miercuri, 25 iulie 2018

GRECIA ! CUMPLIT S - A ADEVERIT ! IADUL DIN GRECIA !

 
                                    Imagini pentru cruce.

                            Grecia !

                 IADUL din GRECIA !

DUMNEZEU sa-i odihneasca in pace,iar pe cei raniti sa-i ajute sa se insantoseasca cât mai repede !
                              Dragii mei,

Cu lacrimi in ochi si cu durere in suflet, scriu aceste randuri extrem de triste.
Scriam in 14 iulie 2018 la ora 2 noaptea,un articol cu titlul: 
  Un Incendiu urias spre Est !

Aici scriam ca, mai multe case au luat foc si ca vedeam un INCENDIU urias !
Din nefericire ,nu au mai trecut multe zile iar aceasta CATASTROFA s-a dezlantuit.
În Grecia este un adevarat Iad pe pamant.
Se pare ca INCENDIUL a fostpus de mâini criminale.
Iata linkul cu articolul meu:

Dumnezeu există - Mărturii.: UN INCENDIU URIAS SPRE EST !

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/un-incendiu-urias-spre-est.html

14 iul. 2018 - UN INCENDIU URIAS SPRE EST ! Noapte de 13-14 Iulie 2018,ora 2,05 ! Dragii mei, În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, desi ...


Iata si Informatiile actualizate de mass-

media :

În Grecia s-a dezlănțuit iadul. Zeci de morți și sute de răniți! Focul ...

https://www.efemeride.ro/in-grecia-s-a-dezlantuit-iadul-zeci-de-morti-si-sute-de-raniti-...

Acum 8 ore - Incendii devastatoare se produc in Grecia. Zeci de morți și sute de răniți s-au înregistrat în urma acestor incendii devastatoare.

Iadul pe pamant! In Grecia este doliu national, iar bilantul este ...

www.stirilekanald.ro/doliu-national-in-grecia-oamenii-au-vazut-iadul-pe-pamant-neva...

Acum 8 ore - O statiune a fost complet distrusa, iar in alta localitate au ars 1000 de case si peste 300 de masini. Oamenii au vazut iadul pe pamant. „A fost ...

Așa arată IADUL: Stațiunile de vacanță din GRECIA s-au ... - B1.ro

https://b1.ro/stiri/externe/incendiu-catastrofal-grecia-statiuni-iad-233576.html

Acum 1 zi - Un pasager a surprins din avion dimensiunile dezastrului provocat de incendiul violent dinGrecia care a cauzat decesul a cel puțin 80 de ..


Iata dragilor si articolul meu mai pe larg:

                 Noapte de 13-14 Iulie 2018,ora 2,05 !

                                              Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe BLOG, desi eram cu ochii pe monitor,vad in sptele meu inspre Est,vad cum mai multe case,sau casa si anexe a luat foc.
Era un INCENDIU urias dragilor.
Imagini pentru incendiiImagini pentru incendii.
Prieteni dragi, vom auzi din nefericire de un astfel de INCENDIU urias,dar sa nadajduim ca nu vor fi si pierderi de vieti omenesti.
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului,ca sa apere cu Mila si cu Dragostea Sa ,pe toti cei care, se vor afla in acel moment in mijlocul focului.
                                       Cu dragoste,Maria.

FELICITARI ARMATEI ROMANE,care s-a oferit ca sa ajute GRECIA !

Armata română INTERVINE în IADUL din Grecia! Avioanele s-au ridicat de la sol! E stare de urgență (VIDEO)

Imagini pentru grecia iadul
Un articol de:  
EVENIMENT
Armata Româniă intervine de urgență în infernul din Grecia, trimițând avioanele speciale pentru stingerea incendiilor catastrofale.             
La operațiunea de stingere a flăcărilor vor participa aeronave ale Forțelor Aeriene Române și cei aproximativ 20 de militari - membri ai echipajelor și personal auxiliar!  Avioanele vor pleca spre Grecia astăzi în jurul orei 10.00, din Baza 90 Transport Aerian din Otopeni.

