miercuri, 14 februarie 2018

ARDE DUMNEZEU SUB PĂMÂNT !!!


                                         13 Februarie 2018,ora 5,09 dimineata !

                                              Dragii mei,

În aceasta dimineata ma trezeste un glas, care spunea asa:
                            
                     "Ardea !
                  Ardea DUMNEZEU sub Pământ !"

Prieteni dragi,acest Mesaj ne da fiori reci pe sira spinarii, deoarece ,nu DUMNEZEU arde! 
DUMNEZEU este Viu si este ATOTTIITOR si ATOATEFACATOR !
                          Image result for dumnezeu
Arde sub Pămant ! Dar nu neaparat un foc arde !
Cu Voia LUI DUMNEZEU dragilor, arde sub PĂMANT !
Ce arde ? Posibil vreun VULCAN ,sau chiar vreun CUTREMUR mare care se va produce pe undeva.
Ceva se intampla sub Pămant ! Ceva nu tocmai bun va avea loc sub Pămant.
MESAJUL ne spune ca ,ARDE !
Dar, nimic nu se va intampla fara Voia BUNULUI DUMNEZEU ! 
Cu multa Credinta si cu infinita iubire pentru PREA SFANTA TREIME si pentru MAICA DOMNULUI,vom trece cu bine prin toate si peste toate.
Numai DUMNEZEU ingaduie toate prin cate vom trece.
Sa ne intarim in CREDINTA fratilor ! Sa dam dovada de bunatate,de mila si de iubire faţă de Aproapele.
Sa nu raspundem răului cu rău, iar celor care ne sunt dusmani,noi sa ne rugam pentru ei ,pentru ca DUMNEZEU si MAICA DOMNULUI sa-i indrepte pe calea cea buna.
Sa ne rugam pentru Aproapele noastru,sa ne rugam si pentru mantuirea sufletului nostru.
                               
                              Cu dragoste,Maria.

                             


39 de comentarii:

  1. Mai femeie nu mai dumnezeu știe ce se întâmplă cine ești dumneata sa predici probabil ca lucrezi cu ceva rău de spui atâtea minciuni sa Îți fie de cap înapoi ție ce dorești populație...

    RăspundețiȘtergere
  2. Traiasca Liviu Dragnea, probabil viitorul presedinte al Romaniei !
    ( ,dati-mi ce vreau si va las''...n-ati vrut ! )

    RăspundețiȘtergere
  3. Posibil doamna Maria sa vedem izbucnirea unor vulcani stau si ma gandesc numai cate cutremure de pamant au fost de la inceputul anului pana in prezent, asta imi aduce aminte de izbucnire Vezuviului . Sa ne apere Bunul Dumnezeu si Maicuta Domnului de asa nenorociri doamna Maria. Cu mult drag si Bunul Dumnezeu sa fi cu noi cu toti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu mai fi asa prapastioasa,numai la rau gandesti.

      Ștergere
  4. Va arde toți nelegiuiții care au dus țara la dezastru.Duhul Sfânt ii va mistui.amin

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu o văd ca o jignire adusă lui Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
  6. In caz ca nu stiati ,focul ,purifica locul.....poate sub pamant este iadul si atunci e normal.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Logic ca sub pamant este iadul...in cer este raiul

      Ștergere
    2. 9:47 si 10:30Aveti perfecta dreptate!Sa ne aducem aminte ce scrie ,ca iadul va fi aruncat in foc!Domul sa ne apere pe toti cei ce credem si nadajduim EL!Amin!

      Ștergere
  7. Se refera la mânia sa..Dumnezeu este foarte supărat pe omenire si arde de mânie din cauza ca oamenii il tot resping de aceea va cutremura pământul tot si polii se vor schimba. Cutremurele vor fi de o intensitate foarte mare..nimic nu va mai fi ce a fost.cu adevarat va spun.Pregatiti-va pentru apocalipsa.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dumnezeu este IUBIRE ! Dumezeu a dat niste LEGI. Legea il pedepseste pe om, dupa faptele sale. Nu e nici o manie la mijloc.

      Ștergere
    2. Dumnezeu este IUBIRE ! Dumezeu a dat niste LEGI. Legea il pedepseste pe om, dupa faptele sale. Nu e nici o manie la mijloc. Nu-i mai puneti in carca Bunului Dumnezeu toate frustrarile oamenilor ca nu e real.DUMNEZEU ESTE IUBIRE NECONDITIONATA ! Si are legi adevarate si funcționale. Doar Incornoratul e democrat si manios si negociator...si mai cum vreti voi 😁😁😁

      Ștergere
  8. Anonim14 februarie 2018, 10:27
    Ai mare dreptate ! Eu nu am vrut ca sa o spun asa, in mod direct !
    DUMNEZEU arde de mânie, deoarece FIII SĂI,si-au pierdut CREDINTA si hulesc NUMELE SĂU !
    Da ! FOCUL de sub Pămant,FOCUL LUI DUMNEZEU va cutremura Pămantul, va scoate APELE la suprafata, va scoate VULCANII la suprafata.
    Inca mai avem timp de indrepatare !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ba da, Maria, trebuie sa spui totul, asa direct, pt. ca toti sa priceapa, sa inteleaga ca Timpul care a mai ramas e fff scurt si ca trebuie sa ne indreptam toti, dar absolut Toti la DUMNEZEU !!!!!
      Apropo Maria, zi-ne ce e cu 18 Dec. 2018, Te rugam mult !!!!

