vineri, 27 iulie 2018

STEMA ROMANIEI PE BURTICA DUHULUI SFANT !

                            Imagini pentru duhul sfant imagini



                             Noapte de noiembrie 2013 !

Este noapte de noiembrie si ma rog cu multa dragoste la SFANTUL MARE MUCENIC PANTELIMON, OCROTITORUL MEDICILOR SI VINDECATORUL BOLNAVILOR. 
 Brusc, am in fata ochilor inchisi un Porumbel alb si pufos cu aripile-i larg deschise sub CERUL de noapte.
PORUMBELUL  avea pe burtica SA, asa cum statea pe CERUL de noapte, avea STEMA ROMANIEI care se rotea de la stanga la dreapta, pe albul stralucitor al PORUMBELULUI, al DUHULUI SFANT. 
                   Imagini pentru duhul sfant imagini
Asa cum deja stim cu totii dragilor, ROMANIA este considerata ca fiind TARA in care  MANTUITORUL va veni pentru a doua oara pe Pămant. Adica, in al Doilea Său Nou IERUSALIM. 
Sa nu va-ndoiti de acest lucru minunat,de aceasta Mare Minune niciodata !
 IISUS HRISTOS va veni în Romania Duhului Sfant,ca sa ne judece dupa faptele noastre ! 
In alta zi dragii mei, un alt glas spune ceva ce noi am mai auzit .
Citez :
"CHINURILE sunt facute si pentru copii; necazurile ce va sa 
vină ...(si glasul dispare). 
De multe ori, zicem asa : uite sufera copiii pentru pacatele parintilor. Da asa este ! 
Dumnezeu voieste asa, pentru ca PARINTII sa vada suferinta copilului său, si sa nu se mai creada că ei sunt Parinti, atotputernici ,si ca pot face ce vor si cand vor, caci nu este asa.
Sa tina minte ca, SUS in Ceruri avem un Stapan,avem un Creator cu numele de DUMNEZEU CEL ATOTPUTERNIC si ATOATETIITOR si ATOATEFACATOR ,Căruia trebuie sa ne inchinam ,si sa-I aducem multumire pentru toate. 
Daca nu facem asa, DUMNEZEU da chinuri si peste copiii nostri, pentru ca noi sa ne amintim că EL este DUMNEZEU,si ca exista in Ceruri alaturi de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA. 
Asadar,nu trebuie sa asteptam sa ni se intample o nenorocire,pentru ca sa ne -amintim ca avem un TATA CERESC, CARUIA Ii putem spune toate bucuriile si necazurile noastre, si Căruia ,trebuie sa-I cerem iertare pentru gresalele noastre.
                                        Cu dragoste, Maria

194 de comentarii:

  1. Asta le intrece pe toate !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 20:35Sa stii ca Dumnezeu se teme si se rusineaza de oamenii pacatosi.Mania lui se poate abate si asupra altora din familie pt pacatele noastre.

      Ștergere
    2. Era un tatuaj ???

      Ștergere
    3. DUHUL CEL PREA SFANT ,NU ARE NEVOIE DE TATUAJE ! EL ne-a creat !
      Era STEMA ROMANIEI lipita pe albul imaculat si neintinat al PORUMBELULUI ALB,al DUHULUI SFANT !

      Ștergere
    4. In primul rand Duhul Sfant nu este un porumbel. Porumbelul este o pasare si nu este Duhul Sfant. Apoi, in afara de Maria nimeni nu spune ca Romania este tara aleasa de Dumnezeu desi n-ar fi rau acet lucru. Cred ca ne cam laudam in zadar fiindca toata lumea stie ce fel de popor suntem.

      Ștergere
    5. Tot nu inteleg cum Duhul Sfant este „prea sfant”!

      Ștergere
    6. 12:29, adica este deasupra a tot, EA. Intelegi de ce este numita preasfant(a)? EA este mai sfanta decat toti sfintii, pentru ca EA da viata si tot EA sustine, pentru ca EA este VIATA. Fara EA nu se misca nimic, este EA- CEA DATATORE DE VIATA, MAMA CERULUI, MAMA DIVINA, MAMA CARE DA NASTERE LA UNIVERSURI, MULTIVERSURI SI LA TOT CE FIINTEAZA. De aceea nu este bine sa ne batem joc de ceea ce EA sustine si intretine caci astfel ne batem joc de EA CEA INOCENTA SI PURA. De aceea hula (batjocura) impotriva EI nu se iarta vreodata, pentru ca acela ce O huleste pe EA huleste insasi VIATA care anima TOTUL.

      Ștergere
  2. Da, an.20;35!! Asa este!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce at fi stema Romaniei? Traim intr-o tara condusa de hoti in care singura lege e faradelegea. Siluiesc codul penal si limba romana ca sa-si atinga scopurile marsave.Nu le pasa catusi de putin ca fac tara de ras in lume. Romania nu a fost atat de umilita niciodata, nici macar pe vremea comunistilor. De ce sa fie Romania mai presus de alte natii? Cone poate crede asemena gogorite!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. https://evolutioncoaching.leadpages.co/cartea-trezirii-neamului/

      https://www.youtube.com/watch?v=hkV29iMDNk0&t=1580s
      (România este aleasa sa fie Noul Ierusalim pentru ca aici „credinta este cât o cireasa pe când in alte tari este cât un bob de grâu”.)

      Ștergere
  4. Şi a mai fost cuvântul Domnului către mine şi mi-a zis: "Pentru ce spuneţi voi în ţara lui Israel pilda aceasta şi ziceţi: Părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s-au strepezit dinţii? Precum este adevărat că Eu sunt viu, zice Domnul Dumnezeu, tot aşa este de adevărat că pe viitor nu se va mai grăi pilda aceasta lui Israel.” (Iez. 18, 1-3)

    “În zilele acelea nu vor mai zice: «Părinţii au mâncat aguridă şi copiilor li s'au strepezit dinţii», ci fiecare va muri în propriul său păcat; şi dinţii celui ce a mâncat aguridă, aceia se vor strepezi.” (Ir. 31, 29)

    RăspundețiȘtergere
  5. De ce eu trebuie sa sufar si sa platesc pentru dobitociile tatalui meu, ale neamului meu ? Evolutia mea e alta si nu am de-a face cu constiinta cuiva care a facut ce a facut . Crestinismul , ortodoxismul vorbeste de iertare si iubire , dar simultan trebuiesc gasiti tapi ispasitori pentru greselile altora . Perpetuarea destinica a faptelor parintilor, bunicilor, strabunicilor este de neconceput atunci cand se afirma ca acelora care se caiesc , se spovedesc le sunt iertate pacatele , insa descendentii lor, pe care nici macar nu-i cunosc , trebuie sa traga toate pacatele si blestemele celor de dinainte . Chinurile si pedepsele tot pe suflete nevinovate cad ? ! De ce sa sufere copiii pentru pacatele parintilor? Care Dumnezeu al carei religii ingaduie asa ceva ? Nu exista om fara de pacat , deci ne nastem ca sa platim pacate si sa-i ,,albim'' pe cei de dinaintea noastra ?
    ,,PARINTII sa vada suferinta copilului său si sa nu se mai creada că ei sunt Parinti, atotputernici ...''
    Este o fraza ca o sentinta , o condamnare la moarte. Ati generalizat parintii, ati generalizat suferinta, boala, ati dat canon unui suflet de copilas care nu se poate apara . ..
    Cine poate transmite, d-na Maria asa sentinte? Cine are curajul sa-si asume destinul vietilor nevinovate , curate ?!
    Inteleg ca lupta ,daca e lupta , sa fie egala totdeauna , dar nu intre vii si morti -descendenti si inaintasi , intre parinte cu constiinta si copil neajutorat .
    Copiii din Siria , zeci de mii abuzati, infometati, decapitati, ramasi fara parinti , socati pe viata, ale cui pacate platesc ?
    O comunitate yazidi a fost rasa de pe muntele Sinai de niste mercenari teroristi fara scrupule, sclavizati si violati , omorati cu pietre. Erau oameni simpli , agricultori, saraci, cinstiti, crescatori de animale . Toti acolo au asistat cum le-au fost batjocoriti copiii , omorati barbatii , luate si vandute femeile.
    Eu nu cred ca cineva poate da un raspuns demn, crestinesc la asa orori, nu cred ca vreun parinte trebuie sa-si vada copilul mort, bolnav sau schingiuit ca sa (nu-si) inteleaga ,,atotputernicia'' .

    sandy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandy,ai dreptate in ceea ce ai scris.Iti amintesti ca pana si Fiul lui Dumnezeu ( Iisus Hristos ! ) a fost ispitit de cel care a vrut sa-i puna lumea la picioare,daca i se inchina ? Ei bine,la cum arata lumea ( si cum a fost si in vechime ),se pare ca el e "sef pe tarla" .Unii intelepti din alte timpuri il numeau...demiurgul ( am scris cu litera mica pentru ca asa merita ),un demiurg nebun si sadic,avid de sange nevinovat...Sunt multe de spus...

      Ștergere
    2. Pentru ca fiecare facem parte dintro mare comunitate (grup) spirituala. Noi romanii facem parte din grupul spiritelor latine si avem o karma colectiva, karma nationala, karma familiala si karma individuala. Tot ce ni se intampla este legat de aceste karme (trecut spiritual adunat in toate existentele noastre). Dupa destrupare (moartea corpului fizic), fiecare aflam de ce ni s-au intamplat toate si faptul ca toate au fost spre folosul nostru in scopul evolutiei noastre spirituale.

      Ștergere
    3. Sandy , dar sa gindim si restul
      DE CE sa primesti LAUDE pentru virtutiile parintilor tai TRASMISE prin TRUP la tine , Sandy? de ce SA MOSTENESTI averile SUFLetesti si trupesti ALE NAMULUI tau STRAMOSESC? etc.
      Exact . Asa cum orice copil primeste RELE stramosilor lui IN TRUP ,primeste SI BUNELE lor CA SA IMPLINEASCA , DACA DORESTE CE E SCRIS : '' cei din urma vor fi cei dintai '' si '' ultimul scapa turma '' ...DAR BOTEZUL ORTODOX sterge TOT si da VIRTUTIILE DUHULUI SFINT pe care neamul LE MURDARESTE prin '' raul si binele educational '' si DE ASTA PARINTII SUNT VINOVATI si RAMIN VINOVATI , CA DUPA CE TE-AU BOTEZAT continua SA PINGAREASCA CU DUHUL LUMII , copilul lor facindu-l murdar ca ei dindind mai departe '' experienta vietii pacatoase'' prin sfaturile duhului lumii SATANICE in care se scalda .
      CE TALENTE AI si CE EFORT AI DEPUS PENTRU ELE ??? exact . nici unul .
      ps de ce sa sufere IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU FARA DE PACAT pacatele OMENIRII INTREGI ??? din IUBIRE DIVINA .
      te revolti DEGEABA ca mortii VII sunt tot morti .
      orice om FARA IISUS HRISTOS si neortodox ( dreapta credinta ) e MORT VIU indiferent daca este copil , adolescent , adult batrin , femeie , barbat , indifernt de rasa , culoare ... Retine :E MORT VIU si faptul ca moare NU MODIFICA NIMIC , ba din contra opreste PACATELE care URMEAZA LA el (ei, ele) .

      Ștergere
  6. Intr-o prima analiza,nu e bine,dar se zice ca toate faptele,gandurile si trairile noastre schimba adn-ul care se transmite ca atare cu tot cu sensibilitati si boli,asta fiind ceva implicit,gen cauza-efect,asta in privinta persoanei,ca zestre genetica,din interior.In ce priveste conjuncturile exterioare prin care poate trece cineva,nu stiu ce sa zic,sa fie rodul intamplarii,sa fie si alte determinari...

    RăspundețiȘtergere
  7. Sandy,
    ,, Nu cerceta aceste legi,
    Că eşti nebun când le-nţelegi!''

    De acord cu tine .

    RăspundețiȘtergere
  8. 1.
    12.55

    Ai vorbit teologic , dogmatic. Perfect.
    Razvratirea mea incepe in momentul in care se afirma ca ,,te nasti singur si mori singur''. Intrarea si iesirea din scena vietii este la singular , individul e unic intr-o frecventa temporala . Generational conteaza ca esti al lui cutare din neamul cutare ? Multi si-au depasit descendentii ca mentalitate si la fel de multi au dat ce-i mai rau din ei tragand inapoi ,,arborele genealogic''.
    Pedeapsa , mustrare inteleg , nu sunt de accord cu crima , cu boala pentru asa zisele pacate ale inaintasilor . Cum sa platesti cu viata cand tu nici nu ai trecut prin ea ? Si de ce TU cel care ai gresit sa nu platesti , si de ce altii , adica copiii, nepotii , generatiile viitoare ?
    Si ai sa-mi raspunzi :

    Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică“ (Ioan 3, 16). Aceste cuvinte sunt scrise de Sfântul Evanghelist Ioan şi ele ne descoperă bunătatea şi dragostea lui Dumnezeu faţă de neamul omenesc, care avea asupra sa păcatul neascultării sau păcatul strămoşesc.

    Acest păcat a fost săvârşit în Rai de către protopărinţii noştri Adam şi Eva, iar după izgonirea lor din Rai, el s-a transmis întregului neam omenesc. Fiindcă îşi are originea în greşeala lui Adam, păcatul intră în întreaga lume şi capătă universalitate, după cum spune Sfântul Apostol Pavel: „De aceea, aşa cum printr-un om a intrat păcatul în lume, şi prin păcat moartea, tot astfel moartea a trecut în toţi oamenii prin aceea că toţi au păcătuit“ . Despre transmiterea păcatului strămoşesc se vorbeşte şi în Cartea lui Iov: „În cazul acesta, cine-i curat de tină? Nimeni, chiar dacă îi va fi viaţa o zi doar pe pământ“ (Iov 14, 4). Ori de câte ori spunem Psalmul 50, rostim: „iată, întru fărădelegi m-am zămislit şi întru păcate m-a născut maica mea“ .

    RăspundețiȘtergere
  9. 2.
    Dumnezeu, în infinita Sa bunătate şi iubire de oameni, a hotărât întruparea Fiului Său pentru răscumpărarea neamului omenesc: „Atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, încât pe Fiul Său Cel Unul-Născut L-a dat, pentru ca tot cel ce crede într-Însul să nu piară, ci să aibă viaţă veşnică. Căci n-a trimis Dumnezeu pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci să se mântuiască prin El lumea“ .
    Iar Sfântul Apostol Pavel zice: „Dar Dumnezeu, bogat fiind în milă, pentru multa Sa iubire cu care ne-a iubit, pe noi cei ce eram morţi din greşalele noastre, ne-a făcut vii împreună cu Hristos - prin har suntem mântuiţi!“ . Răscumpărarea neamului omenesc din robia păcatului şi a morţii a fost făgăduită de Dumnezeu, din nemărginita Sa bunătate şi dragoste faţă de om, încă din momentul căderii primilor oameni, însă această făgăduinţă s-a împlinit prin întruparea Mântuitorului „când a venit plinirea vremii, (atunci) Dumnezeu L-a trimis pe Fiul Său, născut din femeie, născut sub lege, ca pe cei de sub lege să-i răscumpere, ca să dobândim înfierea“.


    Dumnezeu, în bunătatea Sa, trece cu vederea nerecunoştinţa omului: „Dumnezeul universului ne face bine totdeauna, chiar şi când noi suntem nerecunoscători. Dumnezeu îşi întinde ajutorul Său, fără să ţină seama de nerecunoştinţa noastră. În toate Dumnezeu merge pe urmele iubirii Sale de oameni“ .
    Dragostea lui Dumnezeu se revelează şi prin darurile şi mustrările pe care le primim drept răsplată pentru faptele noastre: „Dumnezeu, când răsplăteşte faptele noastre bune, răsplata Lui depăşeşte măsura faptelor noastre; când păcătuim însă, mânat de dragostea ce ne-o poartă, ne mustră totdeauna, dar pedeapsa pe care ne-o dă e mai mică decât păcatele noastre“
    Sfântul Ioan Gură de Aur scrie: „nici un îndrăgostit… nu arde atât de mult de dorul iubitei lui cât de mult doreşte Dumnezeu mântuirea sufletelor noastre“. Şi Sfântul Vasile cel Mare afirmă acelaşi lucru: „Nu şi-a întors faţa Sa de la noi când, înstrăinaţi, rătăceam în felurite păcate, ci tocmai când moartea era gata să ne înghită, El ne-a chemat la viaţa veşnică şi când, necunoscători faţă de binefacerile Lui, noi ne înstrăinam de El, atunci, ca un părinte prea îndurerat, ne-a căutat; cu toate că stătea în scaunul cel mai înalt al slavei, S-a coborât pe pământ pentru noi, încât a luat chip de rob“ .


    11.14 Perfect , esti conectat la sursa , esti liber , desprins, detasat . Eu sunt in analiza , in dubiu, neapartinator total a ceva anume . Nici starea neutra nu e buna , trebuie la un moment dat sa faci parte dintr-o ,,echipa''. . Eu apelez la Timp , nu la oameni , merg pe principiul ,,mi-e bine de unul singur ''. Un spirit liber intr-un corp care nu-mi apartine . Chestie de constiinta .

    sandy

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sandy ?
      singur zici ???? hmmm
      Sa VEDEM cuvintul : singur si aplicind adevarul '' cuvintul s-a facut TRUP '' ia sa mergem la deschiderea mintii IN IISUS HRISTOS '' CA SA INTELEAGA SCRIPTURILE '' ( asta li s-a intimplat si apostolilor , ca si tine fiind in INDOIELI MARI )

      SINGUR(a) are 2 cuvinte TAINICE in el
      Sin =SIN- Element prim de compunere savantă cu semnificația „împreună”, „cu”

      gur(a)=1 Cavitate care se deschide în partea anterioară (inferioară) a capului oamenilor

      singur(a) = impreuna cu cavitatea anterioara a CAPULUI . Inca de la facere STA SCRIS :
      A SUFLAT DUMNEZEU si omul a devenit FIINTA VIE . ( GENEZA)
      Asadar despre ce '' CE SINGUR(A) '' vorbesti ??? ha ha ha .

      Tu nu esti decit SINGUR(A) = FIGURA chipului si asemanarii lui DUMNEZEU CA OM .. barbat si femeie e IRELEVANT IN CERURI ca E SCRIS '' CA VOR FI CA INGERII '''...

