sâmbătă, 10 februarie 2018

UN OZN SI O TÂNARA CARE SE ROAGA !

  xxx                                             9  Februarie 2018,ora 16,33 ! 

                                     Dragii mei,

În aceasta după amiaza in timp ce scriam aici pe Blog, vad inspe Est o incapere foarte ingusta si intunecoasa, incapere in care ingenunchease o fata tanara si frumoasa.
Tanara stand in genunchi ,isi uneste mainile la Rugaciune si priveste in jos.
Brusc, in jurul ei pe jos la podea,s-au asternut mai multe cercuri de lumini rosii si stralucitoare foarte.
Tânara se uita in jurul ei, si rămane uimita de ceea ce vede.


Image result for OZN.

                                Image result for O TANARA CARE SE ROAGA.

In timp ce tanara se ruga,un OZN tocmai isi facea aparitia si-i lumina incaperea. 
Tanara nu se sperie ,ci ramane la Rugaciune,in timp ce acele multe Cercuri concentrice din lumini rosii si rotunde ,au inceput a se roti in jurul ei, de la stanga spre dreapta.
Dragii mei, OZN -urile sunt deja pe TERRA si vin din ce in ce mai multe si mai dese.
Prietenii nostru EXTRATERESTRII vor fi fata in fata cu poporul roman,popor pe care, de multe ori l-a salvat de MARELE  CUTREMUR.
Eu i-am vazut adeseori sub Pămant ,chiar inainte ca sa se produca un Cutremur. Îi vedeam cum tineau cu trupul lor firav la prima vedere,dar extrem de puternic ca si energie,tineau cu mainile lor cu umerii lor Pămantul ca sa nu se cutremure prea tare.Asa cum noi transpiram si curg apele pe noi cand muncim la ceva greu,tot asa si de pe fruntile lor curgeau izvoare de apa atunci cand, tineau Pămantul ca sa nu se cutremure tare.     
Dragii mei, indiferent de ce se spune, EXTRATERESTRII sunt Prietenii pămantenilor, sunt credinciosi si sunt gata oricand ca sa le sara in ajutor.
                                Cu dragoste,Maria.                                                                                           

142 de comentarii:

  1. D-NA MARIA-VA ROG FF MULT DATI DRUMUL LA MESAJUL PT MADUS -ESTE SCRIS LA MESAJUL D-STRA -UN CUTREMUR INTENS LA SUD DIN 6-7 FEBR-omul acesta sustine ca LUMINA DIN SUFLETUL NOSTRU VINE DE SUB PAMANT- CE ABERATIE DOAMNE NE IARTA! IN PLUS EL SUSTINE CA NOI CRESTINII SUNTEM IN RATACIRE SI CREDEM IN DUMNEZEUL CEL CERESC--D-STRA CE SPUNETI ?acest blog este creat pt DUMNEZEU-pamantul?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aoleooo.da culcă-te dragă liniștită.acum nu mai contează ce zic eu.blogul se numește:DUMNEZEU EXISTĂ:MĂRTURII.asta fac eu îl mărturisesc pe creatorul a tot ceea ce tu poți vedea cu ochiul liber și în imediata ta apropiere.dacă tu crezi că ești demnă să îl cauți pe creatorul universului și îl poți găsi....eu doar lansez un avertisment...

      Ștergere
    2. Da-i ignor ca nu-i intreg la minte!.

      Ștergere
    3. Șhi dăi șhi luptă ,șhi dăi șhi luptă.mari patimi a avut Iisus la vremea lui căci nimeni nu îl înțelegea.era tot așa un nebun ignorat care v-a adus mântuirea .dar asta până când nu a mai fost ignorat.și pentru că nu a fost ignorat învățătura lui a fost denaturată ca voi să rătăciți.iată auci pt voi un video în care vedem clar căci Iisus Cristos a fost fiul DUMNZEULUI PĂMÂNT însăși TATĂL lui redându-i chipul în relief:
      https://youtu.be/vRVBV5u78NI

      Iată pe chipul DUMNEZEULUI PĂMÂNT si răstignirea lui Iisus Cristos pe teritoriul Argentinei:

      https://youtu.be/ByWM0jvhhBo

      Ștergere
  2. Plauzibil,mai auzisem o teorie cum ca in crestinism sunt codificate niste secrete,prea grele de inteles de oamenii de acum 2000 de ani...Sfanta Treime e celula primordiala din care ne facem cu totii: o samanta de la tata,una de la mama si una de la divinitate,invierea e invierea naturii,Isus a fost un extraterestru de aceea s-a ridicat viu la cer,si nu a fost singurul,au mai fost si altii,Buda,Zamolxe,bisericile ortodoxe au forma de racheta, aceste teorii m-au pus umpic pe ganduri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Biserica are forma de racheta?. Si mai spui asta aici, public, chiar ar trebui sa te pui pe ganduri inainte de a te exprima.

      Ștergere
    2. 16:59Nu de racheta,de corabie,simbolizand arca lui Noe!

      Ștergere
    3. Da, 02:03, asa este ! Birsericile simbolizeaza Arca lui Noe, forma lor fiind, intr-adevar, cea de Corabie. Bine punctiat !

      Ștergere
    4. Crestinismul este o copie dupa religia Babilonului, asa a fost conceput de la bun inceput. (Triada Nimrod-Tammuz si Semiramida)
      Roma este unul dintre nucleele Fratiei Sarpelui (a Babilonului).
      Vaticanul este controlat in totalitate de Fratie, este una dintre bazele principale ale acesteia.
      La fel ca si iudaismul si islamul, crestinismul a fost conceput pentru a transpune in practica o alta parte a Agendei reptiliene: suprimarea energiei feminine, cea care permite conexiunea cu nivelele superioare ale constiintei multidimensionale a universului (implicit si a finite umane), reusindu-se astfel blocarea accesului la constiinta superioara si reducerea oamenilor la niste fiinte dominate de constiinta lor inferioara.
      Fratia a incercat tot timpul sa creeze o lume in care sa prevaleze energia masculina.

      Ștergere
    5. esti dus cu pluta pe Somes nici doua kopeici nu meriti pe comentariul asta..

      Ștergere
    6. 01:17, cui ai raspuns?

      Ștergere
  3. Dna Maria ,daca OZN au venit deja pe Pamant ,nu pot fi identificate de radarele sofisticate aleTerei ??

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intreaba si tu pe cei ce se ocupa cu aceste radare, nu pe Maria, caci ea nu este expert in asa ceva.

