luni, 12 februarie 2018

ROMÂNIA MARE ÎN INIMA CERULUI DIVIN ! PREGATITI -VA ! ROMANIA MARE ÎN ÎMPĂRĂTIA LUI DUMNEZEU !

                                                         
                     9  Februarie 2018,ora 3,12 zori de zi !

                          Dragii mei,

În aceasta dimineata in zori de zi,ma trezeste o Lumina alba si stralucitoare foarte,care imi arata un Cer senin de ziua.

Image result for NORISTRALUCITORI.

Brusc de jos de la Pămant,cu o baza pătrata  se ridica un TURN extrem de inalt,pana in inima Cerului.
Turnul era ridicat de o forta nevazuta si era construit din Lumina alba si stralucitoare ,precum sunt norii din imaginea de mai sus.
TURNUL de Lumina transparenta precum roua diminetii ,chiar daca jos pe Pămant era pe o suprafata mai mare, cu cât se inalta ,suprafata lui,circumferinta lui se subtia,pana cand a ajuns in Cerul Divin si arata ca un varf.
Turnul de Lumina alba si stralucitoare, transparenta, a strapuns Cerul obisnuit cu puterea gandului nostru.
Acolo sus in Cerul Lui Dumnezeu,in varful Turnului au apărut scrise doua cuvinte.
Aceste cuvinte erau :

                  "România  mare ! "

Iar pentru a se vedea pana dincolo de capatul Lumii , aceste cuvinte erau scrise si cu fata spre Rasarit si cu faâa spre Apus.

                     "România mare !"

Prieteni dragi, ceea ce vedeam nu era de domeniul firescului; nu se petrecea pe Pămant numai. Ci pornise de la Pămant,a strapuns Cerul si-a ajuns in Imparatia Lui Dumnezeu. Acolo se scrisese :
                   Romania mare!"
Cu astfel de litere erau scrise cele doua cuvinte.
Aud gals din Cer:

                  "A venit Timpul si acum este !
                 Pregatiti-va ! 
              România  mare !"

Dragii mei,Cerul ramasese deschis cu aceste doua cuvinte mari,scrise in varful Turnului ca de cristal.
După care,totul a disparut cat am clipi din ochi.
Asa ca in MESAJUL MAICII LUI DUMNEZEU fratilor, trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste, ca sa-L primim pe MANTUITORUL in NOUL SĂU IERUSALIM.
Trebuie sa fim pregatiti sufleteste si trupeste, pentru schimbarile ce urmeaza a avea loc in Romania ,dar si in lumea intreaga.
Intotdeauna am sustinut si sustin, chiar cu pretul vietii mele, faptul că,ROMÂNIA  urmeaza a fi VIITORUL al Doilea NOU IERUSALIM. 
Asa cum de fapt,am si primit TITLUL CARTII ,al volumului 2 al ADEVARULUI DUHULUI SFANT cu acest subtitlu:

              România ,Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,a carei lansare o vom face intre Sfintele PASTI si INALTAREA DOMNULUI nostru IISUS HRISTOS,impreuna cu volumul 3 intitulat : Viata Extraterestra, Carte al carei Titlu l-am primit tot de Sus ,de la Dumnezeu ,alaturi chiar de Coperta Cartii.
Nimic nu-mi apartine personal! Absolut nimic  nu este de la mine ! 
Nici ce este scris in Carti, nici titlul Cartilor si subtitlul lor, si nici macar formatul sau culoarea Copertilor.
Toate mi-au fost coborâte din Cerul Sfant cu Voia si cu Puterea Duhului Sfant.
Sa credeti aceasta dragilor,căci nu de la mine scriu si va spun toate acestea,ci de la DUHUL CEL PREA SFANT care vorbeste prin mine roaba SA.
Vom asista si vom trai cu totii ,un adevarat lanţ de schimbari in Romania si-n lumea intreaga. Va fi o adevarata curatare,purificare a Lumii intregi, pentru a pregati Calea Venirii Lui Hristos,Calea Mantuirii Neamului; chiar acum mi se graieste de un glas.
Trebuie sa fim pregatiti in orice clipă, pentru ca nu cumva sa se inchida USILE Împărătiei Lui Dumnezeu ,asa precum ni se graieste in PILDA Celor zece Fecioare:


                                       ÎN AȘTEPTAREA MIRELUI !

                         PILDA CELOR ZECE FECIOARE !

                                           
Matei cap.25,1-13: 
“Atunci Împărăţia Cerurilor se va asemăna cu zece fecioare, care şi-au luat candelele, şi au ieşit în întâmpinarea mirelui. Cinci din ele erau nechibzuite, şi cinci înţelepte. Cele nechibzuite, când şi-au luat candelele, n-au luat cu ele untdelemn; dar cele înţelepte, împreună cu candelele, au luat cu ele şi untdelemn în vase. Fiindcă mirele zăbovea, au aţipit toate şi au adormit. La miezul nopţii, s-a auzit o strigare: “Iată mirele, ieşiţi-i în întâmpinare!” Atunci toate fecioarele acelea s-au sculat şi şi-au pregătit candelele. Cele nechibzuite au zis celor înţelepte: “Daţi-ne din untdelemnul vostru, căci ni se sting candelele.” Cele înţelepte le-au răspuns: “Nu, ca nu cumva să nu ne ajungă nici nouă şi nici vouă; ci mai bine duceţi-vă şi cumpăraţi-vă.” Pe când se duceau ele să cumpere untdelemn, a venit mirele: cele ce erau gata, au intrat cu el în odaia de nuntă, şi s-a încuiat uşa. Mai pe urmă au venit şi celelalte fecioare, şi au zis: “Doamne, Doamne, deschide-ne!” dar el, drept răspuns, le-a zis: “Adevărat vă spun, că nu vă cunosc!” Vegheaţi dar, căci nu ştiţi ziua şi nici ceasul în care va veni Fiul omului.”

În aşteptarea Mirelui - Pilda celor zece fecioare - Resurse creștine

https://www.resursecrestine.ro/.../in-asteptarea-mirelui-pilda-celor-z...

