duminică, 22 iulie 2018

ROMÂNIA VA FI SUB APE ! CATACLISM ???


                                           Noapte de 21 -22 Iulie 2018,ora 0,45 !

                                             Dragii mei,

În aceasta noapte,in timp ce scriam aici pe Blog,vad dragilor inspre Est ,desi eram cu ochii pe monitor,vad în noapte deasupra Pămantului HARTA ROMANIEI impartita in trei culori.
Partea de Est ,Sud-Est si Nord Est era toata de culoare bleu; toata era numai apa pana la jumatatea HARTII.
Partea dinspe Vest a HARTII Romaniei ,avea culoare galbena 
;iar la mijloc cat am pune un lat de deget,era o culoare portocalie asemanatoare cu, canicula.
In final ,HARTA ROMANIEI era plina pe jumatate de Ape,apoi, doua treimi erau ca pe uscat pârjolit si doar o mica parte era portocalie.
Prieteni dragi, cand mi s-a aratat o astfel de HARTA a Romaniei,m-am cutremurat la propriu si mi-am zis ca nu se poate asa ceva.
Sa ne amintim fratilor de articolul acesta :


Dumnezeu există - Mărturii.: CONSTANTA VA FI SUB DĂRÂMATURI ?!

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/04/constanta-va-fi-sub-daramaturi.html

14 apr. 2018 - Sep 14, 2017 - CONSTANŢA VA FI SUB DĂRÂMĂTURI ! CICLON SAU CUTREMUR ??? Image result for sfanta treime imagini 14 Septembrie ...

Era Moldova si MUNTENIA si Dobrogea toata sub ape,dar si o parte dinTransilvania.


                        Imagini pentru HARTA ROM         .

Prieteni dragi, vom trece prin acest " cataclism ",asa mi-a grait un glas chiar acum "cataclism ", dar sa fim ferm convinsi ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem noi duce, sa ne rugam mai mult,sa fim mai buni si mai milostivi,iar ceea ce glasul a numit "cataclism " poate deveni ceva mai mic si mai usor de dus,daca vom avea Credinta ,NADEJDE si Dragoste in Bunul Dumnezeu si/n Maicuta Domnului..
Asa sa ne ajute DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI,Amin.
                                    Cu dragoste,Maria.
P.S.
Si iata dragilor ca, la finalul articolului vad tot inspre Sud - Est o mana care se apleaca ca sa ridice ceva de jos, iar cand a ridicat-o ,am vazut ca era cu IISUS HRISTOS
 Asa:
                             Imagini pentru iisus.
Iar un alt glas spune:

                 "Cu siguranta avem nevoie si de ea !"

Adica,de acea ICONITA cu IISUS HRISTOS,ca sa ne rugam LUI, pentru toate cate vor veni asupra Romaniei ,atat bune cat si mai putin bune.După faptele noastre,după Credinta noastra ni se va da noua!
Sa-L imploram pe MANTUITORUL nostru mult Prea Iubit,ca sa nu ne lase din Mana Sa Ocrotitoare si sa nu ne dea mai mult decat putem noi duce.
                            Cu pretuire,Maria.

41 de comentarii:

  1. Doamna Maria am mare nevoie de d-voastra trec printr o perioada de suferinta va rog sa ma ajutati am nevoie de un raspuns pe adresa mea de e mail va rog multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Suna-ma la 0747226236 după ora 19 !

      Ștergere
    2. Maria,te rog mult,ce se intampla ca eu nu mai ppt sa intru pe blog??Imi apare scris mate ca GOOGLE foloseste..nu stiu ce...ca nu se mai poate citi mai mult.Te rog mult,SOS,sa pot intra de pe laprop,la telefon e scrisul prea mic.Multumesc

      Ștergere
  2. Nu inteleg aceasta interpretare fatalista pentru o hartă meteo.Si nu e prima dată cand observ intentia de a induce ideea fatalității.De ce faci asta d-na Maria? Care îți este adevăratul scop?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ovidiu Bojor: Planta care face MIRACOLE pentru bolnavii de cancer elimină efectele chimioterapiei


    Ovidiu Bojor, academicianul și fitoterapeutul român, este o legendă vie. Folosirea corectă a remediilor din natură este scopul pentru care a muncit o viață.

    Secretele pe care le-a descoperit le împărtășește oricui vrea să îl asculte.

