vineri, 23 martie 2018

MOARTEA VINE DIN CER ! AVIOANE CARE ÎMPRASTIE OTRAVA !


                                                  22 Martie 2018,ora 23,45 !

                                                                   Dragii mei,

În aceasta noapte în timp ce scriam aici pe Blog, aud glas care spune asa:

             "Pentru toti ar fi o măsură !"

Clipă în care, desi eram cu ochii pe monitor vad inspre Sud,spre centru,vad un AVION mare la sol, un AVION cu motoarele pornite care avea patru dispozitive de imprastiat 

CHEMTRAILS.

                                                                             
Image result for AVIOANE CISTERNA CU OTRAVA

Image result for AVIOANE CARE IMPRASTIE OTRAVA IMAGINI


Din toate cele patru dispozitive a inceput a iesi un fum gros,un praf alb gros si dens.
Avionul era gata de actiune.
Glasul spunea din nou:

  "O măsură pentru toti !"

CHEMTRAILS - Otrava din aer - Manastirea AMD

manastirea-amd.ro/chemtrails-otrava-din-aer.html
Translate this page
Feb 17, 2017 - După ce s-a demonstrat că nu au nimic de a face cu dârele de condensare sau cu dârele provenite de la combustibilul avioanelor, subiectul a fost lăsat de o parte de către media oficială iar întrebările incomode nu au primit răspuns. În urma analizelor de laborator s-a dovedit că acesteavioane împrăștie ..

Iata dragilor ,cum moartea ne vine din Cer, prin acesti oameni care au hotarat soarta lumii ,otravindu-ne incetul cu incetul atat pe noi cat si roadele Pămantului.
Datoria mea fratilor, este de a informa ceea ce urmeaza a se intampla.
In rest,totul depinde de cei in drept ca sa verifice aceste Avioane atunci cand ,ele vor fi in actiune.
Pilotii sa fie trasi la raspundere ,pentru un posibil GENOCID ,deorece ,cu buna stiinta imprastie astfel de substante toxice,otravitoare pentru oameni si pentru agricultura.
                                    Cu dragoste,Maria.

VIDEO si FOTO. Un pilot care conduce AVIOANE CARE IMPRASTIE CHEMTRAILS a iesit public cu dezvaluiri INCENDIARE!

În cele din urmă, un pilot militar pașește înainte și vorbeste despre programul global extrem de distructiv, numit Chemtrail. Ceea ce urmează este un film care ne prezinta o poveste adevarata despre un pilot curajos, care a rupt rândurile cu colegii lui din programul chemtrail.
 
În acest sens el si-a riscat viața și viața familiei sale. Pe măsură ce ascultati această prezentare si cititi textul de de mai jos, trebuie avut în vedere faptul că substantele chimice sunt pulverizate 24/7 in întreaga lume cu consecințe teribile.
Pentru cei neinițiați în căile ingineriei atmosferice, chemtrails este o tehnică de geoeinginerie care este utilizată în mod sistematic de către armata SUA. Link-ul următor oferă o imagine de ansamblu excelentă asupra geoingineeriei/ fenomenul chemtrail, precum și o excepțională documentatie foto. La urma urmei, doar daca vad cu ochii lor… ajung cei mai mulți oameni sa creada!
Adevărul despre Chemtrails
Celor care piloteaza avioanele chemtrail, li se spune intodeauna de către superiorii lor, că acest program ilegal aflat în curs de desfășurare, se desfasoara in interesul securității naționale.
Veți observa că securitatea națională este strâmbă, deoarece toată intenția din spatele geoingineriei este pe cat de ghidata gresit, pe atat de inselatoare. Pulverizarea sistematică de aerosoli toxici în întreagul cer al lumii nu are nimic de a face cu „securitatea națională”. Cei care cred aberatiile oficialilor, fie au fost spălati pe creier, fie au fost mituiti să creadă o astfel de agendă absurdă și fără sens.
Aesta este exact motivul pentru care aceasta dezvaluire fara precedent este atât de importanta. Niciodata cineva direct implicat cu pilotarea avioanelor chemtrail nu a iesit public. Nu numai faptul ca „Blue Jay 1”, așa cum este cunoscut, a iesit public, el dezvaluie intreaga OPERATIUNE INDIGO SKYFOLD. Acest act unic  de identificare a numelui a ceea ce este probabil cel mai distructiv programul de guvernare din istorie, este extrem de critic.
DE CE?
Pentru că acum grupuri de avocati anti-geoinginerie s-au adunat pentru a lovi în propriile lor națiuni și guverne. Cum, la urma urmei, ar putea oficialii guvernamentali și lideri politici de la fiecare nivel – federal, de stat, județ și oraș – să fie atât de nestiutori despre un program masiv de pulverizare care se întâmplă pe cer chiar deasupra lor ?! Este posibil ca cei responsabili sa continue să prezinte o asa ignoranță sau indiferență și să scape cu asta?
De aceea, această dezvoltare critica este atât de mare! Într-adevăr foarte mare! Este ceea ce ne-am asteptat cu totii, și totuși atât de puțini înteleg cu adevarat cum sta treaba. Motiv pentru care acest mesaj special, trebuie să fie prezentat publicului larg. Deoarece la sfarsitul zilei – in fiecare zi – fiecare fiinta umana de pe fiecare continent va detesta de fapt două lucruri despre chemtrails:
I. Chemtrails transforma zilele însorite în zile noroase si reci. Nimenui nu-i place să vadă zilele insorite cu cer senin schimbat după câteva ore de chemtrail.  Este cineva care preferă zilele noroase umede celor insorite? Cu siguranță oamenii din Florida si California doresc distracție în soare! La fel restul SUA cat si restul lumii.
II. Chemtrails conține un amestec de substanțe toxico-chimice și compuși toxici cum ar fi săruri de bariu, oxid de aluminiu, stronțiu, mercur printre multe altele care ajung direct pe Pamant. Mixul chemtrail de toxine lasă inevitabil reziduri asupra terenurilor agricole, pădurilor, lacurilor, iazurilor, peluzelor și grădinilor. Cum poate cineva opri substanțele chimice nocive de a intra in casa cuiva, in automobile, cladirile de birouri si mall-uri? Cine vrea vreodată sa bea bere cu chemtrail?!
Geoingineria s-a dovedit – fără echivoc – a fi extrem de dăunătoare atat pentru sănătatea umana cat și a mediului planetar. În ceea ce privește efectele negative asupra sănătății, link-ul de mai jos oferă un rezumat excelent.
CHEMTRAIL SYNDROME: A Global Pandemic Of Epic Proportions
 
 
 
  
  
Mai jos este un video cu oameni de stiinta, medici și piloți care spun adevărul despre „chemtrails.” Este o problemă foarte serioasă, care este de multe ori ridiculizata și aruncata în domeniul conspirației.
Screen Shot 2015-02-04 at 5.05.02 PM
Textul in engleza din videoul de mai sus, cu declaratiile pilotului, le puteti citi mai departe pe: lupuldacicblogg.wordpress.com
Urmariti va rog si:

79 de comentarii:

  1. Pai ei (cei puternici) cu neamurile lor, nu respira acelasi aer? Nu mananca si ei produse otravite? Nu va speriati aveti credinta,iubire si fapte placute lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exista o importanta categorie de "tefelisti rezistenti" care se inchina zeului Stiinta, acestia cred ca vaccinurile sunt bune, E-urile sunt inofensive, chemtrails=fake news(stiri false).
      Credinciosii ar fi in opinia lor niste superstitiosi retrograzi vrednici de moarte, responsabili de cruciade, nazism, comunism, inchisori secrete, etc.
      Eu nu am crezut ca exista chemtrails pana nu am filmat un avion de la Valcea la Bucuresti, atat de lunga si persistenta era dara !
      Toata copilaria am urmarit avioane, si acum vad multe, totusi nu toate sunt la fel. E evident ca darele care formeza nori persistenti sunt ceva ciudat si nou.
      Explicatia oficiala e ca incearca sa combata incalzirea globala, dar sunt dispersate si noaptea sau cand e cerul noros.
      Ramane doar explicatia cu HAARP(comunicatii, control meteo) si programarea epidemiilor concomitent cu dictatura vaccinarilor (chiar si pentru adulti).
      Industria farmaceutica e foarte puternica si ofera guvernului un instrument de control la cel mai intim nivel, inclusiv prin injectarea de nanoparticule(vezi hexavalent(6)) si construirea unei baze de date cu toti cetatenii(inclusiv ADN pentru clonare, daca e nevoie ...).