Translate this page
Pilda celor zece fecioare spusă de Domnul Isus, reprezintă adevăruri esenţiale ce ar trebui să intereseze pe fiecare creştin. Împărăţia Domnului este reprezentată prin odaia de nuntă a mirelui, unde Domnul îşi va primi Biserica Sa, mireasa de pe pământ, reprezentată de fecioarele înţelepte. Scopul prezentării de către 
  Domnul Isus Hristos când era pe pământ, prin tot ce a făcut şi ce a învăţat, a căutat să îndrepte pe oameni către Dumnezeu pe căile Sale sfinte, pentru mântuirea şi salvarea lor veşnică. Pilda celor zece fecioare spusă de Domnul Isus, reprezintă adevăruri esenţiale ce ar trebui să intereseze pe fiecare creştin. Împărăţia Domnului este reprezentată prin odaia de nuntă a mirelui, unde Domnul îşi va primi Biserica Sa, mireasa de pe pământ, reprezentată de fecioarele înţelepte. Scopul prezentării de către Domnul Isus a pildei celor zece fecioare este de a trezi conştiinţa tuturor creştinilor ce compun Biserica Sa, pentru a-şi vedea fiecare starea în care se află înaintea lui Dumnezeu şi să se pregătească pentru a fi siguri de mântuire şi de salvare veşnică. În această pildă, Domnul Isus, doreşte să ne aducă în atenţie acele adevăruri majore ce privesc vremea sfârşitului, a revenirii Sale, a pregătirii Bisericii pentru a-L întâmpina şi destinul veşnic al fiecărui credincios (Ps. Cap 33,12.18-22). Este experienţa bisericii, a acelor credincioşi care vor trăi chiar în timpul dinaintea celei de-a doua veniri a Domnului Isus Hristos în slavă. Domnul Isus Hristos, inspirat fiind de nunțile care se făceau la acea vreme în Orient cu obiceiurile lor: alaiul de nuntă, mirele care venea să-și ia mireasa este întâmpinat de 10 fecioare îmbrăcate în veșminte albe având fiecare candele cu ulei ce trebuiau să le aprindă la venirea mirelui pentru a-l întâmpina. Acest ceremonial avea loc la miezul nopții și se mai întâmpla ca mirele să întârzie. Fecioarele și nuntașii invitați trebuiau să-l aștepte pregătiți, pentru că nu știau când vor auzi strigarea de venire a mirelui. Cele zece fecioare ce așteaptă venirea Mirelui, reprezintă Biserica lui Dumnezeu cu două categorii de credincioşi care mărturisesc toţi că aşteaptă pe Domnul Hristos. Toate au candele, deci toate au credinţa bazată pe Cuvântul lui Dumnezeu. (Ps.119,105). Untdelemnul ce trebuia să-l aibă fecioarele ca să-şi aprindă candelele este simbolul Duhului Sfânt. Toate cele zece fecioare au ieşit în întâmpinarea mirelui şi toate aveau candele. Dar este evidenţiată marea deosebire a fecioarelor: cinci fecioare nechibzuite (neînţelepte) nu au avut untdelemn să-şi aprindă candelele; iar cinci fecioare, cele înţelepte, au avut untdelemn suficient în vase pentru a-şi aprinde candelele. Tot aşa este şi Biserica ce trăieşte chiar înaintea revenirii Domnului Hristos. 
Toţi cunosc Sfintele Scripturi, toţi au auzit mesajele despre apropiata venire a Domnului Hristos, pe care-L aşteaptă cu încredere şi speranţă. Mirele întârzie să apară, toate fecioarele au aţipit în noaptea aşteptării. Intervine un timp de probă când credinţa este pusă la încercare, dar atunci când se aude strigarea:” Iată mirele! Ieşiţi-i în întâmpinare!”, ca şi fecioarele nechibzuite, mulţi creştini nu sunt gata, nu sunt destul de pregătiţi. Atunci se vede deosebirea fecioarelor înţelepte şi pregătite, de cele cinci nechibzuite care nu au avut untdelemn pentru candele. În odaia de nuntă au intrat numai fecioarele înţelepte cu candelele aprinse. Ca şi fecioarele neînţelepte, care nu şi-au procurat din timp untdelemn pentru candele, deci nu s-au pregătit, tot aşa sunt creştini care nu au untdelemn în vasele lor. Ei sunt lipsiţi de Duhul Sfânt, nu au naşterea din nou şi viaţa le-a fost fără consacrare deplină în slujba ascultării de Dumnezeu, fără roade ale Duhului Sfânt conform cu Galateni cap.5, 22-26 şi Ioan 3, 3-5, având mulţumire de sine şi o credinţă superficială (Apoc. Cap. 3,15-17). Ei s-au considerat credincioşi lui Dumnezeu, doar făcând parte din Biserica Domnului, participând la slujbele de închinare din casa Domnului şi, datorită legământului încheiat cu Dumnezeu prin botez (1Cor. Cap.15,34). Cineva poate cunoaște foarte bine poruncile și făgăduințele Bibliei, dar dacă Duhul lui Dumnezeu nu întipărește adevărul în inimă, caracterul nu va fi transformat. Fără iluminarea Duhului Sfânt oamenii nu vor fi în stare să distingă adevărul de rătăcire și vor cădea pradă ispitelor iscusite ale lui Satana. Cei reprezentați prin fecioarele nechibzuite; totuși, nu sunt ipocriți. Ei au considerație față de adevăr. Unii ca aceștia se simt atrași către cei care cred adevărul, dar nu s-au supus cu totul lucrării Duhului Sfânt. Căci Duhul lucrează asupra inimii omului în măsura în care acesta dorește și consimte ca Duhul Sfânt să sădească în el o natură nouă. Cei reprezentați prin fecioarele neînțelepte au fost mulțumiți cu o lucrare superficială, ei nu cunosc pe Dumnezeu, nu au avut experiență și comuniune personală cu El, iar slujirea acestor oameni înaintea Domnului se transformă în formalism. Caracterul unei persoane se dă pe față pe timp de criză. Încercarea finală vine la încheierea timpului de har, când va fi prea târziu pentru unii ca să le mai satisfacă nevoile sufletești, la fel ca fecioarele neînțelepte. Atunci când au auzit strigarea venirii Mirelui, ele nu aveau untdelemn pentru a-și aprinde candelele și au încercat să-și procure atunci, dar era prea târziu: căci ușa odăii de nuntă s-a închis și nu au mai fost primite, nu li s-a mai dat nici o ocazie de pregătire și de mântuire, căci harul lui Dumnezeu s-a închis.