Iadul din Grecia: Mărturii cutremurătoare ale supravieţuitorilor incendiilor devastatoare (FOTO/VIDEO)

Iadul din Grecia: Mărturii cutremurătoare ale supravieţuitorilor incendiilor devastatoare (FOTO/VIDEO)sursa foto: Euronews English / Facebook
Este doliu naţional în Grecia, în urma incendiilor care au devastat staţiuni de lângă Atena. Bilanţul victimelor este în creştere, ultimele date arătând că 76 de persoane au murit, 187 au fost rănite, iar peste o sută sunt căutate.
"A dispărut complet în flăcări"
Supravieţuitorii au mărturii cutremurătoare despre cum s-au salvat din mijlocul flăcărilor. "A fost totul atât de repede. Eram toţi aici ca să pornim maşina, toate maşinile erau aici, toate maşinile. Mi-am luat bebeluşul în braţe şi am alergat către mare. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu nevasta mea, cred că a ars aici", a povestit Panagiotis Dagalos, citat de Digi24.ro.
 "Focul venea după noi. Doar cei care au plecat la timp au scăpat. Persoana care era direct în spatele meu când am ajuns pe drumul principal nu a scăpat, a dispărut complet în flăcări", a spus şi Theofilaktos Logothetis.
Catalogat drept o "tragedie naţională" de presa elenă, dezastrul a avut loc luni după-amiaza, după ce incendiul a izbucnit pe muntele din apropierea Pendeli şi a fost alimentat de rafale de vânt de 100 de kilometri pe oră, răspândindu-se rapid şi invadând Mati, la 40 de kilometri Atena, şi arzând sute de locuinţe, scrie news.ro. "Am fugit de la hotel, am fugit pe plajă dar am fost prinşi din urmă de flăcări, am fost înconjuraţi, a trebuit să intrăm în apă şi să ne scufundăm, ca să nu ne fie arse faţa şi mâinile, am aşteptat ore întregi până am fost salvaţi", a declarat Jaakob Makinen, turist finlandez.
Rezidenţii au fugit panicaţi către plaja din apropiere, unde mai mulţi dintre ei au fost nevoiţi să rămână timp de mai multe ore în apă, pentru a se salva. Pentru şase persoane, nici măcar asta nu a fost soluţia, căci au murit înecate.
.

Imagini pentru grecia iadul
Autorităţi fără reacţie
În acelaşi timp, jurnaliştii eleni acuză autorităţile că nu au intervenit prompt şi că nu au pus la punct un plan de evacuare. Cu alte cuvinte, proporţiile dezastrului puteau fi evitate.
"A venit ca fulgerul, nici nu ne-am dat seama ce se întâmplă. N-aveai cum. E prima oară când văd aşa ceva. Dar am scăpat, eram ca un roi de albine pe mare, toţi unul lângă altul. Aş fi vrut să văd că statul face ceva, dar n-am văzut nimic şi asta mă înfurie", a spus jurnaliştilor şi o supravieţuitoare.
Imagini cu maşini carbonizate, cu cheile în contact, portierele deschise şi trusele de prim ajutor pe banchetă demonstrează că oamenii au luptat să supravieţuiască. Mulţi dintre ei însă nu au reuşit, în maşini fiind găsite şi cadavre.
România, în ajutor
Totodată, Grecia a cerut ajutor Uniunii Europene, iar inclusiv România a răspuns acestui apel.
Ministrul Apărării, Mihai Fifor, a anunţat că forţele aeriene române au pregătit o aeronavă C-27 J Spartan, configurată pentru stingerea incendiilor şi o aeronavă C-130 Hercules, pentru sprijin logistic, cu un total de 20 de militari, membri ai echipajelor şi personal auxiliar. Potrivit MApN, cele două aeronave au decolat miercuri, în jurul orei 12.
Pe de altă parte, ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat că nu există români afectaţi în urma incendiilor violente.

