duminică, 1 iulie 2018

PERICOL IMINENT ! INUNDATII CATASTROFALE INSPRE NORD SI NORD - VEST !



                                    30 Iunie 2018,ora 4,34 zori de zi !

                                        Dragii mei, 

Astazi dimineata ma trezeste o lumina alba si stralucitoare si astfel ,vad inspre Nord si Nord -Vest, cum puhoaie de apa mâloasa navalesc pe strazi,navalesc in curtile oamenilor.
     

                                   Image result for harta romanieiImagini dramatice. Cele mai grave INUNDAÅ¢II din ultimii 100 de ani din Balcani. UPDATE: Un nou bilanÅ£ al morÅ£ilor.

Vedeam dragilor o strada inspre Nord si pe strada circula o masina mică. In spatele masinii veneau cu furie puhoaiele de apa mâloasa.
Masina care circula pe sosea ,a fost luata de puhoaie cu tot cu sofer si pasagerii din ea.
Asa precum aluneca saniuta pe gheaţă ,mai iute a fost luata masina in circulatie.
Prieteni dragi, ROMANIA va mai avea de indurat din pricina INUNDATIILOR.
Am scris adeseori despre INUNDATIILE din ROMANIA.
Sa ne rugam la BUNUL DUMNEZEU si la MAICUTA DOMNULUI ca sa opreasca potopul ce s-a abatut asupra Romaniei Sfinte,si sa ne dea ploaie curata ,doar acolo unde aceasta lipseste.
Sa nadajduim ca Autoritatile romane vor fi la datorie ca si pana acum, iar oamenii vor scapa cu viata.
Sa ne intoarcem la Credinta fratilor si sa ne iubim Aproapele ca pe noi insine,altfel, tot si toate cate-am adunat intr-o viata-ntreaga se va narui intr-o clipa.
Credinta ,Nadejdea si Dragostea sunt cele trei Virtuti dumnezeiesti care ne arata CALEA spre mantuirea sufletului nostru.
                                    Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. E doar începutul. Perioada prin care va trece țara e doar la început dezastrele vor continua vor toca mărunt dar sigur alunecări de teren datorate defrișărilor, cutremur etc. După 28 de ani vine ,,marele învățător,, si ne scoate la tablă în cazul nostru somn,furt,doamne-ajuta,lasa că merge și așa, ne lasă repetenti. ,,Marele învățător,, lucrul bine făcut îl întărește și ridică lucrul prost făcut,învechit sau prin șmecherie îl dărâma. Examenul a început dacă mă uit la cei 28 de ani trecuți repetenti scrie pe noi. ,,Marele învățător,, sau în astrologie Saturn. Nu mai ține cu norocul cu doamne-ajută dacă ai furat pădurea alunecările de teren vor avea loc dacă nu ai mai reparat un pod de 40 de ani vin puhoaiele și ți-l dărâma. Doamne-ajută si norocul nu țin la nesfârșit !

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Maria iti multumesc din suflet pentru mesaje si nu numai,bunul Dumnexeu ne avertizeaza de giecare data,in speranta intoarcerii noastre intru credinta..dar din pacate poporul roman si a uitat identitatea,parte dintre noi au devenit nespus de rai,sa ne rugam pentru ca bunul Dumnezeu in bunatatea si iubirea lui infinita,sa ne ierte

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant!
    http://opiniabuzau.ro/dragul-meu-votant-psd/

