sâmbătă, 3 martie 2018

FRICA DE CUTREMURE ! UN NOU LANŢ DE CUTREMURE ???!


                                      3 Martie 2018,ora 5,13 dimineata !   

                                                                    Dragi mei,

În aceasta dimineata m-a trezit un glas care ,spune asa:

                         "Frica îi este de rusine
                      si de Cutremure în lanţ !"                       


                         Image result for SEISMOGRAF.

Dragii mei,oare sa avem parte de un lanţ de Cutremure?
Oare cum putem interpreta aceste Mesaj?
Sa ne rugam la Bunul Dumnezeu si la Maica Domnului ca sa ne păzeasca de CUTREMURE si sa ne apere de tot răul si de tot necazul.
Astept cu drag si Comentariile voastre.
                                      Cu dragoste,Maria.

25 de comentarii:

  1. E un proverb;Frica pazeste via sau bostanaria.As spune ca nu e intodeauna un lucru bun,dar citeodata da.

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ii este frica de rusine si de cutremure in lant inseamna ca nu are legatura cu cutremute de pamint.probabil la cutremure care ar produce rusine.la nivel politic sau religios

    RăspundețiȘtergere
  3. Iar incep cutremurele in Galati ...

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe o pagina de fb. Am vazut un commento, din partea unui preot la adresa parintelui Arsenie Bocca, adica là picturile per care le-a facut la Draganescu, "ca acele picturile lea facut dupa imaginea Sa adica Arsenie Bocca" dar oare acel preot care critica a incercat vreodata sa picteze ??, El stie ca o persoana care picteze are nevoie de un model pt a face un nas o ureche, sau un ochi sau o pozitie a personajului , deci vedeti il critica pe parintele Arsenie , deci vorbeste rau de toti cei ce nu sint de acord cu ei, adica si de Maria, Ei cred ca fiind cu BIBLIA in mina , sint drepti, nu toti cei ce tin o biblie in mina , respecta ceea ce Este scris, daca ar di asa, si ar respecta cuvintul lui ISUS, nu ar trebui ca sa fie Toti atit de bogati, vile, Masini, afaceri, iar in jurul lor orfani si batrini mor de foame, pentru multi din biserica, profetii s-au terminat cu 2000 de ani in urma, deci dupa ei, de cind Isus s-a inaltat la Cer a uitat de noi, nu ne trimite mesaje, nu sint profeti, nu sint mistici, nu sint miracole, pt ei nu Dumnezeu Este acolo in Cer si nu stie ce facem noi. Deci daca Dumnezeu nu colaboreaza cu noi, atunci si noi sa nu mai mergem la biserica, sa nu mai dam Bani la popi, pt ca ei nu cred in nimic, ei spun ca nu va fi sfirsitul ( sfirsitul inseamna , sfirsitul lumei in destrabalare , si un inceput nou cu CRISTOS), deci si traiesc farà frica de Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acel preot are dreptate. Pictura de la Draganescu este in totalitate laica, avand multe elemene care nu au ce cauta acolo. Si da, chipl lui Isus e intotdeauna pictat ca Arsenie Boca. Evident ca nu aveti de unde sa stiti, dar pictura bisericeasca nu se face oricum; exista niste canoane vechi si foarte stricte despre fiecare imagine care se picteaza, inclusiv culoarea hainelor personajului pictat, pozitia, etc. Fiecare element este detaliat in carti specializate. La noi este urmat in special Dionisie din Furna (Erminia picturii bizantine). Figurile sfintilor NU se fac precum o fotografie, pictorul picteaza o figura stilizata, care nu are nimic comun cu eventualul model. Chiar fetele ctitorilor de biserici si de manastiri nu sunt pictate chiar asa cum arata. Argumentele pe care le aduceti in apararea par. Arsenie Boca arata clar ca nu aveti idee de pictura bisericeasca si de canoanele ei. Nu era obligatoriu sa stiti dar era bine totusi sa va informati inainte a a-l acuza pe acel preot. Mi-ar placea sa stiu cine este.Are dreptate si ma bucur ca in sfarsit cineva a spus ce este cu acele picturi care sunt socante

      Ștergere
    2. De ce in picturi "sfintii" sint reprezentati cu aura in jurul capului? Nu cumva,initial,aura era reprezentarea dispozitivului pentru respirat folosit de ET care au trait printre oameni si chiar au facut copii cu fiicele omului? Pictorii de biserici sint platiti sa faca ceva la comanda,dupa cum doreste cel care da banii,Arsenie Boca a fost platit? De ce spunea Arsenie Boca ca nu e din aceasta lume,era si el contactat de ET?