  Numai cunoaşterea Cuvântului lui Dumnezeu nu le este de nici un folos. Teoria adevărului neînsoţită de prezenţa Duhului Sfânt nu poate reînviora sufletul, nici inima şi caracterul, încât creştinul, luminat de Duhul Sfânt şi de cuvântul Evangheliei să fie lumină prin faptele sale (Ioan cap.14,17). Duhul Sfânt lucrează asupra inimii omului în măsura în care, acesta doreşte şi-l cere de la Dumnezeu prin rugăciune (Fapte. Cap. 1,8.14 şi cap. 2,1-4; 1 Ioan cap.2,27). În funcţie de pregătirea lor, care nu a fost la fel, nu toate fecioarele au fost primite de mire în odaia de nuntă, ci numai cele cinci care au avut untdelemn pentru a-şi aprinde candelele. Aceasta a fost condiţia de bază pentru întâmpinarea mirelui. Celelalte cinci fecioare nechibzuite nu au putut intra şi ele în odaia de nuntă, deoarece li se stingeau candelele, nemaiavând untdelemn. În acele momente, fecioarele înţelepte nu le puteau ajuta şi nu le puteau da din untdelemnul lor. Pocăinţa şi căpătarea mântuirii sunt personale. S-au dus să-şi cumpere, dar când s-au întors pentru a fi şi ele primite de mire în odaia de nuntă, nu au putut intra căci uşa s-a închis. Nu au mai avut nici o şansă de a intra la nuntă cu toate bătăile lor în uşă şi cu toate strigătele lor disperate. Mirele le-a răspuns că nu le cunoaşte. Comparativ cu ce s-a întâmplat cu cele două grupe de fecioare la fel sunt şi două grupe de credincioşi ai Bisericii lui Dumnezeu. Ei se definesc aşa cum erau fecioarele din pildă: credincioşi nechibzuiţi (fără înţelepciune) care nu s-au pregătit şi nu au folosit timpul de har dăruit de Dumnezeu şi credincioşi care vor fi pregătiţi şi care vor intra în “bucuria Stăpânului lor”. Aceşti credincioşi găsiţi gata vor avea parte de mântuire şi de salvare în Împărăţia veşnică a Domnului, împreună cu toţi sfinţii de la întâia înviere (1Tes. Cap 4,14-18). Cei nepregătiţi, fără untdelemn pentru candelă, reprezentaţi de fecioarele neînţelepte, nu vor avea parte de răpire la a doua venire a Domnului, de mântuire sau de salvare veşnică (Matei cap. 7,21-23). Vor rămânea afară, împreună cu toţi nelegiuiţii ce au mers pe calea largă a pierzării, la chin şi la durere. Vor trăi cele mai îngrozitoare momente ale vieţii lor. Atunci se va vedea deosebirea dintre cei ce s-au pocăit cu adevărat şi au slujit pe Dumnezeu şi cei ce nu s-au pocăit de faptele lor rele şi nu au vrut să slujească pe Dumnezeu (Daniel cap. 12,1-3; Romani cap. 2,6-10.13; Maleahi cap.3, 17-18; Matei cap.25,31-46). Pentru a întâmpina pe Domnul la revenirea Sa în slavă este strict necesară, din partea fiecăruia, o pregătire temeinică, conform învăţăturilor Domnului Hristos, prezentate în Biblie. Pregătirea fiecărui creştin care doreşte mântuirea şi viaţa veşnică se impune toată viaţa cât uşa harului lui Dumnezeu este deschisă, de unde primim iertare şi tot ajutorul necesar. În parabolă, fecioarele înțelepte aveau untdelemn în vasele pe care le aveau împreună cu lămpile lor. Lumina lor a ars cu aceeași flacără în tot timpul nopții de veghe. Aceasta a ajutat la mărirea iluminației în onoarea mirelui. Strălucirea în întuneric a mai fost de ajutor în luminarea drumului spre casa mirelui spre ospățul nunții. Tot așa și urmașii Domnului Hristos trebuie să răspândească lumină în întunericul lumii. Prin Duhul Sfânt Cuvântul lui Dumnezeu este o lumină de îndată ce devine o putere transformatoare în viața aceluia care l-a primit. Căci uşa harului se va închide la revenirea Domnului Hristos, aşa cum a fost închisă uşa odăii de nuntă pentru fecioarele nechibzuite. Pentru creştinii nepregătiţi la timp, la revenirea Domnului va fi prea târziu să se pocăiască sau să se mai roage. Nu vor mai avea vreo şansă de mântuire (Apoc. Cap.22,11). În ce constă adevărata pregătire a credincioşilor pentru Domnul? În Împărăţia lui Dumnezeu nu se poate intra oricum, deoarece El doreşte din partea noastră, a celor credincioşi care am încheiat legământ cu El, o viaţă nouă predată în slujba Sa cu toată lepădarea de sine, o slujire şi o ascultare de toate poruncile Sale, din toată inima şi din dragoste pentru El (Matei cap. 28,19-20; Ioan cap.14,15-18). Prin credinţă să depindem de Dumnezeu, să punem pe primul loc în preocupările noastre zilnice pe El, împărăţia şi neprihănirea Sa cu multă rugăciune (Matei cap.6,33; Luca cap.12,31; Ioan cap.5,39). Copiii lui Dumnezeu trebuie să dea pe față Slava Lui. În propria lor viață și în propriul lor caracter ei trebuie să descopere ceea ce a făcut Dumnezeu pentru ei. Lumina Soarelui Neprihănirii trebuie să strălucească prin fapte bune, prin cuvinte ale adevărului și fapte de sfințenie. Domnul Isus Hristos spunea ucenicilor Săi:” voi sunteți lumina lumii... tot așa să lumineze și lumina voastră înaintea oamenilor ca ei să vadă faptele voastre bune și să slăvească pe Tatăl vostru care este în ceruri.” Matei cap. 5:14-16 Aceasta este lucrarea pe care profetul Isaia o descrie atunci când spune:” împarte-ți pâinea cu cel flămând și adu în casa ta pe nenoriciții fără adăpost, dacă vezi un om gol acoperă-l și nu întoarce spatele semenului tău. Atunci lumina ta va răsări ca zorile și vindecarea ta va încolți repede; neprihănirea ta îți merge înainte și slava Domnului te va însoți.” Isaia cap. 58:7,8. Astfel, în noaptea întunericului spiritual slava lui Dumnezeu trebuie să lumineze prin Biserica Sa, spre a ridica pe cei doborâți și a mângâia pe cei ce plâng. Locuirea lăuntrică a Duhului Sfânt se va da pe față prin răspândirea iubirii divine în jur.
Binecuvântat să fie Dumnezeu Tatăl, Domnul Isus Hristos – Răscumpărătorul nostru şi Duhul Sfânt pentru dragostea şi harul Său puse la dispoziţia noastră de a fi mântuiţi şi salvaţi pentru Împărăţia Sa veşnică. Dumnezeu, prin Domnul Isus Hristos, Fiul Său, şi prin Duhul Său cel Sfânt a făcut totul pentru mântuirea noastră din păcat şi de sub pedeapsa Sa cea veşnică (Ioan cap.3,16). Prin Cuvântul Evangheliei dat ca o lumină pentru noi, ne-a chemat şi încă ne mai cheamă pe fiecare de pe acest pământ, cât mai este timp de har, să-I aparţinem Lui şi să fim moştenitori ai Împărăţiei Sale veşnice. Pentru aceasta suntem chemaţi să ascultăm de El, de Cuvântul Evangheliei Sale. Zilnic să ne sfinţim viaţa biruind păcatul şi faptele să ne fie după voinţa Domnului (2Timotei cap.3,16-17). Zilnic să ne menţinem o legătură vie cu Dumnezeu în numele Domnul Isus prin: rugăciune, citirea şi studierea Bibliei, trăirea şi ascultarea de toate poruncile Sale. Să fim o lumină pentru lume, o adevărată mărturie pentru Domnul, de consacrare, dragoste pentru semenii noştri şi slujire conform cu cele scrise în Matei cap.5,1-12 şi cap. 5,39-40. Adevăraţii creştini sunt cei care au credinţă şi o dragoste statornică pentru Dumnezeu în orice situaţie a vieţii lor (Ps. Cap. 34,1), chiar şi în momente de criză şi încercare.”
  Religia Domnului Hristos înseamnă mai mult decât numai iertarea păcatelor, ea înseamnă îndepărtarea păcatelor și umplerea locului rămas liber cu harul și prezența Duhului Sfânt. Înseamnă iluminare spirituală și bucurie în Dumnezeu. Ea înseamnă o inimă eliberată de” eu” și binecuvântată de prezența continuă a Domnului Hristos. Când Domnul Isus Hristos domnește în suflet prin Duhul Sfânt atunci acolo este curăție și eliberare de păcat. 