      Ștergere
  2. Pai sa mergem sa intrebam autoritatile! Sa vedem ce zic ei,e adevarat?Cum ,pe deoparte ne sanctioneaza UE pentru ca avem aerul poluat, iar pe celalalta parte, ei ,sau cine stie cine,ne polueaza,ne otravesc?!Care-i atunci adevarul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim 02:39 care autorități,ai impresia că autoritîțile nu știu?Aceste probleme se discută într-un cerc restrîns in CSAT și nu participă decît cei,care au certificat ORNIS.Cei de la NATO sunt inițiatorii acestui GENOCID pe care il fac de mult timp și pe teritoriul altor țări.Avind în vedere că în colonia România,Constituția a fost modificată în secret și acum NATO are control total asupra spațiului nostru aerian,ne putem aștepta la orice.România nu mai e de mult un stat suveran,așa cum scria in Constituție cu cîțiva ani în urmă,motiv pentru care nu mai avem nimic de spus și acum alții decid pentru noi.Se pare că românilor le place acest lucru din moment ce unii îi ridică în slăvi pe americani.DS

      Ștergere
    2. ADEVARUL, nu-l vom putea afla vreodata, si in nici un caz de la autorități !!!

      Ștergere
  3. Răspunsuri

    1. Anonim23 martie 2018, 04:31

      Daca taceai,filozof rămâneai !
      Corect : GENOCID !!!

      Ștergere
    2. Poate e din cauza vitezei si neatentiei. Pe tastatura litera T e destul de aproape de litera D ...

      Ștergere
    3. GENOCID ! Nu Genocit !!! Corect scris este GENOCID asa cum am scris in articol !

      Ștergere
    4. Anonim 23 martie 2018, 14:28
      Ai dreptate ! Poate e din cauza vitezei ... si eu mai gresesc uneori ... Literele T si D sint apropiate pe tastatura calculatorului. Problema e ca nu mai poti sa modifici ceva sau sa corectezi vreo greseala ...

      Ștergere
    5. 14:28Multumesc frumos ca a-ti incercat sa aplanati o situatie putin penibila ptr mine(cred ca 4:31dim,oboseala,neatentia,am gresit o litera).
      DOAMNA MARIA a avut dreptate:"Daca taceai,filozof ramaneai"
      in cazul meu .

      Ștergere
    6. 14:27 chiar trebuia sa mai adaugi si acea zicala cu filozoful? Si tu ai mai gresit!

      Ștergere
    7. Chiar de foarte multe ori.

      Ștergere
    8. A ți se scrie legat analfabetule fanatic religios, de ce sunteți ma așa inculți și nu va place cartea ?

      Ștergere
  4. Se imprastie cu chemtrails de vreo 20 de ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am si criticat pe aici dar acum spun sincere felicitari pt ca aveti curajul sa vorbiti despre genocidul chemtrails pe care guvernantii nostri se fac ca nu il vad, niste tradatori de tara

      Ștergere
    2. Daca ar fi adevarat chiar crezi ca maimutele astea care ne conduc ar avea puterea sa faca ceva? Nu fac eu autostrazi dar sa se impotriveasca deciziilor oculte ale nu stiu cui!

      Ștergere
  5. Doamna Maria, daca tot ne ajua extraterestri, in aceasa situatie de ce nu intervin??!!. Noi cu totii cunoastem ce se intimpla dar din nu stiu ce motive , nu-i putem opri.Oare ce ne lipseste !!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Extraterestri nu intervin,pentru ca sunt de partea satanei si nu au nici un interes sa ne ajute,cum ne mint de-atata timp.

      Ștergere
    2. 07:14, nu ai de unde sa sti cand intervin. La cate chemtrailsuri sunt pe cer, probabil umanitatea era deja terminata de mult timp.

      Ștergere
  6. Asa este este adevarat ,asta vara m-am uitat pe cerul Timisoarei care era brazdat de tot felul de dungi de nu se mai vedea cerul si stiind de existenta acestui lucru am confruntat cu saitul mentionat de dumneavoastra pe care il aveam salvat mai demult din alta parte si nu corespundea cu aglomeratia de pe cer....din pacate multi cunosc treaba asta dar o ignora sa cum am facut si eu pana acum

    RăspundețiȘtergere
  7. Protestam pentru tot felul de lucruri,dar asistam pasivi la acest genocid.Mai mult,daca spui ceva,oamenii sunt sceptici si vorbesc de teoria conspiratiei.Apoi se mira ca se imbolnavesc si umplu spitalele.

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamna Maria spune la pedalionul bisericii ca vom piri de otrava.
    Ce se mai poate spune doamna Maria decat atat
    Nu iar mai rabda Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului.
    Vorbeam cu fratele meu care este la Braila la ei ninge si fulgera tuna iar zapada este portocalie si la Tulcea la fel.
    Doamna Maria oare ce ne mai asteapta? Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa ne aiba in paza sa.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am mai vorbit despre chemtrails
    Multi nu cred si zic rizind esti sarit din minti cind aud despee aceasta
    Nimeni nu poate ca sa-i opreasca nici macar duhurile de la care promesti informati

    RăspundețiȘtergere
  10. Vorbiti cu cei de la "rezist" sa faca o demonstratie contra otravirii poate se rezolva ceva

    RăspundețiȘtergere
  11. Si in tarile occidentale se imprastie asa ceva,nu stiu in SUA cum e,poate stie cineva...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 14:35 DA se imprastie LA GREU,de foarte multi ani se practica aceasta "politica".Populatia e disperata ,imbolnavita,au facut si fac manifestatii,investigatii la nivelul lor:fara nici un rezultat.Probabil aceasta "politica""este in agenda acelora in functii foarte inalte(deasupra presedintelui care nici el nu e de acord).

      Ștergere
  12. Sa se consemneze!
    http://mariaghiorghiu.blogspot.ro/2018/03/un-pod-sau-o-strada-asfaltata-va-ceda.html
    S-a adeverit!
    https://www.digi24.ro/stiri/externe/sua/sua-pasarela-de-sute-de-tone-prabusita-peste-o-autostrada-cu-sanse-benzi-895956

    RăspundețiȘtergere
  13. S-ar putea sa fie o incercare nerecunoscuta de protectie pentru cresterea radiatiilor ultraviolete sau altele, date de gazele sau slabirea polilor magnetici ai Pamintului,deci reducerea stratului de ozon-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. Cred ca postare a NORI NEGRI APOCALIPTICI AU LEGATURA CU ACEASTA POSTARE CU ACESTE AVIOANE SINUCUGASE.

    RăspundețiȘtergere
  15. Cine permite la noi asa ceva cand efectele acestora si ale traiului prost se vad in spitalele de oncologie care sunt pline pana la refuz . ?
    Inainte erau bolile de articulatii, reumatismul, cate un junghi , acum totul duce la cancer . Cum asa , de la ce au explodat leucemiile , cancerele de colon, de san, de pancreas ?

    ,,Civilizatia'', este raspunsul - copiatul standardelor din occident a dus la degradarea vietii , la moartea pe patul de spital in chinuri groaznice .
    Intrebati orice neurolog si va spune ca are pacienti tineri , de 27 de ani , cu AVC, in timp ce acum 30, 40 de ani erau pensionarii, oamenii in varsta .
    Cineva pe site tot elogia alimentatia vegetariana , dar cu ploi acide , poluare , toxicitate atmosferica , tratamente ce se dau plantelor ca sa nu fie atacate de gandaci si rozatoare , nu vi se pare o teorie depasita ?
    Intregul sistem de trai este haotic, stresant, fara directi raspunzatori de starea de sanatate a acestui popor , unde se ajunge , in ce directie, despre ce nivel vom mai vorbi peste 10-20 de ani ?
    Companii, ministere, lanturi alimentare ne omoara zilnic cu stiinta si fara stiinta , astfel incat acest pamant sa devina o groapa de gunoi locuita de zombie .
    Totul este futil, comercial, de prisos , de la ce consumam pana la ce traim zilnic .
    Intram seara pe usa sleiti , la dormitoare , straini de cei de langa noi , suntem niste roboti care calculam ziua de maine inainte ca ea sa inceapa si asta pentru ca nu mai avem timp pentru a visa, a citi, a sta in liniste , a ne bucura de natura .
    Am ajuns sa nu mai vedem decat gura de metrou si statia de tramvai , sa dam zeci de mesaje si sa ne prabusim cand nu mai putem .
    In plus cei care guverneaza haosul, ne omoara incet , pe tacute asa cum se pricep ei mai bine .
    Generatia mea mai traieste din amintiri , dar copiii nostri in ce se vor ancora?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Perfecta dreptate aveti,si eu am acelasi observatii, fiti linistit,ca nu mai merge mult asa,si eu cred ca un razboi va pune capat lucrurilor acestora,intotdeauna asa a fost,si in trecuturi mai indepartate!

      Ștergere
    2. Da,societatea actuala este astfel alcatuita,incat sa nu mai avem timp de contemplare,regasirea linistii sufletesti,seninatate,bucurie si conexiunea cu natura.Capitalismul salbatic in care traim are un singur ''zeu'': profitul.Cat mai mare,cu orice pret,resursa umana nu conteaza,toti suntem supusi unui stres continuu,iar daca unii clacheaza,sunt urgent inlocuiti,fara remuscari,cu ''carne de tun proaspata'',pardon,alti angajati...An.17.05,ai ''radiografiat'' perfect starea lumii in care traim ( cel putin,aici,in Romania,dar cred ca si ''afara''e cam la fel )...P.S. Nu stiu cati din generatia mea mai apuca pensia,deja unii cunoscuti de-ai mei au murit ( infarct si cancer,majoritatea ),intre 32 si 47 de ani...