    O detoxifiere a organismului, din când în când, este mai mult decât necesară, ca și tratarea anumitor boli cu ajutor din natură. Doar că uneori facem greșeli când alegem anumite plante și nu știm.


    De la folosirea plantelor după ureche, la știință

    La ora actuală fitoterapia modernă a devenit o ştiinţă. „În trecut, când nu aveam metodele moderne de cercetare, de apreciere a unei plante, acestea erau folosite din instinct, după ureche sau din tradiție.

    Mărul lupului, spânzul, tătăneasa, vâscul erau considerate cu efecte anticancerigene.

    Sub lumina cercetărilor ştiinţifice moderne s-a dovedit că toate favorizează dezvoltarea tumorilor, a cancerului.

    Cu toate acestea, ele se utilizează încă în popor. Nu orice izvorăște din tradiție e bun”, spune Ovidiu Bojor.

    Timp de zece ani, fitoterapeutul român s-a ocupat de această problemă, fiind expert al Naţiunilor Unite pentru ţările în dezvoltare din Asia şi Africa şi chiar a pus la punct o schemă pentru elaborarea unui produs fitoterapeutic care pleacă de la formularea elementelor din produsul respectiv, ţine seama de medicina tradiţională până la ultimele cercetări ale oamenilor de ştiinţă.

    „Schema începe cu o analiză foarte exigentă a materiilor prime care intră în produsul fitoterapeutic. Acum avem metode care păstrează 99 la sută substanţele active din plante”, afirmă Ovidiu Bojor.

    Desigur că apoi trebuie să se ţină seama şi de excipienţi, de evaluarea lor, de teste preclinice, pe animale, de laborator, până la patul bolnavului.

    Pregătește legi noi și cursuri serioase pentru fitoterapeuți

    Nu tot ce propovăduiesc fitoterapeuții, care nu au pregătirea necesară în acest domeniu, este benefic, atenționează expertul.

    „Lucrăm de un an şi ceva, în Comisia produselor tehnice la Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, la elaborarea unor tabele cu plante nocive, cu plante mai puţin nocive, cu ciuperci, cu licheni, toată gama de produse naturale.

    S-au întocmit liste care sunt admise sută la sută nu numai național, ci și pe nivel european.Va apărea noua lege în acest domeniu, iar toţi cei care doresc să intre în acest domeniu vor trebui să se conformeze acesteia.

    Nu vorbesc de cei cu studii superioare, ci de cei pentru care trebuie să creăm şcoli tehnice în care să înveţe, aşa cum e şi în străinătate”, mai spune Ovidiu Bojor.

    Cursurile durează patru ani, iar la final se dă un examen.

    Planta miracol, care elimină efectele chimioterapiei

    Fitoterapeutul dă o speranță celor care sunt tratați pentru cancer.

    „Avem o plantă miraculoasă care combate efectele nocive ale chimioterapiei. Se numește Astragalus (Astragalus membranaceus) și este o plantă miracol.

    Se găseşte în toate magazinele de produse naturale şi în farmacii. Este foarte utilă în timpul tratamentului de chimioterapie”.

    „Alimentul să vă fie medicament, medicamentul să vă fie aliment!”

    Se pare că există o legătură între zonele dezvoltate şi frecvenţa cancerelor, pentru că unele metropole sunt extrem de toxice.

    „În ţările nordice din Europa longevitatea a crescut la 83-85 de ani când locuitorii lor au conștientizat că regimul lor vechi, cu foarte multe grăsimi, alimente grele, nu mai este adecvat.

    Au început să facă solare cu salată, cu ridichi, roşii, absolut tot ce înseamnă legume.

    Au schimbat modul de a gândi tradiţional şi în alimentaţie, pentru că aceasta este esenţială, în special în prevenire.

    Din antichitate se spunea că «alimentul să vă fie medicament, medicamentul să vă fie aliment!» Trebuie să dăm Cezarului ce e al Cezarului, să dăm organismului ce este al organismului”, încheie doctorul Bojor.

    RăspundețiȘtergere
  4. 2.
    Doctorul Ovidiu Bojor susține că există plante care ne pot ajuta la detoxifierea colonului, însă nu orice este benefic. „Mare atenție, în această categorie nu trebuie să intre laxative și purgative, care au oximetil antrachinone.

    Această grupă este foarte dăunătoare organismului.