  Rezerva de ulei a fecioarelor înţelepte, a credincioşilor pregătiţi să se întâlnească cu Domnul, este tocmai viaţa întreagă de neprihănire, de sfinţenie şi de lucrare pentru Dumnezeu, a faptelor bune ce au rămas scrise înaintea lui Dumnezeu în ceruri, având şi numele scris în cartea vieţii (Luca cap.10,20; Ezechiel cap.33,11.19; 2Timotei cap.4,8; Apoc. Cap. 3,11 şi Apoc. Cap 12,10-11). Deoarece revenirea Domnului nu ştie nimeni când va fi sau când Dumnezeu va hotărî sfârşitul călătoriei noastre de pe acest pământ, trecând la odihnă în ţărână, Domnul Isus ne spune în Matei cap.25,27. Să fim treji şi să veghem înseamnă să nu stăm în nepăsare faţă de voinţa lui Dumnezeu, să ne dăm toată silinţa pentru ca, prin tot ce facem, să-I fim plăcuţi şi să nu uităm nici o clipă pe Dumnezeu Tatăl şi pe Domnul Isus Hristos, Fiul Său, care ne-au creat şi ne-au răscumpărat pentru viaţa veşnică (1Corinteni cap.16,13-14). Să fim conştienţi de marele adevăr al Bibliei că suntem mădulare ale trupului Domnului iar El este capul Bisericii pe care o conduce. Şi ca mădulare ale Bisericii Sale să trăim şi să fim uniţi în dragostea Sa (1Corinteni cap.12,12-13). Domnul Isus Hristos, după ce şi-a dat viaţa ca jertfă de răscumpărare pentru Biserică, după învierea şi înălţarea Sa la cer, şi-a luat slujba de Mare Preot în Sanctuarul ceresc, la tronul de har, unde mijloceşte cu sângele iertării pentru noi. Pentru aceasta se cuvine să-I aducem tot respectul şi recunoştinţa noastră (Evrei cap.7,27 şi cap.9,14.15.28). Să fim atenţi şi să veghem asupra noastră şi a faptelor noastre. Teama de Dumnezeu înseamnă respect profund pentru El şi teama de a nu păcătui (Iov cap. 28,28; Ps. Cap.34,11-15). Să ne rugăm neîncetat cu mulţumiri cerând ajutor şi iertare de la Domnul Hristos (Efeseni cap.5,20; Luca cap.18,1; Luca cap.21,36; 1Tesaloniceni cap.5,17-18; Iacov cap.5,16). Să privim în propriile noastre inimi, pentru a vedea dacă suntem gata pentru ziua cea mare şi înfricoşată a Domnului. Să stăruim în rugăciune pentru primirea Duhului Sfânt din plin în inimile noastre, care ne ajută prin lumina călăuzirii Sale să putem fi gata pentru Domnul (Ioan cap.16,13-15; Efeseni, cap.1,12-14).
  Caracteristici bine definite şi vizibile ale credincioşilor pregătiţi să întâmpine pe Domnul Isus Hristos la revenirea Sa în slavă: Supunere deplină faţă de Dumnezeu şi faţă de Duhul Sfânt. Experimentează zilnic naşterea din nou prin sfinţenie în toată purtarea. Cresc zilnic în asemănare cu Domnul Isus pentru desăvârşirea caracterului. Sunt maturi spiritual, cunoscând şi stăpânind bine adevărurile biblice şi nu se lasă duşi în rătăcire de învăţături înşelătoare (Efeseni cap.3,16-21 şi cap.4,14-15). Ştiu cum să se încreadă în Domnul, fiind liniştiţi în orice împrejurare a vieţii (Ioan cap.14,1.26-27). Sunt totdeauna gata şi doresc revenirea Domnului Isus (Luca cap.12,35-40; Apoc. Cap. 22,17.20). Ei au toată armătura Duhului Sfânt pentru a lupta lupta cea bună a credinţei (Efeseni cap.6). Sunt o lumină pentru lume, consacraţi, slujirii lui Dumnezeu şi semenilor cu trup, duh şi suflet. Adevăraţii creştini credincioşi sunt curaţi, umili, ne egoişti şi iubitori de Dumnezeu și de semenii lor. Se deosebesc de lume prin comportament, prin îmbrăcăminte, atât în zilele lucrătoare cât şi în ziua de închinare a Domnului. Arată un respect cuvenit pentru casa de închinare a Domnului. Din dragoste pentru Dumnezeu şi pentru semenii lor fac lucrarea misionară de vestire a Evangheliei, căutând salvarea multor suflete din întuneric (Fapte cap.1,8 şi cap.6,7; 1Petru 2,9-10) - exemplul apostolilor şi al lui Pavel. Biserica lui Dumnezeu de la vremea sfârşitului caută mereu ajutor prin rugăciune la Dumnezeu pentru orice împrejurare a vieţii. Este o Biserică unită în dragostea Domnului Hristos, în credinţă bazată numai pe cele scrise în Sfânta Scriptură. Se mai identifică cu oile adunate într-un singur staul şi a căror Păstor iubitor este Domnul Isus Hristos, deoarece El şi-a dat viaţa pentru oile Sale (Ioan cap. 10,1-16). Membrii adevăratei Biserici pregătiţi au acele inimi care sunt un pământ bun pentru sămânţa Cuvântului Evangheliei, aducând roade în ascultare şi neprihănire (Matei cap.13,23; 1Corintenicap.15,58). Biserica lui Dumnezeu a fost aşezată în lume în mod special de Domnul ca străjer şi purtător de lumină. În criza finală ce va avea loc pe pământ aceşti membri consacraţi ai Bisericii, care se închină numai lui Dumnezeu, vor fi ca cei prezentaţi în Apoc. Cap. 14,6-13 “Aici este răbdarea sfinţilor care păzesc poruncile lui Dumnezeu şi credinţa lui Isus!” Adevăraţii credincioşi ai Domnului fiind foarte bine pregătiţi, vor aştepta, vor dori şi vor întâmpina pe Domnul când va avea loc revenirea Sa în slavă (Tit cap.2,13-14): Toţi cei care şi-au păstrat vrednicia şi numele scris în cartea vieţii. Pentru aceştia venirea Domnului Hristos va fi cea mai mare bucurie a lor, întâlnirea cu Domnul Hristos, Domnul Domnilor şi Împăratul Împăraţilor (Daniel cap.2,44; Ps. Cap.50,4-5; Apoc. Cap.21,3-4 şi cap.22,12-14). Pentru alţii va fi o zi de groază, nu vor şti unde să găsească salvare şi unde să se ascundă de mânia Domnului (Matei cap. 24,30; Apoc. Cap 6, 15-17).
  “Mijloacele mântuirii sunt aceleaşi, fără plată pentru toţi. De rezultatele răscumpărării se vor bucura aceia care s-au conformat în totul condiţiilor Biblice. Fiecare capitol şi fiecare verset al Bibliei este un mesaj din partea lui Dumnezeu pentru oameni. Dacă Biblia va fi studiată şi i se va da ascultare, îi va conduce pe cei din poporul lui Dumnezeu, aşa cum erau conduşi israeliţii de către Domnul, ziua prin stâlp de nor şi noaptea de stâlpul de foc, pentru a ajunge acasă la Domnul în Canaanul ceresc (Exod cap.13,21-22).” (H.L.L.)
  Cât mai există har pentru iertare şi posibilităţi de îndreptare, să cerem de la Domnul Isus Hristos ajutor, pentru ca viaţa noastră să fie după voia Sa, pentru a fi primiţi în Împărăţia Sa cea veşnică (Apoc. Cap. 7,9-15). „Să ne bucurăm, să ne veselim şi să-I dăm slavă! Căci a venit nunta Mielului; soţia Lui s-a pregătit şi i s-a dat să se îmbrace cu in subţire, strălucitor şi curat.” - (Inul subţire sunt faptele neprihănite ale sfinţilor). Apoi mi-a zis: „Scrie: Ferice de cei chemaţi la ospăţul nunţii Mielului”. Acestea sunt adevărate cuvinte ale lui Dumnezeu.” (Apoc. Cap 19,7,8,9).
 AMIN