      Ștergere
  4. Normal , cand ti se ofera , trebuie sa oferi si tu la randul tau , PROMOVARE.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sint'luptatorii' de la Politia Galactica,extraterestri cu OZN-uri din Pleiade si Sirius care au misiunea de a pastra ordinea in aceasta zona a galaxiei,conform unor comunicari din cartea'Matei,vorbeste-mi despre Rai'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Revin din ce in ce mai des mesaje cu extraterestrii. De ce totusi nu ia vazut nimeni fiindca sunt fiinte materiale, cu corp fizic iar navele lor sunt facute cu tehnologie inalta ca sa se poata deplasa intre planete. Daca este vorba de fiinte cu corp spiritual (spirite/duhuri), atunci este altceva, fiindca orice om dupa ce moare devine extraterestru pentru ca nu mai vietuieste pe pamant ci in zona extraterestra (din jurul pamantului). Oamenii de pe unele planete (mult mai evoluati decat noi) stapanesc incomparabil mai bine decat noi pamantenii magnetismul, electromagnetismul, fizica, chimia si folosesc energii inca nedescoperite de catre oamenii de pe pamant. Va veni si vremea cand oamenii de pe pamant vor descoperi si vor sti sa foloseasca aceste energii, antigravitatia, etc. si se vor putea deplasa catre planete indepartate si catre alte sisteme solare din galaxia noastra. Spiritele evoluate din zona pamantului fac des incursiuni pe alte planete cu viata superioara sau inferioara celei de pe planeta noastra, dar oamenii (de pe pamant) in corp fizic inca nu au ajuns decat pe Luna, dupa multe pregatiri, cu riscuri si cu eforturi mari pentru omenire. Este un imens avans al omenirii faptul ca au reusit sa plaseze pe o orbita geostationara statia orbitala in care oamenii traiesc si fac studii si observatii. Este un inceput, dar se va ajunge la descoperiri care vor permite oamenilor sa se deplaseze catre alte planete. Dumnezeu planifica evolutia vietii pe fiecare planeta si coordoneaza evolutia ei. Dumnezeu este absolutul in stiinta, iar prin religie recunoastem suprematia Lui si comunicam cu El prin rugaciune. Omul este creatia lui Dumnezeu si este fiinta cea mai completa pentru a evolua, dar drumul evolutiei este atat de lung incat acum nici nu ni-l putem inchipui si nici nu avem inca termeni prin care sa-l definim prin exprimare verbala. Uneori aud exprimarea "evolutia omului spre indumnezeire" si atunci imi fac impresia ca este la infinit, adica evolutia oamenilor este continua.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci extratereștrii aceștia sunt și
    Intratereștrii?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca sunt extraterestrii nu au cum sa fie intratrestrii, mai uitate prin DEX.

      Ștergere
  8. Nu extraterestrii ne pazesc de cutremure si de alte dezastre,ci Dumnezeu in marea Sa mila,dar nu stiu cata rabdare mai are si Dumnezeu,in orice caz foarte putina!Extraterestrii sunt dracii Trambitei 5!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Abtine-te si pastreaza pentru tine asemenea postari ca e mai bine.

      Ștergere
    2. 17:07, asa cum iti exprimi TU punctul tau de vedere, asa si an.09:38 are acest drept. Esti mult prea mica ptr. a spune cuiva ce sa faca si ce nu!

      Ștergere
    3. Nu e mai bine,cine crede in extraterestrii,crede in Satan,Dumnezeu n-a facut decat ingeri si oameni pe langa animale si plante,asa zisii extraterestrii sunt dracii s-au ingerii decazuti care s-au razvratit si au cazut din cer,atunci cand Lucifer s-a razvratit impotriva Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 10:48, nu prea ai in comun nimic cu spiritualitatea. Este pe spate; in indoctrinare pana la gat si peste. Vai de voi, cei indoctrinati caci nu veti sti ce este mantuirea NICIODATA. Sunteti niste figurine de lut si atat, pe care le va inghiti pamantul la vremea voastra. Mantuirea si Imparatia nu este pentru voi cei indoctrinati caci sunteti impiedicati rau si asa veti ramane pentru totdeauna.

      Ștergere
    5. 17-21,vei avea de ales Dumnezeu si Imparatia Sa sau extraterestrii adica dracii si imparatia lor,ca tot va inseala sa credeti in ei,sa credeti in astre,in zodii,si-n alte mizerii,spuneti ca sunteti avansati ca luati contact cu dracii din alte galaxii care se dau drept fiinte ale binelui,o sa ajungeti sa va inchinati la oglinzile in care va uitati,pt ca deja foarte multi o faceti,va incchinati voua,si preotilor le faceti plecaciuni,da preotilor care l-au rastignit pe Iisus si continua sa rastigneasca sfinti pana-n ceasul Maniei finale a Lui Dumnezeu care e foarte aproape,in loc sa va-ntrebati unde este credinta voastra?,in draci in extraterestrii,in Maria Ghiorgiu,oare ei au facut cerul si pamantul,sau Dumnezeu,este scris sa nu credem in nimeni si nimic,in afara de Sfanta Treime si-n adevaratii prooroci,apostoli si mucenici,dar nu in falsi apostoli,falsi mucenici,falsi proorocci,falsi preoti etc!

      Ștergere
    6. 19-25, sa nu te superi dar esti departe de Imparatie si evident de mantuire. Departe tare, partea nasoala este ca nici macar nu realizezi.
      Tin'te bine de indoctrinarea ta, caci e drumul sigur spre pierzarea ta.
      Te legi de tot felul pe care nu le-a adus nimeni in discutie, ce tot acuzi nejustificat pe altii punand anapoda in carca lor diverse?
      Esti slaba tare in ale spiritualitatii, mult prea slaba. Nu ai deloc intelepciune.

      Ștergere
    7. 22-7 daca ai fi aproape de Imparatie ti-ai plange pacatele macar zilnic inaintea Domnului Dumnezeu,si ai cere nastere din Nou cu Duh Sfant pt ca sa-ti scoti barna din ochi pt ca apoi sa vezi paiul din ochiul fratelui tau si de asemenea sa vezi cat de departe ai fost de Dumnezeu,fara nastere din nou NIMENI NU VA VEDEA IMPARATIA LUI DUMNEZEU SI MANIA LUI DUMNEZEU RAMANE PESTE EL,NU POTI TRAI CUM VREI TU SI SA SPUI CA ESTI MANTUIT,CA TOT VORBEAI CA SUNT INSELAT,ASTA E INSELARE,SA TRAIM DUPA VOILE SI POFTELE NOASTRE SI NU DUPA VOIA ADEVARATA A LUI DUMNEZEU!

      Ștergere
    8. Iti raspund 10-21 (vad ca iti place cu liniuta), in Imparatie nu se intra cu una cu doua. Caci ea este o stare a sufletului, unde fericirea nu are sfarsit. Nu o cauta pe undeva prin univers ca si un loc anume, caci ea este in interior, fericit cel ce o descopera.
      Nasterea din Nou nu vine din meritul cuiva, ci este Libertatea care deschide poarta Imparatiei. Dar nu o lua ca ceva teoretic, ca aceasta Nastere din Nou este ceva care schimba totul, din om de carne te face om din "duh divin". Nu are legatura cu ceea numesti regula si religie. Ea este starea celui desprins de tot ceea ce leaga, este starea celui liber de tot ce noi numim generic "lume". Aici intra multe...
      "Esti dar nu esti"

      "Ioan 3:8. Vantul sufla unde voieste si tu auzi glasul lui, dar nu stii de unde vine, nici incotro se duce. Astfel este cu oricine e nascut din Duhul."

      El nu mai are un scop anume in "treburile" acestea ale lumii, pentru ca nu mai este din "lumea asta". Nu-l mai prinde in mreje nimic din ceea ce numim lume, adica "iluzia ca este".