    Este vorba despre crușin, henna, rășina de aloe, revent.

    După o întrebuințare mai îndelungată a acestora, o săptămână, două, trei, încep să apară reacții adverse în organism până la favorizarea cancerului colonorectal.

    De aceea avem plante precum plantago psyllium, o specie de pătlagină, avem semințele de in, semințele de muștar alb, care trebuie utilizate întregi.

    Unii au încercat să facă din aceste semințe laxative purgative capsule, le-au măcinat, cea mai mare greșeală, pentru că în contact cu aerul, după o săptămână râncezesc și de aici alte efecte dăunătoare”, spune doctorul în farmacie Bojor.

    El ne sfătuiește să lăsăm de seara până dimineața o lingură de semințe în 200 ml de apă, și apoi să le ingerăm în totalitate.

    Dezintoxicarea poate fi făcută și pe cale urorenală.

    Și aici găsim ajutor din partea plantelor, începând cu cel mai bun diuretic, frunzele de mesteacăn, sub formă de infuzie.

    „În paralel, trebuie să ne ocupăm de dezintoxicarea spirituală.

    Să gândim pozitiv, pentru că tumorile, cancerul apar și din acest motiv. Eu mereu apelez la înțelepciunea populară, pentru că, din fericire, avem foarte multe proverbe profunde.

    Unul spune «Săracul, a murit de inimă rea!» și chiar așa e, se poate muri de supărare… Așa că trebuie să fim atenți.

    O simplă iertare te poate ajuta să elimini acea toxicitate din organism.

    Un zâmbet, o mângâiere, o vorbă bună”, mai spune doctorul în farmacie Ovidiu Bojor.

    sandy

    RăspundețiȘtergere
  5. Am mai scris acum trei zile, dar nu mi-ati publicat .Icalzirea globala duce in final la o crestere a nivelului oceanic .La 90 metri vor fi sub apa cimpia Siretului,Baraganul dar si Bucurestiul ,Timisoara partial dar si in vest cimpia Panonica-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Craciun dragule, informeaza-te mai bine ca nu exista nici o incalzire globala....este o farsa a elitei pentru a jecmani popoarele lumi. Acum se schimba erele, este un ciclu care se sfarseste si altul care incepe...

      Ștergere
    2. Doamne ajuta ! NImic nu e intamplator, totul e cu voia lui Dzeu.

      Ștergere
    3. Craciun,comentariul tau nu a fost aprobat pentru ca a devenit mesajul "Duhului Sfant" :)Nu e pentru prima data cand se petrece aceasta si nu numai tie!

      Ștergere
    4. Nu se publica adevarul! Doar mesaje cu continut lingusitor.

      Ștergere
  6. Săptămâna ce vine se anunță iar ploi însemnate cantitativ, deci doamne ferește ar putea sa se adeverească ce spuneți

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu va temeti daca aveti credinta puternica.apele acestea vor veni dinspre Marea Neagra.dar nu acum ci la rapirea bisericii atunci când credincioșii si mireasa nu va mai fi pe pământ.La ridicarea harului de pe pământ vin apele peste toți nelegiutii care trăiesc in păcat si nu au primit Cuvântul. ..Aceasta este cernerea si tot pământul va fi măturat pentru a fi distrusă neghina..Dar inainte de asta in Romania va avea loc o schimbare mare prin intervenția si puterea lui Iisus Hristos pentru ca toți sa aiba sansa la mântuire ..monica meryah.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asa stiu si eu,Parintele Arsenie Boca a mai spus acest lucru,anume ca Romania va avea o perioada de inflorire aproape inexplicabila!

      Ștergere
    2. Multumesc frumos, Monica! Să știi, că unii dintre noi, citim cu mare interes ceea ce scrii. Chiar dacă, alții, sunt puțin răutăciosi, e pentru ca să se dea interesanți. Sunt de-ai noștri!

      Ștergere
    3. Unii ziceau ca vin ET, altii ca vine o cometa, altii, ca se va declansa vreo bomba nucleara, deci ceva legat de "purificare", unde "focul" este cel care "curata"!

      Ștergere
    4. Prin foc si prin ape pământul va fi curățat.Fiti siguri de asta...

