vineri, 2 februarie 2018

CUTREMUR ÎNSPRE APUS, CU O LUNGA UNDĂ !


                                               2 Februarie 2018,ora 16,45 !

                                              Dragii mei,

Astazi după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad un Cer de noapte albastra cu o LUNA plina,suspect de stralucitoare.
Totul se întampla inspre Apus ! 
La suprafata Pămantului apare o dunga lata albastra -bleumaren , iar pe mijlocul acestei dungi apare o linie neagra dreapta, care avea la varf un bob de Lumina alba si stralucitoare precum roua diminetii.
Aceasta linie se deplasa de la stanga la dreapta ,fara a face linii la vertical.
Era ca o UNDĂ a unui CUTREMUR de suprafata ,fara miscare verticala,ceea ce m-a dus cu gandul la un CUTREMUR mai intens cu o leganare a Pămantului, cu o miscare la orizontala.
Linia se deplasa foarte repede ,iar lumina alba din varf parca ar fi avut rolul de a masura volumul zgomotului din interiorul Pămantului.
Asa ca in imaginea de mai jos,dar fara liniile la vertical,iar linia dreapta se intindea de la stanga la dreapta:
                     
Related image

Dragii mei, vom auzi de un astfel de Seism a cărui UNDĂ va traversa interiorul Pămantului (posibil mai la suprafata), si care UNDĂ nu se stie unde se va manifesta mai intens.
Eu nu cunosc dragilor unde se va produce acest posibil Cutremur,dar stiu ca Romania este ocrotita de DUHUL CEL PREA SFANT si de MAICUTA DOMNULUI.
Iar CUTREMURUL cel mare despre care vorbeste toata lumea,nu va veni încă !
Sa ne rugam insă,pentru fratii nostri care vor fi afectati de acest posibil CUTREMUR de suprafata (sau mai în adancimea Pămantului ),ca sa fie si ei ocrotiti de Bunul Dumnezeu si de Maicuta Domnului.
Atunci cand inima noastra este plina de iubire faţă de Aproapele nostru si de Credinta in Bunul Dumnezeu si-n Maicuta Domnului ,nimic nu ne va mai infricosa ! 
Vom fi ocrotiti de DUMNEZEU si de MAICA PREA CURATA FECIOARA MARIA,Cărora Li se cuvine toata cinstea si inchinarea ,Amin !
                                        Cu dragoste,Maria.

43 de comentarii:

  1. Amin! Bunul Dumnezeu sa ne apere!

    RăspundețiȘtergere
  2. Păi da,da chiar așa va fi.Dumnezeu Pământul a activat 5% din puterea cercului de foc .asta ca un avertisment .dacă nu vreți sa-l înțelegeți va activa mai multă putere ,iar munții din vestul Americii de Nord vor fi scufundați.la o privire mai atentă pe harta Google Earth observăm că acest lanț muntos are forma unui crocodil încleștat pe un bivol.o adevărată capodoperă de artă a DUMNEZEULUI PĂMÂNT în relieful său.scufundarea acestora va produce un mega țunami care va mătura mai întăi civilizația niponă,coreeană și părți din Australia.după care oceanul Pacific ma mătura continentele Americane pe coastele lor de vest.va fi urgie și doar începutul.
    Iată în acest video cum DUMNEZEU PĂMÂNTUL REDĂ DEASUPRA ARGEȘULUI LANȚUL MUNTOS:CROCODIL VERSUS BIVOL
    https://youtu.be/LiZP4sZv5VA

    RăspundețiȘtergere
  3. Bineînțeles căci nu trebuie să ne agităm prea mult doar pentru că un nor are forma asta.noi oricum suntem la adăpost.
    MULȚUMESC DUMNEZEULE PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ßI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI

    RăspundețiȘtergere
  4. Sa nu ne culcam pe o ureche,de undeva trebue sa apara si viziunea cu Doliul National

