joi, 5 iulie 2018

LUNA APOCALIPTICĂ !!!


                                              5 Iulie 2018,ora 16,10 !

                                         Dragii mei,

În aceasta după amiaza,in timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune ceva despre Luna de pe Cer.
Glasul spunea asa:

                   "Vino si vezi Luna !

Dar a fost intrebat de un alt glas:

                  Despre ce vorbesti ? 
Iar raspunsul a fost asa:

                 Vorbeam de Luna Apocaliptică !
Si iarasi intreaba:

                      În ce fază vorbim de Luna Apocaliptica ? 
          Si i se raspunde :

                Urmeaza Luna Apocaliptica!"
    
                                     

                                 Imagini pentru LUNA DE PE CER.


Prieteni dragi, cum se va manifesta LUNA APOCALIPTICA si ce efecte va avea asupra omenirii,eu nu cunosc.
Am scris adeseori despre ASTRUL ceresc LUNA.
Dar ce va urma acum, avand in vedere si celelalte articole, eu nu stiu.
Iata cateva dintre ele:

Dumnezeu există - Mărturii.: LUNA ROŞIE CA SÂNGELE, PE UN CER ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2015/04/luna-rosie-ca-sangele-pe-un-cer-negru.html
6 apr. 2015 - După auriul de Soare, din jurul LUNII sângerii foarte, a apărut un cerc verde crud, verde ca de ... Şi tot cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

luna sângerie într-un cerc de foc , si un ozn - Dumnezeu există - Mărturii.

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/luna-sangerie-intr-un-cerc-de-foc-si-un.html
20 iun. 2018 - În faţa Lunii sângerii care era total cuprinsa in Cercul ca de foc, a apărut un OZN .....Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai.

Dumnezeu există - Mărturii.: LUNA DE PE CER NEAGRA SI ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/2018/06/luna-de-pe-cer-neagra-si-subliniata.html
În aceasta seara ,in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor, vad in ... Sub Luna neagra o forta nevazuta subliniaza cu un fir de lumina alba, toata partea cu LUNA neagra;tot patratul cu Luna neagra. ... Publicat de Maria Ghiorghiu la 19:05 .... LUNA SÂNGERIE ÎNTR-UN CERC DE FOC , SI UN OZN

Iata si unul de doar o zi :

             DOUĂ LUNI (DOI AŞTRI ) PE CERUL ÎNORAT !


                     Noapte de 4 -5 Iulie 2018,ora 2,12 !

                                 Dragii mei,

În aceasta noapte in timp ce scriam aici pe Blog, desi eram cu ochii pe monitor,vad in spatele meu, de parca as fi avut un ochi la ceafa si-un altul in crestet,vad un Cer înorat ca de ploaie si furtuna, iar aici,in mijlocul Cerului negru s- ivit un ochi alba de lumina, un ochi oval.
Pe fondul acestui norisor alb,apar doi Astri; adica,doua Luni albe ca de zapada,Luni ce erau si ele acoperite partial de norii negri.
                                                         

                       Imagini pentru doua luni pe cer.

Doar cercul Lunilor se vedea clar,si erau de un alb orbitor de stralucitor.
Cele doua Luni erau in mijlolcul Boltii Ceresti asezate pe aceeasi linie ,la distanta de-o palma una de cealalta; aproape ca se lipisera una de alta.
Norii negri precum ar fi un fum dens si negru,veneau valuri,valuri dinspre rasarit.
Dragii mei,asa cum privim liber Luna de pe Cer,sa ne inchipuim ca langa ea,la distanta doar de-o palma,mai apare inca o LUNA de aceeasi dimensiune si de aceeasi culoare.
Totul a durat doar cateva secunde,după care a disparut.
Prieteni dragi,eu nu stiu ce inseamna aparitia acestor doi Astri unul langa altul,dar cu siguranta specialistii au o explicatie si sa speram ca va fi una de bun augur.
                                     Cu dragoste,Maria.

9 comentarii:

  1. Vai vine luna sangerie acum pe 27 iulie o sa vedeti luna însîngerată si oznuri..Se vorbeste in toata lumea despre asta.E breaking news.

