miercuri, 18 iulie 2018

SE TOPESC GHETARII !!! APELE ACOPERA USCATUL !


                                            17 Iulie 2018,ora 17,34 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog,aud glas care spune asa:

               "Orizont !
              Ozonesc !
Clipă în care, vad înspre Apus cum apele acopera uscatul.
Pe apele fara de margini ,vedeam bucati de gheaţă care pluteau si inaintau cu repeziciune.
Asa ca in imaginile de mai jos:


Imagini pentru GHETARII SE TOPESC

Imagine similară.
Dragii mei, vom auzi de prapadul care-l va face topirea ghetarilor.
Scriam candva un articol despre ARCA LUI NOE,despre felul cum Lumea va avea nevoie de ARCA LUI NOE.
Iata cum, din păcate ceea ce scriam cu ani in urma,incepe a se adeveri acum.
Dragii mei, sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la MAICUTA DOMNULUI ca sa nu-si intoarca Faţa Sa de la noi robii Săi, si sa ne ajute cu mila si cu dragostea Sa.Amin!
                                              Cu dragoste,Maria.

41 de comentarii:

  1. de mult se tot spune de dezghetarea polilor-este un fapt- numai ca nu se produce brusc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 2:19Nu brusc dar f. repede.Temperatura la poli a crescut si 3 "focuri" vor izbucni la polul Nord
      N si centrul Angliei se vor scufuna ,Irlanda va fi afectata si ea dar nu se va scufunda.

      Ștergere
  2. Arca lui Noe a fost un laborator spațial unde s-a păstrat ADN formelor de viata create de ET care au populat Terra acum 25000 ani. Potopul(de fapt distrugerea prin bombardare atomica) a fost provocat tot de ei,deoarece omul creat în laborator a fost considerat un pericol pentru civilizația lor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraordinar coment-felicitari 07:17👍👍👍

      Ștergere
    2. De acum 25001ani,

      Ștergere
    3. 7:17Sunteti multi obsedati de tehnologie si laboratoare dar cuvintele lui Dumnezeu nu va plac.Noie cu cei 3 fii ai sai a inceput constructia navei cu materialele de pe pamant la varsta de600 de ani si a durat aceasta lucrare 100 de ani.Iar dupa terminarea ei a inceput potopul la 27februarie si a plouat 40de zile si 40de nopti si a spalat Dumnezeu pamantul de pacate pierzand pe toti oamenii in afara celor 8 salvati in corabie(Noie si sotia sa,cei 3 fii cu sotiile lor).Dupa 150 de zile s'a scurs apa de pe pamant
      In 27 iulie s-a oprit corabia pe Muntii Ararat.(VT -Facerea cap.7-8)

      Ștergere
  3. Doamna Maria ce o vrea Bunul Dumnezeu nu avem nici o putere decat sa ne rugam Bunului Dumnezeu si Maicuti Domnului s-a ne miluiasca si sa ne mantuiasca pe noi pe toti.
    Cu drag doamna Maria si sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deja e al 3-lea avertisment.

    anul 2018, vine Dumnezeu la Noe, care traia linistit in Uniunea Europeana si-i zice:


    - Noe, pamantul s-a umplut de rautate si oamenii M-au uitat. Vreau sa-mi construiesti o noua Arca, pentru ca Potopul va veni iar. Sa iei din fiecare specie cate un exemplar mascul si femela. Ai la dispozitie 6 luni de zile! Dupa 6 luni se uita Dumnezeu pe pamant si-l vede pe Noe plangand in gradina.

    -Noe !!! Sunt pe cale sa incep Potopul, unde este Arca ???
    -Iarta-ma Doamne, dar lucrurile s-au mai schimbat intre timp ... Am nevoie de autorizatie de constructie. Ma tot cert cu un inspector, pentru un sistem antiincendiu, vecinii m-au dat in judecata pentru ca am incalcat planul de urbanism construind Arca in gradina mea si astfel am incalcat normele de inaltime.

    Apoi compania de electricitate a cerut sa pun ipoteca pe Arca in vederea acoperirii costurilor de transport si de mutare a liniilor de inalta tensiune ce trebuie date la o parte din calea Arcii pentru a fi lansata la apa. Degeaba le-am spus eu ca va veni marea la mine, ca nu m-au crezut.