Grecia, Iadul pe Pământ. Cadavre găsite îmbrăţişate, oamenii n-au avut scăpare nici în mare

Ştire online publicată Joi, 26 Iulie 2018. Autor: Cuget Liber Online.
Grecia, Iadul pe Pământ. Cadavre găsite îmbrăţişate, oamenii n-au avut scăpare nici în mare - grecia-1532521463.jpg
Tragedie naţională în Grecia, incendiile din zona Atenei omorând peste 70 de persoane. Numărul deceselor ar putea depăşi însă 100, mai multe persoane fiind încă date dispărute.

Relatări sfâşietoare în urma tragediei de proporţii biblice aşa cum sunt descrise incendiile care au cauzat în ultimele ore zeci de morţi şi sute de răniţi, relatează BBC.

Pompierii continuă să caute persoane blocate în case sau în maşini carbonizate în împrejurimile staţiunilor Mati şi Rafina. Un primar local susţine că sunt cel puţin 77 de morţi însă numărul lor ar putea creşte, mai ales că sunt căutaţi cei daţi dispăruţi după ce au intrat în mare de teama focului, scrie site-ul stirileprotv.ro.

Catalogat drept o „tragedie naţională” de presa elenă, dezastrul a început, luni după-amiaza, după ce incendiul a izbucnit pe muntele din apropierea Pendeli şi a fost alimentat de rafale de vânt de 100 de kilometri pe oră, răspândindu-se rapid şi invadând Mati, la 40 de kilometri de Atena, şi arzând sute de locuinţe.

Un tată, Yiannis Philippopoulos, a povestit la o televiziune din Grecia că gemenele sale, în vârstă de 9 ani, sunt dispărute. A spus că le-a văzut pe cele două, Sophia şi Vasiliki, la TV fiind salvate de o barcă de pescuit, dar nu a mai auzit de ele sau de bunicii care le însoţeau.

Îmbrăţişarea finală

Marţi au fost găsite pe o stâncă cadavrele a 26 de persoane - adulţi şi copii care au murit aparent îmbrăţişaţi.

„Au încercat să găsească un drum de scăpare însă ei şi copiii lor nu au reuşit la timp. Instinctiv, văzând finalul aproape, s-au îmbrăţişat”, a povestit Nikos Economopoulos, şeful Crucii Roşii din Grecia.

Luni noapte, sute de pompieri s-au luptat cu flăcările alimentate de vântul care a bătut şi cu 100 km/h.

Premierul Tsipras a declarat doliu naţional şi stare de urgenţă în Attica. Italia, Germania, Polonia şi Franţa au trimis ajutoare sub formă de avioane care să lupte cu flăcările, Spania şi Cipru au oferit şi ele asistenţă. Şi România sare în ajutor. Ieri dimineaţă două aeronave MApN au plecat spre Grecia pentru sprijin.

Tragedie de proporţii biblice

„Ne ardea spatele şi am sărit în apă”, a relatat un supravieţuitor - Kostas Laganos. George Vokas, a cărui familie a scăpat, a spus pentru BBC News că două femei pe care a încercat să le ajute au murit. „Vorbim de o catastrofă de proporţii biblice”, a spus el.

Cadavre carbonizate se înşiruiau la 15 metri de mare în Mati, a relatat fotograful Pantelis Saitas. 

Mărturii din Grecia devastată de incendii: Este un adevărat iad negru

‘Ce se întâmplă aici în estul Attici este un adevărat iad negru. După ce am trecut de sute de mașini și case distruse de flăcări, am ajuns în curtea unde poliția a spus că mai mulți oameni au fost găsiți morți.
I-am văzut pe unii dintre ei întinși pe pământ, în timp ce ceața acoperea locul și un miros toxic se răspândea în atmosferă.

