joi, 12 iulie 2018

DUMNEZEU TATĂL , REVĂRSA DIN MÂNA SA SPRE MINE ROABA SA, NUMAI STELE ŞI CERCULEŢE AURII !




                                      Noapte de 17 -18 Decembrie 2015, ora 1,15 !

                                   Dragii mei, 

În aceasta noapte, în timp ce mă rugam la Prea Sfânta Treime, si-I multumeam pentru toate câte mi-a dăruit, si-mi dăruieste mie roabei Sale,privind liber spre TATAL  CERESC , văd dragii mei cum din Mâna TATALUI Ceresc , curg spre mine roaba Sa, numai Stele si aureole (cerculete),aurii, rupte ca din Soare.

                                  Imagini pentru dumnezeu tatal

Curgeau spre mine, precum o ploaie torentiala pe timp de vară, atât de multe si dense erau.
Am stiut si de aceasta data, daca mai era nevoie , faptul că, DUMNEZEU  TATĂL a auzit Rugaciunea mea  si mi S-a descoperit iaraşi şi iarăşi, ca nu cumva eu sa ma abat de la CALEA cea bineplacuta Lui.
Dragii mei, cu totii sa împlinim din dragoste si cu Dragoste, Poruncile Sale, şi sa daruim si Semenilor nostri din DARUL  LUI  DUMNEZEU, şi numai aşa ,vom împlini Voia SA, AMIN !
                          Cu dragoste, Maria. 

10 comentarii:

  1. Esti o binecuvantata Maria!!! trimite-mi si mie pe aripile gandului cateva stelute si cerculete auri de Lumina. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am visat ca mergeam pe un drum de țara, neasfaltat, prin mijlocul unei câmpii. Din fata veneau spre mine 3 bărbați îmbrăcați in negru(hainele semănau un pic cu cele preoțești). S-au oprit cam la 10 metri de mine și unu din ei mi-a zis: “noi suntem Sfânta Treime”

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:23Cu certitudine erau diavoli,va ispitesc nu va lasati pacalita caci apoi va chinuie.Sfanta Treime nu se arata asa Ea este o lumina si nu se prezinta cu numele.

      Ștergere
    2. Anonim 23:23, cred ca nu mai e mult , cam 10 m.si apare antihristul!

      Ștergere
  3. De unde a mai aparut si cuvantul asta „bineplacut”? Suna aiurea, pare un fel de pleonasm si nu-l gasesc in dex.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 23:24, nici nu exista. Inventii locale.

      Ștergere
    2. 08.30 chestia e ca nici cei care il folosesc nu stiu sa il explice dar li se para ca da bine la „public”. Treaba de marketing! :))

      Ștergere
  4. in timp ce va rugati la Dumnezeu rugati-va la urma ultimele cuvinte asa:vreau sa stiu adevarul.amin.cu sguranta vetiprimi un insemn nume etc.cert este ca adevarul o sa cam doara un pic dar este adevarul.si toate cate exista facute de Dumnezeu sunt facute din adevar Cuvantul care ne lumineaza sufletele lumina sufletelor noastre este totul intru adevar.daca dragostea inseamna adevar si adevarul inseamna dragoste rugati-va la Dumnezeu sa-si reverse dragostea Lui peste dumneavoastra.cereti in ultimele cuvinte ale rugaciuni:revarsa Dumnezeul meu peste mine adevarul Tau si Dreptatea Ta caci peste mine va cerne dragostea Ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. DUMNEZEU NU NE-A FACUT ROBI-SUNTEM CREATI DIN LUMINA CA ASA SI PLECAM DE PE PAMANT LA CER IISUS RISTOS NE-A NUMIT FRATII SAI---EU NU SUNT CRESTIN SECTANT- SUNT ORTODDOX CONVINS

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am mare incredere in ceea ce spune doamna maria ghiorghiu

    RăspundețiȘtergere