joi, 1 februarie 2018

S - A ADEVERIT LUNA ALBASTRA - SANGERIE !


                                                      Dragii mei,

Cunoastem cu totii fenomenul care s-a petrecut in aceasta noapte cu LUNA  ALBASTRA - SANGERIE !
Iata:


SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Evenimentul de a avea două luni pline în aceeași lună este unul rar, apare la aproximativ doi ani și jumătate. De aceea poartă și numele de ”lună albastră” pentru că este a doua lună plină din aceeași lună. Pentru că este foarte aproape de Pământ, luna este ”super lună” și se vede și sângerie. În plus, pe lângă aceste două fenomene, avem și eclipsă de lună. 
SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Este prima oară în 150 de ani când sunt acest trei fenomene: de a avea și lună albastră sângerie și eclipsă de lună. 
SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE 31 ianuarie 2018. Imaginile din Grecia sunt fantastice, luna se vede foarte mare și roșie. 

SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE, 31 ianuarie. Imagini IREALE din Grecia- VIDEO

Irina Constantin / 31 ian 2018 / 21:43
SUPER LUNA ALBASTRĂ SÂNGERIE este un fenomen spectaculos care are loc în aceste momente. Acest fenomen care are loc în 31 ianuarie 2018 nu s-a mai produs de 150 de ani. 

Imagini spectaculoase cu super luna albastră sângerie! Omenirea ...

a1.ro/.../imagini-spectaculoase-cu-super-luna-albastra-sangerie-ome...

Translate this page
3 hours ago - În mai multe părţi ale Globului a fost surprins un fenomen celest rar: o combinaţie de eclipsă totală de lună albastră şi o super-lună! Spectacolul, pe care NASA l-a numit "super-luna albastră...

Eveniment astronomic rar: Super Luna albastră sângerie - Digi24

https://www.digi24.ro/.../eveniment-astronomic-rar-super-luna-alba...

Translate this page
12 hours ago - Un eveniment astronomic rar se va produce pe 31 ianuarie, când o eclipsă lunară totală va coincide cu Luna "albastră". În acea noapte, satelitul natural al Pământului se va afla pe orbita sa la cea mai mică distanţă faţă de Terra şi va determina apariţia unui fenomen denumit de astronomi "Super Lună ...
Acest fenomen dragilor,apare o dată la 150 de ani .
Dar iata si articolul meu din aprilie 2015,in care scriam de LUNA SANGERIE care s-a facut ALBASTRA .
Iata:


Dumnezeu există - Mărturii.: LUNA ROŞIE CA SÂNGELE, PE UN CER ...

mariaghiorghiu.blogspot.com/.../luna-rosie-ca-sangele-pe-un-cer-n...

Translate this page
Apr 6, 2015 - Zori de 6 Aprilie 2015, ora 6,15 ! Dragii mei , Astăzi dimineaţă în zori, o Lumina alba stralucitoare foarte , mă trezeste , iar Cerul noptii se lumineaza foarte, si pe Bolta Cerească , văd dragii mei LUNA roşie ca sângele! Nu era mare ca si dimensiuni, dar era roşie ca aceasta : LUNA ROSIE 2014 ...



                                   Zori de 6 Aprilie 2015, ora 6,15 !

                                  Dragii mei , 

                     Astăzi dimineaţă în zori, o Lumina alba stralucitoare foarte  mă trezeste , iar Cerul noptii se lumineaza foarte si pe Bolta Cerească  văd dragii mei , vad LUNA  roşie ca sângele!
Nu era mare ca si dimensiuni, dar era roşie ca aceasta :
 Image result for LUNA ALBASTRA IMAGINI
                                             
În jurul ei, pe un spatiu circular întins, LUNA  roşie ca sângele avea un auriu orbitor de stralucitor.

După auriul de Soare din jurul LUNII  sângerii foarte, a apărut un cerc verde crud, verde ca de smarald care pulsa în jurul LUNII roşii.                                
Un astfel de verde era sub forma de Cerc, după auriul de Soare în care se scălda LUNA  de sânge.
Totul a durat câteva secunde după care, CERUL s-a întunecat , s-a facut negru ca abanosul  iar LUNA roşie ca sângele, a devenit Albastră, precum apa Mării. 
Aşa ca în imaginea de ma jos :

                                 Image result for LUNA ALBASTRA IMAGINI

Simteam un fior rece in tot trupul meu, privind cu ochii închişi la LUNA  albastra, de pe Cerul negru total.
Dragii mei, eu nu stiu ce înseamnă toate acestea, dar cred eu,asa simt eu în suflet, că nu va fi ceva tocmai bun pentru omenire,pentru întreaga Planetă.
Dragii mei, să nu ne lăsăm prada cumplitului Diavol care ne amăgeste cu plăcerile lumesti. Ci să incercăm din dragoste ca să împlinim Poruncile Domnului şi să nu ne abatem de la ele, de-ar fi ca să plătim cu propria viaţă împlinirea lor.
Nimic nu luăm cu noi fratilor ! Numai Credinta in Bunul Dumnezeu şi-n Maicuţa Domnului, numai faptele noastre bune făcute pentru cei necăjiţi, acestea ne vor fi Calea spre mântuirea sufletului nostru.
                Şi tot cu dragoste, ca întotdeauna, Maria.