Cei mai mulți dintre ei erau turiști care încercaseră să găsească refugiu, dar nu au reușit.
L-am strigat pe vărul meu, dar nu îmi răspundea. Am văzut cum focul încă mai mocnea în copaci, stâlpii de electricitate erau răsturnați în jur, fiind arși la rândul lor. Imediat după aceea, poliția a blocat accesul tuturor în acea zonă, fiindu-le permis doar salvatorilor’, a povestit Kostas Koukoumakas din orașul Mati, pentru BBC News.
Localitatea Mati care a fost devastată de flăcări, luni noaptea, se află la 40 de kilometri de Atena. Aici au fost găsite 26 de cadavre carbonizate într-un spațiu deschis.
Nikos Economopoulos, șeful Crucii Roșii din Greciei, a declarat: „Au încercat să găsească un traseu de evacuare, dar, din nefericire,

43 de comentarii:

  1. Incendiile din Attica-Grecia...

    Un comentariu din Grecia: Διονυσια Δημητρακοπουλου:
    Zona Giona-Eleusina situata la nord-vest de Atena,a fost concesionată unui concern strain, acum câteva luni. Carierele de extragere a bauxitei sunt profitabile, mineralul aflandu-se la suprafata ( peste 100 milioane tone ). Locuitorii s-au luptat cu ei (concernul) din cauza pădurilor, de care era nevoie și pentru casele lor. Aşa că i-au ars. Şi-au ales ziua cu cel mai mare vânt şi au ars totul. Statul nu a luat nici o acțiune până când a fost prea târziu.



    Focul a apărut dintr-odată. Vântul bătea cu o forţă nemaipomenită. De când sunt n-am trăit aşa ceva. Am alergat către mare. Am intrat în apă şi am încercat să ne depărtăm pe cât posibil de fum, am înaintat în apă cât am putut. Dar vântul şi curenții erau aşa de puternici încât începuseră să ne ia valurile. Nu mai vedeam nimic de jur împrejur, nu mai ştiam nici în ce direcţie e Mati. Nu se mai vedea nimic.” , a declarat Nikos Stavrinidis, supravieţuitor.

    Dumnezeu sa-i Ierte , pe cei decedati...

    RăspundețiȘtergere
  2. Aţi scris undeva despre un baraj care cedează,iată-l:
    https://m.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/video-scene-apocaliptice-un-baraj-hidroenergetic-din-laos-s-a-prabusit-sute-de-persoane-sunt-disparute-969628

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria asa este. Este groaznic ce am putut vedea Dumnezeu s-ai ierte pe cei care au murit arsi. Te frigi un pic si nu mai stii ce sa faci bietii oameni groaznic Dumnezeu sa ierte .
    Celor ce sunt in suferinta s-a le dea Dumnezeu sanatate.
    Ma uitam cum spunea un tanar ca sotia sa crede ca a ars.
    Cata durere doamna Maria.
    Dumnexeu sa ne apere de asemene nenorociri.
    Vin cu o completare pentru cei rai sa se uite la acel foc si sa gandeasca ca iadul este vejnic cum este?
    Va rog din suflet haideti sa fim mai buni si sa nu mai jignim pe doamna Maria faptul ca vede si aude ce noi nu vedem si nu auzim pentru ca nu meritam nu trebuie sa aducem injurii sunt multi oamemi cu ademenea calitati poate vad altfel au premonitii au alte capacitati asa vrea Dumnezeu sa ne poata mintui prin acesti oameni minunati si cu mult Har de la Dumnezeu.
    Va doresc la toti fii lui Dumnezeu sa va arate calea si adevarul.
    Doamne Ajuta

    RăspundețiȘtergere
  4. E clar ca lumina zilei ca a fost o mina criminala,si daca e adevarat ce a scris anonim 18.45 nu e greu sa-ti dai seama cine a facut asta.Oare noi ce o sa patim cu Rosia Montana daca ne ,,batem,,cu stapinii de pripas adusi de acei dementi din palat unde zic ca guverneaza tara.Grecia are de platit un pret mare pt traiul bun de pina acum ,,oferit,, de UE.Sper din tot sufletul sa dispara aceasta lacomie a unor lifte de oameni,jupuind tari si popoare de bogatiile lasate de Dumnezeu fiecarei natii.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa fie trasi la raspundere -judecati in Tribunalele Internationale pe cei care "promoveaza" depopularizarea prin acte criminale.SA INCETEZE SI CEI CARE NE "PARFUMEAZA"( cu solutii speciale spray-iaza munti,orase) DIN AVIOANE SPECIALE.
    E usor sa dai vina pe mama natura cand de fapt suntem parfumati cu otravuri si gazolina (ex:la COLECTIV s-a folosit substante "speciale"care la o scanteie :ARDE TOT).
    Trist.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un caz aproape identic a fost provocat in mai 2016 ,un orasel din Canada,Fort McMuray,au ars pana la temelie 1600 de case,90 000 locuitori au parasit evacuat orasul cu suprafata 850km patrati.
      Unele surse spun ca in pamant,sub acest orasel exista o adevarata bogatie de ....,iar proprietarul acestor bogatii are "cadastru si
      intabulare" si e curata ca lacrima.
      Multe coincidente.