      PS retine asta '' TEOLOG este cel ce se ROAGA , si cel ce SE ROAGA este teolog '' EVAGRIE PONTICUL ( cuvintul '' singur '' are rugaciunea in el - alta data dezvalui taina asta , dar intre timp poti sa incerci sa o descoperi sinGUR .... HA HA HA )




      Ștergere
    2. Sandy ,
      starea din rai era IMPERFECTA adica o stare de desavarsire SI fericire RELATIVA . asta nu stii tu . deci revolta este RELATIVA ca determina binele si raul care NU ARE NIMIC DIN DUMNEZEUL VIU AL BINELUI ABSOLUT . ( asta din nou nu intelegi tu ca NIMENI nu ti-a explicat diferenta intre '' binele si raul DUHULUI LUMII ASTEIA CARE E TOTAL RAU SI MOARTE si BINELE ABSOLUT a lui DUMNEZEU din SFINTA TREIME

      pe scurt:
      tu vorbesti si analizezi DUHUL LUMII ASTEIA cu concepte din pomul BINELUI SI RAULUI si IMPERFECTIUNII UMANE din rai ( ca de aia a putut sa cada la alegere)si spui ca viata CAZUTA e divina si Dumnezeu e nedrept .. esti confuz , stiu si banuiesc ca stii ca la BOTEZUL ORTODOX lepadarea de SATANA e completa dar acum vorbesti din duhul lumii SI REVOLTA ESTE FALSA si MINCINOASA SATANICA care te '' invata '' ... nu mai asculta de EA ca ADEVARUL DUHULUI LUI DUMNEZEU nu are NIMIC IN COMUN CU ADEVARUL DUHULUI LUMII ACESTEIA . ... tu ori te lepezi de tine insuti si ESTI CA LA BOTEZUL ORTODOX adica CURAT DE ORICE invataturi din lumea aceasta DECAZUTA iei CRUCEA ( SCARA ) lui HRISTOS , ori O SA TE CHINUI CU SUFERINTA ca SA TE LEPEZI de asta ... scopul e acelasi si anume DE CURATARE , primul usor , al doilea greu ... mortii vii nu pot invata mortii despre VIATA , ADEVAR SI CALE si daca ii asculti in continuare ramai mort viu PINA VEI FI MORT mort in pacatele tale . SI eva ( viata ) a deciS singura( FARA dumnezeu ASCULTIND DE SATANA ) SI SUNTEM IN IAD ... acum scapa cine gaseste '' calea INGUSTA '' si cine '' se sileste sa castige imparatia cerurilor '' caci e scris '' multi chemati , PUTINI alesi '' .... Nu pierde timpul cu MINCIUNILE DUHULUI LUMII ACESTEIA ca TE AGINCESTE INCA DIN din VIATA ASTA PACATOASA in IAD si nu numai ca vei plati pacatele tale dar vei face impreuna cu neamul IN IAD ca si ei la rindul lor TE TRAG si mai in jos ... coborirea la IAD a lui IISUS HRISTOS o vei face si tu CA ORTODOX sau NU POTI FI FIUL LUI DUMNEZEU , DUPA FAPTE BUNE , CREDINTA DREAPTA ( ORTODOXA) SI HAR ... deci ori o faci ori nu DAR DREPTATEA SE APLICA LA TOTI ca scris este '' CINE NU ADUNA CU MINE , RISPIESTE ''

      Ștergere
    3. . Cum sa platesti cu viata cand tu nici nu ai trecut prin ea ?

      Simplu
      Te-ai nascut mort caci scris este '' pacatul aduce moartea '' ... care viata ??? ca viata este dubla . este cea a evei adica viata PACATOASA ADICA MOARTE si VIATA LUI DUMNEZEU care este INVIEREA DIN VIATA PACATOASA adica INVIEREA DIN MOARTE ...

      ai inteles unde faci confuzii ??? deci viata ta este MOARTE ( oricit de lunga e viata TOT VEI MURI ) ... DECI DUPA CE MORI ESTI MORT SAU VIU ??? si asta TRUPESTE o discutam , ca diavolul CARE NU ARE TRUP nu II PASA DE TRUP si MINTE OMUL facut din TRUP SI SUFLET ca TRUPUL NU CONTEAZA ... ESTE MINCIUNA SATANICA si toti cad in ea ....nu fi unul dintre ei

      PS :omul DA SOCOTEALA LA JUDECATA si de TRUPUL LUI ( PACATE TRUPESTI) si de SUFLETUL LUI ( PACATE SUFLETESTI) ....

      Ștergere
    4. 18.16

      Omagiile mele, stimabile, ai scanteia de dumnezeire in tine!
      Tu pacea cu tine ai facut-o , eu mai am ....de urcat . Binecuvantat sa fii , mereu am admirat geniul sau nebunia lui.

      https://www.youtube.com/watch?v=K8fT7rnRotY

      sandy

      Ștergere
  10. omul= crestin si-a inchipuit sfintii si sf TREIME SI PE MAICA DOMNULUIasa cum sunt pictati in biserici-sfintii vazatori in duh au spus cum li s-au aratat aievea-doar unii ca si nori sau lumini-de aceea nu mi se pare ca viziunile d-nei Maria sunt strict spirituale--NIMENI NU L-A VAZUT IN ADEVAR PE DUMNEZEU SI SA NU MOARA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios ? chiar nimeni ??? ha ha ha
      IA SA VEZI , orbule
      ioan 1
      18.Pe Dumnezeu nimeni nu L-a văzut vreodată; Fiul cel Unul-Născut, Care este în sânul Tatălui, Acela L-a făcut cunoscut.

      ''FILIPE'' CUM SPUI TU ARATA-NI-L PE TATAL ca nimeni nu il vede si traieste ???
      ioan 14
      8.Filip I-a zis: Doamne, arată-ne nouă pe Tatăl şi ne este de ajuns.
      9.Iisus i-a zis: De atâta vreme sunt cu voi şi nu M-ai cunoscut, Filipe? Cel ce M-a văzut pe Mine a văzut pe Tatăl. Cum zici tu: Arată-ne pe Tatăl?

      asadar simplu SI RETINETI
      TOTI ORTODOCSI L-AU VAZUT ,IL VAD SI IL VOR VEDEA PE TATAL vazindu-l pe IISUS HRISTOS ... '' FERICITI CEI CURATI CU INIMA , ca EI IL VOR VEDEA pe DUMNEZEU ( A SASEA FERICIRE )

      mai studiati CA DIAVOLUL DE ABIA ASTEAPTA sa va ingita DACA NU PRIVEGHEATI SI VA RUGATI

      deci repet
      ORTODOCSII IL VAD PE DUMNEZEU TATAL MEREU PRIN DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS ...

      alte nelamuriri ???

      Ștergere
  11. Ce căuta "porumbelul" ăla prin întuneric...că doar vorbiți de noapte,nu!!!?😏

    RăspundețiȘtergere
  12. 30 iulie 18 :26-ti-a cerut cineva lamuriri-iar incepi cu cuvinte jignitoare-orbi ,prosti- du-te la spovedit nu esti tu judecatorul omenirii eu nu ma refer la IISUS HRISTOS CI LA TATAL CERESC asa in slava daca ai fi preot, tot de un preot vei fi spovedit te bagi ca musca-n lapte

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim31 iulie 2018, 01:30

      Serios ???... ha ha ha
      Tu nu te referi LA NIMENI , ci la ANTIHRIST = ''dumnezeul'' tau . orbule = robule
      si pilde 1 si pentru tine
      20.Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
      21.Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
      22."Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?

      https://www.youtube.com/watch?v=MmrxS36gjmk

      Ștergere
    2. 01:30, lasa-l in plata lui ca este Crestin Ortodox cel ce a scris la 18:26. Intotdeauna jigneste mai ales partea feminina o denigreaza. Nu se poate abtine sa nu huleasca.

      Ștergere
    3. Anonim31 iulie 2018, 13:20
      01:30, lasa-l in plata lui ca este Crestin Ortodox cel ce a scris la 18:26. Intotdeauna jigneste mai ales partea feminina o denigreaza. Nu se poate abtine sa nu huleasca.
      .........
      serios ??? ha ha ha
      ''mi-am educat mirosul sa simt jigodia ''
      https://www.youtube.com/watch?v=JrNuhpodsPo

      Ștergere
    4. "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, jigodii sunt masculinul care prefera masculinul. Tu asta preferi, daca Femininul nu-ti place. Chiar asa de rau ai ajuns?

      Ștergere
    5. Anonim3 august 2018, 13:45
      "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, jigodii sunt masculinul care prefera masculinul. Tu asta preferi, daca Femininul nu-ti place. Chiar asa de rau ai ajuns?

      raspuns :
      ha ha ha ha ha
      ''ca-i femeie sau barbat
      lumea maninca ...''
      https://www.youtube.com/watch?v=JrNuhpodsPo

      Ștergere
    6. Depinde ce mananca unul care prefera Masculin cu Masculin. Ne spui "Crestinule", caci sigur sti din experienta!

      Ștergere
    7. Anonim13 august 2018, 17:51
      Depinde ce mananca unul care prefera Masculin cu Masculin. Ne spui "Crestinule", caci sigur sti din experienta!

      Raspuns
      '' eu nu umblu cu cioara vopsita ''
      https://www.youtube.com/watch?v=qctlpXmg2hI

      Ștergere
  13. 31 iulie 13:20-drept este ce spuneti -numai ca nu avem aceeasi scara de valori-si nu toti anonimii sunt femei-de-ar sti el pe cine am cunoscut in viata aceasta!-ma refer la vazatori in duh-el repeta ce scrie in biblie si n-are limite in exprimare-DOMNUL SA NE APERE DE SEMENII ACESTIA-oricum el se leaga de cei care au propriile pareri-sa-i dea pace in suflet DUMNEZEU ca e tulburat de mania contrazicerii

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 19:41, nu te supara pe el. A scris si mai demult pe blog, dar uraste femininul ceea ce nu este tocmai bine. Cu toate acestea sper sa afle ce este iubirea adevarata, din inima neimpartita. Caci doar iubirea elibereaza. Iisus a venit sa ne aduca si sa ne arate ce este iubirea adevarata, invatandu-ne sa lasam ura in urma. O inima curata nu stie sa urasca. Te salut!

      Ștergere
    2. Anonim31 iulie 2018, 23:06
      serios ??? ha ha ha

      Antihrist ia si mediteaza
      "Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu." Luca 14:26

      Ștergere
    3. Pe cine AI CUNOSCUT ??? nu cred . ha ha ha
      pe cine , stii , poate , desi MA INDOIESC profund ... LAUDAROSII din astia sunt si in biblie AICI , ORBULE ... HA HA HA
      ioan 8
      33.Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
      34.Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.

      Ai priceput ???

      Ștergere

    4. Anonim31 iulie 2018, 19:41
      -de-ar sti el pe cine am cunoscut in viata aceasta!


      raspuns :
      serios ???
      Pe cine AI CUNOSCUT ??? nu cred . ha ha ha
      pe cine , stii , poate , desi MA INDOIESC profund ... LAUDAROSII din astia sunt si in biblie AICI , ORBULE ... HA HA HA
      ioan 8
      33.Ei însă I-au răspuns: Noi suntem sămânţa lui Avraam şi nimănui niciodată n-am fost robi. Cum zici Tu că: Veţi fi liberi?
      34.Iisus le-a răspuns: Adevărat, adevărat vă spun: Oricine săvârşeşte păcatul este rob al păcatului.

      Ai priceput ???

      Ștergere
    5. ura pentru Dumnezeu este aur pentru diavol ,
      aur pentru Dumnezeu este ura pentru diavol

      14.Nu vă înjugaţi la jug străin cu cei necredincioşi, căci ce însoţire are dreptatea cu fărădelegea? Sau ce împărtăşire are lumina cu întunericul?
      15.Şi ce învoire este între Hristos şi Veliar sau ce parte are un credincios cu un necredincios? 2 corinteni 6
      crestin ortodox

      Ștergere
    6. Anonim31 iulie 2018, 23:06
      8.Dacă zicem că păcat nu avem, ne amăgim pe noi înşine şi adevărul nu este întru noi.(1 Ioan 1)

      Ștergere
    7. Anonim31 iulie 2018, 23:06
      O inima curata nu stie sa urasca. Te salut!

      19.Dar în Biserică vreau să grăiesc cinci cuvinte cu mintea mea, ca să învăţ şi pe alţii, decât zeci de mii de cuvinte într-o limbă străină.
      20.Fraţilor, nu fiţi copii la minte.
      Fiţi copii când e vorba de răutate.
      La minte însă, fiţi desăvârşiţi.

      Ștergere
    8. Si tu esti atat de zapacit "Crestinule" ce iti spui Ortodox incat sa nu intelegi ce a vrut sa spuna Iisus. La tine este ura bolnava (incat i-ai da vreo doua unei femei), la Iisus insa inseamna detasare acel cuvant. Poate te trezesti.

      Ștergere
    9. Anonim1 august 2018, 15:18
      Si tu esti atat de zapacit "Crestinule" ce iti spui Ortodox incat sa nu intelegi ce a vrut sa spuna Iisus. La tine este ura bolnava (incat i-ai da vreo doua unei femei), la Iisus insa inseamna detasare acel cuvant. Poate te trezesti.

      RASPUNS :
      Nu le dau eu nici una dar RAD cind isi dau ele CANCER .... TUMORILE CRESC ca aici ca mai era una in Vechiul Testament care S-A LUPTAT CU MOISE , fiind sora lui si DUMNEZEU INSUSI a pedepsit-o CU LEPRA ... ASADAR BAGA LA CAP , cind o sa vezi femei cu CANCER sa stii de la mine ca '' au vrut sa fie barbati si le=a crescut TUMORI ( TU MORI ) ... deci ca in cer vor femeieLE ??? atunci CANCER ... BOA(la) de care asculta sa primeasca .... moarte o cer , aia sa o aiba .... ha ha ha .... Dumnezeu NU SE LASA BATJOCORIT

      Ștergere
    10. Anonim1 august 2018, 15:18
      ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=0ZlEwy3OhZ0

      Ștergere
    11. Cancerul este o boala care vine de la alimentatia dezechilibrata, pentru ca omul nu stie sa manance corect. Orice boala se naste din colon. Si barbatii fac cancer, si multi. De ce? Pentru ca mananca ce nu trebuie. Omul inca nu cunoaste ce este corect sa manance. O gramada de boli se nasc, astfel.

      Ștergere
  14. Dumnezeu.a ales romania.si.s fff fericit.ca va fi noul ierusalim.a spus si sundar singh.profet indian.si.isaia.ca apoi sa salveze israelul.amin.in.2004.mi sa arstat isus.in romania.il astept sa revina..ioan 24;21.este de ce mie??e raspunsul.lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  15. pt 311 iulie 23:06-va multumesc pt sfaturi-nu sunt un om pizmas-dar nu-i convenabil sa fii jignit -probabil acest zis ortodox nu-si iubeste mama ca tot dintr-o femeie s-a nascut-eu nu-l instig la raspunsuri -el e cel care se da in stamba-sanatate si pace in lume

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim1 august 2018, 00:41

      serios ?ha ha ha ... care mama ? aici ai raspunsul
      Eva, maica cea dintâi a noastră, a tuturor, a născut în păcat, ca una ce s-a aprins spre plăcere.
      psalm 50
      ''Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maica mea''
      ia si mediteaza , poate pricepi ca esti rob orbirii tale
      "Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu." Luca 14:26

      EL e cel care INVATA , PE ASTIA ORBI CU GURA MARE ... ha ha ha
      alte nelamuriri ???

      Ștergere

    2. 2 Ioan
      9.Oricine se abate şi nu rămâne în învăţătura lui Hristos nu are pe Dumnezeu; cel ce rămâne în învăţătura Lui, acela are şi pe Tatăl şi pe Fiul.
      10.Dacă cineva vine la voi şi nu aduce învăţătura aceasta, să nu-l primiţi în casă şi să nu-i ziceţi: Bun venit!
      11.Căci cel ce-i zice: Bun venit! se face părtaş la faptele lui cele rele.

      Ștergere
    3. 00:41, ai dreptate. De fapt chiar i s-a atras atentia candva despre acest fapt: ca nu-si respecta nici pe mama lui. Dar ura fata de Feminin este prea mare in sufletul sau incat sa-si dea seama cat de monstruos este acest lucru. Se pare ca nici in prezent nu si-a rezolvat aceasta problema cel ce isi spune
      Crestin Ortodox.

      Ștergere
    4. Crestinule Ortodox iar o urasti pe Eva? Invata sa-ti respecti MAMA. Este lectia ta in aceasta viata. Sa faci pace cu Femininul. Altfel nu vei putea sa-ti rezolvi frustrarea pe care o ai in sufletul tau. Echilibru inseama si Mama si Tata, Impreuna. Nu se poate altfel. Cata vreme stai doar in Masculin si refuzi Femininul nu vei cunoaste Imparatia.

      Ștergere
    5. Tocmai ca te abati tu "ortodoxule" caci tu ai in suflet ura si se pare ca te complaci in ea. Invatatura lui Hristos este iubirea. Unde ti-e iubirea? Ai pierdut-o pe undeva din neatentie sau asa te-ai nascut, fara iubire.

      Ștergere
    6. Crestin Ortodox,sper sa nu ajungi vreodata sa ai putere in tara asta,ca ai fi in stare sa ne pui pe toate sa umblam imbracate in saci si cu cenusa pe cap...P.S. O fi fost Eva o mare pacatoasa,dar si Adam s-a comportat ca un pampalau...Da' totusi,cum iti explici ca din Adam si Eva au rezultat...patru rase umane ? Asta ca sa nu mai spun ca Biblia e plina de incestuosi,unii foarte "bineplacuti"de Yahve...

      Ștergere
    7. Anonim1 august 2018, 15:12
      Anonim1 august 2018, 15:21
      Anonim1 august 2018, 20:19



      Lasati vrajeala , ANONIMILOR
      ia sa vedem in IMPARATIA CERURILOR cum vor fi cei care ajung ..
      femei ?? barbati ??? si aici raspunsul ORBILOR ( OARBELOR ca e si o EVA pe aici ... ha ha ha )
      23.În ziua aceea, s-au apropiat de El saducheii, cei ce zic că nu este înviere, şi L-au întrebat,
      24.Zicând: Învăţătorule, Moise a zis: Dacă cineva moare neavând copii, fratele lui să ia de soţie pe cea văduvă şi să ridice urmaşi fratelui său.
      25.Deci erau, la noi, şapte fraţi; şi cel dintâi s-a însurat şi a murit şi, neavând urmaş, a lăsat pe femeia sa fratelui său.
      26.Asemenea şi al doilea şi al treilea, până la al şaptelea.
      27.În urma tuturor a murit şi femeia.
      28.La înviere, deci, a cărui dintre cei şapte va fi femeia? Căci toţi au avut-o de soţie.
      29.Răspunzând, Iisus le-a zis: Vă rătăciţi neştiind Scripturile, nici puterea lui Dumnezeu.
      30.Căci la înviere, nici nu se însoară, nici nu se mărită, ci sunt ca îngerii lui Dumnezeu în cer.
      AI PRICEPUT ASTA ''VIATA'' moarta ????(Anonim1 august 2018, 20:19)... ha ha ha

      ... iar tocmai pentru ca adam a fost pampalau SI A ASCULTAT DE EVA( tot ADAM i-a DAT NUMELE , ASTA NU STIAI , FEMEIE sunt convinssss ... ha ha ha ) acum sta scris de catre DUMNEZEU INSUSI ASTA ca femeia VA FI STAPINITA DE BARBAT nu de diavol cum ESTE ACUM ( raspunsul tau de femeie cu logica lipsa ascultind de tatal tau diavolul ):

      16.Iar femeii i-a zis: "Voi înmulţi mereu necazurile tale, mai ales în vremea sarcinii tale; în dureri vei naşte copii; atrasă vei fi către bărbatul tău şi el te va stăpâni".
      vezi , oarbo ??? ha ha ha ... deci barbatul NU MAI E PAMPALAU cum l-ai facut tu CI FATALAU cum il face masa , dar ac de cojoc exista ca SOACRELE SE BAT CU NORELE ... HA HA HA ...

