostoli zic ,să pregatim Cerul de Venire a Lui Hristos !"

    https://mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/01/romania-venirea-si-minunile-lui-iisus.html?m=1

    RăspundețiȘtergere
  19. Muzica la general ,e dupa mine cea mai apropiata si echilibrata apropiere de spiritual

    RăspundețiȘtergere
  20. Romanii di Harghita si Covasna cer presedintelui sa nu promulge in actuala forma Codul Administrativ,.
    Slaba speranta de la unul care nu a amplasat in Sibiu statuia lui Avram Iancu facuta din donatiile sibienilor ,dar tinuta ascunsa in custodia Primariei Sibiu de mai bine de 6 ani.

    RăspundețiȘtergere
  21. De ziua imnului national la Sfitul Gheorghe sa arborat linga steag inca un steag Negru

    RăspundețiȘtergere
  22. "Sfântul Ioan Gură de Aur spune : „Firea demonului este să facă zarvă și să pricinuiască nebunie și mult întuneric, în timp ce lui Dumnezeu îi e propriu a ne lumina și a ne învăța cu înțelepciune toate câte se cuvine să le facem”. Începând cu anul 2015, la Cluj se organizează un festival muzical numit „Untold”, festival care mixează mai multe genuri de muzică și care are o popularitate din ce în ce mai mare în special în rândul tinerilor, unii dintre ei ortodocși fiind. Se pare că ” Untold” se poate traduce și ca ” Nenumitul” sau ” Nerostitul” adică satana. Satana, Lucifer, Belzebuth, Aghiuță, Michiduță, Nenumitul sunt toate denumiri ale diavolului. În tradiția creștină populară a românilor există această cutumă de a nu rosti numele celui rău( a diavolului) pentru a nu îl chema, a nu-l invoca ( rostirea numelui atrage inevitabil prezența acestuia) sau de a-l denumi sub o formă care îl alungă pe cel rău cel puțin verbal( ” ucigă-l toaca”, ” ucigă-l crucea”, ” ducă-se pe pustii”)."

    https://estemaitarziudecatcredeti.wordpress.com/2018/06/27/festivalul-untold-o-experienta-spirituala-demonica/

    RăspundețiȘtergere
  23. Stirea data cu Steagul negru data de Cumpanas este corectata de Banciu pe B1 TV ca ar fi pus steagul dupa un obicei cu ocazia mortii unei personalitati locale;

    RăspundețiȘtergere
  24. https://adevarul.ro/locale/cluj-napoca/columbian-venea-untold-prins-droguri-aeroportul-international-cluj-napoca-1_5b601342df52022f75d4c861/index.html

    RăspundețiȘtergere
  25. Rasunsul unui cititor de stiri surse, a pus un mesaj adevarat ,crud si dureros "Virgil Borcut
    tineret porcin..a dat pesta africana in ei...de la vulgaritate se aprinde pacatul..vor fi pedepsiti SODOMA SI GOMORA" https://www.stiripesurse.ro/video-debut-incendiar-la-untold-sute-de-mii-de-oameni-au-scandat-m-e-psd_1281367.html

    RăspundețiȘtergere
  26. Se pare ca inceputul e promitator https://www.libertatea.ro/stiri/stiri-interne/incendiu-la-untold-scena-luat-foc-timpul-unui-concert-2350195
    iar sfarsitul tragico-comic ca asai in tenis.

    RăspundețiȘtergere