                                           

15 comentarii:

  1. Doamna Maria ati avut dreptate ca intodeauna cu cea ce vedeti de la Bunul Dumnezeu. Parerea mea este ca sunt semne de la Dumnezeu si ca urmeaza a se intimpla ceva. Am vazut pe la ora 2-3 azinoapte si era o lumina si atata liniste foarte frumos lumina luna si era mare. Bunul Dumnezeu sa ne aiba ln paza sa. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet scumpa mea ! Te pup si te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  2. Aceasta Luna albastra-sangerie insotita si de eclipsarea ei, aduce niste energii de vor da cu noi de Pamant daca ne mai impotrivim trezirii.Ori va treziti din mortii care ati fost mii de ani, ori parasiti planeta! Nu mai este nimeni pasuit,s-au acordat sanse peste sanse.!GATA!Orice alegere este respectata dar trebuie facuta Acum si Aici.Ridicati-va din genunchi si responsabulizati-va, caci nu mai merge cu miloaga,nu va va mai cara nimeni in carca,veti fi lasati in mocirla pe care o creati prin alegeri care nu folosesc nimanui. Treziti-va!Planeta s-a trezit,a inviat si si-a luat avant catre Inalt si nu mai accepta mortii vii in casa sa.Este decizia voastra!

    RăspundețiȘtergere
  3. Incendiu la partea superioara un bloc de circa 10 etaje in China de la izolatia termica.Aveti o viziune cu asa ceva ,cred ca asta este.-cracin

    RăspundețiȘtergere
  4. PS incendiu a inceput la etajul 20 ,deci cladirea chineza are circa 30 etaje-craciun

    RăspundețiȘtergere
  5. Faptul ca luna a devenit din rosie(care simbolizeaza oarecum manie)in albastru e de bine.Ce eveniment marca Romania acum 150de ani -era legat de venirea lui Carol | in Romania-considerat in istorie ,de bun augur!Dar,acum nu trebuie sa aiba aceeasi semnificatie ,neaparat,dar ceva bun se va intimpla totusi ,si nu numai la noi ,ci va fi o schimbare in bine pe tot pamantul!Cei ce au o gandire malefica sa inceteze,pt binele lor,sa mai faca proorociri negative caci numai Domnul va lucra de acum ,spre binele omenirii.Slava Tie Dumnezeule in veci!Amin!

    RăspundețiȘtergere
  6. Doamna maria harul d-vstra ar trebui sa bucure romania , eu va respect si va doresc sanatate si viata lunga pentru a deschide ochii oamenilor.va rog chiar daca stiu ca nu va face placere sa-mi transmiteti ce vedeti in legatura cu mine.cu stima si respect!

    RăspundețiȘtergere
  7. Am citit articolul d-vstra si va apreciez mult credinta si viziuniile din acest punct de vedere as vrea sa stiti ca confirmatii profetiile sfantului arsenie boca,multa sanatate si viata lunga.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos ! In ceea ce m-ai rugat fierbinte,eu nu am nicio putere ! Dar ma rog pentru tine si ptr toti cei dragi tie !

      Ștergere
  8. Mintea noastra ne arata alternativele, iar directia de urmat o hotaraste Inima noastra ! Asadar, dragi prieteni, Inima este ca un Palat, sa intram pe rand in fiecare "camera" si sa facem curat, deoarece curatia Inimii aduce dupa sine Pacea Sufletului. Fara indoiala ca "pacea launtrica", pacea din curatie si din nepatimire, este un "Dar de la Dumnezeu", deoarece adevarata pace isi are inceputul in curatia inimii si se realizeaza in Dumnezeu si prin Dumnezeu.
    " Iata, Cerul este in tine, daca tu esti curat."- Sfantul Isaac Sirul
    " Nu-ti cauta qi-ul decat in Inima", zicea Mencius.

    https://www.youtube.com/watch?v=Tsk5aLgnQJs
    https://www.youtube.com/watch?v=oE27U3Kgj34

    Cu drag,
    Lucia Dobrea (Bistrita)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dragii mei,
    Va multumesc din suflet pentru Comenatriile voastre frumoase ! Tin sa multumesc si celor care ma jignesc si ma batjocoresc ! Dumnezeu a-i ierte si sa nu le puna la socoteala acest păcat,căci habar nu au in cine lovesc! Lovesc in CUVANTUL LUI DUMNEZEU ; lovesc in GRAIUL DUHULUI SFANT ! Cu dragoste,Maria.

    RăspundețiȘtergere
  10. Se simte energia duhului sfânt in aer..energia christică..duhul lui Dumnezeu a învăluit Romania,nu stiu daca isi da seama cineva..este ceva divin.

    RăspundețiȘtergere
  11. 17:00 sa-ti fie rusine ca pozezi intr-o mare sfanta dar arunci amenintari voalate spre cei ce nu-s de acord cu elucubratiile tale. Ca de obicei, publici doar laudele, nu poti fara ele, te ascunzi in spatele celor sfinte ca sa arunci cu rautati in cei ce nu te aproba orbeste. Esti falsa si extrem de orgolioasa!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 21:36, are obrazul gros. Sustin tot ce ai scris!

      Ștergere
    2. 21:36 si 17:31 cine are obrazul gros sunteti chiar voi.

      Ștergere