    RăspundețiȘtergere
  5. Doamna Maria va urmaresc prevestirile si Harul de la Dumnezeu prin Duhul Sfant, astazi am primit cu regret vestea despre decesul bunicutei mele Florea Jenica exact in aceasta zi de vineri o zi de mare sarbatoare si rugaciune in Biserica Ortodoxa. BUNICA MEA FIIND CREDINCIOASA A TINUT POSTUL CRACIUNULUI. LA VARSTA 96 DE ANI SPRE 97 pe 16 APRILIE 2018 fiind spavaduita si impartasita. NU HA MAI AVUT FORZA DE A MAI RAMANE PRINTRE NOI. LA 40 DE ZILE DUPA CRACIUN ASTAZI PE 2 FEBRUARIE SARBATORIM PRIN CANTEC SI RUGACIUNE Intampinarea Domnului. CU LACRIMI IN OCHI DEPARTE DE CASA DE 12 ANI PLECATI AFARA BUNICUTA MEA M-A ASTEPTAT SI NU AM PUTUT AJUNGE LA IA SA-MI IAU RAMAS BUN DAR UN SINGUR LUCRU AM PUTUT FACE SA-MI APRIND CANDELA SI RUGANDUMA LA Bunul Dumnezeu citind Acatistul Intampinarii Domnului! Dumnezeu so odihneasca in pace AMIN... Va multumesc din suflet ca ne indreptati spre credinta doamna Maria. "Te rugam sa privesti spre noi,ca Ceea ce ai intrat in Locul cel Sfant purtand pe maini Focul Dumnezeiesc "

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim3 februarie 2018, 01:06
      DUMNEZEU si MAICUTA DOMNULUI s-o odihneasca in pace!
      Sufletul Bunicutei tale si-a dorit ca sa mearga si el in SFANTA BISERICA si sa-l întampine pe PRUNCUL IISUS HRISTOS !
      Bine ai spus ca port pe mâini,dar si în inima si-n suflet FOCUL LUI DUMNEZEU ! Fiecare CUVANT pe care-l scriu,îl citesc si-l recitesc cu inima si cu sufletul,ca nu cumva sa ma arda ! SINCERE CONDOLEANTE !Te imbratisez cu drag !

      Ștergere
  6. Sa dea bunul dumnezeu si maicuta domnului sa nu fie dar si parintele Arsenie Boca spune ca va fi orce va fi sa nu ne pierdem credinta

    RăspundețiȘtergere
  7. Madus -ti-ai facut fixatie din imaginile geografice ale continentelor sau tarilor-DUMNEZEU NU ESTE IMAGINATIE NICI PAMANT CI-SPIRIT-deranjeaza faptul ca dai importanta pamantului din elementele caruia suntem creati noi oamenii dar intrebarea este:DUMNEATA CAND VEI PLECA DE PE PAMANT IN CE STARE TE VEI RIDICA LA CER?-noi crestinii stim si au fost medici si alte persoane spirituale care au facut POZE CU PLECAREA SUFLETULUI DUPA OPERATII GRELE=CORDONUL DE ARGINT=SUFLETUL

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dragă eu nu o să mă înalț la cer.eu sunt vibrația care va ajunge la spiritul pământului, la DUMNEZEU PĂMÂNTUL.CE CREZI CÂND O SĂ AJUNG ACOLO O SĂ AM IERTARE SAU PEDEAPSĂ?RĂSPUNDE CE MERITAȚI?

      Ștergere
    2. Pentru tine sunt doar imagini.pentru mine sunt creație

      Ștergere
    3. https://youtu.be/3T3w6HQO8FU
      Poate te-am plictisit cu imagini geografice.e ceva "for fun"