    Sa fac rost de lemn, a fost o alta problema. Este interzis sa tai lemn din padurile invecinate deoarece acolo traieste bufnita cu pete care-i o specie protejata. Am incercat sa-i conving pe ecologisti ca tai lemnul tocmai pentru a salva bufnita, dar nici n-au vrut sa stea de vorba cu mine.

    Cand am inceput sa adun animalele, am fost dat in judecata de un grup de activisti pentru protectia animalelor. Ei sustineau ca tin animale salbatice sechestrate impotriva vointei lor, si de asemenea au sustinut ca sa pun atatea animale intr-un spatiu atat de mica, inseamna cruzime asupra lor.

    Apoi Ministerul Mediului, au spus ca nu am voie sa construiesc Arca pana cand reprezentantii lor nu fac un studiu de mediu si implicatiile pe care Potopul Tau le poate avea asupra mediului. Inca am un proces in derulare cu Ministerul Muncii, deoarce inca nu m-am hotarat cate minoritati ale grupurilor etnice sa angajez pe santier iar Blocul Sindical nu ma lasa sa-mi folosesc la constructie copiii mei deoarece nu fac parte din Sindicat si nu au certificare ISCIR pentru constructia de Arce.

    Ca sa fie totul si mai rau, Fiscul, mi-a confiscat toate posesiile deoarce sustin ei ca vreau sa parasesc tara cu specii de animale pe cale de disparitie.

    -Deci Doamne iarta-ma dar, imi trebuie pe putin 10 ani ca sa fac tot ce mi-ai zis. Dintr-o data cerul se lumina, norii disparura, iar soarele din nou aparu stralucitor pe cer. -Doamne, sa inteleg ca nu ne mai distrugi lumea ?
    -Nu Noe, se pare ca mi-a luat-o "guvernul meu" inainte...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:14, simpatica povestirea ta! Ceva va fi , nu stim exact ce, insa Bunul Dumnezeu are Planul Sau si Creatia Lui va fi restaurata! Fiecare sa-si faca treaba lui si este in ordine...

      Ștergere
  5. asta nemai lipsea că în rest avem de toate.apele ghetarilor.vai de noi
    că sîntem păcătoși și nu-l mai iubim pe dzeu.pace vouă.

    RăspundețiȘtergere
  6. Timpul se scurge ,judecata este la usa.
    https://444prophecynews.com/time-is-running-out-judgement-is-at-the-door-sergio-peter-rodriguez/

    RăspundețiȘtergere
  7. Ieri seara, în timpul rugăciunii, mi-a venit un sentiment puternic de profundă tristețe profundă. La început nu știam ce însemna asta, dar în spiritul meu se deschide o viziune clară. Am văzut pe Domnul și pe Mântuitorul nostru Iisus Hristos plângând. S-a așezat pe pământ, lacrimile i-au umplut ochii și i-au fugit pe față. El a spus: "Copilul meu, vărsare de sânge vine în Israel. Luna de sânge, pe care o veți vedea, înseamnă literalmente sânge. Sânge care va acoperi țara mea și poporul meu Israel. Multe vieți și suflete vor fi pierdute. Le iubesc foarte mult. Mai mult decât vă puteți imagina vreodată. Sunt frații și surorile mele. Dar au fost induși în eroare și nu s-au întors la mine. Tu și frații și surorile voastre, du-te și întrebați-l pe tatăl în numele meu, ca să tragă multe inimi din poporul meu spre mine, ca să fie mântuiți. “