      Ștergere
    3. Aveti dreptate, 17:05 si 22:14 !!!!! Numai un razboi ne poate scapa de criminalii odiosi care conduc aceasta planeta....

      Ștergere
    4. Si inca ceva,am gasit si o metoda supravietuire:nu mai cumpar toate prostiile noi,ce apar pe piata,un aparat electronic mai vechi,si acum e mai bun,decit unul nou,si mai ales nu ma bag in banci, pt.bani,ca sa le cumpar!Pe vremea lui raposatul,aveai ceva,dupa ce adunai banii pentru el!Lumea,mai ales tineretul,este atras mult,de aceste produse,incerc sa traiesc modest,ma gindesc ca cindva,pe vremuri,nici n-aveam ce minca!erau goale magazin ele! Daca noi, nu le-am cumpara produsele, care sint foarte slabe calitativ,nu numai la electronice ma gindesc,s-ar gindi de doua ori,cum sa fabrice pe piata ceva!Iar medicamentele,cum spunea cineva aici,se vind angro intr-adevar in ziua de azi,e o adevarata afacere farmaciile ca si casele de pariuri si salile de joc,unde iar tineretul este atras.Deci medicamente nu iau,decit chiar la nevoie,daca o iei, cum vezi la tv,cind ai intr-adevar nevoie,nu-si mai fac efectul!E greu aceasta supravietuire in lumea asta haotica,dar cu efort este posibil.Eu nu odata spuneam; aici pe blog,ca lumea alearga, dar nu prea stie incotro!Sa vedeti acum,daca se incaleste, lumea izbucneste in primavara,iar incepe cursa de alergat, pina la finele anului,noroc intr-un fel,cu iarna asta,ca oamenii mai stau linistiti, si pentru mine,ca si pentru natura,e chiar bine ca s-a prelungit atit,se gindesc de doua ori,sa faca ceva,din lipsa baniilor,sint mai cu bagare de seama iarna,de aceea ati vazut protestele sint iarna.Eu nici nu cred,ca vor fii probleme mari, in mijlocul verii; si revolutia aceea,daca se va intimpla,va fii tot iarna!

      Ștergere
    5. 00:12 aiiii! Nu e asa, razboaiele sunt ale lor, ale astora care conduc planeta. Un razboi nu are cum sa te scape de ei, din contra ii intareste. Tu nu sti ca exact aceste razboaie ei le stabilesc??? Offf...
      Omul se poate scapa de ei prin ce are in interiorul sau. Acolo exista o fortza nebanuita care ar aduce eliberarea noastra si a planetei.
      Hai sa nu le mai facem jocul si sa spargem sistemul cu care ne-au inrobit! Aveti curajul? Nu-i greu deloc. Ei exista pentru ca noi facem actiuni de cand ne trezim petru ei, adica ne integram cuminti in sistem. Pai sa nu mai facem asa, orice ar presupune asta. Sa vezi atunci blocaje in sistemul lor de subjugare... cu cine sa-si mai faca jocurile? Va intreb din nou, aveti curajul?

      Ștergere
  16. Care este scopul acestor chemtrails?

    Dar oare care ar fi scopurile acestor şpreieri? Scopurile pot fi multe…începînd de la unele benigne (nu prea îmi vine nici unul în minte) pînă la unele absolut malefice. Nu ştiu de ce dar cele malefice îmi par mult mai credibile. Aceste scopuri ar putea fi îmbunătăţirea propagării undelor radio în scopuri militare, „orbirea” radarului inamicului, modificarea vremii, provocarea de cutremure sau alte dezastre naturale în conjuncţie cu sisteme cu flux electromagnetic dirijat gen HAARP, „vaccinarea” populatiei fără consimţămîntul acesteia, controlul populaţiei prin îmbolnăvire, controlul mental al populaţiei şi în final depopularea. Din moment ce mai toată lumea a observat că aceste chemtrails sînt cu atit mai frecvente cu cît zona respectivă este mai populată este normal să tragem concluzia că aceste chemtrails au legătura mai degrabă cu oamenii decît cu tehnologii militare sau de modificare a vremii.

    Dar evident pot avea şi scopuri multiple. Ca să înţelegeţi mai bine, elitele lucrează întotdeauna pe mai multe planuri. În primul şi în primul rînd de ce a fost introdus telefonul mobil pentru populaţia de rînd? Gadget satanic de care sînt dependenţi 99% din oameni la ora actuală? Cei care dorm pe ei vor spune că a fost introdus pentru binele omenirii, ca sîntem mai evoluaţi, mai eficienţi, mai productivi cu telefonul mobil, etc, etc. Cei care au şi un pic de înclinaţie către teoriile conspirative vor recunoaşte şi faptul că au fost introduse pentru a putea fi urmariţi mai uşor….Nici 1% din populaţie nu este însă conştientă de faptul că principalul scop al telefonului mobil a foat acela de a ne prăji creierul. De a provoca tumori cerebrale. Oare întîmplator s-au ales frecvenţele cel mai nocive pentru creierul uman 900-1800 MHz? Adică acelea folosite şi de cuptoarele cu microunde? Nicidecum. Sigur…faptul ca principalul scop al telefonului mobil este acela de a-ţi prăji creierul nu anulează celelalte scopuri. Într-adevăr sîntem oarecum mai eficienţi cu telefoane mobile. Doar că eficienţi în beneficiul elitelor şi în detrimentul nostru. Şi cel puţin pînă apare tumoarea cerebrală sîntem urmariţi 100% 24/7/365. Acum înţelegeţi sper că şi în cazul chemtrails este la fel…Scopul cel mai malefic este de fapt scopul primordial…restul sînt scopuri secundare. Doar că trebuie sa fii „nebun” în privinţa conspiraţiilor încît sa ajungi sa înţelegi şi scopul cel mai malefic.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cei mai mulţi oameni pur si simplu refuză să creadă că cineva poate fi atît de ticălos încît să ucidă în masă zeci de mii de oameni şi să îmbolnăvească grav alte cîteva milioane. Cei care dorm pe ei vor zice că nu sînt decît nişte benigne dîre de condensare formate din cristale de gheaţă. Cei care sînt doar semi-treji vor spune că sînt chestii militare….au legătură cu modificarea vremii, etc. Dar pe unde apar chemtrails lasă în urma lor boală şi moarte! Trebuie să ne trezim o dată la realitate fraţilor! Aveţi impresia că boala este naturală? Nicidecum. Este 100% artificială! Vă simţiţi rău şi daţi vina pe vreme, pe frig, pe „curent”, pe genele moştenite de la părinţi, pe ce aţi măncat, pe ce aţi băut? Nu o mai daţi! Ridicaţi privirea spre cer şi observaţi care este cauza problemelor voastre! Pînă la urma principalul scop al chemtrails rămîne depopularea. Cine nu moare din prima va îngroşa în schimb buzunarul gros al marilor companii farmaceutice. Şi pînă la urma tot va muri înainte de vreme. Şi uite aşa elitele împuşcă din nou doi (sau mai mulţi) iepuri dintr-un foc.

    Probabil aţi observat că în ultimii trei ani au apărut o sumedenie de reclame la televizor la medicamente şi fel de fel de suplimente alimentare destinate unei mari diversităţi de probleme de sănătate. Aspenter pentru a preveni riscul infarctului miocardic acut, laxative pentru cei care suferă de constipaţie, suplimente cu melatonină pentru cei care suferă de insomnie, Magne B6 sau mai ştiu eu ce pentru cei care suferă de palpitaţii, şamd. Dar de unde or şti ei ce probleme de sănătate are populaţia? Poate din dosarul electronic de sănătate…dar nu asta este explicaţia pentru că cei mai mulţi oameni nu dau imediat fuga la doctor la orice stare de constipaţie sau insomnie moderată sau pentru nişte palpitaţii la inimă trecătoare. De obicei omul ajunge la doctor abia cînd starea sa este gravă! În acest caz nu ne rămîne decît să tragem concluzia că cei care propun „soluţiile” la diverse probleme de sănătate sînt aceiaşi cu cei care creează aceste probleme de sănătate!

    RăspundețiȘtergere
  18. Ce conţin aceste chemtrails?

    Este destul de greu de răspuns la această întrebare…puţine laboratoare independente au dotările necesare pentru a face analize ale calităţii aerului în urma „dîrelor morţii”. Totuşi se pare că principalul ingredient al acestora ar fi aluminiul. Chipurile pentru a reflecta lumina soarelui şi a ne proteja în acest fel de încălzirea globala. Care încălzire globală este în mod evident un mit. De asemenea analizele de calitate a aerului făcute de laboratoare independente după activitaţi masive de şpreiere au indicat niveluri crescute de bariu, thoriu, cadmiu, nichel, arsen, plumb şi multe altele. Să luăm de asemenea în considerare şi faptul că aceste şpreieri se fac probabil cu substanţe aflate sub formă de nanoparticule…care nanoparticule sînt mult mai greu sau imposibil de detectat prin metode de laborator obişnuite. Deci posibil ca aceste chemtrails să conţină şi alte otravuri care încă nu au fost puse în evidenţă. Uneori putem presupune că aceste chemtrails conţin anumite substanţe toxice şi numai după efectele pe care le au asupra organismului uman. Sigur că este o dovadă indirectă, circumstanţială dar în lipsa probelor de laborator concrete trebuie să ne mulţumim şi cu acestea. Şi apoi eu oricum nu cred în coincidenţe..