      Ștergere
  6. Maria, mare-n tine iubirea este !
    Si durerea ta mare este !
    Sa nu uiti niciodata !
    Eu te intreb : pe cine ar trebui sa iubesti ?cu orice pret ;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Il iubeste pe Iisus.Multumit?

      Ștergere
    2. Pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI ! Ceea ce se si intampla in fiecare clipa !

      Ștergere
  7. Cei care scriu injurii si mizerii la adresa mea si a cititorilor,îi asigur ca de acestea vor avea parte toata viata lor! Ce doresc ei Aproapelui lor,aceea vor primi înzecit,insutit !
    DUMNEZEU nu mai suporta ca sa-I fie CUVANTUL SĂU batjocorit de niste ATEI care nu au cei 7 ani de-acasa. Îmi este mila de sufletul vostru ! DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de voi,căci mult rău faceti Semenilor vostri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu conteaza atacurile lor lupta va fi si mai intensă in Apocalipsa.

      Ștergere
    2. Draga Doamna Maria oare ce sa intimplat la greci e o pura intimplare ? Am cautat sa vad cam ce hram poarta prea maritii greci si au stupoare 7 din 10 intrebati atei ops bingo loz inscris de Marele si Slavtul Dumnezeu . Este trist dar cred ca Dumnezeu nu prea se impiedica de citeva saibe ruginite.

      Ștergere
    3. Chiar credeti ca Dumnezeu da foc la paduri sa moara oameni, pentru ca exista atei pe acolo? Asa de mic il considerati pe Dumnezeu? Asta este blasfemie.

      Ștergere
    4. Anonim26 iulie 2018, 09:56
      Nu este nicio BLASFEMIE !!!
      Nicio frunza nu cade din copac fara ca DUMNEZEU sa stie !
      DUMNEZEU ingaduie aceste TRAGEDII ,ca pe o mustrare a Fiilor Săi care L-au părăsit, care-L batjocoresc,care nu-si mai amintesc de EL. Si pentru ca sa nu-i piarda pe acestia multi,DUMNNEZEU ingaduie ca sa moara mai putini ,(acestia mantuindu-se)decat sa piarda sufletul celor multi.
      Cati dintre noi mai ridica ochii catre Cerul Sfant si sa zica: DOAMNE,ITI multumesc ca m-ai trezit si astazi si sunt sanatos; sau,DOAMNE ,Te rog iarta-ma pentru toate cate Ti-am gresit cu voie sau fara voie, si ajuta-ma de voiesti, ca si astazi sa pot umbla numai după Voia Ta si nu după a mea pacatosul (a).
      Câti oare??? Si-atunci ne mai miram ca primim numai suferinta si tragedii, si ne grabim ca sa aruncam cu piatra!

      Ștergere
    5. Dumnezeu va pedepsi toata creatia de pe pamant,va distruge totul asa cum a spus prin diferiti mesageri vor ramane in picioare doar cei cu haine albe vrednici pentru împărăția sa.Daca ati deschide biblia si ati citi o sa vedeti ca Iisus a spus ca va fi ca in zilele lui Noe venirea sa, doar cativa drepti vor mai ramane in picioare si vor sărbători bucuria victoriei.

      Ștergere
    6. 9:56Dumnezeu este mare dar nu se lasa badjocorit de oameni si nu mai suporta nelegiuirile lumii iar acolo unde se legifereaza homosexualitatea focul parjoleste totul.

      Ștergere
    7. 12:53, interesanta este perceptia ta ! Hmm...