    Mi sa amintit imediat versetul din Ioan 6,44:
    "Nimeni nu poate veni la mine decât dacă Tatăl care ma trimis pe mine îi atrage și-i voi ridica în ultima zi. “
    După ce a spus aceste cuvinte, un alt sentiment ma umplut. Un sentiment de extremă urgență și alertă. Chiar și alertă înaltă sau alertă roșie. Întregul meu spirit și corp au fost tensionate. El a continuat: "Când Israel va fi lovit, undele de șoc vor fi resimțite pe tot pământul. Se va răspândi până când va ajunge la toate națiunile pe acest pământ. "Amintiți-vă cum arată când arunci o piatră în apă. Vedeți că aceste valuri se extind și se răspândesc. Așa va fi atunci când Israelul va fi atacat. Mi-a fost amintit de o viziune pe care am primit-o cu câteva luni în urmă cu privire la Israel. Am văzut o hartă a pământului. De fapt a fost mai mult un glob, o viziune 3 D. Din țara lui Israel creștea un copac uriaș și frumos. Avea frunze verzi și fructe frumoase. A prosperat. Avea rădăcini puternice, ajungând la orice altă țară și națiune de pe pământ. Dumnezeu a binecuvântat și a protejat poporul în ultimii 70 de ani, iar cu Israel ne-a binecuvântat. El ne-a dat siguranță, securitate și prosperitate. Nu numai în SUA, ci și în Europa și multe alte țări. Chiar și în Germania. Din dragostea, mila și bunătatea lui veșnică, el a permis țărilor noastre să prospere, pentru ca noi să ne putem umili și să ne întoarcem cu multă mulțumire și închinare. Dar nu am ... și acum timpul este în sus. Și imediat ce Israel va fi atacat rădăcinile sale, întinderea peste tot pământul va începe să se prăbușească. Mâna lui de protecție și binecuvântare va fi luată. În viziunea mea am văzut jeturi militare care atacau vârful de treabă, provocând daune grave. Și rădăcinile și-au pierdut puterea și au început să se usuce.
    Dragi frați și surori, timpul este sigur. Știm cu toții ce se întâmplă. Acest lucru este urgent, ar trebui să fim cu toții în alertă și să rămânem în rugăciune pentru Israel și să-i urmărim cu diligență.
    Rugați-vă de dragul tuturor acestor bărbați, femei și copii din Israel care se confruntă cu război. Fiecare suflet contează. Isus, Tatăl, Duhul Sfânt și toți îngerii și toate cerurile se bucură de fiecare suflet care este mântuit.

    Binecuvântările din Germania,
    Dorothee

    https://444prophecynews.com/vision-israel-blood-moon-dorothee/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doamne fereste! Dorothee (20:54) ce-i cu viziunea aceasta a ta?! De unde ti-a venit?!

      Ștergere
    2. 20:54, sunteti multi?

      Ștergere
    3. Este viziunea unui profet crestin din America,si apoi creștinii de acolo sunt cu adevarat crestini si foarte civilizati si mulți au viziuni cu Iisus...De ar fii si in Romania asa...

      Ștergere
    4. Sunt foarte mulți crestini profeți în America sunt mii ca si doamna Maria care scriu profeții pe bloguri din inspiratia Duhului Sfant cauta si tu si cercetează si ai sa vezi.Voi nu stiti nimic si dati cu piatra degeaba..ce crestini sunteti voi care procedati in acest fel si numai sa urati stiti ? Crestini cu numele.

      Ștergere
    5. Atâta stiu sa faca si sa graiasca. Nu au cei 7 ani de-acasa !

      Ștergere
    6. Sunt primitivi se poartă ca cucalarii aia de la piata care stiu doar sa fure si sa păcălească oamenii.Atat .nimic de ei. Acestia vor fi aruncați ca neghina in focul cel mai mare iar graul bun va fi strâns in depozit si comsumat pentru hrana sufletului si a trupului..Le vine judecatorul de hac încă un pic si vine.

      Ștergere
    7. 10 22Imi pare rau sa spun dar acesti necredinciosi sunt:"Dobitoace fara minte prinse intradins pt a fi nimicite"(Cuvantarea lui Iisus)

      Ștergere
    8. Nu va este rușine sa va bârfiți semenii pe blog? Voi cei care va credeți gata mântuiți în frunte cu Madame Maria Ghiorghiu! Rușine sa va fie, sunteți creștini cum sunt eu turnul Londrei!Propagați minciuni și otrăviți lumea!

      Ștergere
    9. 10:22, Iacov 3:14. “În orice caz, nu cumva să vă lăudaţi că sunteţi înţelepţi şi buni, dacă, dimpotrivă, sunteţi plini de invidie şi egoism; ar fi cea mai josnică dintre minciuni.”

      Ștergere
    10. Asa este, 19:00!

      Ștergere
    11. Sunt mulți sfinți si prin Romania dar iată Ca nu ii descoperi an.19:00 tie iti trebuie o adevarata înțelepciune si o deschidere totala catre spirit dar nu asa cum te arăți si cum vorbesti pe aici.Pe sfinți nu ai cum sa-i recunosti niciodata pentru ca ei umbla deghizați in lume ..Si dna Maria este una dintre aceste persoane..iata un adevar ce ti-a descoperit duhul sfânt acum. Tie sa-ti fie rusine pentru vorbele pe care le scoți pe gura.Dumnezeu te va judeca intr-o zi.