      Cit despre cele 4 rase SUNT MOARTE prin potop DECI si daca iti raspund tot nu te ajuta .... ha ha ha ... poate ma intrebi dupa noe ce si cum .... ha ha ha .... jocul asta feminino-diavolesc NU TINE LA MINE Si o dedicatie pt tine

      https://www.youtube.com/watch?v=GsjgSxyvwrg... ha ha ha
      si raspunsul meu

      https://www.youtube.com/watch?v=uurvSYiSjvA

      Ștergere
    8. Anonim1 august 2018, 15:21
      Tocmai ca te abati tu "ortodoxule" caci tu ai in suflet ura si se pare ca te complaci in ea. Invatatura lui Hristos este iubirea. Unde ti-e iubirea? Ai pierdut-o pe undeva din neatentie sau asa te-ai nascut, fara iubire

      RASpunS:
      AI gindit-o mult ??? serios ??? ha ha ha
      ‎"Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu." Luca 14:26

      hai GINDESTE si RASPUNDETI unde e diferenta intre eva ( VIATA PACATOASA de unde ai iesit ) in IAD direct si VIATA , CALEA SI ADEVARUL care este IISUS HRISTOS ...
      CAPISCI , '' IUBITORULE MURDAR '' ???? HA HA HA

      asadar IUBIREA TA este PACATOASA dar e greu sa VEZI orbule cind mizeria e peste tot , si virtutea e nebunie .... stiu asta foarte bine ca e scris aici :
      ioan 15
      12.Aceasta este porunca Mea: să vă iubiţi unul pe altul, precum v-am iubit Eu.
      13.Mai mare dragoste decât aceasta nimeni nu are, ca sufletul lui să şi-l pună pentru prietenii săi.

      ........
      18.Dacă vă urăşte pe voi lumea, să ştiţi că pe Mine mai înainte decât pe voi M-a urât.
      19.Dacă aţi fi din lume, lumea ar iubi ce este al său; dar pentru că nu sunteţi din lume, ci Eu v-am ales pe voi din lume, de aceea lumea vă urăşte.
      https://www.youtube.com/watch?v=kPlJUIp81tg

      asadar nu puteti iubi ce iubesc eu decit daca iubiti intai ce spun eu fara sa spun eu ce spun .... nu va chinuiti ca iubirea voastra este MOARTE sigura ...


      Ștergere
    9. Anonim1 august 2018, 20:19
      Crestin Ortodox,sper sa nu ajungi vreodata sa ai putere in tara asta,ca ai fi in stare sa ne pui pe toate sa umblam imbracate in saci si cu cenusa pe cap.

      raspuns :
      Daca voi fi eu vreodata conducatorul acestei tari VINE RAIUL PE PAMINT si NU MA INTERESEAZA sa il aduc .... ha ha ha .... Apocalipsa e mai faina pentru mine ca aduce IMPARATIA CERURILOR ... femeie EVA-ISTA nu te chinui sa pricepi ca nu e de tine ..HA HA HA .. mortii vii isi vor ingropa mortii ....
      DUMNEZEU are INTOTDEAUNA ultimul CUVINT ...

      Ștergere
    10. "Crestinule" nu este cum spui. Masculinul fara Feminin este ZERO. Iar tu fara femeie nu esti decat un dezechilibrat care isi uraste semenii din cauza frustrarilor interioare. Esti plin de agresivitate si de incordare pentru ca nu este femininul care sa te tempereze si sa te echilibreze, esti blocat in aceste frustrari ale tale in care te complaci.

      Ștergere
    11. Crestin Ortodox...ce sa mai spun...multumesc pentru "dedicatie".Apropo,nu sunt feminista ( nu asa cum a luat-o razna feminismul azi ).Eu iti doresc sa cunosti dragostea unei femei,tandretea si caldura unui suflet de femeie... Semnat :''EVA''. PS. Si fa ceva omule,nu mai dispretui femeile,ca tu pui pe fuga toate urmasele Evei cu acest comportament. Nu e bine,in primul rand pentru tine...

      Ștergere
    12. Anonim1 august 2018, 15:12
      Crestinule Ortodox iar o urasti pe Eva? Invata sa-ti respecti MAMA.

      raspuns :
      serios ??? asadar putina logica , da ??? din cele de mai sus concluzionam Mama = eva . ok ... mama asta A ASCULTAT DE DIAVOL ( cam proasta ea , asa ??? ) si suntem cu totii in IAD ... deci sa ascult in continuare de MAMA IAdului CARE NE-A ADUS AICI ? pe bune ??? prostia ramine mereu gravida , '' mama masii '' si multe '' mame '' se nasc din MASII si originea masii este ??? ha ha ha ... deci respecta tu MOARTEA ca eu nu o fac ... imi ajunge una singura . MOARTEA cind o intilnesc nu mai o am si pe FIICA EI = MAMA ... ai priceput , orbule ??? ha ha ha

      eu nu respect moartea mamei masii dar tu poti sa o faci in continuare in sicriu si dupa ... oasele sunt pline de viata MOARTA ... DUR ADEVAR STIU , DAR EVELE MORTII NASC MORTII VII si ii mai si invata MOARTEA LOR SUFLETEASCA ... MAI STUDIAZA si ramine asta scris CA ADEVAR CLAR
      psalm 50
      ''Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maica mea''
      ia si mediteaza , poate pricepi ca esti rob orbirii tale
      "Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu." Luca 14:26

      capisci , orbule iubitor de mama ??? ha ha ha
      Ce mai ai sa ma inveti ??? ha ha ha

      Ștergere
    13. Anonim2 august 2018, 17:32

      te-ai gindit mult ?? serios ?? ha ha ha
      ia de aici
      https://www.youtube.com/watch?v=hq5IePTFQog

      Ștergere
    14. Anonim2 august 2018, 17:06
      "Crestinule" nu este cum spui. Masculinul fara Feminin este ZERO.

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha ... in mormint e feminin si masculin ZEROOOOO.... ORBULE , ma inveti despre lumina ??? ha ha ha ....
      mai studiaza

      Ștergere
    15. "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, esti pe spate la capitolul acesta. Deocamdata tu cata vreme stai in masculin si refuzi femininul ca sa te echilibreze stai cam rau. Iar aceasta se vede dupa cum postezi. Esti plin de agresivitate.

      Ștergere
    16. Anonim2 august 2018, 21:13

      esti pe spate la capitolul acesta.
      stai in masculin si refuzi femininul ca sa te echilibreze

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha

      ia sa vedem : MOARTEA e feminina sau masculina ??? in viata e FEMININA : O moarte , DOUA MORTI ... ha ha ha ... iar mortul ''E ''OASE care este TOT FEMININA ca O COASTA , DOUA COASTE a adus moartea si UN OS , DOUA OASE e neutru pentru toti ... capisci asta '' echilibrat ???/ ha ha ha

      ce ma mai inveti ???
      retine , da ?
      O moarte, DOUA morti = feminin
      O coasta , doua coaste = feminin
      UN os , DOUA oase = mormint = neutru = '' echilibrat '' ... ha ha ha
      te-ai integrat cu moartea ( feminina ) si esti echilibrat MORT in mormint ...

      Ștergere
    17. "Crestinule" esti unul care vrei doar Masculin, nu Feminin. Aiii ce te faci?
      Ce prostii tot insiri acolo?
      Viata este Sfanta. Femininul naste, nu masculinul. Fara Feminin, Viata nu poate exista in orice forma ar fi. Femeia este nascatoarea si datatoare de viata, nu barbatul.
      Masculin care prefera Masculin= homosexxxl adica un mort. Esti unul dintre astia?

      Ștergere
    18. Anonim3 august 2018, 16:50
      "Crestinule" esti unul care vrei doar Masculin, nu Feminin. Aiii ce te faci?
      Ce prostii tot insiri acolo?
      Viata este Sfanta. Femininul naste, nu masculinul. Fara Feminin, Viata nu poate exista in orice forma ar fi. Femeia este nascatoarea si datatoare de viata, nu barbatul.
      Masculin care prefera Masculin= homosexxxl adica un mort. Esti unul dintre astia?

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      n-ai gindit-o deloc ... ha ha ha
      femininul naste DUPA CE o '' iubeste '' MASCULINUL ,pricepi ??? sau iti desenez ??? mor de rasss
      si de ce nu naste masculinul , stii ??? hai arata-mi ca gindesti , dar vezi nu te chinui prea tare ca e deja scris aici :
      Geneza
      21.Atunci a adus Domnul Dumnezeu asupra lui Adam somn greu; şi, dacă a adormit, a luat una din coastele lui şi a plinit locul ei cu carne.
      22.Iar coasta luată din Adam a făcut-o Domnul Dumnezeu femeie şi a adus-o la Adam.

      concluzionam simplu
      adam barbat , fara O COASTA , facuta FEMEIA . DECI DACA NU ERA BARBATUL FEMEIA NASTEA ZEROOOOOO , CA NU EXISTA ... vezi orbule ??? ha ha ha ... deci fara OUA , Gaina nu exista .... ha ha ha ... VREI MAI MARUNT ???
      si tot BARBATUL a dat NUME FEMEII: DE VIATA , ADICA eva ca stia ce naste CA DIN EL , este EA FACUTA de asta ia pus numele de VIATA = NASTE VIETUITOARE PACATOASE ...
      20.Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii.

      vezi , orbule ???
      deci barbatul da NUME VIETII adica eva , caci din BARBAT , Dumnezeu A FACUT FEMEIA CARE NASTE ... DECI CINE NASTE ??? felicitari , daca nu esti orb si robul prostiei de aici
      ...ha ha ha
      pilde 2
      20.Înţelepciunea strigă pe uliţă şi în piele îşi ridică glasul său.
      21.Ea propovăduieşte la răspântiile zgomotoase; înaintea porţilor cetăţii îşi spune cuvântul:
      22."Până când, proştilor, veţi iubi prostia? Până când, nebunilor, veţi iubi nebunia? Şi voi, neştiutorilor, până când veţi urî ştiinţa?
      23. Întoarceţi-vă iarăşi la mustrarea mea şi iată eu voi turna peste voi duhul meu şi vă voi vesti cuvintele mele.

      Ștergere
    19. "Crestinule" mai da-o incolo de treaba! Asta-i explicatie la tine? Ti-am mai spus sa-ti numeri coastele sa vezi ca ai exact atatea cate trebuie, nu ai una lipsa stai calm. Cu una lipsa nu te-ai simiti bine. Doar nu crezi acuma ca la propriu se face referire cand se vorbeste de coasta. Si pe stanga dar si pe dreapta ai exact acelasi numar de coaste, unde este cea fara pereche, daca de la barbat a fost scoasa o coasta sa o faca cica pe Eva? Daca iti lipseste una inseamna ca Eva este facuta din coasta barbatului, daca ai set complet de coaste, fara lipsa, atunci inseamna ca nu trebuie sa te raportezi la propriu la coasta. Deci numara-ti coastele si vezi ai handicap sau nu?

      Ștergere
    20. Anonim8 august 2018, 02:05
      "Crestinule" mai da-o incolo de treaba! Asta-i explicatie la tine? Ti-am mai spus sa-ti numeri coastele sa vezi ca ai exact atatea cate trebuie, nu ai una lipsa stai calm. Cu una lipsa nu te-ai simiti bine. Doar nu crezi acuma ca la propriu se face referire cand se vorbeste de coasta. Si pe stanga dar si pe dreapta ai exact acelasi numar de coaste, unde este cea fara pereche, daca de la barbat a fost scoasa o coasta sa o faca cica pe Eva? Daca iti lipseste una inseamna ca Eva este facuta din coasta barbatului, daca ai set complet de coaste, fara lipsa, atunci inseamna ca nu trebuie sa te raportezi la propriu la coasta. Deci numara-ti coastele si vezi ai handicap sau nu?


      RASPUNS :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ... tu esti nou pe aici si inteleg dilema coastei dar mai invata anatomie ca lipseste O COASTA si exista un rest ... intrebarea asta am mai pus-o demult dar o repet si pt tine si google nu te ajuta

      UNDE ERA COASTA LIPSA din OM si CUM VEDEM ASTA ??( NU VEI RASPUNDE ca restul de aici ... ai niste indicii in plus care te pot ajuta , care restul nu le-au primit , dar si asa TAINA RAMINE , dar RETINE ... LIPSESTE O COASTA din OM SI ARE URME VIZIBILE atit fizice la barbat si femeie in interior cit si la femeia gravida in exterior ... deci unde e zona coastei lipsa ??/ hai ca ai la indicii ANATOMICE cite vrei , si nu vei descoperi COASTA LIPSA ... TOTI SI TOATE SUNT INVITATI SI INVITATE SA DESCOPERE , DAR MA INDOIESC CA SE VA INTIMPLA ASTA .... capisci ??? ha ha ha

      ps : ai retinut da ? coasta e lipsa si din ea e femeia facuta

      ha ha ha

      ALTE NELAMURIRI , orbule ??/ ha ha ha

      Ștergere
    21. "Crestinule" teoria ta nu se sustine. Daca mergem dupa explicatia ta, barbatul ar trebui sa aiba o coasta lipsa, /atentie!/ nu o pereche de coaste lipsa, deci ar trebui sa fie handicapat de o coasta nu de o pereche de coaste, pricepi? Ar merge aplecat spre dreapta sau spre stanga, depinde de unde cica i s-ar fi prelevat coasta.
      In realitate, dupa radiografie facuta unui barbat si unei femei reiese ca toti suntem perfecti, este un echilibru, pentru ca aveam acelasi numar de coaste si pe partea stanga dar si pe partea dreapta. De aceea nu sta in picioare cum ca s-a luat o coasta de la barbat. Mai degraba este vorba de ADN uman prelevat si este tradus gresit coasta.

      De la Wikipedia:

      Coastele sunt oase-perechi, de obicei arcuite și unite cu coloana vertebrală, împreună cu care formează baza scheletului axial. Sunt proprii animalelor vertebrate (incl. omului). Coastele se împart în două categorii, după animalele la care apar:
      •inferioare: caracteristice pentru majoritatea peștilor, amfibiilor apode, reptilelor, păsărilor și mamiferelor, la care delimitează lateral cavitatea corpului, protejând organele interne;
      •superioare: caracteristoce amfibiilor caudate și unor specii de pești – sunt situate în membrana orizontală ce desparte musculatura dorsală de cea ventrală și servesc drept sprijin mușchilor.
      Coastele adevărate (unite direct cu sternul) și cele false (articulate indirect cu sternul printr-un cartilaj comun) sunt caracteristice păsărilor și mamiferelor. Omul (Homo sapiens) posedă 12 perechi de coaste, dintre care 7 adevărate, 3 false și 2 nearticulate cu sternul (flotante).

      Ștergere
    22. Anonim8 august 2018, 14:21

      Ai gindit-o mult CU '' WIKIPEDIA ''?( ti-am spus ca nu te ajuta google )
      exact O COASTA LIPSA ARE ... stiu ca nu stii dar uite cum facem ca sa iti raspund ... aduna 1 euro de la fiecare om care doreste sa stie ADEVARUL coastei pina se face suma de un milion de euro CU CARE FACETI VOI O BISERICA ORTODOXA si dupa ce e gata , sfintita ,ITI DAU RASPUNUSUL ... asa vei aprecia adevarul acestui lucru ... cu efort ...

      deci retine
      LIPSESTE O COASTA din care s-a facut femeia
      ps sunt convins ca NU SUNT un milion de oameni care sa dea un euro PENTRU BISERICA ca SA O CONSTRUIASCA ei de la ei putere pentru SLAVA SFINTEI TREIMI A ORTODOXIEI ca sa afle adevarul deci va ramine o taina pina cind Dumnezeu va dori sa o spun ... ha ha ha ....

      deci ADEVARUL SFINTEI SCRIPTURI STA INTOTDEAUNA IN PICIOARE( TI-AM DAT DESTULE INDICII , descopera sau plateste 1 euro pentru a afla SI FA BISERICA ORTODOXA UN DE VREI TU si ceilalti 999999 de oameni ) ... cind o sa vad biserica construita DE VOI ASTIA GURALIVI SI PAREROLOGI , VETI AVEA RASPUNSUL ... HA HA HA ... SUCCES ....

      Ștergere
    23. Anonim8 august 2018, 14:21
      "Crestinule" teoria ta nu se sustine. Daca mergem dupa explicatia ta, barbatul ar trebui sa aiba o coasta lipsa, /atentie!/ nu o pereche de coaste lipsa, deci ar trebui sa fie handicapat de o coasta nu de o pereche de coaste, pricepi? Ar merge aplecat spre dreapta sau spre stanga, depinde de unde cica i s-ar fi prelevat coasta

      raspuns :
      esti sigur de ce spui ??? ha ha ha
      IA SA VEDEM CUM MERG AIA CARE AU O COASTA IN PLUS si mai studiaza ... HA HA HA

      ''O persoană din 200 poate avea din naștere o coastă în plus. Aceasta se numește coastă cervicală și se găsește deasupra coastelor normale. În anumite cazuri, astfel de oameni pot avea anumite probleme la nivelul gâtului, încă din copilărie, care se pot dezvolta datorită unor traume sau accidente sau pot fi provocate de coasta cervicală. Există situații în care apar dureri cronice sau din contră simptomele lipsesc deși aceste coaste suplimentare există din naștere. Sindromul Outlet sau sindromul de evacuare toracică poate fi dezvoltat de unele persoane, numele său vine de la priza toracică dintre prima coastă și claviculă. În acest spațiu sunt multe vase sanguine, nervi și mușchi. Dacă se pune presiune pe vasele de sânge și mușchii de sub claviculă la cei care au mușchii slăbiți și nu pot ține clavicula suficient de bine, se pot simți simptome specifice acestui sindrom. Dintre aceste simptome fac parte senzațiile de amorțeală în braț și în umăr, slăbiciunea și durerile locale.

      PS DAR NU ASTA E COASTA SI LOCUL COASTEI DIN CARE A FOST FACUTA EVA ...

      ai vazut , da ??? hai descopera ..... ha ha ha

      Ștergere
    24. Crestin feti, ce ai descris mai sus este un handicap, nu reprezinta coasta lipsa. Este o boala nene. Ce ti-am scris inainte este corect, teoria ta nu se sustine!

      Ștergere
    25. Anonim12 august 2018, 17:31
      Crestin feti, ce ai descris mai sus este un handicap, nu reprezinta coasta lipsa. Este o boala nene. Ce ti-am scris inainte este corect, teoria ta nu se sustine!

      Raspuns :
      ha ha ha ha ha
      eram sigur ca faci greseala asta , dar ia si citeste ce ai scris sau esti amnezic ??? ha ha ha
      te citez :'' Ar merge aplecat spre dreapta sau spre stanga, depinde de unde cica i s-ar fi prelevat coasta'' . erai baut cind ai scris asta ??? sau erai '' plecat '' ??? deci boala nene e grava ca logica lipsa este .... intai pune-te la punct cu logica ARGUMENTATIEI si apoi vino din nou si continuam ...
      ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

      ps ma anunti cind esti LOGIC ....si ramine ce am spus 1 milion de euro si faci biserica ORTODOXA si apoi primesti raspunsul COASTEI LIPSA ( E UNA SINGURA ) DIN CARE A FOST FACUT FEMEIA , NUUUUUU eva ... sa nu confunzi ca majoritatea orbilor de aici ( ca sa nu zic toti si toate ) ....ha ha ha

      Ștergere
  16. ortodoxul-ori este orfan ori este certat cu parintii dupa trup-un frustrat sarmanul -n-are nici pic de respect si mila crestina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 00:11, o fi stat prost cu dragostea candva si de atunci uraste femeia, tinand in suflet doar frustrari. Se complace cu aceste frustrari, chiar s-a afectionat de ele din moment ce nu-si doreste sa le lase sa plece.