    RăspundețiȘtergere
  4. Pana nu termina rusii mondialele,greu cu clima si inundatiile.Si mai e destul pana-n 15 iulie.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am vizionat un mic clip facut pe o sosea din Bacau,am ramas perplexa cind am numarat 25 de camioane cu lemn din padurile judetului.Muntele din fundalul clipului era ras de padure si baza muntelui surpata din cauza ploilor.Acum ne minunam: vai ce inundatii sunt!Padurea este plaminul Terei si tine solul sa nu o ia la vale,iar noi suntem vinovati ca nu luam nici o atitudine fata de defrisarile facute de straini cu binecuvintarea guvernantilor nostri.TERA acum se razbuna ca ne batem joc de ea,din pacate peste tot in lume e aceeasi ,,boala,,de a defrisa cit mai mult.Peste ceva ani de unde va mai fi oxigen daca se ajunge sa nu mai stea nici un copac in picioare.Dumnezeu ne-a dat acest pamint in grija si folosinta, oare de ce atit de multi ticalosi isi bat joc de acest dar Divin?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 13.20 poti sa-mi explici de ce PSD-ALDE nu opresc jaful de lemn din paduri? Cine ii opreste? Ei sunt preocupati sa schimbe codul penal ca sa scape de puscarie, nu-i intereseaza ca in tara e prapad de la inundatii. Madam Dancila trebuia sa fie pe teren in zonele afectate, nu sa doarma in papuci.

      Ștergere
    2. 23:38, te-ai gandit ca poate exista contracte semnate de pe vremea altor guvernari? Ce poti face atunci?

      Ștergere
    3. 01.16 nu incetez sa ma uimesc de cum fraierii ca tine gasesc justificari pentru fiecare marlanie facuta de guvernanti. Ne meritam soarta, sa nu ne mai vaitam daca protejam hotii gasindu-le scuze pentru ca fura si dau legi contra neamului romanesc.

      Ștergere
    4. 10:41, daca ai avea putina cunoastere pe parte juridica si economica ai intelege ce inseamna si care este valoarea unui contract incheiat intre parti (partea romana si partea straina). Odata ce ai semnat ceva ai niste drepturi si obligatii pe care ti le asumi, in caz contrar scrie in contract la ce te expui (si mai mult ca sigur ca exista contracte incheiate).
      Ei bine, ceea ce se intampla cu lemnul Romaniei cu siguranta are la baza contracte incheiate cu partea straina. Lemnul Romaniei se exploateaza de foarte multa vreme, ar fi interesant sa cunoasca si poporul ce contracte sunt incheiate si cine le-a semnat pentru partea romana si mai ales din ce guvernare. Cine le-a dat dreptul sa faca asta fara sa instiinteze poporul roman??? In prezent daca s-ar rezilia din initiativa partii romane aceste contracte sigur ar aduce sume imense de plata catre partea straina reprezentand despagubiri.
      La fel si in cazul aurului Romaniei.
      Poporul trebuie sa ceara ca nimic sa nu se mai semneze in ce priveste resursa Romaniei, fara acordul acestuia.

      Ștergere
    5. 13.19 lasa ca PSD-ul poate orice chiar si sa sfideze un contract cu alta parte straina. Uite ce fac cu UE, putin le pasa ca incalca acordul cu ei. Asa ca lasa asta cu contractele ca nu tine!

      Ștergere
    6. 19:23, nimeni nu se joaca atunci cand este vorba de contracte comerciale, mai ales cand suma din contracte este cu multe zerouri. Maine ar trebui reziliate toate dar tare cred ca in cuprins sunt clauze prin care sunt pretinse despagubiri din partea partii straine. Cei care au obligat Romania prin aceste contracte paguboase pentru tara dar in favoarea strainilor ar trebui imediat trasi la raspundere, indiferent cine-s aceia.
      Legat de UE nu am o parere prea buna. Oricum intr-o zi se va destrama caci Germania joaca dupa interesul ei si multe tari vor dori sa nu mai stea in aceasta uniune. Multe tari ar iesi deja, dar au avut grija sa le prinda in cleste. Romania nu-si permite sa plateasca despagurbiri la UE asa cum isi permite Anglia. Deci va fi greu pentru Romania sa iasa insa daca se va desintegra aceasta uniune ar fi un mare noroc.

      Ștergere
  6. Va avertizez fiecare om sa isi puna in geamantan inbracaminte medicamentele bani si actele sa le ava pregatite ca tara noastra va trece printro perioada foarte grea sa ne rugam la maicuta domnului si bunul dumnezeu sa ne pazeseasca amin

    RăspundețiȘtergere
  7. Veniți în Sud-Est, este puțin mai bine
    Doamne ajuta la toata lumea

    RăspundețiȘtergere