      Ștergere
    9. 00:00, am citit ce-ai scris si ce i-ai raspuns lui 10:21 si pot sa spun ca asa este dupa cum spui tu aci ! Mai vroiam doar sa scriu si ceea ce mi-a venit mie in mintiuca, in timp ce simteam mesajul scris de catre tine si anume faptul ca, totusi, chiar daca nu mai este in "lumea asta", lumea asta este in Dumnezeu. Probvabil ca nu-i corect cum am scris, dar, iata, am scris !

      Sa auzim de bine !

      Ștergere
    10. Sunt dar nu sunt. Ce leaga omul sunt dorintele dezvoltate si intretinute pe care mintea le urmareste. Dorinte pentru ce? Ale cui dorinte? Dorintele mintii mele? Cine isi doreste? Nu cumva mintea care se zbate in iluzia, visul acesta ce noi il numim realitate nascand noi si noi dorinte? Ma las in voia acestei iluzii (care ne pare o realitate) si folosesc energia mea de viata sa obtin ce imi doresc, asta ma leaga nu ma detaseaza. Ma implica in sistemul lumii, ma amesteca tot mai mult in iluzoriu, apar noi si noi dorinte pe care iar ma voi stradui sa le implinesc, in cautarea unei firimituri de fericire, astfel iar imi directionez energia mea de viata inspre iluzie. Si tot asa. Dar oare ceea ce numesc eu dorinta nu este o forma prin care mintea, in mod absurd, cauta pacea, linistea, fericirea? Mintea niciodata nu o va gasi caci nu ii apartine. Natura mintii este miscarea continua, deci este imposibil sa obtina ceea ce nu poate.
      Ma intreb: ce sunt, cine sunt?
      Lumea, scena, rolul este in detrimentul fiintarii. Fiintare, ce este asta? Doar sunt. Este relaxant sa simti ca doar esti. Sunt acum.
      Ce ma poate ajuta oare pentru a fi? Sa stau in prezent, in ceea ce se numeste “acum”, nu in trecut caci el nu mai este dar nici in viitor caci nu a venit inca. Sa fiu acum observatorul, nu rolul. Ma observ si imi pun intrebarea privindu-ma : Cine este acesta care face actiunea daca eu sunt observatorul si doar privesc? Si cine este observatorul? Raspunsul este unul personal, pentru fiecare dintre noi in parte, caci venind din exterior acest raspuns devine doar un concept si nu un adevar trait.

      Ștergere
    11. Fain, 01:56 ! Multumesc !

      Ștergere
    12. https://www.youtube.com/watch?v=ejqEoH5kx5o


      "This life is... This life is... This life is a dream. This life is a dream. It'll be over in the blink of an eye. Remember who you are. Remember what you are. Whose life is this? Whose hands are these? Whose voice is this? What am I? This life is just a dream. It will be over in the blink of an eye. Remember who you are. Remember what you are. Remember who you are. Om Gan Ganapataye Namaha. This life is beautiful. This life is horrible. This life is wonderful. And this life is just a dream... A dream made of love. Remember who you are. Remember what you are. Remember who you are. Remember... You are before. Before these questions. Before an answer. Remember... You are before. Before everything..."

      *

      "Viata asta este un vis care se va termina intr-o clipită. Aminteste-ți cine esti. Aminteste-ți ce ești. A cui viață e asta? Ale cui sunt mâinile astea? A cui voce este asta? Ce sunt eu? Această viață este doar un vis care se va termina intr-o clipita. Această viață este frumoasă. Această viață este oribila. Această viață este minunata. Și această viață este doar un vis ... Un vis făcut din dragoste. Aminteste-ti cine esti. Aminteste-ti ce esti. Aminteste-ti cine esti. Nu uita ... Ești înainte. Înainte de aceste întrebări. Înainte de un răspuns. Nu uita ... Ești înainte. Înainte de toate ...”

      Ștergere
    13. https://www.youtube.com/watch?v=ylizMw6iw9s


      Suddhosi Buddhosi Niranjanosi
      Samsāra Māyā Parivar jitosi
      Samsāra svapanam traija mohan nidram
      Nan janma mrityor tat sat svarupe

      *

      You are forever pure.
      You are forever true.
      And the dream of this world can never touch you.
      So give up your attachment, and give up your confusion.
      And fly to that space that's beyond all illusion.

      *

      Ești pentru totdeauna pur.
      Ești pentru totdeauna adevărat.
      Iar visul acestei lumi nu te poate atinge.
      Deci, renunta la atașamentul tău, renunță la confuzie.
      Și zboară spre acel spațiu care este dincolo de orice iluzie.

      Ștergere
  9. ce sa zic crestinii sa stea pregatiti de "final battle"..ii asteptam cu cisternele de apa sfintita CRUCI si rugaciunea inimii daca armele conventionale nu au efect an prima faza a invaziei..
    Cristi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristi,ai uitat de tamaie.....dati cu tamaie in casa ,daca se poate cat mai des......mai ales in zile de post si de sarbatoare.

      Ștergere
    2. Ar fi bine sa-i astepti cu mintea limpede fiindca comparativ cu ei suntem niste animale un pic mai evoluate.

      Ștergere
  10. Sant prietenii cui maria? Că pe alți oameni nu îi ajută cu nimic. Si sant mulți oameni cu multe necazuri în alte țări. Pe ăia dc nu îi ajută?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu stiu ca miscarea benefica e de la dreapta spre stanga iar aceste "naluciri" de ozn sunt de la ddiavol.Avem marturie pe sf. Antonie cel Mare-sec.3(?) caruia in timpul rugaciunii ia aparut un disc de metal(ozn) si pe care l-alungat cu semnul crucii.Un alt exemplu ,,recent ,parintele Cleopa ,caruia i-a aparut in padure un"extraterestru"(demon) infricosator care a disparut prin rugaciune la Maica Domnului.Faceti-va semnul crucii cat mai des si aratarile vor dispare,!caci acestea sunt sigur,demoni!Doamne apara pe poporul Tau de toata inselaciunea satanei!Amin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Angel, trebuie sa sti ca este corect ce apare in viziunea Mariei, respectiv miscarea de la stanga spre dreapta.
      Ce vibreaza de la stanga spre dreapta (in sens invers acelor de ceasornic) atrage si acumuleaza energia, iar ceea ce vibreaza de la dreapta spre stanga (in sensul acelor de ceasornic), isi cedeaza energia si atomii si se descompune.
      Sistemul nostru solar se roteste de la stanga spre dreapta, adica in sensul invers acelor de ceasornic.
      Toate moleculele tale, ca si organism viu, vibreaza de la stanga spre dreapta pentru ca aceasta miscare este sensul de rotatie a tot ce este viu.

      Ștergere
    2. Daca sunt doar vedenii (aratari cum le denumesti tu) de la mikiduta le alungi prin rugaciune si facandu-ti cruce, dar daca sunt nave cosmice reale, nu le mai alungi cu rugaciune si facandu-ti cruce. Atunci trebuie sa gasesti inteligenta necesara pentru a-i comunica ca esti o fiinta rationala si nu esti animal de prada de care trebuie sa se apere.