      Ștergere
    2. Serios ??? ha ha ha
      mai studiati orbilor , ca va iau oricind la bani marunti despre DRAGOSTE si NICI UNUL SAU UNA NU STIE CE ESTE ... nu jucati in ligi care va depasesc ... REPET ... HABAR NU AVETI DESPRE DRAGOSTE SI IUBIRE ... ha ha ha , orbii robi discuta despre SFINTA TREIME si iubirea EI ... ha ha ha ... iubirea si dragostea voastra e DE LA BURIC IN JOS ... exact de acolo vorbiti toti si toate ( femeile in special ca '' dau viata '' ha ha ha ) ... intram in amanunte oricind DAR NU VETI FACE FATA , asa ca NU SARITI ETAPE orbilor .... ce ma mai distrez cu aceleasi prostii pe care le repetati mereu si mereu fiind creiere COPY PASTE ... DUR ADEVAR STIU , DAR LUMINA nu poate fi dusa decit de CEL CARE E LUMINA DIN LUMINA ...

      exact asta aplic
      ‎"Dacă vine cineva la Mine şi nu urăşte pe tatăl său şi pe mamă şi pe femeie şi pe copii şi pe fraţi şi pe surori, chiar şi sufletul său însuşi, nu poate să fie ucenicul Meu." Luca 14:26

      ALTE INTREBARI ??? ha ha ha

      Ștergere
    3. "Crestinule" cata vreme dispretuiesti Femininul tu nu ai cum sa sti ce este dragostea adevarata si nici iubirea sincera.
      Masculin cu masculin stim ce este... deci? Nu te complace in asa ceva caci nu este bine.
      Tu batjocoresti sacrul, unirea dintre Feminin si Masculin, tu batjocoresti Divinul.
      Inca nu ai priceput ca Iisus se refera la detasare, adica a nu sta legat de parinti? Nu se refera la ura.
      Ura, la popriu, naste nebunie. Nu mai uri. Fa pace in sufletul tau.

      Ștergere
    4. Anonim2 august 2018, 21:25
      Tu batjocoresti sacrul, unirea dintre Feminin si Masculin, tu batjocoresti Divinul.

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ( deloc )??? ha ha ha
      o luam pe bucati
      sacru spui ? unirea masculin si feminin , spui ? ha ha ha
      ia de aici ADEVARUL minciunilor tale diavolesti
      sacru = cursa ( vezi pozitia literelor schimbate )
      sacrum = SÁCRUM s. n. Os triunghiular (format din cinci vertebre sudate) situat în partea inferioară a coloanei vertebrale și care, împreună cu oasele pelviene, formează bazinul

      asadar din BAZINUL se naste femininul si masculinul YOGHINO DIAVOLESC si E SATANA acolo care se da drept '' divinul = SARPE kundalini '' pe care eu IL BATJOCORESC SI O VOI FACE MEREU ... tu esti inghitit de ''divinul '' SATANA care se preface in inger de lumina ... orbule credul ce esti ... ha ha ha

      deci concluzionam
      sacru = CURSA
      sacruM= os sudat in 5 ( steaua in 5 colturi a diavolului )si M= ALA CARE SE CREDE mantuitorul ANTIHRIST si impreuna cu pelviene-le da BAZINUL in care SUNTEM CAZUTI ( nu te chinui sa pricepi , dar poti retine ADEVARUL daca ai memorie buna )

      ce ma mai inveti , orbule ??? ha ha ha
      SÁCRU, -Ă, sacri, -e, adj. 1. Cu caracter religios, privitor la religie sau în legătură cu religia

      si satana are RELIGIE SATANICA din pomul binelui si raului ... deci sacru=cursa o propovaduiesti tu ca ANTIHRIST ca il asculti pe antihrist , devii ca el , tatal MINCIUNILOR '' SACRE''


      Ștergere
    5. Acuma chiar ca esti pe langa. Sa reformulam caci faci interpretari deplasate:

      "Crestinule" tu bajocoresti unirea dintre Feminin si Masculin, adica ceva sfant, tu batjocoresti pe Dumnezeu Divinul.

      Intelegi mai bine asa nene care preferi doar masculinul?

      Ștergere
    6. Anonim3 august 2018, 16:40
      Acuma chiar ca esti pe langa. Sa reformulam caci faci interpretari deplasate:

      "Crestinule" tu bajocoresti unirea dintre Feminin si Masculin, adica ceva sfant, tu batjocoresti pe Dumnezeu Divinul.

      Intelegi mai bine asa nene care preferi doar masculinul?

      raspuns :
      ai gindit-o mult ??? cind spun ca prostia e mare , E IMENSA ...HA HA HA
      viata BLESTEMATA adica EVA este cursa = SACRU DIAVOLULUI . intelegi ORBULE DIFERENTA ??? deci MASCULINUL SI FEMININUL DINAINTE DE CADERE din OMUL DIVIN NU ARE NIMIC DE A FACE DIN DIN eva = viata pacatoasa DE dupa cadere CA MORI ORICUM ... DECI SACRU MORT propovaduiesti tu si restul orbilor
      SFINTA SCRIPTURA CITIRE :
      19.In sudoarea fetei tale îţi vei mânca pâinea ta, până te vei întoarce în pământul din care eşti luat; căci pământ eşti şi în pământ te vei întoarce".
      20.Şi a pus Adam femeii sale numele Eva, adică viaţă, pentru că ea era să fie mama tuturor celor vii.
      21.Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat.

      VEZI ORBULE viata imbracata in piele ??? EXACT ASTA E PACATUL DECADERII ca din HAR esti piele ... nu te chinui sa pricepi dar poti retine
      eva = viata PACATOASA nu are nimic din FEMEIA LUATA DIN BARBAT ( PRIMA NASTERE E DATA DE DUMNEZEU CIND COASTA E FACUTA FEMEIE , DE AIA BARBATUL NU NASTE FIZIC ) ... HA HA HA , CITA PROSTIE DIAVOLEASCA E IN VOI , POSEADTILOR DE '' FEMININ '' ....
      EVA IN T = ATEU e aici ca NU SUNT NASCUTI DIN NOU
      https://www.youtube.com/watch?v=p1ryzSAKmmY

      Ștergere
    7. Wow acuma ai treaba si cu pielea, "Crestinule". Bravo nene! Da-i inainte ca ne spui tot despre tine. Astfel putem afla mai clar cauza frustrarilor tale. Poate te ajutam sa te vindeci daca iti doresti cu adevarat!

      Ștergere
    8. Anonim6 august 2018, 18:05
      Wow acuma ai treaba si cu pielea, "Crestinule". Bravo nene! Da-i inainte ca ne spui tot despre tine. Astfel putem afla mai clar cauza frustrarilor tale. Poate te ajutam sa te vindeci daca iti doresti cu adevarat!


      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o ''deloc'' , nu ??? ha ha ha
      retine asta cu pielea , antihristule vietii decazute (a evei)
      21.Apoi a făcut Domnul Dumnezeu lui Adam şi femeii lui îmbrăcăminte de piele şi i-a îmbrăcat.

      vezi orbule CINE A FACUT PIELEA , DA ??? DUMNEZEU . nu te juca ca poate iti arde pielea .... ha ha ha
      alte nelamuriri ???



      Ștergere
    9. "Crestinule" o dai cu citatele dupa capul tau. Ce scrie in Biblie este ceva iar ceea ce transmiti ca nevoie ascunsa a ta este altceva.
      Nevoia ta de a simiti piele. Aceasta transmiti subtil ca este una din nevoile tale.
      Mai jos ne-ai spus ca ai nevoie de mangaiere. Deci ce faci acuma, caci la Masculin nu gasesti decat in forma brutala. Mangaierea este dulce la atingere, seamana a ceva Feminin.
      Acestea sunt cateva din nevoile tale ascunse, despre care ne-ai spus.

      Ștergere
    10. Anonim8 august 2018, 01:49
      "Crestinule" o dai cu citatele dupa capul tau. Ce scrie in Biblie este ceva iar ceea ce transmiti ca nevoie ascunsa a ta este altceva.
      Nevoia ta de a simiti piele. Aceasta transmiti subtil ca este una din nevoile tale.
      Mai jos ne-ai spus ca ai nevoie de mangaiere. Deci ce faci acuma, caci la Masculin nu gasesti decat in forma brutala. Mangaierea este dulce la atingere, seamana a ceva Feminin.
      Acestea sunt cateva din nevoile tale ascunse, despre care ne-ai spus.

      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha ... asta de mai sus este ca sloganul '' ... psd '' care se intelege DUPA LOGICA TA LIPSA ca soferul care a pus placuta '' ... psd '' pe masina lui este neiubit , e bisexual ca psd are si femei si barbati , si copii fiind pedofil si zoofil ca sunt unii psd-isti CARE IES CU CAINII la manifestatii ... PROSTIE INTRUCHIPATA , lasa vrajelile astea de doi lei ... capiscii , da ??? ha ha ha

      si ca sa nu fiu acuzat ca am vreo culoare politica si eu am un mesaj pt toate partidele , hastag rezist, , tineri liberi si tinere libere , blogeri , vlogeri frumosi si frumoase si ce alte organizatii SATANICE exista asta :
      https://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc

      PS : iar tu acuma in prostia ta vei interpreta ce crezi tu , NU CE SPUN EU ... deci eu imi asum CE SPUN EU , NU CE TIMPENII INTELEGI TU '' SUPTIL ''... HA HA HA

      alte nelamuriri ????

      Ștergere
    11. Anonim8 august 2018, 01:49
      "Crestinule" o dai cu citatele dupa capul tau. Ce scrie in Biblie este ceva iar ceea ce transmiti ca nevoie ascunsa a ta este altceva.
      Nevoia ta de a simiti piele. Aceasta transmiti subtil ca este una din nevoile tale.
      Mai jos ne-ai spus ca ai nevoie de mangaiere. Deci ce faci acuma, caci la Masculin nu gasesti decat in forma brutala. Mangaierea este dulce la atingere, seamana a ceva Feminin.
      Acestea sunt cateva din nevoile tale ascunse, despre care ne-ai spus.


      raspuns
      ha ha ha ha ha ha
      ia si mai invata , fatalaule '' mingieri dulci la atingere , feminine'' ... mor de ras , cita prostie e aici scris mai sus
      https://www.youtube.com/watch?v=r0Ndb0Pv8iE
      in pantaloni nu e ''feminin '' , nu ? nu de alta dar ESTI CONFUZ RAU ca MAMICA TA ti-a transferat '' lipsa '' ei de jos .... alte nelamuriri ??? ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=r0Ndb0Pv8iE

      Ștergere
    12. Aceasta este tare, 12:27, acuma aduci in discutie si termenul de fatalau. Reiese ca ne spui despre tine ca esti asa. Hmmm "Crestinule" este grav cu tine! Dupa cum iti place Masculin cu Masculin.
      Tocma' Masculin cu Masculin sa te intereseze "Crestinule"? Aiii ce te faci?

      Ștergere
    13. Anonim8 august 2018, 23:02
      Aceasta este tare, 12:27, acuma aduci in discutie si termenul de fatalau. Reiese ca ne spui despre tine ca esti asa. Hmmm "Crestinule" este grav cu tine! Dupa cum iti place Masculin cu Masculin.
      Tocma' Masculin cu Masculin sa te intereseze "Crestinule"? Aiii ce te faci?


      RASPUNS :
      HA HA HA
      IA DE AICI , fatalau feminist
      ''baietii de oras vineaza pokemon la semafor ''
      infractorii fara fapte dau check in la COAFOR ''
      sub armura , poarta TANGA cu parfum de vibrator ''

      https://www.youtube.com/watch?v=3gmJROB2Wzw

      Ștergere
    14. Feti Crestin ce te fascineaza pe tine "TANGA cu parfum de vibrator"! Este normal ca doar nu degeaba iti place tie Masculin cu Masculin! Aiii FetiCrestin e grav cu tine!:))))
      Niste genunchiere ti-ar mai trebui, ca te-or durea sarac de tine genunchii iar apoi o sa plangi de necaz.

      Ștergere
    15. Anonim13 august 2018, 17:47
      Feti Crestin ce te fascineaza pe tine "TANGA cu parfum de vibrator"! Este normal ca doar nu degeaba iti place tie Masculin cu Masculin! Aiii FetiCrestin e grav cu tine!:))))
      Niste genunchiere ti-ar mai trebui, ca te-or durea sarac de tine genunchii iar apoi o sa plangi de necaz.

      Raspuns
      '' eu nu umblu cu cioara vopsita ''
      https://www.youtube.com/watch?v=qctlpXmg2hI

      Ștergere
  17. a inceput postul si crestinul?!-tine post numai de la mancare -in rest vorbeste si repeta ca o moare hodorogita-POSTESTE DE LA CUVINTE NENE! si du-te la spovedit

    RăspundețiȘtergere
  18. pai crestinul spune doar ce srie-n biblie numai el face exceptie sa mearga in sihastrie daca nu-i face bine traiul in lume are el ceva la bibilica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim2 august 2018, 23:35
      '' are el ceva la bibilica''

      raspuns :
      serios ??? ha ha ha
      Abtine-te cu astfel de replici FARA SA ADUCI ARGUMENTE INAINTE sau ITI ASUMI ce va urma ... preiam sfatul si taci sau continua si ne distram ...

      SFINTA SCRIPTURA e SFINTA si daca DEMONII din tine SE ARD cu ea EU MA BUCUR si te iert ca vorbesti FARA SA STII , dar daca NU II ARZI SINGUR pe RAII din tine SI ASCULTI DE ei atunci e o singura posibilitate ... cea care am spus-o mai sus SI ca voi aplica asta :
      ''urati pacatul si iubiti-l pe pacatos'' si te va durea ca pacatele tale le consideri virtuti si conflictul l-ai deschis deja ASCULTIND DE DIAVOL ...

      Ștergere
    2. "Crestinul" travestit da citate aiurea din Biblie. Face conexiuni anapoda. Degeaba face copy/paste caci nu are nici o treaba cu subiectul discutat dar nici nu intelege in ce hal este. I-am transmis ca nu-i bine, acuma treaba lui, caci fiecare este pe contul sau. "Crestinule" fa pace in sufletul tau caci linistea si echilibru sunt foarte importante.

      Ștergere
    3. Anonim3 august 2018, 13:37
      "Crestinule" fa pace in sufletul tau caci linistea si echilibru sunt foarte importante.

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult asa cu pacea in suflet ??? ha ha ha
      orbule IA SI CITESTE si crestin cu numele baga la cap versetele astea cu PACEA SUFLETEASCA si nu mai confuna cu PROSTIILE TALE DE '' PACE SI ARMONIE SATANICA ''
      IOAN 14
      26.Dar Mângâietorul, Duhul Sfânt, pe Care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, Acela vă va învăţa toate şi vă va aduce aminte despre toate cele ce v-am spus Eu.
      27.Pace vă las vouă, pacea Mea o dau vouă, nu precum dă lumea vă dau Eu. Să nu se tulbure inima voastră, nici să se înfricoşeze.

      VEZI ORBULE CA SUNT 2 PACI
      pacea satanei , a duhului lumii in care te scalzi . ''armonic ''
      pacea DUHULUI SFINT care O DA HRISTOS CARE NU ARE IMPARATIA IN LUMEA ACEASTA BLESTEMATA

      deci , orbule , ce ma mai inveti in dezechilibru tau ?

      Ștergere
    4. 15:32, "Cresintule" daca ai avea pe Magaietorul ai avea pacea, dar Duhul nu poate locui in tine pentru ca respingi Viata. Altcineva sta in tine si te poseda.

      Ștergere
    5. Anonim6 august 2018, 23:39
      15:32, "Cresintule" daca ai avea pe Magaietorul ai avea pacea, dar Duhul nu poate locui in tine pentru ca respingi Viata. Altcineva sta in tine si te poseda.

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia si citeste , orbule =robule despre '' viata '' ... ha ha ha
      ioan 3
      3.Răspuns-a Iisus şi i-a zis: Adevărat, adevărat zic ţie: De nu se va naşte cineva de sus, nu va putea să vadă împărăţia lui Dumnezeu.
      4.Iar Nicodim a zis către El: Cum poate omul să se nască, fiind bătrân? Oare, poate să intre a doua oară în pântecele mamei sale şi să se nască?

      capisci asta mort viu ???ha ha ha
      deci din mama ta iese asta :psalm 50
      6.Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maica mea. si esti MORT VIU

      alte nelamuriri ??? ha ha ha


      Ștergere
    6. 16:33, "Crestinule" esti un mort viu pentru ca nu te-ai nascut din Duh, adica din nou. Daca erai nascut din Duh ai fi inteles ca cel ce respinge Viata respinge Duhul.
      Duhul nu sta numai acolo unde exista puritate si echilibru, adica Feminin si Masculin impreuna!
      Masculin cu Masculin este o eroare care degeneraza in sminteala.