    Ar merita să amintim pe scurt aici şi despre toxicitatea mercurului…deşi despre acest subiect s-ar putea scrie cărţi întregi. Mercurul este una din substanţele cele mai toxice cunoscute de om. Distruge orice celulă vie care se atinge de el. Şi cu toate aceastea în trecut s-a folosit în medicină pentru tratarea sifilisului. S-a folosit în plombele dentare. În Marea Britanie încă se foloseşte. Se folosea în termometrele şi tensiometrele medicale. Vaccinurile sînt pline de mercur. Credeţi că este o greşeală? O coincidenţă? Eu nu cred. Aveţi idee în spitale cîte termometre şi tensiometre cu mercur se spărgeau lunar? Termometrul parca chiar te invita să îl spargi pentru că trebuia „scuturat”. De cîte ori nu i-o fi scăpat termometrul din mînă doctorului sau asistentei? Şi situaţia e cu atît mai cinică cu cît în spitale se găsesc oameni bolnavi…adică nu doar bolnav ci şi intoxicat cu mercur. Puteţi citi pe internet marturii ale unora care aveau toate simptomele din lume. Doctorii nu le gaseau niciodata nici o boala şi puneau mereu diagnosticul de „tulburare anxioasă” şi prescriau medicamente psihiatrice. După ce respectivii şi-au scos plombele cu amalgam (mercur) şi au urmat un tratament de detoxifiere şi-au putut în sfîrşit regăsi sănătatea mult rîvnită.

    RăspundețiȘtergere
  19. Fenomenul chemtrails s-a dezvoltat gradual. La început se făcea cîte o singură şpreiere de test o dată la un an…apoi în anul următor 5-6 pe an…apoi peste cinci ani cîte 3-4 pe lună…şi uite aşa s-a ajuns în situaţia din ziua de azi cînd deasupra marilor oraşe vedem cîte 20-30 de dîre pe zi! Dacă schimbarea ar fi apărut brusc mulţi oameni s-ar fi prins…dar ei au început cu paşi mărunţi…şi încet încet au ajuns unde au vrut…ba chiar mai mult au reuşit să îi convingă pe oameni că cerul a arătat la fel ca acum de cînd există avioane. Mai aveau puţin şi convingeau populaţia că aşa arăta şi pe vremea lui Burebista. Parte din această manevră de convingere a populaţiei că aşa arată cerul de cînd există avion este şi editarea tuturor filmelor vechi şi introducerea de „chemtrails” pe cer în acestea. Mare mi-a fost şi mie surpriza să mă uit la acele filme vechi din anii ’50, ’60 şi ’70 şi să descopăr că cerul este plin de chemtrails. În aceste condiţii probabil că unii şi-au zis…”uite dom’le că erau şi în anii ’50..deci totul este o teorie a conspiraţiei”. Nici măcar nu este nevoie să judeci la modul conştient acest lucru. Proabil că în cazul multor oameni care nu acordă o atenţie deosebită modului cum arată cerul ci preferă să se concentreze asupra acţiunii filmului, aceste detalii se imprimă direct în subcoştient. Ştiu precis că tatăl meu este unul din ei…este convins că pe vremea cînd era el copil existau dire din astea groase şi persistente care brazdau cerul. Dar eu îmi aduc aminte bine. Pe vremea cînd eram eu copil nu existau. Deci nu aveau cum să existe nici pe vremea cînd era tatăl meu copil.

    Eu personal am văzut prima dîră de tip chemtrail, din viaţa mea, în primăvara anului 1993. Ideea este că am văzut-o după trecerea avionului şi chiar mă miram ce anume putuse să lase o astfel de dîră pe cer. Logica îmi spunea că nu poate fi decît un avion…dar cum nu mai văzusem niciodată o astfel de dîră tot eram bulversat. Chiar îmi aduceam aminte de explicaţiile pe care mi le dădea tatăl meu, cu zece ani înainte de această întîmplare, cu privire la formarea dîrelor de condensare. Taica-meu îmi explicase corect formarea dîrelor de condensare…exact aşa cum am explicat şi eu la începutul acestui articol. Cu toate acestea ceea ce vedeam eu nu părea a fi dîră de condensare. Pînă la urmă am dat uitării întîmplarea…cu atît mai mult cu cît în anii următori am început să văd mai des astfel de dîre, apoi şi mai des…tot mai des. Am aflat ulterior, de pe internet, prin 2008 despre realitatea chemtrails. Şi în sfîrşit am avut o explicaţie pentru faptul că la un anumit moment dat în viaţa mea am început să văd nişte dîre lăsate de avioane care nu păreau a fi dîre normale de condensare.

    RăspundețiȘtergere
  20. La început chemtrails era un fenomen rar, se făceau primele teste, se verifica dacă populaţia îşi dă seama de ce se întîmpla dacă există reacţii, etc. Ulterior a devenit din ce în ce mai frecvent acest fenomen. În cele din urma a atras şi atenţia celor care de obicei nu sînt atenţi la cum arată cerul. Mulţi au remarcat dîrele morţii după 2000. E şi normal că după 2000 erau deja mult mai intense.

    La noi în ţară au început să apară mai des chemtrails după ce am fost acceptaţi in NATO (2004). Apoi şi mai des după ce am aderat la UE (2007). Iar din 2013 încoace parcă au turbat. Se dă cu chemtrails mai abitir ca niciodată. În concluzie se pare că avem de-a face cu un fenomen vechi de aproximativ două decenii.
    Care sînt efectele chemtrails asupra sănătăţii umane?

    În general cei care sînt afectaţi de chemtrails (de fapt cu toţii sîntem doar că unii în masură mai mare şi alţii în măsură mai mică) se plîng de următoarele simptome:

    – dureri de cap

    – confuzie mentală

    – oboseală

    – nivel de energie scăzut

    – sistem imunitar slăbit

    – senzaţie de dezorientare

    – probleme de atenţie sau concentrare

    – sinuzită

    – iritaţii ale pielii

    – dureri articulare

    – dureri musculare

    – astm (dificultăţi respiratorii)

    – ameţeală

    – insomnie

    – tulburări de somn (somn cu întreruperi, somn superficial, etc)

    – pierderi de memorie

    – probleme ale vederii (vedere înceţoşată)

    – greaţă

    – probleme ale ficatului

    – probleme ale vezicii biliare

    – ţiuit în urechi

    – dureri ale cefei

    – mîncărime sau usturime în gît

    – alergii

    – simptome similare cu ale gripei

    – susceptibilitatea de a contracta răceli

    – slăbiciune generală

    – anxietate

    – ameţeală sau senzaţie de leşin

    – depresie

    – tuse

    – strănut

    – dificultăţi respiratorii (senzaţie de sufocare, de lipsă de aer)

    – furie, mînie, frustrare

    – constipaţie sau din contră diaree în cazul altora

    – boala Morgellons

    RăspundețiȘtergere
  21. Deci vedeţi că aceste chemtrails pot genera o multitudine de probleme de sănătate. Şi acestea nici macar nu sînt toate. Bariul produce scăderea nivelului de potasiu din organism la om şi la mamifere, ducînd în acest fel la fibrilaţii şi atacuri de cord. De altfel bariul a fost folosit dintoteauna la animalele de laborator pentru a induce artificial infarctul miocardic. Nano-particulele de aluminiu din chemtrails slabesc pereţii arteriali provocînd în acest fel anevrisme şi accidente vasculare. Multe din componentele chemtrails suprimă sistemul imunitar, iar un sistem imunitar suprimat pe termen lung duce la un singur rezultat. Cancer. În plus de asta există nenumărate studii care leagă acumulările de aluminiu în organism de boli neurodegenerative cum ar fi Alzheimer, Parkinson, scleroza multiplă, etc.

    De fapt şi de drept boala este rezultatul acumulării toxinelor în organism. Aşa a fost de cînd lumea şi pămîntul. Otrava este unica cauză reală a tot ceea ce înseamnă boală. Fie că ne place să credem sau nu acesta este purul adevăr. Oragnismul are într-adevăr destul de multe metode a elimina toxinele. Şi aceste metode în principiu ar face faţă dacă nu am fi realmente bombaradaţi cu otravă la ora actuală. Principalele căi naturale de eliminare a toxinelor sînt tractul digestiv (defecaţie) şi rinichii (urină). Cînd doar acestea nu mai fac faţă intervin şi altele: transpiraţia, respiraţia, saliva, secreţiile nazale şi din urechi, pielea, etc.