      Ștergere
  8. Răul va continua ba chiar se va amplifica apropo pentru ăștia care spuneau ,,nu mai puneți mesaje rele că nu va fi nimic,,până o să coboare raiul peste România o să alerge maidanezii cu covrigi în coadă și o să plouă cu plăcinte se pare că vine iadul peste voi. Mai lăsați prostiile cu noi suntem buricul pământului miezul din fanta aleșii proniei cerești în timp ce vă bălăciti în noroi!

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa ce ati "inrosit" harta cu vile de coruptie, k2,t2, Kiseleff 10 etc apele vor curata mizeria voastra si Dumnezeu va face justitie.
    Sa va fie rusine si sa traiti sa va vedeti casele distruse!

    RăspundețiȘtergere
  10. Legat de msj dvs dna Maria Constanta va fi sub dărâmături din cauza tornadelor,de aceea se face acel apel pentru Constanta e o avertizare de formarea unui ciclon in Marea Neagra ..Tornadele se vor intensifica cu si mai mare putere.monica meryah

    RăspundețiȘtergere
  11. Doamna Maria Bunul Dumnezeu s-a ne fereasca de asemenea urgii de la apa si de la foc nimic nu ramane si nici fara ele nu se poate. Ce-o vrea Dumnezeu si Maicuta Domnului noi nu avem nici o putere decat sa ne rugam.
    Este si milta rautate doamna Maria nu zici nimic nu le faci rau si sa stiti ca ni esti lasat in pace ce sa zic asta este ne rugam Bunului Dumnezeu s-a ne dea rabdare si credinta si putere s-a le ducem pe toate cite or veni peste noi.
    Cu mult drag doamna Maria si numai bine s-a ne dea Dumnezeu la toti.
    Sa ne miluiasca si sa ne mantuiasca.
    DOAMNE AJUTA.

    RăspundețiȘtergere
  12. Probabil iarasi "se joaca" cineva cu arma geoclimaterica.Tinta : Romania...DAR ceea ce ati scris la final e f. important. Prin rugaciuni ale cat mai multor oameni,rugaciuni pentru protectia Romaniei,adresate lui Iisus Hristos si Maicii Domnului,este posibila contracararea acestor actiuni malefice.Prin aceste rugaciuni,facute cu convingere si credinta puternica,se vor acumula cantitati f. mari de energie pozitiva,energie care poate sa anihileze ceea ce "va fi aruncat" asupra tarii. "Cere si ti se va da "...P.S. Sa nu uitati nicio clipa ca impreuna suntem puternici. Si inca ceva : sa nu uitam sa MULTUMIM Divinitatii pentru protectie,cu convingerea ca am si primit acest dar si suntem ocrotiti...

    RăspundețiȘtergere
  13. E de asteptat asa scrie in biblie citpoate sa ne mai tina dumnezeu cutoate relelecare sint pe pamint e lumea spurcata trebuie sa vina si sfirsitul cu atitea rautati si spurcaciuni pepamintul asta

    RăspundețiȘtergere
  14. Maria ai mancat un cuvant. La fraza cu P.S. .....iar cand a ridicat o am vazut ca era.......
    Ce era?

    RăspundețiȘtergere
  15. Pe linga cresterea oceanica se adauga scufundarea/lasarea placilor tectonice pe cimpiile joase sub greutatea apei,Cutremure,eruptii vulcanice schimbarea axei pentru echilibrarea Pamintului-craciun

    RăspundețiȘtergere
  16. Interesant experiment:

    https://www.youtube.com/watch?v=GVUh1NvmCwo&app=desktop

    RăspundețiȘtergere
  17. La polul nord cresterile medii anuale de temperatura sint de trei ori mai mai ca cele globale,accentuate anul acesta de temperaturi de peste 30 grade la nord de cercul polar in Suedia si Norvegia mii de incendii imprastie funingine in Artica accentuind incalzirea.
    In Letonia='tara lui Mos Craciun' 30 de grade.
    Cea ce a 'semanat' OMUL 'culege' acum,mai putin in nord vestul Europei unde in Danemarca nu a plouat de la 1 mai-craciun

    RăspundețiȘtergere
  18. Aici e mina asaziselor superputeri SUA si RUSIA,astia se joaca cu a pamintului clima.Vor sa aduca lumea la foamete sa se declanseze ,,lupta,, dintre oameni pt un codrut de pîine.Da cred ca si pamintul se scutura si el sa se ridice de unde a fost aruncat de pacatul adamic.A venit timpul sa punem umarul si noi sa-l ajutam prin credinta in Dumnezeu si iubire intre noi.Altfel ne face felul sarsaila,din cite stiu apocalipsa noastra a acestui veac nu este prin potop de ape ci prin potop de foc.Doamne fereste si mai lasa putin lumea poate se va TREZI la adevarul TAU.