      Ștergere
    7. Anonim8 august 2018, 01:23
      16:33, "Crestinule" esti un mort viu pentru ca nu te-ai nascut din Duh, adica din nou. Daca erai nascut din Duh ai fi inteles ca cel ce respinge Viata respinge Duhul.
      Duhul nu sta numai acolo unde exista puritate si echilibru, adica Feminin si Masculin impreuna!
      Masculin cu Masculin este o eroare care degeneraza in sminteala.

      raspuns :
      satanici , stai linistit CA SUNT BOTEZAT ORTODOX , deci NASCUT DIN NOU CU SFINTUL BOTEZ SI MIRUNGEREA PECETII DUHULUI SFINT ... asadar e implinita PECETEA DUHULUI SFINT si viata PACATOASA - EVA E RESPINSA DEMULT CA FIUL LUI DUMNEZEU - IISUS HRISTOS = OM SI BARBAT ESTE VIATA , CALEA SI ADEVARUL

      deci repet pentru astia orbi si surzi o logica simpla
      IISUS HRISTOS = VIATA , CALEA , ADEVARUL
      IISUS HRISTOS = BARBAT
      din cele doua
      VIATA e BARBAT , CALE SI ADEVAR ... adica NASTEREA dinainte de cadere cind ADAM ERA OM SI BARBAT apoi din COASTA BARBATULUI E SCOASA FEMEIA FIZIC ... ai priceput asta , COASTA = mort viu ???? ha ha ha


      ALTE NELAMURIRI ???/

      https://www.youtube.com/watch?v=YSMlrnkUjec

      Ștergere
    8. Anonim8 august 2018, 01:23
      16:33, "Crestinule" esti un mort viu pentru ca nu te-ai nascut din Duh, adica din nou. Daca erai nascut din Duh ai fi inteles ca cel ce respinge Viata respinge Duhul.
      Duhul nu sta numai acolo unde exista puritate si echilibru, adica Feminin si Masculin impreuna!
      Masculin cu Masculin este o eroare care degeneraza in sminteala.

      raspuns :
      satanici , stai linistit CA SUNT BOTEZAT ORTODOX , deci NASCUT DIN NOU CU SFINTUL BOTEZ SI MIRUNGEREA PECETII DUHULUI SFINT ... asadar e implinita PECETEA DUHULUI SFINT si viata PACATOASA - EVA E RESPINSA DEMULT CA FIUL LUI DUMNEZEU - IISUS HRISTOS = OM SI BARBAT ESTE VIATA , CALEA SI ADEVARUL

      deci repet pentru astia orbi si surzi o logica simpla
      IISUS HRISTOS = VIATA , CALEA , ADEVARUL
      IISUS HRISTOS = BARBAT
      din cele doua
      VIATA e BARBAT , CALE SI ADEVAR ... adica NASTEREA dinainte de cadere cind ADAM ERA OM SI BARBAT apoi din COASTA BARBATULUI E SCOASA FEMEIA FIZIC ... ai priceput asta , COASTA = mort viu ???? ha ha ha


      ALTE NELAMURIRI ???/

      https://www.youtube.com/watch?v=YSMlrnkUjec

      Ștergere
    9. Anonim8 august 2018, 01:23

      https://www.youtube.com/watch?v=WL3KVomHjS4

      Ștergere
    10. Anonim8 august 2018, 01:23
      1
      Duhul ''nu sta numai'' acolo unde exista puritate si echilibru, adica Feminin si Masculin impreuna!

      raspunssss
      ha ha ha ha ha ha ha ... gura PACATOSULUI adevar graieste
      Duhul NU STA numai in masculin si feminin impreuna CI IN OM CARE NU E NICI MASCULIN NICI FEMININ ci CA INGERII IN CERURI care ce sa vezi sunt MASCULINI si VIATA VESNICA MASCULINA ...
      UN inger , DOI ingeri = un , doi = masculin

      HA HA HA HA HA HA HA HA HA

      ce ma mai inveti , orbule ???
      deci ai retinut si te citez '' Duhul nu sta numai acolo unde exista puritate si echilibru, adica Feminin si Masculin impreuna! '' CI SI IN ALTE PARTI(completez eu CA SA VEZI , orbule ) .... HA HA HA ....

      deci '' NU STA NUMAI ACOLO ....'' ... demonii se dau de gol , dar TU NU TE PRINZI ... ha ha ha .... alte VRAJELI demonice mai ai ????
      iezechiel 11
      21.Celor a căror inimă este legată de idolii lor şi de urâciunile lor le voi cere socoteală de purtarea lor", zice Domnul Dumnezeu.

      https://www.youtube.com/watch?v=ypyvcfnu4Gg

      Ștergere
    11. "Crestinule" lasa-te de baut alcool cu multe grade gen vodca si treci pe bere caci afara este foarte cald si iti face mai bine la creier. Dupa cum ai scris mai sus si dupa cum te autocontrazici singur, ca omul nu are sex precum ingerii dar de fapt are si ca acesta este masculin, este sigur din cauza faptului ca vodca nu iti face bine.
      Treci pe bere!

      Ștergere
    12. Anonim9 august 2018, 03:18
      "Crestinule" lasa-te de baut alcool cu multe grade gen vodca si treci pe bere caci afara este foarte cald si iti face mai bine la creier. Dupa cum ai scris mai sus si dupa cum te autocontrazici singur, ca omul nu are sex precum ingerii dar de fapt are si ca acesta este masculin, este sigur din cauza faptului ca vodca nu iti face bine.
      Treci pe bere

      raspuns
      ha ha ha ha ha ... serios ??? ALCOOLUL NU TE FACE INTELEPT , repliKANTule ....HA HA HA
      Ai gindit-o mult TIMP sau DELOC ???ha ha ha

      si raspunsul simplu, dar nu te chinui sa il pricepi
      faptele apostolilor 2
      13.Iar alţii batjocorindu-i, ziceau că sunt plini de must.
      14.Şi stând Petru cu cei unsprezece, a ridicat glasul şi le-a vorbit: Bărbaţi iudei, şi toţi care locuiţi în Ierusalim, aceasta să vă fie cunoscută şi luaţi în urechi cuvintele mele;
      15.Că aceştia nu sunt beţi, cum vi se pare vouă, căci este al treilea ceas din zi;

      alte nelamuriri ?
      Galateni 6
      6.Cel care primeşte cuvântul învăţăturii să facă parte învăţătorului său din toate bunurile.
      7.Nu vă amăgiţi: Dumnezeu nu Se lasă batjocorit; căci ce va semăna omul, aceea va şi secera.

      Ștergere
    13. "Crestinule" decat vodca mai bine bere, este si fara alcool prin comert, cauta si vei gasi!:)))) Este prea cald pentru vodca, mai las-o nene!:))))

      Ștergere
    14. Anonim12 august 2018, 17:12
      "Crestinule" decat vodca mai bine bere, este si fara alcool prin comert, cauta si vei gasi!:)))) Este prea cald pentru vodca, mai las-o nene!:))))

      raspuns

      Heineken l When You Drive, Never Drink l No Compromise
      https://www.youtube.com/watch?v=ZvIaZYzxJ1w


      ha ha ha ha ha
      eu sunt conducatorul ....

      Ștergere
  19. cine ti-a zis ca pacatele altora sunt virtuti!-tu vezi-ti de ale tale -vad ca de D-NA MARIA NU TE LEGI-ti-e frica de ea? -esti in elementul tau sa vorbesti doar din biblie-vad ca de sfintii de dupa Inaltarea DOMNULUI nu spui nimic-bblogul este pt crestini nu inchipuiti

    RăspundețiȘtergere
  20. 3 aug 11:43conflictele le creezi tu prin limbaj daca vorbesti de demonii din altii ai tai cum ii arzi,ai vreun handicap ?sau iti face placere sa faci copy paste din biblie sigur nu calci prin biserica, ar fi cazul sa te cenzurezi oricum nu faci serviciu pe undeva ca postezi pe la diverse ore -ai timp berechet sa te distrezi ca asta iti este bucuria, pacat ai putini admiratori daca asta vrei

    RăspundețiȘtergere
  21. ortodoxule faci rebus din cuvinte- ca le intorci cum iti convine-ma refer la cuvantul sacru=sfant

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim5 august 2018, 23:29

      te-ai prins ? ha ha ha ... bravo si ca sa iti raspund TAINIC fara sa explic dar poate te prinzi
      LA BABILON era O SINGURA LIMBA si DUMNEZEU le-a INCURCAT LIMBILE .... alta data profunzimea acestor ADEVARURI cum limba este SFINTA si cum sa intelegi totul FARA SA VORBESTI ( Duhul sfint si LIMBILE DE FOC ).... CREDINTA VINE DIN AUZIRE ( URECHEA nu e surda ???)

      Ștergere
    2. Anonim4 august 2018, 00:56

      https://www.youtube.com/watch?v=hp92INkSMos

      Ștergere
    3. 13:51, "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox
      ti s-a transmis ca interpretezi aiurea cuvantul sfant. Unirea dintre Feminin si Masculin este Sfanta pe cand unirea dintre Masculin si Masculin este blasfemie nascuta din dorinte de homosexxxlism. Inteleg ca o preferi pe a doua varianta. Ce sa mai intelegem despre tine? Acum ne mai spui ca te preocupa si limbile desi altceva ti s-a transmis in mesaj. Tare interesat mai esti nene de treburile acestea privind masculin cu masculin. Ce te faci, ca-i grav.

      Ștergere
    4. Anonim6 august 2018, 18:01
      13:51, "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox
      ti s-a transmis ca interpretezi aiurea cuvantul sfant. Unirea dintre Feminin si Masculin este Sfanta pe cand unirea dintre Masculin si Masculin este blasfemie nascuta din dorinte de homosexxxlism. Inteleg ca o preferi pe a doua varianta. Ce sa mai intelegem despre tine? Acum ne mai spui ca te preocupa si limbile desi altceva ti s-a transmis in mesaj. Tare interesat mai esti nene de treburile acestea privind masculin cu masculin. Ce te faci, ca-i grav.


      RASPUNS :
      SERIOS ??? AI GINDIT-O MULT ??? HA ha ha
      ia citeste AICI cum ERAU GOI SI SE RUSINAU si culmea este MASCULINUL SI FEMININUL ca NU MAI EXISTA ALT MASCULIN SI FEMININ ... DECI VIATA ERA PACATOASA CA AU CAZUT DIN RAI .... vezi ORBULE sau nu stii sa citesti ??? ha ha ha
      22.Şi a zis Domnul Dumnezeu: "Iată Adam s-a făcut ca unul dintre Noi, cunoscând binele şi răul. Şi acum nu cumva să-şi întindă mâna şi să ia roade din pomul vieţii, să mănânce şi să trăiască în veci!..."
      23.De aceea l-a scos Domnul Dumnezeu din grădina cea din Eden, ca să lucreze pământul, din care fusese luat.
      24.Şi izgonind pe Adam, l-a aşezat în preajma grădinii celei din Eden şi a pus heruvimi şi sabie de flacără vâlvâitoare, să păzească drumul către pomul vieţii.

      deci femininul si masculinul '' vietii pacatoase = eva '' sunt IZGONITI DE EVA VIATA PACATOASA din rai .... intelegi , prostie intruchipata in tine ??? ha ha ha , orbule...

      deci care viata ??? aha ... aia pacatoasa , adica EVA , nume DAT DE BARBAT femeii DECAZUTE care a ascultat de SARPE -DIAVOL si naste VII MORTI ca HARUL NU MAI E ci pielea ... capisci porcule ??? exact corpule ....
      porc =corp ( litere inversate ) deci corpul e fara har si are PIELE , iar trupul este CU HAR ... nu te chinui sa pricepi dar poti retine . corp=porc si nu e trupul divin ...

      alte intrebari , porcule cu piele ??? ha ha ha .... asta ca sa pricepi de ce pesta porcina face ravagii in romania si taina intelepciunii divine ... cuvintul pesta are lucruri tainice in el si daca esti intelept le descoperi si poate incepe sa ti se deschida ochii , orbule .... ha ha ha

      alte nelamuriri ?

      Ștergere
    5. Bravo "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, spune-ne mai departe despre tine, ai ajuns sa te tavalesti prin mocirla precum un porc cu piele. Nu-i de mirare, caci porcul este ruda genetica cu omul, asa ca, tavaleste-te mai departe in zapaceala-ti mocirloasa in care te simti bine, in care pacatul este rege, caci la tine nu exista echilibru cata vreme cauti doar Masculinul.

      Ștergere
    6. Pesta porcina, este o atentionare ca omul sa se opreasca in a ucide si a manca ce nu-i apartine. Este timpul ca omul sa se opreasca in a mai face crime pentru a-si satisface propria pofta.
      Nu am glumit deloc, genetic porcul se aseamana foarte tare cu omul, iar asta inseamna ca cel care mananca porc savarseste canibalism.

      Ștergere
    7. Anonim8 august 2018, 01:33
      Bravo "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, spune-ne mai departe despre tine, ai ajuns sa te tavalesti prin mocirla precum un porc cu piele. Nu-i de mirare, caci porcul este ruda genetica cu omul, asa ca, tavaleste-te mai departe in zapaceala-ti mocirloasa in care te simti bine, in care pacatul este rege, caci la tine nu exista echilibru cata vreme cauti doar Masculinul.

      RASPUNS :
      HA HA HA HA HA HA , ha ha ha ... pielea e feminista si ea
      O piele , DOUA piei ... de lupi si asta fac cu ei
      15.Adevărat grăiesc vouă, mai uşor va fi pământului Sodomei şi Gomorei, în ziua judecăţii, decât cetăţii aceleia.
      16.Iată Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi dar înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii.
      feministo , lasa vrajelile si ia de aici :ha ha ha ha

      https://www.youtube.com/watch?v=uurvSYiSjvA

      Ștergere
    8. Anonim8 august 2018, 01:37
      Pesta porcina, este o atentionare ca omul sa se opreasca in a ucide si a manca ce nu-i apartine. Este timpul ca omul sa se opreasca in a mai face crime pentru a-si satisface propria pofta.
      Nu am glumit deloc, genetic porcul se aseamana foarte tare cu omul, iar asta inseamna ca cel care mananca porc savarseste canibalism.

      RASPUNS :
      FALS
      a omori un animal NU E CRIMA in comparatie cu OMUL ... SA NU UCIZI ESTE PORUNCA NUMAI PT OM ... ATIT ... OMUL SA NU OMOARE OAMENII CA DOAR SI NUMAI OAMENII SUNT DUPA CHIPUL SI ASEMANAREA OAMENILOR... AI INTELES , DA ??


      porcul e INTERZIS IN VECHIUL TESTAMENT SI POSEDAT de DEMONII care au iesit dintr-un om in NOUL TESTAMENT...

      porcul si omul nu au treaba cu genetica ci cu PAMINTUL din care PAMINTUL A DAT ANIMALE si din care DUMNEZEU A LUAT TARINA ( LUT STRATIFICAT = ARGILA )si L-A FACUT PE OM ... deci in RAI , OMUL NU MINCA ANIMALE , ERA VEGETARIAN , deci nu avea nimic genetic cu porcul CA NU IL MINCA ...
      GENEZA 1
      29.Apoi a zis Dumnezeu: "Iată, vă dau toată iarba ce face sămânţă de pe toată faţa pământului şi tot pomul ce are rod cu sămânţă în el. Acestea vor fi hrana voastră.


      DUPA CADERE CORPUL OMULUI devine PORCUL din care NU SE POATE HRANI ....dar sacrificiul animalelor ESTE PT PACATELE OAMENILOR CACI '' PACATUL ADUCE MOARTEA '' si SANGELE ANIMALELOR IN VECHIUL TESTAMENT ERA PLATA PACATELOR CACI IN '' SANGE E VIATA ''... in NOUL TESTAMENT SANGELE lui Hristos -VINUL DIN STRUGURI ROSII si PAINEA DOSPITA = TRUPUL LUI IISUS HRISTOS sunt PLATA PACATELOR OMENIRII platite pe GOLOGOTA O SINGURA DATA si IN FIECARE DUMINICA LA SFINTA LITURGHIE se plateste PACATELE FIECARUI OM( IISUS E PREZENT PT FIECARE SI MOD PARTICULAR ) care e spovedit si SE IMPARTASESTE CORPUL = PORCUL OMULUI cu TRUPUL lui IISUS HRISTOS si SANGELE PORCULUI = CORPULUI OMULUI cu SANGELE DIVIN A LUI IISUS HRISTOS ....SI ASTFEL prin IISUS HRISTOS , TRUP SI SANGE omul E SFINTIT SI INDUMNEZEIT ....FARA IISUS HRISTOS OMUL E MORT VIU , POSEDAT DE SATANA prin ascultarea de invataturile lui

      alte nelamuriri ?

      Ștergere
    9. Anonim8 august 2018, 01:33
      Bravo "Crestinule" care degeaba iti spui Ortodox, spune-ne mai departe despre tine, ai ajuns sa te tavalesti prin mocirla precum un porc cu piele. Nu-i de mirare, caci porcul este ruda genetica cu omul, asa ca, tavaleste-te mai departe in zapaceala-ti mocirloasa in care te simti bine, in care pacatul este rege, caci la tine nu exista echilibru cata vreme cauti doar Masculinul.

      raspuns
      ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha
      '' se vede cristal papagalul intre hiene ''

      '' se agita ca termitele . ma ataca la deruta ''
      https://www.youtube.com/watch?v=ZAg9Ge_q4bE

      Ștergere
    10. "Antropologii sustin ca oamenii si porcii au facut parte din aceeasi specie si se pare ca omul a fost mai destept. Aproximativ 94% din ADN-ul unui porc este similar ADN-ului uman. Porcii pot suferi de anumite tulburari genetice, inclusiv maladia Parkinson, boala Alzheimer si obezitate. Studii viitoare asupra genelor porcului ar putea deschide calea spre noi tratamente pentru aceste boli, cred cercetatorii din Scotia, SUA si Olanda care au realizat studiul publicat in revista Nature."

      Ștergere
    11. Anonim8 august 2018, 23:05
      "Antropologii sustin ca oamenii si porcii au facut parte din aceeasi specie si se pare ca omul a fost mai destept. Aproximativ 94% din ADN-ul unui porc este similar ADN-ului uman. Porcii pot suferi de anumite tulburari genetice, inclusiv maladia Parkinson, boala Alzheimer si obezitate. Studii viitoare asupra genelor porcului ar putea deschide calea spre noi tratamente pentru aceste boli, cred cercetatorii din Scotia, SUA si Olanda care au realizat studiul publicat in revista Nature."


      RASPUNS :
      serios ??? asa sustin antropologii PLATITI DE CATRE CINE ??? exact ... CINE PLATESTE ''studiile '' DETERMINA ce se ''descopera in credinta lor SATANICA '' ... deci FALSSS ... porcul E ANIMAL , omul E OM ...
      si apropo cine a fost primul om de stiinta si ce sex avea ???

      alte VRAJELI SATANICO-STIINTIFICE, mai AI ??? ha ha ha ... multi creduli pe pamint SI SATANA se bucura enorm , dar sunt aici SA ARD PORCINELE LUI ...foc foc foc ....

      Ștergere
    12. "Crestinule" antropologii nu gresesc. Uita-te la genele porcului si compara-le cu ale tale, vei vedea cat de asemanatoare sunt! Nici nu trebuiesc rimmelate!:)))))

      Ștergere
    13. Anonim12 august 2018, 16:58
      "Crestinule" antropologii nu gresesc. Uita-te la genele porcului si compara-le cu ale tale, vei vedea cat de asemanatoare sunt! Nici nu trebuiesc rimmelate!:)))))

      raspuns
      serios ??? ha ha ha
      ai ginndit-o mult ??? porcologii- antropologi nu gresesc zici ??? stiu foarte bine asta ca scris despre ei aici , anonim 12 august 2018, 16:58= genele porcului= dobitoc
      psalm 48
      21.Omul în cinste fiind n-a priceput; alăturatu-s-a dobitoacelor celor fără de minte şi s-a asemănat lor.

      asadar antropologii = porcologii = dobitocii si tu asemenea lor ... nu te simti jignit ca primiesti CEEA CE CREZI . ESTI DOBITOC ( ASEMENEA PORCULUI = corpului tau )CONFORM CREDINTEI TALE SI TE CITEZ '' Uita-te la genele porcului si compara-le cu ale tale'' iar eu SUNT ''Omul în cinste'' ... NE DIFERENTIEM CLAR SI reciteste ce am scris poate pricepi ACUM , ORBULE = ROBUL DOBITOCILOR .... HA HA HA ... daca taceai, filozof si om ramineai , mai '' guitz guitz '' .... ha ha ha

      ALTE NELAMURIRI ???? ha ha ha

      Ștergere
    14. "Crestinule Feti" ia dati cu niste rimmel pe gene sa vezi ce dragalas vei fi. In oglinda vei putea sa admiri asemanarea. Porcul este ruda cu omul si invers tu esti ruda cu porcul. Sa nu te atingi de fratiorul porc, ca nu-i voie.