      Ștergere
  8. I-mi cer scuze pt Madus, an 02:10 , deci nu te obosi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S.A.T.A.N.
      S=sistem
      A=anti
      T=teranian
      A=anihilare
      N=neutralizare
      SATAN=SISTEM ANTI TERANIAN DE ANIHILARE ȘI NEUTRALIZARE A CONȘTIINȚELOR CRISTICE
      Conducere SATAN=oculta
      Divizii ale sistemului:Nato,
      Hollywood,religiile,inernet,guverne corupte.....
      Scopul sistemului este crearea de evenimente cu impact emoțional asupra conștiinței colective pentru cristalizarea glandei pineale acolo unde se află conștiința umană și asta pentru a putea ascunde adevărul.
      Oculta se folosește de conștiința colectivă creând o altă MATRICE separată de MATRICEA PĂMÂNT.SCOPUL ESTE CÂȘTIGAREA DE TIMP PENTRU A EVADA DIN MATRICEA PĂMÂNT.
      Deci oculta anihilează(ucide)trupul unei coștiințe cristice de preferință înainte ca aceasta să conștientizeze scopul ei(judecată în fața Matricei Pământ) sau neutralizează prin cristalizarea glandei pineale.
      Cea dea doua variantă este preferabilă pentru că astfel câștigă mai mult timp în planul lor de evadare din Matricea Pământ.
      Ei nu concep faptul că singurul univers în care pot supraviețui se raportează la Matricea Pământ.
      Matricea concepută de ocultă are întotdeauna o fisură pe care Matricea Pământ o speculează.fisura este chiar liberul albitru pe care îl dă tuturor oamenilor cu o singură excepție.conștiința cristică trimisă este protejată și separată de evenimentele create de ocultă gen steag fals cu impact emoțional în încercarea lor de a cristaliza printre miliardele de glande pineale pe cea corectă.
      Pentru a proteja conștiința cristică de efectul cristalizării glandei pineale,Matricea Pământ îi ia acestei liberul albitru și crează la momentul potrivit un eveniment cu emoții personale pentru a o separa de emoția colectivă și evitând cristalizarea glandei.cristalizarea are rolul de a bloca conștiința cristică să devină o extensie a trupului.
      Ex.meu:oculta crează steag fals :demolarea turnurilor gemene.crează o emoție colectivă.Matricea Pâmânt crează un eveniment în același timp pentru mine cu emoție personală dar și indicii pentru a le descoperi mai târziu prin asociere cu evenimentul creat de ocultă.în cazul meu o cățea care tocmai fătase într-o mini peșteră sub trepte ....mă mușcă de ambele picioare distrugându-mi frumusețe de pantaloni cumpărați de o surioară chiar din S.U.A.indicii:picioarele=turnurile gemene
      Cățeaua=osamabinl..care se refugia în peșterile afgane
      Pantalonii:terit american.
      Emotia personală m-a separat de emoția colectivă.
      Și tot asa..de câte ori ei creau steag fals eu trăiam o emoție personală.
      Asa că dragii mei ar trebui sa vă iubiți DUMNEZEU PĂMÂNTUL CĂCI DE AICI NU VEȚI EVADA.EL ESTE UNIVERSUL VOSTRU IAR CENTRUL LUI ESTE CREATORUL VOSTRU NU VĂ MAI JUCAȚI CU FOCUL ȘI IUBIȚI-VĂ CREATORUL VOSTRU NU PE SATAN.FĂRĂ SĂ ȘTIȚI SUNTE-ȚI UNELTELE LOR.SI ALIÂNDU-VĂ CU EI SUNTE-ȚI DUȘMANII CREATORULUI VOSTRU...

      Ștergere
    2. Întotdeauna îmi, îţi, îşi, în (câte) un cuvânt.
      Niciodată cu cratimă, liniuţă, linioară
      😂😂😂