    RăspundețiȘtergere
  19. E Dreapta Manie a Lui Dumnezeu,pt o lume razvratita,si aici nu intra doar Romania,ci toata lumea,toti s-au inrait si cersesc Judecata si chinurile de veci!

    RăspundețiȘtergere
  20. Dumnezeu să ne apere de tot ce vine.
    Din păcate am visat asta , cer negru si ape mari. Maica Domnului să ne ia sub acoperământul ei.

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce hotaraste Dumnezeu duce la indeplinire.Cine crede in Dumnezeu sa creada in continuare.cine nu treaba lor.Dumnezeu nu forteaza pe nimeni.Oameni vor fi iubitori de bani.neascultatori.obraznici.iubitori de sine.neinduplecati.vinzatori.hulitori de Dumnezeu.Daca omul nu se schimba ca sta in puterea lui cine sal schimbe??.Dumnezeu trimite avertismente.In apocalipsa scrie ca in urma urgiilor trimise oamenii blestemau pe Dumnezeu.Uiativa catastrofe peste catastrofe.si?? Alti se drogheaza in continuare.prostitutia si pornografia la cote de neimaginat.Talhariile furturile care le fac pe fata si rad de toti oameni cinstiti.copii de zece unsprezece ani cu tigari si bere???.Mai vreti bine??? Niciodata nu va mai fi bine ci se va merge din rau in spre mai rau.A ajuns Creatoru oamenilor cirpa lumii acestea.citi dintre cei ce au copii le vorbesc despre Dumnezeu??? Sau ii uita in fata site-urilor pornografice.Nu vedetii economiile tarilor se prabusesc.Oameni politici si lideri ai marilor puteri se comporta copilareste vorbe aruncate aiurea,boli dupa boli.bani de medicamente niet.Vai vai de pamant ca sa inceput judecata.nu va luati dupa baba vanga si nostradamus,Dumnezeu il va sustine pe kim gong un pentru ca isi va face lucrarea cu el.intro prorocie din Daniel sau Isaia scrie"iata in vremea sfirsitului am sa aduc de la marginea pamintului un popor care nu cunoaste numele meu,care nu va avea mila de femeia insarcinata si pe care o vor spinteca fara mila.Toate trec trec ani trecem noi trec generati.Dar cuvintul lui Dumnezeu ramine in veci!!!!!.Puteti schimba ceva??? Eu cred ca nu.Singura schimbare pe care o puteti face e sufletul vostru.El Shadai cel atotputernic Dumnezeu vesnic adevarat viu si sfint sai fie slava gloria si marirea cinstea si inchinaciunea in vecii vecilor Amin.Slavit si binecuvintat sa fie Mintuitorul nostru Isus Hristos si Puterea Duhului Prea Sfint care impineste poruncile lui Amin Amin Amin

    RăspundețiȘtergere
  22. Doamne iartă-ne! Amin,Amin ,Amin .Maria H

    RăspundețiȘtergere
  23. APIS Paraschiv ai fost intrebat , de unde vine numele de APIS , pt ca pe facebook mai sunt si alti APIS , .....Darzeanu , etc....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anonim 15.27,intrati pe pagina mea de facebook apis paraschiv si va lamuresc

      Ștergere
  24. 44 de morti in urma caniculei Temperaturi peste 40 grade record national absolut japonez,in scandinavia peste 30 grade dincolo de cercul polar cu incendii care acopera Artica cu funingine accelerind topirea ghetii,la fel si in Canada.Cum sa spui ca nu e incalzire globala.?

    RăspundețiȘtergere
  25. Singura noastra sansa ar fi ca sa ne inunde M Neagra urmarea schimbarii axei de rotatie si a inertiei marii,si sa fie de scurta durata deoarece fiind mare interioara se pot lua masuri de blocare a legaturii cu oceanul in Bosfor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  26. Maria paraseste-ne.Incearca sa ne faci un bine si sa nu te mai ocupi de porcarii pe retelele de socializare .

    RăspundețiȘtergere