      Ștergere
    15. https://www.youtube.com/watch?v=iiJpRwxkBm4

      Ștergere
    16. Anonim13 august 2018, 17:37
      Anonim16 august 2018, 20:59

      https://www.youtube.com/watch?v=-98SH4YwUSI

      Ștergere
    17. "Crestinule" mediteaza asupra acestor versuri, caci se potrivesc ca o manusa pentru tine!

      https://www.youtube.com/watch?v=3gmJROB2Wzw

      Ștergere
    18. Anonim19 august 2018, 01:29
      "Crestinule" mediteaza asupra acestor versuri, caci se potrivesc ca o manusa pentru tine!

      https://www.youtube.com/watch?v=3gmJROB2Wzw

      raspuns :
      Usus magister est optimus.
      desigur .... ha ha ha ...felicitari
      invata in continuare

      https://www.youtube.com/watch?v=ZhL2-hWfE-k

      Ștergere
  22. Crestin Ortodox,cum mai stai cu ...femeile ? Parca vad ca te alearga pe strada...si tu NU si NU ( asta referitor la "dedicatia" ta din 2 aug. ora 19.08 )."Decat sa-ti fie rau,mai bine sa-ti fie bine "( de la Mihai Margineanu,"Femei,femei ",dedicatie de la mine pentru "tu"...Semnat : Coasta ta,''EVA''.

    RăspundețiȘtergere
  23. NU VA MAI MIRATI-ORTODOXUL O INTOARCE CA LA PLOIESTI DUPA VOIA LUI-ORICUM UN PREOT SAU VAZATORII IN DUH NU VOR SCOATE PE GURA ASEMENEA OBRAZNICII --ESTE JOSNIC CE SCRIE-N-ARE STIMA NICI DE SINE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 august 2018, 02:02
      NU VA MAI MIRATI-ORTODOXUL O INTOARCE CA LA PLOIESTI DUPA VOIA LUI-ORICUM UN PREOT SAU VAZATORII IN DUH NU VOR SCOATE PE GURA ASEMENEA OBRAZNICII --ESTE JOSNIC CE SCRIE-N-ARE STIMA NICI DE SINE

      raspuns :
      n-am stima de sine ca SUNTEM IN IAD dar am stima DE BOTEZUL ORTODOX si este PECETEA DUHULUI SFINT SI MIRUNGEREA

      8.Dar duhul din om şi suflarea Celui Atotputernic dau priceperea.. (Iov 32:8)
      VEZI ORBULE ? intelegi , oare ??? ha ha ha

      ''Dar omul firesc nu primeşte lucrurile Duhului lui Dumnezeu, căci pentru el sunt o nebunie; şi nici nu le poate înţelege, pentru că trebuie judecate duhovniceşte. Omul duhovnicesc, dimpotrivă, poate să judece totul, şi el însuşi nu poate fi judecat de nimeni. (1Cor. 2:14-15)


      pricepi , orbule = robule plin de vrajelile MANDRIEI TALE cind afirmi ''ORICUM UN PREOT SAU VAZATORII IN DUH NU VOR SCOATE PE GURA ASEMENEA OBRAZNICII'' .... te iert ca nu stii ce spui si faci ....
      1 corinteni 2
      4.Iar cuvântul meu şi propovăduirea mea nu stăteau în cuvinte de înduplecare ale înţelepciunii omeneşti, ci în adeverirea Duhului şi a puterii,
      5.Pentru ca credinţa voastră să nu fie în înţelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu.
      6.Şi înţelepciunea o propovăduim la cei desăvârşiţi, dar nu înţelepciunea acestui veac, nici a stăpânitorilor acestui veac, care sunt pieritori,
      7.Ci propovăduim înţelepciunea de taină a lui Dumnezeu, ascunsă, pe care Dumnezeu a rânduit-o mai înainte de veci, spre slava noastră,

      alte nelamuriri , orbule ??? ha ha ha

      Ștergere
    2. 02:02, lasa-l saracul ca-i indragostit, numai la Masculin se gandeste! :)))))) Inimioara lui canta asa:

      https://www.youtube.com/watch?v=O0LgQ1nup-I

      Ștergere
    3. Anonim16 august 2018, 21:15

      https://www.youtube.com/watch?v=_XI1WsggSuQ

      Ștergere
    4. "Crestinule" mediteaza asupra acestor versuri, caci se potrivesc ca o manusa pentru tine!

      https://www.youtube.com/watch?v=3gmJROB2Wzw



      Ștergere
    5. Anonim19 august 2018, 01:29

      https://www.youtube.com/watch?v=eTfN7UmWIAw

      Ștergere
  24. 30 iulie 18: 26-NU L-A VAZUT PE DUMNEZEU IN SLAVA NIMENI -E LA MINTEA ORICUI CRESTIN CAAAA-ISUS HRISTOS FIUL LUI DUMNEZEU A FOST PE PAMANT SI ARE INFATISAREA TATALUI---EU SPUNEAM DE OAMENI CARE NU- L VOR VEDEA PE DUMNEZEU IN SLAVA DECAT LA JUDECATA -ASA SPUNE BIBLIA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim15 august 2018, 22:13

      Dumnezeu n-a vorbit prin scrieri cu Noe, cu Avraam şi cu urmaşii lui, cu Iov şi cu Moise, ci a vorbit cu ei faţă către faţă, pentru că a găsit curat sufletul lor. Când însă întregul popor a căzut în păcate grele, atunci da, atunci a fost nevoie de scrieri, de table, de însemnarea în scris a tuturor faptelor şi cuvintelor lui Dumnezeu. Şi vei vedea că acelaşi lucru s-a petrecut nu numai pe vremea sfinţilor din Vechiul Testament, ci şi pe vremea sfinţilor din Noul Testament. Dumnezeu n-a dat ceva scris apostolilor, ci, în loc de scrieri, le-a făgăduit că le va da harul Duhului, zicând: „Acela vă va aduce aminte de toate“.

      Scripturile au apărut din pricina noastră

      Cu vremea, însă, oamenii s-au abătut de la drumul cel drept; unii din pricina învăţăturilor greşite, iar alţii din pricina vieţii şi a purtărilor lor; de aceea a fost nevoie să fie însemnate iarăşi în scris faptele şi cuvintele lui Dumnezeu. Gândeşte-te cât de rău am ajuns! Noi, care eram datori să vieţuim atât de curat, încât să nu mai fi avut nevoie de Sfintele Scripturi, ci în loc de hârtie să fi dat Duhului inimile noastre spre a scrie pe ele, am pierdut cinstea aceasta şi am ajuns să avem nevoie de scrieri. Şi, cu toate acestea, nici de acest de al doilea leac, de Sfintele Scripturi, nu ne-am folosit cum trebuie. Noi suntem de vină că am avut trebuinţă de Sfintele Scripturi şi că n-am atras asupra inimilor noastre harul Duhului.
      Gândeşte-te acum ce mare vină avem că nu voim să dobândim harul Duhului, nici după ce am primit ajutorul Sfintelor Scripturi, ba, dimpotrivă, dispreţuim Scripturile, socotindu-le zadarnice şi fără de rost! Prin aceasta ne atragem mai mare osândă. Dar, ca să nu se întâmple asta, să citim cu toată atenţia cele scrise în Scripturi şi să cunoaştem cum a fost dată Legea Veche şi cum a fost dat Noul Testament.

      Ștergere
  25. Toate ca toate,dar la faza cu "porcologii" am ras de numa...C.O. ai umor !...

    RăspundețiȘtergere
  26. "Crestinule", chiar asa? :)))))

    https://www.youtube.com/watch?v=_VchxHRiu4Q

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim16 august 2018, 14:14
      https://www.youtube.com/watch?v=q8Bbg6BaLbA

      Ștergere
  27. corect 13 august 13:25-totul se transmitea prin viu grai-de aceea biblia are incluziuni sau s-au scos pasaje care nu conveneau clerului

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim16 august 2018, 21:32
      corect 13 august 13:25-totul se transmitea prin viu grai-de aceea biblia are incluziuni sau s-au scos pasaje care nu conveneau clerului

      NU.
      Sfinta scriptura este scrisa de catre profeti prin DUHUL SFINT deci nu poti sa scoti sau sa introduci nimic de la om putere
      "Si aceasta este viata vesnica: Sa Te cunoasca pe Tine, singurul Dum­nezeu adevarat, si pe Iisus Hristos pe Care L-ai trimis" (Ioan 17, 3). Prin Sfanta Scriptura, Cartea cartilor, luam cunostinta de lucrarea si de prezenta lucrarii Sfintei Treimi in lume pentru dobandirea vietii noastre vesnice. Ea este Cartea noastra de capatai si Cartea noastra de calauza in viata si nu poate lipsi din casa si din viata nici unui crestin. Fiind Cartea Cuvantului vietii vesnice, Sfanta Scriptura este cartea Bisericii, pe care ea a facut-o cunoscuta credinciosilor si ea o interpreteaza fara greseala.

      Ștergere

    2. Anonim16 august 2018, 21:32

      1 corinteni 2
      4.Iar cuvântul meu şi propovăduirea mea nu stăteau în cuvinte de înduplecare ale înţelepciunii omeneşti, ci în adeverirea Duhului şi a puterii,
      5.Pentru ca credinţa voastră să nu fie în înţelepciunea oamenilor, ci în puterea lui Dumnezeu.
      6.Şi înţelepciunea o propovăduim la cei desăvârşiţi, dar nu înţelepciunea acestui veac, nici a stăpânitorilor acestui veac, care sunt pieritori,
      7.Ci propovăduim înţelepciunea de taină a lui Dumnezeu, ascunsă, pe care Dumnezeu a rânduit-o mai înainte de veci, spre slava noastră,

      Ștergere
  28. in afara de DUMNEZEU NIMENI NU ESTE DESAVARSIT-SI SPUI-dar nu intelepciunea acestui veac in care te-ai nascut-- ca doar nu din SF FECIOARA!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim21 august 2018, 11:48
      in afara de DUMNEZEU NIMENI NU ESTE DESAVARSIT-SI SPUI-dar nu intelepciunea acestui veac in care te-ai nascut-- ca doar nu din SF FECIOARA!

      raspuns :
      serios ??? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      dar cu asta cum ramine '' inteleptule '' ??? tu ai fi in stare si sa-l contrazici pe IISUS HRISTOS care indeamna
      48.Fiţi, dar, voi desăvârşiţi, precum Tatăl vostru Cel ceresc desăvârşit este.
      MATEI 5
      daca nimeni nu e , inseamna ca aceste cuvinte ALE FIULUI LUI DUMNEZEU sunt mincinoase , DIAVOLE ??? deci MAI STUDIAZA ca desavarsirea se obtine PRIN si NUMAI ORTODOXIE si prin LEPADAREA COMPLETA DE SINE , CRUCEA SI URMAREA LUI IISUS HRISTOS , CARE ESTE DESAVARSIT fiind una Cu TATAL ... nu te chinui sa pricepi , orbule dar poti retine si NU te mai plinge ca o baba in pacatele tale mandre cu vrajelile de genul ''
      Anonim21 august 2018, 11:48
      in afara de DUMNEZEU NIMENI NU ESTE DESAVARSIT''....ha ha ha

      alte nelamuriri ???
      ps nasterea din nou PRIN BOTEZUL ORTODOX iti da posibilitatea sa fi desavarsit IN , CU SI NUMAI PRIN IISUS HRISTOS CARE SPUNE :FARA MINE NU PUTETI FACE NIMIC , dar CU EL POTI FI DESAVARSIT CACI EL ESTE NASCUT DIN SFINTA FECIOARA MARIA ,MAICA UMANITATII INTREGI( omului -FEMEIE inainte de cadere ) restaurate , deci si a mea , MAICA SFINTA .... capisci , acum orbule =robule ???? ha ha ha

      SI ca SA VEZI ca E SI MAICA MEA SFINTA, uite aici primul a carui maica a fost DUPA RASTIGNIREA FIULUI OMULUI , IISUS HRISTOS , fiul lui Dumnezeu
      IOAN 19
      26.Deci Iisus, văzând pe mama Sa şi pe ucenicul pe care Îl iubea stând alături, a zis mamei Sale: Femeie, iată fiul tău!
      27.Apoi a zis ucenicului: Iată mama ta! Şi din ceasul acela Ucenicul a luat-o la sine.

      Ștergere
  29. eu fara IISUS HRISTOS NU POT FACE NIMIC DAR FARA TINE-ORBULE ROBULE ma pot descurca nu esti tu DESAVARSIREA LUI DUMNEZEU SFINTII SUPUSI SI EI PACATELOR NU POT FI COMPARATI CU TINE DIN MOTIVE DE GANDIRE SI VERBALITATE-dai replici acide -si eu la fel ca sunt pacatos--tu n-o spui niciodata!--DIN CARE MOTIV?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim23 august 2018, 02:03
      eu fara IISUS HRISTOS NU POT FACE NIMIC DAR FARA TINE-ORBULE ROBULE ma pot descurca nu esti tu DESAVARSIREA LUI DUMNEZEU SFINTII SUPUSI SI EI PACATELOR NU POT FI COMPARATI CU TINE DIN MOTIVE DE GANDIRE SI VERBALITATE-dai replici acide -si eu la fel ca sunt pacatos--tu n-o spui niciodata!--DIN CARE MOTIV?


      RASPUNS :
      TE IERT SI DE DATA ASTA ... dar ca sa nu ramai in bezna repet A NU STIU CITA OARA psalmul 50
      6.Că iată întru fărădelegi m-am zămislit şi în păcate m-a născut maica mea.( intreaba prin jur ce replici am primit la asta CA SA TE LAMURESTI cu '' aciditatea '' replicilor mele ))) ha ha ha
      acid :2. (fig.) care dezvăluie lucruri neplăcute, dureroase; usturător.
      adevarul ustura , nu place faradelegii si e dureros pentru necredinciosi si pacatosi SI arde

      deci nu trebuie sa ma crezi pe cuvint , CI VERIFICA NEADEVARUL ACESTOR SPUSE ale tale '' -tu n-o spui niciodata!'' ... si ca sa te lamuresc IA SI REPLICA CARE AM MAI DAT-O MAI RAR :
      ioan
      46.Cine dintre voi Mă vădeşte de păcat? Dacă spun adevărul, de ce voi nu Mă credeţi?
      47.Cel care este de la Dumnezeu ascultă cuvintele lui Dumnezeu; de aceea voi nu ascultaţi pentru că nu sunteţi de la Dumnezeu.
      48.Au răspuns iudeii şi I-au zis: Oare, nu zicem noi bine că Tu eşti samarinean şi ai demon?
      49.A răspuns Iisus: Eu nu am demon, ci cinstesc pe Tatăl Meu, şi voi nu Mă cinstiţi pe Mine.

      deci UNDE NU AM SPUS EU ADEVARUL , Avind DOI MARTORI , PE IISUS HRISTOS SI PE TATAL NOSTRU , DUMNEZEU ???? deci CIND SPUI ADEVARUL inseamna ca nu ai pacate( Iisus Hristos e singurul fara de pacate ) ??? NUUUUUUU .... ca altfel NIMENI NU AR MAI PROPOVADUI DINTRE OAMENI , apostolii ar tacea CA NU SUNT FARA DE PACAT , EPISCOPII ar tacea ca NU SUNT FARA de pacat , preotii ar tacea CA NU SUNT FARA DE PACAT ,SFINTII AR TACEA CA NU SUNT FARA DE PACATE SI eu UN ORTODOX BOTEZAT as tacea CA NU SUNT FARA DE PACATE ... dar tocmai CA IISUS HRISTOS A SPUS adevarul FIIND ADEVARUL:
      INDRAZNITI , EU AM BIRUIT LUMEA
      IOAN 16
      33. Acestea vi le-am grăit, ca întru Mine pace să aveţi. În lume necazuri veţi avea; dar îndrăzniţi. Eu am biruit lumea.

      PS PACEA LUI IISUS HRISTOS NUUUUUU este pacea lumii acesteia ( cind pacea lumii acesteia va veni SIGUR APARE ANTIHRISTUL , deci bucura-te ca inca mai exista conflicte sau zvonuri de conflicte de la fizice pina la ideologice )

      alte nelamuriri ????

      Ștergere
  30. nu unde ai spus adevarul-CI CUM L-AI SPUS a propos de pr IONEL ADAM CARE A PUBLICAT SCRIERILE IEROSCHIMONAHULUI NIL DOROBANTU PE CARE-L STIMEZI--DE CE N-AI FACUT-O TU ORTODOXULE?-IAR CAT PRIVESTE FAPTUL CA-MI ESTE APROPIAT SI DUHOVNIC NU INSEAMNA CA EL MA MANTUIESTE- SI NU VAD O LAUDA CI UN CASTIG-NU ORICE OM POATE FACE CE A FACUT EL NU-I USOR A PUBLICA ASA CARTI-dar sunt sigur ca-mi vei gasi o riposta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim24 august 2018, 02:17
      nu unde ai spus adevarul-CI CUM L-AI SPUS a propos de pr IONEL ADAM CARE A PUBLICAT SCRIERILE IEROSCHIMONAHULUI NIL DOROBANTU PE CARE-L STIMEZI--DE CE N-AI FACUT-O TU ORTODOXULE?-IAR CAT PRIVESTE FAPTUL CA-MI ESTE APROPIAT SI DUHOVNIC NU INSEAMNA CA EL MA MANTUIESTE- SI NU VAD O LAUDA CI UN CASTIG-NU ORICE OM POATE FACE CE A FACUT EL NU-I USOR A PUBLICA ASA CARTI-dar sunt sigur ca-mi vei gasi o riposta


      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha , orbule e grav
      IISUS HRISTOS este ADEVARUL , nu am ce sa spun sau cum sa spun CI SFINTA TRADITIE SI SFINTA SCRIPTURA spune despre el IN VECHIUL TESTAMENT si VEDEM ADEVARUL in NOUL TESTAMENT , si ... felul cum am spus SUNT CU VERSETE BIBLICE si SUNT ADEVARURILE BIBLICE ca scris este CA DUHUL SFINT DIN DREAPTA CREDINTA , adica ORTODOXIA ne va calauzi in toate prin invatare si ADUCERE AMINTE de ADEVAR (EU = IISUS HRISTOS )
      Duhul Sfânt…vă va învăța toate și vă va aduce aminte de toate cele ce v-am spus Eu” (In 14, 26). „Dar când va veni Acela, Duhul Adevărului, El vă va călăuzi întru tot adevărul” (In 16, 13).