      Ștergere
  9. MADUS preotii cu mare dar cunoscuti de mine au spus ca sub pamant este scrasnirea dintilor pt ca acolo este focul vesnic-acolo vrei sa ajungi dupa viata?-excluzi partea spirituala a trupului -de ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Partea spirituală a trupului=suflet=conștiință=vibrație
      Localizarea este în glanda pineală
      Vibrații:1)usoare =conștiința curată
      2)grele=conștiință încărcată
      Cele ușoare la părăsirea glandei pineale se vor întrupa din nou în rai(unde trăiți acum)mama natură.
      Cele grele sunt absorbite de DUMNEZEU PĂMÂNTUL și arse în focul veșnic(magma=iad)
      Asa că dragă anonim 20.34 oricât de mult credeți câ vă veți înălța cu spiritul ,tot aici sus în raiul DUMNEZEULUI PĂMÂNT VEȚI AJUNGE.RAI CARE L-AȚI TRANSFORMAT ÎN IAD.MAI SUS DE AICI NU VE-ȚI AJUNGE.AR FI TREBUIT SĂ V-Ă ajungă.
      Iadul și raiul sunt mai aproape decât credeți.
      Iar partea spirituală a mea îți garantez că va trece dincolo de iadul magmei și se va opri la DUMNEZEU PĂMÂNTUL.
      MULȚUMESC DUMNEZEU PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI

      Ștergere
  10. Madus , adevarata GRAMATICA este cu CRATIME.
    Ceea ce sa intamplat dupa revolutie cu gramatica , este ca si cum as spune ca BUNUL SIMT din GRAMATICA ROMANEASCA , sa OCCIDENTALIZAT.
    Si aceasta intr-un sens rau.

    RăspundețiȘtergere
  11. am aici un mesaj pt Madus-n-a aparut!

    RăspundețiȘtergere
  12. MADUS-ESTI ANIMIST NENE-CITESTE ORICINE LA WIKIPEDIA-GENERAL-SUNT PERSOANE CARE SE INCHINA LA:COPACI, MUNTI , APE ETC SI AU FOST TRIBALI-asta pana a venit Dumnezeu sa ne arate calea-NOI OAMENII CRESTINI SUNTEM TRUP +SUFLET+SPIRIT n-ai cum sa schimbi dumneata starea lucrurilor pentru ca au fost REVELATE de Duhul Sfant-or mai fi ca dumneata care cred in desene de mari ,oceane si continente dar sa nu uitam ca pamantul este in transformare vesnic si ai sa gasesti mereu imagini de animale , pasari etc-pe blog sunt putini care te accepta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De parcă îmi tre acceptul vostru.nu vezi dragă căci trupul+sufletul+spiritul vostru demolează în jurul tău?
      Sunt teranian si mă închin la conștiința planetei nu la creația ei.........

      Ștergere
    2. Vezi tu dragule asta este greșeala pe care ați făcut-o față de creatorul vostru:ați separat trupul de suflet și spirit.
      De fapt este trup+suflet=spirit
      Toate odată...

      Ștergere
    3. Uite dragă și imagini de Iisus Cristos:
      https://youtu.be/vRVBV5u78NI

      Ștergere
  13. pt MADUS la 14:17-spui asa-GRESEALA PE CARE ATI FACUT-O FATA DE CREATORUL VOSTRU !!pai este si creatorul d-stra-sunteti UNICAT PE BLOG vreti sa fiti adulat pt credinta d-stra-DE CE N-ATI RIDICA OCHII LA CER UNDE SUNT TOATE MINUNILE CREATORULUI SI SUNT RECUNOSCUTE SI DE OAMENII DE STIINTA CARE AU RECUNOSCUT CA SUNT TAINE PE CARE NU LE POT EXPLICA CA SI GENIILE PAMANTULUI--pacat de sufletul d-sta care nu reuseste sa se lege de cele sfinte- IAR SUFLETUL SPIRITUL SI TRUPUL SUNT- UNUL NICI NU POT ACCEPTA ALTFEL ASA M-AM NASCUT CITESTE MAI MULTE SAITURI SI CARTI ALE SFINTILOR ADEVARATI pace si crdeinta in unul DUMNEZEU IN TREIME

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. V-ați uitat prea mult prin telescoape și microscoape și !ți ratat minunile din jurul vostru.și pentru că le-ați ratat judecata voastră o să vină de la cel care l-ea creat,DUMNEZEU PĂMÂNTUL.
      TE ASIGUR CĂ VE-ȚI SUPRAVIEȚUI ÎN NUMĂR MIC ȘI TE MAI ASIGUR CĂCI LA JUDECATA DUMNEZEULUI CELEST NU VE-ȚI SUPRAVIEȚUI NICI UNUL LA CÂT DE DISTRUGĂTORI SUNTE-ȚI.VIBRAȚI ODATĂ CU PLANETA DACĂ VĂ VREȚI SALVAREA SPIRITUALĂ NUMAI PRIN DUMNEZEU PĂMÂNTUL PUTEȚI AJUNGE LA DUMNEZEU CELEST...