      Ștergere
    8. Ce stii tu despre homosexualitate 12:53? Sau mai bine te intreb: cine esti tu sa te crezi deasupra oamenilor??? Aud????

      Ștergere
  8. L.A.

    Sa (ne) iubim toti, familia din Cer : Tatal , Fiul, si pe Maica noastra cea preabinecuvantata .

    RăspundețiȘtergere
  9. https://www.digi24.ro/stiri/externe/ue/om-de-afaceri-elen-dezastrul-din-grecia-e-un-nou-colectiv-apelul-sau-catre-autoritatile-din-romania-969830

    RăspundețiȘtergere
  10. Un episcop ortodox acuza pe ateii de la Atena ca au adus pedeapsa lui Dumnezeu prin Incendiu.Ce sa mai spunem de ai nostrii?>>

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai nostri,sa taca ca nu sunt sfinti si fara de pacat,ca si ei vor primi mare pedeapsa,ca nu cred in profetii.Vor ramane cu cartile sfinte in mani,si cu gurile cascate ca la dentist,cand incep minunile sa apara in Romania,incepand din Moldova,unde este Sfanta Cuvioasa Parascheva de la Iasi.Multi preoti se intreaba,de ce ea nu a ajuns sa se descompuna corpul ei.Dumnezeu,are o lucrare si cu ea,pe pamant.Nimic nu este intamplator.

      Ștergere
    2. Doamne, omul iubeste conspiratia. Mai mult de cat pe tine, Doamne!!!

      Ștergere
  11. 22,46 Cele mai multe incendii si victime ale acestora sint anual in Portugalia si 80 la suta sint dovedite ca puse in mod intentionat,tot asa cum banuiau si grecii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  12. Ín pestii lor de greci,ma.pai nu din cauza lor s-a depopuat . Orasul lui . Constantin de nu o mai putut fi aparat de turci? Am uitat de fanarioti?. Sa va mai spun de loterie cu bilute cipate si alese dinainte de extrageri.,le fuge mintea iúte tare de iasa numere nejucate,adica dejucate. Sometra cine o luat-o si o puso pe butuci. Ata ca ma doale-n atza de ei,cu io durút tzi pe ei de noi! Ísi bat joc de romanii de la ei cum vor,salatzií gletzi! Io ís mai lau cu ei. Multumesc frumos. Sa mai aduc aminte de . Tudor. Vladimirescu? De pseudosindul ecumenic,care o fost ín insula serpilor a lui tariceanu,ori ín insula serpilor lor crestina,cretina creta? Acuma sa se aleaga de ei ce se alege cu praful de creta,stergeti tabla copii.tletzem la ulmatoalea lectzie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Omule, au murit copii acolo. Cum poti fi atat de insensibil?

      Ștergere
    2. Indradevar a fost o lectie dură pentru Grecia cu focul asta nimic nu este întâmplător.Acum doi ani si jumate au legiferat spurcaciunile lui Anticrist homosexualitatea si acum au sfarsit ca la Sodoma si Gomora cu foc...Deci nu exista pedeapsa lui Dumnezeu necredinciosilor?.Si ce-o sa mai vina încă..

      Ștergere
    3. Ce sa mai spun,ca printre cei morti erau familii,sot,sotie,copii nevinovati ? Poate multi dintre ei erau credinciosi,buni la suflet,in plus,copiii erau niste inocenti...Si-atunci,cum vine asta ? Pentru atei si gay,Dumnezeu ii arde de vii pe...nevinovati ? Nu vi se pare o fractura de logica ? Si inca ceva : tot scriu multi credinciosi,aici pe blog,sa nu judecam aproapele,dar multi "crestini" ii blameaza ( si chiar mai rau ! ) pe cei care nu le impartasesc vederile...No,asta cum e ? Mai am o intrebare : de ce le lipseste majoritatii oamenilor empatia ? Si inca una : de sunt atat de lipsiti de altruism si milostivire...multi crestini ? De ce "ridica piatra " cu atata usurinta ?