    Şi cînd nici căile de eliminare de mai sus nu mai fac faţă toxinele încep să se acumuleze. Şi atunci apare boala. Oricare ar fi aceea. Diabet sau artrită, insuficienţă cardiacă sau boli de ficat, boli de rinichi sau altele. Important este faptul că toxinele din organism au un efect cumulativ…adică boala este posibil să apară la un interval de ani după ce organismul a luat primul contact cu respectivele toxine.

    RăspundețiȘtergere
  22. Desigur că există multe alte persoane care şi-au dedicat viaţa studierii acestor chemtrails, dar mai sus i-am amintit doar pe primii care au tras semnalul de alarmă.
    Cînd apar agenţi plătiţi să răspîndească dezinformare şi încep cu insultele lor, gen habar nu aveţi de fizică, mai mergeţi pe la şcoală, ce ştiţi voi despre aviaţie, etc eu unul mă revolt peste măsură. Adică ei vor să anuleze munca de 10-15 ani a celor care şi-au dedicat viaţa studierii dîrelor morţii. Şi într-o oarecare măsură reuşesc pentru că mulţi oameni sînt încă naivi. Şi în plus de asta oamenii nu doresc să afle adevarul. Preferă să fie minţiţi frumos. Cei care deţin puterea ne ţin în mod intenţionat prizonieri într-o închisoare invizibilă. Nu doar din punct de vedere financiar. Nu doar din punct de vedere legislativ. Ci şi din punct de vedere medical dacă doriţi. Sîntem prizonierii bolilor! Sîntem dependenţi de medicamentele lor otravitoare. Şi tot din această cauză avem o speranţă de viaţă foarte redusă. Ce înseamnă 70 de ani? Destul de puţin. Dar ce zic eu 70? Se pare că speranţa de viaţă în ţările dezvoltate este chiar mai redusă de atît, ceva de genul a 65 de ani la barbaţi. Sau poate statisticile nici măcar nu sînt reale. Putem şti noi sigur? Oricum ideea este că speranţa de viaţă continuă să scada şi dacă vom fi otrăviţi în continuare în acelaşi ritm cred că în maxim 15-20 de ani speranţa de viaţă ar putea scădea către 40 de ani. Este strigător la cer ceea ce se întîmpla .

    RăspundețiȘtergere
  23. Cei care au studiat fenomenul chemtrails consideră că există o listă lungă de agenți chimici, bacterii și alte substanțe dăunătoare în acestea, dintre care câteva ar fi:

    Dibrometan: un aditiv de carburant, interzis încă din 1948 şi un insecticid cancerigen cu un uşor miros de cloroform. Ajuns în organism, acesta poate provoca stări de depresie sau afectează sistemul nervos central. E considerat un produs foarte iritant pentru căile respiratorii.

    Pseudomonas aeruginosa: e o bacterie ce se găsește în gunoi și în pământ și chiar în apă, de aceea se consideră o posibilă contaminare a acestor medii din cauza chemtrails. Ajunsă în organism aceasta afectează buna funcționare a sistemului imunitar și poate produce deteriorări țesuturilor.

    Enterobacteriacee: cuprinde E. coli şi Salmonella, care provoacă intoxicațiile alimentare. ”Cel mai interesant din familia enterobacteriilor este tipul Klebsiella, a cărei specie este responsabilă de infecţiile pulmonare.”

    Serratia marcescens: este un microb periculos despre care se crede că ar cauza boli grave ca pneumonia, meningita și endocardita bacteriană.

    Bariu: ”sărurile solubile de bariu, un metal prezent în sol, sunt toxice pentru mamifere. Ele sunt absorbite rapid de sistemul gastrointestinal şi se depun pe muşchi, plămâni şi în oase.”

    Aluminiul: se pare că și el se numără printre particulele găsite în depunerile lăsate de chemtrails. În unele zone s-a semnalat prezența lui în apa de la robinet, ca urmare a folosirii sulfatului de aluminiu în stațiile de epurare.

    RăspundețiȘtergere
  24. Aceste arme chimice cu efect intarziat sunt atacuri bioteroriste ce se desfasoara pe intreg globul. In cadrul brevetelor lui Bernard Eastlung se mentioneaza ca este posibila dispersarea bariului in straturile superioare ale atmosferei si se specifica faptul ca aceasta este de natura sa mareasca foarte mult conductivitatea, favorizand in felul acesta declansarea anumitor fenomene de rezonanta ce permit folosirea sistemelor secrete de tip HAARP. (cutremurele localitatea Izvoare-Galati)

    Doar una dintre substantele chimice pulverizate abundent in chemtrails, aluminiu, provoaca tot felul de probleme de sanatate. Substanta chimica ataca in primul rand sistemul nervos, provocand tulburari de somn, nervozitate, instabilitate emotionala, pierderi de memorie, dureri de cap, etc. Daca deodorantele si antiperspirantele pe baza de aluminiu nu sunt indicate a fi folosite, cum pot oare aceste chemtrails sa nu ne afecteze? Expunerea prelungita la aluminiu poate provoca :degenerarea creierului, anemie, probleme digestive, insuficienta renala, probleme de vorbire, dureri musculare, scade densitatea oaselor. impiedica asimilarea calciului.

    Bariul este de asemenea un produs chimic ce a fost gasit in zonele puternic pulverizate. Prezenta acestuia in organism, chiar si in cantitati infime pot duce la varsaturi, dureri adbominale si diaree apoasa. Un alt element cu care suntem otraviti este strontiu-90. Acest compus chimic este utilizat in producerea tuburilor electronice, pentru tratarea anumitor boli de ochi si in industrie. In cazul in care este inhalat se vadizolva pe suprafata plamanilor ajungand astfel in sange . Astfel poate reduce numarul de celule rosii din organismcauzand oboseala excesiva si o rezistenta scazuta impotriva bolilor.

    Una din metodele de lupta impotriva efectelor nocive este adoptarea unei alimentatii naturale si sanatoase. Este foarte important ceea ce consumam. Sa nu uitam ca reclamele ce ne indeamna sa consumam hrana oferita de corporatii este un alt mod de manipulare iar reultatele sunt aceleasi. Alimentele trebuie procurate de la surse de incredere si daca este posibil sa fie cat mai naturale.

    Pentru a putea beneficia de un efect purificator cat mai eficient este bine sa urmărim să folosim în alimentatia noastra urmatoarele legume : Ovazul , Andivele , Ridichea neagra, Fasolea verde, Morcovul, Sfecla rosie, Telina, Sparanghelul, Ceapa, Usturoiul, Castravetele, Salata, Patrunjelul. Cele mai indicate fructe cu efecte depurative sunt: Pepenele verde, Piersicile, Lamaile, Portocalele, Grapefruitul si Ananasul.

    Chemtrails-urile sunt folosite de catre elite in diverse scopuri malefice: acela de a ne imbolnavi, de a ne slabi sistemul imunitar, de a ne manipula psihicul si vointa; acela de a realiza diverse experiente biologice si chimice asupra mediului inconjurator si mai ales asupra oamenilor; acela de a-i impiedica pe oameni sa-si atinga potentialul lor divin si sa-si dezvolte capacitatile, inzestrarile, talentul si aptitudinile; acela de a controla coridoarele aeriene si ionosfera; acela de a controla climatul, viata vegetala si animala de pe Pamant, si tot ceea ce poate fi folosit ca hrana.

    În conformitate cu numeroase dovezi incontestabile, s-a observat că afecţiunile prezentate în lista ce urmează, indiferent de grupa de vârstă a populaţiei, sunt cauzate, în mod direct sau indirect, de un amestec de săruri de bariu, alte produse chimice, cum ar fi fibrele de polimer (toate acestea intrând în alcătuirea dârelor morţii – chemtrails-uri) şi, totodată, de emiterea în atmosferă a unor unde radio perturbatoare cu ajutorul unor tipuri de arme electromagnetice şi scalare. Se înţelege de la sine că persoanele în vârstă sau bolnave şi copiii mici sunt cei mai vulnerabili.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt din Ardeal pot adopta o alimentatie autohtona sanatoasa specifica zonei?!

      Ștergere
  25. Si in Cehia a avut loc o explozie, la o fabrica,la un rezervor,unde din pacate au pierit si 5 romani care lucrau acolo.

    RăspundețiȘtergere
  26. Iată simptomele care au fost observate:

    1) Sângerări ale nasului şi ale plămânilor. Apar în mai multe rapoarte ale unor adăposturi pentru persoane în vârstă. Aceste simptome pot fi atribuite direct aerosolilor atmosferici pulverizaţi prin intermediul dârelor morţii – chemtrails-uri);

    2) Astm şi alergii: numărul din ce în ce mai mare de tineri care utilizează inhalatoare este neliniştitor.