P.S.
                              Prieteni dragi,

Primesc de la voi intrebari cu privire la aparitia viitoarelor doua volume ale CARTII ADEVARUL DUHULUI SFANT.
Pot sa va asigur dragii mei, că materialul CARTILOR : ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM, dar si VIATA EXTRATERESTRA ,se afla la EDITURA KITCOM care lucreaza la tot ce presupune editarea unei CARTI de la A la Z.
În aceasta perioda ,EDITURA KITCOM este mai solicitata,dar m-a asigurat ca vom face lansarea CARTILOR - ROMANIA VIITORUL AL DOILEA NOU IERUSALIM dar si VIATA EXTRATERESTRA, între SFINTELE PASTI si INALTAREA DOMNULUI.
Şi chiar m-am gandit ca este minunat,deoarece ,este o perioada frumoasa de Aprilie -Mai, si-avem ocazia ca sa ciocnim si-un Ou rosu ,si sa ne spunem cu drag si cu sufletul plin de Iubire sfanta: HRISTOS  A  INVIAT !

Vă multumesc din suflet dragii mei, tuturor celor care ati

 contribuit si veti mai contribui financiar la Editarea

 CARTILOR CUVANTULUI LUI DUMNEZEU.

CARTILE (materialul) sunt deja la EDITURA 

 KITCOM pentru fi editate!

Fotografia postată de George Tulea.Fotografia postată de George Tulea..

Fotografia postată de George Tulea.i place · Comentează


George Tulea a adăugat 31 de fotografii şi 8 clipuri video în albumul Cartea "ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT" - MARIA GHIORGHIU, Editura KITCOM.
Septembrie 2016 - Imagini din timpul tipăririi cărții ADEVĂRUL DUHULUI SFÂNT

Fara voi Prieteni dragi si iubitori de Dumnezeu , acest lucru

 nu ar fi fost posibil .

Vă asigur Prieteni dragi că ,BUNUL DUMNEZEU si

 MAICUTA DOMNULUI vad bunatatea inimii voastre, si 

va vor rasplati cu Dragoste si cu Mila ,atât vouă cât si 

celor dragi sufletului vostru. 

Sunt nespus de fericita că-mi sunteti PRIETENI, si 

totodata,prin ajutorul vostru de nepretuit pentru mine ,

sunteti precum niste"ctitori" ai ZIDIRII  GRAIULUI 

 DUHULUI  SFANT!

Asa, unul câte unul dragilor, vom zidi CUVANTUL  LUI 

IISUS HRISTOS si vom intregi TURMA  SA,pentru ca 

nimeni sa nu se piarda.

Cărtile : 

România Viitorul al Doilea Nou Ierusalim,

 precum si Viaţa  Extraterestră  ,vor apărea atunci 

când EDITURA  KITCOM ma va anunţa ca sunt editate 

,deoarece ,sunt mai aglomerati in aceasta perioada si trebuie

 sa ne asteptam randul.

 Cu mare bucurie în inima si-n suflet ,va marturisesc că, 

vom face o a doua LANSARE tot in BUCURESTI, si tot

 la LIBRARIA  MIHAIL  SADOVEANU, acolo unde

 am lansat si primul volum al ADEVARULUI  DUHULUI 

 SFANT , in octombrie anul 2016,,si care volum ,

costa doar 28 de lei si-l puteti comanda la 

telefon 0747226236, si-l veti primi cu o dedicatie de suflet.

Toti DONATORII dragilor, se vor bucura de aceste 

viitoare doua volume,  absolut GRATIS !

Iata dragii mei,cum puteti dona pentru urmatoarele 

 două  volume ale ADEVARULUI  DUHULUI  SFANT ,


sau cum puteti comanda primul 

volum al ADEVARULUI DUHULUI SFANT:


                  
Image result for cutia milei imagini

Contul pentru strainătate:

Cod Bic Raiffeisen Bank : RZBRROBU 

Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307

sau prin WESTERN UNION :

Maria Ghiorghiu -România , unde vă va da un numar mai

 mare, si mi-l puteti scrie in privat pe facebook, sau pe 

maill mariatecuci61@yahoo.com. 

Contul pentru România:

 Cod IBAN: RO71 RZBR 0000 0600 1504 7307


DONATII , PENTRU CARTEA - Dumnezeu există - Mărturii. - blogge


mariaghiorghiu.blogspot.com/.../donatii-pentru-cartea-adevarul-du...

Dec 11, 2016 - Din vanzarea primului volum al CARTII,(nu o spun spre lauda,ci ca o ... donatorii )am facut multe mici DONATII,si -am ajutat si pe cei necajiti si ...


CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI ...

https://plus.google.com/.../posts/CCD4pSVdgtb

Dec 7, 2016 - CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA COSTA DOAR 28 LEI, pe intreg anul 2017 ! CARTEA ADEVARUL DUHULUI SFANT, VA ...                            

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI ...

https://plus.google.com/.../posts/iFjAcN6P4EK

Translate this page
Jul 31, 2014 - CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI ! CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI , ŞI EXPLICAŢIA LOR !

CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR - YouTube

https://www.youtube.com/watch?v=zd646QSRPw0
Jun 13, 2016 - Uploaded by Dumnezeu Te Iubește
CELE 10 PORUNCI DUMNEZEIESTI SI EXPLICATIA LOR Nu copia sau reposta videoclipul, dacă îți ...


                                        Cu dragoste,Maria.







46 de comentarii:

  1. Romania nu se va reunifica cu unul ca actualul Alogen in fruntea ei,asa ca o sa mai dureze,depinde si de noi sa fim pregatiti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. S-ar putea ca Romania din mesaj sa fie mare datorita credintei romanilor pe care-i vedem in fiecare duminica mergand nefortati de nimeni la Sfanta liturghie. Bisericile sunt pline de credinciosi, ceea ce nu se intampla in tarile vestice unde oamenii se instraineaza de biserica si de crestinism. Turnul de lumina ce i s-a aratat Mariei, poate reprezenta lumina credintei care se inalta spre cerul lui Dumnezeu. Insasi faptul ca Maria este printre noi in Romania, in Moldova plina de manastiri si credinta, nu este intamplatoare. Ea este ca unul din profetii din vechime care spuneau oamenilor ce vremuri vor veni, dar este si un apostol modern, al vremurilor noastre, care transmite continuu indemnul la credinta si iubire sincera semeni si de Dumnezeu (intreit prin Sfanta Treime). Sa avem cu totii intelepciunea de a pune cuvintele ei in sufletele noastre, ca sa ne fie de ajutor in drumul ridicarii noastre ca oameni si popor crestin.

      Ștergere
    2. 02:09 numai alogeni ai in cap. Uiti ca nu „alogenul” conduce ci PSD-ALDE care au in frunte doi penali iar dupa ei vin ministri analfabeti care fac tara de ras. Ochelarii tai de cal nu te ajuta sa vezi mai bine!

      Ștergere
    3. Tu uiti ca alogenul este primul si cel mai mare penal al RO, pe deasupra un tradator de tara si de neam, traficant de cate si mai cate...

      Ștergere
    4. 10:33 nu ai vazut cum poti deveni"penal"daca ai procurori care produc ei probele incriminatorii,ex.la DNA Ploiesti,Portocala,Onea si comp.,ochelarii tai de cal nu te ajuta sa vezi mai bine,ca sa te citez!

      Ștergere
    5. 15.55 alias 17.45 asa tare iti pasa tie de cei ce te fura sau esti unul dintre ei? Nu te mai uita la antena 3 ca te intoxici. Dar cred ca deja e prea tarziu. Cu ce a tradat Iohanis? Spui doar pentruca asa iti doresti tu. Dragnea si cu porcul de Tariceanu pe care nu il mai cuprind hainele de imbyibat ce e, au imprumutat sume enorme doar ca sa-ti dea tie pomana, psd-istule care votezi penali pentru 2 parale in plus. Tu esti tradatorulde tara, ai vandut tara pe doi lei unor penali si analfabeti. Minte scurta si needucata ce esti! Mai si deschizi gura sa tasneasca prostia din ea, nefericitule!

      Ștergere
    6. 10:33 alias 01:01,sant numai 17:45 deci raspunsul suburban nu ma intereseaza.

      Ștergere
    7. 17:45 dar penalii votati de tine te interesaza, nu-i asa?

      Ștergere
    8. 22:11 vom vedea care-s penalii dupa ce pleaca toti compromisii de la DNA. Abia apoi putem vorbi de corectitudine. Deocamdata nu se poate vorbi decat de dosare fabricate la comanda externa.
      Pe de alta parte magistratii trebuie sa raspunda pentru hotararile luate in instante.