    RăspundețiȘtergere
  2. A Tribute to Amethystium

    https://www.youtube.com/watch?v=U9jAIXJW_IA


    Karunesh Rare Heart Chakra Meditation Music

    https://www.youtube.com/watch?v=u-EB7Ox3wg4


    Karunesh - Desert Traveller

    https://www.youtube.com/watch?v=XrkRnHiG_l4

    RăspundețiȘtergere
  3. Mona, aceasta viata este aievea, este ca un vis. Noi suntem observatorii care privim la ecranul in care vedem ca se derlueaza filmul vietii si de multe ori nu ne dam seama ca ne identificam cu persoana din film, despre care credem ca este noi. Dar nu este asa! Nimic nu este real ci aievea, o proiectie pe ecran. Sa nu uitam ca suntem doar observatori iar in noi sta Forta Divina, care ne anima. Detaseaza-te de film, recunoaste si simte-ti adevarata ta natura care este una divina si nemuritoare, plina de iubire si invaluita in frumusetea perfectiunii dumnezeiesti care locuieste in noi.

    RăspundețiȘtergere
  4. 02:52, cei care au ajuns sa isi recunoasca adevarata natura divina nu pot fi pacaliti de astia. Cata vreme Dumnezeu locuieste in tine nu ai nevoie de cineva din exterior care se pretinde. Ba mai mult, il simti pe "fake-ul Iisus" ca Antihrist travestit, pentru ca emite altceva decat trebuie. Iar acest lucru nu-l poate ascunde de anumite persoane oricat s-ar stradui.
    Da, exista aceasta rasa care foloseste omul pentru a-i suge energia pentru ca energia supta de la om este hrana lor, de aceea nu vor ca noi sa cunoastem adevarul si sa fim liberi. Tin cu "dintii" de om si vorba ta "il cultiva" dupa nevoile lor. Insa noi trebuie sa oprim aceasta, noi avem nevoie sa ne trezim si sa ne eliberam din legatorile lor caci ei ne paraziteaza si ne iau energia prin emotiile pe care ni le provoaca cu buna stiinta. Ei au creat printre altele acest sistem care tine omul rob.

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma suflete dragi,ametítii astia vin pentru cei care prin tot felul de meditatii íncarligate le-o deschis borta timpului. Noi ce treaba avem cu ei? Asa cum vin,asa se vor duce. Fiind crestini,de ce sa avem teama,ma? Ei cu ai lor si noi cu al nostru llsus . Hristos,ce atata frica,ma? Pai pe mine dupa l4 ani de stat ín lad si m-o scor lisus,nu ma mai paste nici o frica mai dragilor. Nu í-as dori nimanui sa-si adu2 aminte de asa ceva. Mai bine stati ín bancile voastre si ascultati de proorocita,ca nu stiti mai multe ca ea. Fiiti cu minti ,ca nu stiti multe. Marioara surioara mea de suflet,multumesc.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu interpretez ca mai sunt două luni (ca timp) până ajungem in fața unei nenorociri care vine dinspre est ( Rusia ).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. conform viziunilor precedente profetite de Dumnezeu este adevarat ce sustii
      in septembrie este rupta a 6 pecete si a 7 pecete.eu am mai intrebat-o pe Doamna Maria vede ceva arsi de vii la sfarsitul anului acesta inceputul anului viitor.eu deja am avut o viziune.si era toamna sau primavara.o prietena arsa de vie.

      Ștergere
    2. La sfarsitul lui august va fi ceva grav in Romania.Asa mi sa spus in vis.Spunea ca e începutul apocalipsei in Romania la sfarsitul lui august.Iar despre Septembrie si eu am primit mai multe mesaje se va intampla ceva in Israel si in lume.ANUL ACESTA INCEPE APOCALIPSA,IMPLINIREA PROFETIILOR BIBLIEI.

      Ștergere
  7. Dupa ce bat labele donald cu vladimir,rusíi ne ocupa pana la . Santamarie.Introduceți comentariul dvs...

    RăspundețiȘtergere