      Ștergere
    3. Orice pictor bisericesc adevarat, se roaga lui Dumnezeu inainte de a incepe sa picteze ca sa-i arate cum sa zugraveasca/picteze chipul unui sfant pe care nu l-a vazut in viata. Invidia preotilor care nu au reusit sa ajunga nici macar la gleznele Pr. Arsenie Boca, rabufneste prin critici de tot felul. Ar fi mai bine pentru ei sa se roage si sa se straduiasca ca sa ajunga din urma pe acest sfant trimis in mijlocul romanilor. Este usor sa copiezi si sa faci in biserica chipurile zugravite de altii inaintea ta, dar sa pictezi dupa propriile indemnuri venite de la Dumnezeu este o mare incercare si putini au puterea sa-si asume acest lucru. Acel preot care il critica pe Sf. Pr. Arsenie Boca ar trebuie sa stie ca daca pictura nu a fost insuflata de la Dumnezeu se va risipi iar daca de la Dumnezeu este va dainui. Preot fiind, trebuie sa fie un exemplu si sa lase judecata sa fie a lui Dumnezeu nu a lui personala. Uite asa reusesc preotii sa-si atraga dispretul crestinilor si reusesc sa-i indeparteze pe acestia de biserica. Romanii il au in suflet pe Sf. Pr. Arsenie si nu va putea un preot (fara har) sa le stearga acest lucru din inima si din sufletul lor.

      Ștergere
    4. Unii preoti s-au facut prieteni cu necuratul si-i ataca si-i hulesc pe toti cei care-i indeamna pe oameni spre Dumnezeu. Oare cum vor sta acesti preoti in fata lui Dumnezeu cand isi vor vedea faptele si vor fi judecati pentru ce au facut, ei fiind cei prin care vine ispita. Un preot trebuie sa fie un model de credinta, iubire si comportament si trebuie sa cantareasca cuvintele pe care le spun fiindca in biserici si in manastiri sunt ascultati de oameni. Domnul Iisus Hristos ar spune despre asemenea preoti care judeca pe sluga lui Dumnezeu ca "Mai bine ar fi fost pentru el sa nu se fi nascut".

      Ștergere
    5. Anonim 00:01 acel preot este un NIMENI pe lângă părintele Arsenie Boca !!!! Părintele a salvat de la moarte f.f.mulți oameni,a făcut nenumărate minuni ....asta arată că nu ai citit nimic în legătură cu părintele Arsenie Boca dar te grăbești să-i dai dreptate măruntului de preot!!! Se întâmpla pe timpul lui Ceaușescu se întâmplă și acum. Probabil dna Maria nu o să mi publice comentariu

      Ștergere
    6. 06:12, ceea ce este in jurul capului la anumite persoane se numeste nimb. Este de culoarea aurului, pentru ca exact asa arata si este vizibil de catre cei care au capacitati in jurul capului celor care au ajuns la un anumit nivel spiritual. Nu are legatura cu nici un dispozitiv. Si in ziua de azi exista persoane care au acest nimb. Este foarte frumos, auriu.

      Ștergere
    7. 07.45 Adevar ai spus,nu prea colaboreaza "sfintii" cu noi,nici nu prea au cum,pt.ca biserica crestina are dreptate,nu exista nimic dupa moarte,raiul si iadul sint goale pina la judecata de apoi si nici "sfintii" nu fac exceptie,desii biserica le plimba moastele.

      Ștergere
    8. tu ala cu commento, daca ii vrei in pom, la propiu continua cu italienizarea lb romane, te rog !

      Ștergere
    9. An.7:30,7:45 sunt total de accord cu cele scrise de voi!cu siguranta cei ce scriu-critica pe Sf.Pr.Arsenie Boca sunt preoti de mir invidiosi.

      Ștergere
    10. 17.50 Nimb sau aura e tot aia si nu o au doar unele persoane,ci toti oamenii(daca tot admitem ca exista),dar nu toti o vad.Chiar nu crezi ca ET au vizitat pamintul,ca nu puteau respira in atmosfera noastra si ca au impresionat puternic omenirea?(cel putin asta,de fapt ei ne-au adus aici)

      Ștergere
    11. 05:12, vorbeam in cazul in care ea are culoarea aurie. In ortodoxie poarta numele de nimb.
      Da, toata lumea are aura, dar depinde cum arata, ce culori sunt prezente...
      Caci stim prea bine, culorile pot fi si murdare, iar atunci este vorba de o persoana decazuta spiritual.
      Daca vrei sa studiezi despre ET cel mai bine sa stim adevarul despre cine sunt En.ki/En.lil/Annu.

