marți, 24 iulie 2018

APE MARI CA NISTE LACURI IMENSE , LA POALELE MUNTILOR !

                                22 Iulie 2018 ,ora 22,11 !

                               Dragii mei,

Desi eram cu ochii pe monitor la aceasta ora,vad inspre Est,Nord -Est ,vad munti nu prea inalti dar verzi si frumosi.
La poalele muntilor ,verdele crud al ierbii a fost acoperit intr-o clipă de Ape mari, precum niste lacuri imense ale caror margini abia ca se intrezaresc.
Imagini pentru MUNTI


Imagini pentru MUNTI

Apele care s-au format la poalele muntilor verzi,pareau c-au iesit din Pămant.
Prieteni dragi ,vom auzi de astfel de fenomene in care,uscatul va fi acoperit de Ape chiar daca sunt la poalele muntilor si sunt in prezent ,doar niste poienite frumoase.
Dumnezeu Prea Bunul si Maica Prea Curata Fecioara Maria ,sa ne aiba pe toti in paza si-n ocrotirea Sa.
Se vede ca ,încalzirea globala isi spune cuvantul.
Iata :

Încălzirea globală

De la Wikipedia, enciclopedia liberă
ncălzirea globală are presupuse efecte profunde în cele mai diferite domenii. Ea determină sau va determina ridicareanivelului mării, extreme climatice, topirea ghețarilor, extincția a numeroase specii și schimbări privind sănătatea oamenilor. Împotriva efectelor încălzirii globale se duce o luptă susținută, al cărei aspect central este ratificarea de către guverne aProtocolului de la Kyoto privind reducerea emisiei poluanților care influențează viteza încălzirii.
                                                     Cu dragoste,Maria.

Dumnezeu există - Mărturii.: LANSAREA CARTILOR VA FI LA ...


mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/07/lansarea-cartilor-la-bucuresti-sala.html
Acum 4 zile - Nu am cuvinte de multumire pentru voi toti ,cei care,ati pus una ,doua sau mai multe caramizi la editarea acestor CARTI ale DUHULUI SFANT, ...

6 comentarii:

  1. In mesajul lui IISUS dat preaiubitei Sale fiice, Luz de Maria -6 iunie 2018, [site-ul Gradina Maicii Domnului] , printre altele si=== Poporul meu [crestinii] roaga-te, roaga-te cu promtitudine, apele se misca si intra in orasele de pe coaste ..........

    RăspundețiȘtergere
  2. Prima poza de sus a fost facuta la Potoci. In departare se vede Ceahlaul si, mai aproape, lacul de acumulare Izvorul Muntelui ( linga Bicaz ).

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria schimbarea axei pamantului este de vina cu inundațiile astea, terra a inceput deja sa se clatine de la Nord-Vest si Sud-Est la fiecare 20sec sa observat aceasta rotatie stranie măsurătorile arata acest lucru si da de gandit oamenilor de specialitate..Asta inseamna ca pământul se va da ca pe roate adică il va cutremura cu totul..deplasarea axei pamantului se va face instantaneu intr-o zi si o ora stabilită.Si acest lucru se datoreaza sistemului Nibiru care se apropie tot mai mult..Deja si-a facut prezența Nibiru si este observată foarte des in unele locuri de pe glob in mare parte Sua si in anumite ore la apus de soare.Ea este aici.Dinspre Apus va apare planeta si urmarile vor fi catastrofale deja se intampla incendii de foc,cutremure si inversarea polilor, semnul este încălzirea globală asa cum o trăim..Clima este data peste cap in toata lumea.Si gravitația pamantului nu va mai fi aceeasi..multe se vor mai petrece in acest timp al apocalipsei..Si o mare schimbare si trezire a sufletelor va avea loc in acest timp cand ultima solutie nu va fi decat întoarcerea catre Dumnezeu si spiritualitate. monica meryah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne ajută. Adevărat se va trezi multă lume si va căuta pe Dumnezeu. Amin

      Ștergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 07:54, inca de dimineata te munceste Satan. Nu ti-e mila de sufletul tau?

      Ștergere