      Ștergere
    9. Subscriu,14:08,observatii pertinente.

      Ștergere
  2. Cand bunul DUMNEZWU va hotari , ziua , data ,ora se va intampla .Totul este scris in cartea sfanta !...

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti multumesc frumos Maria pentru aceasta frumoasa si utila expunere cu privire la revenirea Mantuitorului Iisus Hristos din nou pe pamant. Nici in predicile preotilor nu este explicata asa de clar si cu inteles, a pildei celor zece fecioare spusa de Domnul nostru Iisus Hristos.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu doresc ca Romania sa semene cu actualul Ierusalim.

      Ștergere
    2. Aoleu , mai rusule 09:33 , nu prea îti place ca vom recupera teritoriile furate de ai tai ! Pleaca in Siberia si canta la balalaica, alaturi de o sticla de vodca ...
      Traiasca Romania Mare !

      Ștergere
  4. De către Kina King SUA mesaj de la Iisus Hristos

    Februarie 11, 2018

    " Iisus: spune-le oamenilor mei că vin!"
    Eu: " nu, Doamne! Încă nu suntem pregătiţi!"
    " spune-le oamenilor mei că vin!"
    Eu: " Da, Doamne!"

    RăspundețiȘtergere
  5. By Kina King

    Febuary 11, 2018

    JESUS: "TELL MY PEOPLE I'M COMING!"
    ME: "NO LORD! WE ARE NOT READY YET!"
    JESUS: "TELL MY PEOPLE I'M COMING!"
    ME: "YES LORD!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Va veni o zi in care totul va parea ca incepe obisnuit dar totul se va schimba.Dar schimbarea o vor simti cei care s-au pregatit muncind intru trezirea Spiritului sau, si va vedea Marele Spirit care isi doreste aspectele Acasa.Acea zi va oferi si celorlalti viziunea Marelui Spirit dar pentru foarte scut timp caci vor adormi din nou
    deoarece s-au impotrivit marii treziri care a fost adusa de catre Dumnezeu tuturor dar nu a fost recunoscuta.Aceia vor ramane subordonati vechilor credinte asteptand iarasi mii de ani pe cineva care sa vina sa-i salveze.

    Tu cel ce citesti aceasta,te-ai trezit la Spiritul tau sau esti in asteptarea cuiva care te va salva? Te intreb fiindca insusi Dumnezeu a coborat pe Pamant ca sa-ti reaminteasca Cine Esti!

    RăspundețiȘtergere
  7. Exista o vorba ardeleneasca care spune;Dumnezeu i-ti da ,dar nu-ti baga s-in straita[traista].-craciun

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E clar !!!
      Dumnezeu nu ti-a bagat in traista cartea de gramatica !!!

      Ștergere
  8. Sa înceapă oare răpirea celor drepți?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu acum.mai durează doi ani pana la răpire.Acum incepe timpul misionarilor,apostolilor care vor aduce Romania la rang inalt ei pregătesc Noul Ierusalim si venirea lui Hristos.Trebuie sa întărească poporul in credinta si sa-o pregătească pentru prigoana anticristica si razboi mondial.

      Ștergere
  9. Cat de frumos ne-ai explicat Maria pilda celor zece fecioare. Maria, tu ai fost trimisa de sus sa te nasti in Romania ca sa spui poporului roman despre revenirea Mantuitorului si sa-i pregatesti pe romani pentru acest mare eveniment. Ai calitati extrasenzoriale prin care ne spui lucruri dinainte de a se intampla ca sa credem ca ceea ce ne spui de sus sunt transmise. Oare ce am avea de pierdut noi romanii daca am primi cu sufletul deschis ceea ne spui pe acest blog si sa ne educam sufletele spre credinta si iubire. Iubirea este legea si starea lui Dumnezeu, iar credinta este componenta dumnezeiasca din sufletele noastre. Ai scris mai sus ca "Pocăinţa şi căpătarea mântuirii sunt personale". Spune-mi te rog care este diferenta (reala) dintre cainta si pocainta, ce exprima diferit cele doua cuvinte?. Multumiri pentru ceea ce faci pentru oameni si sa fii fericita pentru ca ai ales sa-l pui pe Dumnezeu mai presus de oameni si de lumea aceasta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu toata iubirea si cu toata dragostea sufleteasca.
      Va pup si va imbratisey cu drag ! MARIA GHIORHIU.

      Ștergere
    2. MARIA ESTE UN APOSTOL AL LUI HRISTOS DAR MULTI INCA NU V-ATI DAT SEAMA.ESTE UN PREMERGATOR CARE PREGATESTE CALEA SI CARAREA VENIRII A DOUA A MANTUITORULUI .

      Ștergere
    3. Ce spui an.22:26? Vai de noi! Sper sa traiesti ziua in care vei realiza cat de tare te inseli.

      Ștergere
    4. 21:26 si tu cine esti, draga, vreun arhanghel?

      Ștergere
  10. Doamna Maria ma bucur tare mult la vestile bune care le aduceti aici ca o binecuvantare pentru dufletele noastre si asa incercate. Bunul Dumnezeu nu ne lasa slavit fie numele lui. Sa stiti ca adevarat este ca este tot mai multa lume la Sfinta Biserica si atat ma bucur. Romanul nostru este totusi un popor credincios de aceia ne iubeste Bunul Dumnezeu. Dumnezeu este fara de pacat atat. Cu mult drag doamna Maria si Bunul Dumnezeu sa ne binecuvinteze pe toti fii sai.

    RăspundețiȘtergere
  11. Trebuie sa iubim pe aproapele nostru ,adica si pe fratii nostri in Sfinta Treime adica catolici si greco catolici, si sa nu criticam, iar daca noi ortodoxi sintem imprastiati prin toata lumea, sa dam exemplu si la ceilalti din jurul nostru din credinta noastra, si sa nu criticam pt ca si in alte tari in bisericile catolice se fac trei slujbe in ziua de duminica si bisericile sint pline , dar sa nu uitam ca in acestea tari au intrat ff multi musulmani, de pilda in Franta traiesc 60% musulmani si numai 40% francezi care sint catolici la fel si in Italia sint multi musulmani si alte nationalitati si putini italiani, la fel si in celelalte tari europene, deci sa nu criticam ca NOI SINTEM SI ALTI NU, trebuie sa multumim DOMNULUI ca in tara noadtra sint mai putini musulmani, si de acestia trebuie sa ne temem nu de catolici si greco catolici care sint fratii nostri, si sa fim mai atenti cu cine intra in tara noastra, pt ca romiini nostri pleaca mereu afara si sintem mereu tot mai putini .

    RăspundețiȘtergere
  12. Pentru toata lumea

    https://www.youtube.com/watch?v=PeKEtH0P5FE
    https://www.youtube.com/watch?v=KIJgdQDgktQ

    Sa auzim de bine !

    RăspundețiȘtergere
  13. Doi eroi de la UM 0110 ucisi de agenti sovietici pentru a nu dezvalui numele sonore din politica romaneasca aflati in solda Kremlinului.

    Au fost doi eroi. Soldati ai Romaniei impotriva dusmanului de la Rasarit. Numele lor va ramane vesnic in memoria celor care isi iubesc patria mai mult decat propria viata. Gheorghe Trosca si Ioan Tecsa, comandatul conspirat al temutei UM 0110, mai cunoscuta sub denumirea de Departamentul Anti-KGB.