      Ștergere
    12. 22:37, hai ca o iei pe aratura. Daca maria e deghizata...inseamna ca tu esti mama ei. Ti-a descoperit duhul focul din lampa. Mai taci in mm de papagal.

      Ștergere
  8. Luna de sânge de pe 27 iulie va aduce sânge si varsare de sange in Israel mesaj de la Iisus.
    Citiți mesajul
    https://444prophecynews.com/vision-israel-blood-moon-dorothee/

    RăspundețiȘtergere
  9. 1. America a anunţat România că, pentru moment, românilor le trebuie viză pentru sfârşitul lumii .

    2. Sfârşitul lumii s-a amânat. Hoţii au furat meteoriţii.

    RăspundețiȘtergere
  10. Profesoara le cere elevilor sa scrie un eseu pe tema ;Ce as face daca as fi director de firma Toti elevii scriu numai bula priveste spre fereastra
    -Tu de ce nu scrii?
    -Astept secretara

    Adam si Eva in gradina edenului
    -Adam ma iubesti?
    -Am de ales?

    Un oltean si un ardelean in tren. Stranuta olteanul.
    Ardeleanul: “sanatate, numai bine”!
    Stanuta din nou olteanul.
    Ardeleanul: “tot ce-ti doresti, sanate, noroc”!
    Stranuta si ardeleanul.
    Olteanul: “racisi fir-ai al dracu”!

    RăspundețiȘtergere
  11. http://profetieavertisment.ro/mesaje/?numar=73

    RăspundețiȘtergere
  12. REAL NOAH'S ARK

    https://www.youtube.com/watch?v=mY9BxB5RCM0

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa pare ca blogul acesta sa transformat in glume.Hai sa facem bancuri si sa radem ca am terminat cu mântuirea nu ? Mda.se vede ce credinta aveti.luati totul numai la misto si ne mirăm de ce vin toate catastrofele...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Care catastrofe,23:45? Alea provocate de om?! Va plac dramele cu victime, nu? Doamne!!!!

      Ștergere
    2. 08:17 cred ca esti un bolnav cu capul cine a spus ca-si doreste sa fie catastrofe? Doar mintea ta a luat-o razna, dar lasa ca va vine si vouă judecata nu scăpați de răzbunarea Mântuitorului.El vine sa judece cu dreptate si o sa dati de naiba .

      Ștergere
    3. De ce multi credinciosi de pe acest blog sunt atat de posomorati,incrancenati,plini de frica ? Oare credinta curata,nu ar trebui sa duca la seninatate,bucurie,nadejde,echilibru sufletesc ? Chiar credeti ca Tatal Ceresc se supara pe copiii Lui atunci cand acestia zambesc ?...an.23.45..

      Ștergere

    4. Anonim18 iulie 2018, 23:45....dupa logica lu' matale,mantuirea si credinta = tristete si suferinta...sau pur si simplu prinzi poanta mai greu?Ha...HA...Hai Doamne ajuta si mantuire usoara!

      Ștergere
    5. 10:30, aveti in sange aceasta trasatura: rautatea! Credinta nu se lipeste de omul rau. Rautatea te schimonoseste, te schilodeste, te uratateste. Asa esti tu, 10:30!

      Ștergere
  14. Spunea cineva ca Andromeda și Calea lactee șanț în extinctie, ele creează un magnetism cosmic dezordonat cu influente negative neprevazute,periculoase pentru planetele pe care există viata
    Să explice cineva care este în temă
    Numai Dumnezeu știe ce va mai fi,dar nu vine acum sfârșitul lumii.

    RăspundețiȘtergere
  15. recomand d-nei Maria-proorociile sf Ioan de Krostadt-privitor si la etraterestri-si multi alti sfinti care au trait prin anii 1900

    RăspundețiȘtergere
  16. in FINLANDA S-AU INREGISTRAT +33,4 GRADE la cercul polar de nord-e clar se schimba polii geografici ca cei magnetici se schimba mereu

    RăspundețiȘtergere
  17. Cuba renunta la constitutia comunista pentru una socialista care recunoaste proprietatea privata.
    Acum trei zile, la trecerea frontierei in R Moldova la Leuseni[pe la Albita]Casiera pentru plata vinietei=taxa de drum ,catre un turist ,vazind actul masinii:
    -Sibiu?
    -Da
    -Prezident?
    -Da.
    -CIII....,si face din mina a paguba.

    RăspundețiȘtergere