      Ștergere
    3. 16:51Cateva indicii deloc de neglijat in viziune:- camera intunecoasa; ...
      -fata priveste in jos ,nu in sus;
      -luminile sunt rosii,nu luminoase
      -miscarea cercurilor de la
      stanga la dreapta ,ca o transmisie de energie negativa (stanga-ingerul rau)spre a impiedica energia pozitiva(duhul sfant)sa-si faca efectul asupra fetei.Raspunsul meu:Actiune demonica!Slava SFiNTEI TREIMI in veci!Amin!

      Ștergere
    4. Offf mai Angel mai, miscarea vietii este cea levogira (de la stanga spre dreapta). De ce nu asculti de ai mai "batrani", fata mea? Nu tot ce iti pare tie intr-un fel este asa cum interpretezi.
      Exista cunoastere de inalt nivel pe care tu nu o sti si nici nu ai avut acces la ea. Intelege.

      Ștergere
    5. Din punct de vedere al semnificatiei spirituale, rosul reprezinta puterea temporala sacerdotala. In acest sens, rosul simbolizeaza dragostea fata de principiul divin.

      Ștergere
    6. Of ,Of,Of,cati draci sunt pe aici!( 14:23 si alti inselati )Cat de rataciti mai sunteti pt.ca nu aveti lumina!Mesajele voastre incarcate de energie negativa sustin cele afirmate de mine mai sus. Totusi ,mie mila de starea voastra dar ma si distreaza copios !Continuati!PS.Stiu ca dracul e batran dar si....prost ,caci a cazut din lumina!

      Ștergere
    7. Angel, biata de tine. Nu am ce-ti face, pricepi cat poti si tu. Uite ca lumina din tine este la un nivel destul de scazut (asta pentru ca ai adus vorba).

      Ștergere
  12. https://www.youtube.com/watch?v=PGMw-EMVFhM


    „OM BHUR BHUVAHA SVAHA
    TAT SAVITUR VARENYAM
    BHARGO DEVASYA DHIMAHI
    DHIYO YO NAH PRACODAYAT”


    „O, Doamne, datatorule de viata,
    Cel care îndepărtezi durerea şi amărăciunea,
    Cel care aduci fericire.
    O! Creator al Universului,
    Fie ca noi sa putem primi lumina Ta suprema, distrugatoare a pacatului,
    Fie ca Tu sa ne ghidezi intelectul in directia potrivita.”

    RăspundețiȘtergere
  13. Se spropie vemirea Pruncii Lui Dumnezeu,si ei vor lua parte,la.aceasta mare mimune,

    RăspundețiȘtergere
  14. Draga Angel si restul care vedeti in extraterestri intruchiparea raului, as vrea sa va intreb cum puteti spume lucrurile astea despre ei? Oare ati apucat sa vedeti vreunul sau macar sa vorbiti cu el sau ea? De unde si pana unde frica asta? Consider ca pana in momentul in care ei nu isi vor face aparitia si nu vor vorbi sau face ceva, eu nu pot sa ii arunc intr-o anumita categorie de fiinte. Am avut ocazia sa cunosc multi oameni care se foloseau de cuvintele teologilor pentru a manipula oamenii, care in momentul cand vedeau un copil bolnav se uitau urat si spuneau ca e intruchiparea raului... Revenind la subiect, am cateva intrebari:
    1.despre Sfantul Ilie se spune ca a fost ridicat la cer... Cum, de unde, in ce fel? Oare nu putem vorbi de interventia lor, a extraterestrilor?
    2.Cu totii stim ca am fost creati dupa chipul si asemanarea Domnului, dar despre cetele de ingeri? Cum aratau? Intr-adevar exista reprezentari ale acestora dar sunt oare corecte?
    3. Dumnezeu a creat viata numai pe planeta noastra? Oare omul nu a fost izgonit in afara Raiului? De unde stim ca nu existau si alte locuri populate de alte fiinte?
    3. De unde stiti ca fiintele astea sunt intruchiparea raului? Ati avut oare ocazia de a cunoaste unul?
    Amintiti-va ca Iisus a izgonit o legiune de duhuri (spirite nu fiinte fizice) ale raului intr-o turma de porci.
    Adica serios? Va amintesc de perioada "crede si nu cerceta" cand multi oameni au murit pentru ideile lor fiind considerate erezii (arsi pe rug, inecati, schingiuiti), de Evul Mediu cand multi au profitat de religie pentru a-si atinge scopurile meschine... Nu faceti acelasi lucru... Descideti-va ochii si mintea, documentati-va!!! Oare ar fi fost posibil progresul nostru ca specie daca nu ar fi intervenit "ei"? Ganditi-va putin... Sunt dovezi in istorie, probate de date arheologice, documentati-va si nu va rezumati doar la fuga in carapace cand apar lucruri noi!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:55Sunteti atat de ratacita(din mandrie!)incat mi-as pierde timpul sa sa va raspund!Pt. orice crestin adevarat intrebarile indoielnice pe
      care le afisati dovedesc fie ignoranta
      fie rea credinta.PS Stiu mult mai
      mult decat pot spune aici ,am
      calatorit pe alte planete, dar tinta
      mea este sa ajung langa Mantuitorul
      meu drag,sa ma mantuiesc!

      Ștergere
    2. Acele planete erau locuite de draci?

      Ștergere
    3. Dumnezeu este in noi, degeaba il cautam in spatiu sau mai stiu eu pe ce planeta. Insusi sufletul nostru este o parte a divinului. Faptul ca il cauti in alte locuri oare nu arata ignoranta si ratacire? Mai citeste si o sa vezi ca nu trebuie sa calatoresti in galaxii indepartate pentru a-l gasi. Pentru restul comentariului pot spune doar ca asta e parerea mea. Daca nu esti de acord cu ea e doar problema ta.

      Ștergere
    4. Si inca ceva, calea spre mantuire este descrisa in Noul Testament!!!

      Ștergere
    5. 08:08Revedeti-va mes.din 16:55si nu mai o intoarce-ti cu siretenie caci lui Dumnezeu nu-plac oamenii sireti!Eu il caut pe Domnul de o viata ,in biserica ,dar Maica Domnului a vrut sa-mi arate si altceva....in cer,si era ff.frumos!

      Ștergere
    6. Esti prea naiva 12:01.

      Ștergere
    7. Cum vrei tu draga Angel, nu sunt de acord cu tine insa iti respect parerea!!!

      Ștergere
    8. 15 :00Un Angel nu e niciodata naiv in schimb are sufletul curat,sincer,curajos si iubitor de Adevar!Slava Celui ce m-a facut si mi-a daruit intelepciune spre a rusina pe cei mandrii ,invidiosi si rai ,sa-i intoarca la smerenie (caci drumul spre intelepciune trece mai intai prin focul incercarilor care aduce smerenie si apoi darul lui Dumnezeu) caci asta e placut
      lui Dumnezeu sa puna sub picioarele
      Sale duhul satanei!Amin!

      Ștergere
    9. Angel,nu esti barbat?

