marți, 6 februarie 2018

IMPLICATII DEONTICE SI DEONTOLOGICE RARE !


                                   6 Februarie 2018,ora 5,23 !

                                     Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi ,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare,apoi aud un glas care spune asa_:

                    "Vom auzi de implicatii deontice si deontologice rare !"
După care dragilor, glasul s-a oprit ,iar linistea s-a asternut din nou.
Dragii mei, din păcate, vom auzi de oameni care nu-si respecta juramantul facut,care nu-si indeplinesc datoriile muncii pe care o depun, dar nici datoriile morale.
Se vor descoperi multe faradelegi care ,vor afecta populatia deja ranita de atatea lipsuri si suferinta.
Dar iata ce inseamna aceste cuvinte,mai pe larg :

Definitie: DEÓNTIC, -Ă I. adjectiv referitor la deontică; necesar, obli-gatoriu. II. substantiv feminin disciplină care studiază aspectele logice și structurale ale formelor de gândire normative și imperative, precum și ale sistemelor de norme și obligații morale. (< limba germana deontisch, /II/ Deontik)

DEONTOLOGÍE s.f. 1. Parte a eticii care studiază normele și obligațiile specifice unei activități profesionale. ◊ Deontologie medicală = totalitatea regulilor și uzanțelor care reglementează relațiile dintre medici sau dintre aceștia și bolnavii lor; etică medicală. 2. Teorie despre datorie, despre originea, caracterul și normele obligației morale în general. [Gen. -iei. / < fr. déontologie, cf. gr. deon – ceea ce trebuie făcut, logos – studiu].

                                                    Cu dragoste,Maria.

16 comentarii:

  1. La noi totdeauna interesele sint ascunse de politicieni intr-o lupta a ideilor si principiilor,dar s-ar putea sa ajungem intr-un puct in care sa se ajuga la o legatura cauzala inversa-normala de la principii spre anumita lupta, efecte reale care au fost mult timp intirziate de aceste minciuni ale politicienilor.Altfel spus cu minciuna poti lua dejunul,prinzul dar nu mai ajungi si la cina-spune un proverb, caci ADEVARUL nu mai poate fii ascuns pentru ca el sta la baza de lunga durata a realitatii -craciun

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu mai merge de acum incolo cu lucrurile vechi,cu ideile vechi,totul e in schimbare.

    RăspundețiȘtergere
  3. pai cum d-na MARIA -nu credeti in viziunile d-stra?!-daca spune DUHUL SFANT despre implicatii deontice si deontologice TREBUIE SA SE IMPLINESCA NUUU-oricum noi suntem ortodocsi ca asa ne-am nascut

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 02:19, 👍! Multi nu vor intelege mesajul tau . Ghici ghicitoare ce-i! 😂😂😂
      Bravoooo!

      Ștergere
    2. 😂02:19, mortal !

      Ștergere
  4. Sefii din institutii nu mai stiu cei aia deontologie profesionala. Astia sunt animalizati de interese si frica. Apoi se poarta ca animalele cu subalternii si cu noi toti cand apalam la institutii de stat ,spitale ,scoli etc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am trecut peste foarte multe nedreptăți .Cât ,credeți că, mai poate îndura și poporul acesta? Dumnezeu nu ne dă suferință,mai mult decât putem duce .Deci puroiul societatii va erupe,iar celor nedreptățiți li se va face dreptate .

    RăspundețiȘtergere
  6. De la oameni care au devorat tot ce aveam la noi in tara sa asteptam co o sa ne fie bine ? Daca era razboi oare eram mai distrusi ca pana acuma ?

    RăspundețiȘtergere
  7. Un batrin de 61 de ani din Oradea s-a sinucis lasind un bilet in care spune ca din cauza saraciei.In timp ce traficantii de copii de romani dau sute de euro pe zi pentru o camera in Tenerife.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 11.14 din cate stiu, guvernul e condus de psd nu de Iohannis. Presedintele nu are atributî de combatere a saraciei. Dragnea si cu Tariceanu se plimba si ei prin locuri scumpe. De ei n-ai nimic de zis? Apoi, esti sigur ca e asa cum spui cu traficantii?

      Ștergere
    2. 18:24, cu toate ca este doar un pion, uiti ca tabara din care provine este una malefica: PE(UE)+PNL+Soros+USR
      Acesta tabara nu a facut decat sa saboteze economia romaneasca.

      Ștergere
  8. anonim 6 Cred ca previziunea dv. se refera la mascarada de la U E legata de legile justitiei.A fost ceva ce a intrecut orice limita
    a bunului simt, a normalitatii sa nu-i permiti ministruui in cauza sa vorbeasca, iar comportamentul unor parlamentari romani, de-a dreptul injositor. Rusine lor, pentru minciunile pe care le-au putut debita.

    RăspundețiȘtergere
  9. Implicatii deontologice vedem acum la Basescu care avea obiceiul de bun simt sa-si petreaca citeva zile de concediu facind reclama statiunilor din tara intodeauna .In comparatie sasul cel orgolios face reclama opulentei , dar nici macar in vacantele lui nu are imaginatie si viziune ,dupa cum spunea si Radu Banciu aseara pe B1 TV,ducindu-se de doua ori in acelasi loc.Doar daca nu are si acolo in tarile calde,ceva proprietati de la cei cu padurile ,de care noi INCA nu stim ?.

    RăspundețiȘtergere
  10. 18 37 Am fost in razboi, razboiul rece si am fost de partea gresita cea comunista si se pare ca inca nu am iesit bine deloc-craciun

    RăspundețiȘtergere
  11. 18,25 Da, ca si voi.Numai lui nu-i pasa,il doare in paispe de noi, ca sa nu zic altfel ca oricum e eunuc si la propriu si la figurat.Vorba versurilor populare;Cine nu stii ce-i doru'/Doarme noaptea ca mortu'.

    RăspundețiȘtergere