      Ștergere
    4. „Crestinii” de pe blog sunt primii care ridica piatra. Iata credinta lor gaunoasa cum iese la iveala. Macar nu mai pretindeti ca sunteti ceea ce nu sunteti.Sunt cativa ”oameni de bine” pe aici care cred ca cernerea se va face cu ceilalti si nu cu ei.

      Ștergere
    5. 16:36, "crestinii" de pe blog sunt inganfati si imbibati in propria mandrie. Exagerat de rai. Nu cred ca au nici macar doua clase ca trenul.

      Ștergere
  13. Craciune tata,fruze de cola ne traba. Ce avantaj are un eretic aflat in caútarea adevarului,daca íntra intr-un ghiveci ecumenist? Multumesc frumos. Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  14. Siapai la noi pe valea cernei sio uitat cativa ocelarii mari cat fundu la borcane? Bag de sama ca so íntors uriesii. Multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  15. Craciune tata nu ai jucat carti niciodata?

    RăspundețiȘtergere
  16. Unde va e compasiunea oameni buni? AU MURIT OAMENI ...copii nevinovati! Ce vina au unii oameni ca sunt homosexuali? Oare cei care sunt hetero sunt mai buni sau ce? Oare nu sunt preoti la noi in tara pedofili si gay? Cine suntem noi sa ii judecam? Lasati-i sa fie judecati de cine trebuie si sa traim cu totii in pace si intelegere. La fel situatia cu femeile si pantalonii... zice un preot ca nu vom reusi sa ne casatorim cu cine trebuie daca purtam pantaloni... serios? Cate femei nu sunt omorate in fiecare an de soti sau copiii de parinti? Sau o femeie la menstruatie nu are voie sa intre in biserica ca e murdara ... eu intreb e mai curata o persoana cu super gonoree fata de o femeie care e la menstra? Serios trebuie sa facem ceva ca Dumnezeu ne arde ca suntem prea rai unii cu altii... e nasol sa fii judecata de asa zisii credinciosi ca mergi la cumparaturi imbracata cu rochie pana la genunchi si cu capul descoperit, e mai nasol sa arunce cu pietre ca esti de alta orientare sexuala... am prieteni si prietene de alta orientare sexuala cu familii si copii si niciodata nu m-au judecat ca sunt straight... Copii nu sunt abuzati nu sunt trimisi la munca de cum incep sa mearga dar mai ales se respecta intre ei ca soti... sa va zic de bunicii mei se cearta toata ziua, bataile sunt la ordinea zilei, ba chiar au ajuns sa spuna “ uf ca nu mai moare odata” bunici credinciosi habotnici chiar, merg la biserica si fac donatii... si cati la fel am vazut... credinciosi cu suflet negru de ura ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 18.15 sa-ti raspunda Maria unde ii este compasiunea! Zice ca Dumnezeu a vrut sa omoare atatia oameni si copii.

      Ștergere
  17. Of, an.18:15, cat adevar in cuvintele tale! Unii pretind a fi credinciosi inainte de a fi. Nu am sa inteleg cum pot merge brat la brat credinta cu rautatea si ura. Sunt in stare sa te sfasie daca nu aprobi ce spun ei. Stau si ma intreb: cum permite Dumnezeu sa exista astfel de oameni???

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu Doamna Maria trebuie sa raspunda ci mamele credincioase care merg in fiecare saptamana la biserica care isi vand fetele proxenetilor, care inchid ochii cand fiicele le sunt violate de tati sau frati ca de are nevoie de barbat... ma refer la cei care isi omoara copii sau pe altii si care nu au nici o problema sa sarute mana parintelui si sa strige in gura mare "sunt credincios", e bine ca putem vedea raul din alta tara si pe al nostru il bagam sub pres... e bine ca putem spune de altii " Sodoma si Gomora", e mai simplu sa arati cu degetul e? DUMNEZEU i-a luat la El le copii si pe cei care au meritat pentru ca El are alt plan pentru ei... Ci e stie ce urgie va veni peste noi toti oamenii, cine stie cati vor mai muri... citez: " si scrasnirea dintilor" vor cauta moartea si nu o vor gasi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 22.38 aici pe blog vorbeste Maria nu cine insiri tu acolo.
      Nu era vorba despre ei ci despre ce se vorbeste pe blog.