      VEZI ORBULE ??? ha ha ha ....
      ps nu publicarea cartilor e problema ,CI NEINTELESURILE TALE la discutia cu mine ... ha ha ha ....
      alte nelamuriri ??
      ps si ca sa '' ma laud '' desi era logic SA PRICEPI , eu LE CUMPAR ( fac partea mea , sau trebuia CA VREI TU sa le public ???? ha ha ha ha ) ... putea sa le publice SI SA NU LE CUMPERE NIMENI si ce facea '' stimatul tau preot duhovnic '' ??? exact,
      nu mai publica .... alte nelamuriri , robule = orbule ??? ha ha ha
      viata e IISUS HRISTOS , CALEA e IISUS HRISTOS , adevarul este FIZIC IISUS HRISTOS
      https://www.youtube.com/watch?v=vx2u5uUu3DE

      Ștergere
  31. mai crestin ortodox de ce provoci lumea la riposte?-daca faci lumea orbi vezi sa nu-ti ia HRISTOS DOMNUL LUMINA DIN OCHI =SUFLETUL ITI E CATRAN VREI NUMAI LAUDE SI APROBARI MAI STIU SI ALTII SA PREZINTE BIBLIA DAR FARA JIGNIRI-PREZINTA-TE DACA TOT UMBLI PE BLOG SAAAAU ESTI UNUL CU MASCA!?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 august 2018, 02:31
      mai crestin ortodox de ce provoci lumea la riposte?-daca faci lumea orbi vezi sa nu-ti ia HRISTOS DOMNUL LUMINA DIN OCHI =SUFLETUL ITI E CATRAN VREI NUMAI LAUDE SI APROBARI MAI STIU SI ALTII SA PREZINTE BIBLIA DAR FARA JIGNIRI-PREZINTA-TE DACA TOT UMBLI PE BLOG SAAAAU ESTI UNUL CU MASCA!?

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      iov 1
      21.Şi a rostit: "Gol am ieşit din pântecele mamei mele şi gol mă voi întoarce în pământ! Domnul a dat, Domnul a luat; fie numele Domnului binecuvântat!"

      https://www.youtube.com/watch?v=aCUlxuAAIv4

      Ștergere

    2. Anonim25 august 2018, 02:31
      SUFLETUL ITI E CATRAN

      raspuns :
      DESIGUR .... HA HA HA
      ISAIA 6
      2.Serafimi stăteau înaintea Lui, fiecare având câte şase aripi: cu două îşi acopereau feţele, cu două picioarele, iar cu două zburau
      3.Şi strigau unul către altul, zicând: "Sfânt, sfânt, sfânt este Domnul Savaot, plin este tot pământul de slava Lui!"

      CATRAN O substanță neagră și cleĭoasă scoasă din arboriĭ rășinoșĭ (catran vegetal) și din cărbuniĭ de pământ (catran mineral)
      Cel vegetal e maĭ scump și e întrebuințat în medicină (emplastre, inhalațiunĭ, apă cătrănită),

      6.Atunci unul dintre serafimi a zburat spre mine, având în mâna sa un cărbune, pe care îl luase cu cleştele de pe jertfelnic.
      7.Şi l-a apropiat de gura mea şi a zis: "Iată s-a atins de buzele tale şi va şterge toate păcatele tale, şi fărădelegile tale le va curăţi".
      8.Şi am auzit glasul Domnului care zicea: "Pe cine îl voi trimite şi cine va merge pentru Noi?" Şi am răspuns: "Iată-mă, trimite-mă pe mine!"
      https://www.youtube.com/watch?v=KK0bZUr1buo

      Ștergere
  32. stai linistit cartile despre cei doi ieromonahi =titani ai neamului sunt citite si aprofundate de multi crestini-dar ca de obicei le gasesti tuturora cate un apelativ dur-ESTI DE PE LA NOI BOTEZAT CU DUHUL SFANT? CA SI NOI AVEM BOTEZUL SI MIRUNGEREA -NU TE MAI ASCUNDE DUPA SURA ca e pacat de asa minte sclipitoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim25 august 2018, 03:23
      stai linistit cartile despre cei doi ieromonahi =titani ai neamului sunt citite si aprofundate de multi crestini-dar ca de obicei le gasesti tuturora cate un apelativ dur-ESTI DE PE LA NOI BOTEZAT CU DUHUL SFANT? CA SI NOI AVEM BOTEZUL SI MIRUNGEREA -NU TE MAI ASCUNDE DUPA SURA ca e pacat de asa minte sclipitoare!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ? ha ha ha
      sunteti botezati ? ortodox ? OK ... dar JEGUL( JEGnirea=JIGnirea ) pe care il puneti DE-A LUNGUL VIETII CU STIINTA DUHULUI LUMII ASTEIA pe Sfintul botez NU IL VEDETI , ORBILOR ??? upsss ... prea dur = pur ADEVARUL ??? exact ... CALDICEILOR care va bazati NUMAI PE BOTEZ crezind ca asta nu va poate DUCE IN IAD , ortodocsilor CU NUMELE DOAR?? NIL DOROBANTU SI ARSENIE BOCA IN VOI LOVEAU ??? EXACT . ca ardeau AMINDOI DE DUHUL SFINT si AZI SUNT batjocoriti si BISERICA ORTODOXA '' nu arde '' CA SA APERE ?? DAAAAA , DECI NU TE LAUDA CU BOTEZUL SI MIRUNGEREA ca roadele CREDINTEI ORTODOXE unde sunt ???NU SUNT ... ha ha ha ha ha

      CE PRESEDINTE NEORTODX are ROMANIA , astia ortodocsi ??? hmmmm ... pot continua ORICIND , dar te las SA INCEPETI SA GINDITI , ca aveti creiere COPY PASTE si slabilor ....
      Deci ROMANIA ORTODOXA are presedinte NEORTODoX ,e de Religie Evanghelic luteran, si se intreaba de ce merge RAUL in ea ??? prostie mai mare nici ca exista ...

      alte nelamuriri ???

      https://www.youtube.com/watch?v=C_NSpMxXbnI

      Ștergere
  33. mai desteptule ortodox spala-te in gura de asa cuvinte nesimtite-iti faci neamul JEGOS?!- vezi-te pe tine- ARSENIE BOCA SI NIL DOROBANTU BATEAU CU CUVANTUL IN PREOTII CARE PUNEAU PUMNUL IN GURA CRESTINILOR IN LOC SA LE DEA SF IMPARTSANIE SI IN COMUNISTI--NICIODATA EI NU SI-AU UMILIT POPORUL- ASA CUM O FACI TU SI LA URMA CE TE DOARE CAPUL DE POLITICA-FA UN BINE SI IESI DIN BLOG CA PREA TI-AI LUAT-O IN CAP-de unde stie lumea daca numai tu ai fost botezat si miruit? ia mai scuteste-ne de vocatia ta fanatica

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 august 2018, 02:20
      mai desteptule ortodox spala-te in gura de asa cuvinte nesimtite-iti faci neamul JEGOS?!- vezi-te pe tine- ARSENIE BOCA SI NIL DOROBANTU BATEAU CU CUVANTUL IN PREOTII CARE PUNEAU PUMNUL IN GURA CRESTINILOR IN LOC SA LE DEA SF IMPARTSANIE SI IN COMUNISTI--NICIODATA EI NU SI-AU UMILIT POPORUL- ASA CUM O FACI TU SI LA URMA CE TE DOARE CAPUL DE POLITICA-FA UN BINE SI IESI DIN BLOG CA PREA TI-AI LUAT-O IN CAP-de unde stie lumea daca numai tu ai fost botezat si miruit? ia mai scuteste-ne de vocatia ta fanatica

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      arsenie boca si nil dorobantu BATEAU IN TOTI care aduceau NECREDINTA ORTODOXA ... IN TOTI , ai bagat la cap , da ??? ha
      arde adevarul ??? stiuuu ,ha ha ha
      ca fanatic e insusi IISUS HRISTOS cind spune : '' calea E STRIMTA calea INGUSTA , si PUTINI o afla '' si insusi Dumnezeu E FANATIC cind spune '' EU SUNT UN DUMNEZEU GELOS = ZELOS '' intelegi caldicelule ortodox DOAR CU NUMELE ??? ha ha ha

      alte nelamuriri ???
      mai studiaza ortodoxia si sunt fanatic IN , CU , PENTRU IISUS HRISTOS SI ORTODOXIE caci cuvintul fanatic ARE O TAINA si anume . e format din 2 CUVINTE
      fan FAN, fani, s. m. (Livr.) Admirator entuziast, pasionat, al unei vedete, al unei mișcări artistice; simpatizant.
      vedeta = IISUS HRISTOS = FIUL LUI DUMNEZEU , CALEA (ACELA ) , ADEVARUL si VIATA
      tic ÁTIC2, Expr. Frumusețe atică = frumusețe perfectă

      adica sunt FANATIC = IISUS HRISTOS PERFECT ... ha ha ha '
      vezi orbule ??? ha ha ha
      ce ma mai inveti ???
      asta asa pe intelesul tau ... ha ha ha raspuns la replica ta cu 'ia mai scuteste-ne de vocatia ta fanatica''
      https://www.youtube.com/watch?v=mGeiSRlNgo0

      Ștergere
  34. ce ocupatie are crestinul ortodox de scrie la orele pranzului pe blog-tu esti ortodox te vei duce unde-ti este harazit dupa moarte-pana atunci nu stii ce roade poate aduce un simplu om pentru mantuire

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim26 august 2018, 03:13
      ce ocupatie are crestinul ortodox de scrie la orele pranzului pe blog-tu esti ortodox te vei duce unde-ti este harazit dupa moarte-pana atunci nu stii ce roade poate aduce un simplu om pentru mantuire

      Matei 12
      36.Vă spun că pentru orice cuvânt deşert, pe care-l vor rosti, oamenii vor da socoteală în ziua judecăţii.
      37.Căci din cuvintele tale vei fi găsit drept, şi din cuvintele tale vei fi osândit.

      Ștergere
    2. Anonim26 august 2018, 02:20
      mai desteptule ortodox spala-te in gura de asa cuvinte nesimtite-iti faci neamul JEGOS?!

      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha
      serios ? ai gindit-o mult ?
      unde e neamul lui NOEEEE ??? HMMMM
      unde e neamul lui AVRAAM ? HMMM
      mai vrei orbule intrebari ??? ha ha ha
      mai studiaza ca ORTODOXIA nu are treaba numai cu neamul ORTODOX ROMAN CA RESTUL E JEGOS roman si trebuie curatat soft sau hard in functie de cit de BATUT IN CAP este , ci cu NEAMURILE ca scris este :
      MATEI 12
      21.Şi în numele Lui vor nădăjdui neamurile".

      SI DUMNEZEU TATAL INSUSI SPUNE , FANATIC FIIND , orbule
      18."Iată Fiul Meu pe Care L-am ales, iubitul Meu întru Care a binevoit sufletul Meu; pune-voi Duhul Meu peste El şi judecată neamurilor va vesti.(MATEI 12)
      si
      fanaticul IISUS HRISTOS, FIUL LUI DUMNEZEU care il propovaduieste STRICT pe DUMNEZEU TATAL , fiind CUVINTUL INTRUPAT etc , orbule = robule , vezi ??? ha ha ha
      30.Cine nu este cu Mine este împotriva Mea şi cine nu adună cu Mine risipeşte.(MATEI 12 )

      alte nelamuriri ??? ha ha ha
      ps sunt un fan atic al CAII ADEVARULUI SI VIETII = IISUS HRISTOS ORTODOX = drept credincios ca scris este :
      1 timotei 3: taina dreptei credinte = ortodoxia
      16.Şi cu adevărat, mare este taina dreptei credinţe: Dumnezeu S-a arătat în trup, S-a îndreptat în Duhul, a fost văzut de îngeri, S-a propovăduit între neamuri, a fost crezut în lume, S-a înălţat întru slavă.

      Ștergere
  35. la nivelul lui HRISTOS N-AI SA AJUNGI IN ATARE CONDITII PENTRU CA DOMNUL ERA DUHUL SI FIUL LUI DUMNEZEU TATAL-NU TE MAI LAUDA CU PROPOVEDUIREA TA CA-L SACARBESTI PANA SI PE HRISTOS CU ASEMENEA CUVINTE ADRESATE POPORULUI IN CARE TE-AI NASCUT-POTI FI INTELES SI CU CUVINTE ALESE-neamul nostru s-o fi tragand din Noe sau Avraaam dar suntem popor roman deocamdata-n-o mai lua in sarade ca doar esti roman daca inca vorbesti limba romana-raspunde-le la provocari celor care nu seamana dar se aseamana tie-eu ma retrag din acest monolog al tau

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 august 2018, 13:19
      la nivelul lui HRISTOS N-AI SA AJUNGI IN ATARE CONDITII PENTRU CA DOMNUL ERA DUHUL SI FIUL LUI DUMNEZEU TATAL-NU TE MAI LAUDA CU PROPOVEDUIREA TA CA-L SACARBESTI PANA SI PE HRISTOS CU ASEMENEA CUVINTE ADRESATE POPORULUI IN CARE TE-AI NASCUT-POTI FI INTELES SI CU CUVINTE ALESE-neamul nostru s-o fi tragand din Noe sau Avraaam dar suntem popor roman deocamdata-n-o mai lua in sarade ca doar esti roman daca inca vorbesti limba romana-raspunde-le la provocari celor care nu seamana dar se aseamana tie-eu ma retrag din acest monolog al tau

      Răspundeți
      SERIOS ??? ai gindit-o mult ?? ha ha ha ha
      auzi la el si te citez ''DOMNUL ERA DUHUL SI FIUL LUI DUMNEZEU TATAL-'' ??? HA HA HA HA ... ANTIHRISTUL e cel care te inspira ... arde rau IISUS HRISTOS , FIUL LUI DUMNEZEU , CA DUHUL LUI DUMNEZEU ESTE DUHUL SFINT ... SFINTA TREIME , capisci , da ??? orbule ... ha ha ha
      deci Sfinta treime ca sa retii :
      1 DUMNEZEU TATAL
      2. DUMNEZEU SFINTUL DUH
      3. DUMNEZEU FIUL IISUS HRISTOS ( HRISTOS E DOAR UNSUL si cind nu spui IISUS , RETINE IISUS e numele NU numai hristos , ORBULE ... intreg numele este IISUS HRISTOS
      Eu sunt OM , BARBAT , si roman DAR E IRELEVANT pentru ORTODOXIE si daca NU ESTI CU HRISTOS IISUS , ADICA ORTODOX nu esti din neamul meu INDIFERENT CA ESTI ROMAN ,,, TE ELIMIN FARA SA CLIPESC ca scris este :
      '' dusmanii vor fi din casa ta '' , NU ESTI ORTODOX esti dusmanul meu ... simplu .... capisci , da ??? adevarul si minciuna nu fac casa SI MOISE INSUSI A ELIMINAT CEI CARE NU ERAU CU DUMNEZEU , din PORUNCA DIVINA .... asadar NU ESTI SEAMANUL MEU CA NU ESTI ORTODX ADEVARAT ... TE AUTOELIMINI CA PILDA FECIOARELOR FARA MINTE .... HA HA HA
      Boierii tradatori sunt luati prin surpindere de Vlad Tepes care le stia planurile, si fug sa se refugieze in biserica. Discutia lui Vlad Tepes cu preotul este o monumentala marturisire a adevaratei credinte ORTODOXE

      https://www.youtube.com/watch?v=9Uph0KpVz8U



      Ștergere
  36. ortodoxule SUBTIL VREI SA CREDEM CA ESTI INTRUPAT IN HRISTOS?--FA-TE VAZUT CA E TIMPUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 august 2018, 13:22
      ortodoxule SUBTIL VREI SA CREDEM CA ESTI INTRUPAT IN HRISTOS?--FA-TE VAZUT CA E TIMPUL

      raspuns
      ASTA E O MARE PROSTIE ... HA HA HA HA HA ....

      https://www.youtube.com/watch?v=7El6URchwaI

      Ștergere
  37. ai copii crestinule ?ca sa stii ca noi nu putem trai ignorandu-i-asa ca facem ce putem sa-l avem pe HRISTOS CU NOI SI EL STIE CE NE LIPSESTE- NU TREBUIE SA MERGEM LA SERVICIU CU SCRIPTURA SUB BRAT

    RăspundețiȘtergere
  38. Crestinule esti departe de ceea ce te pretnzi ca ai fi! Pierdut in propriile tale mreje mentale esti blocat de limitarea ta pe care nu ti-o poti vedea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim27 august 2018, 16:46
      Crestinule esti departe de ceea ce te pretnzi ca ai fi! Pierdut in propriile tale mreje mentale esti blocat de limitarea ta pe care nu ti-o poti vedea.

      raspuns
      ha ha ha ha ha ha
      vorbeai din '' viziunile ''tale despre mine
      mai studiaza ortodoxia
      https://www.youtube.com/watch?v=WvqjR2Yg3KY

      Ștergere
    2. 18:15, din pacate pentru tine, nu te poti vedea. Esenta Orotodoxiei nu o cunosti pentru ca nu ai acces la ea, doar crezi... dar esti departe.

      Ștergere
    3. Anonim28 august 2018, 01:42
      18:15, din pacate pentru tine, nu te poti vedea. Esenta Orotodoxiei nu o cunosti pentru ca nu ai acces la ea, doar crezi... dar esti departe.

      RASPUNS :
      serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha ha
      hai invata-ma CA IMAGINATIA TA nu e realitate , orbule ... ha ha ha ... oricind , tine minte oricind iti dau lectii ALE DREPTEI CREDINTE si SPUN exact cum i-a spus DUMNEZEU LUI IOV DAR NU TE CHINUI SA PRICEPI ca nu e de tine , dar poti retine
      iov 40
      6.Atunci Domnul a vorbit cu Iov, din mijlocul furtunii şi a zis:
      7."Încinge-ţi coapsele ca un viteaz şi te voi întreba şi Îmi vei da lămuriri.
      8.Poţi tu cu adevărat să găseşti cusur judecăţii Mele? Şi Mă vei osândi pe Mine, ca să-ţi faci dreptate?

      VREI SA INCEPEM ??? ha ha ha ... deci relaxeaza-te ca TU NU AI CREDINTA ORTODOXA iar despre esenta ortodoxiei NICI NU POATE FI VORBA , orbule ortodox doar cu numele ...
      alte nelamuriri ??? ha ha ha
      deci cu caldicei SE SPUNE aici ce se va intimpla. ha ha ha
      apocalipsa 3
      15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
      16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

      deci mai studiaza CALDICELULE ca nu merge FALSA SMERENIE de care dai dovada CA E MANDRIE ASCUNSA acolo .... capisci , da ???ha ha ha
      asta esti tu in duhul lumii asteia sub invataturile satanice ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

      Ștergere
    4. Anonim28 august 2018, 01:42
      18:15, din pacate pentru tine, nu te poti vedea. Esenta Orotodoxiei nu o cunosti pentru ca nu ai acces la ea, doar crezi... dar esti departe.

      RASPUNS :
      serios ?? ai gindit-o mult ??? ha ha ha ha ha
      hai invata-ma CA IMAGINATIA TA nu e realitate , orbule ... ha ha ha ... oricind , tine minte oricind iti dau lectii ALE DREPTEI CREDINTE si SPUN exact cum i-a spus DUMNEZEU LUI IOV DAR NU TE CHINUI SA PRICEPI ca nu e de tine , dar poti retine
      iov 40
      6.Atunci Domnul a vorbit cu Iov, din mijlocul furtunii şi a zis:
      7."Încinge-ţi coapsele ca un viteaz şi te voi întreba şi Îmi vei da lămuriri.
      8.Poţi tu cu adevărat să găseşti cusur judecăţii Mele? Şi Mă vei osândi pe Mine, ca să-ţi faci dreptate?

