vineri, 13 iulie 2018

ÎNGERII LUI DUMNEZEU ARATĂ , CA NISTE COPILASI !


                               Zori de Septembrie 2007 !

                                      Dragii mei, 

În aceasta zi de 7 Septembrie 2007, în timp ce dormeam,aud glas care spune ceva uimitor.
Glasul spunea asa:
                    ”Îngeri, Îngerași, ce cântă în Pavecerniță !
Dar un alt glas spunea asa ,dragii mei:

      Să-i pui pe undeva, să-i bagi într-un nor !”

Clipă în care, văd cu ochii închiși,cum de la Pământ la CER se ridică sub formă de  ”U ” întors cu vârful în jos,mulți,mulți Îngerași ai Lui Dumenzeu.
Erau  în asa fel aranjati de jos de la Pământ, încât ,formau acest U cu vârful in jos. 
Îngerașii  arătau exact ca niste Prunci cu chip din carne si oase, iar trupșorul lor era din lumină aurie ca din Soare ruptă,și aveau Aripioare albe din lumină orbitoare. 
                        
Si astfel, Îngerasii Lui Dumnezeu cântau si aduceau slava si închinare, urcând de pe Pământ la CER sub formă de U intors cu varful în jos. 
Dragii mei, să nu vă îndoiți niciodată de Existența Lui Dumnezeu si a Maicii Domnului,dar nici de existența Sfintilor Săi si -a Îngerilor Săi. 
Să ne rugam dragii mei Lui Dumnezeu si Maicii Domnului,ca sa ne daruiasca sănătate,Credință,Nădejde si Dragoste.
                    Si tot cu dragoste,Maria. 

3 comentarii:

  1. Faptul ca Maica Domnului ne asculta in fiecare clipa ,m-a convins si pe mine si ca atare va spun urmatoarea intamplare petrecuta in acest an in luna mai, cand am cumparat un cadou pentru o matusica care a implinit 80 de ani.I-am cumprat doua icoane , una cu Maica Domnului cu Pruncul Isus in brate, iar a doua cu Prorocita Anna, dupa numele matusii. In multimea de icoane ce erau una mai frumoasa decat cealalta mai doream sa iau una cu chipul Maicii pe toata icoana ,dar bugetul m-a oprit la doua. Dupa ce mi s-au impachetat icoanele, d-na vanzatoare mi-a oferit o mica iconita exact ca cea pe care doream s-o iau. Ce a fost in sufletul meu in acel moment nu se poate descrie in cuvinte. Lumina si Iubirea sa fie cu voi cu toti , din Oradea cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. INGERII DOMNULUI NU AU TRUP DE CARNE-ca asa i-ati vazut e alta treaba!--si in biblie se spune ca sunt duhuri =corpuri de lumina

    RăspundețiȘtergere
  3. Postarea dvs. mi-a adus aminte de o poveste adevarata pe care mi-a spus-o mama cand eram copila. Mi-a spus ca mama ei,cand era tanara,a avut un copil,Ionut,care inainte de trei ani a murit de o boala care nu se putea vindeca pe atunci... Bunica mea ( mama ei ) spunea ca era un copilas foarte frumos si vesel,foarte afectuos cu toata lumea.De durere,bunica a cazut la pat,nu mai voia sa traiasca,bunicul meu era disperat,fiindca isi iubea foarte mult sotia ( s-au casatorit din dragoste,o dragoste care i-a insotit toata viata ). Intr-o noapte,in timp ce bunica zacea sfarsita in pat,a auzit ( doar ea ! ) la fereastra glasuri vesele de copii,a avut puterea sa se ridice si sa mearga la fereastra si acolo a vazut o multime de copilasi,printre care si al ei,Ionut,care aratau ca niste ingeri luminosi.Ionut i-a transmis sa nu mai fie nefericita,ca el e acum un inger,e foarte fericit...Din acea noapte bunica si-a revenit miraculos,iar a doua zi toata lumea era uimita de energia si vigoarea ei.Dupa aceasta intamplare,bunica a mai avut copii ( printre care si pe mama mea ) si a fost toata viata o femeie iubitoare,blanda,inteleapta si foarte credincioasa.

    RăspundețiȘtergere