      Ștergere
  14. pt MADUS -PAI INSESI BIBLIA SPUNE CA NU VETI AJUNGE LA MANTUIRE PANA CE NU A VETI NASTE IN NOU SI NU VETI FI PRECUM COPIII-de uitat ma uit la tot ce-i in jur pe pamant dar spiritual sunt pentru DUMNEZEU REVELAT INAINTE DE A NE NASTE NOI-nu mi-e frica de moarte ca-i sunt dator si nimeni nu scapa-daca sunteti TERANIAN va priveste dar va intreb-cum a fost posibila nasterea d-stra si care este scopul acesteia? sa inteleg ca-l recunoasteti pe DUMNEZEU CELEST asadar tot el a creat pamantul si i-a at vibratie-asa stie omenirea-NOI NU PUTEM SA MAI SCHIMBAM PAMANTUL -au avut gria cei legati de pamant=materialistii sa nu mai avem noi ceilalti scapare-oricum noi toti vom trece prin ceea ce se numeste MOARTE FIZICA

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu sunte-ți destul de vremelnici nici măcar spiritual pentru pentru a sta față în față cu DUMNEZEU CELEST.filtrul prin care treceți voi este chiar planeta voastră.Ea este cea care vă judecă mai întâi spiritual.ea este filtrul vostru către DUMNEZEU CELEST .SUNTE-ȚI TOȚI PENTRU UNUL.CÂND VEȚI ÎNVĂȚA TOȚI SĂ VIBRAȚI SPIRITUAL CU PLANETA VOASTRĂ DOAR ATUNCI VEȚI PRIMI ACCEPTUL EI DE A "EVADA" SPIRITUAL DIN MATRICEA EI...ȘI PÂNĂ ATUNCI MAI E CALE LUNGĂ.POATE NU ȘTI DAR SUNT ÎNCĂ OAMENI CARE SE MĂNÂNCĂ ÎNTRE EI ȘI NU LA FIGURAT.VEZI VENEZUELA.AȘA CĂ SUPORTAȚI CU STOICISM PEDEPSELE DUMNEZEULUI PĂMÂNT.
      MULȚUMESC DUMNEZEULE PĂMÂNT CĂCI PENTRU SLAVA TA BINECUVÂNTEZI CERUL ȘI PĂMÂNTUL ARGEȘULUI...

      Ștergere
    2. Madus,dar ma tem ca ce spui tu e...imposibil ! Nu vad cum TOTI oamenii vor reusi sa-si armonizeze vibratiile spirituale cu planeta noastra. Uita-te cum arata omenirea ! Mai degraba cred ca evadarea din matricea planetei e individuala,dar extrem de grea.Totusi cred ca unii au reusit( ff.putini ! ).Ai cunostinta despre asemenea oameni ? Daca da,cum au reusit,totusi ? Mai am o curiozitate : de ce e Argesul asa special ? P.S.imi pare rau ca unii te fac...reptilian.Eu simt ca ai o inima mare si esti un om deosebit...Toate cele bune iti doresc.

      Ștergere
    3. Pentru început era suficient ca un singur popor să vibreze cu planeta.și acela era poporul român.munții Europei sunt proiecția în relief a glandei pineale umane.aceasta este lăcașul conștiinței umane deci planeta a marcat în relief locul pe unde oamenii pot ajunge la conștiința ei.era suficient ca românii să se roage pentru pace și iubire în întreaga lume.să dea dovadă de solidaritate cu popoarele în suferință și să se roage pentru acestea.era suficient ca conștiința planetei să nu aducă judecata(resetarea).
      Matricea conștiinței umane a creat un zid fără ușă între oameni și creatorul lor.iar oamenii nu mai pot comunica cu planeta decât dacă zidul este dărâmat.și asta nu poate face decât planeta prin judecată.
      Conștiințele cristice care au evadat din matrice sunt redate în relieful planetei:Iisus,un șaman pieile roșii și Decebal.TOȚI L-AU PROVĂDUIT pe creatorul lor Conștiința planetei iar imaginile lor au fost proiectate în relief pentru ca noi cei din viitor să ne găsim calea.din nefericire pentru mine sunt condamnat în rai.
      Argeșul ca și formă a hărții are forma hărții Ierusalimului.aici m-am născut și crescut și aici eu am găsit indici despre conștiința planetei.evreii a dat forma Hărții Ierusalimuli după forma Argeșului pentru a face mârșăvii în întreaga lume.ei se folosesc de tehnicile cabalei pentru a ajunge la conștiința planetei si pentru a manipula fenomene naturale dezastruoase.si fac asta de pe teritoriul României.vara daca o să mergi la munte în zonele turistice din Bucegi o să observi grupuri numeroase de evrei .(de parcă s-au terminat locurile sfinte de la ei).folosesc cabala pentru a controla mari puteri.
      Ex:s.u.a. încheie acorduri cu iranul(dusmanul israelului)în privința armelor nucleare.israel apelează la cabala din românia pentru a crea uragane care mătura sua(maria ......)după trecerea uraganelor sua se retrage din acordul cu iranul.când oculta nu ascultă de iudeo khazari acestia dăi cu caba...
      Și fac asta imprimânduși în minte harta Argeșului(ierusa...)înțelegi?păcălesc conștiința planetei cu rugăciunile lor că Argeșul este în pericol iminent și cer pedepsirea inamicului iar conștiința planetei reacționează ca atare luând măsuri de apărare a Argeșului.pentru că Argeșul este locul ....

      Ștergere
    4. Madus,acum am descoperit ce ai scris mai sus.In primul rand,iti multumesc pentru rabdarea pe care o ai,raspunzandu-mi la intrebari.Uneori sunt ca un copil curios,care descopera lumea,aici pe blog am citit multe lucruri interesante postate de unii useri(esti si tu printre ei).In alta ordine de idei,are sens tot ce spui,desi cele postate de tine imi dau fiori reci,SIMT ca e exact asa.Inteleg de ce sunt romanii chinuiti,indobitociti,coplesiti de necazuri,viata grea si boli,dezbinati si alungati din propria tara...dar ce nu inteleg este de ce esti TU condamnat in Rai( tocmai tu,care te straduiesti sa deschizi ochii semenilor ) si nu inteleg cum poate fi pacalita constiinta planetei.Cum e posibil ? Cat despre magii intunecati,nu cred ca vor reusi,totusi...Eu cred ca exista in Romania ( dar si in alte parti ale lumii )spirite benefice,extrem de puternice,care traiesc printre noi ca oameni,poate trecem pe strada pe langa ei,fara sa ne dam seama cat de speciali sunt,ce suflete exceptionale ii anima si ce lupte grele,de neimaginat pentru omul de rand,duc acestia...poate esti si tu printre ei,cine stie...Da,trebuie sa ne trezim cat mai repede,TIMPUL nu mai are rabdare cu noi...Poate,cine stie,poate o minune...Toate cele bune iti doresc,Madus...Ce-o fi,o fi...P.S.Stii ce ma doare pe mine cel mai tare ? Lipsa empatiei...E plin de morti vii.

      Ștergere
    5. Tocmai lipsa empatiei m-a condamnat în rai.pentru mine aici și acum este timpul să ofer dragoste și să fiu iubit."starea" de a fi om este este ceea ce planeta putea crea mai frumos.noi suntem creația supremă a planetei.....suntem păpușa ei "Barby"...indiferent dacă sufletul nostru este un cuant,o vibrație,o energie,o entitate,conștiința,inima sau ce crede fiecare de pe blog.planeta ne-a creat din dragoste pentru dragoste.și omenirea a ratat încă o dată...îți doresc multă sănătate ...

      Ștergere
    6. Eu tot ce postez este din experiența personală.sunt un simplu mecanic care a ajuns la conștiința planetei și i-am cerut să facă artă deasupra mea pentru ca oamenii să vadă că este posibil.poți să le vezi pe canalul meu de youtube:Madus Madus999.să vadă că este posibil să trăiești în armonie cu planeta.ce șanse am eu să conving omenirea despre asta.nule.ca și Iisus.tocmai de aceea m-am născut în Pitești.mesajul e clar:trebuie să stau ascuns.
      În curând planeta va pune deasupra României milioane de curcubee.vor spune:credința noastră este cea adevărată.dar le va pune pentru că așa am rugat-o eu.și pentru că nu vor avea credință în Dumnezeu Pământul nici cât negru sub unghie după 90 de zile va începe judecata....să fi te rog în zona intracarpatică.este arca pe care Dumnezeu Pământul a făcut-o pt noi românii.să luăm totul de la capăt..

      Ștergere
    7. Multumesc Madus,pentru tot...Iti doresc tot ce e mai bine,sa fii iubit,sa-ti gasesti linistea sufleteasca.Ma doare suferinta romanilor mei,ma doare sa vad atatea chipuri palide si ochi privind in gol...Oare unde e Sufletul Romaniei ? E tot inlantuit ? Dar pana cand ?...De-o fi sa se intample ce spui tu,va fi capat de drum,dar tara asta tot va inflori odata si-odata,tot va invia...cu sau fara noi,poate copiii Romaniei vor fi ocrotiti,ei merita,ei n-au nicio vina,sunt curati.Poate ei vor reusi...P.S. Eu chiar locuiesc in zona intracarpatica,sunt ardeleanca.

      Ștergere
  15. sa-ti traiasca Argesul si tu sa te nasti din nou poate reusesti sa-l vezi pe DOMNUL in slava-cand spui VOI tu unde te afli-si daca sunt canibali planeta pamant este tiza ta sa fii sanatos- la minte ca putini cred ce cezi tu-daca vine pedeapsa pe pamant nu vei fi scutit de durere

    RăspundețiȘtergere
  16. MADUS=TERIAN=REPTILIAN-te-au acaparat in matricea lor pamanteana te crezi cineva dar puterea voastra va fi nimicita de DUMEZEU IISUS HRISTOS PRIN INGERII LUI DE LUMINA---TU ESTI INTUNERICUL PAMANTULUI

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Esti haios anonim 01.04.mă făcuși să zâmbesc.să ai o zi bună.nu te mai agita atât.cred că ți-am dat și insomnii câteva nopți.nu esti singurul căruia i s-a întâmplat.nu mai fi posac.hai zâmbește ai fost la camera ascunsă.încă o dată o zi bună.

      Ștergere
  17. noi crestinii suntem parte din TATAL CERESC=SPIRIT-si sa stii ca insomniacii gandesc profund-nici nu ma agit nici nu te obosi sa ma convingi de atasamentul tau de pamant pt ca toti sfarsim sub pamant la 2m-si este curios cum terianii daca au lumina in trup NU VAD LUMINA CRISTICA LA IESIREA SUFLETULUI OMENESC LA MOARTEA TRUPEASCA si zborul spre cer-sub forma cuantelor pace tie dar nu esti nici posac nici haios -ESTI INTUNERICUL PAMANTULUI-te-ai lasat manipulat de energii de joasa frecventa-mare pacat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din cauza unora ca tine eu MADUS SUNT CONDAMNAT ÎN RAI.TU TRANSFORMĂ-TE ÎN CUANT.

      Ștergere
  18. Chiar a fost un cutremur de 6.3 pe richter in apus...Afganistan si Pakistan in data de 7.2.2018

    RăspundețiȘtergere