      Ștergere
    10. Ce tot vorbesti acolo tu Angel? Din pacate pentru tine, tu traiesti intr-o relaitate alterata, creata de propria-ti minte.
      Tipic, pentru asa forma de manifestare psiho, este faptul ca vorbesti despre tine (Angel) la persoana a-3-a.

      Ștergere
    11. 19:03Daca ai avea putina intuitie ti-ai fi dat seama ca ma refer la toti"Angeli" care au de infruntat minti inguste cu orizonturi spirituale limitate care vorbesc numai din cartile pe care le-ai citit(destul de sarace si cu multe erori in ceea ce priveste cunoasterea spiritului uman)pe care candva le-am studiat si eu dar acum nu-mi mai sunt de niciun folos pt ca am "primit" ceva incomparabil mai bun de la Cel ce toate le cunoaste si daruieste celor care IL cauta si IL gaseste!PS!:"Cauta si vei gasi,bate si ti se va deschide"!Amin!

      Ștergere
    12. 19:53Bla ,bla,bla!Ceva mai inteligent nu poti sa spui?Esti plictisitoare,sincer!

      Ștergere
    13. 22:10 Pai tu te crezi un inger adevarat? Sti care este problema la tine? Nu corespunzi pentru ca nu ai Lumina Divina la nivelul corespunzator. Si nu-i din carti, ci este starea ta, cea reala.

      Ștergere
    14. Noa' tu "Angel", eu inteleg ca nu-ti place dar e necesar sa iti cunosti starea de fapt.
      Ce ti-ai construit in mintea ta, nu are legatura cu ceea ce ESTE.

      Ștergere
    15. 22:27Spiritul tau ingust nu poate sa inteleaga tainele lui Dumnezeu si lucrarea lui in lume.Dar pt luminarea ta iti aduc cuvintele Domnului Iisus care spune:"Asa va fi la sfarsitul veacului-vor iesi ingerii si vor desparti pe cei rai din mijlocul celor drepti.....De aceea,orice carturar cu invatatura despre Imparatia cerurilor este asemenea unui om gospodar,care scoate din visteria sa noi si vechi".Iisus si-a trimis pe pamant purtatorii de har pt ai lumina pe cei ce vor crede, ca sa se intoarca la Dumnezeu si sa se mantuiasca.Acestia sunt ingerii asa cum sunt si preotii,calugarii ,dar fiecaruia Dumnezeu i-a dat prin acelasi Duh,diferite daruri: de intelepciune,de deosebire a duhurilor de vindecare,de credinta etc.Insa in vremea de acum "ingerii"au cea mai mare misiune fiind "o ramasita aleasa prin har"pt a chema la Dumnezeu cat mai multe suflete.Stiinta fara Dumnezeu nu mantuieste,iar problema ta stii care este :Judeci Adevarul iar Adevarul te va judeca pe tine din cuvintele tale!Semeni cu cei care L-au rastignit pe Iisus pe care L-ai fi catalogat:"manifestare psiho".PSIn vata mai intai sa scrii("scri")si fa-ti o introspectie ca sa dai gunoiul invidiei si rautatii afara, caci altfel esti pierduta!Punct!

      Ștergere
    16. 22:27Ti-am acordat multa intelegere dar mai pune mana si pe carte caci nu prea stii sa te exprimi corect:"Nu corespunzi pt ca........la nivel corespunzator"(in logica se numeste definitie circulara!)Aceasta este si starea ta reala,putintica si la spirit si la minte!

      Ștergere
    17. Noa' tu Angelico de ce te mai legi si tu! Se mai intampla caci nu toata lumea are disponibilitate cu timpul ca si tine. Unii sunt mai obositi altii mai odihniti. Important este sa intelegi ce trebuie. Lumina ta interioara este mult prea low pentru a fi un inger cu adevarat. Stai cuminte ca nu e chiar cum crezi tu.

      Ștergere
    18. N-are rost sa va certati. Fiti in armonie, fiti buni. "Trairea", "Experienta directa" are intaietate in fata oricarei "carti","workshop"s.a.m.d.

      Ștergere
    19. "Logic", "Rational" fara "Intuitiv" este mai putin benefic omului.

      Ștergere
    20. No, Angelico, asa cum spusesem (11:32) si, mai cu sama, ce ti-a spus 22:45 : "Ce ti-ai construit in mintea ta, nu are legatura cu ceea ce ESTE", apai, testul de clar ca asta asa este. Numai bine sa fie pentru toata lumea!

      Ștergere
    21. Corect 11:34, ai dreptate. Ce ar fi masculinul fara feminin? Ce sa faca mintea de nebuna fara a fi manata de suflet? Nimic bun, decat enromitati absurde ajunse la nivelul nebuniei egotice.

      Ștergere
    22. Da, ma bucur ca ai inteles, 23:38 ! Numai bine sa fie pentru toata lumea !

      Ștergere
    23. Toate bune, 00:10!

      Ștergere
    24. 12:58, iti multumesc !

      Ștergere
    25. Da, asemenea, 11:12 !

      Ștergere
  15. “… Si tot această literatură, într-o perioadă crucială de criză si tranzitie a civilizatiei umane, a constituit o fortă de prim ordin în crearea sperantei si a stării de asteptare actuale a “fiintelor extraterestre”, care vor veni si vor rezolva problemele omenirii, călăuzind-o către o nouă eră “cosmică” a istoriei sale”.

    “…Putem sintetiza situatia astfel: literatura stiintifico-fantastică a oferit imaginile, “evolutionismul” a oferit filozofia, iar tehnologia erei spatiale a asigurat plauzibilitatea acestor întâlniri extraterestre”.

    (Cuv. Serafim Rose)


    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/exista-extraterestri-raspuns-pentru-bombele-psihologice-ale-nasa-din-partea-cuv-serafim-rose-si-a-invataturii-ortodoxe-ocultismul-din-spatele-literaturii-s-f-natura-demonica-si-antihristica-a/

    RăspundețiȘtergere
  16. Multe aberatii mai pot spune unii oameni. La cine sa vina extraterestrii, la noi, sa ne vada lipsa de intelegere si inapoierea intelectuala?.

    RăspundețiȘtergere
  17. Nu vor veni curand ca nu au la ce sa vina.

    RăspundețiȘtergere
  18. Celor care inca nu cred in existenta extraterestrilor (vor crede cand vor vedea), cat si celor care cred ca toti extraterestrii sunt negativi, le recomand cu caldura sa citeasca cartea "Profetia de pe Thiaoouba", pe care o gasiti numai in format electronic aici https://www.scribd.com/doc/31302958/Rapirea-pe-a-noua-planeta-Profetia-Thiaoouba-de-Michel-Desmarquet

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am citit cartea,e faina,dar nu stiu care e adevarata,ea,sau Design inteligent? mitu

      Ștergere
    2. 16:54, nici acum nu ti-ai dat seama?!

      Ștergere
  19. Demoni , nedemoni pare-se ca exista si alte lumi, asa cum existam si noi . Inchipuie-ti ce socant e pentru altii aceasta rasa umana care se extermina intre ei fara scrupule . Cati din noi nu avem senzatia ca traim prost in lumea asta , ca suntem inadecvati, rataciti de ACASA , fara libertate si cu un dor infinit de pleca oriunde in Lumea mare . Exista categoria INADAPTABILII , unii cu amintiri dintr-un trecut indepartat, altii cu amintiri din viitor.

    RăspundețiȘtergere
  20. D-na Maria care este adevaratul motiv pentru care americanii au pus baze militare la noi in tara ? Vi s-a spus?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De ce nu-i intrebi pe ei sau pe cei care i-au adus si au acceptat sa-si puna bazele militare la noi?.

      Ștergere
    2. 18.26
      ROMANIA si AFGANISTAN sunt singurele puteri ale lumii in domeniul materialelor strategice !
      AMERICA nu are zacaminte de URANIU.
      Tot asa cum RUSIA nu detine zacaminte de WOLFRAM.
      Fara aceste doua elemente, SUA si RUSIA sunt ZERO!
      Sunt „nimeni” in materie de suprematie MILITARA.
      Wolframul, un metal mai scump decat aurul si mult mai pretios, greu de gasit, este foarte necesar in industria militara si spatiala, iar uraniul in industria nucleara.

      Primul se afla, in cantitati INEPUIZABILE si in starea cea mai pura (nemaifiind necesare procedee industriale costisitoare de “decantare” a lui) doar in ROMANIA, la ROSIA MONTANA !
      Generalului american David H. Petraeus, comandantul fortelor americane din Afganistan,scapase un alt adevar intr-o conferinta de presa : motivul prezentei NATO in AFGANISTAN nu erau “teroristii”. Ci uriasele zacaminte de URANIU pur!

      In Muntii Khwaja Rawash, situati la nord de Kabul, dar si in Koh Mir Daoud, langa Herat si Kharkiz, in provincia Khandahar, exista cele mai mari zacaminte de uraniu din lume, la fel cum, in materie de wolfram, Romania detine suprematia mondiala.

      Ștergere
    3. "Uniti salvam ROSIA MONTANA"

      Uraniu !

      Wolfram - Suprematia mondiala. Ironia sortii. N-avem nici macar o autostrada, nici un spital la standarde occidentale, se moare de foame, saracie, in spitale, penitenciare, in accidente rutiere. Se moare de suparare in tara care detine suprematia metalelor pretioase, uraniu si wolfram. Profund incorect!
      Strigator la Cer!

      Ștergere
    4. Romania si Afganistan au resurse strategice care le-ar putea transforma in "puteri ale lumii". Este doar un potential, nicidecum un fapt implinit. Afganistanul este un stat ravasit de teroare, dezbinare, razboi si mizerie, iar Romania, o tara ravasita de coruptie, dezbinare si prostie. Un procentaj mult mai mare de afgani, in comparatie cu procentajul de romani, sunt constienti ca au o tara bogata in resurse strategice. Ca si romanii, si afganii dau vina pe straini pentru situatia in care se afla. Dar nu reusesc sa faca nimic sa iasa din ea. Ca si romanii. Doar ca afganii mor de moarte violenta, iar romanii de moarte lenta.

      Ștergere
    5. Da 18:10, suntem in "colimator". Cu atat mai mult trebuie sa ne trezim puterile (paranormale) caci altfel riscam totul. Trebuie sa ne trezim, caci asemenea pericol poate fi invins doar pe aceasta cale, a puterilor din interiorul nostru. Suntem un popor care avem mai mult din aceasta putere in interior, doar trebuie scoasa la iveala. Pana nu se intampla asta nu ne putem elibera de caracatita straina care sta aseazata peste tara noastra.
      Pana nu vom fi toti "intr-un cuget si intr-o simtire" in baza acestei puteri din noi nu ne putem scapa de cei care ne-au prins in plasa.

      Ștergere
    6. Ai dreptate 20:21, asta ar fi o cale sigura, poate singura la ora actuala. Din pacate nu e vorba numai de caracartita straina asezata peste tara, ci si de cea din interiorul oamenilor. Pana nu va fi scoasa acea dinlauntru, care suprima acele puteri de care vorbesti, ma tem ca ele nu se vor putea manifesta la scara de care este nevoie pentru a produce efectul dorit. Asta este tragedia. Doar o minune ne poate salva.

      Ștergere
    7. Asa-i 15:17, dar este atat de necesara schimbarea aceasta interioara, precum un pamant uscat are nevoie de apa. Este vitala. Altfel nimic nu va mai "creste". Ne vom usca incet, incetisor.
      In clipa asta suntem prea putini ca sa indreptam balanta in favoarea binelui acestei tari. Prea multi cei care dorm si nici macar nu stiu ca dorm, aici este un punct sensibil. Dar mai sunt altii care cred ca nu dorm, dar adevarul este ca dorm destul de adanc, asta este si mai grav.
      Lupta e mare si destul de grea, Puterea Suprema sa ne fie calauza sufletului.

      Ștergere
  21. Doamna Maria lupta cea mare se va da pentru credinta adevarata a lui Dumnezeu. Oameni se tem de necunoscut doamna Maria se spune ; cei care vor citi vor asculta vor fi informati vor sti cum sa se apere. Multi vor citi vor vedea si nu vor crede si aceasta din cauza atator stiri si multe altele in cat omul nu stie ce sa mai creada. Ma rog la Bunul Dumnezeu sa ne lumineze mintea sa putem alege binele de rau. Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti fii lui si sa ne calauzeasca pasi spre lumina si adevar. Cu drag doamna Maria.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-avem puterea de a marturisi credinta asa cum au facut apostolii, ucenicii si mucenicii care si-au marturisit credinta chiar cu pretul vietii lor.

      Ștergere
  22. Duminica dimineata sibienii participa la o slujba de pomenire a lui Iuliu Maniu-artizan al marii Uniri, asasinat de comunisti acum 65 de ani la Sighet.Slujba va fii la ora 10 la biserica de la Ursuline linga Piata Mare din Sibiu.

    RăspundețiȘtergere
  23. Generalul Emil Strainu spune ca oznurile se vor arata in luna Mai in Romania si încă o persoana din Sua spune acelasi lucru.Se pare ca vom asista in luna Mai la aparitia Oznurilor .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vom vedea daca se confirma spusele lor, pana atunci s-avem rabdare.

      Ștergere
  24. In luna Mai se vor arata extraterestrii asa a spus Generalul Emil Strainu intr-o emisiune..de unde stie asta ?Cine ia transmis?

    RăspundețiȘtergere
  25. Nu exista extratereștri sunt arme ultramoderne si oameni modificați genetic in laboratoarele secrete americane. Gargara cu extratereștri e pentru manipulat prostimea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi egoist, tu ai vrea ca doar noi cei de pe pamant sa existam in univers?. Poate sunt oameni mult mai merituosi in alte locuri din univers, mai buni, mai drepti, care vorbesc adevarul, care nu fura, care nu mint si care il iubesc pe Dumnezeu cu adevarat nu numai cu vorba.

      Ștergere
    2. Asculta pe Jeery Sargeant si afla adevarul nu sunteti singuri este o intreaga istorie despre Extraterestrii.Ei sunt aici deja veniti unii sa ne pregătească.

      Ștergere
    3. https://www.efemeride.ro/istorie-interzisa-textele-sacre-descriu-numeroase-razboaie-atomice-din-trecutul-indepartat

      Ștergere
  26. Daca il ascultați pe Jerry Sargeant ve-ti afla afla adevarul despre istoria extraterestrilor intrati pe canalul Youtube si scrieti Jerry Sargeant un extraterestru din pleiade venit in Romania de ceva timp pentru a dezvalui românilor adevarul complet despre Fenomenul Ozn si ne a arata iubirea lor fata de noi.Extraterestrii sunt iubire ei sunt printre noi cu scopul de a ne ajuta sa evoluăm in ființe cu scopuri inalte asa ne spune Jerry.Vor sa ajute planeta pamant sa se ridice la un nivel de 5D ca sa pregătească prin lumina venirea lui Hristos a doua oară.

    RăspundețiȘtergere
  27. 10 febr 18:26 ghici ghicitoarea mea!pai cum sa nu vina americanii ca ei sunt peste tot imperialisti cum sunt, ii vizeaza pe rusi-in plus pun focul cu mana altuia -adica romanii-totul este programat

    RăspundețiȘtergere
  28. doar mishtouri si caterinka pe subiectul asta delicat , DOVEZI ca exista "civilizatii avansate" ioc. dar exista DOVEZI cu tona despre adevarata natura a "extraterestrilor" anume paradoxul intre "tehnologia avansata" si comportamentul lor (se rezuma la mutilari de animale, rapiri si abuzuri)..pentru fanii "ET" ce sa scriu..nu ratati ziua Z poate primiti din partea lor si niste "binecuvantari" orale
    Cristi.

    RăspundețiȘtergere
  29. Lumina din Cer coboara pe Pamant. Condenseaza in materie, aur, metale pretioase. Prietenii nostri de prin spatiul cosmic, mai mult sau mai putin prietenosi, corecti, morali, au nevoie de METALE PRETIOASE pt. constructia de Obiecte zburatoare mai mult sau mai putin identificate. Tara noastra detine in subteran resurse minerale, zacaminte necesare, vezi de ex. Muntii Metaliferi din Apuseni, Ardealul, tinta acordurilor ascunse. Aur. Zal = Aur. Aur = Lumina condensata. Lumina = fotoni = atomi. Atomul se transforma, nu moare (lg. transformarii maselor).
    "Capul plecat sabia nu-l taie dar nici Soarele nu-l vede", Zalmoxis
    In op. pers. consider ca se impune reanalizarea clauzelor contractuale, regandirea procentelor, a proportiilor, a unitatilor de masura in lumina si virtutea Legilor sacre, divine alias Codexul Universal valabil in componentele sale, tereste, intra si extraterestre, parti integrante ale normelor universale. Doamne ajuta! Namaste! Drum drept spre Lumina! Victoria Luminii!
    Lumina. Lumina naturala. Lumina artificiala. Lumina din Lumina.

    RăspundețiȘtergere
  30. https://m.stirileprotv.ro/lbin/mobile/index.php?article_id=3773006
    S-a adeverit mesajul despre Indonezia!!!

    RăspundețiȘtergere
  31. Cristi, vrei sa spui ca le da .ue de m?

    RăspundețiȘtergere
  32. Ce fel de dovezi vrei?la tribunal probele testimoniale sint suficienti doi martori.Inaintea cu trei zile bataliei din 18 octombrie 1595 data de sfinta alianta Moldo -Transilvano-Valaha ,pentru eliberarea Tirgovistei de turci,tabara aliatilor a fost supravegheata timp de o ora de un OZN.Faptul e mentionat in cronicile militare moldovenesti ,transilvanene si italienesti plus aratat intr-un tablou.Deci conform normelor judecatoresti probele sint clare si concludente.Iar daca vrei o clara intilnire de gradul 4 este cea la care au fost multi martori militari romani la o cabana de la Bilea pe timpul construirii drumului Transfagarasa-craciun

    RăspundețiȘtergere
  33. Da anonim 14 :10 ue de m le dă

    RăspundețiȘtergere
  34. Voi cei care credeti ca Dumnezeu a creat doar ingeri,oameni, animale si bineinteles draci,chiar nu vreti sa iesiti un pic din pestera limitarii mintii si sa vedeti adevarata realitate? Serios! Chiar mu realizati ca traiti intr-o lume inchisoare care nu va permite accesarea informatiilor?
    Voi credeti ca Dumnezeu este limitat ca voi si habar nu are sa creeze si alte planete,fiinte,universuri,galaxii, ci ne-a creat pe noi si apoi a inghetat in acea stare,iar ca sa nu se plictiseasca sta cu ochii pe noi sa vada cine este ortodox,cine tine post cine merge la biserica,cine se roaga cine se inchina etc?

    Habar nu aveti ce inseamna Dumnezeu!Sau credinta,vorbiti sa va auziti caci mintea voastra va inchis in temnita Sufletul prin care ati putea sa ajungeti la Dumnezeu.

    HABAR NU AVETI CINE SUNTETI DAR IN SCHIMB STITI CINE SUNT DRACII.Vaide de voi,ratacitilor in mintile voastre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Subscriu 10:17! Perfect!

      Ștergere
    2. Noi credem ca cineva a facut lumea,dar pe Dumnezeu,cine L-a facut? Deci, nu trebuie sa ne intrebam cine a facut lumea. Dumnezeu nu exista,din pacate. Daca Dumnezeu ar fi aparut primul din nimic,din nimicul infinit s-ar fi nascut o infinitate de dumnezei sau universuri. Scarlat Demetrescu spune ca Dumnezeu a aparut din asocierea particulelor elementare care sint peste tot,umplu spatiul infinit,dar nimeni,nici Dumnezeu nu stie cum au aparut acele particule

      Ștergere
    3. 10-17 cand vei sti sa ai grija de sufletul tau sa nu ajunga in chinuri de veci,atunci poate vei sti cine esti,si cine e Dumnezeu,si poate atunci vei reusi sa ajungi la El,pana atuncci,ia si mai cauta si 17-6 daca Dumnezeu nn-ar exista,nici tu nu ai exista,Dumnezeu a creeat totul,si toate erau perfecte,pana la Lucifer care va ia mintile la aproape toti locuitorii pamantului,sa desfiintatati Sabatul sau orice alta porunca,sau sa traiti cum vreti voi in pacate ca nu exista Dumnezeu,sau ca va tolereaza asa ccum sunteti,fara sa va dati silinnta din toata puterea,sa intrati pe calea cea stramta,caci foarte,foarte putini intra,si anume oameni care isi plang pacatele,oameni,ccare postsc cu adevarat,oameni ccare se roagga si se smerescc in duh si adevar,nu de fatarnici,de-abia astept secerisul,ca sa dovedeasca Dumnezeu,fiecaruia cat de inselat a fost de diavol,dar va fi prea tarziu atunci pt ca vor ajungge in chinuri vesnice,pt ca aproape toti locuitorii pamantului si-au creeat universurile si realitatile lor dracesti,si anume,ca au trait fiecare cum au vrut ei,nu dupa Voia si Legea Lui Dumnezeu!

      Ștergere
    4. 19-34, dar tu cand vei invata ca Dumnezeu este IUBIRE? IU-BI-RE! Intelegi?

      Ștergere
    5. inteleg,dar ca Dumnezeu sa ne iubeasca trebuie sa-L iubim si noi din tot sufletul si sa implinim macar din frica intreaga Sa Lege si Voie cu tot cu Sabatul!Da,Dumnezeu este Milostiv,indelung Rabdator,Iubitor,dar mai intai de toate este Drept,si uraste orice pacat,faradelege sau necinstire,si Insasi Iisus a spus ca daca il iubim vom pazi Poruncile Sale

      Ștergere
    6. 17:06Tu nu vei mai exista,din pacate!(Dumnezeu!)

      Ștergere
    7. 10:16, Dumnezeu nu este o persoana. Sti cum este, precum soarele care imprastie lumina si caldura dar nu cere nimic in schimb. IUBIREA nu inseamna regula, IUBIREA inseamna traire.

      Ștergere
  35. 10:17Te-ai infuriat?Te-ai aratat?Nu dorim sa te cunoastem!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este perfect ce a scris 10:17! Un mesaj care exprima corect starea de fapt a multora.

      Ștergere
    2. anon 17 06
      ..really? stai jos nota 3!! chestiile ce le scrii tu sunt fumate de multa vreme de matematicieni si filosofi (sa nu mai zic de adevaratii gnostici)
      -Platinga's ontological argument (modal version)
      -Godel's formal argument for God existence based on modal logic
      nu te obosi sa le aprofundezi ca risti o migrena, asa ca mai bine bea o tuica si culca-te.
      10; 17
      . "planete universuri galaxii.." bullshit. tie ti l recomand pe Lanza (daca nu as fi aprofundat gnosticismul filocalic as fi adeptul teoriei sale-elegante nimic de zis)
      Cristi

      Ștergere
    3. 21.28 N-ai spus nimic,te-ai obosit degeaba.Mai bine stateai jos. Tu ce ai fumat?

      Ștergere
    4. 21:28Felicitari,Cristi!

      Ștergere
  36. 12 febr 17:23 subscriu-eu stiu ca pana si geniile pamantului prin aparatura performanta au constatat ca cei care se roaga activeaza parti din creier ca sa nu spunem ca INIMA ARE CONSTIINTA PROPRIE -ma mir ca unii constata limitarea omului -DAR DUMNEZEU ESTE CREATORUL SI ARE TOT DREPTUL SA DECIDA IN ORICE

    RăspundețiȘtergere
  37. Angel
    te lupti cu morile de vant, lasa i sa cumpere ce vor din supermarketul religios :)) fiecare isi alege ce vrea dupa care vine secerisul si focul care va arde pleava.
    -treaba dracilor este sa indruge prostii
    -treaba noastra este sa nu ii ascultam (fer Augustin)
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  38. Anonim 21;28,spui si tu ceva ca sa te auzi! Sunt de acord cu spusele an.10;17.Vei intelege cand v-a veni vremea,momentan nu poti! Sunt multi aici care se inchina la galosi, ca poate asa...galosii se vor ridica si-i va mantui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. anon 16: 39
      stai in banca ta daca nu intelegi ce postez io in mandarina , e doar pentru connaiseuri. daca vrei initiere canta la alta masa nu sint dispus si nici timp nu am sa dau explicatii pe lung unor anonimi (care nici macar nu au bunul simt sa se semneze).
      Cristi.

      Ștergere
    2. E doar pentru Angel. Noi nu dorim nimic de la tine,nici macar sa te semnezi

      Ștergere
  39. An 22;10,dumnealor nu au cum sa inteleaga, ca, 'Dumnezeu este Iubire",fiindca omul nu stie ce-i acea stare, nu a cunoscut-o! Omul in schimb intelege foarte bine ce inseamna Judecator fiindca aceasta este starea la care se poate raporta fiindu-i foarte cunoscuta.Omul crede ca acea indragosteala, care bineinteles este conditionata;"eu te iubesc dar trebuie sa ma iubesti si tu" ar fi IUBIREA! Ei bine,omul actual trebuie sa mearga in interior la domnul Director Sufletul pentru a invata scoala evolutiei cu lectiile IERTARII,ACCEPTARII,CONTROLULUL EGO-ULUI,supravegherea gandurilor ca sa poata ajunge la LECTIA IUBIRII.Abia atunci v-a intelege ce inseamna Dumnezeu.Momentan se inchina stapanului inchisorii ca sa-i de blidul cu mancare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da 16:51. Destul de traumatizant pentru unii, dar este adevarul.

      Ștergere
    2. Da, 16:51, totul este Dumnezeu !

      Ștergere
    3. 16:51, inchisoarea poate fi zdrobita daca noi ...

      John Lennon - Imagine

      https://www.youtube.com/watch?v=WTMb3gACAm4

      Ștergere
  40. Nu-ti pui problema poate ca esti in inselare ? Din ce am mai citit despre extraterestii de la alti parinti si sfinti, reiese ca extraterestii sunt demoni, nu vad de ce ii consideri tu fiinte binevoitoare ? Prea te increzi in vedenii si vise. Si cu cat ele se adeveresc cu atat te vei increde mai mult in ele. Eu te sfatuiesc crestineste sa mai citesti despre "vise si vedenii" in scrierile sfintilor si sa le compari cu ceea ce primesti tu. Multi s-au inselat din cauza vedeniilor si viselor.

    RăspundețiȘtergere
  41. Mi se zburleste pielea pe mine de groaza cand vad atata ignoranta.
    Dumnezeul asta mare, in toata slava si puterea lui a creat el asa...viata numai pe planeta asta micuta intr-un univers material, greu, solid si de vibratie joasa. suntem singura specie din Multivers, noi, ingerii si cu Barbosul. Si de bun ce e, a creat el asa...Iadul.
    Daca va spun eu voua ca suntem doar una din putinele creatii care genereaza energie (lumina) proprie, dar sunt alte specii (asa zise cazute) care au rupt legatura cu creatorul si nu mai au lumina proprie, se ancoreaza si se hranesc cu energia generata de emotiile co-creatorilor (noi,cand creezi propria lumina esti co-creator in lumina). Speciile sunt la fel de diverse ca energiile cu care se hranesc. Unii...prefera emotiile puternice pozitive, altii emotiile puternice negative. Arsenie Boca "orice s-ar intampla bun, tu sa nu te prea bucuri, iar orice ar fi rau sa nu te prea superi". Suna ridicol? Nu-i nimic, va recomand Dolores Canon, Corado Malanga, Calogeri Grifasi...si de acolo vi se deschide un nou univers...paralel ;)

    RăspundețiȘtergere
  42. acum 2 saptamani am vazut ceva ciudat pe cer in timp ce culegeam malai pt al pune in costei era cam pe la ora 20.00 si ceva seara in jud.salaj comuna somes odorhei durata observatiei a fost de circa 2 minute. ozn se transforma in avion este la fel exact ca in filmare https://www.youtube.com/watch?v=JV24sf6dI7U sau https://www.youtube.com/watch?v=iAsIBIrnr3I

    RăspundețiȘtergere