    Mulţi prezintă diverse iritaţii datorită tuturor acestor agenţi toxici;

    3) Aspergiloză bronho-pulmonară alergică (ABPA) (ciuperci microscopice la nivelul plămânilor la copiii mici);

    4) Gripă, bronşită şi pneumonie (acestea au proporţii endemice, medicii au constatat că pacienţii lor au nevoie de mai multe săptămâni pentru a-şi reveni şi se plâng de ineficienţa antibioticelor);

    5) Simptome respiratorii superioare, inclusiv sindromul de blocare pulmonară (PDS) la nou-născuţi, copii mici şi chiar la adulţi, moartea infantilă bruscă (SIDS) şi înmulţirea rapoartelor despre moartea bruscă a unor atleţi (acestea sunt atribuite, conform buletinelor de ştiri, particulelor prezente în aer sau poluării);

    6) Febra sau transpiraţiile nocturne;

    7) Decesele datorate fungusului negru, mucegaiului negru sau roşu de pe recoltele agricole (numeroşi fermieri raportând schimbări notabile ale pH-ului solului şi al apei), din clădiri (inclusiv şcoli) şi din sistemele de ventilaţie;

    8) Simptome asemănătoare artritei şi dureri musculare;

    9) Tulburări gastrointestinale;

    10) Infecţii ale vezicii urinare (inclusiv enurezis, nu numai la copiii mici, ci şi la adulţi);

    11) Oboseală extremă sau cronică;

    12) Pierdere bruscă a auzului; acufene (senzaţii auditive sub formă de zgomote şi vâjâituri în urechi, fără vreun stimul extern), ameţeală (stare resimţită de persoane din ce în ce mai numeroase, imediat înainte sau după o furtună sau o modificare rapidă de temperatură);

    13) Vedere înceţoşată, ticuri nervoase în urma expunerii la aerul exterior;

    14) Piele uscată şi buze crăpate, erupţii cutanate, răni şi infecţii fungice, îmbătrânirea pielii;

    15) La femei: sângerare menstruală dureroasă şi prelungită;

    16) Confuzie şi îngreunarea proceselor mentale; gândurile sau sentimentele par a fi înceţoşate;

    17) Probleme imunitare (lupus, tiroidă, boala Crohn şi boala Addison, fibromialgie, borelioza Lyme, artrită şi reumatisme).

    Analize biologice şi chimice ale efectelor lor extrem de dăunătoare

    Putem obţine noi înşine eşantioane ale substanţelor care intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri), cum ar fi bariul sau alte elemente menţionate, procurându-ne un filtru HEPA pe care îl vom expune la aerul ambiant timp de câteva zile.

    (Filtrele HEPA sunt filtre de foarte mare eficienţă, realizate dintr-un mediu filtrant din hârtie de microfibră de sticlă, hidrofugă, tratată fungicid şi bactericid, ce nu conţine celuloză. Sunt utilizate pentru filtrarea particulelor extrem de fine, submicronice, aflate în suspensie în aer, ceaţă, viruşi, aerosoli radioactivi etc., pentru medii care necesită o foarte înaltă puritate a aerului.

    1 – Dibrometan: interzis în 1984 de EPA (Environment Protection Agency, Agenţia de Protecţie a Mediului), EDB (C2H4Br2) este un aditiv de carburant (JP-8 este un carburant de propulsie pe care îl utilizează avioanele) şi un insecticid cancerigen cu un uşor miros de cloroform. Se susţine că este asemănător iodurii de argint care, în trecut, a fost folosită pentru „însămânţarea“ norilor şi modificarea climei. Odată absorbit în trup, dibrometanul poate provoca depresie sau afectarea gravă a sistemului nervos central şi de asemenea edem pulmonar, care este o acumulare de lichid în plămâni.

    Simptomele edemului pulmonar includ anxietatea, dificultăţile respiratorii şi tusea. Produsul este extrem de iritant pentru mucoase şi pentru căile respiratorii.

    RăspundețiȘtergere
  27. 2 – Pseudomonas aeruginosa: aceste bacterii comune au capacitatea de a cauza maladii la oameni. Ele se pot adapta şi prolifera în diferite medii naturale, inclusiv cel al oamenilor. Le găsim chiar şi în pământ (aceasta sugerând contaminarea solului cu substanţe provenite din dârele morţii (chemtrails-uri)). Este surprinzător că, în zilele noastre, ele sunt fabricate, în diferite scopuri, de către companii cum ar fi PathoGenesis. Tulpini ale acestei bacterii au fost descoperite în apa potabilă şi în spitale. Odată inhalată de o persoană deja vulnerabilă (care suferă de fibroză chistică, spre exemplu), se formează ciorchini de vâscozitate numiţi bio-filme, care obstrucţionează măsurile naturale de apărare ale sistemului imunitar.

    Bacteria poate transfera orizontal, altfel spus între specii, informaţia genetică la gazdă, prin intermediul transducţiei şi al conjugării. Conjugarea implică introducerea de către bacterii a unui plasmid într-o celulă-gazdă, care îl primeşte şi îi fabrică, de fapt, o parte din propriul său ADN. Transducţia este asemănătoare, dar, în locul introducerii unui plasmid de către bacterii în interiorul gazdei, în acest caz este vorba de introducerea unor bacteriofagi (viruşi) care conţin o parte din ADN-ul bacteriilor originale şi pe care îl implantează în ADN-ul gazdei.

    Odată ce infecţiile sunt instalate în trup, Pseudomonas aeruginosa produce un număr de proteine toxice care nu numai că provoacă daune ţesuturilor, dar de asemenea interferează şi cu mecanismele sistemelor de apărare imunitară.

    3 – Pseudomonas fluorescens: o altă tulpină de Pseudomonas regăsită cel mai adesea în sol şi pe plante. La plante, ele produc antibiotice care le protejează de infecţii fungice şi bacteriene.

    4 – Enterobacteriacee: includ E. coli şi salmonele care sunt marii vinovaţi pentru intoxicaţiile alimentare. Cel mai semnificativ din familia enterobacteriaceelor este tipul klebsiella, care este responsabil de anumite infecţii pulmonare. În Quebec au fost raportate de mai mulţi ani, ici şi colo, apariţii bruşte de infecţii cu E. coli şi salmonele, fără să se poată preciza cauza acestora, sau sursa, în afara unei lipse de igienă sau a unei filtrări neadecvate a apei potabile. Şi astfel dosarul a fost clasat şi aruncat la coş. Cauză naturală, zice-se!

    5 – Serratia marcescens: un microb patogen periculos care este considerat drept o cauză posibilă a unor maladii mortale cum ar fi pneumonia, meningita şi endocardita bacteriană. Există rapoarte făcute publice care semnalează că una dintre cele mai periculoase experienţe a fost pulverizarea de Serratia marcescens deasupra oraşului San Francisco. În zona golfului, au fost pulverizate chiar 5.000 particule/minut. Pe măsură ce se dezvoltă, aceşti microbi sunt uşor de reperat, datorită unei substanţe de culoare roşiatică pe care o produc. Deşi militarii nu au făcut niciodată multe studii după aceste experimente, statisticile rezultate în urma unora din aceste studii au arătat că aproape fiecare locuitor al oraşului a fost infectat cu acest organism experimental. Retrospectiv, acum că o parte din aceste informaţii sunt desecretizate, s-a demonstrat că, în perioadele care au urmat pulverizărilor, au fost raportate de 5-10 ori mai multe infecţii decât în mod normal. Serviciile secrete canadiene au publicat aceste informaţii privitoare la experienţele biologice din San Francisco din 1950 pe site-ul lor. Pe scurt, putem spune că armata a infectat în mod criminal cu Serratia marcescens populaţia oraşului San Francisco pentru a măsura, chipurile, eficacitatea unui atac bio-terorist. Ca urmare a acestei experienţe, s-a declanşat o epidemie de pneumonie şi a murit o persoană.

    Acest patogen bacteriologic este foarte rezistent la antibioticele utilizate în mod obişnuit. Pentru ca un antibiotic să poată distruge o bacterie sau să-i împiedice creşterea, trebuie ca el să poată penetra membrana acesteia, pentru a atinge bacilul. Acest proces este foarte dificil de realizat, datorită rezistenţei deosebite a microbului.

    RăspundețiȘtergere
  28. 6 – Streptomicine : streptomicetele sunt folosite pentru a produce majoritatea antibioticelor utilizate în medicina umană şi veterinară. Ele sunt utilizate, de asemenea, ca agenţi anti-parazitari în cazul ierbicidelor şi al imunosupresoarelor.

    7 – Enzime restrictive: folosite în laboratoare de cercetare pentru a tăia şi a recombina ADN-ul. O asemenea enzimă despică ADN-ul, creând o deschizătură care permite inserarea segmentelor dorite, înaintea recombinării finale.

    8 – Eritrocite: globule roşii umane. Au fost studiate la microscop eşantioane culese în exterior cu un filtru HEPA în regiunea Santa Fe, în New Mexico. În mai multe reprize, şi pe o perioadă care se întinde pe trei ani, Clifford Carnicom şi echipa sa au descoperit, cu consternare, globule roşii în eşantioanele culese. Cele mai bune analize, provenind din surse diferite, continuă să afirme că particulele biologice descoperite sunt chiar eritrocite.

    Refuzul Serviciului american de Protecţie a Mediului de a identifica anumite materiale fibroase şi biologice din eşantioane demonstrează clar că ei sunt la curent cu ce se petrece.