      VREI SA INCEPEM ??? ha ha ha ... deci relaxeaza-te ca TU NU AI CREDINTA ORTODOXA iar despre esenta ortodoxiei NICI NU POATE FI VORBA , orbule ortodox doar cu numele ...
      alte nelamuriri ??? ha ha ha
      deci cu caldicei SE SPUNE aici ce se va intimpla. ha ha ha
      apocalipsa 3
      15.Ştiu faptele tale; că nu eşti nici rece, nici fierbinte. O, de ai fi rece sau fierbinte!
      16.Astfel, fiindcă eşti căldicel - nici fierbinte, nici rece - am să te vărs din gura Mea.

      deci mai studiaza CALDICELULE ca nu merge FALSA SMERENIE de care dai dovada CA E MANDRIE ASCUNSA acolo .... capisci , da ???ha ha ha
      asta esti tu in duhul lumii asteia sub invataturile satanice ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

      Ștergere
    5. "Crestinule" nu esti decat un zombi care se pretinde ce nu este! Esti prins in mrejele tale mentale limitate! Unul ca tine nu intelege si nici nu va putea intelege ceva, pentru ca esti blocat in limitarea ta.

      Ștergere
    6. Anonim28 august 2018, 18:39
      "Crestinule" nu esti decat un zombi care se pretinde ce nu este! Esti prins in mrejele tale mentale limitate! Unul ca tine nu intelege si nici nu va putea intelege ceva, pentru ca esti blocat in limitarea ta.

      RASPUNS :
      ai gindi-o mult ??? ha ha ha
      ia de aici ,femeie fara cap = fecioara fara minte .... ha ha ha

      https://www.youtube.com/watch?v=yUi_S6YWjZw

      Ștergere
    7. "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult! Esti prea mic, ca sa intelegi maretia acestui fapt.
      Nici de prasila nu esti bun. Masculin cu masculin ce poate produce mai mult de o anomalie?!!!

      Ștergere
    8. Anonim31 august 2018, 23:13
      "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult! Esti prea mic, ca sa intelegi maretia acestui fapt.
      Nici de prasila nu esti bun. Masculin cu masculin ce poate produce mai mult de o anomalie?!!!

      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha
      baga la cap , femeie fara cap . doua capete sunt INTOTDEAUNA mai multe decit unul ... ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=1ssUXKpWdbc

      Ștergere
    9. Anonim31 august 2018, 23:13
      "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult! Esti prea mic, ca sa intelegi maretia acestui fapt.
      Nici de prasila nu esti bun. Masculin cu masculin ce poate produce mai mult de o anomalie?!!!

      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha ha
      exact asa este cu evele = femeile superioare fara cap :
      https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
      ps : e mare si intelege ... ha ha ha

      Ștergere
    10. Anonim31 august 2018, 23:13
      "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult! Esti prea mic, ca sa intelegi maretia acestui fapt.
      Nici de prasila nu esti bun. Masculin cu masculin ce poate produce mai mult de o anomalie?!!!

      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha ha
      exact asa este cu evele = femeile superioare fara cap :
      https://www.youtube.com/watch?v=hmHOAHeuP0c
      ps : e mare si intelege ... ha ha ha

      Ștergere
    11. Anonim31 august 2018, 23:13
      "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      desigur ca e superioara , CIND O PUN deasupra ... ha ha ha
      ia si invata ...
      https://www.youtube.com/watch?v=rv1lUTgxaQI
      alte vrajeli satanice mai ai ???

      Ștergere
    12. Anonim31 august 2018, 23:13
      "Crestinule" zombi, femeia este superioara tie cu mult!

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      desigur ca e superioara , CIND O PUN deasupra ... ha ha ha
      ia si invata ...
      https://www.youtube.com/watch?v=rv1lUTgxaQI
      alte vrajeli satanice mai ai ???

      Ștergere
    13. 09:23, "Crestinule Ortodox" esti pervers in exprimare.
      Femeia este inaintea ta, caci ea te-a nascut nu tu pe ea. Este un fapt. Tu nu poti naste, nu poti da viata, inferiorule. Asa ca stai pe locul tau caci fara femei umanitatea dispare. Realizeaza ca femeia are o importanta cruciala pentru omenire si este net superioara tie, pentru ca poate face ce tu nu poti.

      Ștergere
  39. ortodoxia nu se studiaza se traieste daca esti in Italia -capisci-CAPOSULE

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. "Crestinule" ti-au ramas fantezii cu "italienii" in cap? Te inseli in presupunere. Ai gresit locatia.

      Ștergere
    2. Anonim27 august 2018, 21:01
      ortodoxia nu se studiaza se traieste daca esti in Italia -capisci-CAPOSULE

      raspuns :
      serios ? ai gindit-o mult ??? ha ha ha
      ia si STUDIAZA '' traitorule ORB '' ...Etine minte de la mine
      EMOTIA NU E TRAIRE ... e vrajeala SATANICA ... esti confuz rau , stiu .... ha ha ha
      evagrie ponticul '' teolog este cel ce se roaga , si cel ce se roaga este teolog ''
      Si STUDIUL rugaciunii incepe aici , EXPLICIT :
      VECHIUL TESTAMENT
      IESIREA 3

      2.Iar acolo i S-a arătat îngerul Domnului într-o pară de foc, ce ieşea dintr-un rug; şi a văzut că rugul ardea, dar nu se mistuia.
      3.Atunci Moise şi-a zis: "Mă duc să văd această arătare minunată: că rugul nu se mistuieşte".
      4.Iar dacă a văzut Domnul că se apropie să privească, a strigat la el Domnul din rug şi a zis: "Moise! Moise!". Şi el a răspuns: "Iată-mă, Doamne!"
      5.Şi Domnul a zis: "Nu te apropia aici! Ci scoate-ţi încălţămintea din picioarele tale, că locul pe care calci este pământ sfânt!"
      6.Apoi i-a zis iarăşi: "Eu sunt Dumnezeul tatălui tău, Dumnezeul lui Avraam şi Dumnezeul lui Isaac şi Dumnezeul lui Iacov!" Şi şi-a acoperit Moise faţa sa, că se temea să privească pe Dumnezeu.
      https://www.youtube.com/watch?v=bXsmGSnq3lE

      ps desigur ca sunt CAP OS= cap de os ca scris este :
      iezechiel 37 ( nu te chinui sa pricepi dar poti citi si STUDIA ca sa traiesti ... ha ha ha
      1.Fost-a mâna Domnului peste mine şi m-a dus Domnul cu Duhul şi m-a aşezat în mijlocul unui câmp plin de oase omeneşti,
      2.Şi m-a purtat împrejurul lor; dar iată oasele acestea erau foarte multe pe faţa pământului şi uscate de tot.
      3.Şi mi-a zis Domnul: "Fiul omului, vor învia, oasele acestea?" Iar eu am zis: "Dumnezeule, numai Tu ştii aceasta".
      4.Domnul însă mi-a zis: "Prooroceşte asupra oaselor acestora şi le spune: Oase uscate, ascultaţi cuvântul Domnului!
      5.Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu oaselor acestora: Iată Eu voi face să intre în voi duh şi veţi învia.
      6.Voi pune pe voi vine şi carne va creşte pe voi; vă voi acoperi cu piele, voi face să intre în voi duh şi veţi învia şi veţi şti că Eu sunt Domnul".
      7.Proorocit-am deci cum mi se poruncise. şi când am proorocit, iată s-a făcut un vuiet şi o mişcare şi oasele au început să se apropie, fiecare os la încheietura sa.
      8.Şi am privit şi eu şi iată erau pe ele vine şi crescuse carne şi pielea le acoperea pe deasupra, iar duh nu era în ele.
      9.Atunci mi-a zis Domnul: "Fiul omului, prooroceşte duhului, prooroceşte şi spune duhului: Aşa grăieşte Domnul Dumnezeu: Duhule, vino din cele patru vânturi şi suflă peste morţii aceştia şi vor învia!"
      10.Deci am proorocit eu, cum mi se poruncise, şi a intrat în ei duhul şi au, înviat şi mulţime multă foarte de oameni s-au ridicat pe picioarele lor.
      11.Şi mi-a zis iarăşi Domnul: "Fiul omului, oasele acestea sunt toată casa lui Israel.
      ha ha ha ha ha ha
      https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA

      Ștergere
    3. Anonim28 august 2018, 02:12
      "Crestinule" ti-au ramas fantezii cu "italienii" in cap? Te inseli in presupunere. Ai gresit locatia.


      raspuns :
      ha ha ha ha ha ha
      mai studiaza
      https://www.youtube.com/watch?v=-kD_LBbgKug

      Ștergere
  40. ocupi spatiul blogului mai crestine orb-nu esti numai tu pe fata pamantului asa studios in ortodoxie!

    RăspundețiȘtergere
  41. fara emotii omul este extraterestru-asa spun unii-tu ce spui crestine? tu n-ai treaba cu oamenii--doar cu DUMNEZEU-CARE-I A DOUA PORUNCA A LUI IISUS HRISTOS?

    RăspundețiȘtergere
  42. CRESTINULE ORTODOX-AI INGHITIT UN CACTUS CANONIC? TOT AI IMPRESIA CA LE STII PE TOATE

    RăspundețiȘtergere
  43. Anonim28 august 2018, 16:37
    ocupi spatiul blogului mai crestine orb-nu esti numai tu pe fata pamantului asa studios in ortodoxie!
    Răspundeți
    SI TU ESTI ??? ha ha ha ... ARATA CE STII sau lasa vrajelile fara continut ... ha ha ha


    Anonim28 august 2018, 16:41
    fara emotii omul este extraterestru-asa spun unii-tu ce spui crestine? tu n-ai treaba cu oamenii--doar cu DUMNEZEU-CARE-I A DOUA PORUNCA A LUI IISUS HRISTOS?

    Răspundeți
    Ai gindit-o mult ??? serios ??? porunca a doua ESTE DUPA PRIMA PORUNCA OBLIGATORIE SI IN ORDINEA IMPLINIRII LOR .... INTAI PRIMA PORUNCA SE IMPLINESTE, orbule = robule pacatelor emotionale SI EA ESTE ASA :
    marcu
    28.Şi apropiindu-se unul din cărturari, care îi auzise vorbind între ei şi, văzând că bine le-a răspuns, L-a întrebat: Care poruncă este întâia dintre toate?
    INTAIA , da ??? vezi orbule '' ortodox doar cu numele '' ??/
    SI CARE ESTE
    29.Iisus i-a răspuns că întâia este: "Ascultă Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn".
    30.Şi: "Să iubeşti pe Domnul Dumnezeul tău din toată inima ta, din tot sufletul tău, din tot cugetul tău şi din toată puterea ta". Aceasta este cea dintâi poruncă.

    DECI UNDE E A DOUA aici ??? EXACT ... DUPA PRIMA SI INTAIA ... ai priceput , da ??? ha ha ha

    MAI STUDIAZA , ca esti ca sectarii CARE RUP DIN CONTEXT SI APOI IUBESC APROAPELE DUPA EMOTIILE LOR PACATOASE ... HA HA HA ... nu fi carturar mort , ha ha ha
    deci prima porunca O IMPLINESTI MAI INTAI , DA ??? apoi ma inveti iubirea de aproape DAR DUPA CE MA INVETI a TREIA PORUNcA a iubirii data de Iisus HRISTOS , mai asta , aproape- departele meu..ha ha ha . vezi , da ??ha ha ha



    Anonim28 august 2018, 22:16
    CRESTINULE ORTODOX-AI INGHITIT UN CACTUS CANONIC? TOT AI IMPRESIA CA LE STII PE TOATE

    raspuns :
    arata-mi contrariu , sau taci si invata ... cactus canonic , zici ??? yamiiii , smochinule NERODITOR ... HA HA HA
    deci mai studiaza cactusul canonic ca smochinele la tine nu exista si stii ce ti se intimpla , da ?
    SFINTA SCRIPTURA CITIRE
    LUCA 13
    6.Şi le-a spus pilda aceasta: Cineva avea un smochin, sădit în via sa şi a venit să caute rod în el, dar n-a găsit.
    7.Şi a zis către vier: Iată trei ani sunt de când vin şi caut rod în smochinul acesta şi nu găsesc. Taie-l; de ce să ocupe locul în zadar?
    8.Iar el, răspunzând, a zis: Doamne, lasă-l şi anul acesta, până ce îl voi săpa împrejur şi voi pune gunoi.
    9.Poate va face rod în viitor; iar de nu, îl vei tăia.

    capisci , da ??? ha ha ha
    alte nelamuriri ??

    ps suuces la studiu si niste muzica cind va ''relaxata - mintea '' .... ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=WM8bTdBs-cw

    RăspundețiȘtergere


  44. https://www.youtube.com/watch?v=L8GlN0__sMU

    RăspundețiȘtergere
  45. pt ortodox smochinul neroditor n-ai cum sa stii daca nu e si la tine!-relaxeaza-te ca ai cate o bomba pt toti vezi sa nu explodeze si la tine vreuna-oi fi respectand tu prima porunca a MANTUITORULUI dar la a doua esti corigent-NU-TI IUBESTI APROAPELE SI-L JIGNESTI-DE ACEEA PRIMESTI RASPUNSURI ACIDE

    RăspundețiȘtergere
  46. Anonim29 august 2018, 17:18
    pt ortodox smochinul neroditor n-ai cum sa stii daca nu e si la tine!-relaxeaza-te ca ai cate o bomba pt toti vezi sa nu explodeze si la tine vreuna-oi fi respectand tu prima porunca a MANTUITORULUI dar la a doua esti corigent-NU-TI IUBESTI APROAPELE SI-L JIGNESTI-DE ACEEA PRIMESTI RASPUNSURI ACIDE

    Raspuns :
    ai gindit-o mult ??? ha ha ha
    SFINTA SCRIPTURA CITIRE ca mai aproape de familie nu exista nimeni si pina si aici IISUS HRISTOS spune TAINE MARI :
    NU TE CHINUI SA PRICEPI DAR retine , mortule viu si orb ... ha ha ha
    PRIMA PORUNCA ESTE PRIMA SI ULTIMA , ''ortodoxule CU NUMELE'' ca scris este :
    matei 10
    34.Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
    37.Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

    vezi orbule , DUSMANII APROPIATI AI TAI ??? ha ha ha .... si vezi CA DACA ITI IUBESTI APROAPELE MAI MULT DECIT PE IISUS HRISTOS -DUMNEZEU ,esti IN MARE PACAT SI NEVREDNIC DE DUMNEZEU = IISUS HRISTOS , ORBULE ??? mai studiaza ca esti SMOCHIN NERODITOR .... HA HA HA

    focul SA SE APRINDA ....
    https://www.youtube.com/watch?v=DbJcD4fbcq8&list=RDDbJcD4fbcq8

    RăspundețiȘtergere
  47. asa cum il iubesti pe DUMNEZEU IUBESTE SI OMUL-AMBELE PORUNCI SUNT VALABILE -NU TE STRADUI SA CITEZI DIN SCRIPTURA CA SI EU AM CITIT-TOTI OAMENII DIN LUME SUNT MORTI VII -PANA DINCOLO LA JUDECATA- ITI SPUN PAAAAAAAAA CA ESTI ENERVANT

    RăspundețiȘtergere
  48. pai daca nu ma chinui sa inteleg nu ti-as fi raspuns -daaaar nu meriti nici raspunsurile-ai inghitit o coada de matura-

    RăspundețiȘtergere
  49. Anonim30 august 2018, 13:17
    asa cum il iubesti pe DUMNEZEU IUBESTE SI OMUL-AMBELE PORUNCI SUNT VALABILE -NU TE STRADUI SA CITEZI DIN SCRIPTURA CA SI EU AM CITIT-TOTI OAMENII DIN LUME SUNT MORTI VII -PANA DINCOLO LA JUDECATA- ITI SPUN PAAAAAAAAA CA ESTI ENERVANT

    Răspundeți
    serios ? ai citit sfinta scriptura zici ??? ha ha ha dar de inteles NU AI INTELES-O , ORBULE CITESTE SI PRICEPE
    matei 10
    34.Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
    37.Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

    capisci , da ??? ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA





    Anonim30 august 2018, 13:31
    pai daca nu ma chinui sa inteleg nu ti-as fi raspuns -daaaar nu meriti nici raspunsurile-ai inghitit o coada de matura-

    raspuns :
    exact , si matur , ARZIND toti demonii din voi ,,,, ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=tVc9bfWjs1I

    RăspundețiȘtergere
  50. Anonim30 august 2018, 13:17
    asa cum il iubesti pe DUMNEZEU IUBESTE SI OMUL-AMBELE PORUNCI SUNT VALABILE -NU TE STRADUI SA CITEZI DIN SCRIPTURA CA SI EU AM CITIT-TOTI OAMENII DIN LUME SUNT MORTI VII -PANA DINCOLO LA JUDECATA- ITI SPUN PAAAAAAAAA CA ESTI ENERVANT

    Răspundeți
    serios ? ai citit sfinta scriptura zici ??? ha ha ha dar de inteles NU AI INTELES-O , ORBULE CITESTE SI PRICEPE
    matei 10
    34.Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
    37.Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

    capisci , da ??? ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA





    Anonim30 august 2018, 13:31
    pai daca nu ma chinui sa inteleg nu ti-as fi raspuns -daaaar nu meriti nici raspunsurile-ai inghitit o coada de matura-

    raspuns :
    exact , si matur , ARZIND toti demonii din voi ,,,, ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=tVc9bfWjs1I

    RăspundețiȘtergere
  51. Anonim30 august 2018, 13:17
    asa cum il iubesti pe DUMNEZEU IUBESTE SI OMUL-AMBELE PORUNCI SUNT VALABILE -NU TE STRADUI SA CITEZI DIN SCRIPTURA CA SI EU AM CITIT-TOTI OAMENII DIN LUME SUNT MORTI VII -PANA DINCOLO LA JUDECATA- ITI SPUN PAAAAAAAAA CA ESTI ENERVANT

    Răspundeți
    serios ? ai citit sfinta scriptura zici ??? ha ha ha dar de inteles NU AI INTELES-O , ORBULE CITESTE SI PRICEPE
    matei 10
    34.Nu socotiţi că am venit să aduc pace pe pământ; n-am venit să aduc pace, ci sabie.
    35.Căci am venit să despart pe fiu de tatăl său, pe fiică de mama sa, pe noră de soacra sa.
    36.Şi duşmanii omului (vor fi) casnicii lui.
    37.Cel ce iubeşte pe tată ori pe mamă mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine; cel ce iubeşte pe fiu ori pe fiică mai mult decât pe Mine nu este vrednic de Mine.

    capisci , da ??? ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=AKC2LnFjbjA





    Anonim30 august 2018, 13:31
    pai daca nu ma chinui sa inteleg nu ti-as fi raspuns -daaaar nu meriti nici raspunsurile-ai inghitit o coada de matura-

    raspuns :
    exact , si matur , ARZIND toti demonii din voi ,,,, ha ha ha
    https://www.youtube.com/watch?v=tVc9bfWjs1I

    RăspundețiȘtergere
  52. oricine stie ca DUMNEZEU NU A VENIT SA ADUCA PACEA PE PAMANT-CURIOS ESTE CE CAUTI PE NET DACA TE ROGI PERMANENT SI STUDIEZI IN AMANUNT SCRIPTURA? ce te indeamna sasa scrii asa grosolan daca est ortodox autentic -noi suntem oameni de rand tu esti doxat nuuu!ia scuteste-ma de raspunsuri obraznice vad ca nu-ti place sa pierzi nimic niciodata-daca esti om spune ca sa inteleg

    RăspundețiȘtergere