      Ștergere
    2. Asa e , Anonim14 februarie 2018, 11:06,Doamna Maria trebuie sa spuna totul direct pe fata,fara ocolisuri pentru ca multa lume este DEJA pierduta, iar daca nu va spune si va tine in ea totul ,pietrele vor striga. Este timpul de pe urma mai e un pic si vine domnul Iisus si trebuie sa fim treji,in veghere.
      Doamna Maria fiti directa,spuneti lumii asa Dumnezeu este suparat pe voi,este manios ,furios scoate flacari din el si din pamant incat va parjoli tot pamantul din cauza pacatelor voastre ,nu mai e vreme sa dormiti,treziti-va altfel ve-ti arde de tot in flacarile iadului si nici naiba nu va mai scoate de acolo,nici Dumnezeu nu mai intervine cu toata mila sa,atunci va fi prea tarziu pentru fiecare...Asa ca Pregatiti-va oameni buni pentru JUDECATA DE APOI..VINE HRISTOS.amin

      Ștergere
    3. Bunul Dumnezeu să-i ierte pe cei ce cred în El,iar,pe cei necredincioßi sa-aducă la dreapta credința.Maria H

      Ștergere
  9. Răspunsuri
    1. Nu stiu nimic de 18 decembrie ! Am scris eu ceva despre aceasta zi ?

      Ștergere
    2. Se aud multe zvonuri ca anul asta va fi sfarsitul lumii? Credeti ca e posibil?

      Ștergere
    3. Nu a-ti scris , doar ca este supliniata data cu marker galben si ne-am sesizat degeaba. Scuze. (oricum data era greisita)

      Ștergere
  10. Se tot spune ca anul acesta vine sfarsitul lumii. Sincer credeti ca se va intampla?

    RăspundețiȘtergere
  11. Poate d-na Maria ă vazut anuntul cu vulcanul Turri alba din Costa Rică cu o activitate foarte ridicata anunt facut in data de 12 feb 2018 si pe 13 feb,...Populatia din Costa Rica ă fost deja avertizata. Deci arde in pământ.. dar de data asta stiam inaintea vocilor am aflat de pe net...oricum Dumnezeu sa ne ajute pe toti

    RăspundețiȘtergere
  12. Da ai subliniat cu galben data de 18 în calendar.

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu doamna,cal care xs-a autoproclamat dumnezeul acestei planete care se da drept stapanitorul omului,cel care a infiintat religiile prin care sa i se inchine toata lumea si sa nu indrazneasca sa ridice capul ,adica Constiinta care este ADEVARATUL DUNMNEZEU din pamant,acela arde fiindca nu mai rezista stralucirii ADEVARSATEI LUMINI care curge pe Pamant.Acest dumnezeu este parjolit de Focul Acelei Surse Creatoare care astazi scoate toata minciuna din adancuri ca s-o vada cei care au fost adormiti de catre cel care ni s-a prezentat ca fiind creatorul nostru,si care ne-a tinut inchisi in mintea controlata de el.Acum s-a aprins Lumina pe planeta si toto sobolanii fug care-n -cotro,fiindca asa cum ziceati "ochii lor nu pot rezista stralucirii Adevarului.

    Este alegerea dvs daca publicati sau nu,dar daca n-o faceti inseamna ca va este frica,iar frica nu vine de la Dumnezeu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. 16:12, chiar crezi ca spune adevarul?

      Ștergere
    2. Nu e gresita partea asta:"Constiinta care este ADEVARATUL DUNMNEZEU din pamant,acela arde"! Ai vrut sa spui Dumnezeu din pamint nu este adevaratul Dumnezeu? Ce te faci cu Madus?

      Ștergere
    3. Ardea Dumnezeu sub pământ nu se referă la o acțiune d3sfășurată de Dumnezeu sub pământ ,ci la faptul că el însuși arde sub pâmânt.adevăr.

      Ștergere
  14. VINE MEGA-CUTREMURUL! Alertă de ultimă oră. Atenţie, NU ESTE EXAGERARE! Fierbe pământul. DOVEZI ŞTIINŢIFICE CLARE .