    Inainte de 1989, Ioan Tecsa a facut parte, alaturi de colonelul Gheorghe Trosca, dintre ofiterii Departamentului Anti-KGB care l-au filat şi deconspirat pe Nicolae Militaru, proband ca acesta este agent sovietic. A scapat ca prin minune, la Revolutie, de mania sefului Directiei a IX-A a KGB, Dmitri FONAREFF, si de cea a lui Nicolae Militaru, dar si-a pierdut viata, zece ani mai tarziu intr-un accident rutier cel puţin dubios. In momentul producerii evenimentului rutier, detinea functia de sef al Grupului de Presa al ministrului de interne Constantin Dudu Ionescu.



    Disparitia fulgerătoare a lui Ioan Tecsa s-a produs la numai o saptamana după aparitia romanului “Purgatoriul”, care cuprindea dezvaluiri senzationale despr, “Dosarul ultra secret Corbii ”, in care povestea despre agentii rusi infiltrati in structurile statului roman. Chiar in ziua inmormantarii sale, cartea a fost INTERZISA si scoasa din librarii.

    Indicativul “Z”, de fapt UM 0110 a fost infiintata dupa defecetarea lui Ion Mihai Pacepa si avea ca misiune strict secreta filarea ofiterilor DIE ori din serviciul secret al Armatei dar si de civili care, prin natura meseriilor lor fusesera racolati masivi de catre tenebroasa Directie a IX-a a KGB, la pupitrul careia s-a aflat, pana in anul 1990,generalul Dmitry Fornareff.


    Fornareff, oficial se ocupa de protectia presedintilor Uniunii Sovietice, dar de fapt conducea aceasta un departament deplin conspirat al KGB-ului, care se ocupa de diversiuni militare si de racolare pe teritoriile altor state, a unor factori decidenti, acre sa raspunda intereselor Kremlinului. Dupa ce Mihail Gorbaciov a venit la putere in 1984 si a impus relaxarea comunismului prin programele „Glasnost”si Perestroika”, Fornareff a primit misiunea de a submina aparatul se securitate din jurul lui Ceasusescu, ultimul stalinist al Pactului de la Varsovia. Dupa ce s-a decis la Moscova ca Ion Iliescu este succesorul dictatorului, care va salva comunismul din Romania, descoperindu-i ‘fata umana’, misunea lui Dimitri Fornareff si a agentilor sai a fost organizarea loviturii de stat din 1989, una dintre mize fiind si distrugerea arhivelor UM0110, USLA si ale Departamenutui Zero, care detineau toate dosarele cu spionii KGB si GRU din partid si securitate, exact cei pe care Ion Iliescu, Nicolae Militaru, Dumitru Penciuc, Stefan Kostyal, Marin Pancea si Vasile Ionel ii pregatisera sa preia puterea de la Ceasusecu si s-o aseze in slujba Moscovei.

    (trupe NKVD, Bucuresti 1944)

    In 1944, rusii au reusit sa puna mana pe arhiva Sigurantei, sa o trieze, distrugand documentele care vizau agentii NKVD care au operat pe teritoriul Romaniei, precum şi toate arhivele cu informatiile despre activitatea seviciilor de informatii sovietice CK, OGPU, INO şi NKVD. Arhiva perioadei 1917-1944 a fost „filitrata” de sovietici pana în 1945.

    In 1968, după invazia Cehoslovaciei, agentii KGB-GRU au patruns in birourile serviciului de contrainformatii, i-au forţat pe ofiterii cehi sa le arate arhiva, i-au pus cu faaa la fisete si i-au împuscat în ceafa. Arhiva a fost triata.


    La fel s-a intamplat si in 1989, agentii sovietici coordonati de Fornareff cu complicitatea lui Nicolae Militaru si a celorllati spioni nominalizati mai sus, au ajuns in Bucuresti cu sarcina sa distruga dovezile despre oamenii Moascovei din aparatul de stat romanesc. Insa, invatand lectia din 1944 si experienta cehoslovaca din 1968, ofiterii romani de la UM 0110, care aveau un sediu conspirat pe strada Roma, au fost gasiti fara arhive.



    RăspundețiȘtergere
  14. Obiectivele principale ale UM 0110 erau urmarirea grupului “Corbii”, din care faceau parte Nicolae Militaru si Ion Iliescu.

    Iata marturia unui supravietuitor din UM 0110: “noi aveam toata schema de spionaj sovietica din Romania si le stiam retelele. Ei nu puteau supravietui cu retelele in Romania democratica, infiltrate in viata politica, in stat si noi sa stim cine sunt. Au gasit fisetele goale. Unele informatii se gasesc si in alta parte, ei insa nu au stiut daca le-am distrus sau le-am dus in alta parte. Dosarele noastre contineau probe asupra legaturilor cu spionajul sovietic, asta era problema, nu numele spionilor romani, cat legaturile lor cu spionii sovietici, cu nume, functii, asta ii interesa cel mai mult. Rusii voiau sa ne termine”.

    Colonelul Ioan Tecsa a reusit sa scape de comandoul condus de Fornareff, colonelul Trosca, nu. A fost executat in noaptea de Craciun a anului 1989, in fata Ministerului Apararii unde fusese atras intr-o ambuscada. Cadavrul colonelului si cele ale colegilor sai au stat zile intregi in strada. Fiindca erau prezentati drept teroristi, trupurile celor ucisi in fata MApN au fost batjocorite sub ochii militarilor.

    Accidentul in care a murit colonelul Ioan Tecsa, martorul incomod al evenimentelor din decembrie ’89, considerat o adevărată “bancă de date” despre cei ce aveau să vina la putere este cel putin bizar. Pe 22 iunie 1999 se intorcea dintr-o misiune catre Bucuresti. Pe pasarela de cale ferată de la Tamna, autoturismul BMW (B-17-VCW), la al carui volan se afla Florea Razniceanu (27 de ani, din Capitala), a intrat în coliziune cu autotirul bulgăresc (C-4027-TP), condus de Alexandrov Dimitrov (31 de ani), cauzele nefiind cunoscute nici pana astazi. In urma impactului, Ioan Tecsa, Florea Razniceanu si Stelian Iordache, pasageri ai autoturismului BMW, si-au pierdut viata. In mod straniu, soferului bulgar vinovat nu numai ca nu i s-a luat nicio declaratie, dar a fost trimis rapid de la faţa locului.

    RăspundețiȘtergere
  15. Colegii lui Tecsa nu au nici o indoiala ca accidentul a fost un asasinat.

    Specialistii anti-KGB pun uciderea colonelului Trosca, fost sef al contrainformatiilor militare, pe seama agentilor rusi prezenti in numar mare la asa-zisa revolutie din decembrie 1989 si in fruntea structurilor de comanda ale Frontului Salvarii Nationale. Conform acestora, Trosca, impreuna cu Tecsa, documentasera indelungata activitate de spion al GRU a generalului Nicolae Militaru, care tocmai fusese instalat Ministru al Apararii de Ion Iliescu.


    UM 0110, ce purta indicativul secret “Z” a fost desfiintata chiar la finele lunii decembrie 1989, de Virgil Magureanu, pe atunci doar asistent la “Stefan Gheorghiu”. Iata doar cateva dintre numele sonore romanesti instrumentate de cei doi eroi ai frontului invizibil de lupta impotriva serviciilor secrete sovieticie (KGB-GRU), maghiare (AVO) si est germane (STASI)

    Adrian Nastase, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0625, UM 0195, UM 0544;
    Teodor Melescanu, senator si prim-vicepresedinte al PNL: fond informativ la nivelul UM0544, UM 0195, UM 0625;
    Mircea Cosea, deputat PNL: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0625, UM 0195;
    Mircea Pascu, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0110;
    Radu Vasile, fost premier: fond informativ la nivelul UM 0610 si al Securitatii Municipiului Bucuresti;
    Eugen Dijmarescu: fond informativ la nivelul UM 0544, UM 0195, UM 0625;
    Alin Teodorescu, deputat PSD: fond informativ la nivelul Directiei a II-a, Securitatea Municipiului Bucuresti;
    Viorel Hrebenciuc, deputat PSD: fond informativ la nivelul UM 0110, UM 0195;
    Serban Mihailescu, senator PSD: fond informativ UM 0544, UM 0195;
    Ilie Sarbu, senator PSD: fond informativ la UM 0610;

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aveți dreptate!!! Locuesc în apropiere de strada Timișoara unde a fost asasinat colonelul Trosca . Asasinii au scris pe tancul cu care venise colonelul TERORIȘTI . Manipulare grosolană dar mulțimea a crezut și trecătorii scuipau cele câteva cadavre întinse în stradă fără să știe că nu există teroriști și cei asasinați erau patrioți!!!