      Ștergere
  19. Cind rasare soarele rasare si peste buni si peste rai.cind vine urgia vine si peste buni si peste rai.Toti suntem cu pacate,nu suntem noi mai buni ca cei ce au pierit in Grecia.Dar a fost ingaduit de Dumnezeu ca noi ceilalti sa intelegem si sa invatam caci credinta in Isus se practica.Practica nu teorie.Isus a vorbit in teorie legile lui El Shadai oamenilor,dar a facut practica,a hranit multimi,a vindecat,a facut semne si minuni.De ce??? Ca oameni sa creada cu adevarat.Dumnezeu a ingaduit in Grecia.Si bietii copii.Sunt sodome si gomore mult mai mari in alte parti.Dumnezeu este drept si dreptate lui merge inaintea lui.Nui putem cere socoteala

    RăspundețiȘtergere
  20. Ía auziti,sa-i íntelegem,sa-i ocrotim,duca-sa ín tarile nordice si sa aiba trai cum vor,sa-si duca traiul lor de melci,pai astia mai ís oameni? Unde esti eva si adame ? Cum se mai ínmultea neamul omenesc? Auziti,lesbiene,pai si barbatii va pupa peste tot de dragi ce le sunteti. Si io am pupat-o pe a mea ínainte sa avem copiíi si gata. Ui asa am pierdut aripile e ínger pentru doua reprize de 69. Asta íi adevarul gol golut. Io nu am mai vrut si ea o facut cu altii,am luat copiîi si am castigat divortul. Sunt lucruri care traba spuse,sa ia aminte altii. Copííi ís mari acuma si ma íntreaba cúm de am stat 15 ani fara sa am alta,pentru ei,cai-am pretuit mai mult decat orice pe lume. Asa ca dragíi mei,aveti grija de fetii vostrii frumosi cu orice pret.pentru ca acestia sunt averea voastra cea placúta a . Domnului lisus . Fiul . Lui . Hristos. Amin. Luati aminte de la cei patiti. Ar fi frumos pt. Tineri si batrani sa citim scrisoarea lui . Neagoe . Basarab catre fiul sau . Teodosie. Va rog sa ma iertati,insa mai mult de atata se petrec ín zilele noastre. Multumesc frumos. Stati langa copilasii vostrii pana íi vedeti maruti,cum am facut eu si nu le schiloditi sufletelele ín formare pentru cateva clipe de placere ori o mana de bani in vant. Nu va vindeti dragostea pentru copiasii vostrii nici pentru . Iisus . Hristos de s-ar cobora din . Ceruri,pana nu sunt maruti. Va multumesc fetii . Tatalui . Ceresc scoborati din . Sanurile . Dumnealui . Amin. Amin. Amin.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  21. Despre glanda pineala,foarte putini stiu cu ce se mananca maram. Io am mai amintit aici la masa de cuvant a surioarei . Marioara. Dupa conceptie.unirea . Cerului cu . Pamantul,se formeaza cel mai important sa-i zicem organ.,releu de legatura intre . Cer si viitorul mostenitor,glanda pineala.,prin care curge sufletul in trup pana la sase ani fara oprelisti prea mari. . Dupa acééa vine frica a lui nufa aia,alimentatia aiurea,etc,si toate duc la ímpietrirea acestui ochi,poarta prima de intrare,ochii fizici fiind porti secundare. Ajunge omu mare si nu mai stie de poarta sau borta vantului,nu mai stie directia vantului bortei sufletului sau. Mai pe scurt,aveti grija de glandutele voastre pineale,ale ,ale.alehandroI ,nu de alta da au vasutelle de sange precum o sosea ingusta pe 2re se strecoara hemtiile. Copiii au suflet din momentul conceptiei si copilul ísi alege mama. Cu suflete de copilasi.ínante,tot ínaite,sa fim pionierii noi vieti. Ma,ími sunteti tot maitdragi,ori bag de sama 2 am ímbatranit sís tot mai inimos. Va pup pe suflet!ntroduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere