sâmbătă, 3 februarie 2018

UN ATENTAT CU MASINA CAPCANA !


                                            2 Februarie 2018,ora 16,07 ! 

                                       Dragii mei, 

În aceasta după amiaza ,desi trebaluiam prin casă,aud glas care spune asa:

                 " S -a  adus aceasta masina aici,pentru....!"
Iar glasul nu a mai continuat.
Si vad dragilor o masina alba precum ar fi modelul nostru DACIA, masina ce a fost trasa pe dreapta pe o alee de munte, pe o strada pe a carei parte stanga era plina de locuinte,de vile.
Asa arata modelul masinii ,ca in imaginea de mai jos :

Image result for CIMITIR DE MASINI.

Masina a fost parcata pe acea alee sau straduta, adica ,peste drum de locuinte,peste drum de vile.
Zona de munte era foarte frumoasa si era inspre Nord.
Si tocmai cand ma gandeam la cuvintele din Mesaj, vad dragii mei cum din masina coboara un barbat in costum alb, iar un altul il astepta la vreo 5 metri distanta.
In clipa urmatoare,vad pe partea vilelor ,vad o Explozie extrem de puternica. Ceea ce se facuse praf si pulbere ca urmare a Exploziei ,se ridicase de vreo 5 metri in aer. Atat de tare a fost suflul exploziei.
Din nefericire dragii mei, vom auzi de o EXPLOZIE cu maisna capcana, explozie ce va curma si vieti omenesti.
DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa fie cu noi cu toti si sa ne apere de tot raul si de toata suferinta.
Iar celor care au astfel de ganduri rele, sa le lumineze mintea si sa-i intoarca la gandul cel bun.
                                 Cu dragoste,Maria.

27 de comentarii:

  1. "Vesti bune pt.Romania",Chevron trebuie sa plateasca tarii noastre 73 milioane dolari plus despagubiri, deoarece a pierdut procesul pe care ni l-au intentat.Cheveon este firma care a vrut sa exploateze gazele de sist.Deci s-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
  2. "Vesti bune pt.Romania",Chevron trebuie sa plateasca tarii noastre 73 milioane dolari plus despagubiri, deoarece a pierdut procesul pe care ni l-au intentat.Cheveon este firma care a vrut sa exploateze gazele de sist.Deci s-a adeverit!

    RăspundețiȘtergere
  3. Doamna Maria, mereu m-am intrebat cum pot face atat rau unii oameni... de ce e necesar sa moara atatia oameni pentru ideile unora... de ce atata varsare de sange?

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamna Maria o fi vreo razbunare. Faptul ca erau vile acolo ma duce gandul. Fereasca Dumnezeu si Maicuta Domnului de oameni fara Dumnezeu doamna Maria. Cu mult drag.

    RăspundețiȘtergere
  5. Astazi simbata, la 20,30 la emisiunea ' Voi cu Voicu' pe Antena 3;'Chainneling'=comunicare cu lumea de dincolo'-craciun

    RăspundețiȘtergere
  6. Va rugam,stie cineva de templierblog ?????? Stiu ca e un an de cand nu mai e !

    RăspundețiȘtergere
  7. Un frumos ochi însprâncenat deasupra Argeșului pentru fanii Mariei
    https://youtu.be/8Sx8Wsakq2A

    RăspundețiȘtergere
  8. DNA ascunde Marea Corupție.
    Privatizări frauduloase, toată România privatizată pe nimic, miliarde de euro, autostrăzi construite( furate) de concerne străine, tehnică militară băgată pe gât, alte miliarde, Resursele României vândute pe nimic, alte multe miliarde, obiectivele strategice, de la energie la telefonie, date pe nimic, alte miliarde, EADS, 112, Microsoft, informatizarea instituțiilor, etc., alte miliarde de euro. In total mii de miliarde de euro furate de societăți, multinaționale sau nu, cu capital străin, unele cu capital de Stat Străin.
    România a fost și este pur și simplu furată de mii de miliarde de euro de occident. DNA a fost creat pentru a ascunde acest megafurt, mai mare decât furtul ocupației romane, al invadatorilor migratori, otomanilor cu tot cu fanarioți, nemți și ruși la un loc. Am asistat și asistăm la cel mai mare furt din istoria Daciei, Țărilor Românești și României, la un loc. Niciunul, dar nici măcar unul dintre acești hoți nu a fost tras la răspundere. Ba mai mult, ei fură și vor să fure în continuare.
    Mai au de furat portul Constanța, Hidroelectrica, Aroportul, Centrala de la Cernavodă, transportul de energie și încă vreo treizeci de obiective pentru care avea și are Cioloș hotărârea pregătită, pentru care, la timpul respectiv am protestat public.
    Pentru a-și ascunde acest colosal furt, probabil cel mai mare jaf din istoria Europei, au inventat DNA și au spus că noi suntem corupții!
    In timpul acesta oamenii Sistemului, fie ei ofițeri făcuți generali cu multe stele, magistrați dar și politicieni si Sistemului, rudele lor (cum este în cazul conoscut al fratelui și soțului lui Koveși au furat și ei de s-au rupt) Banii au luat drumul conturilor din afara țării, bine dosiți.
    Ce a anchetat DNA până acum, lasă că nu a obținut condamnări pentru că majoritatea dosarelor sunt false? Care este rezultatul luptei anticorupție?
    Zerooo! Un mare "0". Gelu Visan

    RăspundețiȘtergere
  9. Corupția din România se reduce la vreo trei, plimbați zi de zi la televizor.
    DNA este instituția care a fost inventată să apere Marea Corupție din România, furtul la propriu al României de către Occident.
    DNA are rolul de a apăra și a mușamaliza Marea Corupție a Capitalului Străin. De aceea ne-au băgat-o pe gât și ne-au transformat în oaia neagră a Europei
    Hoțul Strigă Hoții!
    Acum aveți explicația de ce s-a închis dosarul Microsoft și EADS, ca și altele despre care poate o să vorbim, de la Bechtel la PETROM, de exemplu.
    Când am scris ca DNA trebuie desființat și Laura Codruța Koveși trimisă în fața justiției, și la aceste aspecte m-am referit!
    România nu se poate redresa atâta timp cât DNA este apărătorul marii corupții năvălită asupra României.
    Iar despre politicienii care au ajutat la proliferarea acestui jaf nemaiîntâlnit, aici sunt trei explicații: prostia, trădarea și hoția
    1" In primul rând trebuie să știți că foarte mulți politilogi au avertizat asupra acestei situații, unii dintre ei cu referire inclusiv la România. De aceea țări din fostul lagăr comunist au putut să se ferească. In această situație, prostia poate fi invocată ca circumstanță atenuantă, dacă nu au beneficiat și ei de pe urma acestui jaf.;
    2" Majoritatea politicienilor care i-au ajutat au strâns averi colosale, de zeci și sute de milioane de euro, ca răsplată pentru ajutorul dat la înfăptuirea jafului. Niciunul, dar niciunul nu a fost chemat vreodată la DNA, cu toate că au metri cubi de dosare închise sau prescrise, pentru că prescrierea a fost modalitatea principală prin care DNA a acționat. Dau doar două exemple: Radu Berceanu, care și-a început construcția averii cu afacerea Sun Oil, prin 1998- '99, când a fost ministru al industriei și economiei, ca răsplată pentru vânzarea Sistemului Energetic, distrugerea fabricii de Avioane Craiova, al Electroputere Craiova, al Combinatului Doljchim, etc, etc. și Dan Ioan Popescu, care a continuat jaful pentru străini. Alături de ei, sute de potentați locali, în marea lor majoritate foști politicieni, care au înlesnit furtul către strâini și au primit și ei o ciosvârtă, mai mare sau mai mică.
    Arma cu care-și ascund toți fărădelegile, fie ei străini sau români este DNA, a cărei principal scop este acoperirea jafului și aruncarea anatemei corupției asupra românilor!
    PS. Pentru cei care o să urle ca apucații că sunt comunist sau vândut rușilor, le spun următorul lucru: Uitați-vă la dumneavoastră în oraș sau comună și vedeți cine sunt beneficiarii marelui jaf, de la întreprinderi, pământ sau hipermarketuri, ș.a.m.d. Străinii, în cea mai mare parte. Pe lângă ei, câțiva potentați locali care i-au ajutat de-a lungul timpului.
    Iar faptul că sunt naționalist l-am declarat public.Gelu Visan

    RăspundețiȘtergere
  10. Spuneti acolo la Curtea Europeana,aici la noi degeaba ne scrieti,eu sint de acord cu dvs,dar o pasare mica ce poate sa faca!?

    RăspundețiȘtergere
  11. Pentru cei ce au pierdut emisiunea de pe Antena 3,era vorba despre cartea;'Matei ,vorbeste-mi despre rai'[ comunicarea intre o mama susana Ward si fiul ei Matei, mort care descrie lumea de dincolo ,de dupa moarte-o poveste reala[care a mai scos acum 20 de ani cartea Conversatie cu Dumnezeu]],pe care o gasiti in librarii scoasa la editura For you-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Conversaţii cu Dumnezeu este scrisă de Neal Donald Walsch. În ceea ce priveşte comunicarea noastră cu cei ce au plecat dintre noi este reală şi în cele mai multe cazuri se face în timpul somnului prin vis. De ceva vreme pot comunica cu spiritele si am putut transmite si câteva mesaje familiilor. Nu vă puteţi imagina emoţia şi bucuria celor de aici. Nu vă imaginaţi câtă alinare pot aduce aceste mesaje, mai cu seamă mamelor ce şi-au pierdut copiii sau surorilor ce si-au pierdut fraţii. Ştiu că sunt mulţi ce nu cred,dar e cât se poate de real.
      Are Maria un mesaj cum că Dumnezeu a creat 5 lumi. Am întrebat pe cei din plan Divin care sunt acestea si mi-au spus că cele 5 lumi sunt: lumea oamenilor, lumea spiritelor, lumea extratereştrilor, lumea îngerilor şi ACASĂ. Cu cât evoluăm spiritual cu atât devenim mai conştienti de existenţa lor. Carmen M

      Ștergere
    2. Carmen,
      cand comunici , intri in transa sau folosesti dictarea automatica "?

      Ștergere
    3. Dragă an. 22.26, transa şi dictarea automată sunt două tehnici folosite cu precădere în secolul 19 , dar chiar şi în secolul 20. Şi după cum spunea Einstein că : "singura constantă din univers este schimbarea" , iată că şi modul nostru de comunicare cu lumea de dincolo este diferit acum şi , drept urmare, fiecare din cei ce fac acest lucru o face într-un mod diferit.
      Nu ştiu dacă aş putea explica cum se întâmplă în aşa manieră astfel încât să nu fiu înţeleasă greşit. Ce pot să spun este că atunci când cei din plan Divin vor să comunice, intru într-o stare de nelinişte şi primesc gânduri. Întotdeauna mi se comunică şi numele persoanei sau entităţii de la care provin.
      Depinde de situaţie ce fac cu informaţiile primite.Când vor să-mi transmită ceva doar mie, am o dorinţă puternică de a scrie. Pur şi simplu îmi golesc mintea şi las gândurile să curgă. E destul de greu deoarece partea stângă a creierului răspunzătoare cu logica şi care ne ţine pe noi ancoraţi în realitatea aceasta terestră, are tendinţa de a interveni în momentul în care identifică o informaţie ce crede ea că nu corespunde realităţii. Însă, de când am trecut la un alt nivel de dezvoltare spirituală, am puterea de a o stăpâni. Am scris astfel câteva sute de pagini cu mesaje din diverse surse.
      Sunt şi situaţii când vor să purtăm discuţii ca urmare a nelămuririlor pe care le am. Toate acestea se pot întâmpla în oricare moment al zilei, indiferent că fac treburi casnice sau citesc.
      Mai sunt situaţii în care vorbesc cu cineva iar îngerul său sau un apropiat care nu mai este vrea sa-i transmită ceva. Sigur că-i cer acestuia permisiunea . Dacă doreşte să comunice cu entitatea respectiva rămâne la latitudinea sa. Nu-i pot încălca liberul arbitru
      Ce pot spune este că până acum am primit doar mesaje frumoase, pozitive, menite să ne aducă , chiar şi ptr puţin timp, speranţă şi fericire. Carmen M

      Ștergere
  12. sunt ANONIM 5 - pt Craciun-am vazut emisiunea la ANTENA 3-si am povestit candva pe blog, despre o doamna-MARIA care mi-a fost indrumatoarea vietii mele--aceasta doamna pe timpul comunistilor in Romania a facut fapte minunate pt ortodoxie lucrand ca sora in manastire si rugandu-se la fiecare 3 ore zi si noapte-si ce se vorbeste in cartea MATEI VORBESTE-MI DESPRE RAI A SUSANEI WARD am auzit eu din gura acestei doamne--asadar EXISTA RAI SI IAD DAR NU-I NICI PE DEPARTE CUM SE ARATA IN BIBLIE-TOTUL ESTE GAND SI CONSTIINTA CARE TE RIDICA LA LUMINA SAU TE COBOARA IN FUNCTIE DE GANDURILE SI CONSTIINTA CU CARE AI TRAIT PE PAMANT-imaginatia unor persoane asociaza raul cu diavoli cu coarne si cozi=eroare iar raiul cu imagini pamantene=eroare -TOTUL TINE DE SUFLET SI SPIRIT sanatate si pace in suflet si in lume sper sa apara mesajul!

    RăspundețiȘtergere
  13. 23,24 Am remarcat in comunicarea din carte ideia prezentata si de doamna Maria ca parti din Biblie au fost intentionat modificate de preoti in scopul intereselor acestora.De fapt aceasta a fost 'lupta ' ideologica la Sinodul de la Niceea in anul 325 intre adeptii lui Constantin cel Mare atunci necrestinat si majoritatea episcopilor care erau reprezentati la sinod doar de Arie cel palmuit-craciun

    RăspundețiȘtergere
  14. asa este d-nu CRACIUN si eu stiu de la preotii monahi cunoscuti de mine ca s-au scos 50 capitole din noul testament-astfel ca interpretarea a fost la bunul plac al vremurilor=a acelora care au scris-nu va trece mult si vom afla care este ADEVARUL despre creatie ,CREATOR si scopul omului pe pamant- sanatate si pace in suflet si in lume

    RăspundețiȘtergere
  15. Acest Matei , este o voce "de dincolo" de lumea noastra .
    Cine baga mana in foc ca este Matei , si nu o alta entitate?
    Despe pacat , spune ca este o idee a omului , pe cand in Biblie , spune foarte clar :pacatul este pacat indiferent de marimea lui .

    RăspundețiȘtergere
  16. 23,24 Nu numai ca s-au adaugat texte noi in Biblie dar s-au si exclus si ars multe carti pentru care atunci in 325 la sinod de la Niceea, erau majoritatea episcopilor reprezentati doar de Arie cel palmuit ,numiti Arienisti iar cartile scoase sint de factura Gnostica=cunoastere in traducere si s-au descoperit multe in deserturile si mormintele egiptene.De remarcat ca imparatul imperiului Roman, Constantin cel Mare mult dupa acest sinod cu 2 saptamini inainte de a murii a fost botezat si crestinat pe patul de moarte, tot de catre un episcop arienist-craciun

    RăspundețiȘtergere
  17. In Sf. Biblie , cuprinde tot ce este necesar pt MANTUIREA Omului.
    Cine i-si doreste mai mult , inseamna ca vrea mai mult decat i-I ofera IISUS , MANTUIREA , si o poate pierde si pe aceast.
    In concluzie , Biblia , Cuvantul lui DUMNEZEU , are tot ce-i trebuie Omului pt MANTUIRE .
    Nu trebuie scos nimic , si nici adaugat , la Cuvantul Domnului.

    RăspundețiȘtergere
  18. 12 ,37 Prima propozitie care o spui este aceiasi cu cea spusa de arabi, dar despre Coran si motivul pentru care au incendiat Biblioteca din Alexandria,cea mai mare comoara si culegere a intelepciunii umanitatii pierduta astfel definitiv in uitare si care a dus astfel la inapoierea civilizatiei cu un mileniu si jumatate.Este opusul a cea ce se numeste Gnoza=cunoastere si care caracteriza cartile arse din Biblie,mai ales din Noul Testament ,din cartile apostolilor lui Iisus ,la ordinul imparatului atunci necrestin Carol cel Mare-craciun

    RăspundețiȘtergere
  19. pt 04 febr 12:37-nimeni nu contesta faptul ca biblia este cartea mantuirii crestinilor! problema este pusa logic-ESTE BIBLIA COMPLETA?-si nu este pt ca toti oamenii isi pun intrebari esentiale de viata-CINE SUNT,DE UNDE VIN SI INCOTRO MA INREPT?-daca traim in ignoranta nu invatam din greseli- nu-i asa?--iar eu nu vreau mai mult decat am aflat de la MARII PREOTI MONAHI VAZATORI CU DUHUL pe care i-am cunoscut si care mi-au luminat mintea pt ca au existat si exista sfinti de cand a aparut omenirea

    RăspundețiȘtergere
  20. Deci , daca in ACTUALA BIBLIE este tot ce i-i trebuie omului pt MANTUIRE , oare mai trebuie adaugat sau scos ceva din Biblie?
    Sigur nu trebuie adaugat sau scos nimic din Biblie , cea ce contine Cuvantul lui DUMNEZEU , este deajuns pt MANTUIREA Omului.PUNCT.

    RăspundețiȘtergere
  21. ACUM pe antena3 continua emisiunea de ieri cu castelul din Cimpina al Iuliei Hasdeu ,documente despre spiritism descoperite de directoarea muzeului Jenica T abacu la Arhiva de stat Bucuresi si Craiova,inclusiv filmari pe sistemul de supraveghere al castelului din 1894-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Castelul Iulia Hasdeu

      http://artindex.ro/2012/09/21/castelul-iulia-hasdeu-din-campina/

      Ștergere
  22. am scris un mesaj legat de biblie azi 04 febr- nu a aparut

    RăspundețiȘtergere