    9 – Alţi bacili, bacterii şi mucegaiuri toxice capabile să provoace maladii cardiace, encefalită, meningită, precum şi dificultăţi respiratorii şi maladii gastrointestinale acute.

    10 – BCTP uleios: aerosol lichid care seamănă la aspect cu laptele smântânit, considerat ca un decontaminant biologic.

    Aparent, el poate distruge bacilul cărbunelui, antraxul şi sporii acestuia. Este un antibiotic cu utilizări variate. Se afirmă că nu este dăunător pentru plante şi că are proprietăţi de insecticid. Dar pentru utilizarea internă în cazul oamenilor este recomandată o soluţie naturală… De teama unor atacuri biologice teroriste, este sigur că armata a vrut să facă încercări cu acest agent antibiotic şi decontaminant.

    Astfel, s-a pulverizat pur şi simplu o bacterie benignă în aer, într-o regiune dată, şi apoi a fost dispersat BCTP-ul pentru a se vedea câţi oameni ar fi fost afectaţi de bacteria în cauză.

    11 – Bariu: sărurile solubile de bariu sunt toxice pentru mamifere. Ele sunt absorbite rapid de sistemul gastrointestinal şi se depun în muşchi, în plămâni şi în oase. Comunitatea medicală nu oferă nicio informaţie asupra efectelor pe termen lung ale bariului în organismul uman.

    Programele au fost menţinute secrete chiar de către EPA (Agenţia de Protecţie a Mediului), care a ascuns agenţiilor de mediu calificate că aceste subproduse ale agenţilor biologici sunt nocive şi ilegale, sub pretextul confidenţialităţii informaţiilor.

    12 – Aluminiu sub diferite forme: este utilizat din plin ca reflector, conductor şi absorbant de umiditate. Făcând parte dintre particulele regăsite în mari proporţii în substanţele care intră în componenţa dârelor morţii (chemtrails-uri), vă oferim în articolul următor informaţii mai aprofundate pe tema efectelor sale secundare şi toxice la oameni şi la animale.

    Material preluat din cartea “Un genocid planetar” – zguduitorul secret dezvăluit al dârelor morţii (chemtrails-uri) pe care anumite avioane le fac să apară pe cer (spre a răspândi pe ascuns atât unele substanţe chimice ce sunt foarte toxice, cât şi bolile, epidemiile, suferinţa şi moartea)

    RăspundețiȘtergere
  29. Aceste experiemente fac parte din programul de “geoengineering” sau “Intunecarea Globala” un plan prin care marile puteri ale lumii doresc sa arunce particule fine in atmosfera care sa reflecte lumina solara. Nu vreau sa speculez cu lupta dintre intuneric si lumina… dar e destul de clar, nu ?

    Orice persoana ce incearca sa priveasca cu o mare atentie si luciditate la ceea se intampla in jurul sau, va observa la un moment dat ca ce ni se spune si ceea ce se vede la prima vedere nu este imaginea de ansamblu. Lucruri stranii se petrec iar descoperirea acestora este la indemana oricui. Adevarul este uneori prea socant pentru a fi acceptat de catre majoritatea oamenilor iar multe aspecte trec pe langa noi fara sa le acordam importanta cuvenita. In aceasta categorie se inscrie si fenomenul numit “chemtrails” sau darele mortii.

    RăspundețiȘtergere
  30. Postez un video scurt cu interviul lui Edward Griffin despre chemtrails . ,,Suprematia lumii va fi detinuta de cei care vor controla vremea ''. Ascultati:

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=L3dbBbtRamo

    RăspundețiȘtergere
  31. METODE DE PROTEJARE ÎMPOTRIVA EFECTELOR NOCIVE ALE DÎRELOR MORŢII (CHEMTRAILS-URI)

    Din cartea “Un genocid planetar”, capitolul 8

    1. Alimentaţie naturală, echilibrată şi sănătoasă

    2. Binecuvîntarea alimentelor

    3. Administrare de plante medicinale cu proprietăţi depurative şi imunostimulente (amestec de cîte 5 plante din fiecare categorie combinate în părţi egale)

    4. Administrare de băutura naturală preparată cu ajutorul ciupercii Kombucha

    4.Consumul drojdie de bere alimentara

    5. Consumul de produse apicole (polenul, propolisul şi lăptişorul de matcă)

    6.Consumul zilnic de fructe şi legume proaspete

    7. Consumul de cărbune vegetal

    8. Consumul de argilă

    9. Consumul zilnic de usturoi

    10. Utilizarea uleiului de pin şi a uleiului de brad

    11. Cura cu pastă din frunze de coriandru

    12. Băile calde cu efect purificator (sare de mare, sulfat de magneziu, ulei de bergamontă, ulei de mentă, ulei de roiniţă, ulei de camfor, pulbere din frunze de arin, ace de pin, pulberi din plante aromate: salvie, mentă, roiniţă, busuioc, isop, lavandă, iarba Sf.Ion, mătăciune)

    13. Utilizarea generatoarelor de ioni negativi

    14. Purificarea apei de băut, utilizarea apei distilate

    15. Acoperirea grădinilor de legume cu o folie trasnparentă la 1,5 m de sol şi udarea pămîntului cu apa din fîntîna proprie, cultivarea legumelor în sere şi utilizarea unui sistem autonom de irigaţii.


    https://sites.google.com/site/povestealuicorey/https-sites-google-com-site-chemtrailsdarelemortii-home/metode-protejare-impotriva-chemtrails

    RăspundețiȘtergere
  32. Detoxifierea de metale grele


    Din fericire pentru noi, natura ne oferă tot ceea ce avem nevoie, inclusiv metode de eliminare a metalelor grele din organism.


    Atenţie însă: ca orice tip de detoxifiere, este nevoie în primul rând să ne îndepărtăm de sursele de otravă. În cazul mercurului, trebuie îndepărte plombele cu amalgam dentar (care conţin 50% mercur lichid, bucăţi mici de argint sau alte metale precum cupru, staniu sau zinc). S-a calculate că în 7 ani, jumătate din mercurul din plombe se evaporă, iar din acesta 80% rămâne permanent în sistemul nervos. O plombă cântăreşte circa 0,5 până la 1 gram. Se consider că 1 mg de metil de mercur este mortal, deci 2 plombe ar fi suficient pentru a omorâ un om, dacă acea cantitate s-ar elimina instantaneu.


    CHLORELLA este un tip de alga verde care este cea mai eficientă pentru înlăturarea metalelor grele. Chlorella trebuie administrată pe parcursul a 4-6 săptămâni, începând cu o doză de 1 gram, crescând-o treptat până ajungem undeva la 4-6 grame (în funcţie de greutatea fiecăruia). Pe parcursul celor 4-6 săptămâni, cantitatea de neurotoxine care circulă în organism este redusă cu 90%.

    Dr. Dietrich Klinghardt, recomandă ca detoxifierea cu Chlorella să fie însoţită cu tinctură de CORIANDRU şi/sau LEURDĂ. El ne aduce aminte că daunele provocate de metalele grele se fac simţite şi în metabolismul acizilor graşi, iar prin administrarea de uleiuri şi grăsimi de un anumit tip, este posibilă repararea sistemului nervos, astfel încât şansele de afecţiuni neurologice scad considerabil. Tincturile se administrează de 2 ori pe zi, câte aprox. 10 picături.


    Deoarece 60% din creier constă în grăsimi şi acizi graşi, este important ca în timpul unei astfel de detoxifieri să introducem în organism astfel de substanţe. Ele sunt o component importantă a creierului, şi elimină daunele provocate de mercur, deoarece acesta are o afinitate pentru grăsimi, dizolvându-le. Atunci când există o intoxicaţie cu mercur, din organism sunt sustraţi mai ales acizii graşi Omega-6.


    Există două categorii de acizi graşi care ne pot fi de folos într-o asemenea situaţie, OMEGA 6 şi OMEGA 3, . Omega 6 poate fi luat din uleiul de floarea soarelui, iar Omega 3 din uleiul de in (presate la rece!). De asemenea, uleiul de cânepă conţine toţi acizii graşi esenţiali. Dr. Shlomo Yehuda recomandă administrarea acestor 2 grupe principale de uleiuri într-un raport de 4 : 1 (4 părţi Omega 6 şi o parte de Omega 3). Dacă optaţi pentru administrarea de capsule, se ia câte o capsulă de 1-3 ori pe zi.

    O etapă importantă, şi în acelaşi timp problematică, este faptul că în procesul de detoxifiere şi eliminare al metalelor grele, infecţiile din organism încep să se “trezească”. În aceste momente, mulţi pacienţi sau terapeuţi întră în panică, surprinşi fiind de acele simptome, şi întreprind alte acţiuni terapeutice, în loc să meargă până la capăt pe drumul ales. În timpul unei cure de detoxifiere a metalelor grele, infecţiile cornice (pe care aproape toţi le avem) încep să devină vizibile. Problemele cu rinichii, bacteriile, fungiile, ectoplasmele, trebuie luate în considerare în această fază a acţiunilor terapeutice. Adeseori, aceste detoxifieri se manifestă prin: vedere înceţoşată, dureri de cap, dureri de rinichi, diaree, oboseală cronică, dureri musculare, dureri generalizate, afecţiunea de care suferise anterior pacientul pare a se înrăutăţi brusc.