    De la începutul lunii ianuarie, o serie de seisme grave au zguduit lumea, iar specialiștii se tem că urmează un cutremur monstruos în viitorul apropiat. După un seism de 7,9 grade în Alaska, SUA, care a provocat alertă de tsunami, vulcanul Mayon din Filipine a erupt, iar mii de persoane din zonă au fost evacuate. În plus, activitatea seismică puternică din ultimul timp a lovit Guam, Taiwan și Japonia.
    Patru dezastre au lovit zona supranumită Cercul de Foc al Pacificului la începutul acestui an, provocând frici cu privire la apropierea unui mega-cutremur, potrivit Daily Mail.

    Zona, în formă de potcoavă, este cunoscută pentru seismele și erupțiile vulcanice puternice. Unii specialiști sugerează că proximitatea și frecvența cutremurelor indică apropierea unui eveniment catastrofic global, dar mulți experți sunt de părere că activitățile seismice nu sunt interconectate, fiind vorba mai degrabă de coincidențe.
    După cutremurele din Cercul de Foc, un seism de 6,4 grade a lovit Taiwan, producând moartea a 17 persoane și rănind cel puțin alte 180. Marți, teritoriul american Guam a fost zguduit de patru cutremure de 5,7, 5,6, 5,4 și, respectiv, 4,9 grade. Din 11 februarie, trei cutremure semnificative s-au produs în Japonia. Seismele au avut magnitudinile de 4,8, 4,5 și, respectiv, 4,5 grade pe scara Richter.

    Oamenii de știință spun că astfel de mișcări tectonice sunt normale în zona respectivă, iar șansele unui „efect de domino” sunt egale cu zero.

    „Cercul de Foc se află într-o perioadă de activitate. Totuși,în ceea ce privește istoria vulcanică, activitatea din prezent este încă văzută ca fiind normală”, a afirmat pentru Japan Times Toshiyasu Nagao, directorul Centrului de Cercetare privind Prezicerea Cutremurelor de la Universitatea Tokai din capitala Japoniei.

    RăspundețiȘtergere
  15. Spune nu privatizării apelor minerale ale Romaniei! NU VINDEȚI APELE ROMÂNIEI!

    De 28 de ani, au vândut aproape toate resursele țării. Ne-au mai rămas sarea și apa.Acum, vor să ne ia și apa de la gură.
    Ne opunem categoric vânzării resurselor de ape minerale ale României!
    2500 de izvoare de apă minerală se află pe teritoriul României, ceea ce reprezintă 60% din apele minerale ale Europei. Investitotii străini sunt deosebit de interesați de ele, noi NU! Sunt interesați pentru că aduc profit uriaș în timp scurt. Aproape toate resursele minerale ale țării au fost vândute sau concesionate. Redevențele sunt simbolice. Statul român sărăcește, implicit, și noi. Veniturile pierdute sunt recuperate de la noi, prin taxe și impozite noi. Mai mult, un stat fără resurse este nu doar un stat sărac, ci și vulnerabil, din punct de vedere al siguranței naționale. (continuarea pe:

    www. petitieonline. com/spune_nu_privatizrii_apelor_minerale_ale_romaniei

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce o fi ,o fi!Dumnezeu știe mai bine.Nu mai poate rabdă atâta dezbinare în lume și atâta depravare din toate punctele de vedere.Dar:Noroc ca o avem pe Maica Domnului și pe Sfinți mijlocitor în și monahi și monahii îmbunătățiți care zi și noapte se roagă nu Mănăstiri pentru lume.SlavA Ție Doamne!

    RăspundețiȘtergere
  17. DUMNEZEU A AVUT UN PLAN DE LA INCEPUTUL UNIVERSURILOR-INCLUSIV SISTEMUL NOSTRU SOLAR SI PAMANTUL CARORA LE-A IMPRIMAT ENERGIE SI MISCARE-noua oamenilor ne este teama de moartea fizica-si uitam ca suntem si SUFLET-SPIRIT- de aceea ne punem intrebari esentiale:CINE SUNTEM ,DE UNDE VENIM SI INCOTRO NE INDREPTAM-un raspuns avem de la multi sfinti-SA NE TRAIM VIATA CA SI CUM AM MURI IN FIECARE CLIPA

    RăspundețiȘtergere
  18. NIHIL SINE DEO-asa sa ne spunem in gand daca nu in vorbe sau fapte BELICOSI SUNTEM NOI OAMENII! UITAM CA AVEM UN CREATOR

    RăspundețiȘtergere
  19. Atac armat la un liceu in Florida-SUA cu 15 morti

    RăspundețiȘtergere
  20. DUMNEZEU i-i va arde intradevar pe cei ce i-a in deradere numele sau.

    RăspundețiȘtergere
  21. DUMNEZEU NU ARDE CU FOC MATERIAL PE NIMENI-ce ne va arde este DUHUL SFANT care ne va incerca constiinta legata de suflet-aceasta este judecata-ce poate fi mai rau sa te judeci tu pe tine-daca ai constiinta divina!

    RăspundețiȘtergere