      Ștergere
    2. Constientizam faptul ca toate aceste lucruri s-au intamplat la nivel TERESTRU...?! In op pers, ref. la kgb, aceasta organizatie, s-ar parea ca ar avea alte origini, pe linia evreilor/jidani, linie distincta de linia evreilor de buna si dreapta credinta, in mod insidios si dolosiv strategia fiind aruncata in gradina rusilor crestin ortodoxi (!), acelasi modus operandi pt toate celelate servicii secrete interne, externe...qui prodest?! La niv intra/extra terestru, cum se negociaza atata vreme cat suntem tinuti in ceata, carantina, deposedati de resurse minerale, naturale, umane, vlaga cea de toate zilele, sfanta si binecuvantata energie libera, pura, vitala oferita-n dar de la Creatorul Cel Adevarat, Lumina din Lumina...?! Cine de cine se foloseste, pe cine elimina, minte, deposedeaza, retrocedeaza, improprietareste, submineaza, tradeaza, defriseaza, depersonalizeaza...dezumanizeaza?! ?! ?! Doamne ajuta sa ne dezmeticim, sa fim vii! Si, daca toate aceste consecinte infioratoare ni se trag de la detinerea de metale rare la pachet cu caracteristicile aferente unei gene umane rare...atunci este intr-adevar o problema a carei solutionare tine de competenta unui for/consiliu pozitionat mult mai presus de conditia noastra actuala.

      Ștergere
    3. 19.10 Felicitari pentru ce ati postat . Putin cunosc .

      Ștergere
    4. 09:24, cum indraznesti sa zici asa ceva ?!

      Postarea ta este agresiva,chiar catastrofala, asemanatoare conferintei de presa din aceasta seara... !

      Ștergere
    5. 21:56 lasa propaganda de partid si vezi-ti de treaba !

      Ștergere
    6. 09:24 ai postat un mesaj foarte explicit si realist. Corect si bine expus!

      Ștergere
  16. Bunul Dumnezeu nea creat pe toti si vreau sa va zic ca nu fac diferenta ca acela este de alta credinta s-au confesiune daca suntem oameni si vorbim aceiasi limba. Sunt atatea religii fiecare va fi judevat dupa faptele lui. Am cunoscut si cunosc oameni foarte de treaba nu judecam noi ca sa nu fim judecati. Sa credem in Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului Nostru Iisus Hristos. Cu mult drag si mantuire la toata lumea.

    RăspundețiȘtergere
  17. cine nu se poate bucura de o veste buna!! --dar va mai trece apa pe Dunare ca sa asistam la unirea pentru ROMANIA MARE-rusii nu vor da MOLDOVA cu una-doua

    RăspundețiȘtergere
  18. "Lumina Domnului care locuieste in inima mea sa inlature toate dificultatile si obstacolele din sufletul meu si din calea mea. Fie ca Puterea Transformatoare a Divinului din inima mea sa ma conduca spre indeplinirea vointei divine."

    https://www.youtube.com/watch?v=htXLYoGdq1E

    RăspundețiȘtergere
  19. Asta inseamna ca i ia pe toti romanii la El? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu ne intereseaza alimentarile cu 'dezvaluiri' ale problemelor Securitatii 1989 si nici un pseudo-ucigas psihic fsb-kgb-kremlin. Pedeapsa pt crima si asasinat, conform credintelor monoteistte este iadul.
    Vorbind despre credinta, este planul lui Dumnezeu cu Romania sa fie distrusa in anul centenarului? Avem voie sa ne indoiim de asemenea plan?

    RăspundețiȘtergere
  21. Se spune ca pedeapsa pentru cei ce nu cunosc ISTORIA este sa o repete.
    In 1999 revista britanica Intelligente Digest cu tiraj limitat in zona serviciilor secrete, publica un articol sub semnatura redactorului sef Iosef de Courey prin care acesta arata ca in urma tratatelor de la Geneva s-a incheiat o intelegere sovieto-germana pentru dezmembrarea statelor din centrul si sud estul Europei cit si un acord Bonn-Budapesta din 19-23 august1989.
    Conform acestora urma ca Iugoslavia sa fie dezmembrata printr-un razboi iar Slovenia si Croatia urma sa treaca sub influenta Germaniei la fel ca si Cehia dupa dezmembrarea Cehoslovaciei,lucruri confirmate ulterior si implinite.
    Ungaria urma sa anexeze Partea transcarpatica a Ucrainei,intreg Ardealul si vestul Romaniei,dupa ce puterile semnatare vor reusii sa slabeasca economic Romania.
    Problema este ACUM cum va actiona in continuare Iohanis??
    Articolele mentionate se gasesc pe internet,doar la un clic distanta-craciun

    RăspundețiȘtergere
  22. Ce-a ajuns sa fie dulcea Românie


    Ce-a ajuns să fie, dulcea Românie,
    Țara pentru care am jurat să mor?
    Brațele nervoase, azi sunt de hârtie,
    La trecutu-i mare, nici un viitor!
    Fierbe vinu’n butii, țuica în cazane,
    Fiii ei nevrednici, doar atât doresc,
    Să se’mbete turtă, să tragă chiolhane,
    Un dolce fare niente, asta urmăresc!

    Vis de parvenire mai rapid ca vântul
    Șpaga, șperțul, mita astăzi triumfând
    Pârjolească-i apa, cerul și pământul
    Asta, guvernantul are azi în gând.
    Astăzi doar minciuna are căutare
    Nu ești ”om de lume”, nu ești om ”normal”
    De nu minți și furi cu nerușinare
    N-ai primit o șpagă, n-ai dosar penal.

    Îngerul iubirii, îngerul de pace
    Astăzi nu mai este, fost-a răstignit
    Omul fără pată, suferă și tace
    Aladin cu lampa nu e de găsit.
    Nu mai avem munte, nu mai avem mare
    Toate sunt sub lupă și bocanc străin
    Minele –s golite de cărbuni și sare
    Din izvoare curge sânge și venin!

    Ce-a ajuns să fie, dulcea Românie
    Țara lui Mihai, Mircea și Ștefan?
    Să se prăvălească-n cruntă sărăcie
    Și să fie suptă de orice golan.
    Fiii ei de astăzi nu mai au mândrie
    Și nu mai respectă neamul românesc
    Astăzi faci avere numai din hoție
    Sunt priviți cu scârbă cei care muncesc!

    Ce-a ajuns să fie, dulcea Românie,
    Mamă‘nsămânțată azi de idioți?
    Țară fără arme și fără tărie
    De care-și bat joc și profită toți.
    Unde va ajunge, România mâine,
    Unde o aruncă cei ce o conduc?
    Brânza cea mai bună, în burduf de câine
    Ouăle de aur într-un cuib de cuc.

    Ce-a ajuns sa fie dulcea Românie

    RăspundețiȘtergere