vineri, 23 februarie 2018

PLOI TORENTIALE !!! INUNDATII !

                                                   
                                                23 Februarie 2018,ora 23,25 !

                                         Dragii mei,

În timp ce scriam la articolul anterior, desi eram cu ochii pe monitor,vad inspre Sud cum din Cerul Sfant ploaia cadea necontenit.

                           
Image result for ploi torentiale.

Pe strazi, apa se adunase in bălti peste bălti,iar canalizarile nu mai puteau face faţă.

Image result for ploi torentiale.

Asa cum ploua pe timp de toamna,adica, fara incetare si torential, tot la fel dragilor, vom auzi si vom trai zile cu ploi torentiale,chiar daca calendaristic ,mai suntem inca in anotimpul de iarna.
Sa multumim Lui Dumnezeu si Maicii Domnului pentru toate câte ne da si sa nu cartim niciodata . Trebuie sa le primim cu dragoste si cu recunostinta ,atat pe cele bune cat si pe cele mai puţin bune .
                                         Cu dragoste,Maria.


14 comentarii:

  1. scriati despre vortex polar! si s-a anuntat la kanal d exact asa

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa speram sa nu fie pe la noi doamna Maria ca si asa am ramas izolati ca a fugit terenul pe unde era drumul de acces si am ramas izolati este foarte greu pana or repara mai dureaza ce sa zic.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In ce zona a Romaniei locuiti?..Poate Ministerul Transporturilor al Romaniei se sesizeaza si ridica aceasta problema pe AGENDA DE URGENTA cu rezultatul de rezolvare in cel mai scurt timp. Doamne ajuta pentru o fapta buna din partea CONDUCERII ROMANIEI.

      Ștergere
  3. Doamna Maria am o rugaminte la dv. am o nepotica pe nume Andreea si are probleme de sanatate va rog sa va rugati si pentru ea. Va multumesc din suflet si Bunul Dumnezeu sa va dea sanatate si numai bucurii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Scumpa mea,se va face bine ANDREEA ,cat de curand ! Ma rog la Bunul Dumnezeu si la Maicuta Domnului ca sa se faca bine. Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  4. Vine un ger polar de luni pana pe 1 martie ger de crapa pietrele de -18-22 grade ger cumplit si ninsoare.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Afara ninge linistit si-n casa arde focul ''. Cine vrea sa gateasca ceva bun de post , sa ia cate o idee din link-ul de mai jos:

    https://ro-ro.facebook.com/JamilaCuisine/

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună seara, d-na Maria va rog sa mă ajutați alatandu-va mie în rugăciune pentru fiul meu RAUL! Sper să ii lumineze D-zeu mintea ,sufletul și viața. Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna seara, doamna Maria! V am vazut la televizor...imi pare foarte rau de ceea ce se va intampla! Sa ne rugam la D zeu si la maicuta Domnului sa ne apere! As vrea sa va rog...sa va rugati si pentru prietena mea, Verginica...care este bolnava...o femeie deosebita si credincioasa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata dragostea sufleteasca ! Dumnezeu si Maicuta Domnului o va ajuta pe VERGINICA ca sa se faca sanatoasa ! Crede numai si asa va fi ! Cu drag,Maria.

      Ștergere
  8. s-a anuntat pe Romania tv-ca incepand de la sfarsitul lui martie pana in luna mai vor fi ploi abundente si posibile inundatii

    RăspundețiȘtergere
  9. Va multumesc pentru raspuns!Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  10. Potrivit meteorologilor, miercuri in zori vom avea parte la Timisoara de cea mai joasa temperatura din aceasta iarna, de -14 grade Celsius, pentru ca peste exact o saptamana, termometrele sa indice +12 sau chiar +13 grade.

    http://www.opiniatimisoarei.ro/vremea-chiar-o-ia-razna-la-timisoara-crestere-de-temperatura-de-27-de-grade/27/02/2018

    RăspundețiȘtergere