      Ștergere
  5. YOUTUBE
    La visione del Purgatorio di Renato Baron.

    RăspundețiȘtergere
  6. Femeie la ce ajută toate câte comunici la lume...
    Ajută la dezvoltare?
    Ajutã la întãrire ?
    Ajutã la reeducare?
    Ajutã la ceva bun și util ?
    Despre acest Dumnezeu care există și marturiile tale Femeie,vai și amar va fi...împreună cu toți care îți urmează...normal ca se v-a întâmpla tot ce spui,că este plănuit testat și pus în practică de forțe malefice în chip omenesc...Pe alocuri în toatã lumea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim4 martie 2018, 02:00
      Intreaba pe DUMNEZEU si pe MAICUTA DOMNULUI ! Iti vor raspunde cu siguranta ! Daca te deranjeaza ceea ce citesti pe acest BLOG, cine te obliga ca sa-l mai accesezi? Multe lucruri nu ne sunt utile in aceasta viata,si totusi ni le dorim si le folosim. Cei care citesc BLOGUL LUI DUMNEZEU,nu mie imi urmeaza! Ci ei urmeaza CUVANTULUI LUI IISUS HRISTOS ! Eu sunt un om obismnuit prin care ,graieste DUHUL SFANT !
      Cauta te rog ceea ce ti se pare util pentru sufletul tau si lasa-.ne pe noi in inima CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

      Ștergere
    2. 16:41, iar faci pe sefa?
      Iti promovai blogul pe diferite bloguri/ siteuri etc. si invitati pe toata lumea. Asta e raspuns:"cine te obliga ca sa ( o fi vorba de "casa"?!) sa-l mai accesezi"? Mergi pe blogul "tristar77" sa iei lectii de iubire fata de aproapele tau! Niciodata gazda blogului nu s-a comportat mizerabil cum te comporti tu cu cititorii pro sau contra mesajelor ei! Pentru toti are acelasi raspuns plin de IUBIRE! Nu se simte falsitatea etc.etc. asa cum se simte la tine. Rusine!

      Ștergere
    3. Ai vazut vreun indemn rau pe acest blog?. Daca indeamna la credinta, iubire si la rugaciune te deranjeaza?. De ce te exprimi cu "Femeie,vai și amar va fi...împreună cu toți care îți urmează", tie frica ca oamenii se vor ruga si-l vor iubi pe Dumnezeu?. Maria nu are discipoli care sa o urmeze, ea doar scrie ca lumea sa vada ca nimic nu este intamplator si ca evenimentele din lumea pamanteana sunt stabilite de sus. Dar tu care ai in tine atata ingamfare si trufie al cui discipol esti?. Daca un singur om se va intoarce spre Dumnezeu datorita acestui blog, Maria va fi castigata. Lumineaza-ti sufletul omule si scrie fara patima pe acest blog, fiindca nu ti-a cerut Dumnezeu sa fii judecatorul semenului tau. Lasa judecata pentru Dumnezeu ca doar El judeca drept.

      Ștergere
  7. 02:00, nu ajuta la nimic. Dar! Sunt atatia oameni slabi in credinta care se agata de orice ghicitoare, in speranta ca Dumnezeu le vede " credinta"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Femeie cu numele Maria Ghiorghiu... l-am întrebat pe Iisus precum mi-ai cerut.
    Patria ta şi neamul tău nu au fost bătute niciodată de soarte, ci de Păcate...
    Adevărat mi-a grăit Iisus ?
    Tot eu sunt 02:00

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri

    1. Anonim4 martie 2018, 22:17
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI sa aiba grija de sufletul tau !

      Ștergere
  9. Of! Doamna Maria am spus si o mai spun
    UN OM AL LUI DUMNEZEU IL LATRA CAINI!
    SA LATRE DOAMNA MARIA.
    URLA SATANA SA URLE.
    DOMNUL DUMNEZEUL NOSTRU SA VA DEA TARIE RABDARE SA MERGETI MAI DEPARTE PENTRU NOI CARE SUNTEM SI CU INIMA SI CU SUFLETUL APROAPE DE DV.
    CU MULT DRAG.SI MULTA PRETUIRE.

    RăspundețiȘtergere
  10. FRICA ESTE CEL MAI DISTRUCTIV SENTIMENT-DE CE SA NE TEMEM DE DUMNEZEU DACA EL NE-A CREAT? inseamna sa ne temem de faptele gandurile si cuvintele rostite deci de juecata DOMNULUI

    RăspundețiȘtergere