    Partea bună a acestor simptome este că ele ne confirmă faptul că eliminăm metalele grele din corp. Deci pasul următor este tratarea acestor infecţii, lucru destul de simplu, deoarece infecţiile, în lipsa metalelor grele, răspund pozitiv la metodele terapeutice biologice. Ori, fără eliminarea metalelor grele, aceste infecţii nu pot fi eficient combătute.

    RăspundețiȘtergere
  33. La fel si cu gazele de sist producatoare de cutremure , Romania e pe lista tarilor NATO , deci suntem expusi tuturor experimentelor.

    RăspundețiȘtergere
  34. De la cine ia ordine sa ne otraveasca care personaje da ordine sa ne reduca lumea

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cum de la cine???? Oculta mondiala care conduce lumea dupa bunul plac....va amintiti de madam christine lagarde????? Ea e una dintre ei...ea a afirmat ca "batranii traiesc prea mult si este un risc pt. economia globala, trebuie facut ceva" uitand ca si ea e batrana rau si ca nu ar trebui sa ajunga zilele pensionarii....

      Ștergere

  35. Si la Pitesti si in alte orase a nins amestecat cu un praf galben. Primul strat de zapada e galben.Nu o fi ceea ce spuneti?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este nisip saharian care da culoare zapezii, au anuntat despre acest fenomen.

      Ștergere
    2. Anonim 21:37 dacă e nisip atunci cum îți explici că în borcanul în care au luat zăpadă pt laborator ,nisipul sa depus pe fundul borcanului dar apa era colorată ? NISIPUL COLOREAZĂ APA ?????

      Ștergere
    3. 23:03, depinde cu ce vine insotit acesta nisip, am inteles ca e vorba de praf. Sa asteptam analizele de laborator.
      Specialiştii Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Galaţi au prelevat, vineri, mai multe probe de zăpadă colorată pentru a analiza compoziţia şi a vedea dacă există metale în suspensie sau se detectează un PH negativ, a declarat şefa secţiei de laborator din cadrul instituţiei, Mioriţa Arfire.

      Ea a menţionat că APM Galaţi va reveni cu rezultatul analizelor de laborator şi că în niciun astfel de caz anterior (valuri de praf saharian ce au mai traversat ţara noastră în ultimii doi ani) nu s-au detectat indici periculoşi sănătăţii.

      ‘Am recoltat probe de zăpadă din trei puncte de prelevare, le avem în lucru şi urmează să avem nişte informaţii. Au mai fost şi alte dăţi astfel de fenomene. Noi am cerut şi de la agenţii economici să ne trimită datele de monitorizare şi alte informaţii, preventiv, ca să ne convingem că este strict de la norul de praf saharian’, a spus Mioriţa Arfire.

      Gălăţenii care au ieşit, vineri, din case, au constatat că zăpada are o nuanţă colorată, roz sau portocalie, o situaţie rar întâlnită. ‘Mi se pare mie sau zăpada e colorată?’, este întrebarea postată pe Facebook de mai mulţi gălăţeni. Fenomenul este determinat de un ciclon care aduce în ţară praf saharian din Africa, au explicat, încă de joi, specialiştii ANM.

      Ștergere
    4. Informatia am luat-o de aici:

      http://radioiasi.ro/stiri/regional/update-apm-galati-zapada-colorata-nu-provine-dintr-o-poluare-atmosferica/

      Ștergere
    5. Este posibil ca praful saharian sa aiba in compozitie carbon de natura organica si de acolo sa fie culoarea galbena sau roz ce a fost observata.

      Ștergere
  36. Totul este otrăvit .Dumnezeu ne iubește,nu ne lasă.Se miră cei care fac lucrurile astea de ce nu mai murim:vedeți ce mult ne iubește Dumnezeu!Duhul Sfânt ne apără.Sfânta Cruce făcută peste tot ce mâncăm și bem ne apără.De asemenea Sfântul Trup și Sânge al Mântuitorului!(Spicuiri din mesaje ale Sfintilor către credinciosii ortodocși într-o biserică din România)

    RăspundețiȘtergere
  37. Mare scandal si la straini cu compania care-l manevreaza pe 'Sfintul' Feisbuc cel Malefic prin vinzarea datelor personale si folosirea lor in PROPAGANDA MINCIUNII servita celor NAIVI -craciun

    RăspundețiȘtergere
  38. poate e momentul sa inscrieti blogul pe zelist, sa vedem cate vizite aveti
    https://www.zelist.ro/bloguri.html

    RăspundețiȘtergere
  39. Generalul Strainu vorbea de o dereglare si a activitatii soarelui in ultimii 30 de ani care da variati de radiatii dar si climatice de incalzire pe Pamint-craciun

    RăspundețiȘtergere
  40. Adevarul e ca in cele mai multe zile din an ( indiferent de anotimp ),cerul are o culoare alburie,alb-cenusie sau uneori un albastru-gri.Nici macar in zilele insorite din perioada calda din an nu mai exista acea culoare albastra intensa a cerului,pe care unii dintre noi o stiam din copilarie...Imi place sa observ cerul,si imi amintesc de faptul ca si asta-vara,chiar in zile ''senine'',cerul avea o culoare preponderent albastru-cenusiu.Inca ceva observat mai ales in ultimii doi ani si ceva : zborul pasarilor,atunci cand sunt in stoluri mai numeroase,e tot mai haotic,mai agitat,iar uneori se izbesc,pur si simplu,de acoperisuri,pereti de cladiri inalte,scot tipete foarte ascutite,par speriate,dezorientate...Avand in vedere sensibilitatea deosebita a acestor fapturi,cred ca ceva chiar se intampla,ceva le tulbura in mod deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  41. Omega 3 din in e un precursor ce se asimileaza in cantitate rezonabila doar de femei dar foarte mica de barbati si deloc de copii-craciun

    RăspundețiȘtergere
  42. EDTA produs natural canadian existent la marile magazine naturiste si in Romania, bun pentru eliminarea metalelor grele fiind un chelator-craciun

    RăspundețiȘtergere
  43. moartea vine din mandria unora care vor sa demonstreze ca-l POT AJUNGE IN STIINTA PE DUMNEZEU BA CHIAR IL POT INTRECE-DAR PRIN RAUTATEA SPECIFICA VRAJMASULUI-nerecunoscand ca EL este creatorul a toate ajungand sa se autodistruga pe ei si semenii lor-si asa DUMNEZEU II LASA IN GRIJA CELUI RAU DOAR ISI VOR RECUNOASTE NEPUTINTELE

    RăspundețiȘtergere
  44. Nisipul saharian-unde a fost fund de mare contine mult fosfor ramas din schelete- cadavrele marine.Deci este benefic pentru ca e un ingrasamint foarte bun pentru terenurile agricole inclusiv la 10 000km in bazinul amazonului din America de Sud,unde ajunge fertilizind zona.Cum ar spune moldovenii' bogdaproste'= sa fie primit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  45. Pt Craciun http://www.alegesanatos.ro/ingrediente/edta-180/

    RăspundețiȘtergere
  46. In prospectul de la pastile orale EDTA scrie ca se recomanda impreuna cu suplimente de minerale pentru a preintimpina demineralizarea corpului,dar il recomanda pentru eliminarea metalelor grele ;mercur ,cadmiu,aluminiu si mai ales plumb si a colesterolului-deci ateroscleroza.Eu l-am luat avind stenturi care au tendinta de a se infunda mai des-dar nu stiam ca e la categoria E-uri.Americanii il folosesc sub forma de perfuzie,este ieftin si reduce colesterol-ateroscleroza in tot corpul si elimina operatii scumpe.Pastilele orale de la noi au o asimilare de pina la 8 la suta,deci mai slaba.Testele americanilor mentioneaza crestere flux sanguin carotide cu 30 la suta si a distantei de mers cu 86 la suta dupa tratament de 6 lunisi alte zeci de avantaje, mult mai ieftin ca operatiile sau alte produse similare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  47. A nu se confunda fiind diferite ,praful rosu saharian cu cel alb al avioanelor-craciun

    RăspundețiȘtergere
  48. pt 2 martie 14:35-americanii isi otravesc semenii introducand in apa potabila subst chimice -baiatului unei prietene din SUA i-a cazut parul la 12 ani complet, a baut apa la scoala-s-au facut analize si s-a constatat ca erau saruri de arseniu si altele in proportii f mari

    RăspundețiȘtergere
  49. https://cunostinta.wordpress.com/2012/05/12/chimicale/

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu mai vorbiți prostii.as electrician pe aeroportul Orly(Paris).Sute de avioane vad pe zi.

    RăspundețiȘtergere
  51. În Georgia,SUA, orașul cu cel mai mare aeroport are cei mai mulți contaminați

    RăspundețiȘtergere